Πώς να κάνετε έναν Λέοντα να σας ερωτευθεί

Πώς να κάνετε έναν Λέοντα να σας ερωτευθεί

Πώς να κάνετε έναν Λέοντα να σας ερωτευθεί

Στους Λέοντες αρέσει να λάμπουν και να ασκούν την εξουσία τους, και τίποτα δεν θα το αλλάξει αυτό. Περιμένουν από τους άλλους να χαϊδεύουν το «εγώ» τους και να τονώσουν μία ήδη υψηλή αυτοεκτίμηση. Τα κομπλιμέντα είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να αγγίξεις την καρδιά τους, αλλά όχι μόνο. Αυτοί οι τύποι ξέρουν τι θέλουν και γι’ αυτό όταν βγαίνετε με έναν εκπρόσωπο αυτού του ζωδίου πρέπει να είστε ξεκάθαροι, ώστε να αποφύγετε παρακάμψεις και σκοπέλους. Εφόσον απολαμβάνουν να νιώθουν επιθυμητοί, αξιοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να κερδίσετε την καρδιά τους.

Με αισιοδοξία και χαμόγελο

Ένα θερμό χαμόγελο είναι μία απαραίτητη αλλά απλή συνθήκη για να κάνετε έναν Λέοντα να σας ερωτευτεί και φυσικά να έχετε μια θετική αύρα. Ένα τέτοιο ανοιχτόκαρδο πλάσμα συγκινείται κυρίως από αυτό που βλέπει. Επομένως, πρέπει να το προσελκύσετε με αισιοδοξία. Εάν συνοφρυώνεστε συνεχώς, δεν θα πειστεί για τις αγαθές προθέσεις σας. Το χαμόγελο είναι ο καλύτερος τρόπος για να απευθυνθείτε και να φέρετε στην επιφάνεια τη ζεστή πλευρά του. Τα άτομα που εκπροσωπούν αυτό το ζώδιο υπερηφανεύονται όταν έχουν ανοιχτόκαρδους συνοδούς. Μία χαρούμενη προσωπικότητά στο πλευρό τους θα βοηθήσει για να αισθάνονται άνετα στις σχέσεις και με τους άλλους. Αυτή η μορφή έγκρισης θα τονώσει το «εγώ» τους και θα αποδειχτεί ωφέλιμη για εσάς μακροπρόθεσμα.

Με ρομαντισμό και κατανόηση

Στον έρωτα είναι πάντα ιδεαλιστές και μπορεί να είναι ταυτόχρονα, όπως όλοι οι ονειροπόλοι, πολύ ρομαντικοί και λίγο αφελείς. Αναζητούν το ταίρι των ονείρων τους και πρέπει να είναι όμορφο, ευγενικό και ακομπλεξάριστο, καθώς και ικανό να εκπληρώσει τους ρόλους του φίλου, του συντρόφου και εραστή/ερωμένης. Δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν στην αγάπη και συχνά θα χρειαστεί να μαντέψετε, καθώς αποφεύγουν τις βαθιές ή μεγάλες συζητήσεις. Μόλις ερωτευτούν, οι Λέοντες είναι παθιασμένοι και πιστοί. Τους αρέσει να είναι κυρίαρχοι στη σχέση τους, με μια τάση κάπως δεσποτική, ακόμα κι αν αντιμετωπίζουν τον σύντροφό σαν βασιλιά/βασίλισσα. Παρόλα αυτά ξέρουν πάντα πώς να αναζωπυρώνουν τη φλόγα της αγάπης.

Με ενθουσιασμό και διασκέδαση

Για να ενθουσιαστούν θέλουν συντρόφους που να είναι διασκεδαστικοί. Αγαπούν τους κουλ ανθρώπους, τους ακολουθούν σε κάθε περιπετειώδη διαδρομή, τους αρέσει να εκφράζουν το «εσωτερικό τους παιδί» και να χαίρονται. Τους αρέσει ο ζωολογικός κήπος, τα παιχνίδια, οι δραστηριότητες, τα θαλάσσια παιχνίδια και σπορ, τα θεάματα και τα ταξίδια, οι βόλτες και τα εστιατόρια, όλα αυτά που κάνουν τη ζωή όμορφη. Μην τους περιορίζετε στο σπίτι, καθώς έχουν όρεξη και ανάγκη να εξερευνήσουν τον κόσμο. Οι Λέοντες δένονται με τους φίλους και τους κολλητούς τους, όχι μόνο μέσω των πάρτι και της διάδρασης στην κοινωνική ζωή, αλλά και με τη συμμετοχή σε ομαδική διασκέδαση και παιχνίδια, τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Δείξτε ότι έχετε δυναμισμό

Αυτό το ζώδιο έλκεται από άτομα με αξία και δυνατότητες. Οι Λέοντες επιθυμούν κάποιον που μπορεί να αναπληρώσει το δικό τους κενό, ειδικά όταν δεν είναι κοντά για να κάνουν ό,τι χρειαστεί. Ως δυναμικά όντα περιμένουν από έναν σύντροφο να μπορεί να αντεπεξέλθει στις δύσκολες καταστάσεις και να έχει αντοχές. Τους αρέσει να έχουν δίπλα τους κάποιον, που είναι σίγουροι για τις ικανότητές του.

Ξεχωρίστε από το πλήθος

Δεν είναι περίεργο που μαγεύονται εύκολα από δημοφιλή ή κοινωνικά διακεκριμένα άτομα. Για να μπεις στο παιχνίδι τους πρέπει να έχεις λάμψη, χωρίς όμως να φαίνεσαι πολύ «απορροφημένος» με τον εαυτό σου. Πρέπει να είσαι σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο για να ταιριάζεις με την κλίκα των Λεόντων. Γενικά προτιμούν τους προσεγμένους και λαμπερούς τύπους με κάποιες νότες αίγλης. Ένα αυθεντικό λιοντάρι θέλει να κάνει τη διαφορά, και ως εκ τούτου του αρέσει να είναι με άτομα που ξεχωρίζουν ή τουλάχιστον τους αρέσει να πιστεύουν ότι συνοδεύονται από ένα άτομο που θαυμάζουν όλοι. Αλλά όταν πρόκειται για διασκέδαση, ουσιαστικά δεν κάνουν διακρίσεις. Θεωρούν τον εαυτό του ως καθολικά αξιαγάπητο, επομένως τείνουν να λειτουργούν με βάση ότι πρέπει να είναι συμβατοί με όλους. Όμως δεν πρέπει να παραλείψετε, να δώσετε προσοχή στην εμφάνιση και να τονίσετε όλες τις ξεχωριστές πτυχές της προσωπικότητάς σας.

Με ευφυΐα

Οι Λέοντες γοητεύονται εύκολα από την ευφυΐα και τον πλούτο των γνώσεων που κάποιος διαθέτει. Τους αρέσει πολύ να ξεφεύγουν από τη ρουτίνα, καθώς τους αρέσει η περιπέτεια και το ίδιο ισχύει νοητικά. Τη στιγμή που θα συστήσετε νέα μέρη, διαφορετικά τραγούδια, νέες ιδέες θα αυξηθεί το ενδιαφέρον για εσάς. Οι Λέοντες έχουν αναμφίβολα μια αδυναμία στους διανοούμενους και στα ευφυή άτομα. Η συναναστροφή με έξυπνους ανθρώπους τονώνει τον εγωισμό τους, διότι αισθάνονται περηφάνια για τον σύντροφο τους και αυτό τον κάνει ακόμα πιο ελκυστικό στα μάτια τους. Αν θέλετε να κερδίσετε έναν Λέοντα πρέπει να ξέρετε τι λέτε και φροντίστε να είστε καλά πληροφορημένοι στο θέμα που θέλετε να συζητήσετε μαζί του.

Κάντε τους να αισθανθούν ξεχωριστοί

Ο τρόπος που θα κάνετε έναν Λέοντα να αισθάνεται, είναι ουσιαστικής σημασίας για να κερδίσετε την καρδιά του. Πρέπει να τονώσετε το «εγώ» του και να του δώσετε λόγους να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εάν καταφέρετε να κάνετε έναν Λέοντα να νιώσει ξεχωριστός, μπορεί να αισθανθεί ακόμα και εξαρτημένος από την παρουσία σας. Δείξτε του πόσο τον εκτιμάτε και θα είναι διατεθειμένος να σας έχει πάντα κοντά του. Αυτό το βήμα είναι κλειδί για να φέρετε έναν Λέοντα κοντά σας. Εκτιμήστε, επαινέστε και προσθέστε αξία στη ζωή του για να τον κάνετε να σας αγαπήσει για πάντα.

Με σεβασμό και αφοσίωση

Η ειλικρίνεια και η διαφάνεια είναι πρωταρχικής σημασίας για τους Λέοντες, καθώς περιμένουν να ανατροφοδοτηθούν εξίσου με το ίδιο επίπεδο σεβασμού και αγάπης που δείχνουν σε κάποιον. Αυτές οι επιδείξεις αφοσίωσης είναι μία διαδραστική πράξη της προσωπικής ακεραιότητας και ηθικής του Λέοντα που επιδεικνύεται στις λειτουργίες της σχέσης του. Είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς μαζί τους, τόσο όταν πρόκειται να τους επαινέσετε όσο και όταν έγινε κάποιο λάθος. Αν ανακαλύψουν ότι δεν υπάρχει ειλικρίνεια ή σεβασμός, θα χάσουν την εμπιστοσύνη τους και αυτά τα δύο είναι τα απαραίτητα θεμέλια κάθε ουσιαστικής σχέσης.

Δείξτε θαυμασμό για τα ενδιαφέροντα τους

Στους εκπροσώπους του ζωδίου του Λέοντα αρέσει το φλερτ και έλκονται από μία καλή συζήτηση. Αν θέλετε να σας ερωτευτούν, θα πρέπει να μπορείτε να μιλήσετε για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν και να είστε προετοιμασμένοι να μιλήσετε για πολλές ώρες για το ίδιο πράγμα χωρίς να βαρεθείτε ή να κουραστείτε. Μάθετε για τις φιλοδοξίες τους, καθώς έχουν πάντα ένα στόχο ή έναν σκοπό και νιώθουν περηφάνια για αυτόν. Μπορεί η επικοινωνία να μην είναι το πιο εύκολο πράγμα με αυτό το ζώδιο, αλλά αναμφίβολα τους αρέσει να μιλούν για τα ενδιαφέροντά τους. Ένας εξαιρετικός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή τους είναι να είστε περίεργοι για τις φιλοδοξίες τους. Μάθετε τι τους αρέσει και θα κεντρίσετε με αυτό τον τρόπο το ενδιαφέρον τους για εσάς. Εάν μπορείτε να κάνετε έναν Λέοντα να αισθάνεται μοναδικός για τους στόχους του, είναι βέβαιο ότι θα σας θέλει κοντά του πιο συχνά. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να μπορέσετε να μιλήσετε για τις φιλοδοξίες ενός ατόμου. Η περιέργειά σας θα τους κάνει να νιώσουν ότι τους εκτιμάτε. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη βοήθεια τους για κάτι σχετικό, κάτι που θα τονώσει τον εγωισμό τους.

Δώστε τους λίγο χώρο

Αυτή η τακτική μπορεί να ακούγεται αντιφατική, αλλά πρέπει να δώσετε χώρο σε έναν Λέοντα. Αν και αυτά τα άτομα απολαμβάνουν το να βρίσκονται στο προσκήνιο, δεν θέλουν να αισθάνονται περιορισμένοι από την παρουσία κάποιου. Δεν τους αρέσει η πίεση ούτε και να αισθάνονται ότι κάποιος γίνεται απαιτητικός ή γκρινιάζει. Σαν το λιοντάρι, είναι ανεξάρτητοι και χτίζουν πάνω στο «εγώ» τους αποφασίζοντας με ποιον θα περάσουν τον χρόνο τους. Ένας Λέων μπορεί να σας αγνοήσει αν νιώθει ότι εισβάλλετε με φόρα στην ιδιωτική του ζωή ή στον χώρο του. Μια απόσταση μπορεί δείξει ότι είστε ένα ανεξάρτητο άτομο που έχει το δικό του πρόγραμμα, τη δική του ζωή και αξία. Επιπλέον, ο χρόνος που περνάτε ο ένας με τον άλλο θα είναι πιο γόνιμος και ουσιαστικός. Επομένως, δίνοντάς του λίγο χώρο θα τον κάνει να αποζητήσει και να εκτιμήσει την παρουσία σας.