Τα 6 ζώδια που προσελκύουν το χρήμα

Τα 6 ζώδια που προσελκύουν το χρήμα

Τα 6 ζώδια που προσελκύουν το χρήμα

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να έχουν πολλά χρήματα. Κάποιοι για να νιώθουν ασφάλεια, άλλοι για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και μερικοί διότι πιστεύουν ότι τα χρήματα φέρνουν την ευτυχία. Ωστόσο, δεν είναι όλοι γεννημένοι με το «μικρόβιο» του πλουτισμού και δεν έχουν όλοι στο dna τους να ζουν για το χρήμα, όσο και αν το επιθυμούν. Μάλιστα, υπάρχουν αρκετοί που όσα χρήματα και να περάσουν από τα χέρια τους, μπορεί να μην καταφέρουν ούτε να τα κρατήσουν ούτε να τ’ αβγατίσουν.

Για να έχει κάποιος επαγγελματική επιτυχία και χρηματική ευημερία χρειάζονται, εκτός από τύχη, ταλέντο, επιμονή, υπομονή και βέβαια σκληρή δουλειά και πρόγραμμα. Παρόλο που όλοι μας προσπαθούμε για μια καλύτερη ζωή και έναν παχυλό τραπεζικό λογαριασμό, για κάποιους είναι πιο εύκολο να φτάσουν στην οικονομική επιτυχία. Είναι αυτοί που δεν παρεκκλίνουν από τον στόχο τους, που δεν σταματούν ποτέ την προσπάθεια, που μόλις μαζεύουν κάποια χρήματα δεν τα σκορπούν για περιττές πολυτέλειες ή διασκεδάσεις, δεν κάνουν πίσω ούτε για συναισθηματικούς λόγους και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν.

Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν 6 ζώδια που έχουν τα χαρακτηριστικά να προσελκύσουν πιο εύκολα τον πλούτο και είναι γεννημένα για να κερδίζουν χρήματα. Όχι ότι τα άλλα 6 δεν μπορούν, αλλά ίσως έχουν άλλες προτεραιότητες και στόχους και βέβαια δεν στερούνται ούτε εργατικότητας ούτε δημιουργικότητας, αλλά απλά δεν είναι διατεθειμένα να ζουν για το χρήμα.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 6 ζώδια που στοχεύουν στην οικονομική τους ευρωστία και έχουν γεννηθεί για να κερδίζουν χρήματα. Εκτός από το ζώδιο του Ήλιου σας (το ζώδιο σας), διαβάστε και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της Αφροδίτης σας.

