Πώς θα επηρεάσει ο Ήλιος στον Τοξότη τα 12 ζώδια

Πώς θα επηρεάσει ο Ήλιος στον Τοξότη τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος από τον Τοξότη φέρνει το χαμόγελο στα χείλη σας μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα νιώσετε πιο ανανεωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις όποιες αντιξοότητες. Το πέρασμα του μέσα από το 9ο ηλιακό σας σπίτι, θα βοηθήσει να αναπτερωθεί το ηθικό σας και θα σας δώσει περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον σας, ανοίγοντας νέους δρόμους. Σε αυτό το διάστημα μπορείτε να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, να ψαχτείτε περισσότερο με θέματα σπουδών ή να έχετε επιτυχία σε εξετάσεις και να βρείτε λύσεις σε θέματα νομικής φύσης. Αν ασχολείστε με εκδόσεις, εκπαίδευση, αν έχετε επαφές με ξένους και εξωτερικό, μπορεί να έχετε μεγαλύτερη τύχη σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας και με πιο θετική διάθεση προχωράτε τη ζωή σας ένα βήμα πιο μπροστά. Βοηθητικές θα είναι για εσάς και οι εκλείψεις, που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Τοξότη στις 30 Νοεμβρίου και στις 14 Δεκεμβρίου, στον άξονα μετακινήσεων και επικοινωνίας στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Με κάποιο τρόπο έρχονται νέοι άνθρωποι στη ζωή σας, ενώ θα υιοθετήσετε πιο προοδευτικές ιδέες. Τα νέα ξεκινήματα της περιόδου θα σας οδηγήσουν σε μία διαφορετική πορεία που θα είναι προς όφελος σας. Τώρα θα τολμήσετε να πάρετε πρωτοβουλίες, αφού ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, έχει ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του και ενώνει τις δυνάμεις του σε ένα ισχυρό τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου. Θα σας ενεργοποιήσει για να δράσετε, προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας και δημιουργεί προβληματισμούς σε οικονομικά ζητήματα. Η διέλευση του γίνεται μέσα στο 8ο ηλιακό σας σπίτι, που αντιπροσωπεύει για σας κοινά οικονομικά με τον σύντροφο, κληρονομικά ζητήματα, τακτοποίηση χρεών με δημόσιους φορείς, αλλά και επενδύσεις, χρηματοδοτήσεις, επιδόματα, συντάξεις, ασφάλειες, διατροφές κλπ. Νιώθετε προβληματισμένοι σε σχέση με τα οικονομικά σας ζητήματα εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι Εκλείψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος με το πέρασμα του από τον Τοξότη, θα ενισχύσουν τα οικονομικά σας διλήμματα, ειδικά προς το τέλος του Νοεμβρίου. Όμως σύντομα θα αντιληφθείτε ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε, καθώς η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου, φέρνει λύσεις και δυνατότητες για νέα οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις. Νέες οικονομικές ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να ανακάμψετε. Η εύνοια μπορεί να σχετίζεται με τα οικονομικά του συντρόφου σας, διευκολύνσεις και επιδόματα από δημόσιους φορείς, καθώς και ευνοϊκές λύσεις που αφορούν ένα δάνειο ή μία κληρονομιά. Κινηθείτε έξυπνα και μη κοινοποιείτε τα σχέδια σας. Οι οικονομικές λύσεις που θα δοθούν, θα σας ανακουφίσουν και ψυχολογικά μέχρι το τέλος του έτους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος περνώντας στον Τοξότη θα βρεθεί απέναντι σας. Διασχίζοντας το 7ο ηλιακό σας σπίτι, φέρνει στο προσκήνιο την προσωπική σας ζωή και τις συνεργασίες σας. Και καθώς όπως λέει το αρχαίο ρητό «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον», θα βάλει τις σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας στο μικροσκόπιο, για να ανακαλύψετε τα καλώς ή τα κακώς κείμενα που μπορεί να υπάρχουν. Οι εκλείψεις, που πραγματοποιεί ο Ήλιος από τον Τοξότη, θα σας διχάσουν και θα σας προβληματίσουν, για την εξέλιξη της πορείας των σχέσεων ή των συνεργασιών σας. Στις 9 Δεκεμβρίου χρειάζεται να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει η τάση για εξαπάτηση και απογοητεύσεις, στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Είστε στο κατώφλι μεγάλων αλλαγών. Ειδικά γύρω στις 14 Δεκεμβρίου, που η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται μέσα στο 7ο ηλιακό σας σπίτι, είναι η στιγμή που θα οδηγηθείτε σε αποφάσεις και νέους δρόμους. Μέχρι το τέλος του έτους με την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης ίσως δημιουργήσετε νέες σχέσεις και συνεργασίες. Για τις ήδη υπάρχουσες ή συνεχίζετε να συμβαδίζετε μαζί τους σε νέες καλύτερες βάσεις ή οδηγούνται προς την έξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη πραγματοποιείται μέσα στο 6ο ηλιακό σας σπίτι και τα θέματα υγείας και εργασίας γίνονται για σας προτεραιότητα. Φροντίστε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση υιοθετώντας καλύτερες διατροφικές συνήθειες και βάζοντας κάποιου είδους άσκηση στην καθημερινότητά σας. Σε θέματα εργασίας μπορείτε να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί και παραγωγικοί, αποφύγετε όμως να είστε εριστικοί. Οι εκλείψεις που πραγματοποιεί ο Ήλιος από τον Τοξότη θα σας βάλουν σε διλήμματα, για να σας υπενθυμίσουν τις υποχρεώσεις που έχετε προς τον εαυτό σας. Χρειάζεται να τον φροντίσετε για να νιώθετε υγιείς. Ταυτόχρονα αλλάζει τον τρόπο που λειτουργείτε σε θέματα εργασίας. Μην ανησυχήσετε αν χρειαστεί για λίγο να απομονωθείτε για να πάρετε αποφάσεις. Η Ηλιακή έκλειψη, που πραγματοποιεί ο Ήλιος μέσα στο 6ο ηλιακό σας σπίτι στις 14 Δεκεμβρίου, θα δώσει ώθηση στις αποφάσεις σας και θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα σε θέματα εργασίας ή και των καθημερινών σας συνηθειών που σας απασχολούν. Ο Ήλιος θα φωτίσει τα βήματα σας και θα σας οδηγήσει σε νέες επιλογές.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος περνά στον Τοξότη και φωτίζει το 5ο ηλιακό σας σπίτι, που αντιπροσωπεύει για σας τους Λέοντες τη χαρά της ζωής, τη δημιουργία, την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις που έχετε με τα παιδιά σας. Με ανεβασμένη διάθεση γίνεστε πιο ερωτικοί και αφήνεστε στο παιχνίδι του φλερτ, αφού οι ερωτικές σας επιθυμίες γίνονται εντονότερες. Θα νιώσετε και οι ίδιοι σαν παιδιά και η ανάγκη σας να ανανεωθείτε, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να φλερτάρετε έντονα. Προτεραιότητα όμως για όσους είστε γονείς, γίνονται οι σχέσεις με τα παιδιά σας και θα δείξετε άμεσα το ενδιαφέρον σας χαρίζοντας τους στιγμές από τον χρόνο σας. Η θετική και αισιόδοξη στάση σας θα σας κάνει έντονα δημιουργικούς κι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τα σχέδια σας και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σας. Η συμμετοχή του Ήλιου στις εκλείψεις, που θα πραγματοποιηθούν στις 30/11 και στις 14/12, δίνουν ώθηση στην κοινωνικότητα σας και τη φήμη σας και σας κάνουν έντονα ενεργούς και αγαπητούς μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Ίσως θελήσετε να αναλάβετε το επόμενο χρονικό διάστημα ηγετικό ρόλο, μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Η Ηλιακή έκλειψη που σχηματίζεται στις 14 Δεκεμβρίου μπορεί να δείξει μια νέα ερωτική σχέση με καρμική χροιά, αλλά και σημαντικές εξελίξεις με τα παιδιά σας. Απογειώνεται η παραγωγικότητα σας και βρίσκετε το σθένος να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη και μέσα από το 4ο ηλιακό σας σπίτι, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με οικογενειακές καταστάσεις, τις ρίζες σας, τα ακίνητα και την πατρική σας περιουσία. Η ψυχική σας διάθεση δε θα είναι και στα καλύτερα της, αφού καλείστε να αντιμετωπίσετε θέματα της οικογενειακής σας ζωής που υπάρχουν ήδη, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Υπάρχουν προβληματισμοί που θα ενισχυθούν με τις εκλείψεις που δημιουργεί ο Ήλιος από τον Τοξότη. Αρχικά στις 30 Νοεμβρίου με τον Ήλιο να δημιουργεί τη Σεληνιακή Έκλειψη, θα έχετε να αντιμετωπίσετε ανοιχτά μέτωπα. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις επηρεάζουν και την οικογενειακή σας ζωή. Καριέρα και οικογένεια σας διχάζουν και βρίσκεστε εγκλωβισμένοι μέσα σε διλήμματα. Στις 9 Δεκεμβρίου χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις και συμφωνίες, γιατί μπορεί να δοθούν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Όμως λίγο αργότερα, ο Ήλιος φέρνει εξελίξεις και λύσεις με την Ηλιακή έκλειψη που σχηματίζει στις 14 Δεκεμβρίου. Οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακινήτων μπαίνουν σε νέες βάσεις, είτε με τη μορφή μιας μετακόμισης ή με το ξεκαθάρισμα οικονομικών συναλλαγών που υπάρχουν με τα οικεία σας πρόσωπα. Ξεκαθαρίσματα θα υπάρξουν και σε κληρονομιές και πατρική περιουσία.

ΖΥΓΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη γίνεται μέσα στο 3ο ηλιακό σας σπίτι και σχετίζεται με θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων για σας. Φροντίστε να οργανώσετε καλύτερα τις επαφές και τα ραντεβού σας, για να διευκολύνετε την καθημερινότητα σας. Οι μέρες είναι βοηθητικές για να κάνετε νέες επαφές, αφού έχετε τη δυνατότητα να είστε πολύ δραστήριοι και επικοινωνιακοί. Ταυτόχρονα θα έχετε περισσότερες επαφές με το συγγενικό σας περιβάλλον ή τους ανθρώπους που αποτελούν το άμεσο περιβάλλον σας. Οι εκλείψεις που θα σχηματίζει ο Ήλιος μέσα από τον Τοξότη, θα είναι σχετικά βοηθητικές για σας. Δημιουργούνται σημαντικές επαφές και γνωριμίες που θα σας οδηγήσουν σε μία νέα πορεία προόδου. Ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες και προωθούνται στόχοι και φιλόδοξα σχέδια. Ειδικά η Ηλιακή έκλειψη που δημιουργεί ο Ήλιος στις 14 Δεκεμβρίου σας ανανεώνει. Νέες δραστηριότητες και καινούργια πρόσωπα φρεσκάρουν την καθημερινότητα σας και σας εξελίσσουν εργασιακά. Κάποιοι θα μπορέσουν να επεκταθούν επαγγελματικά μέσω του διαδικτύου ή μέσω της ανανέωσης επαγγελματικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Ίσως ευνοηθείτε από την αγορά ενός μεταφορικού μέσου που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας, αλλά και για όσους το επιθυμούν μπορούν τώρα να ειδικευτούν, αποκτώντας επιπλέον γνώσεις από επιμορφωτικά σεμινάρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος περνώντας τον Τοξότη θα διασχίσει το 2ο ηλιακό σας σπίτι, που σχετίζεται άμεσα με τα οικονομικά σας. Θα εστιάσετε περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα αναζητώντας λύσεις. Διογκώνονται οι ανησυχίες σας με τις εκλείψεις που δημιουργεί ο Ήλιος τις επόμενες ημέρες. Στις 30 Νοεμβρίου η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει έντονους προβληματισμούς σε οικονομικά ζητήματα, που σχετίζονται με δημόσιους οργανισμούς, κληρονομιές και οικονομικά συντρόφου. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε οικονομικά ανοίγματα. Μέσα στον Δεκέμβριο όμως το τοπίο αλλάζει για σας, αφού η Ηλιακή έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου φέρνει νέες οικονομικές προοπτικές και ανακουφίζει τους προβληματισμούς σας. Ίσως κάνετε ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα ή ένα εργασιακό άνοιγμα, για το οποίο θα χρειαστεί να ξοδέψετε ένα σημαντικό ποσό. Χρειάζεται όμως να έχετε μελετήσει πολύ καλά οποιαδήποτε οικονομική σας κίνηση, αν δε θέλετε αργότερα να απογοητευτείτε. Αποφύγετε κινήσεις εντυπωσιασμού και συνυπολογίστε κάθε παράμετρο για να είστε σίγουροι για τη μετέπειτα πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας και μέσα από το 1ο ηλιακό σας σπίτι, θα νιώσετε ότι είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Θα αισθάνεστε αρκετά πιο αισιόδοξοι και επικοινωνιακοί κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων σας και ορίζει την αρχή μίας νέας γενέθλιας χρονιάς, που θα αποδειχτεί τους επόμενους μήνες πολύ σημαντική για σας και θα είναι γεμάτη αλλαγές. Αυτό γίνεται επειδή το πέρασμα του Ήλιου, συνδέεται άμεσα με το σχηματισμό των εκλείψεων που πραγματοποιούνται τις επόμενες ημέρες. Ήδη στις 30 Νοεμβρίου η Σεληνιακή Έκλειψη που δημιουργείται, τονίζει τις σχέσεις σας με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Τα «θέλω» σας έρχονται σε αντιπαράθεση με τα «θέλω» των σημαντικών ανθρώπων που βρίσκονται στη ζωή σας. Οι επιθυμίες κορυφώνονται και θα υπάρχουν ξεκαθαρίσματα για το τι αξίζει να παραμείνει ή να διακοπεί στη ζωή σας. Σε νέες σχέσεις και συνεργασίες προχωρήστε με αργά βήματα και αφήστε τον χρόνο να αποδείξει την αξία τους. Τον επόμενο μήνα η Ηλιακή έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου στο ζώδιο σας, θα