Ποια ζώδια κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πρώτη και με ποιο χαρακτηριστικό

Ποια ζώδια κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πρώτη και με ποιο χαρακτηριστικό

Ποια ζώδια κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πρώτη και με ποιο χαρακτηριστικό

Οι εκπρόσωποι κάθε ζωδίου έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες, που τους κάνουν να ξεχωρίζουν στην επαφή και την επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω τους. Είναι όμως κάποια ζώδια που μπορούν να κάνουν μια δυνατή ή καλή πρώτη εντύπωση στους ανθρώπους όταν γνωριστούν, άσχετα με το πώς η γνώμη τους θα διαμορφωθεί στη συνέχεια. Είναι συμπαθείς, γοητεύουν με τη συμπεριφορά τους, έχουν άνεση στις γνωριμίες, γίνονται γρήγορα αποδεκτοί, τους αρέσει να κάνουν νέους φίλους στις διακοπές και γνωριμίες στο… καράβι, πετυχαίνουν στο «καμάκι» και προσλαμβάνονται εύκολα στις θέσεις που διεκδικούν. Αυτά τα ζώδια φαίνεται να έχουν κάποιο χαρακτηριστικό που κερδίζει άμεσα τις εντυπώσεις.

Κριός: Αυθεντικότητα

Αμέσως η αυτοπεποίθησή σας δίνει έναν αέρα θετικότητας και το μεταδίδετε χαμογελώντας με τα μάτια και με τη γλώσσα του σώματος. Οι άνθρωποι μπορούν να αντιληφθούν ότι δεν είστε επιτηδευμένοι. Αυτό που βλέπουν είναι αυτό που παίρνουν. Η φλογερή σας φύση «χτυπά» σχεδόν αμέσως τους ανθρώπους γύρω σας και αναμφίβολα η πρώτη εντύπωση που δίνετε στους άλλους είναι ότι είστε ενθουσιώδεις. Εσείς οι Κριοί τείνετε να είστε δυνατοί όχι μόνο σωματικά, αλλά και ενεργειακά. Ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν οι άνθρωποι σε εσάς είναι η άνεση να εκφράζετε τις απόψεις σας, διεκδικώντας αυτό που θέλετε. Με την ταχύτητα και την αποφασιστικότητα σας φαίνονται οι φυσικές ηγετικές σας ικανότητες και αυτό κερδίζει τους άλλους.

Ταύρος: Αυτοκυριαρχία

Ο κόσμος καταλαβαίνει αμέσως ότι είστε συγκροτημένα, ισχυρά και ανεξάρτητα άτομα που εμπνέουν εμπιστοσύνη. Μπορεί να είστε ένα από τα πιο προσγειωμένα ζώδια, αλλά ξέρετε πώς να κάνετε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση. Είστε αξιόπιστοι, δυνατοί, σταθεροί τύποι που αποφεύγετε να παραπονιέστε και τείνετε να κρατάτε τα πράγματα ξεκάθαρα και απλά. Έχετε απίστευτο στιλ και είστε πολύ σαγηνευτικοί, γι’ αυτό κερδίζετε τις εντυπώσεις. Εσείς οι Ταύροι όχι μόνο γνωρίζετε, αλλά και πιστεύετε ότι το να είσαι ευγενικός δεν είναι ποτέ ξεπερασμένο και ότι είναι πραγματική δύναμη να δείχνεις σεβασμό στους γύρω σου χωρίς να χάνεις τον σεβασμό για τον εαυτό σου. Οι άλλοι σας εκτιμούν για την ευγένεια, αλλά και σαν κάποιον που ξέρει τι κάνει και έχει τα πάντα υπό έλεγχο.

Δίδυμοι: Γοητεία

Κάνετε αμέσως εντύπωση και δημιουργείτε άνεση στους ανθρώπους με την αίσθηση της γοητείας σας, η οποία τους κεντρίζει το ενδιαφέρον, αφήνοντάς τους να θέλουν περισσότερα και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Εξαιρετικοί για συντροφιά, εύκολοι στη συζήτηση και ανοιχτοί σε νέα θέματα, είναι μερικά από τα χαρίσματα που σας βοηθούν να κερδίσετε αμέσως άλλους. Όταν ξετυλίγεται η διορατική και ιδιαίτερη προσωπικότητά σας, οι άλλοι μπορεί να αισθάνονται ότι δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τον γρήγορο ειρμό της σκέψης σας, αλλά η πρώτη εντύπωση εξακολουθεί να παραμένει θετική. Είστε πνευματώδεις, έξυπνοι, φιλικοί, αλλά και πολύπλευροι. Οι διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς σας ελκύουν τους ανθρώπους, γι’ αυτό σας είναι εύκολο να γοητεύσετε και να κάνετε πολλές νέες γνωριμίες.

