Πώς η καθοριστική σύζευξη Δία-Κρόνου επηρεάζει όλους μας το 2021

Πώς η καθοριστική σύζευξη Δία-Κρόνου επηρεάζει όλους μας το 2021

Η Μεγάλη Σύνοδος Δία-Κρόνου έλαβε χώρα στις 21 Δεκεμβρίου 2020 στον Υδροχόο αλλά η επιρροή της εκτείνεται σε όλη τη διάρκεια του 2021 και ακόμη μακρύτερα! Πώς θα επηρεάσει τις ζωές μας, ανάλογα με το ζώδιο ή τον ωροσκόπο μας;

ΚΡΙΟΣ

Πολλές θα είναι οι αλλαγές για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας με τη Μεγάλη Σύνοδο Δία-Κρόνου, αλλά αυτή τη φορά χωρίς πιέσεις και εντάσεις. Αλλαγές που προκύπτουν, επειδή εσείς οι ίδιοι τις επιθυμείτε και τις αναζητάτε. Αλλαγές στους στόχους που έχετε, καθορισμός νέων στόχων προσωπικών και επαγγελματικών, αλλαγές που θα προκύψουν με τη βοήθεια φίλων ή με τη μεσολάβηση φιλικών σας προσώπων. Ο τομέας «φίλοι» και συνεργάτες πάντως, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας τους επόμενους μήνες. Θα δείτε ποιοι είναι αυτοί που στέκονται σαν βράχοι στο πλευρό σας, στηρίζουν τις αποφάσεις σας, ενισχύουν τον ενθουσιασμό σας και ποιοι είναι όσοι πρέπει να αφήσετε πίσω μαζί με την παλιά χρονιά, διότι δεν ανταποκρίνονται στον νέο σας εαυτό. Εσείς οι Κριοί θα δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και στα κοινά ή θα συμπράξετε με άλλους σε οργανώσεις, ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα και συμφέροντα. Η πολιτική, η οικολογία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το διαδίκτυο και οι προηγμένες εφαρμογές του, είναι επίσης τομείς που θα σας δώσουν μια άλλη προοπτική, αν αποφασίσετε να γίνετε πιο ενεργοί ή να τους εξετάσετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα έχετε βοήθειες και τύχη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καριέρα, η επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, είναι οι τομείς που θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας μέσα στους επόμενους μήνες, με τη Μεγάλη Σύνοδο Δία-Κρόνου στο μεσουράνημα σας. Για μερικούς το να επιτύχουν σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, θα είναι το άλφα και ωμέγα μέσα στο 2021 και δεν θα μπορούν να ασχοληθούν με τίποτε άλλο. Αν στο παρελθόν καταβάλατε μεγάλες προσπάθειες, κοπιάσατε πραγματικά πολύ για να ανέλθετε επαγγελματικά, τώρα είναι η στιγμή που μπορείτε να πάτε ένα βήμα παραπάνω. Αν αντίθετα δεν αξιοποιήσατε σωστά τον χρόνο σας, τότε ο Κρόνος και ο Δίας δεν θα σας χαριστούν. Φαίνεται ότι θα αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες και υποχρεώσεις, θα είστε πιο ορατοί σε αυτούς που πρέπει κι ακόμη κι αν υπάρχει κάποια αλλαγή (μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός θα αντιμάχεται τον Κρόνο από το ζώδιο σας) θα είναι για το καλό σας, για να προοδεύσετε. Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα, είναι τα δυο στοιχεία που πρέπει να καλλιεργήσετε, αν θέλετε να βγείτε νικητές αυτής της Συνόδου. Πολλοί Ταύροι θα θελήσετε να βάλετε νέες βάσεις στη ζωή σας ή να αλλάξετε το στάτους της προσωπικής σας ζωής με έναν γάμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Μεγάλη Σύνοδος Δία-Κρόνου είναι μια ευτυχής συγκυρία για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού σας γεμίζει με αισιοδοξία και θετικότητα και θα βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας μέσα στην άλλη χρονιά. Αυτό που πρέπει να αλλάξετε κυρίως, είναι ο τρόπος που σκέφτεστε, να πετάξετε ριζωμένες αρνητικές αντιλήψεις και πεποιθήσεις και να βρείτε νέο νόημα στη ζωή σας. Να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας, να αξιοποιήσετε