Ποια ζώδια είναι άνδρες για σπίτι

Ποια ζώδια είναι άνδρες για σπίτι

Ποια ζώδια είναι άνδρες για σπίτι

Όταν πρόκειται για δέσμευση υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε. Είναι ο σύντροφός σας φτιαγμένος από το κατάλληλο υλικό για μακροχρόνια σχέση; Η αστρολογία σας βοηθάει να βρείτε την απάντηση για το ποιοι είναι οι καλύτεροι σύντροφοι ζωής για μία σχέση, έναν γάμο, που θα αντέξει στον χρόνο. Φυσικά παίζει ρόλο όλος ο αστρολογικός χάρτης και φυσικά η συναστρία για να έχουμε ρεαλιστικά αποτελέσματα. Όμως κάποια στοιχεία για το χαρακτήρα των ανδρών του ζωδιακού τα παίρνουμε κι από τα ζώδια τους. Ξεκινάμε από τα σταθερότερα στη συμπεριφορά  ζώδια όσον αφορά τη συντροφικότητα για να καταλήξουμε στα πιο δύσκολα. Ας ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.

#1 ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το αγόρι είναι πραγματικά του σπιτιού και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή στη λίστα σταθερότητας. Είναι κουβαλητής, νοικοκύρης, πιστός και θα κάνει ό,τι μπορεί και ό,τι του ζητηθεί ώστε να έχει οικιακή ηρεμία και γαλήνη, αρκεί φυσικά να νιώθει ότι είστε ο άνθρωπος του. Υπάρχει βέβαια η ξεροκεφαλιά και το πείσμα του που μπαίνουν στη μέση, αλλά είναι ακριβώς αυτό του το χαρακτηριστικό που τον κάνει να επιμένει στη σχέση του και να θέλει να την κάνει να πετύχει.

#2 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να έχει τις παραξενιές του, αλλά όταν πέσει στον έρωτά σας θα θέλει να σας προσφέρει γη και ύδωρ ώστε να σας κάνει ευτυχισμένη. Χαίρεται να εργάζεται ακούραστα για να καλύψει κάθε σας ανάγκη, αρκεί να του εμπνεύσετε την εμπιστοσύνη που έχει ανάγκη. Παίρνει μεγάλη ικανοποίηση όταν τον αγαπούν και τον χρειάζονται. Ίσως δυσκολευτείτε στην αρχή να τον κάνετε να ανοιχτεί και να νιώσει χαλαρός, αλλά όταν συμβεί αυτό του είναι πολύ δύσκολο να βγει από τη σχέση και να ρισκάρει να χάσει κάτι τόσο σημαντικό.

#3 ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός νιώθει ζωντανός και ευτυχισμένος όταν έχει ένα ταίρι. Γι’ αυτό θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να δημιουργήσει τις ιδανικότερες συνθήκες ώστε να ανθίσει η σχέση του. Παρόλο που οι γνώμες των άλλων ταλαιπωρούν την ευαίσθητη αυτοπεποίθηση του, θα κάνει ότι μπορεί για να τονώσει τη δική σας και να σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Θα σας φερθεί με σεβασμό, εκτίμηση και πολλές φορές μπορεί να τσαλακώσει τις επιθυμίες του για χάρη της σχέσης, κάτι που πρέπει να προσεχθεί, ώστε να μη γίνει μπούμερανγκ και φέρει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει.

#4 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η οικογενειακή ζωή είναι η θάλασσα στην οποία θέλουν να κολυμπούν. Γι’ αυτό και έχουν πραγματική επιθυμία να είναι υπεύθυνοι, αφοσιωμένοι και να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να πετύχουν αυτό το δέσιμο που επιθυμούν. Από εσάς ζητούν αληθινή αγάπη, σεβασμό και την υπομονή σας. Σε αντάλλαγμα θα σας δώσουν τα ίδια και άλλα τόσα και θα νοιάζονται πραγματικά για πάντα, αν φυσικά τους κάνετε να νιώθουν μαζί σας συναισθηματικά ασφαλείς και προστατευμένοι.

#5 ΛΕΩΝ

Η χαρωπή τους διάθεση θα γεμίσει με φως τη ζωή σας, η ζεστασιά που εκπέμπουν θα κάνει κάθε στιγμή πιο όμορφη. Αγαπούν πολύ τα παιδιά. Η αυτοπεποίθησή τους τους κάνει ακαταμάχητους, ενώ η γενναιοδωρία τους κάνει εσάς να νιώθετε βασίλισσα. Φυσικά πρέπει να εκτιμηθούν δεόντως και να τους δείχνετε τον σεβασμό και τον θαυμασμό που έχουν ανάγκη. Η πρόκληση που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε είναι το να τονώνετε συχνά το εγώ τους, χωρίς να το παραφουσκώνετε, διότι μπορούν εύκολα να χάσουν την αίσθηση της πραγματικότητας.

