Συμβουλές για να περάσετε πιο όμορφα το 2021

Συμβουλές για να περάσετε πιο όμορφα το 2021

Συμβουλές για να περάσετε πιο όμορφα το 2021

 

ΚΡΙΟΣ

 1. Ανοίξτε ένα καινούριο τραπεζικό λογαριασμό στις 25 Φεβρουαρίου και σύντομα θα τον δείτε να ανθίζει.
 2. Απαλλαχθείτε από αδιάφορους και μέτριους φίλους… Δεν θα είναι ποτέ πηγή έμπνευσης!
 3. Ενώστε τις δυνάμεις σας με άλλους για ένα κοινό στόχο ή σκοπό, που ξεπερνά τα προσωπικά και ιδιοτελή συμφέροντα σας.
 4. Ασχοληθείτε περισσότερο με το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διότι μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της καριέρας σας.
 5. Αγοράστε ένα κατακόκκινο αξεσουάρ ή ρούχο και φορέστε το τις ημέρες που ξυπνάτε και δεν έχετε ενέργεια!

ΤΑΥΡΟΣ

 1. Βάλτε την υπογραφή σας στον επαγγελματικό τομέα, κάνοντας σωστές κινήσεις τον Ιανουάριο.
 2. Με ένα αληθινό σμαράγδι, που είναι η πολύτιμη πέτρα του ζωδίου σας, θα ενισχύεται η αισιοδοξία σας όταν το έχετε μαζί σας.
 3. Κρατήστε επαφές με άτομα που έχουν δύναμη και μπορεί να σας βοηθήσουν στην πορεία της καριέρας σας!
 4. Μετακομίστε σε μια μονοκατοικία που θα έχετε τον δικό σας κήπο ή σε ένα σπίτι που θα σας επιτρέπει να είστε πιο κοντά στη φύση, για να γεμίζετε ενέργεια μετά από τις απαιτητικές ώρες της δουλειάς.
 5. Επειδή ο κόσμος γύρω σας μπορεί να είναι αρνητικός, επιλέξτε να περνάτε περισσότερο χρόνο με ανθρώπους που σας ενθαρρύνουν και σας στηρίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 1. Αν πρέπει να κάνετε μόνο μια αγορά στις εκπτώσεις, αγοράστε ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας ή ένα tablet! Θα το έχετε συνέχεια μαζί σας και θα το χαίρεστε επικοινωνώντας με όλους!
 2. Ανοίξτε τους πνευματικούς ορίζοντες. Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο. Βρείτε κάτι που σας ενθουσιάζει και ξανακαθίστε στο «θρανίο».
 3. Επιδιώξτε σχέσεις με ξένους (ακόμη και ερωτικές) και ψαχτείτε με πολυεθνικές ή με το δημόσιο επαγγελματικά.
 4. Ερωτευθείτε «θανάσιμα» με τις εκλείψεις στον Τοξότη στις 26/5 και στις 4/12 και γίνετε πιο αποφασιστικοί στις διεκδικήσεις σας. Αλλάξτε την εμφάνιση σας με την έκλειψη στις 10/6.
 5. Βάλτε ένα δυνατό οικονομικό στόχο στις 23 Ιουνίου. Από αυτά που διαθέτετε ξοδέψτε λιγότερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 1. Κόψτε μια κακή συνήθεια (κάπνισμα, ποτό, υπερβολικό ή άτσαλο φαγητό, αδιέξοδους έρωτες, ό,τι είναι τοξικό γενικότερα στη ζωή σας τις μέρες των εκλείψεων) στις 26 Μαΐου ή στις 10 Ιουνίου ή στις 4/12 και για πάντα!
 2. Κανονίστε ένα ταξίδι, μετά τις 14/5 και μέχρι τις 29/7, με τον αγαπημένο-η σας σε ένα θαλασσινό προορισμό, για να γιορτάσετε με ρομαντική διάθεση την είσοδο του Δία στους Ιχθύς που θα σας ευνοήσει.
 3. Βρείτε ένα σπίτι κοντά σε θάλασσα, λίμνη, ποτάμι, νερό γενικώς, για να έχετε καλή ενέργεια και ωραία θέα.
 4. Ασχοληθείτε εντατικά με τα έσοδα και τα έξοδα σας, καταγράφοντας τα. Το πιο έξυπνο δώρο που μπορείτε να σας κάνετε, είναι ένα ειδικό ημερολόγιο καταγραφής εσόδων και εξόδων.
 5. Σκεφτείτε τι επενδύσεις μπορείτε να κάνετε, πώς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από κάποιο ταλέντο, κάποια ικανότητα σας που μπορείτε τώρα να αξιοποιήσετε ή από πράγματα που μπορείτε να πουλήσετε.

ΛΕΩΝ

 1. Για να πάτε κόντρα στην Κρονοφοβία υιοθετήστε μια πιο αισιόδοξη στάση ζωής, με έμφαση στη διάρκεια των πραγμάτων, είτε μιλάμε για σχέσεις είτε για δουλειές.
 2. Επενδύστε σε χρυσό! Είναι το χρώμα και το μέταλλο που σας μοιάζει… πολύτιμο, λαμπερό και θερμό!
 3. Υπογράψτε μια σημαντική οικονομική συμφωνία στις 23 Ιουνίου, με το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Δία μέσα στον τομέα των οικονομικών.
 4. Επενδύσετε στην τεχνολογία όχι μόνο γιατί σας εξυπηρετεί, αλλά γιατί μπορεί να αποτελέσει την αιτία για ένα πάθος είτε δημιουργικό είτε και ερωτικό!
 5. Ξέρετε πώς να στηρίζεστε στον εαυτό σας, όμως η συνεργασία και η συνέργεια θα σας πάει μπροστά φέτος, ειδικά με φίλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 1. Βάλτε τις νέες τεχνολογίες στη δουλειά σας και αναβαθμίστε την!
 2. Μην αφήσετε να περάσει ο Μάρτιος και ο Απρίλιος ανεκμετάλλευτοι σε θέματα εργασίας. Μην μένετε λεπτό σε μια δουλειά που είστε δυστυχισμένοι. Η έκλειψη στις 10/6 θα βοηθήσει επίσης να βρείτε κάτι καλύτερο.
 3. Βρείτε τον κατάλληλο personal trainer, διατροφολόγο, θεραπευτή, coach, που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη φυσική σας κατάσταση και να βελτιώσετε το σώμα σας.
 4. Κάνετε γραπτώς έναν προγραμματισμό της επόμενης μέρας. Είστε Παρθένοι, δουλεύετε καλύτερα όταν είστε οργανωμένοι.
 5. Ενισχύστε μια ερωτική σχέση που βλέπετε ότι έχει τις προδιαγραφές, φανείτε δεκτικοί σε νέες σχέσεις και συνεργασίες από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο!