το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Αν σπουδάζετε μπορεί τώρα να έρθει το πτυχίο, πιθανώς να ασχοληθείτε με ένα νέο γνωστικό πεδίο και να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Αν εργάζεστε στον τομέα της εκπαίδευσης, τον τουρισμό ή τα ΜΜΕ και τις εκδόσεις, την τεχνολογία, το διαδίκτυο, τη δικαιοσύνη, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πραγματικά πολλές. Ακόμη κι αν επιθυμείτε μια σταθεροποίηση στη δουλειά σας ή μια θέση στο δημόσιο, τότε πιο εύκολα μπορεί να έρθει τώρα. Σημαντικό ρόλο στη ζωή σας μπορεί να παίξουν οι ξένοι ή το εξωτερικό γενικότερα, όπως και τα ταξίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Μεγάλη Σύνοδος Δία-Κρόνου στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Ό,τι έχει σχέση με ασφάλειες, επενδύσεις, δάνεια, χρηματοδοτήσεις, αγοραπωλησίες, κληρονομιές, ξαφνικά αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα στη ζωή σας και μπορεί να σας αποδώσει τα μέγιστα, αν δεν κάνετε λάθη και δεν πάρετε ρίσκο. Ο Δίας με τον Κρόνο σας δίνουν δύναμη να πάρετε τον έλεγχο των οικονομικών στα χέρια σας και να διώξετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες του παρελθόντος. Επενδύστε στις νέες τεχνολογίες, προσεγγίστε τη δουλειά σας με ένα νέο τρόπο και στραφείτε περισσότερο στον κόσμο του διαδικτύου. Ένα ακόμη κεφάλαιο, που αποκτά ιδιαίτερη σημασία, είναι ο έρωτας και το σεξ… Ίσως εκεί ανακαλύψετε νέα και ενδιαφέροντα πράγματα για τη σεξουαλικότητα σας, ενώ μπορεί και να πειραματιστείτε περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Ο γάμος, οι συνεργασίες και γενικότερα οι σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας επαναπροσδιορίζονται, με τη Μεγάλη Σύνοδο του Δία με τον Κρόνο να επηρεάζει ακριβώς αυτόν τον τομέα. Είναι η καλύτερη ευκαιρία που σας παρουσιάζεται εδώ και πολλά χρόνια για να δημιουργήσετε πιο σταθερές σχέσεις, να χαρείτε τη συντροφικότητα, να μοιραστείτε τη ζωή σας με ένα άνθρωπο που μιλά στην ψυχή σας. Ακόμη, αν έχετε ήδη κάποια σχέση θα είναι η στιγμή που μπορεί να πάρετε την απόφαση να την επισημοποιήσετε. Αν φυσικά τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στη σχέση ή το γάμο σας, τότε καθόλου απίθανο να αποφασίσετε μια γενναία έξοδο. Κανείς δεν θα έχει θέση στη ζωή σας αν δεν σας στηρίζει, δεν σας ενθουσιάζει και δεν σας εμπνέει. Το ίδιο ισχύει και για τις επαγγελματικές συνεργασίες, μολονότι θα επιδιώξετε περισσότερη ανεξαρτησία και ελευθερία στη δουλειά σας. Η σύνοδος Δία – Κρόνου απέναντι από το ζώδιο μας, όπως συμβαίνει σε σας τώρα, πολλές φορές σχετίζεται με μια άνοδο σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σύνοδος Δία-Κρόνου πραγματοποιείται μέσα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, που αφορά τις καθημερινές σας δραστηριότητες, τη δουλειά και τα θέματα της υγείας. Φαίνεται ότι θα αρχίσετε να ενδιαφέρεστε περισσότερο για τη φυσική σας κατάσταση, για τις διατροφικές σας συνήθειες και γενικώς για τις ανάγκες της υγείας και του σώματός σας. Ακόμη, η Σύνοδος αυτή σας παρακινεί να υιοθετήσετε ένα πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα, ώστε να προλαβαίνετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που διαρκώς αυξάνονται. Αλλαγές μπορεί να αντιμετωπίσετε και στον χώρο της δουλειάς ή να μπείτε στη διαδικασία να ενισχύσετε το ήδη υπάρχον επάγγελμα σας ή να το επεκτείνετε. Αν βλέπετε ότι δεν υπάρχει μέλλον όπως θα το επιθυμούσατε στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας, τότε καθόλου απίθανο να προχωρήσετε σε μια αλλαγή ακόμη και αντικειμένου.

