Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/09/2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/09/2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/09/2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Τα ξημερώματα της 21ης Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων και σχεδόν ταυτόχρονα σχηματίζεται μια πολύ θετική όψη, το τρίγωνο Ερμή Δία. Πάντα όταν έχουμε Πανσέληνο τα φώτα σχηματίζουν αντίθεση, δηλαδή η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο και στην συγκεκριμένη Πανσέληνο η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ο Ήλιος στην Παρθένο. Με λίγη ώρα διαφορά από την Πανσέληνο, οι κυβερνήτες αυτών των ζωδίων (ο Ερμής κυβερνά την Παρθένο και ο Δίας είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων) σχηματίζουν ένα υπέροχο τρίγωνο και αυτό σημαίνει ότι αν χειριστούμε σωστά τις καταστάσεις θα έχουμε πολλούς λόγους για να χαμογελάμε.

Εξαιτίας αυτού του τριγώνου, η Πανσέληνος αποκτά μια πιο πνευματική, αισιόδοξη, γενναιόδωρη, τυχερή επιρροή, που φέρνει καλά νέα και δίνει εύνοια σε επιχειρηματικές συμφωνίες, νομικά θέματα, μελέτη, έρευνα και ταξίδια. Όμως, επειδή αυτό το φεγγάρι πραγματοποιείται σε ένα πολύ συναισθηματικό περιβάλλον, αυτό των Ιχθύων και εμπλέκεται και ο Πλούτωνας, που σχετίζεται με τα «σκοτάδια» της ζωής μας, καλό είναι να προσέξουμε τις αποφάσεις που βασίζονται σε εμμονές, παρόρμηση και χειριστικές καταστάσεις, για να μην χάσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. Θα πρέπει λοιπόν να μην αφήσουμε τα συναισθήματα να μας «πνίξουν» και να προσπαθήσουμε να έχουμε μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση στα θέματα που μας αφορούν. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πλανήτης που θολώνει την κρίση μας, ο Ποσειδώνας, βρίσκεται στους Ιχθύς που σχηματίζεται η Πανσέληνος και σίγουρα θα χρειαστεί μια προσπάθεια παραπάνω για να πατάμε τα πόδια μας στη γη και να μην παρασυρόμαστε από ψεύδη και ουτοπίες.

Η Πανσέληνος πάντα επηρεάζει όλα τα ζώδια σε διαφορετικούς τομείς το καθένα, αλλά η συγκεκριμένη που πραγματοποιείται στις 28° 13′ των Ιχθύων θα έχει έντονη επιρροή στα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή στους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς και ιδιαίτερα σε όσους έχουν τον Ήλιο τους ή τον ωροσκόπο τους από τις 26 έως τις 29 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα έχετε τον Ήλιο σας πατήστε εδώ.

Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα έχετε ωροσκόπο πατήστε εδώ.

Η Πανσέληνος στο τέλος του ζωδιακού

Πάντα η Πανσέληνος φέρνει το αποκορύφωμα των καταστάσεων και ιδιαίτερα αυτών που ξεκίνησαν τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε, δηλαδή στις 7 Σεπτεμβρίου. Αυτή η Πανσέληνος όμως σχηματίζεται στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, τους Ιχθύς, και ενδεχομένως να φέρει το τέλος ενός κύκλου στη ζωή μας, ειδικά αν θέλαμε να ξεφύγουμε από κάποιες καταστάσεις, αλλά δεν βρίσκαμε τη δύναμη να αφήσουμε πίσω ό,τι μας κρατά δέσμιους συναισθηματικά.

Τα συναισθήματα στο αποκορύφωμα

Το ζώδιο των Ιχθύων είναι πολύ συναισθηματικό και θέλει αγάπη, φροντίδα και στοργή. Οπότε την περίοδο της Πανσελήνου θα είμαστε πιο ευαίσθητοι και θα θέλουμε να είμαστε κοντά με τους ανθρώπους που μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε. Θα θέλουμε να κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί και αν κάτι μας πιέσει θα συσσωρεύουμε τεράστια εσωτερική ένταση. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες το ένστικτό μας θα λειτουργεί εξαιρετικά, γι’ αυτό ακούστε τη διαίσθησή σας και μην προσπαθείτε να τη φιμώσετε.