σας οδηγήσει σε μία μεγάλη αλλαγή που θα ανανεώσει την προσωπική σας ζωή, αλλά και τις συνεργασίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη γίνεται στο 12ο ηλιακό σας σπίτι, δίνοντας σας την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με το μυστικό κομμάτι του εαυτού σας και το υποσυνείδητο σας. Πρόκειται για μία κλειστή και εσωστρεφή περίοδο για σας, που όμως πρέπει να τη δείτε σαν μία ευκαιρία ανασκόπησης και απολογισμού λίγο πριν ξεκινήσουν τα γενέθλια σας. Μπορεί σ’ αυτή την περίοδο να ανασυρθούν ανασφάλειες και φοβίες, που δεν έχετε αντιμετωπίσει στο παρελθόν αποτελεσματικά. Είναι μία περίοδος χωρίς μεγάλη εξωστρέφεια κατά την οποία ίσως να θελήσετε προσωρινά να απομονωθείτε για λίγο. Στις 30 Νοεμβρίου που ο Ήλιος μέσα από τον Τοξότη σχηματίζει τη Σεληνιακή έκλειψη, θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί με θέματα εργασίας που σας απασχολούν. Μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις στην καθημερινότητα της δουλειάς σας, περιορισμοί, αλλαγές ή να χρειαστεί να αναλάβετε και τις ευθύνες άλλων. Όλα αυτά όπως καταλαβαίνετε επηρεάζουν και την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να φροντίζετε και την υγεία σας, μένοντας μακριά από καταστάσεις που σας φθείρουν σωματικά και ψυχικά. Η Ηλιακή έκλειψη στις 14/12 θα σας βοηθήσει να τα βρείτε με τον εαυτό σας και θα σας καθοδηγήσει σε μία νέα πορεία με πιο ξεκάθαρη σκέψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος περνά στον Τοξότη για να φωτίσει το 11ο ηλιακό σας σπίτι, αναβαθμίζοντας την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας επαφές. Ξεκινά για σας μία λίγο πιο χαρούμενη περίοδος που σχεδιάζετε τη ζωή σας με περισσότερη αισιοδοξία και ελπίδα και προωθείτε τους στόχους σας. Χαίρεστε τις κοινωνικές σας συναναστροφές και απολαμβάνετε την παρέα των φίλων και των ομοϊδεατών σας, ακόμη κι αν όλο αυτό γίνεται μέσω skype ή zoom εξαιτίας των περιορισμών των φυσικών επαφών μας. Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη στις 30/11 επηρεάζει την ερωτική και την κοινωνική σας ζωή. Άκρως επικοινωνιακοί κλέβετε τις εντυπώσεις και μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ίσως παρουσιαστεί κι ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας μπορούν να βελτιωθούν, ενώ θα έχετε έντονη δημιουργική διάθεση. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε σε οικονομικά ζητήματα και ανοίγματα στις 9 Δεκεμβρίου. Ένας στόχος μπορεί να πάρει σάρκα και οστά με την Ηλιακή έκλειψη που σχηματίζει ο Ήλιος στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου ή έστω να ανάψει το πράσινο φως για να υλοποιηθεί αργότερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος περνά στο ψηλότερο σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάτι που δείχνει πως περισσότερο απ’ όλα θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Καριέρα και επαγγελματικοί στόχοι γίνονται για σας προτεραιότητα. Στις 30 Νοεμβρίου που πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη ίσως είστε έντονα προβληματισμένοι με τα επαγγελματικά σας ή τα οικογενειακά σας θέματα. Θα υπάρξουν διλήμματα για την πορεία τους. Αν προκύψουν επαγγελματικές προτάσεις γύρω στις 9 Δεκεμβρίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί ενδέχεται να κρύβουν παγίδες. Σύντομα όμως θα πάρετε αποφάσεις σε θέματα καριέρας, αφού ο Ήλιος σχηματίζει την Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου, η οποία μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα φέρνοντας και οικονομικά οφέλη. Προσπαθήστε μόνο να πάρετε τις αποφάσεις σας επιστρατεύοντας τη λογική σας και να μη παρασυρθείτε από «σειρήνες» που μπορεί να σας οδηγήσουν σε ανεδαφικούς στόχους.

Μάθετε περισσότερα για το πώς θα μας επηρεάσει ο Ήλιος στον Τοξότη.