Πώς θα επηρεάσει η Σεληνιακή έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου 2020 το ζώδιο σας

Πώς θα επηρεάσει η Σεληνιακή έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου 2020 το ζώδιο σας

Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στις 30 Νοεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά και τα σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου. Αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 6 έως τις 11 μοίρες Διδύμων, Τοξότη, Παρθένου, Ιχθύων, Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου.

Ας δούμε όμως σε ποιους τομείς θα επηρεάσει όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού.

ΚΡΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη θα φέρει φρενίτιδα στους ρυθμούς της καθημερινότητας σας και θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Όλοι θα ζητάνε κάτι από εσάς, το τηλέφωνο θα χτυπάει σαν τρελό, τα μέιλς θα κατακλύζουν τον φάκελο με τα εισερχόμενα και οι υπενθυμίσεις για τις υποχρεώσεις σας δεν θα έχουν σταματημό. Το αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι να καταρρεύσει το νευρικό σας σύστημα, αφού το πρόγραμμά σας θα αναπροσαρμόζεται κάθε λεπτό που περνάει. Αν θέλετε να τη βγάλετε καθαρή απ’ όλη αυτή την κατάσταση, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και το πρόγραμμά σας ευέλικτο. Μέσα σε όλο αυτό το αλαλούμ, μπορεί να λάβετε και μια απάντηση σε κάποιο θέμα που περιμένατε καιρό και αγωνιούσατε για την έκβαση του.

Βέβαια, οι πιέσεις δεν θα είναι μόνο σε αυτόν τον τομέα, αφού θα αντιμετωπίσετε προβλήματα επικοινωνίας και εντάσεις με τα αδέλφια σας, τους γείτονες και τον κοντινό κύκλο ατόμων στην καθημερινότητά σας. Είναι η στιγμή να μιλήσετε για ό,τι σας απασχολεί ή σας ενοχλεί και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τους φίλους ή την οικογένεια σας. Θέστε τα όρια σας, αλλά κρατήστε χαμηλούς τους τόνους. Οποιοδήποτε θέμα προκύψει τώρα δεν θα είναι εύκολο να λυθεί, καθώς θα επικρατούν ισχυρά συναισθήματα και η κοινή λογική θα απουσιάζει από τις κουβέντες. Πάρτε βαθιές ανάσες, μετρήστε μέχρι το δέκα και μην απαντήσετε στις προκλήσεις που θα δεχτείτε. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο για εσάς να οπισθοχωρήσετε, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι με την έκλειψη δεν θα βγάλετε άκρη και ότι θα πρέπει να περάσει λίγος χρόνος για να ξεδιπλωθούν οι αλήθειες και οι λεπτομέρειες σε όποιο θέμα προκύψει τώρα. Ακόμη, μπορεί να σας προβληματίσουν θέματα που σχετίζονται με σπουδές, επιμόρφωση, κατάρτιση και εκπαίδευση. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και στις αγορές  ηλεκτρoνικών ειδών.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρόλο που εκπροσωπείτε ίσως το πιο σταθερό από τα ζώδια και  δεν σας αρέσουν οι μεταβολές στη ζωή σας, αυτή η έκλειψη σας «ταρακουνάει» και σας οδηγεί σε άλλα μονοπάτια. Θα έχετε αλλαγές τις οποίες ενδόμυχα εσείς θα επιδιώξετε, αφού πλέον συνειδητοποιείτε ότι κάτι πρέπει να διαφοροποιηθεί στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα οικονομικά σας, αλλά και την προσωπική σας αξία. Μπορεί να χάσετε μια πηγή εισοδήματος, να φύγετε από τη δουλειά σας, να διακόψετε μια συνεργασία, αλλά ταυτόχρονα θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες που θα υπερκαλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε. Διατηρήστε θετική διάθεση και μην υποβιβάζετε τον εαυτό σας και την αξία σας. Επίσης ενδέχεται να εξοφλήσετε ένα χρέος ή να επιτύχετε και έναν οικονομικό στόχο.

