Επιτέλους σταματά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο: Τι θα συμβεί από δω και κάτω;

Επιτέλους σταματά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο: Τι θα συμβεί από δω και κάτω;

Επιτέλους σταματά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο: Τι θα συμβεί από δω και κάτω;

Μετά από τρεις εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας στον Ζυγό από τις 09/09/2022 μέχρι τις 23/09/2022, και κατόπιν στην Παρθένο, ο Ερμής γίνεται στάσιμος την Κυριακή 02/10/2022 για να επιστρέψει στην ορθή του πορεία και σιγά σιγά να βάλει τέλος στην ασυνεννοησία, στις χαοτικές σκέψεις, στην έλλειψη ξεκάθαρου προσανατολισμού, στα απρόοπτα, στις δυσκολίες στις μετακινήσεις, στις σχέσεις και τις παρεξηγήσεις. Το να είναι ανάδρομος σε ένα ζώδιο του αέρα αρχικά, στον Ζυγό, σε ένα ζώδιο που η επικοινωνία και οι σχέσεις είναι το πεδίο της διακυβέρνησης του, δεν ήταν εύκολη υπόθεση μέσα στον Σεπτέμβριο. Καθόλου τυχαία όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε αφορούσαν δύσκολες εξελίξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, αλλά και προβλήματα με την τεχνολογία, τις μετακινήσεις. Όμως και στην Παρθένο στη συνέχεια δημιούργησε αρκετά προβλήματα σε θέματα πρακτικά και εργασιακά. Όμως η έξοδος από το τούνελ δεν γίνεται με ταχείς ρυθμούς. Θα χρειαστεί κάποιες μέρες ακόμη για να αρχίσουν να ρυθμίζονται κάποια θέματα και να επανέλθει η καθημερινότητα μας σε μια πιο σταθερή κατάσταση. Πάντα οι πρώτες μέρες της ανάδρομης πορείας του και οι τελευταίες όταν είναι στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία είναι οι πιο απαιτητικές. Αν θέλετε να αναλάβετε δράση περιμένετε από Δευτέρα 03/10/2022 από το απόγευμα κι έπειτα και μη βιάζεστε τώρα. Ο Ερμής θα βγει από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του στις 17/10/2022, που θα επιστρέψει ουσιαστικά στη μοίρα που ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στις 08ο του Ζυγού, κι εκεί θα τρέξουν ακόμη πιο γρήγορα οι όποιες εξελίξεις. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να είμαστε ακόμη λίγο υπομονετικοί.

ΚΡΙΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή θα δώσει ένα τέλος στα μπερδέματα της προσωπικής σας ζωής και των συνεργασιών από τη μια και της καθημερινότητας της δουλειάς από την άλλη. Σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στις προσωπικές σας σχέσεις όπως και στις επαγγελματικές και θα έχετε καλύτερη εικόνα σχετικά με αυτούς που επιλέγετε να είναι προτεραιότητα σας. Σταδιακά θα αποκατασταθούν προβλήματα που μπορεί να είχατε σε μια συνεργασία ή αν υπήρχαν κωλύματα στο να ξεκινήσετε κάτι καινούριο αυτά θα υποχωρήσουν. Ακόμη κι οι φιλικές σας σχέσεις θα λειτουργήσουν πιο θετικά στο επόμενο διάστημα και θα τονωθεί και η ερωτική σας ζωή. Φυσικά θα πρέπει να είστε κάπως πιο υπομονετικοί μέχρι να φύγουμε κι από την περίοδο της σκιάς του ανάδρομου Ερμή που εκτείνεται μέχρι τις 17/10. Θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από τον Σεπτέμβριο μπορεί να επιλυθούν ικανοποιητικά στην πορεία του Οκτωβρίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν υπήρχαν καθυστερήσεις, προβλήματα στην καθημερινότητα της δουλειάς με συνεργάτες ή δεν προχωρούσαν τα πράγματα όπως επιθυμούσατε στην προσωπική σας υπήρχε λόγος. Κι ο λόγος είναι φυσικά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή αρχικά στον Ζυγό που ήταν κυρίαρχη η επιρροή της από τις 9/9 μέχρι τις 23/9 και κατόπιν στην Παρθένο από τις 23/9 μέχρι τις 2/10. Την Κυριακή ο Ερμής γίνεται στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία τη Δευτέρα και σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα νιώσετε μεγαλύτερη στήριξη. Πολύ σημαντικό ότι θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα των επαγγελματικών σας δεδομένων, ώστε να προχωρήσετε στις αποφάσεις που θέλετε παρακάτω. Κάποιοι από σας μπορεί να είχατε και προβλήματα με διαγνώσεις σε θέματα υγείας ή ψευδή αποτελέσματα που σας δημιούργησαν σύγχυση. Μια επανεξέταση ίσως τον Οκτώβριο να σας δώσει μια πιο οριστική διάγνωση. Αν είχατε προβλήματα σε μια ερωτική σχέση ή σύγχυση για το μέλλον της θα έχετε εξελίξεις σύντομα, καθώς θα ξεδιαλύνουν οι όποιες αμφιβολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή θα δώσει σιγά σιγά ένα τέλος στα μπερδέματα, είτε σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και την οικογένεια, είτε σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, τους στόχους σας προσωπικούς και επαγγελματικούς και την καθημερινότητα σας που μπορεί να σας ταλαιπώρησε με προβλήματα στην επικοινωνία, με τα μέσα τεχνολογίας, δυσκολίες σε ραντεβού, ταξίδια, κλπ. Σιγά σιγά θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και περισσότερη όρεξη να κυνηγήσετε τα σχέδια σας. Το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή την Κυριακή ανάβει το πράσινο φως και σε τυχόν αγορές, υπογραφές και συμφωνίες. Αλλά μην βιαστείτε πριν τη Δευτέρα κι ακόμη καλύτερα αν πρόκειται για μια πολύ σημαντική συμφωνία, πάρτε τον χρόνο σας να βγει τελείως από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του στις 17/10.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά από μια πιο εσωτερική και χαοτική περίοδο για την ψυχολογία σας, με σύγχυση είτε σε θέματα οικογενειακά είτε σε επαγγελματικά, βγαίνετε σιγά σιγά στο φως και ξεκαθαρίζουν καταστάσεις. Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να παρουσιάστηκαν δυσκολίες σε οικογενειακές ή προσωπικές σχέσεις ή ακόμη να είχατε θέματα με ένα ακίνητο ή να περιμένατε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που όμως συνέχεια αναβαλλόταν. Όμως σιγά σιγά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και με την ορθή πορεία του Ερμή μετά τη Δευτέρα 3/10 θα μπορείτε να σχεδιάσετε με μεγαλύτερη ευκρίνεια το μέλλον σας χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις και αναβολές. Καιρός να βάλετε μια τάξη πρώτα στο μυαλό και μετά στο σπίτι σας.

ΛΕΩΝ

Το σημαντικό νέο της Κυριακής είναι ότι ο Ερμής γίνεται φαινομενικά στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία στην Παρθένο από τη Δευτέρα. Αυτό και μόνο θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ αυτά που έχετε στο μυαλό σας, ενώ και τα μηνύματα που στέλνετε προς τους άλλους θα είναι πιο συγκεκριμένα και ξεκάθαρα. Θα έχετε επίσης ένα πιο συγκεντρωμένο τρόπο σκέψης και δράσης. Αν λοιπόν είχατε μείνει πίσω σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, ή μπορεί να ξανασκεφτήκατε με άλλο τρόπο τις ήδη υπάρχουσες, από δω κι έπειτα τίποτε δεν μπορεί να ανακόψει την πρόοδο σας και να προχωρήσετε στις αλλαγές που επιθυμείτε. Ακόμη και σε θέματα σπουδών, οικονομικής διαχείρισης, η ορθή πορεία του Ερμή θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια δύσκολη συναισθηματικά ή οικονομικά περίοδος που μπορεί να σας μπέρδεψε ή να σας ταλαιπώρησε φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά. Βλέπετε ο Ερμής, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ήδη από την έναρξη της ανάδρομης πορείας του από τον Σεπτέμβριο μπορεί να σας δημιούργησε πολλούς προβληματισμούς τόσο σε θέματα των σχέσεων σας όσο και αγωνίες για την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών και οικονομικών θεμάτων. Για κάποιους μπορεί να προέκυψαν αυξημένα έξοδα για έκτακτα συμβάντα, άλλοι μπορεί να νιώσατε κάποιες στιγμές την αυτοπεποίθησή σας να κλονίζεται. Από δω και κάτω όμως πρέπει να κάνετε προτεραιότητα τα θέματα των οικονομικών και να βάλετε τάξη σε έσοδα – έξοδα. Από την άλλη, θα είναι πιο βοηθητικό αυτό το διάστημα αν θέλετε να κάνετε μια σημαντική εκκίνηση σε κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο.