Οι όψεις που σχηματίζονται

Όπως σας ανέφερα στον πρόλογο, σχεδόν ταυτόχρονα με την Πανσέληνο, σχηματίζεται το τρίγωνο Ερμή – Δία που είναι μια εξαιρετικά ισχυρή και αισιόδοξη επιρροή. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσπαθήσετε να αυξήσετε τις γνώσεις σας και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Επίσης, ευνοούνται οι φιλίες, οι συνεργασίες, οι διαπραγματεύσεις και οι υπογραφές συμβολαίων.

Ο Ερμής βέβαια σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που από τη μια αυτή η όψη βοηθά την έρευνα και τη βαθιά κατανόηση των πραγμάτων, αλλά από την άλλη μπορεί να βγάλει χειριστικές συμπεριφορές, λεκτική βία και να ανθίσουν οι θεωρίες συνωμοσίας. Όμως, το ημιεξάγωνο που σχηματίζει ο Δίας με τον Πλούτωνα μπορεί να εξισορροπήσει την κατάσταση και να μας κάνει να χρησιμοποιήσουμε τη βαθιά γνώση προς όφελος μας, για να εξελιχθούμε και να προοδεύσουμε και όχι να αναλωθούμε σε παιγνίδια ανταγωνισμού.

Ο ρόλος των αστέρων

Η Πανσέληνος βρίσκεται κοντά με τον αστέρα Scheat, ο οποίος βρίσκεται στον αστερισμό του Πηγάσου. Αυτός ο σταθερός αστέρας σχετίζεται με έντονη ανησυχία, απώλεια φίλων λόγω έντονης κριτικής, ματαιοδοξία και κίνδυνο ατυχημάτων που σχετίζονται με το νερό και τις αλλαγές στον καιρό.

Παράλληλα, ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον τυχερό αστέρα Spica, που διακρίνεται για τις πνευματικές και θρησκευτικές του ιδιότητες και δίνει φήμη και καλή τύχη σε επιστήμονες, συγγραφείς και καλλιτέχνες. Ενώ ο Δίας σχηματίζει σύνοδο με τον αστέρα Sadalsuud που σχετίζεται με τη δικαιοσύνη, την υλική και την κοινωνική επιτυχία και φέρνει πλούτο, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα γίνει κατάχρηση εξουσίας, αλλιώς τα σκάνδαλα και η αποκαθήλωση είναι μονόδρομος.