Αυτή η Πανσέληνος που είναι ταυτόχρονα και Σεληνιακή έκλειψη πάνω από όλα θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να σταματήσετε να εξομοιώνετε την προσωπική σας επιτυχία με τα αποκτήματα σας. Θα σας αφυπνίσει πνευματικά και θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τον εαυτό σας με άλλους τρόπους, ίσως μέσω των επιτευγμάτων σας ή της γενναιοδωρίας σας. Αν δεχτείτε μια επαγγελματική ή οικονομική πρόταση τις ημέρες της έκλειψης, σκεφτείτε την, διαπραγματευτείτε, αλλά μη βάλετε ακόμα υπογραφές. Αλλαγές και μάλιστα ξαφνικές μπορεί να υπάρξουν και σε προσωπικές σχέσεις. Μπορεί ένας κεραυνοβόλος έρωτας να σας πάρει τα μυαλά ή μια σχέση να τελειώσει για να έρθει κάτι καινούριο στη ζωή σας και να σας ανανεώσει. Μην πάρετε αποφάσεις και μην δεσμευτείτε τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε οι πρωταγωνιστές της έκλειψης και ξεκινά μια μεταμορφωτική περίοδος για εσάς. Οι αλλαγές που θα βιώσετε στη ζωή σας θα είναι ισχυρές και ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γενέθλια τον Μάιο. Κάποιοι θα αλλάξετε τόπο κατοικίας, άλλοι ξεκινάτε νέες δουλειές, άλλοι νέες σχέσεις και αρκετοί θα αλλάξετε νοοτροπία και την εμφάνιση σας. Θα έχετε έναν εσωτερικό αναβρασμό και θα συγκρίνετε συνεχώς το πώς βλέπετε εσείς τον εαυτό σας και πώς σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι και θα πάρετε αποφάσεις ζωτικής σημασίας. Αρχικά μπορεί να νιώσετε μπερδεμένοι και να βρίσκεστε σε σύγχυση για τον δρόμο που πρέπει να χαράξετε. Όμως επειδή έχετε κουραστεί πολύ από κάποιες αντιλήψεις και παθογένειες που έχετε οι ίδιοι επιβάλει στη ζωή σας και δεν σας αφήνουν να κάνετε βήματα μπροστά, θα ακούσετε την καρδιά σας και θα επιλέξετε μόνο αυτό που κάνει εσάς ευτυχισμένους. Θα αναρωτιέστε συνεχώς από πότε έχετε να θέσετε τις δικές σας ανάγκες ως προτεραιότητα και θα κάνετε βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Σχέσεις και συνεργασίες θα μπουν σε διαδικασία αμφισβήτησης και τα διλήμματα σας δεν θα έχουν τελειωμό. Επειδή θα θέλετε να δώσετε ένα τέλος σε ό,τι σας κουράζει και σας χαλάει τη διάθεση, αλλά θα είστε συναισθηματικά ευάλωτοι, θα πρέπει να βρείτε κάποιες ισορροπίες και να μην το τραβήξετε στα άκρα και πάρει η μπάλα και ανθρώπους που δεν φταίνε. Βρείτε τι λείπει από τη ζωή σας και δεν χρειάζεται να πάρετε τώρα όλες τις σοβαρές αποφάσεις, γιατί κάτω από την επιρροή έκλειψης μπορεί να κάνετε λάθη που δεν διορθώνονται. Αφήστε να περάσουν αυτές οι έντονες ημέρες και αργότερα που θα αισθάνεστε πιο ψύχραιμοι και λογικοί κάνετε τις ανακοινώσεις σας. Προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να αλλάξετε τη νοοτροπία σας και να αγαπήσετε πιο πολύ το σώμα σας και να φροντίσετε τον οργανισμό σας. Στοχεύστε να γίνετε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως παιδιά της Σελήνης δέχεστε πάντα μεγαλύτερες δονήσεις από τις φάσεις του φεγγαριού και ιδιαίτερα από τις Πανσελήνους και τις Σεληνιακές εκλείψεις. Και η συγκεκριμένη έκλειψη που επηρεάζει τον 12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σάς καλεί να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να πετάξετε από τη ζωή σας όλα τα συναισθηματικά βάρη. Δείτε τη λοιπόν σαν μια ευκαιρία να απαλλαχτείτε από κακές συνήθειες, καταστροφικές σχέσεις, τοξικά άτομα και λάθος συμπεριφορές. Είναι η στιγμή σας να αλλάξετε τον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας και την φυσική σας κατάσταση, να βρείτε τις προσωπικές σας σταθερές και να ξεπεράσετε όλα τα προβλήματα και τα τραύματα που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Ουσιαστικά αυτό το φεγγάρι θα φωτίσει όλα αυτά που κρύβατε στα βάθη της ψυχή και του μυαλού σας. Όλα αυτά που σας πλήγωναν, σας έκαιγαν, σας κρατούσαν ξύπνιους τα βράδια, αλλά δεν μιλάγατε, δεν ζητούσατε, δεν αντιδρούσατε. Απλά τα θάβατε κάθε μέρα και πιο βαθιά, αλλά έμειναν στο υποσυνείδητό σας να σας ταλαιπωρούν. Τώρα βγαίνουν όλα στην επιφάνεια, σε μια παλίρροια συναισθημάτων και θα προσπαθήσετε να βρείτε την προσωπική σας γαλήνη.