ΖΥΓΟΣ

Η εύθυμη, ανέμελη και γεμάτη χαρά, πλευρά της ζωής, που δεν σας άγγιζε όσο θα θέλατε τα τελευταία χρόνια, επιτέλους βρίσκει θέση στη ζωή σας και ελαφραίνει λίγο την ψυχολογία σας. Η Μεγάλη Σύνοδος του Δία με τον Κρόνο έχει για σας το καλύτερο μήνυμα: διασκεδάστε, ερωτευτείτε, αποκτήστε έναν απόγονο, χαρείτε με τα παιδιά σας και την εξέλιξη τους, γίνετε ξανά οι ίδιοι παιδιά και κάνετε ό,τι σας έλειψε μέχρι τώρα… Παθιαστείτε με ένα σπορ, ένα χόμπι, μια δραστηριότητα, μια επιχειρηματική κίνηση. Αν είστε καλλιτέχνες μπορείτε να αποκτήσετε τώρα φήμη για το έργο σας. Όσο για τα πρακτικά θέματα της ζωής μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να σας προβληματίσουν τόσο όσο στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η οικογένεια, το σπίτι, ακόμη και η ανάγκη να δημιουργήσετε ένα σταθερό οικοδόμημα στα επαγγελματικά, είναι θέματα που θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα από δω και κάτω στη ζωή σας. Η Μεγάλη Σύνοδος του Δία με τον Κρόνο σ’ αυτό τον τομέα τονίζει τα θέματα αυτά περισσότερο και ανοίγει δρόμους για να τα τακτοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο, φυσικά όχι χωρίς τις απαραίτητες δυσκολίες… Είναι η στιγμή να αποκτήσετε μεγαλύτερες ευθύνες, να στήσετε τη δική σας οικογένεια, να αποκτήσετε ίσως το δικό σας σπίτι ή να μετακομίσετε σε ένα σπίτι που σας εξυπηρετεί περισσότερο. Φυσικά θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο και με τις οικογενειακές σας σχέσεις ή να παράσχετε βοήθεια σε πιο μεγάλα άτομα σε ηλικία στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Μεγάλη Σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο τονίζει τα δημιουργικά, επικοινωνιακά και πνευματικά σας ενδιαφέροντα. Θα σκεφτείτε πολύ, ενδεχομένως θα γράψετε περισσότερο, θα μιλήσετε, θα ερευνήσετε, θα ασχοληθείτε με το διαδίκτυο, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα ανοίξετε το φιλικό και επαγγελματικό σας κύκλο, θα ταξιδέψετε και θα είστε συνέχεια σε μια πνευματική υπερδιέγερση. Αξίζει επίσης, να διαφημίσετε τα προϊόντα της δουλειάς σας τους επόμενους μήνες, αν θέλετε να κερδίσετε πόντους επαγγελματικά. Ακόμη, μπορεί να αποφασίσετε εκ νέου σπουδές ή να έχετε επιτυχία στις σπουδές σας. Πιθανώς να έχετε εξέλιξη, αν ασχολείστε με την εκπαίδευση, τον τουρισμό, τα ΜΜΜ, τον κόσμο της πληροφορικής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έξοδος του Δία και του Κρόνου από το ζώδιο σας και η μετακίνηση τους στον Υδροχόο, θα συνεισφέρει στο να αντιληφθείτε πόσο σημαντικά ήταν τα προηγούμενα τρία χρόνια όσο κι αν ταλαιπωρηθήκατε. Πλέον, με άλλη εμπειρία, άλλη σοφία και με μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σας, που