Να υπενθυμίζουμε ότι πάντα στις περιόδους της Πανσελήνου μπορεί να έχουμε έντονα μετεωρολογικά, αλλά και γεωφυσικά φαινόμενα.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στους Ιχθύς φωτίζει τον σκοτεινό, μυστικό και εσωστρεφή 12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά σε θέματα ψυχολογίας και υγείας. Σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα τις ανάγκες της ψυχής και του σώματος. Να ξεκουραστείτε, να ηρεμίσετε, να απαλλαχθείτε από κακές συνήθειες, από τοξικούς ανθρώπους και σχέσεις, αλλά και να αφήσετε πίσω σας κολλήματα του παρελθόντος, να πετάξετε ό,τι είναι άχρηστο από τα συρτάρια του σπιτιού και του μυαλού. Ακόμη, το φεγγάρι αυτό πυροδοτεί τις τάσεις φυγής σας και την ανάγκη σας να βρείτε τον αληθινό σας εαυτό και την εσωτερική σας ισορροπία. Πιθανώς να υπάρχει μια μυστική ή παρασκηνιακή κατάσταση στη δουλειά ή επαφές που κάνετε εσείς μυστικά. Για κάποιους από σας, και κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, μπορεί να σημαίνει το τέλος μιας δραστηριότητας ή μιας συνεργασίας. Το τρίγωνο Ερμή – Δία λειτουργεί υποστηρικτικά στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, τους φίλους σας και ξυπνά το ομαδικό πνεύμα, αλλά και τις επικοινωνίες μέσω διαδικτύου. Ίσως κάποιο άτομο σας ενθαρρύνει να αναλάβετε την ηγεσία μίας ομάδας και να ενθουσιαστείτε με αυτή την προοπτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Τους στόχους, τη συλλογική δουλειά και τις σχέσεις με τους φίλους σας επηρεάζει η Πανσέληνος και σας καλεί να δείτε τι ρόλο παίζετε εσείς στις ζωές των άλλων. Πώς βάζετε τα όρια σας στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας; Πώς συμπεριφέρεστε στην κοινωνική σας ζωή, στους φίλους σας και στους ανθρώπους που ανήκετε στις ίδιες ομάδες, έστω και διαδικτυακά; Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να εμπνεύσετε τους άλλους και να κινηθείτε ομαδικά για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι συμμαχίες σας θα λειτουργήσουν θετικά και προς όφελος σας. Συγκεκριμενοποιήστε τους στόχους σας και βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα αποτελέσουν την «ομάδα κρούσης» και όλοι μαζί θα τα καταφέρετε. Το τρίγωνο Ερμή – Δία θα λειτουργήσει ευνοϊκά σε θέματα καριέρας, οπότε προγραμματίστε συναντήσεις, κλείστε ραντεβού και προωθήστε τη δημόσια εικόνα σας. Ανοίξτε τα φτερά σας και επεκταθείτε, κάνοντας τις σωστές κινήσεις για εσάς και την ομάδα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος επηρεάζει τα θέματα καριέρας και επαγγελματικής κατεύθυνσης, το επαγγελματικό σας στάτους και προφίλ, τη φήμη, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας και σας βοηθά να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Επηρεάζει όμως την οικογένεια και το σπίτι και ίσως νιώθετε μοιρασμένοι ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Από τη μία λοιπόν θα έχετε τις ευκαιρίες να ανελιχθείτε επαγγελματικά, να δείξετε σε όλους την αξία σας, να προοδεύσετε και να ενισχύσετε τη φήμη σας και από την άλλη θα σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και θα νιώθετε ότι δεν αφιερώνετε χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε. Θα αισθάνεστε μπερδεμένοι και ίσως δεν θα μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο τις επιτυχίες σας, αφού βαθιά μέσα σας τίποτα δεν θα σας ικανοποιεί. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε και να διχάζεστε. Μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, μην τους αφήνετε έξω από το πρόγραμμα και τις σκέψεις σας και ζητήστε την κατανόηση τους. Προσπαθήστε όταν επιστρέφετε σπίτι, να είστε πραγματικά μαζί τους, να τους δίνετε λίγη από τη σημασία που έχουν ανάγκη και όλα θα πάνε καλά. Επίσης, αν κάτι ξεκίνησε το καλοκαίρι και συγκεκριμένα την περίοδο που ο Δίας βρισκόταν στους Ιχθύς, δηλαδή από 14/5 έως 28/7, ίσως με αυτή την Πανσέληνο να έχετε εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σχέδια και τα όνειρα για το μέλλον, την επαφή σας με ξένους και εξωτερικό, τις νομικές υποθέσεις, τις σπουδές, τα σεμινάρια, τα ταξίδια επηρεάζει η Πανσέληνος και δημιουργεί τις προϋποθέσεις να έχετε πρόοδο σε αυτούς τους τομείς. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, οραματιστείτε το αύριο, πώς μπορείτε να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να έχετε πρόοδο και οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Η Πανσέληνος ανοίγει την όρεξη σας για περιπέτειες και για ταξίδια, ενώ μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικές ευκαιρίες να προωθήσετε τη δουλειά σας ή τις ικανότητες σας και εκτός συνόρων. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σας ωθεί να δείτε σε βάθος τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να λάβετε τις σωστές αποφάσεις, κρατώντας δίπλα σας μόνο αυτούς που σας δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου επηρεάζει έναν ιδιαίτερα ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με τις στενές συναισθηματικές σας σχέσεις, τον έρωτα, τη σεξουαλικότητα σας, αλλά και τα οικονομικά. Όχι όμως τα οικονομικά που αναφέρονται στον μισθό σας, αλλά όλα τα υπόλοιπα, αυτά που διαχειρίζεστε ή συνδιαχειρίζεστε με άλλους, όπως οι επενδύσεις σας, τα οικονομικά της εταιρίας σας αν υπάρχει συνέταιρος, οι κληρονομιές, οι ασφάλειες και τα οικονομικά του συντρόφου σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Η προσοχή σας θα στραφεί σε αυτά και θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε τι κερδίζετε και τι σας βάζει μέσα, ώστε να προβείτε σε διορθωτικές κινήσεις και αλλαγές. Όμως, θα μπείτε και στα βαθιά των σχέσεων σας, προκειμένου να καταλάβετε αν δημιουργείτε σχέσεις εξάρτησης ή αν το «εμείς» λειτουργεί σε υγιείς βάσεις που προάγουν τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη και ανάλογα με τα συμπεράσματα σας θα πάρετε και τις αποφάσεις σας. Η θετική όψη Ερμή – Δία σας στρώνει το χαλί, ώστε να έχετε σωστή επικοινωνία με το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας και να κάνετε συζητήσεις που έχουν νόημα και σας εξελίσσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο απέναντί σας, τους Ιχθύς, και βάζει στο μικροσκόπιο τις σημαντικές σας σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες και θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Αν κάποια σχέση σας -προσωπική ή επαγγελματική- έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής, ίσως χρειαστεί να πείτε το αντίο και να πάτε παρακάτω. Αν όμως είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, τότε ίσως προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή μπορεί να δεσμευτείτε σε μια δουλειά. Θα σας ενδιαφέρει πολύ το πώς αισθάνονται οι άλλοι για εσάς, αλλά και πώς σας το εκφράζουν. Θα είστε πιο ευαίσθητοι και θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι στις σχέσεις σας υπάρχει ουσία και νόημα, όχι υποσχέσεις και λόγια. Το τρίγωνο Ερμή – Δία ευνοεί τις προσπάθειες σας για να αποκτήσετε μια πιο ανθρώπινη καθημερινότητα και να βάλετε πρόγραμμα στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά, αλλά και στην υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στους Ιχθύς, που σχηματίζεται μια ημέρα πριν ξεκινήσουν τα γενέθλιά σας, επηρεάζει θέματα δουλειάς, σχέσεις με υφισταμένους και προϊσταμένους, τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά και τις καθημερινές σας ρουτίνες, τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αυτό το φεγγάρι σας βοηθά να οργανώσετε καλύτερα τις καθημερινές επαγγελματικές σας προτεραιότητες και να δώσετε λίγη σημασία στις πραγματικές σας ανάγκες. Ανταμείψτε τον εαυτό σας για αυτά που έχει καταφέρει και να μην πιέζεστε με εξαντλητικά ωράρια. Πρέπει να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση. Η Πανσέληνος σας καλεί να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις και τα θέλω σας, ανάμεσα στα πρέπει και σε αυτά που σας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους. Ο Ερμής από το ζώδιο σας σχηματίζει τρίγωνο με τον ευεργέτη πλανήτη Δία και σας γεμίζει με έμπνευση, ιδέες, αλλά και την όρεξη να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και αγαλλιάζουν την ψυχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ερωτική σας ζωή, τα θέματα του παιδιού ή των παιδιών σας, τα δημιουργικά σας σχέδια, τα επιχειρηματικά σας πλάνα, ο τρόπος που διασκεδάζετε, τα χόμπι και τα σπορ που σας δίνουν χαρά, τα φλερτ και οι γνωριμίες επηρεάζονται από την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου. Θα είστε πιο ερωτικοί, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα ζήσετε στιγμές πάθους. Κάποιοι ίσως προχωρήσετε σε μια νέα σχέση που θα σας ενθουσιάσει και θα σας συνεπάρει, αφού μπορεί να είναι μια κατάσταση που θυμίζει παραμύθι. Ακόμη, με αυτή την Πανσέληνο μπορεί να έχετε και θετικά νέα για την απόκτηση ενός απογόνου. Γενικά, θα έχετε περισσότερα κέφια και όρεξη να διασκεδάσετε και να προβάλλετε τη δημιουργική σας πλευρά. Θα είστε πιο ομαδικοί παίκτες, θα έχετε πιο έντονη κοινωνική ζωή και θα έρθετε κοντά με τους φίλους σας και όσους σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα. Από την άλλη, το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία αυξάνει τη διαίσθηση σας και τη μνήμη σας και ίσως τώρα θυμηθείτε κάτι ή μπορεί να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνατε για κάποιες σχέσεις ή καταστάσεις του παρελθόντος και να ανακαλύψετε μερικά από τα κομμάτια που έλειπαν από το παζλ της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέα ξεκινήματα και αλλαγές φέρνει η Πανσέληνος στους Ιχθύς που επηρεάζει τον άξονα καριέρας – οικογένειας και ίσως έχετε εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι ως οίκημα, την ακίνητη περιουσία σας, τα μέλη της οικογένειας σας, τους συγκατοίκους σας, τον γάμο και το στάτους σας. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες καταστάσεις που να σας αναγκάσουν να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον, να μετακομίσετε ή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι. Ή μπορεί να βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια οικογενειακά προβλήματα που είχατε θάψει το προηγούμενο διάστημα. Πρέπει να είστε ρεαλιστές και ψύχραιμοι, να θέσετε όρια και να πάρετε τις αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς και ευτυχισμένοι. Αν χρειάζεται να κόψετε δεσμούς για να βρείτε τη χαρά στη ζωή σας, κάντε το, για καλό σας θα είναι. Η Σελήνη από το συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων αυξάνει τις ευαισθησίες σας, αλλά και τον θυμό σας, απέναντι σε άτομα που δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σας. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα και απομακρύνετε τους τοξικούς ανθρώπους από δίπλα σας. Ο Ήλιος λάμπει στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, τον 10ο οίκο, οπότε είναι μια εξαιρετική στιγμή να αυξήσετε τη φήμη σας και να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τον επαγγελματισμό σας. Εξάλλου, το τρίγωνο Ερμή – Δία σας βοηθά να είστε πιο επικοινωνιακοί και ενισχύει το ομαδικό πνεύμα στη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άξονας της γνώσης, της εκμάθησης, των σπουδών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, των μελλοντικών σας σχεδίων επηρεάζεται από την Πανσέληνο. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσετε, να εκφραστείτε, να έρθετε πιο κοντά με αυτούς που αποτελούν τον στενό καθημερινό σας κύκλο. Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση με το ταίρι σας, τα αδέλφια σας, τους συναδέλφους σας, τους γείτονες σας και αν υπήρχαν παρεξηγήσεις να βρείτε μια λύση. Γενικά θα έχετε την ανάγκη να ανακαλύψετε νέες προοπτικές, να κοιτάξετε μπροστά και να αφήσετε πίσω σας τις μίζερες καταστάσεις που λειτουργούν ως τροχοπέδη στη ζωή σας. Θα θέλετε να ανέβετε επίπεδο πνευματικό και να μην ασχολείστε με μικροπρέπειες, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να λάβετε νέες γνώσεις και ίσως καταφέρετε να αποκτήσετε καινούρια οπτική, αξίες και πεποιθήσεις, που θα πάνε τη σκέψη και την αντίληψή σας παρακάτω. Το όραμα σας για το μέλλον μεγαλώνει, αναπτύσσεται και εσείς θα θέλετε να κάνετε αυτές τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τα φτερά σας. Αν φερθείτε έξυπνα, η θετική όψη Ερμή – Δια θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την αυτοεκτίμηση σας, να βγείτε μπροστά και να καταξιωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά, τα χρέη, οι οφειλές, τα δάνεια, θέματα που αφορούν σε ένα ακίνητο, είναι οι τομείς που έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στους Ιχθύς. Όπως είναι κατανοητό όλη σας η προσοχή θα στραφεί στο πορτοφόλι σας και στις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν δεν θα είναι λίγες, αλλά θα πρέπει οι κινήσεις σας να είναι «χειρουργικές». Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δείτε με σαφήνεια πού πάνε τα χρήματα σας και να φέρετε σε μια ισορροπία το ισοζύγιο εσόδων – εξόδων. Επίσης, μπορείτε να εκτιμήστε τα περιουσιακά σας στοιχεία και τις επενδύσεις σας και ό,τι είναι ζημιογόνο να το ξεφορτωθείτε. Σταματήστε να συνδέετε το ύψος του τραπεζικού σας λογαριασμού με την προσωπική σας αξία, διότι αυτό σας αγχώνει και ευνουχίζει τη δημιουργική και πρωτοποριακή σας σκέψη. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας όπως μόνο εσείς ξέρετε και κάντε τη διαφορά. Η Πανσέληνος ίσως φέρει μια νέα δουλειά, μια οικονομική συμφωνία ή μια πηγή εσόδων που θα σας κάνει να πάρετε μια ανάσα, αλλά πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση σας, καθώς και τα έξοδα θα είναι αρκετά με αυτό το φεγγάρι. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία φέρνει στον δρόμο σας κάποια άτομα, με τα οποία μπορεί να συμμαχήσετε ώστε να προωθήσετε τα σχέδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας είναι η στιγμή σας μέσα στον χρόνο που πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις για τον εαυτό σας και το μέλλον σας. Είστε ικανοποιημένοι με την εμφάνισή σας, με τις σχέσεις σας, με την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, με τη συμπεριφορά σας, τα όρια που βάζετε, τον τρόπο που φροντίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, με τη δουλειά σας; Αν ναι μπράβο σας, αν όχι, τότε ήρθε η ώρα για να αλλάξετε ό,τι δεν σας ευχαριστεί, ό,τι σας καταπιέζει και δεν σας εκφράζει. Μην ανησυχείτε δεν θα κάνετε επανάσταση, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τον εαυτό σας, να τον αγαπήσετε γι’ αυτό που πραγματικά είναι και όχι για να είναι ευχαριστημένοι οι άλλοι. Αναδείξτε τα ταλέντα σας, δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας, στις ανάγκες σας, στα χόμπι που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν και σε αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν. Για τον επόμενο μήνα ξεψαχνίστε σε βάθος τις σχέσεις σας και κρατήστε αυτές που σας ικανοποιούν, δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε εσείς για να είναι χαρούμενοι οι άλλοι και να μην το εκτιμούν κιόλας. Προσδιορίστε ποιοι από τους συνεργάτες σας είναι σύμμαχοι σας και ποιοι σας κρατούν πίσω και χαράξτε μια πορεία που θα σας οδηγήσει στα δικά σας όνειρα και όχι να εξυπηρετείτε τα όνειρα των άλλων. Μην χάνετε τον χρόνο σας με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν. Το τρίγωνο του Ερμή με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη, τον Δία, σας καλεί να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον εαυτό σας και με όσους εμπιστεύεστε πολύ και να εστιάσετε στη δική σας ευτυχία και στα πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους.