Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος στις 28/3/2021 στον άξονα Ζυγού-Κριού

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος στις 28/3/2021 στον άξονα Ζυγού-Κριού

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος στις 28/3/2021 στον άξονα Ζυγού-Κριού

Η Πανσέληνος του Μαρτίου, αυτό το μεταβατικό φεγγάρι από τον χειμώνα στην άνοιξη έχει πολλές ονομασίες στο εξωτερικό. Κάποιοι το ονομάζουν το φεγγάρι της ζάχαρης, το φεγγάρι του ανέμου, το φεγγάρι του αετού ή ακόμη και το φεγγάρι του σκουληκιού. Όπως και να έχει είναι ένα φεγγάρι που δείχνει τις πλευρές της δυσκολίας και του πόνου που έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις, ιδίως σε ερωτικό επίπεδο. Είναι μια Πανσέληνος που ψάχνει δικαίωση και δικαιοσύνη, ισορροπία, ισότητα και ανεκτικότητα. Όλοι επηρεαζόμαστε πάντα από μια Πανσέληνο και θα ακολουθήσει ιδιαίτερο άρθρο γι’ αυτή την επιρροή, αλλά υπάρχουν 4 ζώδια που ίσως νιώσουν πιο έντονα την επιρροή της και πρέπει να είναι προετοιμασμένα ψυχολογικά.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στο δικό σας ζώδιο την Κυριακή 28/3 και εσείς οι Ζυγοί θα νιώσετε τα πάντα σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο και με πιο έντονο τρόπο. Βέβαια, αυτοί που επηρεάζονται πιο πολύ είναι όσοι έχετε Ήλιο (το ζώδιο σας) ή ωροσκόπο στον Ζυγό από τις 5 μέχρι τις 11 μοίρες. Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Το ίδιο και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Καθώς το φεγγάρι θα είναι σε αντίθεση, εκτός από τον Ήλιο, με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα πιθανώς να ξαναβιώσετε κάποια συναισθήματα πόνου, απόρριψης, απογοήτευσης από το παρελθόν, που έρχονται στην επιφάνεια ως μέρος μιας διαδικασίας θεραπείας. Κάτι πονά αγαπητοί μου Ζυγοί και μπορεί αυτό που σας πονά να είναι η αγάπη, μια τοξική σχέση, η έλλειψη μιας σχέσης ή το αίσθημα της αστάθειας στη ζωή σας αυτή τη στιγμή σε προσωπικό επίπεδο. Πιθανώς για κάποιους το πρόβλημα να μην εστιάζεται στη σχέση με το ταίρι τους, αλλά να παραπέμπει σε έναν σύντροφο που για κάποιο λόγο προβληματίζεται αυτή τη στιγμή. Ως γνήσιοι Ζυγοί που νοιάζεστε για τον άλλο, περισσότερο μερικές φορές κι από τον εαυτό σας, το πρόβλημα τους γίνεται αυτόματα και δικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28/3 στον άξονα Ζυγού-Κριού θα επηρεάσει ιδιαίτερα τόσο τον τομέα της καριέρας όσο και τον τομέα της οικογένειας. Με κάποιον τρόπο σαν να υπάρχει κάτι αλληλένδετο στην επιρροή της που μπορεί να σας αναστατώσει ή να σας απογοητεύσει, έστω κι αν είναι προσωρινό. Βέβαια, δεν θα επηρεαστείτε όλοι οι Αιγόκεροι το ίδιο και σίγουρα όχι το ίδιο πιεστικά. Αυτοί που επηρεάζονται πιο πολύ είναι όσοι έχετε Ήλιο (το ζώδιο σας) ή ωροσκόπο στον Αιγόκερω από τις 5 μέχρι τις 11 μοίρες. Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Το ίδιο και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Για κάποιους από σας μπορεί να σημάνει και μια τεράστια αλλαγή στην επαγγελματική σας κατεύθυνση. Γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες. Παρόλα αυτά μην υποτιμάτε τη δουλειά που ήδη έχετε, ακόμη κι αν μπορεί να περνάτε αυτή τη στιγμή πιο δύσκολα. Αφοσιωθείτε στους στόχους σας και τις φιλοδοξίες σας, αλλά μην αδιαφορείτε και για τις οικογενειακές σας ανάγκες. Πιθανώς κάποιο πρόσωπο από την οικογένεια να περνά μια πιο δύσκολη φάση.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28/3 στον άξονα του ζωδίου σας με τον Ζυγό θα επηρεάσει ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή και δευτερευόντως ίσως μια συνεργασία. Κάτω από το φως αυτού του φεγγαριού μπορεί να κάνετε διαπιστώσεις για τη φύση της σχέσης αυτής, είτε αρνητικές είτε ακόμη και θετικές. Σημασία έχει ότι με κάποιον τρόπο μπορεί να ξεκαθαρίσει μια κατάσταση στα ερωτικά σας ή σε μια καίρια συνεργασία. Βέβαια, αυτοί που επηρεάζονται πιο πολύ είναι όσοι έχετε Ήλιο (το ζώδιο σας) ή ωροσκόπο στον Κριό από τις 5 μέχρι τις 11 μοίρες. Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Το ίδιο και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Χείρωνα, που βρίσκoνται στο ζώδιο σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε σύνοδο, παραπέμπουν στις «δύσκολες» πλευρές του έρωτα που προκαλεί πόνο, αλλά δίνουν ταυτόχρονα την ευκαιρία να γιατρέψετε τις πληγές του παρελθόντος. Όταν ο Χείρωνας βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού νομίζουμε ότι εμείς κάνουμε κάτι λάθος, νιώθουμε ενοχές ή νιώθουμε ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί να αγαπηθούμε από τους άλλους. Όλα αυτά όμως στην πραγματικότητα θα λειτουργήσουν ως κίνητρο να βρούμε βαθύτερα τι φταίει και τελικά να το θεραπεύσουμε. Οι επόμενες δυο εβδομάδες μπορεί να φέρουν ακόμη και το θαύμα στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 28/3 στον άξονα Κριού-Ζυγού σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας και σχεδόν να μεταμορφωθείτε. Το πιο σημαντικό όμως είναι να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν. Η Πανσέληνος αυτή σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα στον τομέα της καριέρας. Με κάποιο τρόπο μπορεί να σας υπενθυμίσει ότι σας έχουν αδικήσει στο παρελθόν ή ότι σας έχουν απορρίψει. Όμως, ήρθε ο καιρός να κάνετε ειρήνη με το παρελθόν και να γιατρέψετε τις πληγές σας, φορώντας έστω και επιφανειακά ένα διάπλατο χαμόγελο και μια πανοπλία που θα δείξει τις διεκδικητικές διαθέσεις σας για το μέλλον που απλώνεται μπροστά σας και είναι πραγματικά πιο ευοίωνο, όσο κι αν δεν το νιώθετε αυτή τη στιγμή. Βέβαια, αυτοί που επηρεάζονται πιο πολύ είναι όσοι έχετε Ήλιο (το ζώδιο σας) ή ωροσκόπο στον Καρκίνο από τις 5 μέχρι τις 11 μοίρες. Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Το ίδιο και για τον ωροσκόπο πατήστε εδώ. Εσείς μπορεί να βιώσετε μεγαλύτερη αναστάτωση και μέσα στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Προσπαθήστε να μην μεταφέρετε από τη μια μεριά στην άλλη το άγχος σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας θέματα.