Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 09/10/2023 δημιουργεί εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν;

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 09/10/2023 δημιουργεί εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν;

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 09/10/2023 δημιουργεί εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν;

Ο Οκτώβριος στη συνέχεια του έχει άγριες διαθέσεις, αφού τα ξημερώματα της Δευτέρας 09/10/2023 ο Άρης από τον Ζυγό θα αναμετρηθεί με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου σε μια σκληρή όψη τετραγώνου. Αυτή η όψη θα έχει διάρκεια αρκετές ημέρες στην επιρροή της  και είναι τόσο δυναμική που θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι συνώνυμη μιας ηφαιστειακής έκρηξης. Αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 25η έως και την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες και σε ποιο ζώδιο έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Σκοτεινά κίνητρα και σαμποτάζ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα είναι μια όψη η οποία χρειάζεται ψυχραιμία και λεπτούς χειρισμούς, αφού μπορεί να φέρει στην επιφάνεια επιθετικότητα, ανταγωνισμό και εκδικητική διάθεση. Ίσως γύρω από αυτές τις ημέρες κάποιοι να προσπαθήσουν να μας σαμποτάρουν ή ακόμα και να μας εκμεταλλευτούν προς όφελος τους. Θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε ποιους εμπιστεύεστε και σε ποιους ανοίγεστε, γιατί είναι πιθανό να παραμονεύουν κρυφοί εχθροί ή άτομα με ύπουλα κίνητρα και κακόβουλες προθέσεις. Αντίστοιχα και εσείς θα πρέπει να μείνετε μακριά από παράνομες ενέργειες ή παρασκηνιακές κινήσεις που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες και γενικώς να αποφύγετε Πλουτώνιες/σκοτεινές μεθόδους προκειμένου να πετύχετε τους σκοπούς σας. Γενικώς, αυτή η όψη μας κάνει αδίστακτους και μας ωθεί να φτάσουμε στα άκρα, χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος που μπορεί να έχει μια τέτοια συμπεριφορά. Είναι λοιπόν προτιμότερο να διεκδικήσετε τους στόχους σας με αμεσότητα και ειλικρίνεια και να μην εμπλακείτε σε περίεργα παιχνίδια με αβέβαιες συνέπειες.

Σεξουαλικότητα, μυστικές επαφές και παιχνίδια εξουσίας

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, από τη μια αυτή η όψη χαρίζει σεξουαλικό πάθος και έξαψη, όμως από την άλλη πλευρά φέρνει στην επιφάνεια ζήλια, κτητικότητα, παράνοια και εντάσεις. Ο ένας θα προσπαθήσει να επιβληθεί στον άλλον και να τον εξουσιάσει και θα είναι δύσκολο να γίνουν υποχωρήσεις και συμβιβασμοί, αφού οι επιθυμίες θα είναι πολύ ισχυρές. Θα πρέπει όμως να θυμόμαστε ότι όσο πιο εριστικοί και επιθετικοί γινόμαστε απέναντι στους άλλους, τόσο πιο ακραίες θα είναι οι αντιδράσεις που θα προκαλέσουμε. Εάν μάλιστα κάποιοι από εσάς βρίσκεστε μέσα σε μια μυστική ή παράνομη σχέση, αυτή θα δοκιμαστεί και δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί κάτω από αυτή την όψη.

Το κλείσιμο ενός κύκλου

Παρά τις σκληρές αποκαλύψεις και τις βαθιές συνειδητοποιήσεις με τις οποίες θα έρθουμε αντιμέτωποι αυτές τις ημέρες, αυτό το τετράγωνο αποτελεί μια ευκαιρία να βρούμε εσωτερική δύναμη, να σταθούμε στα πόδια μας και να κλείσουμε οριστικά κάποια κεφάλαια της ζωής μας που είναι πλέον βλαβερά για εμάς. Εάν λοιπόν συνδυάσουμε το θάρρος και τη μαχητικότητα που μας χαρίζει ο Άρης με τη δύναμη να αναγεννηθούμε από τη στάχτη μας που μας χαρίζει ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, τότε θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις και τα εμπόδια και θα καταφέρουμε αξιοθαύμαστα πράγματα.

Ας δούμε όμως τώρα πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα έρχεται για να ταρακουνήσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αφού θα φέρει στην επιφάνεια επιθετικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν κάποιες ριζικές αλλαγές που αφορούν στην καριέρα ή και στην οικογένεια, γεγονός που θα σας αναστατώσει ψυχικά. Γενικώς, τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ έντονα αυτές τις ημέρες και είναι πολύ πιθανό να φτάσετε σε οριακό σημείο, να οδηγηθείτε σε ακρότητες και να ξεσπάσετε στους γύρω σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ή έχετε ωροσκόπο από τις 25 ως τις 29 μοίρες του ζωδίου. Εάν κάποιο πρόσωπο ή μια κατάσταση σας καταπιέζει και σας δημιουργεί δυσάρεστα συναισθήματα, αυτό το τετράγωνο σας καλεί να απομακρυνθείτε και να κόψετε οριστικά δεσμούς, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο είναι επίπονο. Μόνο έτσι άλλωστε θα μπορέσετε να αναγεννηθείτε ψυχικά και να κάνετε μια νέα αρχή σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Βασική προϋπόθεση όμως αποτελεί το να μείνετε μακριά από τοξικά μοτίβα συμπεριφοράς, να μην εμπλακείτε σε παιχνίδια επιβολής και δύναμης με τους γύρω σας και να αγνοήσετε όσους προσπαθούν να σας προκαλέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα είναι μια όψη η οποία θα φέρει εντάσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού και μπορεί να δοκιμάσει τις σχέσεις σας με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ή έχετε ωροσκόπο από  τις 25 ως τις 29 μοίρες του ζωδίου. Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με έντονες αντιδράσεις από τους οικείους σας, γιατί κάποιες αποφάσεις που θα πάρετε μπορεί να τους δυσαρεστήσουν. Είναι γεγονός ότι έχετε μεγάλη ανάγκη να προβείτε σε ριζικές αλλαγές σε κομβικούς τομείς της ζωής σας και δεν θα συμβιβαστείτε εύκολα με κάτι λιγότερο από αυτό που έχετε βάλει στόχο. Εάν λοιπόν κάποιο άτομο προσπαθήσει να σας περιορίσει ή να σας επιβληθεί, μπορεί να αντιδράσετε ακραία και να έρθετε ακόμα και σε ρήξη μαζί του. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να νιώσετε ότι υπάρχει εσωτερική ένταση που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε και να κοντρολάρετε εύκολα. Προσπαθήστε λοιπόν όσο μπορείτε να είστε ψύχραιμοι και κυρίως να μπείτε στη θέση του άλλου και να κρίνετε τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά πριν βιαστείτε να επιτεθείτε. Είναι επίσης σημαντικό να αποδεσμευτείτε οριστικά από το παρελθόν και να μην επιτρέψετε στους άλλους να σας κρατάνε δέσμιους μιας τοξικής κατάστασης. Ο στόχος σας πρέπει να είναι η μελλοντική σας εξέλιξη, επομένως πείτε όχι σε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο που δεν σας οδηγεί πουθενά.

ΖΥΓΟΣ

Είστε από εκείνους που θα βιώσουν πιο έντονα το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου ή έχετε ωροσκόπο από τις 25 ως τις 29 μοίρες του ζωδίου, αφού το τελευταίο διάστημα με τον Άρη, στο δικό σας ζώδιο υπάρχει αναταραχή και ένταση στην καθημερινότητα σας και τις σχέσεις σας. Το τετράγωνο αυτό λοιπόν θα έρθει για να φτάσει τα πράγματα στα άκρα, αφού μπορεί να νιώσετε ότι θέλετε να ξεσπάσετε και να βγάλετε από μέσα σας όσα καταπιέζατε το προηγούμενο διάστημα. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με ανωτέρους ή πρόσωπα εξουσίας, ή να γίνουν κάποιες αλλαγές στην καριέρα ή στο σπίτι σας οι οποίες θα πυροδοτήσουν έντονες αντιδράσεις. Ίσως κάποιο άτομο να προσπαθήσει να σαμποτάρει τις προσπάθειες σας, επομένως θα πρέπει να προσέξετε σε ποιους εμπιστεύεστε τα σχέδια σας και ποιους θεωρείτε συμμάχους σας. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μια ριζική αλλαγή η οποία μπορεί να είναι ζόρικη, αλλά θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποδείξετε πόση δύναμη κρύβετε μέσα σας. Εργαστείτε σκληρά λοιπόν και αγνοήστε τα παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να στήνουν εις βάρος σας και να είστε σίγουροι ότι τελικά θα φτάσετε εκεί που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει κρίση και εντάσεις στον χώρο της καριέρας, ή να σας φέρει αντιμέτωπους με άτομα τα οποία θα προσπαθήσουν με κάποιο τρόπο να σας υπονομεύσουν και να πλήξουν την κοινωνική σας εικόνα ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ή έχετε ωροσκόπο από τις 25 ως τις 29 μοίρες του ζωδίου. Για να πάρετε όμως αυτό που θέλετε και να επιτύχετε τους στόχους σας, είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις ή τις παρασκηνιακές κινήσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση και να σας βάλουν σε μπελάδες. Είναι επίσης πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθουν στην επιφάνεια σκληρές αποκαλύψεις σχετικά με μια σχέση ή μια συνεργασία, κάτι που θα σας ταρακουνήσει. Κάποιοι από εσάς μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μια κατάσταση έχει κάνει τον κύκλο της και πρέπει να την αφήσετε οριστικά πίσω σας, όσο επώδυνο κι αν είναι αυτό. Καλείστε λοιπόν να αποδεσμευτείτε από σχέσεις ή συνεργασίες που δεν σας επιτρέπουν πλέον να εξελιχθείτε και να χτίσετε κάτι από την αρχή σε νέες βάσεις.