Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα περάσουν αξέχαστες ρομαντικές στιγμές την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα περάσουν αξέχαστες ρομαντικές στιγμές την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα περάσουν αξέχαστες ρομαντικές στιγμές την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Αγάπη βγαλμένη από παραμύθι!

Πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14/02/2023, μια γιορτή που άλλοι τη μισούν και άλλοι την περιμένουν πώς και πώς. Ανεξάρτητα από το αν ανήκετε σε αυτούς που τη γιορτάζουν ή όχι, η φετινή ημέρα συμπίπτει με μια από τις πιο ρομαντικές όψεις. Η Αφροδίτη διελαύνει στο ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων και στις 15/02/2023 θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα, δηλαδή τον πλανήτη της ανιδιοτελούς αγάπης. Από τη μια πλευρά λοιπόν η Αφροδίτη στο ζώδιο της έξαρσης της βγάζει όλες τις ευαισθησίες της και τον ρομαντισμό της και προσφέρει στους άλλους απλόχερα χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα. Από την άλλη πλευρά ο Ποσειδώνας, που είναι και ο σύγχρονος κυβερνήτης των Ιχθύων, δε γνωρίζει όρια και κανόνες και εκτοξεύει το συναίσθημα σε άλλα επίπεδα. Οι ημέρες αυτές λοιπόν χαρακτηρίζονται από μια γλυκιά διάθεση και μια επιθυμία να ανοίξουμε την καρδιά μας στο πρόσωπο που έχουμε απέναντι μας, αδιαφορώντας για το κόστος και τις συνέπειες που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο. Οι εγωισμοί δεν έχουν καμία θέση στο βασίλειο του Ποσειδώνα και των Ιχθύων. Τώρα κυριαρχεί το συναίσθημα, ενώ η λογική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Κάποιοι από εσάς λοιπόν θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να δραπετεύσετε από την ανιαρή ρουτίνα και να βιώσετε με όλο σας το είναι ένα ρομαντικό ειδύλλιο. Οι έρωτες που ξεκινάνε τώρα μοιάζουν ιδανικοί και θυμίζουν κάτι από παραμύθι, αφού θα νιώσετε ότι βρήκατε τον/η έναν/μία. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, τα πνεύματα θα ηρεμήσουν και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον και να μπείτε στη θέση του. Είναι επίσης μια ευκαιρία να ζητήσετε συγχώρεση και να απαλύνετε τα τραύματα σας ή να δώσετε εσείς μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σας είχε πληγώσει ή απομακρύνθηκε από κοντά σας.

Προσοχή στο κενό μεταξύ φαντασιώσεων και πραγματικότητας

Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να εξιδανικεύσετε καταστάσεις και να ανοιχτείτε σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν ή ακόμα και να εξαπατηθείτε από κάποιον. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Ποσειδώνας μας δημιουργεί έντονες φαντασιώσεις, σε σημείο που δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε πού τελειώνει η πραγματικότητα και πού αρχίζει το ψέμα. Η λύση δεν είναι να καταπιέζετε όσα νιώθετε και να κλειστείτε στον εαυτό σας, αλλά να μην έχετε αυταπάτες και κυρίως να μην έχετε υψηλές προσδοκίες από άτομα που δεν μπορούν να τις πραγματοποιήσουν. Άλλωστε, στις 16/02/2023 η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου έρχεται για να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα και να τεστάρει τις σχέσεις και τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας και θα φανεί εάν αξίζει να επενδύσουμε σε ένα πρόσωπο ή αν θα πρέπει να απομακρυνθούμε από αυτό.

Αισιοδοξία και νέες ερωτικές περιπέτειες

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη, ένα ζώδιο που μας χαρίζει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση. Η Σελήνη αυτή μας βοηθάει να εστιάζουμε στις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά μας και να παραβλέψουμε τα εμπόδια και τις δυσκολίες. Είναι λοιπόν μια υπέροχη ημέρα για να οργανώσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας, να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό ή να βάλετε στη ζωή σας άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας. Με λίγα λόγια, ο έρωτας τώρα δε γνωρίζει όρια και σύνορα. Η Σελήνη στο ανήσυχο ζώδιο του Τοξότη μας δημιουργεί τη διάθεση να ρισκάρουμε και να εμπλακούμε σε νέες περιπέτειες με ανθρώπους που θα μας εμπνεύσουν, θα μας ανοίξουν νέους πνευματικούς ορίζοντες και με κάποιο τρόπο θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα.

Ας πάμε όμως να δούμε ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί Παρθένοι ετοιμαστείτε για άκρως ρομαντικές στιγμές, γιατί η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα εκτοξεύσει τον ρομαντισμό στα ύψη και θα πραγματοποιήσει όσα ονειρεύεστε. Αν και γενικά είστε ρεαλιστές και προσπαθείτε να βάζετε πρώτα τη λογική, τώρα θα αφήσετε τα συναισθήματα να σας παρασύρουν και θα επιτρέψετε στους άλλους να δουν την πιο ευάλωτη πλευρά σας. Θέλετε όλα να τα έχετε υπό έλεγχο και το χάος σας αποσυντονίζει και σας δημιουργεί ανασφάλεια. Όμως αυτή η ημέρα θα σας υπενθυμίσει ότι κάποιες φορές είναι αναγκαίο να ζείτε στο έπακρο τα συναισθήματα σας, χωρίς να βάζετε ταμπέλες και να ορίζετε τις καταστάσεις. Εάν είστε δεσμευμένοι, η ημέρα προσφέρεται για να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας στο σπίτι, να δείτε μια ταινία, να φάτε μαζί και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Θα αφήσετε στην άκρη τις εντάσεις, τον εγωισμό και την επικριτική διάθεση και θα προσπαθήσετε να καταλάβετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Να θυμάστε ότι δε χρειάζονται απαραίτητα τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις αιώνιας αγάπης, αφού ακόμα και η πιο μικρή κίνηση είναι αρκετή για δείξετε τι νιώθετε. Αν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε το ρομαντικό αυτό κλίμα και τολμήστε να βγείτε ραντεβού ή να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την ανταπόκριση που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κρύβει όμορφες εκπλήξεις για εσάς, αφού η ρομαντική σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα πραγματοποιείται στον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι ο αισθησιασμός θα κορυφωθεί και θα βιώσετε πολύ ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Είστε σε επαφή με τις επιθυμίες σας και ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε από τους άλλους, αλλά και τι μπορείτε να προσφέρετε. Θα είστε λοιπόν εξαιρετικά δοτικοί και γενναιόδωροι απέναντι στον άνθρωπο σας και θα νιώσετε και εσείς με τη σειρά σας την αγάπη και το ενδιαφέρον του συντρόφου σας που τόσο πολύ έχετε ανάγκη. Αν και φημίζεστε για την καχυποψία σας και τη δυσκολία σας να εμπιστευτείτε, αυτές τις ημέρες θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας και να εκφράσετε όσα νιώθετε στους άλλους. Αν είστε αδέσμευτοι, ο έρωτας τώρα μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε ένα άτομο που μοιάζει ιδανικό στα μάτια σας και θα σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Επιτρέψτε λοιπόν στον εαυτό σας να ονειροπολήσει και να ξεφύγει για λίγο από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, το φλερτ, η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και να πιστέψετε ότι αξίζετε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας ανήκει δικαιωματικά, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και μάλιστα στις 15/02 θα συναντήσει τον Ποσειδώνα που είναι ο δικός σας κυβερνήτης. Είναι γνωστό ότι το συναίσθημα για εσάς έχει τον πρώτο λόγο και δυσκολεύεστε να βάλετε μπροστά τη λογική. Τώρα λοιπόν θα νιώσετε ακόμα πιο έντονη την επιθυμία να παραδοθείτε άνευ όρων σε αυτά που νιώθετε και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τη στοργή, την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στον σύντροφο σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα πολύ ξεχωριστό άτομο με το οποίο θα νιώσετε ότι έχετε βαθιά ψυχική σύνδεση μαζί του. Μπορεί επίσης να έχετε επανασύνδεση με κάποιον/α ή να σας προσεγγίσει ξανά ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από κοντά σας και τώρα θα νιώσει την ανάγκη να σας εκφράσει όσα νιώθει. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, η ημέρα αυτή θα είναι άκρως συναισθηματική και θα σας δώσει την ευκαιρία να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να επιλύσετε τυχόν διαφωνίες που μπορεί να είχαν προκύψει. Επιπλέον, η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη είναι ιδανική σε περίπτωση που θέλετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, επομένως μια πρόταση γάμου ή συγκατοίκησης είναι ένα πιθανό σενάριο για κάποιους.