ΖΥΓΟΣ

Το προηγούμενο διάστημα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σας από τις 9/9 μέχρι τις 23/9 και κατόπιν στην Παρθένο μέσα σε ένα ψυχολογικό και παρασκηνιακό τομέα του ωροσκοπίου σας μπορεί να παλεύατε με διάφορα πράγματα που σας δημιουργούσαν σύγχυση, ή που σας έκαναν να νιώθετε λίγο χαμένοι στο διάστημα, χωρίς να μπορείτε να εστιάσετε σε ό,τι είναι σημαντικό στη ζωή σας. Ακόμη κι αν θέλατε να προχωρήσετε σε κάτι καινούριο, μπορεί να υπήρχαν καθυστερήσεις που δεν σας άφηναν τελικά να αναλάβετε δράση. Ο Ερμής επιστρέφοντας σε ορθή πορεία από τη Δευτέρα θα βοηθήσει να ανακτήσετε τον χαμένο χρόνο στη δράση σας και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις κατευθύνσεις που πρέπει να πάρετε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τέρμα οι ασάφειες, η σύγχυση σε σχέση με το τι φταίει και δεν πηγαίνουν τα πράγματα όπως επιθυμείτε. Τουλάχιστον από δω και κάτω, και κυρίως από τις 17/10 που θα έχουμε ξεφύγει κι από τη σκιά του ανάδρομου Ερμή, θα βγάλετε πιο σωστά συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια περίοδος μεγαλύτερης εσωστρέφειας, ψυχολογικών αδιεξόδων ή επανεκτίμησης των προτεραιοτήτων σας και των στόχων σας σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Βλέπετε ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής αρχικά σε ένα πιο παρασκηνιακό και μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας όσο ήταν στον Ζυγό και κατόπιν στον τομέα των στόχων και των φίλων και συνεργατών μπορεί να δημιούργησε μεγαλύτερο άγχος, αγωνία για τις εξελίξεις στη ζωή σας, αλλά με κάποιο τρόπο δεν μπορούσατε να το μοιραστείτε με αυτούς που θα θέλατε. Έτσι το ζήσατε μόνοι σας για να μην επιβαρύνετε τα δικά σας πρόσωπα ή και τους συνεργάτες σας. Από δω και κάτω όμως ανοίγει ο δρόμος για να κάνετε αλλαγές, διορθώσεις και φυσικά να αναλάβετε περισσότερη δράση μετά τις 3/10 κι ακόμη περισσότερο μετά τις 17/10 που θα έχει βγει ο Ερμής και από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής επιτέλους ξαναγυρίζει σε ορθή πορεία και σταματούν τα απρόοπτα, τα ευτράπελα στην καθημερινότητα σας, η ασυνεννοησία, ενώ θα ξαναβρείτε την κοινωνική σας διάθεση, θα είστε πιο διαθέσιμοι για τους φίλους και τους συνεργάτες. Θα ξεκαθαρίσουν επίσης οι στόχοι σας και θα έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της καριέρας σας. Η στήριξη που ψάχνατε καιρό τώρα από ανθρώπους του περιβάλλοντος σας θα είναι επιτέλους πιο εμφανής από δω και κάτω. Η αίσθηση της στασιμότητας και των ανασφαλειών που σας κρατούσε πίσω σιγά σιγά θα απομακρύνεται κι έτσι θα ενισχυθεί περισσότερο η αυτοπεποίθηση σας, ενώ θα σημειώσετε και μεγαλύτερη πρόοδο στα επαγγελματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν στο προηγούμενο διάστημα χάσατε την κατεύθυνση σας σε θέματα επαγγελματικά, δημιουργήθηκε μια δύσκολη κατάσταση με ανωτέρους, προϊσταμένους, συνεργάτες, ή μπερδευτήκατε σε σχέση με την επαγγελματική σας δράση και δημιουργήθηκε σύγχυση σχετικά με το τι θα κάνετε στο μέλλον, θα λυτρωθείτε και θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα, αφού από τη Δευτέρα επιτέλους ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία. Τις προηγούμενες εβδομάδες όντας ανάδρομος πολλές φορές έριξε τις προσπάθειες που κάνατε στο κενό ή ακόμη μπορεί να σας δημιούργησε σύγχυση σε σχέση με τις επαγγελματικές επιλογές σας ή τα θέματα των σπουδών. Σιγά σιγά, και πολύ περισσότερο όταν ο Ερμής βγει από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του, θα βρείτε τον δρόμο σας και η ενέργεια που θα καταβάλλετε στη δουλειά και στην επίτευξη γενικότερα των στόχων σας θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι το να πάρετε μια σωστή απάντηση ή να μάθετε την αλήθεια πάνω σε θέματα που σας καίνε ήταν ίσως δύσκολο το τελευταίο διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό και κατόπιν στην Παρθένο. Όμως ο Ερμής γίνεται φαινομενικά στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία από τη Δευτέρα 3/10 και θα γίνει πιο βοηθητικός προς το ζώδιο σας. Η αίσθηση της σύγχυσης θα αρχίσει να υποχωρεί σιγά σιγά και θα ξέρετε σε ποια πλευρά πρέπει να κατευθυνθείτε. Ακόμη, αν υπήρχαν καθυστερήσεις ή δυσκολίες για να πάρει ένα σχέδιο σας το πράσινο φως κι αυτές με τη σειρά τους θα αρχίσουν να υποχωρούν. Θέματα που αφορούν σε σπουδές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια, δοσοληψίες με δημόσιο, επαφές με ξένους ή εξωτερικό, αλλά και τα οικονομικά, θα αρχίσουν να λειτουργούν πιο ομαλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια περίοδος με αρκετές ανασφάλειες, δύσκολες επαφές με τους άλλους, προβλήματα στη διαχείριση οικονομικών και πρακτικών θεμάτων φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της από την Κυριακή που ολοκληρώνεται η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή και γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ορθόδρομος τη Δευτέρα 3/10. Βέβαια οι πρώτες και οι τελευταίες ημέρες είναι αυτές που μπορεί να μας δυσκολεύουν περισσότερο με τον Ερμή. Έτσι από το απόγευμα της Δευτέρας θα αρχίσετε επιτέλους να βγάζετε άκρη σιγά σιγά. Θα σταματήσει με κάποιο τρόπο η σύγχυση και το ένστικτο σας θα μπορεί να σας κατευθύνει σε πιο σωστούς δρόμους. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες επαφές, να ξαναδείτε πιο σοβαρά τα θέματα μιας σχέσης ή συνεργασίας, ή ακόμη να προχωρήσετε σε κάποιο διακανονισμό, να κάνετε ρυθμίσεις, ή να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, κλπ., θα σας είναι πιο εύκολο στην πορεία.