Σχέση με Καρκίνο

Σχέση με Καρκίνο

Σχέση με Καρκίνο

Όποιος αποφασίζει να κάνει σχέση με Καρκίνο θα πρέπει να διαθέτει και αρκετή υπομονή. Τα ευαίσθητα αυτά παιδιά της Σελήνης διαθέτουν ένα σκληρό προστατευτικό κέλυφος και θα χρειαστεί χρόνος και τις καλύτερες των προθέσεων για να σας αφήσουν να δείτε τον αληθινό τους εαυτό. Και δεν μιλάμε μόνο για την πρώτη επαφή. Μιλάμε και για αργότερα.

Μόνο στα όνειρα

Ένας Καρκίνος μπορεί να λιώνει από έρωτα και να βασανίζεται χωρίς να κάνει τίποτα γι’ αυτό, πέρα από το να εύχεται ή να προσεύχεται. Άντε και να περνάει μπροστά από το αντικείμενο του πόθου του πολλές φορές ρίχνοντας βλέμματα με σημασία…

Βέβαια οι Καρκίνοι είναι πολύ φιλικά άτομα, μπορεί εκείνοι να πάρουν την πρωτοβουλία. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα παρορμητικό ζώδιο και σαν τέτοιο, μπορεί κάλλιστα να αναλάβει δράση για να αποκτήσει αυτό που επιθυμεί. Από την άλλη πλευρά, η εσωστρέφεια τους δεν τους αφήνει να είναι τόσο ανοιχτοί όσο θα ήθελαν και έτσι μάλλον τη λύση τη δίνει ο αισθησιασμός τους, στον οποίο αφήνονται χωρίς περιττά λόγια.

Δεν είναι διόλου απίθανο να έχουν γίνει διάφορα με έναν Καρκίνο και να μην ξέρεις σε τι… relationship status βρίσκεσαι τώρα, διότι δεν λέει κουβέντα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί περιμένει να ακούσει, τα σωστά και τα δέοντα, ανάλογα με το τι έχει στο μυαλό του και το τι επιθυμεί. Φυσικά κρατάει πάντα μικρό καλάθι και είναι ταυτόχρονα έτοιμος να απογοητευτεί αν κάτι δεν πάει εκεί που το θέλει. Όταν πρόκειται για τον έρωτα, το Καρκινάκι μπορεί να είναι το πιο γλυκό και το πιο τρελό άτομο που γνωρίσατε. Καμιά φορά είναι και τα δύο σε ένα!

Και τα βράδια βόλτα στην πλατεία

Ο Καρκίνος προσέχει στην αρχή της γνωριμίας την κάθε σας λέξη και τείνει να αναλύει ό,τι έχει δει και ό,τι έχει ακούσει, ξαναπαίζοντας τη συνομιλία στο μυαλό του όταν βρεθεί μόνος του. Είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα και συνδέεται κυρίως μέσω των συναισθημάτων. Γι’ αυτό τον λόγο προτιμά μικρότερες παρέες των τριών – τεσσάρων ατόμων, διότι έτσι νιώθει πιο άνετα. Νοιάζεται πολύ για τους γύρω του και για αυτούς που εκτιμά. Πολύ συχνά έχει ευμετάβλητες διαθέσεις, οι οποίες επηρεάζουν και το πώς νιώθει για τους άλλους. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή στο τι θα λέτε και τι θα κάνετε, τουλάχιστον μέχρι να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του. Μπορεί στις αρχές της γνωριμίας να ακούει περισσότερο παρά να μιλάει ή να συμμετέχει μόνο σε ανώδυνα θέματα, μέχρι να αναπτύξει δεσμούς και να νιώσει ότι μπορεί να ανοιχτεί συναισθηματικά. Κάντε τον να νιώσει άνετα προσκαλώντας τον για φαγητό, καφέ και γλυκό και χαλαρή κουβεντούλα. Ρωτήστε τον για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένεια και τους φίλους του. Ένα παραθαλάσσιο καφέ ή ένα θερινό σινεμά θα τον κάνουν να νιώσει άνετα και στο στοιχείο του…