Λέων: Χάρισμα

Παρουσιάζεστε στον κόσμο με αυτοπεποίθηση και χάρη και γίνεστε αμέσως αντιληπτοί με τον… βασιλικό σας αέρα και την κομψή σας εμφάνιση. Είστε φιλικοί και χαμογελαστοί και τραβάτε με ευκολία την προσοχή όλων. Η συζήτηση μαζί σας είναι ευχάριστη και απολαυστική, γιατί είστε εγκάρδιοι και έχετε πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη σας. Μένετε αξέχαστοι, διότι έχετε μια φυσική αίσθηση σιγουριάς που δεν αφορά μόνο το παρουσιαστικό σας. Είναι κάτι που υπερβαίνει την εμφάνιση, είναι μία μαγνητική ιδιότητα. Έτσι η κουβέντα και η επαφή μαζί σας κυλάει αβίαστα και όλοι νιώθουν άνετα, καθώς εκπέμπετε εμπιστοσύνη στα άτομα που συναντάτε, κάνοντας έτσι τους συνομιλητές σας να αισθάνονται ασφαλείς και χαλαροί.

Ζυγός: Ελκυστικότητα

Έχετε μια φυσική ακτινοβολία που τραβάει τους ανθρώπους προς το μέρος σας. Κερδίζετε γρήγορα τον θαυμασμό τους με τις γοητευτικές, επικοινωνιακές σας δεξιότητες που δείχνουν ειλικρινές ενδιαφέρον για τους άλλους. Τείνετε να αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε άτομο με το οποίο μιλάτε ως ισότιμο, γιατί επιδιώκετε την αρμονία και την ισορροπία. Οι σχέσεις είναι τόσο σημαντικές για εσάς, που βάζετε όλη σας την ενέργεια στην αναζήτηση κοινού εδάφους και καλής επικοινωνίας. Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν εύκολα τη γοητεία σας, που μερικές φορές ακόμη και μια προσωρινή αμηχανία σας κάνει μόνο πιο ευάλωτους και πιο συμπαθείς. Στόχος σας είναι η φιλικότητα, η πίστη και η διαφάνεια. Διαθέτετε ακαταμάχητη έλξη και κάνετε μοναδική πρώτη εντύπωση με την αισθητική σας.

Σκορπιός: Ένταση

Έχετε μια καυστική, παθιασμένη ένταση που ελκύει τους άλλους σαν τις πεταλούδες στη φλόγα. Οι άνθρωποι σας αντιλαμβάνονται ως συναρπαστικούς και ταυτόχρονα μυστηριώδεις, αλλά δεν μπορούν να αντισταθούν στον ισχυρό και αποφασιστικό χαρακτήρα σας που διαθέτει τεράστιο μαγνητισμό και χάρισμα. Αντιλαμβάνεστε άμεσα και γρήγορα τη διάθεση ενός ατόμου, και πλησιάζοντας το εξομαλύνετε την αμηχανία, εάν υπάρχει. Η βαθιά διαίσθηση σας είναι κάτι που σας ακολουθεί από την κούνια. Το μεγαλύτερο δώρο σας είναι η ικανότητά σας να βυθίζεστε στα συναισθηματικά βάθη και να οδηγείτε τους άλλους προς την οικειότητα. Βασίζεστε πολύ στη διαίσθησή σας, που δεν σας απογοητεύει ποτέ, γι’ αυτό και κάνετε εύκολα νέες γνωριμίες. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι το θέλετε. Είστε σε θέση να μεταμορφώσετε τις περιστάσεις με την ίδια την παρουσία σας, καθώς είστε παράγοντες αλλαγής στον κόσμο και αυτό σας κάνει μοναδικούς.

Τοξότης: Ενθουσιασμός

Σκορπίζετε ενέργεια και ενθουσιασμό και μια ζεστασιά που όλοι θέλουν να πλησιάσουν. Εσείς οι Τοξότες δεν χρειάζεται να προσποιείστε ότι χαίρεστε όταν συναντάτε κάποιο νέο άτομο, διότι το απολαμβάνετε πραγματικά. Γίνεστε διασκεδαστικοί, ανοιχτόμυαλοι και τόσο αληθινοί, διότι η φύση σας είναι τέτοια. Έχετε καλά ένστικτα για τους ανθρώπους και ξέρετε αμέσως τι να κάνετε ή τι να πείτε. Έχετε χαρωπή φύση, μερικές φορές αποφεύγετε τα δύσκολα συναισθήματα, αν και εσωτερικά είστε στοχαστές. Είστε πνευματικές ψυχές και σκέπτεστε βαθιά. Λαχταράτε τα ταξίδια και την περιπέτεια, ταξιδεύοντας συχνά τόσο σωματικά όσο και διανοητικά, γι’ αυτό χαίρεστε να ανταλλάσσετε απόψεις και πληροφορίες. Είστε ενεργοί ακροατές, διότι είστε πολύ καλοί στο να βρίσκετε κάτι ενδιαφέρον σχεδόν σε κάθε συζήτηση. Έχετε μια άνεση που σας κάνει εξαιρετικά συμπαθείς και είναι εύκολο να σας πλησιάσει κάποιος.