ΖΥΓΟΣ

 1. Κανονίστε μόλις επιτραπεί από τις συνθήκες ένα ταξίδι αποκλειστικά για δύο! Θα είναι από τα πιο όμορφα ταξίδια της ζωής σας!
 2. Δημιουργήστε εξαιρετικές οικονομικές προοπτικές Νοέμβριο και Δεκέμβριο!
 3. Στις 15, στις 19 και στις 25 Οκτωβρίου γιορτάστε τις πιο ευνοϊκές ημέρες του φθινοπώρου! Ένα όνειρο σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για το θέμα «παιδί» στη ζωή σας!
 4. Φανείτε δεκτικοί σε φλερτ τόσο τον Φεβρουάριο όσο και τον Ιούλιο, με την κορυφαία σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στις 13/7. Κάτι τέτοιες ερωτικές ημέρες συμβαίνουν σπάνια!
 5. Πείτε αντίο σε ανθρώπους που ζουν μέσα στο δράμα, γιατί αυτό θέλουν. Δεν θα σώσετε κανέναν που δεν θέλει από μόνος του να σωθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 1. Κάνετε μια λίστα με όσα θέλετε να βελτιώσετε στη ζωή σας και βρείτε κίνητρα από τις 14/5 μέχρι το τέλος Ιουλίου που ευνοήστε περισσότερο.
 2. Κάποιες μνήμες έχουν εντυπωθεί στο μυαλό και στην ψυχή μας και δύσκολα φεύγουν. Προσπαθήστε να αφήσετε όμως πίσω σας το παρελθόν και η ψυχή σας θα γίνει αυτόματα πιο ανάλαφρη.
 3. Δείξτε στους γονείς, τους παππούδες ή γενικότερα στα μεγαλύτερα άτομα από την οικογένεια σας που αγαπάτε, την αφοσίωση, την αγάπη και τη φροντίδα σας.
 4. Επενδύστε σε ένα νέο σπίτι ή φτιάξτε ένα αθέατο χώρο για τα πολλά μάτια στο σπίτι σας και διακοσμήστε το όπως θέλετε εσείς, για να νιώθετε ότι είναι το καταφύγιο σας!
 5. Κάντε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα στα γενέθλια σας στις 25 Οκτωβρίου. Βάλτε στόχο την αποταμίευση στις 28/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 1. Ταξιδέψτε περισσότερο! Όταν φυσικά το επιτρέπουν οι συνθήκες. Ακόμη και κοντινές διαδρομές θα βοηθήσουν να ξεχάσετε μια χρονιά χωρίς ταξίδια!
 2. Ξεπεράστε φοβίες, όρια και ηθικές αναστολές και αποκτήστε καινούριες εμπειρίες που θα ανοίξουν τα φτερά σας! Βρείτε τι είναι αυτό που έχει νόημα στη δική σας ζωή και μόνο.
 3. Βάλτε στη ζωή σας μια καθημερινή ρουτίνα που θα κάνετε με πρόγραμμα κάθε μέρα απαρέγκλιτα και θα τονώνει την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Έτσι θα ανταποκρίνεστε καλύτερα και στην επιρροή των εκλείψεων.
 4. Βάλτε στη ζωή σας περισσότερο την τεχνολογία. Βρείτε δουλειές σε αυτό τον κλάδο. Ανοίξτε ένα δικό σας site, blog, e-shop. Κάντε διαδικτυακές σπουδές στο αντικείμενο που θέλατε πάντα να σπουδάσετε.
 5. Από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο αλλάξτε σπίτι και διαλέξτε ένα μεγαλύτερο και πιο φωτεινό! Ή περιποιηθείτε το ήδη υπάρχον για να σας δίνει μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν περνάτε ώρες μέσα σε αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 1. Σταματήστε να σκέφτεστε τι έγινε και τι θα γίνει. Για πράγματα που έγιναν ή δεν έγιναν ακόμη, δεν αξίζει να χάνετε χρόνο και την καλή σας διάθεση.
 2. Δείξτε στους φίλους σας έμπρακτα, πόσο πολύτιμοι σας είναι… Ένα μικρό δώρο με συμβολική αξία πάντα συγκινεί!
 3. Δείξτε αυτοπεποίθηση και πυγμή, αλλά ταυτόχρονα να είστε ταπεινοί. Αξιοποιήστε πρακτικά όλα τα μαθήματα που πήρατε από τον Κρόνο στο ζώδιο σας τα προηγούμενα χρόνια.
 4. Βάλτε πρόγραμμα αποταμίευσης στο τέλος Ιανουαρίου και αξιοποιήστε κάποια έσοδα για ένα ακίνητο. Βάλτε πιο υψηλούς στόχους και σε οικονομικό επίπεδο.
 5. Επισκεφτείτε έναν προορισμό που ονειρευόσασταν πάντα και είναι ρομαντικός, από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 1. Εξερευνήστε τον κόσμο της τεχνολογίας, των υπολογιστών, του διαδικτύου, κάνοντας τις κατάλληλες αγορές. Αναπτύξτε τις επικοινωνιακές και κοινωνικές σας ικανότητες. Εμπνεύστε τους άλλους!
 2. Βάλτε πρόγραμμα στη δουλειά και γενικώς δώστε τα όλα στην καριέρα εφέτος, διότι θα ανταμειφθείτε!
 3. Τον Φεβρουάριο μην αφήσετε κανέναν άλλο να κλέψει την παράσταση! 5 πλανήτες θα είναι στο ζώδιο σας κι εσείς στο επίκεντρο όλων των συζητήσεων.
 4. Από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα σας. Ζητήστε αύξηση!
 5. Ταξιδέψτε σε έναν προορισμό που πάντα θέλατε, τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

ΙΧΘΥΕΣ

 1. Το να είστε συνέχεια συνδεδεμένοι μέσω της τεχνολογίας, είτε με τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης είτε με ένα κινητό που χτυπά ασταμάτητα, βλάπτει σοβαρά την υγεία σας. Αποσυνδεθείτε κάποιες ώρες κάθε μέρα και συνδεθείτε μόνο με τον εαυτό σας και αυτούς που έχουν αξία στη ζωή σας.
 2. Ασκηθείτε με ένα προσωπικό trainer για να φτιάξετε σώμα, εικόνα και αυτοπεποίθηση!
 3. Βελτιώστε τις σχέσεις με τους ανθρώπους που δουλεύετε μαζί, αλλά και το βιογραφικό σας με σπουδές ή ένα γνωστικό αντικείμενο! Ζήστε με περισσότερη ησυχία.
 4. Ανοίξτε τα φτερά σας με σπουδές, νέα καριέρα, σπίτι ή σχέση, από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο με τον Δία στο ζώδιο σας.
 5. Χορέψτε όποτε θέλετε να βγάλετε από μέσα σας άγχη, φοβίες και κούραση! Αν δεν σας αρέσει ο χορός βρείτε τι σας αρέσει. Όχι τι αρέσει ή τι ξεκουράζει τους άλλους. Εσάς τι σας αρέσει.