Αν δεν ξέρετε το ζώδιο σας, τον ωροσκόπο και τη θέση της Αφροδίτης σας πατήσετε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί και όσοι έχουν ωροσκόπο ή Αφροδίτη στον Κριό είναι παθιασμένοι για τη νίκη και βέβαια για τις υψηλές απολαβές. Δεν τους χαρακτηρίζει ο συμβιβασμός και η ταπεινότητα και δίνουν σκληρούς αγώνες για να επιβάλουν τα θέλω τους και να αποδείξουν το τι αξίζουν. Εργάζονται με ενθουσιασμό και τόλμη για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον και ο απώτερος στόχος τους είναι η επίτευξη της οικονομικής επιτυχίας. Παρά την έλλειψη υπομονής που τους χαρακτηρίζει, με την ορμή, το θράσος και την αποφασιστικότητά τους να αναλάβουν δύσκολους και απαιτητικούς ρόλους, καταφέρουν να βρουν εύκολα τον δρόμο προς την επιτυχία και τελικά να γεμίζουν το πορτοφόλι τους. Όμως η παρορμητικότητα και η ανάγκη τους να παίρνουν ρίσκα, πολλές φορές τους οδηγεί να χάνουν τα κεκτημένα τους και να καταστρέφονται. Βέβαια, μπορούν να ξεκινήσουν από το μηδέν και να δημιουργήσουν ξανά την περιουσία που είχαν και να την πολλαπλασιάσουν, διότι ο ενθουσιασμός και το θάρρος τους δεν σβήνουν ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι και όσοι έχουν ωροσκόπο ή Αφροδίτη στον Ταύρο είναι γνωστοί για την επιμονή, την υπομονή και την αγάπη τους στην ύλη, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι η οικονομική ευρωστία τούς είναι κάτι σαν έμμονη ιδέα. Όσο μεγαλύτερος είναι ο τραπεζικός τους λογαριασμός και όσο περισσότερα ακίνητα έχουν στο όνομα τους, τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια νιώθουν, αλλά ποτέ δεν ησυχάζουν. Θέλουν και κάτι ακόμη για να φτάσουν στον στόχο τους, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετό. Είναι λογικοί, έξυπνοι, δεν παίρνουν αλόγιστο ρίσκο και έχουν χαρισματικές προσωπικότητες σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις. Τα χρήματα είναι το μεγάλο κίνητρό τους και ο λόγος που θα αγωνιστούν στη ζωή τους. Αν σκεφτούν μια ιδέα που θεωρήσουν ότι θα τους αποφέρει κέρδη, δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να την υλοποιήσουν, έστω και αν πρέπει να θυσιάσουν πολλά. Το κέρδος τούς τυφλώνει πολλές φορές και χάνουν το μέτρο. Όμως, πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι έχουν το ταλέντο να λαμβάνουν σωστές αποφάσεις που τους οδηγούν στην επίτευξή των στόχων τους. Όπως επίσης ότι ναι μεν μαζεύουν κομπόδεμα, αλλά δίνουν πολλά για τις μικρές και μεγάλες απολαύσεις στη ζωή τους.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες και όσοι έχουν ωροσκόπο ή Αφροδίτη σε αυτό το ισχυρό ζώδιο, παρότι προτιμούν να τους έρχονται όλα εύκολα, είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για να κατακτήσουν την κορυφή και την οικονομική ευρωστία τους. Θέλουν να είναι πρώτοι, να τους θαυμάζουν οι άλλοι, να έχουν τα καλύτερα στο σπίτι και στη ζωή τους, να απολαμβάνουν αυτά που οι άλλοι δεν μπορούν και για να τα έχουν όλα αυτά ξέρουν ότι χρειάζονται χρήματα. Ο πλούτος τους προσελκύει, διότι αγαπούν την πολυτέλεια. Έτσι στοχεύουν ψηλά, βάζουν πρόγραμμα και είναι πολύ δημιουργικοί. Έχουν τον τρόπο να πείθουν τους άλλους ότι τους είναι απαραίτητοι και δεν επιτρέπουν να δει κάποιος τις αδυναμίες τους. Το ευρηματικό μυαλό τους και η ισχυρή αυτοπεποίθησή τους δημιουργεί στους άλλους την ανάγκη να τους εμπιστευτούν. Και μόλις τα Λιοντάρια αναλάβουν δράση κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους και να γεμίζουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Το καλό είναι ότι οι Λέοντες είναι γενναιόδωροι, οπότε αν πετύχουν αυτοί ζουν και οι γύρω τους καλά, αρκεί να τους αναγνωρίσουν ότι όλη η επιτυχία ανήκει σε αυτούς, τους μοναδικούς βασιλιάδες του ζωδιακού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι και όσοι έχουν ωροσκόπο ή Αφροδίτη στην Παρθένο, είναι έξυπνοι, πνευματώδεις, αναλυτικοί και φυσικά θέλουν να ξεχωρίσουν και να επιτύχουν και για αυτούς επιτυχία σημαίνει κέρδος. Είναι τελειομανείς, προσέχουν την κάθε λεπτομέρεια, δεν αρκούνται στη μετριότητα και καταφέρνουν να  ανέβουν στην ιεραρχία με σκληρή δουλειά. Είναι καλοί στις επιχειρήσεις, θέλουν να ξέρουν τα πάντα για όλες τις βαθμίδες και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Ρουφούν τις γνώσεις, αποκτούν εμπειρία, ακολουθούν τους νόμους και τους κανόνες και είναι αυστηροί, τόσο με τους άλλους όσους και με τον εαυτό τους. Δεν ησυχάζουν ποτέ και η σκέψη της επιτυχίας τούς τρώει το μυαλό και την ψυχή τους. Κάνουν όνειρα, λαμβάνουν αποφάσεις, παίρνουν πρωτοβουλίες και ελεγχόμενα ρίσκα και μόλις τους δοθεί η ευκαιρία καρπώνονται όλο το κέρδος και ας αδικήσουν κάποιους άλλους. Δίνουν άλλοθι στον εαυτό τους, δικαιολογούν τις κινήσεις τους και επειδή είναι μετρημένοι και αναλυτικοί μπορούν να κρύψουν και τα ίχνη τους, αν έχουν παίξει βρώμικα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί και όσοι έχουν ωροσκόπο ή Αφροδίτη σε αυτό το σκοτεινό ζώδιο, είναι πολύ αφοσιωμένοι σε ό,τι αφορά την οικονομική τους αποκατάσταση και από πολύ νωρίς εργάζονται σκληρά για να οικοδομήσουν ένα ευφάνταστο επαγγελματικό προφίλ. Θέλουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στον περίγυρό τους και επειδή ξέρουν ότι το χρήμα… μιλάει, προσπαθούν πολύ να πλουτίσουν για να εξουσιάζουν τους άλλους. Είναι τετραπέρατοι και έχουν τρία πολύ σημαντικά στοιχεία που τους βοηθούν να πετύχουν: το πάθος, τη διαίσθησή και τη μυστικοπάθεια τους. Αυτά τα τρία χαρακτηριστικά τους εκμεταλλεύονται στο έπακρο και τα χρησιμοποιούν καταλλήλως και ανάλογα με την περίπτωση. Βασίζονται στο ένστικτο τους που τους επιτρέπει να γνωρίζουν ακριβώς πώς να χειριστούν τους άλλους για να βγάλουν κέρδος και να βρουν τις καλύτερες στρατηγικές μάρκετινγκ για να πουλήσουν τον εαυτό τους και τη δουλειά τους για να φτάσουν στην κορυφή. Το άσβεστο πάθος τους τούς οδηγεί σε αποφάσεις και κινήσεις που άλλοι φοβούνται να πάρουν και να κάνουν και η μυστικοπάθεια που τους χαρακτηρίζει τους προστατεύει από τις κακοτοπιές. Επίσης, οι Σκορπιοί είναι αινιγματικά πλάσματα από την κούνια τους και κανείς ποτέ δεν ξέρει τι κρύβουν στο μυαλό τους. Έτσι μπορεί να κινούνται υπόγεια, να ερευνούν κρυφά τις στρατηγικές των ισχυρών αντιπάλων τους και να καταστρώνουν ένα έξυπνο σχέδιο για να τους εξοντώσουν, χωρίς κανείς να έχει υποψιαστεί τίποτα. Όσο ψηλά και να φτάσουν, όσα κέρδη και να αποκτήσουν δεν θα σταματήσουν ποτέ να παλεύουν για να μαζέψουν και άλλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι και όσοι έχουν ωροσκόπο ή Αφροδίτη σε αυτό το τόσο στοχοπροσηλωμένο ζώδιο έχουν τεράστιο κίνητρο να εργαστούν σκληρά και να πετύχουν την κορυφή και το μέγιστο οικονομικό κέρδος. Ο επαγγελματισμός και η σκληρή δουλειά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά τους και το ότι σπαταλούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας στην εργασία τους. Δεν συμβιβάζονται με χαμηλές θέσεις και χαμηλές αμοιβές και δίνουν αγώνα για να ανέλθουν στην ιεραρχία. Έχουν έντονη επιθυμία να πετύχουν, να ξεχωρίσουν και να διακριθούν και όχι μόνο σε τίτλους και στα λόγια, αλλά και στις οικονομικές απολαβές. Τα νούμερα του τραπεζικού τους λογαριασμού καθορίζουν και την αυτοεκτίμηση τους, αφού θεωρούν ότι η δύναμη κάποιου είναι ταυτόσημη με τα χρήματα που έχει. Δεν αφήνουν τα συναισθήματά τους να παρεμποδίζουν τη δουλειά τους και να λειτουργήσουν ως τροχοπέδη στους υψηλούς τους στόχους. Λειτουργούν ψυχρά και υπολογιστικά και νιώθουν ολοκληρωμένοι όταν κοιτούν τους άλλους αφ’ υψηλού.