Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη Σελήνης του αιώνα στις 19/11/2021;

Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη Σελήνης του αιώνα στις 19/11/2021;

Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη Σελήνης του αιώνα στις 19/11/2021;

Από την αρχή του Νοεμβρίου νιώθουμε κάθε μέρα που περνά μια ολοένα αυξανόμενη ένταση τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο επικαιρότητας και φυσικά όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Η ένταση αυτή φαίνεται ότι κορυφώνεται ακόμη περισσότερο με την πρώτη έκλειψη της χειμερινής περιόδου, που θα λάβει χώρα στις 19/11/2021 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Η έκλειψη αυτή, μια έκλειψη Σελήνης που φυσικά είναι ταυτόχρονα και Πανσέληνος, είναι η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων στα σταθερά ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού που θα πραγματοποιηθούν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Στη χώρα μας δεν θα είναι ορατή και αναμένεται να ξεπεράσει σε διάρκεια κάθε άλλη σεληνιακή έκλειψη ολόκληρου του αιώνα.

Αποκαλύψεις και απρόβλεπτες καταστάσεις

Η έκλειψη πραγματοποιείται στις 27 μοίρες του άξονα Ταύρου-Σκορπιού και φέρνει απρόσμενα γεγονότα, γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να παραμένουμε εστιασμένοι στο κέντρο μας και καλά συγκεντρωμένοι στις προτεραιότητες μας. Οι εκλείψεις συνήθως φέρνουν αποκαλύψεις, αλλαγές, το τέλος καταστάσεων ή σχέσεων, ξαφνικά γεγονότα στη ζωή μας, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Καθώς ο Ταύρος συνδέεται με το χρήμα και την ύλη, είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συντηρητικοί αυτή την περίοδο στα έξοδα μας και γενικώς να μην διακινδυνεύσουμε τη σταθερότητα μας, αλλά και το πιο σημαντικό απ’ όλα την υγεία μας. Καθώς το σώμα μας είναι κι αυτό ύλη, είναι η υλική μας υπόσταση, είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά αναγκαίο να είμαστε σε επαγρύπνηση σε σχέση με την πανδημία που δυστυχώς δεν υποχωρεί ακόμη, αλλά και γενικότερα με τη διατροφή μας και οτιδήποτε μας κρατά σε καλή φυσική κατάσταση. Οι εκλείψεις έχουν πάντα έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα, είτε αυτό που συμβαίνει είναι κάτι θετικό είτε είναι αρνητικό. Υιοθετώντας μια τακτική πιο συντηρητική, ιδιαίτερα σε θέματα ακίνητης περιουσίας και οικονομικών δοσοληψιών, μπορούμε να αποφύγουμε τα χειρότερα σενάρια. Από την άλλη, καθώς η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης πλανήτης της έκλειψης αυτής, τα θέματα της καρδιάς και των σχέσεων φαίνεται ότι μπορεί επίσης να μας δυσκολέψουν. Για κάποιους που επηρεάζονται ευθέως μπορεί να είναι και οι επαγγελματικές σχέσεις που μπορεί να ζοριστούν αυτές τις μέρες.

Καρμικές καταστάσεις και μοιραία γεγονότα

Γενικότερα, θα υπάρχουν στην επικαιρότητα θέματα που σχετίζονται με τις οικονομίες των χωρών, την εργασία, την κλιματική αλλαγή και τις συνέπειες της, ενώ πάντα σε περιόδους εκλείψεων παρατηρούνται και ακραία μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Με κάποιο τρόπο οι εκλείψεις πολλές φορές φέρνουν μοιραία γεγονότα ή καρμικά γεγονότα στις ζωές μας προκειμένου να εξελιχθούμε και να προοδεύσουμε. Κάποιες φορές τα γεγονότα μπορεί να προκύψουν την περίοδο που διαρκεί η έκλειψη και να είναι απρόσμενα και ξαφνικά και άλλες φορές μπορεί να απλωθούν μέσα στους μήνες που έρχονται μέχρι τις επόμενες εκλείψεις. Η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο είναι η πρώτη έκλειψη μετά το 2014 και όπως ανάφερα και στην αρχή είναι η πρώτη έκλειψη ενός νέου κύκλου, που θα διαρκέσει τα επόμενα δυο χρόνια με επαναλαμβανόμενες εκλείψεις στα δυο ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού.

