Πώς θα μας επηρεάσει η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 23/03/2022;

Πώς θα μας επηρεάσει η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 23/03/2022;

Πώς θα μας επηρεάσει η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 23/03/2022;

Ο Ερμής κινείται στο ονειροπόλο και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων και στις 23/03/2022 θα κορυφωθεί η συνάντηση του με τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια σε αυτό το ζώδιο. Αυτή η όψη μας επηρεάζει ήδη από τις αρχές της εβδομάδας και θα συνεχίσει να επηρεάζει μέχρι και το τέλος της. Εκείνοι που θα νιώσουν πιο έντονα αυτή την επιρροή είναι τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 21η έως την 25η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Το τέλος της λογικής

Η όψη αυτή μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη για κάποιους, αφού αυτοί οι πλανήτες λειτουργούν με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο και είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστούν αυτές οι δύο ενέργειες. Από τη μία ο Ερμής συμβολίζει τη λογική σκέψη και την επεξεργασία των δεδομένων, ενώ από την άλλη ο Ποσειδώνας συμβολίζει το τέλος της λογικής και λειτουργεί καθαρά ενστικτωδώς. Ο Ερμής θέλει να κατηγοριοποιεί, να ταξινομεί και να αναλύει, ενώ ο Ποσειδώνας θεωρεί ότι όλα είναι ρευστά και δεν επιθυμεί να ορίσει τίποτα. Στον κόσμο του Ποσειδώνα δεν υπάρχει άσπρο ή μαύρο, δεν υπάρχει τίποτα ξεκάθαρο και όλα κινούνται σε ενδιάμεσες αποχρώσεις. Για τον Ποσειδώνα, ο οποίος είναι και ο κυβερνήτης των Ιχθύων, δεν έχουν τόση σημασία τα ψυχρά δεδομένα από μόνα τους, αλλά όλα εκείνα τα συναισθήματα που βιώνουμε μέσα μας με αφορμή τις καταστάσεις γύρω μας.

Όνειρο ή πραγματικότητα;

Αυτές τις ημέρες λοιπόν, θα είναι εύκολο να παρασυρθούμε από φαντασιώσεις και ουτοπίες, αφού θα νιώσουμε έντονα την ανάγκη να δραπετεύσουμε από τη ρουτίνα και τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Το όνειρο περιπλέκεται με την πραγματικότητα και μπορεί να βρεθούμε μέσα σε έναν λαβύρινθο όπου θα είναι δύσκολο να βρούμε την έξοδο. Μπορεί να νιώσουμε ότι στο μυαλό μας επικρατεί μια σύγχυση και θα είναι δύσκολο να κάνουμε εποικοδομητικές συζητήσεις με τους γύρω μας ή να διαπραγματευτούμε. Θα έχουμε την αίσθηση ότι οι λέξεις μας πέφτουν στο κενό ή ότι παρερμηνεύονται όσα λέμε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Είναι προτιμότερο αυτές τις ημέρες να αφήσουμε τη σιωπή να μιλήσει και να αποσυρθούμε στις δικές μας σκέψεις και στα συναισθήματα μας. Άλλωστε, οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν επακριβώς όλα όσα αισθανόμαστε. Καλούμαστε επίσης να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια και σε υποσχέσεις οι οποίες έχουν σκοπό να μας παραπλανήσουν και δεν έχουν καμία ρεαλιστική βάση.