θα κορυφωθεί μέσα στους μήνες που έρχονται, θα δείτε την αξία σας, αλλά και τις αξίες σας με διαφορετικό τρόπο. Οι αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας θα είναι μόνο η αρχή. Το 2021 θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να κλείσετε μια καλή οικονομική συμφωνία, να πάρετε μια προαγωγή και γιατί όχι μια καλή αύξηση. Προσπαθήστε όμως, να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας συνθήκες οικονομικής ασφάλειας και σταθερότητας και μην παίρνετε ρίσκα. Καλό θα ήταν επίσης να αποφεύγετε και τα δάνεια. Η οικονομική σας ασφάλεια είναι προτεραιότητα, όπως είναι και η συναισθηματική σας ασφάλεια. Εποχή σταθερών επενδύσεων λοιπόν για σας και σε οικονομικό και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε οι πλέον τυχεροί του ζωδιακού, αφού το σπάνιο φαινόμενο της εγγύτητας της Μεγάλης Συνόδου Δία-Κρόνου πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και αποτελεί το έναυσμα ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή σας. Όχι φυσικά χωρίς κόπο! Από δω και κάτω θα αποφασίσετε να αλλάξετε πολλά από αυτά που δεν σας αρέσουν και στον ίδιο σας τον εαυτό ακόμη. Θα διώξετε ανασφάλειες και φόβους και σαν αληθινοί πρωταγωνιστές μιας νέας εποχής που χαράζει, θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Θα καταφέρετε να γίνετε πιο ορατοί παντού, ιδιαίτερα στον χώρο της καριέρας σας, θα οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο την προσωπική, επαγγελματική ή και οικονομική σας κατάσταση. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία δεν θα σας λείψουν, το ίδιο και οι ευκαιρίες, έτσι τώρα θα θέσετε πραγματικά τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα στην καριέρα, για μια αισθηματική δέσμευση, ένα γάμο ή ό,τι άλλο θα σας έδινε ικανοποίηση και την αίσθηση ότι οι κόποι χρόνων επιτέλους αμείβονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας η Μεγάλη Σύνοδος Δία-Κρόνου σχετίζεται με έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά την ψυχολογία σας και τις αλλαγές που συντελούνται υποσυνείδητα. Αν περάσατε το τελευταίο διάστημα δύσκολα, αν δεν ήσασταν τόσο αισιόδοξοι και χαρούμενοι όσο συνήθως και νιώθατε ότι κουβαλάτε στην πλάτη σας τα βάρη όλου του κόσμου, τώρα ήρθε η ώρα της λύτρωσης και της εσωτερικής ανάκαμψης. Θα σκάψετε βαθιά για να πετάξετε από μέσα σας ριζωμένες αντιλήψεις που μπορεί να κουβαλούσατε από την παιδική σας ηλικία, αρνητικές πεποιθήσεις και θα ανανεώσετε την πίστη στον εαυτό σας. Από τον Μάιο και μετά η ανάκαμψη θα είναι ορατή και για τους άλλους, προς το παρόν αρκεστείτε στην προετοιμασία των στόχων σας. Η καλύτερή σας επένδυση είναι ο εαυτός σας!