Βέβαια, αν φιλοσοφήσετε σωστά τις καταστάσεις θα καταλάβετε ότι αυτή η δύσκολη χρονιά, που σας δοκίμασε σε αρκετά επίπεδα με έντονες προκλήσεις και σας έδωσε πολλά μαθήματα, ήταν ένα δώρο από το σύμπαν που σας έκανε πιο σοφούς και ικανούς να πάτε παρακάτω. Και η έκλειψη θα λειτουργήσει καθαρκτικά για να φύγουν σχέσεις και άνθρωποι που είχαν γίνει βαρίδια για εσάς. Θα νιώσετε την ενέργεια να αλλάζει και θα συνειδητοποιήσετε ότι είχατε χάσει τον εαυτό σας σε έναν λαβύρινθό των «πρέπει» και των «θέλω» των άλλων και τώρα θα έρθετε σε επαφή περισσότερο με τα όνειρά σας και το πνεύμα σας. Λίγη ξεκούραση και χαλάρωση μπορεί να κάνει θαύματα για την ψυχή σας. Και όταν περάσει ο καιρός και ρίξετε ένα βλέμμα πίσω σε αυτήν τη φάση, θα δείτε ότι αυτό που συνέβη με την έκλειψη, όσο και αν σας πόνεσε, ήταν το σωστό να συμβεί αυτή τη στιγμή. Έπρεπε με κάποιον τρόπο να δημιουργεί το κενό για να έρθουν νέες σχέσεις σε προσωπικό, φιλικό κι επαγγελματικό επίπεδο και να το υπερκαλύψουν. Θέματα υγείας πρέπει να γίνουν προτεραιότητα σας και να αλλάξετε και τον τρόπο διατροφής, άσκησης και πρόληψης.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις με φίλους, ομοϊδεάτες ή ομάδες στις οποίες συμμετέχετε θα περάσουν από κόσκινο. Θα εξετάσετε τι έχει νόημα για εσάς και τι όχι, θα ασκήσετε κριτική σε πρόσωπα και καταστάσεις και θα κατασταλάξετε τι και ποιος σας εκφράζει ουσιαστικά. Με όσους εξακολουθείτε να έχετε κοινές συνιστάμενες θα συνεχίσετε αρμονικά, αλλά τους υπόλοιπους θα τους αφήσετε πίσω. Αυτό δεν θα συμβεί μόνο επειδή έκαναν αυτοί κάτι λάθος, αλλά επειδή εσείς αλλάζετε τον τρόπο που προσεγγίζετε τα θέματα και τις προοπτικές σας και κάποια πρόσωπα θα σας φαίνονται πλέον… λίγα για τους στόχους σας. Έτσι θα στραφείτε σε άλλες ομάδες που είναι πιο συντονισμένες με τη νοοτροπία σας και μοιράζονται ίδια όνειρα με εσάς. Αυτή η έκλειψη θα σας βάλει και κάποια όρια στον τρόπο που εμπλέκεστε σε καταστάσεις που αφορούν τους άλλους και θα καταλάβετε πότε πρέπει να συμμετέχετε και πότε πρέπει να αποτραβιέστε για να έχετε αντικειμενική άποψη.

Επίσης μπορεί κάποιο άτομο στο επαγγελματικό περιβάλλον σας να απομακρυνθεί, για τους όποιους λόγους και εσείς να κληθείτε να αναλάβετε τα καθήκοντά του ή έναν πιο ηγετικό ρόλο. Ό,τι και να φέρει αυτό το φεγγάρι, εσείς να θυμάστε ότι η έκλειψη γίνεται στους Διδύμους και η επικοινωνία είναι το κλειδί σε όλες τις καταστάσεις, οπότε διαπραγματευτείτε και συζητήστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον τομέα της καριέρας και της οικογένειας φωτίζει αυτή η Πανσέληνος – έκλειψη αγαπητοί Παρθένοι και θα πρέπει να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, διότι οι αλλαγές και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και καταλυτικές. Επειδή αυτή η επιρροή θα διαρκέσει για τους επόμενους 6 μήνες και μπορεί να έχετε πολλές προτάσεις εργασίας, θα βρεθείτε σε πολλά διλήμματα, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα επιλέξετε σωστά και ακολουθείστε το ένστικτό σας.

Είναι γνωστό ότι αγαπάτε τη σταθερότητα και ότι οι αλλαγές δεν είναι το φόρτε σας, ωστόσο το μυαλό σας είναι πάντα στην επαγγελματική σας ανέλιξη και ήρθε ο καιρός για να το πράξετε. Έχετε παλέψει πολύ, έχετε δώσει γη και ύδωρ και αισθάνεστε ότι δεν έχετε πάρει πίσω τίποτα, καθώς οι κόποι και οι θυσίες σας δεν έχουν ανταμειφθεί. Για αυτούς τους λόγους, ίσως κάποια συνεργασία σας έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής και κοιτάτε επίμονα την πόρτα εξόδου. Ή μπορεί να σας έχει κουράσει ο τομέας που έχετε επιλέξει και να θέλετε να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση ή θέση μέσα στην εταιρία που εργάζεστε. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και πιθανά. Επίσης, θα υπάρξουν δονήσεις στην οικογένεια και το γάμο σας, οπότε δώστε  τη δέουσα προσοχή και στο κομμάτι αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη φέρνει αλλαγές και τροποποιήσεις στους στόχους και τα επαγγελματικά πλάνα σας. Μπορεί, για παράδειγμα, να είχατε κανονίσει από το καλοκαίρι το χρονοδιάγραμμα για ένα έργο που πρέπει να ολοκληρώσετε και τώρα με την έκλειψη να προκύψουν κάποια θέματα που θα σας οδηγήσουν σε μετατροπές και μεταβολές του αρχικού σχεδιασμού σας. Αυτά μπορεί να αφορούν όχι μόνο στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε θέματα σπουδών, εκδόσεων, επαφών με ξένους και εξωτερικό και νομικά ζητήματα. Όλα αυτά θα πρέπει να τα δείτε εκ νέου και να κοιτάξετε τις επιλογές σας από διαφορετική οπτική γωνία. Επίσης, μπορεί τώρα να προκύψει μια ευκαιρία να διευρύνετε την εκπαίδευσή σας, την πνευματικότητά σας, να γράψετε ένα βιβλίο ή να δημοσιεύσετε τις ιδέες σας στο διαδίκτυο.

Επίσης, αυτή η έκλειψη μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κουραστεί ψυχικά γιατί αναλάβατε πολλά προβλήματα άλλων ανθρώπων και τώρα θέλετε να εστιάστε και να βάλετε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες.

Θα υπάρξουν εξελίξεις και σε οικονομικά θέματα, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, αλλά πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε έξοδα για να μην μετανιώσετε μετά για τις αγορές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάθε μέρα που περνά σκάβετε όλο και πιο βαθιά στην ψυχή σας και προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε τους φόβους που σας κρατάνε πίσω. Παρότι μεταμορφώνεστε σταδιακά και οι αλλαγές που κάνετε είναι ανεπαίσθητες -καθώς αντιστέκεστε σε κάθε μορφή αλλαγής- έχετε κάνει πολλά βήματα και πρέπει να παραδεχτείτε ότι είστε πολύ διαφορετικοί πλέον, από αυτό που ήσασταν πριν από λίγα χρόνια. Τώρα με αυτή την έκλειψη θα μετατρέψετε τις «σκιές» που σας βασανίζουν σε δύναμη, για να ξεπεράσετε κάθε πρόκληση που θα συναντήσετε.

Τα ζητήματα που θα φέρει στο προσκήνιο αυτό το φεγγάρι θα έχουν να κάνουν με τα οικονομικά. Επενδύσεις, κληρονομικά, φορολογικά, θέματα διατροφών, αποζημιώσεων, μπόνους, το εισόδημα του σύντροφο σας, οτιδήποτε θέμα τέτοιας φύσης μπορεί να προκύψει και να σας απασχολήσει. Δεν είναι απαραίτητο να πάει ο νους σας στο κακό, καθώς η αλλαγή που μπορεί να υπάρξει στο εισόδημα σας να είναι θετική και να έχετε ξαφνικά κέρδη.

Επίσης, θέματα σχέσεων και συνεργασιών θα σας απασχολήσουν και ίσως νέα πρόσωπα να μπουν ξαφνικά στη ζωή σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τέλος Οκτωβρίου.

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι από μια προσωπική σας σχέση, η έκλειψη θα σας φέρει αντιμέτωπους με ό,τι αποφεύγατε να δείτε μέχρι τώρα και ίσως χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της. Ωστόσο, επειδή θα υπάρχει σύγχυση και ίσως δεν έχετε όλα τα δεδομένα στα χέρια σας, θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή και να μην τα τινάξετε όλα στον αέρα πριν βεβαιωθείτε ότι δεν θα το μετανιώσετε. Ακόμα, θα αισθάνεστε ότι θέλετε να βγάλετε από μέσα σας μυστικά που σας βαραίνουν, αλλά προσέξτε πολύ ποιον θα εμπιστευτείτε, γιατί μπορεί αντί να ανακουφιστείτε να εκτεθείτε και να μπλέξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη να επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, μάλλον δε θα βρείτε την ψυχική γαλήνη και ηρεμία, που τόσο αναζητάτε τον τελευταίο καιρό αγαπητοί μου Τοξότες. Και επειδή οι εκλείψεις συνεχίζονται στον άξονα σας και το 2021, ετοιμαστείτε και πάρτε το απόφαση ότι μέχρι το 2022 θα έχουν αλλάξει πολλά, μέχρι και όλα στη ζωή σας.

Σε ό,τι αφορά την συγκεκριμένη έκλειψη θα εστιάσετε σε όλες τις σημαντικές σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Θα αναλύσετε σοβαρά τα δεδομένα του γάμου, των ερωτικών σας σχέσεων και των συνεργασιών σας και θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον τους. Ή τα πράγματα θα διορθωθούν και θα εξελιχθούν ή εσείς θα πάψετε να αποτελείτε μέρος τους, γιατί έχετε κουραστεί να λέτε τι δεν σας αρέσει και πώς πρέπει να λειτουργήσουν. Βαρεθήκατε να ακούτε δικαιολογίες και ότι κάτι θα αλλάξει και παίρνετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Τα σενάρια είναι πολλά. Αν βρίσκεστε σε σχέσεις και συνεργασίες που ευδοκιμούν θα βρείτε την ευκαιρία να τις δυναμώσετε. Αν όμως αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε κινούμενη άμμο και κάθε κίνηση σας σάς πάει και πιο κάτω τότε θα αποχωρήσετε δίχως δεύτερη σκέψη. Εάν είστε αδέσμευτοι αυτό το φεγγάρι θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά και ιδιαίτερα για τους γεννημένους από 28/11 έως 4/12. Υπάρχει και η περίπτωση με την έκλειψη να σας αποκαλυφθούν μυστικά και παρασκηνιακές καταστάσεις, που παίζονταν πίσω από την πλάτη σας σε συνεργασίες ή στην ερωτική σας σχέση και τον γάμο σας και να πάρετε αποφάσεις υπό την πίεση των αποκαλύψεων. Η Πανσέληνος – έκλειψη θα κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο έντονα και θα σας δημιουργήσει συναισθηματικές εξάρσεις, αν μπορείτε όμως  διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί μπορεί να μην έχετε την πλήρη εικόνα των καταστάσεων. Προσοχή στην υγεία και την φυσική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλαγές σε θέματα καθημερινότητας της δουλειάς σας θα έχετε με την έκλειψη που πραγματοποιείται στους Διδύμους και επηρεάζει τον 6ο οίκο σας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο, που αφορά στην εργασιακή ρουτίνα. Ίσως κάποιο άτομο αποχωρήσει από τη δουλειά, ίσως αλλάξετε τομέα απασχόλησης ή υπάρξει γενικώς μια αλλαγή που θα επηρεάσει το πρόγραμμα σας και θα σας αποπροσανατολίσει, γιατί ως γνωστόν η σταθερότητα και το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς. Αντί όμως να χαλιέστε και να πιέζεστε για να τα καταφέρετε όλα όπως τα είχατε υπολογίσει, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεκουραστεί έστω και λίγο. Εξάλλου είναι πολύ σημαντικό να δώσετε και λίγη σημασία στην υγεία και να φροντίσετε τον εαυτό σας, καθώς η έκλειψη θα σας χτυπήσει ένα καμπανάκι και σε αυτόν τον τομέα. Και αν αρχίζετε ήδη να σκέφτεστε δικαιολογίες και ότι έχετε πάρα πολλές υποχρεώσεις και δεν προλαβαίνετε να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, θα σας υπενθυμίσω ότι αν δεν είστε σωματικά και ψυχικά καλά δεν θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις τυχόν προκλήσεις που θα προκύψουν με την έκλειψη.