Δημιουργική φαντασία και ρομαντισμός

Στα θετικά αυτής της όψης, αυτές οι ημέρες αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για να έρθουμε σε επαφή με την πνευματική πλευρά της ζωής και να ασχοληθούμε με την τέχνη και οτιδήποτε μας βοηθάει με κάποιο να ξεφύγουμε. Εάν λοιπόν είστε συγγραφείς ή καλλιτέχνες, το διάστημα αυτό θα έχετε μεγάλη έμπνευση και φαντασία και θα μπορέσετε να μεγαλουργήσετε. Σε ό,τι αφορά στις επαφές και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, θα έχουμε την ικανότητα να συναισθανθούμε τους άλλους χωρίς να υπάρχει λεκτική επικοινωνία, αφού θα είναι πιο εύκολο τώρα να «διαβάσουμε» το μυαλό τους. Είναι βέβαιο ότι θα ενισχυθεί το συναίσθημα και θα είναι διάχυτος ο ρομαντισμός, επομένως μη διστάσετε να δείξετε στους άλλους την πιο ευάλωτη πλευρά σας. Γενικώς, η διαίσθηση μας θα είναι αρκετά έντονη αυτές τις ημέρες, επομένως δώστε μεγάλη σημασία σε όσα σας λέει η εσωτερική σας φωνή ή ακόμα και σε σημάδια ή όνειρα τα οποία έχουν κάτι σημαντικό να σας πουν.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά πώς θα επηρεάσει αυτή η σύνοδος το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σας παρασύρει σε έναν πιο ονειρικό κόσμο μέσα στον οποίο θα δυσκολευτείτε να σκεφτείτε λογικά και να κρίνετε ξεκάθαρα τις καταστάσεις. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε ή να εκφράσετε τις σκέψεις σας μόνο σε άτομα τα οποία εμπιστεύεστε απόλυτα. Γενικώς, θα νιώσετε την ανάγκη να αποδράσετε από την καθημερινότητα και δεν θα έχετε ενέργεια και διαύγεια για να ασχοληθείτε με πιο πρακτικά ζητήματα. Εάν όμως είστε καλλιτέχνες, τότε αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να δημιουργήσετε κάτι όμορφο, αφού η έμπνευση και η φαντασία θα βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αποφύγετε όμως να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να βγάλετε συμπεράσματα, αφού το τοπίο είναι θολό και θα είναι πολύ δύσκολο να διακρίνετε το ψέμα από την αλήθεια. Εάν αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε σύγχυση και ότι δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο μονοπάτι θα πρέπει να ακολουθήστε, τότε η διαίσθηση σας μπορεί να σας βοηθήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα επηρεάζει τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας συναναστροφές και θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με κάποια πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν και να εκφράσετε όλα όσα σκέφτεστε, αλλά και όσα νιώθετε. Από την άλλη όμως, θα είστε αρκετά επιρρεπείς στο να εξιδανικεύσετε ένα φιλικό σας πρόσωπο, το οποίο στην πραγματικότητα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που βγάζει προς τα έξω. Θα πρέπει λοιπόν να είστε αρκετά επιφυλακτικοί και δεν θα πρέπει να στηριχθείτε σε κάποιον που υπόσχεται πολλά παραπάνω από όσα μπορεί να κάνει. Εάν εμπλέκεστε σε κάποιον σύλλογο ή σε μια ομάδα, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις μέσα σε αυτές, με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε ή να αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε σαφή και κατανοητά τα αιτήματα σας και τις απόψεις σας στους άλλους. Γενικώς, δεν είναι οι κατάλληλες ημέρες για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους, αφού τα δεδομένα δεν είναι ξεκάθαρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα συναντήσει τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, γεγονός που θα σας δημιουργήσει έντονη σύγχυση αυτές τις ημέρες σχετικά με ζητήματα που αφορούν την καριέρα και την επαγγελματική σας πορεία. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις ανάμεσα σε εσάς και σε ανωτέρους ή συνεργάτες σας ή απλώς να αισθάνεστε αποπροσανατολισμένοι και να μην ξέρετε πώς να κινηθείτε και ποιο μονοπάτι θα πρέπει να ακολουθήσετε για να επιτύχετε τους στόχους σας. Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω πριν βιαστείτε να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση και αποφύγετε να κάνετε νέες συμφωνίες, αφού η κρίση σας είναι διαστρεβλωμένη και δεν έχετε μπροστά σας όλα τα απαραίτητα δεδομένα για να βγάλετε ένα ασφαλές συμπέρασμα. Εάν όμως είστε καλλιτέχνες, τότε εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να προωθήσετε τη δουλειά σας και τις ιδέες σας ή για να δημιουργήσετε κάτι πολύ όμορφο το οποίο θα έχει μεγάλη απήχηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σας καλεί να αφεθείτε στη φαντασία και να βρείτε τρόπους να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο από το εξωτερικό. Άλλοι θα αποφασίσετε να αναζητήσετε τρόπους να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να ασχοληθείτε με πιο πνευματικά ή φιλοσοφικά ζητήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αφού μπορεί να παρασυρθείτε σε μονοπάτια τα οποία στη θεωρία φαντάζουν δελεαστικά, αλλά στην πράξη δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Σε κάθε περίπτωση, αυτές τις ημέρες το μυαλό σας ξεφεύγει και είναι δύσκολο να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Τα όνειρα και τα σχέδια σας είναι μεγαλεπήβολα, όμως μπορεί να αγνοείτε λεπτομέρειες οι οποίες κάνουν τη διαφορά. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις που υπόσχονται να σας ανοίξουν νέους πνευματικούς ορίζοντες ή να σας οδηγήσουν σε κάτι ονειρικό, που όμως τελικά δεν υφίσταται.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει αυτές τις ημέρες να έρθετε πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι και να εκφράσετε τις βαθύτερες σκέψεις, τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Θα μπορέσει πιο εύκολα ο ένας να κατανοήσει τον άλλον, αρκεί να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας και να μην αφήσετε τις εμμονές ή τις ανασφάλειες να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Από την άλλη πλευρά, θα είστε πολύ επιρρεπείς στο να εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο το οποίο τελικά δεν είναι αυτό που δείχνει προς τα έξω. Θα πρέπει λοιπόν να είστε αρκετά επιφυλακτικοί και να μην εμπιστεύεστε τυφλά ένα άτομο το οποίο μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά κατά βάθος προσπαθεί να σας χειραγωγήσει με τα λόγια και τη συμπεριφορά του. Επιπλέον, αυτές τις ημέρες θα είναι καλό να αποφύγετε επενδύσεις και να αναβάλλετε σημαντικές κινήσεις ή αποφάσεις οι οποίες σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα και πιο συγκεκριμένα με δάνεια, ασφάλειες, κληρονομιές ή τα χρήματα του συντρόφου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος του κυβερνήτης σας Ερμή με τον Ποσειδώνα θα φέρει σύγχυση και μπερδέματα μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας, επομένως θα πρέπει αυτές τις ημέρες να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Παρόλο που φημίζεστε για την ανάγκη σας να σκέφτεστε αντικειμενικά και να είστε ρεαλιστές και προσγειωμένοι, τώρα θα επικρατεί σύγχυση στο μυαλό σας και θα είναι πολύ δύσκολο να βάλετε τη λογική πάνω από το συναίσθημα. Έχετε μια διαστρεβλωμένη εικόνα για τους άλλους αυτές τις ημέρες, με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από ψέματα, μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Θα πρέπει λοιπόν να αποφύγετε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις σχέσεις ή το γάμο σας. Από την άλλη πλευρά, ο Ποσειδώνας μας καλεί να εκφράσουμε τις ευαισθησίες και τα βαθύτερα συναισθήματα μας, επομένως είναι μια καλή στιγμή για να δείξετε τη στοργή και το ενδιαφέρον σας απέναντι σε ένα σημαντικό πρόσωπο για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα θα δυσκολέψει την καθημερινότητα σας και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Μπορεί να νιώσετε ότι δεν έχετε τη διάθεση και την ενέργεια να διεκπεραιώσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να είστε αφηρημένοι, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να μείνουν πίσω. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με συναδέλφους ή υφιστάμενους σας, και γενικώς να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους ανθρώπους στο εργασιακό σας περιβάλλον. Είναι σημαντικό να βρείτε έναν τρόπο να αποσυμπιεστείτε και να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητα σας, ώστε να μην πνίγεστε μέσα σε αυτήν. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να ξεκουραστείτε τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο και μην αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας περισσότερα από όσα αισθάνεστε ότι μπορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό κλίμα στις ερωτικές σας σχέσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας και να βγάλετε από μέσα σας τις βαθύτερες σκέψεις σας. Από την άλλη, μπορεί να είστε εσείς οι αποδέκτες μιας ερωτικής εξομολόγησης και γενικώς να νιώσετε ότι ζείτε ένα παραμύθι. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, ειδικά απέναντι σε νέους έρωτες και άτομα που μοιάζουν πολύ καλά για να είναι αληθινά. Είναι πολύ πιθανό να κρύβεται κάτι πίσω από την επιφάνεια ή να υπάρχουν κρυφά κίνητρα τα οποία δεν είναι εμφανή τώρα. Εάν λοιπόν δεν θέλετε να απογοητευτείτε στην πορεία, δώστε μεγαλύτερη σημασία στις πράξεις παρά στα λόγια και τις υποσχέσεις. Εάν είστε καλλιτέχνες, αυτή η σύνοδος θα σας χαρίσει μεγάλη έμπνευση και δημιουργικότητα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε προς τα έξω τα ταλέντα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να αισθανθείτε ότι οι άλλοι δεν μπορούν να σας κατανοήσουν, με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε και να αισθανθείτε μόνοι-ες. Προσπαθήστε να μην παίρνετε προσωπικά όσα λέγονται και μείνετε μακριά από ανθρώπους που προσπαθούν να σας χειριστούν συναισθηματικά. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να εκφράσετε το συναίσθημα σας και τις σκέψεις σας απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να έρθετε πιο κοντά σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία και αναβάλλετε συζητήσεις που μπορεί να αφορούν μια μετακόμιση, ανακαίνιση ή αλλαγή κατοικίας. Εάν επιστρέψει από το παρελθόν ένα άτομο που σας πλήγωσε, μην βιαστείτε να δώσετε δεύτερη ευκαιρία εάν δεν αποδείξει έμπρακτα ότι έχει μετανιώσει και έχει αλλάξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς έρχεται για να βάλει στην άκρη τη λογική σας σκέψη και να δημιουργήσει μπερδέματα και σύγχυση. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις και στις επαφές σας, αφού θα είναι πολύ εύκολο να παρερμηνεύσουν τα λόγια σας και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κάποιο άτομο από το άμεσο περιβάλλον σας. Δεν είστε σε θέση να σκεφτείτε ξεκάθαρα και αντικειμενικά, με αποτέλεσμα να είστε επιρρεπείς σε ψέματα και εξαπάτηση από τους γύρω σας και γενικώς να παρασυρθείτε σε ουτοπικές καταστάσεις. Μη βιαστείτε λοιπόν να βασιστείτε σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια πριν τα εξετάσετε ενδελεχώς και πριν δείτε ότι μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη. Επιπλέον, μείνετε μακριά από κουτσομπολιά και καταστάσεις οι οποίες έχουν σκοπό να αποπροσανατολίσουν τη σκέψη σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες εάν είστε συγγραφείς, αφού η έμπνευση και η φαντασία θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και γενικώς προτιμήστε να ασχοληθείτε με πιο πνευματικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει αστάθεια, χάος και μπερδέματα σε σχέση με κάποια οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Τα δεδομένα που έχετε τώρα μπροστά σας δεν είναι πολύ σαφή και ξεκάθαρα, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να διακρίνετε εάν κάτι σας ωφελεί ουσιαστικά ή σας ζημιώνει. Προσπαθήστε λοιπόν να αποφύγετε σημαντικές αγοραπωλησίες και μην βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις ή να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία η οποία υπόσχεται να φέρει κέρδη. Γενικώς, αυτές οι ημέρες δεν προσφέρονται για να διεκπεραιώσετε πρακτικά ζητήματα ή για να βάλετε σε εφαρμογή κάποιο νέο σχέδιο. Αντιθέτως, είναι προτιμότερο να επικεντρωθείτε σε όσα έχετε ήδη κατακτήσει και να μην ρισκάρετε για κάτι το οποίο στο τέλος μπορεί να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι αυτές τις ημέρες βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα και χρειάζεται πολλή προσοχή ώστε να παραμείνετε προσγειωμένοι και να μην παρασυρθείτε σε ουτοπίες. Από τη φύση σας είστε άτομα που έχετε την ανάγκη να ξεφεύγετε από την πραγματικότητα και να δραπετεύετε σε έναν κόσμο πιο ονειρικό και ιδανικό. Τώρα λοιπόν, αυτή η αίσθηση θα είναι ακόμα πιο έντονη για εσάς και γι’ αυτό θα είναι δύσκολο να βάλετε τη λογική σας μπροστά και να κρίνετε ξεκάθαρα τις καταστάσεις. Οι αποφάσεις σας βασίζονται περισσότερο σε αυτά που αισθάνεστε και όχι στα δεδομένα που έχετε μπροστά σας, όμως κάτι τέτοιο μπορεί να σας κοστίσει γιατί η πραγματικότητα μπορεί στην πορεία να σας απογοητεύσει. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να κρατάτε μια επιφύλαξη και κυρίως να μην αγνοείτε όλα εκείνα τα σημάδια που σας δείχνουν ότι ένας άνθρωπος ή μια κατάσταση απέχουν από αυτό που έχετε πλάσει στο μυαλό σας.