Πάμε να φύγουμε χλωμό μου όνειρο

Οι Καρκίνοι προτιμούν να κάνουν σχέσεις με ανθρώπους πιο εξωστρεφείς και πιο διεκδικητικούς από εκείνους. Με αυτό τον τρόπο ψάχνουν να βρουν στον σύντροφό τους αυτά τα στοιχεία που τους λείπουν. Σε γενικές γραμμές, επιθυμούν το μελλοντικό τους ταίρι να έχει οικονομική άνεση ή σταθερότητα, αφού αυτό είναι ένα ακόμα στοιχείο για την πολυπόθητη ασφάλεια που επιθυμούν να νιώθουν. Φυσικά, θα ρωτήσουν για τις προηγούμενες σχέσεις, ώστε να διαπιστώσουν αν έχουν να κάνουν με έναν συναισθηματικά σταθερό υποψήφιο. Η ενδόμυχη επιθυμία τους είναι να κάνουν σχέσεις ζωής ή οικογένεια, ακόμη και αν είναι απογοητευμένοι και δεν το παραδέχονται ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό.

Η ανάγκη τους να αγαπήσουν και να αγαπηθούν και η μητρική τους προσωπικότητα, τους φέρνει αντιμέτωπους με αρκετές αδιέξοδες καταστάσεις και ίσως με ένα ιστορικό διαφόρων αναξιοπαθούντων που έχουν περάσει από τη ζωή τους, αφήνοντας πίσω όχι και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Ζητήματα εμπιστοσύνης

Κάποιες φορές μπορεί να επιδείξουν παράξενες αντιδράσεις στην προσπάθειά τους να αναλύσουν τη συμπεριφορά του συντρόφου τους, διότι νιώθουν βαθιά ανασφάλεια για τα αισθήματα των άλλων. Έχουν μία έμφυτη δυσπιστία απέναντι στους ανθρώπους και τον έρωτα και δεν αφήνονται εύκολα. Έτσι, μη σας κάνει εντύπωση αν πεταχτούν απροειδοποίητα στη δουλειά ή στο σπίτι για να τσεκάρουν αν υπάρχει κάτι… ύποπτο. Μπορεί επίσης να κάνουν συχνές κλήσεις ή να στέλνουν μηνύματα για να ελέγξουν το στίγμα σας, έχοντας τα μάτια ανοιχτά για οτιδήποτε ανησυχητικό. Φυσικά, αυτό θα γίνει με διακριτικότητα και διπλωματία.

Μερικές φορές μπορεί να νιώθετε αμηχανία, ακόμη και όταν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο και νιώθετε το βλέμμα τους να σας ακολουθεί. Αν συμβαίνουν αυτά είναι γιατί κουβαλάνε όλα τους τα συναισθηματικά βάρη από την παιδική ηλικία ή τις προηγούμενες σχέσεις τους. Φυσικά δεν είναι όλοι οι Καρκίνοι τόσο καχύποπτοι. Οι περισσότεροι είναι χαρά Θεού και τα πιο ήσυχα και γλυκά πλάσματα που έχετε γνωρίσει ποτέ.

Το πιο συνηθισμένο είναι να τσεκάρουν πόσο προσεκτικά τους ακούγατε κάνοντας κάποιες ερωτήσεις. Οι ίδιοι απορροφούν σαν σφουγγάρι κάθε σας λέξη και αν αισθανθούν ότι κάνετε το ίδιο νιώθουν ότι όλα πάνε καλά. Αντίθετα, αν νιώσουν ότι τους αγνοούν, μπορεί να ψάξουν αλλού να βρουν την αγάπη και το ενδιαφέρον που έχουν ανάγκη.

Καυτοί, πολύ καυτοί

Το ότι είναι γεννημένοι στις αρχές του καλοκαιριού, είναι μία καλή εξήγηση στο γιατί αυτό το ζώδιο είναι φωτιά και λάβρα στο ερωτικό κομμάτι. Μπορεί να είναι εσωστρεφείς ή να κρατούν άμυνες σε πολλά σημεία, όταν όμως πρόκειται για το σεξ αυτό το ζώδιο ξέρει να τα δίνει όλα. Το ερωτικό κομμάτι είναι αυτό που κατέχουν ενστικτωδώς πολύ καλά. Είναι δοτικοί, τρυφεροί, ρομαντικοί και παθιασμένοι παρτενέρ. Τα παιδιά της Σελήνης έχουν κάτι από τη μαγεία της και αποπνέουν μυστήριο, αισθησιασμό και ρομαντισμό. Είναι συνήθως όμορφοι, καλοφτιαγμένοι, με εκφραστικά υγρά μάτια. Οι γυναίκες έχουν συνήθως σκούρα μαλλιά και πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, τονισμένες καμπύλες και λεπτή μέση. Παρά το συνήθως όμορφο παρουσιαστικό τους, οι ίδιοι νιώθουν κάπως άβολα με το σώμα τους.

Όνειρο απατηλό

Ένας Καρκίνος θέλει από τον σύντροφό του την ίδια ευγενική και καλή συμπεριφορά που επιδεικνύει και ο ίδιος. Τον ενοχλούν αφάνταστα οι επιθετικές συμπεριφορές είτε λεκτικά είτε με άλλες μορφές. Δεν αντέχει τη βιαιότητα, το bullying, τον ρατσισμό και γενικά τη βία κάθε είδους. Έχει μεγάλη ενσυναίσθηση και θέλει έναν κόσμο γεμάτο αγάπη ειρήνη και αρμονία.

Τον ενοχλούν οι εγωιστικές, οι αλαζονικές συμπεριφορές και μπορεί να απομακρυνθεί όταν ο σύντροφός του δεν λαμβάνει υπόψη τις ευαισθησίες του και δεν δείχνει την απαραίτητη κατανόηση. Τότε, μπορεί να κλειστεί στον εαυτό του ή να βγάλει μία επιθετική συμπεριφορά με νεύρα και φωνές που ξαφνιάζουν. Αν φτάσει στο σημείο που κρυώνουν τα συναισθήματά του, είναι πολύ δύσκολο να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη του.

Οι άντρες Καρκίνοι

Οι άντρες Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι, μετριοπαθείς, συχνά με ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα τους. Είναι συνήθως πολύ εργατικοί και αγαπούν το σπίτι και την οικογένεια. Είναι λίγο κλειστοί, αλλά έχουν αρκετούς αφοσιωμένους φίλους. Δεν εκφράζουν εύκολα τα συναισθήματά τους, τους αρέσουν τα τυχερά παιχνίδια και έχουν καλή σχέση με τα ηλεκτρονικά. Αγαπούν πολύ τα παιδιά, το καλό φαγητό, τη μουσική και περνούν πολλές ώρες στον χώρο του σπιτιού.

Οι γυναίκες Καρκίνοι

Είναι πολύ αισθησιακές, καλοσυνάτες και ευγενικές. Αν και είναι υπομονετικές και ήρεμες, συχνά μπορεί να φτάνουν στα όριά τους και να έχουν τα ξεσπάσματα τους. Θέλουν έναν σύντροφο που να τους φέρεται σαν πριγκίπισσα. Σε αντάλλαγμα είναι πολύ τρυφερές και περιποιητικές. Αγαπούν πολύ το σπίτι τους και είναι καλές νοικοκυρές, καθαρές και πάντα περιποιημένες. Η οικογένειά τους είναι τα πάντα για εκείνες. Έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το μητρικό ένστικτο.