Επειδή η έκλειψη ενεργοποιεί και την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού, μπορεί να προκύψουν ξαφνικές γνωριμίες σε ερωτικό επίπεδο, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τον Δεκέμβριο, ενώ και κάποια θέματα που αφορούν στα παιδιά θα απασχολήσουν όσους είστε γονείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον τομέα του έρωτα, της δημιουργικότητας και των παιδιών επηρεάζει η έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην παρόρμηση σας, θετικά και αρνητικά. Για παράδειγμα, μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα και μην λειτουργείτε με το θυμικό σας αν κάτι σας απογοητεύσει στην σχέση σας και θέλετε να βάλετε ένα τέλος τώρα. Ούτε να ενθουσιαστείτε και να πετάξετε στα σύννεφα με μια νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει και να θεωρήσετε ότι βρήκατε την αδελφή ψυχή σας. Ψυχραιμία, δώστε χρόνο για να δείτε με ηρεμία την αλήθεια που κρύβεται πίσω από κάθε κατάσταση, καλή η κακή. Παράλληλα αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα νέο πάθος, όχι μόνο ερωτικό, αλλά δημιουργικό. Μια δραστηριότητα που θα σας δώσει ευχαρίστηση, έξαψη και χαρά. Με την ενεργοποίηση της αντίθεσης Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να προκύψουν χωροταξικές αλλαγές και μετακομίσεις στο σπίτι ή στη δουλειά. Θέματα παιδιών ή μιας εγκυμοσύνης στο προσκήνιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αλλαγές στον τομέα καριέρας – οικογένειας έρχονται με την έκλειψη στους Διδύμους. Κάποιοι μπορεί τώρα να κατανοήσετε καλύτερα τα οικογενειακά σας πρότυπα και πώς αυτά επηρεάζουν τη ζωή σας ή μπορεί να πάρετε απόφαση να φύγετε από το πατρικό σας σπίτι. Μπορεί από την άλλη να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και μαζί με τις αναμνήσεις που ξυπνούν να γίνεστε έντονα συναισθηματικοί. Να ζητάτε τα ρέστα για το πώς σας μεγάλωσαν, σας ανέθρεψαν, σας χειραγώγησαν και δεν σας άφησαν να εξελιχθείτε. Ίσως προκύψουν έντονες διαφωνίες με συγγενείς και να ξεσπάσουν ελεγκτικές συμπεριφορές που θα σας βάλουν να προσπαθείτε να κερδίσετε μια χαμένη μάχη. Όμως το μόνο που θα καταφέρετε είναι να απομακρυνθείτε περισσότερο, αφού το μόνο που θα αναζητήσετε είναι η ανεξαρτησία σας.

Με τις εκλείψεις να συνεχίζονται και την επόμενη χρονιά στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και να τετραγωνίσουν το ζώδιο σας, η αλλαγή κατοικίας είναι ένα από τα σενάρια μέχρι το 2022. Μπορεί να αλλάξετε τόπο ή χώρα κατοικίας και δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί μόνο για αρνητικούς λόγους, καθώς μπορεί να μετακομίσετε γιατί θα βρείτε το σπίτι των ονείρων σας ή επειδή σας δίνετε μια σημαντική ευκαιρία για νέα καριέρα αλλού. Να θυμάστε ότι οι αγοροπωλησίες ακινήτων, αλλά και οι αλλαγές στη δουλειά θα είναι στο προσκήνιο μέχρι και το τέλος του 2021. Μπορεί να δεχτείτε νέες επαγγελματικές προτάσεις ή να πάρετε απόφαση ότι δεν θέλετε πλέον να συνεχίσετε στον τομέα που απασχολείστε και να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό. Πάντως η ενασχόληση με την τεχνολογία και το διαδίκτυο ευνοούνται. Οι αλλαγές θα είναι το μόνο… σταθερό στη ζωή σας, από τώρα και για τον επόμενο χρόνο, αγαπητοί μου Ιχθύες.