#6 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν σας έδωσε την καρδιά του ένας Αιγόκερως, σίγουρα το έχει σκεφτεί ήδη πάρα πολύ καλά. Η σχέση μαζί τους δεν είναι σε καμία περίπτωση απόφαση της στιγμής. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι ήδη τα έχει μελετήσει όλα, ώστε να έχει την απαραίτητη συναισθηματική ασφάλεια, αλλά και τον τρόπο ώστε να ζήσετε μία υλικά εξασφαλισμένη άνετη ζωή. Αυτό το αγόρι είναι πολύ εργατικό, έχει στόχους στη ζωή και δουλεύει ακούραστα μέχρι να τους πετύχει. Αν και δείχνει ψυχρός εξωτερικά, είναι ένας τρυφερός σύντροφος που ψάχνει πολλή αγάπη και χρειάζεται την ενθάρρυνση σας.

#7 ΚΡΙΟΣ

Είναι ένας ενθουσιώδης σύντροφος, γεμάτος ενεργητικότητα και πολύ δραστήριος. Είναι πολύ ξεκάθαρος, ειλικρινής και έχει μία παιδική αθωότητα. Δεν τον τρομάζουν οι δυσκολίες και πάντα προσπαθεί να βρει λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Αγαπά με πάθος και αν κερδίσετε την καρδιά του προσπαθεί διαρκώς να βρίσκει πρωτότυπους τρόπους να σας δείχνει τα συναισθήματά του. Δείξτε του ειλικρίνεια και κρατήστε τον απασχολημένο με πολλά περιπετειώδη όνειρα για το μέλλον. Δείξτε ανοχή στις Άρειες εκρήξεις του και τον παρορμητισμό του γιατί κατά βάθος έχει χρυσή καρδιά.

#8 ΙΧΘΥΕΣ

Πιστεύει πολύ στον έρωτα και αυτό τον κάνει έναν εξαιρετικό υποψήφιο σύντροφο. Συχνά όμως, μπορεί να έρχεται αντιμέτωπος με την απογοήτευση, διότι είναι λίγο αιθεροβάμων. Τότε μπορεί να στραφεί στα ψέματα, την απιστία και τον χωρισμό. Έχει ανάγκη από μία σύντροφο με ισχυρή προσωπικότητα που να μπορεί να τον κρατήσει προσγειωμένο στην πραγματικότητα και να μην τον αφήνει να ξεφεύγει στους φανταστικούς του κόσμους, κυνηγώντας χίμαιρες.

#9 ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και είναι από τα πιο ελκυστικά αγόρια του ζωδιακού, η αγάπη τους για την ελευθερία είναι τέτοια που δύσκολα μπορεί κάποιος να τους κλείσει μέσα σε ένα σπίτι. Είναι μία ανεξάρτητη φύση που θέλει να αλλάζει διαρκώς παραστάσεις, να έρχεται σε επαφή με καινούρια άτομα, ιδέες και προκλήσεις. Μπορεί να κουραστούν εύκολα και να νιώσουν εγκλωβισμένοι, αν ο σύντροφος τους δεν έχει την ίδια ελεύθερη ψυχή με εκείνους ή αν δεν έχουν μία πολύ δυνατή συναισθηματική σχέση.

#10 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός έχει διαρκώς τη φοβία ότι μπορεί να μείνει μόνος του στη ζωή. Αυτό τον κάνει να χρειάζεται συνεχή προσοχή και επιβεβαίωση κυρίως από τον σύντροφό του, τον οποίο μπορεί να εξαντλήσει ψυχικά. Αν και είναι πολύ αφοσιωμένος στη σχέση ή την οικογένεια του και μπορεί να κάνει τα πάντα για εκείνους, κάποιες φορές χάνει τη μπάλα. Η υπερβολικά ελεγκτική συμπεριφορά του, η αντιδραστικότητα, η ζήλια και καμιά φορά η εκδικητικότητα, δεν αφήνουν τις σχέσεις του να κρατήσουν ή να ανθίσουν.

#11 ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας τόσο γοητευτικός, έξυπνος και οικονομικά ανεξάρτητος τύπος, η επιφανειακή του προσέγγιση τον κάνει δύσκολο στο να τον πάρει κάποιος στα σοβαρά όταν πρόκειται για δέσμευση. Του αρέσει να περνάει καλά, βαριέται εύκολα και το μάτι του παίζει διαρκώς προς όλες τις κατευθύνσεις. Είναι φάση το αγόρι, είναι και κομματάκι Δον Ζουάν. Άλλοι είναι για σπίτι, άλλοι για ξενύχτι. Ο Δίδυμος ανήκει κυρίως στη δεύτερη κατηγορία.

#12 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο άνδρας Υδροχόος βρίσκει την ιδέα του «για πάντα μαζί» ολίγον αποκρουστική κατά βάθος και του θυμίζει ποινική καταδίκη. Να μη συζητήσουμε για τον γάμο που εμπλέκονται δημόσιοι φορείς, αλλά και εκκλησία, δηλαδή θεσμοί για τους οποίους έχει πολλά ράμματα για τις γούνες τους. Μην ξεχνάμε ότι διαθέτει ένα επαναστατικό, φιλελεύθερο πνεύμα και αποτάσσεται καθετί μικροαστικό. Ουσιαστικά είναι λίγο συναισθηματικά αποστασιοποιημένος, κάτι που τον καθιστά τον λιγότερο κατάλληλο υποψήφιο για μακροχρόνια σταθερή αισθηματική σχέση.