Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 06/04/2023 θα φέρει στα όρια τους 4 ζώδια

Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 06/04/2023 θα φέρει στα όρια τους 4 ζώδια

Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 06/04/2023 θα φέρει στα όρια τους 4 ζώδια

Η Πανσέληνος του Απριλίου πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού-Κριού στις 06/04/2023 και το ζητούμενο της είναι να βρούμε την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή μας και στα θέματα που μας απασχολούν με κάθε τρόπο και κάθε κόστος. Η ροζ Πανσέληνος, όπως είθισται να ονομάζεται το ολόγιομο φεγγάρι του Απριλίου λόγω του ότι ανθίζει η γη και επικρατεί αυτό το χρώμα στη φύση, μας γεμίζει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, όμως αυτή η αισιοδοξία μπορεί να κρύβει και παγίδες, αφού μπορεί να πάρουμε παρορμητικές αποφάσεις και να κάνουμε ανόητα λάθη. Η Πανσέληνος ευνοεί όσους είναι δημιουργικοί και ενεργητικοί, όσους κάνουν μεγάλα όνειρα και θέλουν να τα πετύχουν, αλλά μόνο αν είναι έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη για τον εαυτό τους και τις πράξεις τους. Είναι ένα φεγγάρι που κυβερνάται από την Αφροδίτη και μας υποκινεί να προχωρήσουμε μπροστά, να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο για τη ζωή μας, αλλά μέσα σε δίκαια πλαίσια και όχι με εγωιστικά κίνητρα.

Ο συμβολισμός της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος συμβαίνει όταν ο Ήλιος είναι απέναντι από τη Σελήνη και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό και σχηματίζει αντίθεση με τη Σελήνη στον Ζυγό. Ο Κριός αντιπροσωπεύει το «εγώ» και ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων και αντιπροσωπεύει το «εμείς», δηλαδή ο Κριός ψάχνει την αυτοεπιβεβαίωση και ο Ζυγός συμβιβάζεται γιατί θέλει την αρμονία. Αυτή η Πανσέληνος λοιπόν μας προτρέπει να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ της ικανοποίησης των προσωπικών μας αναγκών και της φροντίδας των αναγκών των άλλων, μεταξύ της ανεξαρτησίας και της συντροφικότητας. Είναι ένα φεγγάρι που αναζητά διπλωματία, ευγένεια και ισορροπία μέσα στις σχέσεις και όχι εντάσεις, έπαρση και φωνές. Οπότε καλύτερα να διαχειριστούμε τις καταστάσεις με την «ποιότητα» του Ζυγού και να μην πάρουμε παρορμητικές αποφάσεις και κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις όπως θέλει ο Κριός. Δηλαδή, να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα με δικαιοσύνη, συνεργασία, λογική, ευγένεια, κατανόηση και λιγότερο εγωισμό.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Το φεγγάρι δεν θα είναι… μόνο του, οι επιρροές που δέχεται από τις όψεις που κάνει είναι σημαντικές και ίσως αντιφατικές. Από τη μία κυβερνάται από τον πλανήτη του έρωτα και των απολαύσεων, την Αφροδίτη, και θέλει καλοπέραση και αγάπη. Οπότε θα αυξηθεί η ανάγκη μας για συντροφικότητα, αγάπη και στοργή και αν δεν βρισκόμαστε σε υγιής σχέσεις με τους άλλους, θα μας οδηγήσει σε συναισθήματα ανασφάλειας και απόγνωσης.

Η αντίθεση της Πανσελήνου με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, μας καλεί να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω στη ζωή μας και ίσως ό,τι έχουμε να μας φαίνεται λίγο και να μας πιάσει το ανικανοποίητο. Μπορεί να γίνουμε υπεραισιόδοξοι, να πάρουμε ρίσκα που δεν πρέπει και να μπλέξουμε, αφού θα αισθανόμαστε ότι δεν υπάρχουν όρια και εμπόδια στον δρόμο μας. Όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην υπερεκτιμάμε τις δυνατότητες μας, για να μην μετανιώσουμε στο μέλλον για τις αποφάσεις μας.

