Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/10/2022 – 09/10/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/10/2022 – 09/10/2022

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, έχει επιστρέψει ήδη από την Κυριακή 02/10/2022 σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου και τώρα σιγά – σιγά θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους και θα δούμε πιο ξεκάθαρα τι συμβαίνει γύρω μας. Αυτό βέβαια δεν θα συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη, επομένως χρειάζεται λίγη ακόμα υπομονή μέχρι να ομαλοποιηθούν οι καταστάσεις. Στις 07/10/2022 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα (με τον Ερμή σε ορθή πορεία αυτή τη φορά) μας χαρίζει πειθώ, επομένως είναι η ιδανική ευκαιρία για να ζητήσουμε μια χάρη ή να πάρουμε κάποιον με το μέρος μας. Οι ημέρες αυτές προσφέρονται για βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις και καλούμαστε να εκφράσουμε στους άλλους ακόμα και τις πιο ενδόμυχες σκέψεις μας. Την ίδια ημέρα, η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα θα φέρει στο προσκήνιο ένα τραύμα του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσουμε ένα άτομο το οποίο θα μας υπενθυμίσει τις αδυναμίες μας. Θα είμαστε γενικώς αρκετά ευάλωτοι και θα έχουμε περισσότερη ανάγκη άτομα τα οποία θα μας κάνουν να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και θα μας εκτιμήσουν γι’ αυτό που είμαστε. Στις 08/10/2022 ο Πλούτωνας γυρνάει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου μετά από 6 μήνες ανάδρομης πορείας, επηρεάζοντας περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαημέρου, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα για τους επόμενους μήνες θα μας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις και θα έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα φέρουν ριζικές αλλαγές. Η αλήθεια θα βγει στο φως λοιπόν, ακόμα κι αν κάποιους δεν τους συμφέρει κάτι τέτοιο ή δεν είναι έτοιμοι να την αντιμετωπίσουν. Στις 09/10/2022 έχουμε την Πανσέληνο στο φλογερό ζώδιο του Κριού, ένα φεγγάρι το οποίο θα επηρεάσει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου. Αυτή η Πανσέληνος είναι ουσιαστικά μια διαμάχη ανάμεσα στο «Εγώ» και στο «Εμείς» και μας καλεί να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές μας επιθυμίες και τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι από εμάς. Η ανάγκη για ανεξαρτησία και αυτονομία (Σελήνη στον Κριό) έρχεται σε κόντρα με την επιθυμία για συντροφικότητα (Ήλιος στον Ζυγό). Η όψη που σχηματίζει με την Αφροδίτη μας δείχνει ότι η αγάπη είναι εκείνη που θα μας κινητοποιήσει και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις μας, αλλά ταυτόχρονα το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο σταθεροποιεί καταστάσεις και μας υπενθυμίσει ότι είναι προτιμότερο να φερθούμε με σύνεση και ωριμότητα και δεν θα πρέπει να λειτουργήσουμε παρορμητικά ή επιπόλαια.

ΚΡΙΟΣ

H εβδομάδα αυτή έχει σκοπό να σας φέρει αντιμέτωπους με τις ανασφάλειες σας, αφού στις 7/10 κορυφώνεται η αντίθεση του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Χείρωνα στο δικό σας ζώδιο. Η δύσκολη αυτή αντίθεση μπορεί να σας ρίξει τη διάθεση και να σας κάνει πιο εσωστρεφείς απ’ ό,τι συνήθως, αφού θα φέρει στο προσκήνιο ένα τραύμα που προσπαθούσατε να κρατήσετε στην αφάνεια. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να νιώσετε μοναξιά αυτές τις ημέρες, επομένως είναι σημαντικό να έχετε γύρω σας ανθρώπους που σας αγαπάνε και σας αποδέχονται γι’ αυτό που είστε. Προς το τέλος της εβδομάδας η συναισθηματική ένταση θα κορυφωθεί και το κλίμα θα είναι αρκετά φορτισμένο, αφού το βράδυ της Κυριακής 9/10 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο. Κάθε Πανσέληνος σηματοδοτεί το τέλος μιας κατάστασης και η συγκεκριμένη φέρνει στο φως αποκαλύψεις ή σημαντικές συνειδητοποιήσεις οι οποίες είναι καθοριστικές για τις σχέσεις σας. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να είστε ο εαυτός σας και να μην αγνοείτε άλλο τις επιθυμίες, τα θέλω και τα συναισθήματα σας. Εάν λοιπόν βρίσκεστε σε μια κατάσταση η οποία σας καταπιέζει εδώ και αρκετό καιρό, τότε ίσως θα πρέπει να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία ή να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να τη λήξετε και να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία ήδη από την Κυριακή 2/10, επομένως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν σιγά – σιγά τα ερωτικά σας και θα πάρετε τις απαντήσεις που αναζητούσατε. Εάν είστε σε σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνεννοηθείτε καλύτερα με το ταίρι σας και να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις, ενώ αν είχατε κάνει μια νέα γνωριμία τις προηγούμενες εβδομάδες, τώρα θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις αληθινές προθέσεις του άλλου. Στις 7/10 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα ευνοεί την επικοινωνία και φέρνει ουσιαστικές γνωριμίες και συζητήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε ο ένας τον άλλον τις πιο ενδόμυχες σκέψεις σας. Βγάλτε λοιπόν από μέσα σας όσα σας βαραίνουν και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την ανταπόκριση που αναζητούσατε και θα βρείτε λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Η εβδομάδα αυτή κλείνει με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού στις 9/10, ένα φεγγάρι που πραγματοποιείται στον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα είστε αρκετά φορτισμένοι συναισθηματικά και θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα καταπιέζατε. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να συνειδητοποιήσετε ότι μια κατάσταση έχει φτάσει στο τέλος της ή να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, έχει επιστρέψει ξανά σε ορθή πορεία από τις 2/10 σε ένα κομβικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε θέματα σπιτιού που σας απασχόλησαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα και να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Πρόσωπα που μπορεί να επανήλθαν από το παρελθόν, τώρα θα δείξουν τις αληθινές τους προθέσεις και θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική, χωρίς να παρασυρθείτε από τα έντονα συναισθήματα σας. Στις 7/10 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις συζητήσεις και τις επαφές που θα κάνετε τώρα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε όσα νιώθετε ή για να εμπιστευτείτε τα μυστικά σας σε ένα πρόσωπο που μπορεί να σας κατανοήσει σε βάθος. Το βράδυ της Κυριακής 9/10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο πύρινο ζώδιο του Κριού και ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις κοινωνικές σας επαφές. Αυτό το φεγγάρι θα φέρει σημαντικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τις φιλικές σας σχέσεις ή αποκαλύψεις που αφορούν ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής έχει επιστρέψει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου ήδη από τις 2/10, κάτι που σημαίνει ότι η επικοινωνία σας με τους άλλους σιγά – σιγά θα αποκατασταθεί και θα μπορέσετε να βγάλετε πιο ασφαλή συμπεράσματα σε σχέση με τους ανθρώπους που συναναστραφήκατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα, στις 7/10 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να κάνετε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν. Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τις σκέψεις σας και να ανοίξετε την καρδιά σας στους άλλους ή για να αποκαλύψετε ένα μυστικό που κρατούσατε κρυφό έως τώρα. Στις 8/10 ο Πλούτωνας γυρνάει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι για τις σχέσεις σας. Ο Πλούτωνας θα φέρει ριζικές αλλαγές και αποκαλύψεις και θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που αξίζει να πάει παρακάτω και τι είναι τοξικό για εσάς και πρέπει να λήξει οριστικά. Στις 9/10 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού θα σας διχάσει ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες και να φερθείτε με σύνεση και ωριμότητα. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι μέσα στο Σαββατοκύριακο, επομένως καλείστε να θέσετε όρια στους άλλους και να αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις εάν δεν θέλετε να έρθετε σε δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα το τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει, αφού ο Ερμής έχει επιστρέψει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου ήδη από τις 2/10. Στις 7/10 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να επιλύσετε πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας ή να κάνετε μια σημαντική κουβέντα που μπορεί να αφορά τα οικονομικά. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να προσπαθήσετε να είστε πιο διαλλακτικοί και να μην επιμένετε στη δική σας άποψη, χωρίς να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του άλλου. Εάν νιώσετε ότι δεν έχετε τη διάθεση να συζητήσετε, τότε καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μην πιέσετε τις καταστάσεις. Στις 9/10 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Κριού, ένα φεγγάρι αρκετά φιλικό για εσάς αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείτε και να διευρύνετε τους ορίζοντες. Είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε και να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία μέσα στις σχέσεις σας. Τα ρίσκα και οι ερωτικές περιπέτειες ευνοούνται τώρα, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε και να μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Εάν νιώθετε εγκλωβισμένοι μέσα σε μια κατάσταση, θα βρείτε το θάρρος να απελευθερωθείτε ή να συνεχίσετε με τους δικούς σας όρους και κανόνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι εσείς ταλαιπωρηθήκατε ιδιαίτερα μέσα στο προηγούμενο διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας, αφού