Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα το γουηκέντ 2-4 Ιουλίου 2021

Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα το γουηκέντ 2-4 Ιουλίου 2021

Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα το γουηκέντ 2-4 Ιουλίου 2021

Ο Ιούλιος στο ξεκίνημα του δείχνει τις άγριες διαθέσεις του, καθώς ο Άρης ενεργοποιεί την κυρίαρχη όψη της χρονιάς, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Αυτή η όψη ενεργοποιήθηκε πρώτη φορά στο πρώτο δίμηνο της χρονιάς, τώρα τον Ιούλιο και θα ενεργοποιηθεί ξανά το τελευταίο δίμηνο του 2021. Μέσα στο 2022, που θα αρχίσουν οι δυο πλανήτες να απομακρύνονται μεταξύ τους, θα αρχίσουμε να αναπνέουμε και πιο ελεύθερα. Περισσότερα για την όψη Κρόνου-Ουρανού και ποιους επηρεάζει μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Το πρώτο γουηκέντ του Ιουλίου δεν είναι ένα εύκολο γουηκέντ από πολλές απόψεις. Η μία αφορά συνθήκες και η άλλη φυσικά το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός από μας. Υπάρχουν 4 ζώδια όμως, που φαίνεται ότι φέρουν μεγαλύτερο φορτίο αυτές τις μέρες και πρέπει να είναι πιο επιφυλακτικά στις κινήσεις τους, να προσέχουν την υγεία τους και να μην παίρνουν ρίσκο για κανέναν λόγο. Τα ζώδια αυτά είναι ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος. Εννοείται ότι αφορά και τους ωροσκόπους σε αυτά τα ζώδια αυτή η συμβουλή.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τη μια υπάρχει μια κατάσταση σε επίπεδο κρυφής δράσης και παρασκηνίου, η οποία κάθε μέρα εντείνεται όλο και περισσότερο κι από την άλλη είναι πια τόση η κούραση από τις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά ταυτόχρονα και της οικογένειας, που μπορεί να σας κάνει να ζορίζεστε περισσότερο και να γεμίζετε άγχος και στρες αυτές τις ημέρες. Καθώς όμως ο Άρης αφήνει την όψη με τον Κρόνο και προχωρά το Σαββατοκύριακο στην όψη με τον Ουρανό, δεν αργεί να έρθει κι ο θυμός στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να τον διαχειριστείτε όπως πρέπει και να είστε ψύχραιμοι. Αφορμές για να ξεσπάσετε αυτό το γουηκέντ θα υπάρχουν αρκετές. Μπορεί ο σύντροφος ή ο συγκάτοικος σας να σας φορτώνει και με τις δικές του υποχρεώσεις, μπορεί ένας συνεργάτης να σας ασκεί κακή κριτική. Όμως με το να εκραγείτε, απλά θα φορτίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και θα γεμίσετε περισσότερο στρες. Φυσικά και δεν μπορεί να είστε διπλωμάτες όταν είστε εκνευρισμένοι, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να αποστασιοποιηθείτε λίγο, να σκεφτείτε τα πράγματα μόνοι-ες σας και να επανέλθετε από Δευτέρα σε μια δύσκολη συζήτηση. Αυτές τις μέρες εννοείται αποφύγετε ρίσκο, να οδηγείτε θυμωμένοι και να είστε επιπόλαιοι με την υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Η αίσθηση που θα έχετε αυτό το γουηκέντ είναι ότι κάθεστε πάνω στην Αίτνα που ετοιμάζεται από στιγμή σε στιγμή να εκραγεί. Καθώς ο Άρης την 1η Ιουλίου ήρθε σε κόντρα με τον Κρόνο και μάζεψε αρκετό θυμό,  καταπίεση, μέσα στο Σαββατοκύριακο ξεκινά την επόμενη αναμέτρηση του, αυτή τη φορά με τον Ουρανό. Μόνο που το παιχνίδι με τον Ουρανό είναι αρκετά πιο επικίνδυνο, διότι εδώ ο θυμός εκρήγνυται. Ο Ουρανός βρίσκεται στον τομέα της καριέρας στο ωροσκόπιο σας κι αυτό σημαίνει ότι η μεγαλύτερη αγωνία αυτή τη στιγμή είναι προς τα πού βαδίζετε επαγγελματικά και τι κατεύθυνση θα πάρει η ζωή σας παρακάτω. Επειδή ως σταθερό ζώδιο οι αλλαγές, ειδικά αυτές που έρχονται ξαφνικά, δεν είναι το καλύτερο σας, προσπαθήστε να τις προετοιμάσετε από μόνοι σας. Το να στοχοποιείτε άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ότι εκείνοι φταίνε για ό,τι συμβαίνει δεν θα σας βγάλει πουθενά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, λοιπόν, είναι να δείτε τις αλλαγές που έρχονται με πιο θετικό μάτι και να μην αφήνετε τον θυμό να οδηγεί τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πρώτες μέρες του Ιουλίου σας βάζουν δύσκολα σε πολλά επίπεδα και χρειάζεται από την πλευρά σας ψυχραιμία, αλλά και αρκετή ενδοσκόπηση για να μην ταλαιπωρηθείτε ψυχολογικά περισσότερο. Από τη μια μπορεί η αιτία της ταλαιπωρίας να είναι το επαγγελματικό σας πλαίσιο κι από την άλλη μια προσωπική σχέση. Δεν είναι απίθανο να ανακαλύψετε κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο, που μπορεί να σας ζορίσει πολύ σε κάποιον από τους δύο αυτούς τομείς. Από τη μια ίσως ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον που πιθανώς μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας σε ένα παρασκηνιακό πλαίσιο και από την άλλη μπορεί και κάτι που σχετίζεται με τον σύντροφο σας και μπορεί να σας εξαγριώσει. Όμως πριν αρχίσετε να κατηγορείτε, σκεφτείτε πρώτα τον δικό σας ρόλο σε αυτή τη σχέση. Μπορεί να μην κάνατε κάτι συνειδητά κακό για να προκαλέσετε κάτι στο παρελθόν, αλλά πιθανώς η τωρινή ανακάλυψη να συνδέεται με κάποια δική σας συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης αφού δοκίμασε ίσως τα νεύρα και την υπομονή σας στην αντίθεση του με τον Κρόνο, μέσα στο Σαββατοκύριακο ετοιμάζεται για δεύτερη επίθεση με τον κυβερνήτη σας Ουρανό μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Δεν είναι απίθανο λοιπόν ο σύντροφος σας, ένα άτομο από το ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον, ένας στενός φίλος, να πατήσει το λάθος κουμπί τη λάθος μέρα και να σας εξαγριώσει. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και μην αντιδράσετε θερμοκέφαλα, αν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη. Αν πρέπει κάτι να συζητηθεί και να λυθεί, ίσως πρέπει να επιδιώξετε να το ξαναδείτε την επόμενη εβδομάδα που θα έχετε ηρεμήσει κάπως. Από την άλλη μπορεί αυτό που θα ταράξει τα ύδατα της ψυχικής σας ηρεμίας να είναι κάτι που αφορά στο σπίτι ως ακίνητο ή πιθανώς ακόμη και θέματα υγείας. Προσέξτε λίγο περισσότερο αυτό το γουηκέντ το ρίσκο. Αποφύγετε το αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να εκθέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο. Κι εννοείται πρέπει να είστε νηφάλιοι όταν οδηγείτε.