Από την άλλη όμως έχουμε την αντίθεση με τον Χείρωνα, τον θεραπευτή της μυθολογίας μας, που μπορεί να ξύσει πληγές του παρελθόντος που προκλήθηκαν από άτομα που αγαπήσαμε και να μας ρίξει τη διάθεση. Θα φέρει στο μυαλό μνήμες από επώδυνες καρμικές σχέσεις, έρωτες ανεκπλήρωτους, συντρόφους που άφησαν στο πέρασμα τους πόνο και δάκρυα, φίλους που επέλεξαν την προδοσία και συγγενείς που στάθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών. Αν υπάρχουν τραύματα στην ψυχή, με αυτή την Πανσέληνο θα τα ξαναθυμηθούμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε τις μαύρες μας για τις δύο επόμενες εβδομάδες που διαρκεί η επιρροή του φεγγαριού, αλλά ενδεχομένως θα είμαστε πιο ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Μπορεί να μας πνίγουν συναισθήματα αδικίας, απόρριψής και φόβου. Όμως, να θυμάστε ότι ο Χείρωνας θα βοηθήσει να τα κατανοήσουμε και να τα θεραπεύσουμε. Επειδή το επόμενο 15νθημερο θα είμαστε όλοι λίγο πιο ευαίσθητοι και σε αυτά που νιώθουμε, αλλά και σε αυτά που λέμε και ακούμε, θα πρέπει να προσέχουμε πολύ τα λόγια μας και το πώς εκφραζόμαστε. Πάντα με την Πανσέληνο τα συναισθήματα, όπως και τα ένστικτα, φτάνουν στο αποκορύφωμά τους, οπότε κρατάμε ήπιους τόνους και στο σπίτι, αλλά και στη δουλειά.

Βέβαια, υπάρχει και η χιαστί όψη με τον Ουρανό που ενδεχομένως να φέρει κάποιες αποκαλύψεις που θα μας σοκάρουν ή μπορεί να φέρει και ξαφνικές καταστάσεις που θα μας ξεβολέψουν και θα μας κινητοποιήσουν. Με λίγα λόγια αυτό το φεγγάρι θα μας «αναγκάσει» με κάποιον τρόπο να κάνουμε αλλαγές για να βρούμε την αρμονία που ποθούμε. Και επειδή η Πανσέληνος είναι πάντα η περίοδος της κορύφωσης των καταστάσεων και των συναισθημάτων μας και μας ωθεί να ολοκληρώσουμε τους κύκλους που δεν «τραβάνε», αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξε ένταση ή πίεση με κάποιο θέμα ή σε κάποιον τομέα της ζωής σας, τώρα θα έρθει η κορύφωση και θα καταλάβετε πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Τις ημέρες πριν την Πανσέληνο η ένταση θα είναι αυξανόμενη, μέχρι να φτάσει στο αποκορύφωμα και θα πρέπει να ληφθούν καίριες αποφάσεις και να δοθεί ένα τέλος σε ό,τι σας βασανίζει, σε ό,τι σας κρατά πίσω, προκειμένου να βρείτε την ισορροπία σας και να θεραπεύσετε τις πληγές σας.

Επίσης, όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι και αυτή μπορεί να φέρει μετεωρολογικές ή γεωφυσικές εξάρσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 16 μοίρες και 7 λεπτά του Ζυγού και θα επηρεάσει περισσότερο όσους έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 12 έως τις 20 μοίρες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας, αλλά και αν έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως σε ποιον τομέα θα επηρεαστούν τα 4 ζώδια από την Πανσέληνο στον Ζυγό και τις όψεις που σχηματίζει

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα σας, δηλαδή στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας τον Ζυγό και οι σχέσεις σας μπαίνουν στο «στόχαστρο». Και όταν λέμε σχέσεις, εννοούμε όλες τις σταθερές σας σχέσεις, γάμος, συνεργασίες και όπου έχετε στενές δεσμεύσεις, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Το φεγγάρι αυτό που σχηματίζει χιαστί όψη με τον Ουρανό θα ρίξει άπλετο φως και θα αποκαλύψει πράγματα και καταστάσεις, οπότε ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που σχετίζεστε, στον τρόπο που συνεργάζεστε, καθώς θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε από διαφορετική σκοπιά πώς βλέπετε τον εαυτό σας μέσα στις σχέσεις σας και θα κάνετε μια νέα αρχή αναζητώντας την ευτυχία σας. Με αυτή την όψη μπορεί να προκύψει ξαφνικά κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό και να μην μπορείτε να τιθασεύσετε το νευρικό σας σύστημα ή μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα, αν χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση για την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας, ή μπορεί η άλλη πλευρά να πάρει αυτή την απόφαση για σας ξαφνικά και να νιώθετε προδομένοι. Βέβαια είναι και μια όψη που μπορεί να σας δώσει λύσεις σε προβλήματα από το πουθενά. Η αντίθεση της Πανσελήνου με τον Δία στο ζώδιο σας θα σας κάνει απίστευτα διεκδικητικούς και ανυπόμονους. Θα θέλετε να κερδίσετε περισσότερα, να είστε ευτυχισμένοι και να επεκταθείτε εδώ και τώρα. Όμως τίποτα δεν χτίζεται σε μία μέρα, μόνο να γκρεμίσετε μπορείτε τα πάντα με τον παρορμητισμό σας… και αν αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση ίσως τα τινάξετε όλα στον αέρα και μάλιστα εντελώς ξαφνικά. Μπορεί λοιπόν να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις ή κάποιες συνειδητοποιήσεις για τα άτομα του στενού περιβάλλοντος σας και να πιέσετε τα πράγματα στα άκρα. Οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις όμως δεν θα σας βγάλουν πουθενά, μόνο σε ένα επώδυνο τέλος. Μπορείτε όμως να επιλέξετε μια πιο διπλωματική και διαπραγματευτική προσέγγιση σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν είτε με τον σύντροφό είτε με κάποιον συνεργάτη και να βάλετε στην άκρη την παρόρμηση που σας χαρακτηρίζει, δείχνοντας σοβαρότητα και ψυχραιμία στις αποφάσεις σας. Βέβαια η αντίθεση της Πανσελήνου με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας δεν σας βοηθάει ιδιαίτερα, καθώς μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τα απωθημένα και τους φόβους σας, ή μπορεί λάθη του παρελθόντος να σας ζορίζουν και να ψάχνετε απαντήσεις και λύσεις. Δεν χρειάζεται να έχετε επιθετική συμπεριφορά, ούτε απέναντι σε όσους σας πλήγωσαν ούτε στον εαυτό σας. Συγχωρήστε, ξεχάστε, αφήστε το παρελθόν και τις σχέσεις που δεν σας εκφράζουν εκεί που ανήκουν, πίσω σας. Το μέλλον θα είναι καλύτερο χωρίς βαριές αποσκευές και μάλιστα, αν ψάχνετε έναν σύντροφό, ίσως τις επόμενες δύο εβδομάδες να κάνετε τη σχέση της ζωή σας. Φυσικά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε τον Ήλιο σας από τις 12 έως τις 20 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος), ο ωροσκόπος ή οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλαγές και αναθεωρήσεις φέρνει η Πανσέληνος στον Ζυγό, που επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας και ίσως έχετε εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι ως οίκημα, την ακίνητη περιουσία σας, τα μέλη της οικογένειας σας, τους συγκατοίκους σας, τον γάμο και το στάτους σας. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες καταστάσεις που να σας αναγκάσουν ξαφνικά να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον, να μετακομίσετε ή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του σπιτιού ή να αναδιαμορφώσετε τον χώρο ή να χρειαστεί να κάνετε επισκευές. Ευκαιρία λοιπόν με αυτό το φεγγάρι να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα και να ξεφορτωθείτε ό,τι δεν είναι πλέον χρήσιμο, κάνοντας χώρο για καινούρια! Ή μπορεί να βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια οικογενειακά προβλήματα που είχατε θάψει το προηγούμενο διάστημα και να σας φορτίζουν συναισθηματικά, αλλά πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Μην πέφτετε ψυχολογικά και μην αφήνετε τον χρόνο να κυλάει σε βάρος σας, με ρεαλισμό και ψυχραιμία θέστε τα όρια σας και πάρτε τις αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς και ευτυχισμένοι. Αν χρειάζεται να κόψετε δεσμούς για να βρείτε τη χαρά στη ζωή σας, κάντε το, για καλό σας θα είναι. Αν όμως οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με όσους αγαπάτε και να συνδεθείτε εκ νέου αν σας έχει λείψει η φροντίδα τους. Με αυτό το φεγγάρι, που είναι σε αντίθεση με τον Χείρωνα, ίσως επιστρέψουν αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και κάποια τραύματα που καθόρισαν τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους ώστε να τα λύσετε. Από την άλλη, με αυτό το φεγγάρι μπορεί να κληθείτε να βρείτε την ισορροπία μεταξύ δουλειάς και οικογένειας και ίσως να δέχεστε πιέσεις να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και στους αγαπημένους σας. Όμως ο Ήλιος λάμπει στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, τον 10ο οίκο, εκεί όπου βρίσκεται και ο Δίας, οπότε είναι μια εξαιρετική στιγμή να αυξήσετε τη φήμη σας και να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τον επαγγελματισμό σας. Οπότε μπορεί να έχετε πίεση και αυξημένο ωράριο στη δουλειά, αλλά μπορεί και να αποδώσει. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι σπασμωδικές και παρορμητικές κινήσεις, όπως και να αποφύγετε τα αλόγιστα ρίσκα. Κάντε την έρευνά σας ειδικά σε σημαντικές κινήσεις που προτίθεστε να κάνετε και μετά μπείτε σε δράση. Φυσικά θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και με θέματα υγείας δικά σας ή δικών σας ανθρώπων από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε τον Ήλιο σας από τις 12 έως τις 20 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος), ο ωροσκόπος ή οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Είστε οι οικοδεσπότες της Πανσελήνου και η επιρροή που δέχεστε είναι έντονη τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας και πρέπει να είστε έτοιμοι για αλλαγές και αποκαλύψεις. Θα είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων και ίσως λάβετε τώρα κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα που σας απασχολούσαν και μπορεί αυτές οι απαντήσεις να πυροδοτήσουν και τις αποφάσεις σας, που στα μάτια κάποιων θα μοιάζουν ακραίες. Μπορεί να είστε το ζώδιο της διπλωματίας και της ισορροπίας και να αποφεύγετε πάση θυσία να «σπάσετε αυγά», όμως με αυτό το φεγγάρι θα αναζητάτε την ευτυχία σας και δύσκολα θα συμβιβαστείτε. Όχι δεν χρειάζεται να κάνετε σκηνές και να υψώσετε τους τόνους, απλά να αποδώσετε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Δείχνοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας μπορείτε να βάλετε όλους στη θέση τους και ίσως κάποιοι κύκλοι να κλείσουν, ενώ ταυτόχρονα κάποιες πόρτες θα ανοίξουν. Και έτσι με πίστη και επιμονή θα καταφέρετε να φτάσετε στην επιτυχία, αλλά βέβαια χρειάζεται σκληρή δουλειά και προσήλωση στον στόχο. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε, να πιστέψετε στον εαυτό σας και να υπενθυμίσετε και στους γύρω σας ότι έχετε όρια και ανάγκες που πρέπει να τηρούνται και να εξυπηρετούνται. Πάντα κάνετε ένα βήμα πίσω για να είναι όλα τέλεια και υποχωρείτε για να προχωρήσουν οι άλλοι, όμως τώρα θα κάνετε τον απολογισμό σας και θα πάρετε αποφάσεις που αφορούν στη μακροβιότητά των σχέσεων σας, είτε αρνητικά είτε θετικά. Δηλαδή, αν κάποιοι νιώθετε ότι έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος από μια σχέση ή μια συνεργασία και ότι έχετε χάσει το ενδιαφέρον και τον εαυτό σας, τότε θα βάλετε ένα τέλος. Αν όμως είστε ευτυχισμένοι με τον σύντροφός σας και ενθουσιασμένοι με τους συνεργάτες σας, τότε θα πάρετε την απόφαση να πάτε τη σχέση ένα βήμα παρακάτω και να αφοσιωθείτε περισσότερο στη δουλειά σας. Βέβαια, υπάρχει και ένα αγκάθι, η αντίθεση της Πανσελήνου με τον Χείρωνα που μπορεί ξυπνήσεις το παρελθόν μαζί με τα φαντάσματα του και κάποιες σκέψεις να στοιχειώσουν τη διάθεση σας. Ίσως να σκέφτεστε έντονα τα λάθη και τα πάθη σας, αλλά αυτό δεν θα σας βγάλει πουθενά. Αποδεχτείτε ό,τι έγινε και αλλάξτε ρότα. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη ως κάθαρση, μην κολλάτε, αφήστε τις πληγές πίσω και κοιτάξτε πώς θα πορευτείτε στο μέλλον χωρίς να κάνετε τα ίδια και τα ίδια λάθη. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από ό,τι λειτουργεί επιβαρυντικά στη ζωή σας και να αναγνωρίσετε τους εχθρούς σας ή τους ανθρώπους που σαμποτάρουν την ευτυχία σας. Προσοχή και στην υγεία και να μην παραμελείτε τον εαυτό σας και το σώμα σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε τον Ήλιο σας από τις 12 έως τις 20 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος), ο ωροσκόπος ή οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό από τη μία σας κάνει πιο φιλόδοξους, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις στην καριέρα ή στο σπίτι και στην οικογένεια, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένες-οι στο δεύτερο δεκαήμερο. Θα έχετε την ανάγκη να βγείτε μπροστά, να δείξετε τα ταλέντα σας και θα αναζητάτε την αναγνώριση, αλλά ίσως το κάνετε με έναν πιο εγωιστικό τρόπο και μπορεί να προκαλέσετε αντιπάθειες. Όσο και να πιστεύετε ότι είστε πολύ καλύτεροι από άλλους δεν χρειάζεται να το δείχνετε απροκάλυπτα, ούτε να πιέζετε τις καταστάσεις να ανεβείτε στην ιεραρχία εδώ και τώρα. Η ανυπομονησία και η παρόρμηση είναι κακοί σύμβουλοι και μπορεί τελικά να σας δημιουργήσουν εμπόδια αντί να σας εκτοξεύσουν όπως θα θέλατε. Μην βιάζεστε και μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας, διότι όσο πιέζετε τις καταστάσεις τόσο θα φεύγουν από τον έλεγχο σας και στο τέλος θα εκτεθείτε. Βέβαια αν τα πράγματα φτάσουν σε οριακό σημείο, ίσως κάποιος κύκλος κλείσει. Μην φοβηθείτε να αλλάξετε τους στόχους και τις προτεραιότητες σας αν αυτό θέλετε. Αυτή η απόφαση μπορεί να σας οδηγήσει σε άλλα πιο όμορφα μονοπάτια για εσάς. Μπορεί να σας περιμένει μια νέα καριέρα, μια πιο αξιόλογη θέση, μια πιο ευτυχισμένη ζωή. Από την άλλη, η όψη που σχηματίζει ο Ουρανός με την Πανσέληνο φέρνει απρόσμενες καταστάσεις και αποκαλύψεις στον επαγγελματικό χώρο ή και μια νέα επαγγελματική πρόταση που να σας ενθουσιάσει, αλλά να μην ξέρετε τι να αποφασίσετε και να πιεστείτε. Βέβαια μπορεί να φέρει και αλλαγές στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Να προκύπτει, για παράδειγμα, η ανάγκη μιας μετακόμισης ή ένα θέμα που αφορά τα μέλη της οικογένειας σας. Ή μπορεί αυτές τις ημέρες να σας απασχολήσουν ξαφνικά και θέματα που αφορούν ένα ακίνητο και να χρειάζεται να τρέξετε για να διευθετήσετε την κατάσταση. Παράλληλα, επειδή το φεγγάρι βρίσκεται απέναντι από τον Χείρωνα θα υπάρξουν έντονες συνειδητοποιήσεις σχετικά με το παρελθόν και ίσως να σκέφτεστε τι λάθος κινήσεις έχετε κάνει εσείς ή κάποια άτομα που εμπιστευθήκατε και τελικά σας πρόδωσαν ή φρέναραν την εξέλιξή σας. Όμως δεν πρέπει να είστε σκληροί με τον εαυτό σας και να αυτομαστιγώνεστε. Αν θέλετε να κοιτάξετε πίσω, κάντε το σωστά. Δείτε από πού ξεκινήσατε, πού έχετε φτάσει και τι πρόοδο έχετε κάνει. Μπορεί να μην φτάσατε στην κορυφή, αλλά σίγουρα έχετε καταφέρει πολλά. Αναγνωρίστε την αξία σας, πιστέψτε στον εαυτό σας, επαναξιολογήσετε τις στρατηγικές σας και συνεχίστε τις προσπάθειες για φτάσετε στον στόχο σας, αφήνοντας όμως στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όσους σας πόνεσαν και σας πλήγωσαν. Επίσης, μην μεταφέρετε την επιβαρυμένη ψυχολογία σας από το γραφείο στην οικογένεια και στον-ην σύντροφό σας και διατηρήστε την ψυχραιμία σας, για να μπορείτε να λαμβάνετε σωστές αποφάσεις όταν είστε υπό πίεση. Προσέξτε περισσότερο και την υγεία σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε τον Ήλιο σας από τις 12 έως τις 20 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος), ο ωροσκόπος ή οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.