Οι εκλείψεις επηρεάζουν όλους μας, αλλά κάποια ζώδια φαίνεται ότι θα επηρεαστούν περισσότερο. Αυτά είναι τα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Κυρίως επηρεάζεται το τρίτο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

Η ανάλυση της επιρροής της έκλειψης ανά δεκαήμερο θα πραγματοποιηθεί στην εκπομπή μου στο «Stars System», το Σάββατο 13/11/2021 στο STAR. Πατήστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ας δούμε αναλυτικά ποια ζώδια θα επηρεάσει η έκλειψη

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη στις 19/11 γράφει το όνομά σας, καθώς πραγματοποιείται στον άξονα του ζωδίου σας με τον Σκορπιό και συγκεκριμένα στις 27 μοίρες. Τα «κοσμικά» φώτα πέφτουν πάνω σας και αφορούν κυρίως στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Ίσως μια σχέση φτάσει σε ένα σημείο καμπής και πρέπει να παρθούν αποφάσεις για την εξέλιξη της. Επειδή ταυτόχρονα έχουμε όψεις του Άρη με τον Ουρανό (η αντίθεση των δυο πλανητών προηγείται στις 17/11) μπορεί να υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις ή απρόοπτα γεγονότα που πρέπει με ψυχραιμία να αντιμετωπίσετε, κυρίως αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 25 ως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας. Το ίδιο ισχύει αν έχετε και ωροσκόπο στον Ταύρο. Η όψη αυτή που συνοδεύει την έκλειψη ίσως φέρει κάποιες αποκαλύψεις ή μπορεί ακόμη και να φέρει στην επιφάνεια θυμό για καταστάσεις στην καθημερινότητά σας που νιώθετε ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε με έλεγχο. Συνήθως οι εκλείψεις φέρνουν το τέλος καταστάσεων ή αλλαγές. Δεν είναι απίθανο αυτές τις μέρες κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ενδεχομένως μια γυναίκα ή κι από το προσωπικό σας περιβάλλον μια φίλη ας πούμε ή στενή συγγενής να σας ανακοινώσει ένα σημαντικό νέο που αφορά εκείνη, αλλά εμμέσως επηρεάζει κι εσάς. Το θετικό είναι ότι ο κυβερνήτης της έκλειψης, η Αφροδίτη, σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό, οπότε θεωρώ ότι στο τέλος ό,τι κι αν συμβεί τα πράγματα μπορεί να οδηγηθούν σε ένα ευχάριστο αποτέλεσμα. Φυσικά και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και συνετοί αυτές τις μέρες και με τα θέματα της υγείας σας.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου σας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη στις 19/11 σηματοδοτεί την αρχή των εκλείψεων στο ζώδιο σας και το απέναντι του Ταύρου, που υπόσχονται να φέρουν περαιτέρω αλλαγές στη ζωή σας μέσα στα επόμενα δυο χρόνια. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου του Σκορπιού, εσείς έχετε την άμεση επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης – Πανσελήνου στις 19/11. Παράλληλα με την έκλειψη έχουμε την αντίθεση του Άρη από το ζώδιο σας με τον Ουρανό, που θα είναι ακριβείας στις 17/11, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα στην καθημερινότητα σας και στις σχέσεις σας. Μπορεί να προκύψει κάτι ξαφνικά ιδιαίτερα ενοχλητικό και να μην μπορείτε να τιθασεύσετε το νευρικό σας σύστημα. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση για την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας ή μπορεί η άλλη πλευρά να πάρει αυτή την απόφαση για σας. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι ένα άτομο που εμπιστεύεστε, για παράδειγμα στη δουλειά, δεν δείχνει την ίδια αφοσίωση που δείχνετε εσείς ή μπορεί και να νιώθετε προδομένοι σε μια σχέση. Δεν είναι απίθανο να προκύψει μια αλλαγή, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή, που ίσως όμως σας δημιουργήσει ένταση και νεύρα. Προσπαθήστε να καλμάρετε πριν κάνετε την οποιαδήποτε συζήτηση, αν δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε ρήξεις. Φυσικά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου σας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Μια ιδιαίτερα έντονη έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σε όψη τετραγώνου με το ζώδιο σας και για κάποιους από σας μπορεί να φέρει κατακλυσμιαίες αλλαγές, είτε στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας είτε στον χώρο της καριέρας. Είχαμε μια παρόμοια έκλειψη στις 19/11/2002 κι αν είστε αρκετά μεγάλοι σε ηλικία είναι πιθανόν να θυμάστε αν μπορεί να προέκυψε τότε κάποιο γεγονός. Βέβαια δεν έχουμε τις ίδιες πλανητικές όψεις με τότε, αλλά πιθανώς να λειτουργήσει με έναν διαφορετικό τρόπο στους ίδιους τομείς. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 25 ως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας, τότε είναι πιθανόν να προκύψουν αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι απαραίτητα αρνητικό, καθώς μπορεί να προκύψει και μια προαγωγή, μια σημαντική πρόταση ή μπορεί να κλείσετε μια δουλειά με έναν μεγάλο πελάτη αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Από την άλλη, μπορεί στην εταιρεία που εργάζεστε να ανακοινώνεται κάτι που δεν περιμένατε, π.χ. ότι πρόκειται να γίνουν περικοπές ή μειώσεις θέσεων και αυτό να σας θυμώνει, καθώς θα αναρωτιέστε πώς μπορεί να βγάλετε τη δουλειά με λιγότερους συνεργάτες. Από την άλλη, είναι πιθανόν οι αλλαγές να αφορούν στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Να προκύπτει, για παράδειγμα, η ανάγκη μιας μετακόμισης ή ένα θέμα που αφορά τα μέλη της οικογένειας σας.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου σας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρώτη έκλειψη στα σταθερά ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού λαμβάνει χώρα στις 19/11 και θα ακολουθήσουν κι άλλες μέσα στα δυο επόμενα χρόνια που μπορεί να αλλάξουν κατά πολύ τις συνθήκες στη ζωή σας, είτε σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι είτε σε θέματα καριέρας. Δυο μέρες πριν την έκλειψη σχηματίζεται η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό, μια όψη έντασης και θυμού και πιθανώς να βγαίνουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και θυμός για πράγματα που θα θέλατε να έχουν γίνει στο σπίτι ή τη δουλειά. Προσέξτε περισσότερο τις σχέσεις σας, τόσο οικογενειακές και προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, για να αποφύγετε ρήξεις. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ή ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 25 ως τις 29 μοίρες του Υδροχόου, είναι πιθανόν με αυτή την έκλειψη μέσα στο επόμενο εξάμηνο να έχετε κάποια αλλαγή στον χώρο του σπιτιού. Μπορεί να χρειαστεί να μετακομίσετε. Άλλοι μπορεί να αποφασίσετε συμβίωση με το ταίρι σας και να πάτε σε ένα νέο σπίτι ή να καλωσορίσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Ακόμη, μπορεί ένα θέμα που αφορά είτε κάποια γυναίκα στο οικογενειακό περιβάλλον ή μια συνεργάτιδα στη δουλειά να σας απασχολήσει περισσότερο. Φυσικά, όπως όλα τα σταθερά ζώδια έτσι κι εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου σας πατήστε εδώ.