υπήρξαν αναποδιές και ασυνεννοησίες. Τώρα που ο Ερμής γύρισε επιτέλους σε ορθή πορεία, ήδη από τις 2/10, θα μπορέσετε επιτέλους να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας και θα δείτε τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Εάν μέσα στο προηγούμενο διάστημα υπήρξαν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τους γύρω σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε και να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον. Στις 7/10 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σας ευνοήσει ακόμα περισσότερο στην επικοινωνία, αφού θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφράσετε τις ενδόμυχες σκέψεις σας ή τα βαθύτερα συναισθήματα σας στους άλλους. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σας και να μοιραστείτε όσα κρατούσατε μόνο για τον εαυτό σας. Στις 9/10 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού θα σας ανακινήσει έντονα συναισθήματα και δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σας ένα καινούριο πρόσωπο το οποίο θα σας αγγίξει σε βάθος. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, το φεγγάρι αυτό θα αναζωπυρώσει τα πάθη, αρκεί να περιορίσετε τα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας και να παραμείνετε λογικοί και προσγειωμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα θα αρχίσουν να ηρεμούν και να στρώνουν στην ερωτική σας ζωή, αφού ο Ερμής έχει γυρίσει πλέον σε ορθή πορεία από τις 2/10 και ξεκαθαρίζει σιγά – σιγά το τοπίο μέσα στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο σας και σας χαρίζει γοητεία και όμορφες ερωτικές στιγμές. Ωστόσο, στις 7/10 η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να σας ρίξει λίγο την αυτοπεποίθηση και δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες σας ή να σας φέρει αντιμέτωπους με ένα τραύμα από το παρελθόν. Προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από ανθρώπους που είναι επικριτικοί απέναντι σας. Η εβδομάδα αυτή κλείνει με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού, ένα φεγγάρι που σας αφορά άμεσα γιατί φέρνει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις στο προσκήνιο. Καλείστε λοιπόν αυτές τις ημέρες να αναρωτηθείτε εάν η σχέση μέσα στην οποία βρίσκεστε σας ικανοποιεί και κυρίως εάν αισθάνεστε ο εαυτός σας μέσα σε αυτή. Μήπως κάνετε περισσότερες υποχωρήσεις από όσες πρέπει; Μήπως πρέπει να γίνετε πιο δυναμικοί και να διεκδικήσετε αυτά που θεωρείτε ότι σας αξίζουν; Εάν πάλι είστε ανήκετε στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, το συναίσθημα μπορεί να σας κατακλύσει αυτές τις ημέρες, όμως από την άλλη πλευρά δεν θα δεχτείτε να συμβιβαστείτε ή να επιστρέψετε σε μια παρελθοντική κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο ομαλή και ήρεμη για εσάς και σιγά – σιγά θα ξεκαθαρίσουν όσες καταστάσεις σας προβλημάτιζαν, αφού ο Ερμής έχει επιστρέψει ήδη από την Κυριακή 2/10 σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου. Είναι πολύ πιθανό μέσα στις προηγούμενες ημέρες να υπήρξαν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις μέσα στις παρέες ή να αναθεωρήσατε σχετικά με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Αυτές τις ημέρες λοιπόν θα δείτε πιο ξεκάθαρα ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σας και ποιοι υποστηρίζουν τα μελλοντικά σας όνειρα και το όραμα σας. Εάν μέσα στο προηγούμενο διάστημα είχατε ένα νέο φλερτ, τώρα θα δείτε εάν αυτό μπορεί να προχωρήσει ή αν θα είναι προτιμότερο να παραμείνετε φίλοι. Στις 7/10 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα είναι μια εξαιρετική όψη που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας, αφού θα μπορέσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας με μεγαλύτερη άνεση και ειλικρίνεια. Είναι επίσης πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας εξιτάρει εγκεφαλικά. Αν και γενικά φημίζεστε για την τάση σας να κλείνεστε στον εαυτό σας, αυτές τις ημέρες καλείστε να γίνετε πιο εξωστρεφείς και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που είχατε να δείτε καιρό. Να είστε σίγουροι ότι αν είστε αυθεντικοί οι άλλοι θα σας εκτιμήσουν και θα επιδιώξουν την παρέα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα το τοπίο στα ερωτικά σας θα ξεκαθαρίσει και θα νιώσετε αρκετά πιο ήρεμοι και ανάλαφροι. Εάν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες, ενώ αν είστε μέσα σε μια σχέση θα μπορέσετε να διευθετήσετε ζητήματα που σας απασχολούσαν και θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη λογική και ψυχραιμία. Στις 7/10 η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα είναι μια όψη η οποία μπορεί να εντείνει το αίσθημα μοναξιάς ή να φέρει στην επιφάνεια όλες εκείνες τις ανασφάλειες που διστάζατε να αντιμετωπίσετε. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση μπορεί να αντιμετωπίσετε ψυχρή συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να κλονιστεί η αυτοπεποίθηση σας. Γενικώς θα είναι δύσκολο να πάρετε αυτό που θέλετε από τους άλλους, επομένως είναι προτιμότερο αυτές τις ημέρες να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και να μην πιέσετε τις καταστάσεις. Η εβδομάδα αυτή θα κλείσει με την Πανσέληνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στις 9/10, ένα φεγγάρι το οποίο θα ενεργοποιήσει τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Εάν είστε σε μια κατάσταση που δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας και δεν ικανοποιεί τις επιθυμίες σας, τώρα είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να τη λήξετε οριστικά. Εάν είστε αδέσμευτοι και νιώθετε μεγάλη έλξη για ένα πρόσωπο, βρείτε το θάρρος να κάνετε το πρώτο βήμα και να τον/ην προσεγγίσετε και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία επιτέλους θα αποκατασταθεί αυτή την εβδομάδα, αφού ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και σας επιτρέπει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο λογικό και ψύχραιμο πρίσμα. Μάλιστα, το ευνοϊκό τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο στις 7/10 θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που είχατε με το ταίρι σας, αφού θα νιώσετε την επιθυμία να ανοιχτείτε ο ένας στον άλλον και να εκφράσετε ακόμα και τις πιο ενδόμυχες σκέψεις σας. Το τρίγωνο αυτό μπορεί επίσης να φέρει μια πολύ σημαντική συνάντηση που θα σας δώσει τις απαντήσεις που ζητούσατε. Από τις 8/10 ο Πλούτωνας θα γυρίσει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι μέσα το επόμενο διάστημα θα συνειδητοποιήσετε ποια κατάσταση αξίζει να πάει παρακάτω και ποια κατάσταση έχει κάνει τον κύκλο της και πρέπει να λήξει οριστικά. Αποδεχτείτε λοιπόν τις αλλαγές που έρχονται και ετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με σημαντικές αποκαλύψεις, ακόμα κι αν κάποιες από αυτές είναι επώδυνες. Η εβδομάδα κλείνει με αρκετή ένταση, αφού στις 9/10 η Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να φέρει μνήμες ή πρόσωπα από το παρελθόν και δεν αποκλείεται για κάποιους από εσάς να δημιουργήσει αναταραχές μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι σημαντικό λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην παραμελήσετε τους ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα το κλίμα στα ερωτικά σας θα είναι πιο χαλαρό και θα επιλυθούν αρκετά ζητήματα που σας είχαν απασχολήσει μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Ο Ερμής άλλωστε έχει επιστρέψει ήδη σε ορθή πορεία από τις 2/10 και μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας επιτρέψει να κάνετε οριστικά ξεκαθαρίσματα και να συνειδητοποιήσετε τι θέλουν οι άλλοι από εσάς, αλλά αντίστοιχα και τι θέλετε εσείς από τους άλλους. Στις 7/10 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε με μεγαλύτερη ειλικρίνεια όσα καταπιέζατε μέχρι τώρα. Γενικώς, οι ημέρες αυτές θα είναι άκρως αποκαλυπτικές για τις σχέσεις σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για εξομολογήσεις και ουσιαστικές συζητήσεις. Το βράδυ της Κυριακής 9/10 θα κορυφωθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, σε ένα τομέα που για εσάς συμβολίζει την επικοινωνία και τις επαφές. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι μπορεί μέσα στο Σαββατοκύριακο να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα, νέα γνωριμία ή να εμπλακείτε σε μια κουβέντα που θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο σκέψης σας και θα σας οδηγήσει σε νέα συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε από εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα μέσα στο προηγούμενο διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, αφού υπήρξε μεγάλη ασυνεννοησία με τους γύρω σας και δεν αποκλείεται τα γεγονότα να σας ανέτρεψαν όσα πιστεύατε σχετικά με κάποια πρόσωπα. Αυτές τις ημέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους άλλους, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και γενικώς να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Σε όλο αυτό το κλίμα θα βοηθήσει πολύ και το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 7/10, μία όψη η οποία θα ευνοήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να εκφράσετε τις βαθύτερες σκέψεις αλλά και τα συναισθήματα σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτό είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για νέες γνωριμίες και επαφές, επομένως μη διστάσετε να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να εμπλακείτε σε νέες ομάδες και παρέες. Με τον Πλούτωνα να γυρνάει ξανά σε ορθή πορεία από τις 8/10, οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί για τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές και θα συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι αξίζουν να είναι δίπλα σας, με ποιους πρέπει να κόψετε επαφές, αλλά και με ποιους θα μπορούσατε να έχετε κάτι παραπάνω από μια φιλία.