Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 10/02/2023 φέρνει στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις. Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο;

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 10/02/2023 φέρνει στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις. Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο;

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 10/02/2023 φέρνει στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις. Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο;

Στις 10/02/2023 κορυφώνεται για τελευταία φορά στη ζωή μας η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Φυσικά οι δυο πλανήτες θα ξανασυναντηθούν αλλά πλέον αυτή η σύνοδος για τα επόμενα 20 χρόνια θα λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η όψη θα έχει διάρκεια +/- 3 ημέρες και θα ευνοήσει κυρίως Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Σκορπιούς και όσους έχουν ωροσκόπο κοντά στην 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες και σε ποιο ζώδιο έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο πατήστε εδώ.

Διαβάζοντας πίσω από τις λέξεις

Η σύνοδος  Ερμή-Πλούτωνα συμβολίζει την ανάλυση, τη διεισδυτική σκέψη και μας βοηθάει να κατανοήσουμε βαθιά τόσο τους άλλους όσο και τον ίδιο μας τον εαυτό. Αυτές τις ημέρες θα έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις, μυστικά, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες οι οποίες θα αλλάξουν τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα. Θα μας δοθεί η ικανότητα να δούμε πίσω από τις λέξεις και τη σιωπή των άλλων και δεν θα μένουμε στην εικόνα που θέλουν να μας προβάλλουν. Θα είναι δύσκολο λοιπόν να παραπλανηθούμε ή να εξαπατηθούμε, αφού το μυαλό μας θα δουλεύει σε μεγάλες ταχύτητες και θα είμαστε σε ετοιμότητα.

Με όπλα μας την πειθώ και την αποφασιστικότητα

Αυτή η σύνοδος αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να πείσουμε τους άλλους για τις απόψεις μας και να υποστηρίξουμε τις θέσεις μας με δυναμισμό και ακλόνητα επιχειρήματα. Θα έχουμε μεγάλη επιρροή στους άλλους, αλλά αντίστοιχα μπορεί κι εμείς να συναντήσουμε ένα άτομο το οποίο θα καταφέρει να μας πείσει για κάτι και γενικώς θα έχει μεγάλη επίδραση στις αποφάσεις και τα σχέδια μας. Είναι επίσης μια ιδανική όψη για αναζητήσεις κάθε είδους, για να κάνουμε εξονυχιστική έρευνα ή για να συγκεντρωθούμε σε μια πνευματική δραστηριότητα, καθώς και οτιδήποτε απαιτεί μελέτη και ανάλυση. Επιπλέον, ευνοούνται οι οικονομικές συμφωνίες, οι διαπραγματεύσεις και οι πωλήσεις, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτή τη σύνοδο για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Ωστόσο, θα είναι καλό να μείνετε μακριά από παράνομες δραστηριότητες ή μυστικές κινήσεις οι οποίες μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση και να σας βάλουν σε μπελάδες.

Ενδόμυχες σκέψεις και ερωτικές εξομολογήσεις

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να νιώσουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ενδόμυχες σκέψεις και τα βαθύτερα συναισθήματα μας στο ταίρι μας ή σε ένα πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, ενώ κάποιοι θα γίνετε εσείς αποδέκτες μια ερωτικής εξομολόγησης. Θα προσπαθήσουμε να εκφράσουμε το πάθος μέσα από τις λέξεις και να βρούμε τον τρόπο να δείξουμε στους άλλους όσα νιώθουμε, κάτι το οποίο θα μας ανακουφίσει και θα μας δημιουργήσει ένα αίσθημα κάθαρσης. Αυτό που έχει σημασία είναι να ξέρουμε τι είναι αυτό που θέλουμε και να το προσεγγίσουμε με πλήρη επίγνωση και ρεαλισμό.

Ένταση και εμμονές

Όπως σε όλες τις όψεις έτσι και σε αυτή μπορεί να υπάρχουν αρνητικές πλευρές στις οποίες καλό είναι να αντισταθούμε. Στην προκειμένη η στενή επαφή του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε τεράστια εσωτερική ένταση, ο νους μας να πηγαίνει στο «κακό» ή να κάνουμε απαισιόδοξες σκέψεις χωρίς απαραίτητα να στηρίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα. Μια άλλη έκφραση της όψης είναι οι εμμονές. Το μυαλό μας κολλάει σε μια κατάσταση και αδυνατούμε να την ξεπεράσουμε ακόμη κι όταν μπορεί να μας το επισημαίνουν οι άλλοι. Ευτυχώς η επιρροή της όψης είναι βραχεία κι έτσι θα ξαναβρούμε τον δρόμο της αισιοδοξίας μόλις ο Ερμής περάσει στον Υδροχόο. Αν υπάρχει κάτι στο οποίο η όψη Ερμή – Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα βοηθητική είναι στην ψυχανάλυση.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα. Κυρίως θα ευνοηθούν όσοι έχουν τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο τους κοντά στην 29η μοίρα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος  Ερμή-Πλούτωνα είναι η τελευταία που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας καθώς ο Πλούτωνας από τον άλλο μήνα θα αποχωρήσει για μια δοκιμαστική πτήση στον Υδροχόο κι όταν επανέλθει στο ζώδιο σας για λίγους μήνες, ο Ερμής δεν θα ξαναβρεθεί στο δρόμο του. Η όψη αυτή θα σας χαρίσει ισχυρή αντίληψη, ώστε να κατανοήσετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας, ειδικά εάν το προηγούμενο διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας υπήρξε σύγχυση και ασάφεια και δεν μπορούσατε να βγάλετε συγκεκριμένα συμπεράσματα. Θα κάνετε πολύ σημαντικές συζητήσεις και θα έρθουν στην επιφάνεια πληροφορίες και δεδομένα τα οποία θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις και να προχωρήσετε μπροστά με σταθερά και μεθοδικά βήματα. Άλλωστε, η διορατικότητα που έχετε αυτές τις ημέρες θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις και να διαλέξετε το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Η σύνοδος αυτή θα σας οπλίσει με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, καθώς και με μια ακλόνητη πίστη ότι μπορείτε να καταφέρετε οτιδήποτε βάλετε στόχο. Έχετε πειθώ και ισχυρή επιρροή στους γύρω σας, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να πάρετε τους άλλους με το μέρος σας και να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Θα ευνοηθείτε περισσότερο αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκονται από τις 27 ως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας. Για να βρείτε σε ποιες μοίρες έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι η τελευταία που πραγματοποιείται σε αυτό το ζώδιο καθώς ο Πλούτωνας θα απομακρυνθεί από το ζώδιο του Αιγόκερω τον άλλο μήνα. Αυτή είναι μια όψη η οποία έχει τη δύναμη να  αλλάξει την κοσμοθεωρία σας και να φέρει κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια εντελώς διαφορετική οπτική. Θα νιώσετε έντονα την επιθυμία να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και τις δραστηριότητες σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή να κάνετε σεμινάρια τα οποία θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Είναι επίσης ιδανικές ημέρες για να ταξιδέψετε, να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά και γενικώς να προωθήσετε εγχειρήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με νομικές υποθέσεις. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά ζητήματα, θα είστε οπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και πάνω απ’ όλα θα είστε αποφασισμένοι να πάρετε αυτό που θέλετε, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ερωτική γνωριμία σε ένα ταξίδι ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας ανανεώσει και θα σας φέρει σε επαφή με έντονα και παθιασμένα συναισθήματα, επομένως έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Θα ευνοηθείτε περισσότερο αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκονται από τις 27 ως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας. Για να βρείτε σε ποιες μοίρες έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στον Αιγόκερω αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν. Θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο άμεσα και δυναμικά τις απόψεις και τις ιδέες σας και θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι θα πειστούν και θα πάρουν το μέρος σας με μεγαλύτερη ευκολία. Η διπλωματία και η διορατικότητα είναι τα όπλα που θα σας βοηθήσουν να πάρετε πιο σωστές και ωφέλιμες αποφάσεις και δεν αποκλείεται γύρω από αυτές τις ημέρες να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή σας. Είναι η ώρα να βγάλετε από μέσα σας όσα σας απασχολούν και σας προβληματίζουν, επομένως μη διστάσετε να κάνετε μια ουσιαστική κουβέντα με το ταίρι σας, ένα φίλο ή με έναν σημαντικό συνεργάτη. Επιπλέον, θα πρέπει να έχετε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά σας, αφού μια είδηση ή μια σημαντική πληροφορία θα έρθει για να ρίξει περισσότερο φως σε μια υπόθεση. Καλό θα είναι λοιπόν να είστε προετοιμασμένοι είτε για αποκαλύψεις, είτε για εκμυστηρεύσεις και εξομολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση.

Θα ευνοηθείτε περισσότερο αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκονται από τις 27 ως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας. Για να βρείτε σε ποιες μοίρες έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα έρχεται για να σας φέρει σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες και τα συναισθήματα σας. Αν και γενικά φημίζεστε για την τάση σας να είστε επιφυλακτικοί απέναντι στους άλλους, αυτές τις ημέρες θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να εκφράσετε όσα έχετε μέσα σας. Κάποιοι από εσάς λοιπόν θα βρείτε το θάρρος και την αυτοπεποίθηση να πείτε πώς νιώθετε στο ταίρι σας ή στο αντικείμενο του πόθου σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα γίνετε εσείς αποδέκτες μια ερωτικής εξομολόγησης από ένα πρόσωπο. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αυτή η σύνοδος θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια ουσιαστική και βαθιά κουβέντα με το ταίρι σας, να βγάλετε τα εσώψυχα σας και να κατανοήσει καλύτερα ο ένας τον άλλον. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, θα είστε άκρως δημιουργικοί και θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας με μεγαλύτερη ευκολία ή να κάνετε συμφωνίες οι οποίες θα είναι άκρως κερδοφόρες για εσάς. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε να διεκδικήσετε με πάθος και δυναμισμό αυτά που θέλετε και να αφήσετε στην άκρη τους φόβους και τις ανασφάλειες που σας κρατάνε πίσω.

Θα ευνοηθείτε περισσότερο αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκονται από τις 27 ως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας. Για να βρείτε σε ποιες μοίρες έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο πατήστε εδώ.