Πανσέληνος στον Τοξότη 04/06/2023: Συνειδητοποιήσεις και απρόοπτες εξελίξεις. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια;

Πανσέληνος στον Τοξότη 04/06/2023: Συνειδητοποιήσεις και απρόοπτες εξελίξεις. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια;

Πανσέληνος στον Τοξότη 04/06/2023: Συνειδητοποιήσεις και απρόοπτες εξελίξεις. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια;

Στις 4 Ιουνίου 2023 θα σχηματιστεί η Πανσέληνος στις 13ο 18΄ στον άξονα Τοξότη-Διδύμων και είναι η Πανσέληνος της «φράουλας» ή του «μελιού», όπως είθισται να ονομάζεται το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του καλοκαιριού. Είναι ένα φεγγάρι δυνατό και έντονο που μας καλεί να δούμε με αισιοδοξία τη μεγάλη εικόνα και να μην είμαστε κοντόφθαλμοι.

Η Πανσέληνος είναι πάντα η εποχή της κορύφωσης και της εκπλήρωσης για ό,τι ξεκίνησε στη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε. Και η συγκεκριμένη Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη-Διδύμων μας καλεί να διαχειριστούμε ό,τι σχετίζεται με τη μάθηση, τη γνώση, την περιπέτεια, την επικοινωνία, το μοίρασμα και τη μετακίνηση. Οι Δίδυμοι αντιπροσωπεύουν το «κατώτερο μυαλό» και ο Τοξότης το «ανώτερο πνεύμα». Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου ο Ήλιος θα βρίσκεται στους Διδύμους, το ζώδιο που μας προτρέπει να σκεφτόμαστε λογικά, ενώ η Σελήνη στον Τοξότη θέλει να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με ευρεία αντίληψη, να έχουμε πίστη και να εμπιστευόμαστε τη διαίσθηση μας. Η Πανσέληνος μας καλεί να βρούμε τη χρυσή τομή σε αυτές τις ενέργειες, να επικοινωνήσουμε τις σκέψεις μας και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας για να μην μας πνίξουν. Συνήθως κατά τη διάρκεια των Πανσελήνων υπάρχει συναισθηματική φόρτιση και ένταση, όμως ο Τοξότης είναι ένα αισιόδοξο ζώδιο που θέλει να επικεντρωθεί μόνο στα θετικά, επομένως με την Πανσέληνο στον Τοξότη μπορούμε να ανοίξουμε το μυαλό μας και να μην μένουμε κολλημένοι στα προβλήματα, αλλά να εστιαστούμε στα καλά που έχει η ζωή μας. Αυτή η οπτική μπορεί να δώσει νέες προοπτικές και νέες κατευθυντήριες για το πώς θα βγούμε από το σκοτάδι.

Το ζητούμενο της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος στον Τοξότη, το ζώδιο που κυβερνάται από τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης Δία, θα φέρει ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους και την πίστη να αντιμετωπίσουμε όσα εμπόδια και αν προκύψουν. Βέβαια, η αισιοδοξία μπορεί να λειτουργήσει και αρνητικά, καθώς μπορεί να πάρουμε ρίσκα αλόγιστα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Γενικά όμως θα είμαστε πιο δυναμικοί και ενθουσιώδεις και θα έχουμε άρνηση σε κάθε είδους περιορισμό. Είναι μια καλή στιγμή για εξόδους, πάρτι, ταξίδια και διασκεδάσεις, αλλά μπορεί να υπάρξουν και συγκρούσεις, διότι όλοι θα θέλουν να επιβάλουν τη δική τους άποψη. Το ζητούμενο της Πανσελήνου είναι να καταφέρουμε να δούμε το μέλλον χωρίς αγκυλώσεις και περιορισμούς. Ακόμα κι αν δεν έχετε συγκεκριμένους στόχους ή σχέδια, αυτή η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας εμπνεύσει για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, τις αντιλήψεις σας και να προσεγγίσετε τη ζωή με υγιή αισιοδοξία. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάτε μια εκδρομή, μια βόλτα στην παραλία, να δείτε μια παράσταση, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να ζήσετε μια περιπέτεια, να λύσετε γρίφους και κουίζ, να σχεδιάσετε τις διακοπές σας, να διαβάσετε, ή να επισκεφτείτε μια τοποθεσία με διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας ή να δοκιμάσετε μια ξένη κουζίνα.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος σχηματίζει δύο σημαντικές όψεις, ένα θετικό τρίγωνο με τον πλανήτη της ορμής, της δράσης και της διεκδίκησης, τον Άρη, και ένα τετράγωνο με τον πλανήτη των κανόνων και της πειθαρχίας, τον Κρόνο.

Το τρίγωνο της Πανσελήνου με τον Άρη θα αυξήσει τη δράση και τον ενθουσιασμό για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, αλλά θα αυξήσει και την ένταση στα συναισθήματα μας και έτσι θα παθιαζόμαστε με ό,τι καταπιανόμαστε. Η ισχυρή θέληση σε συνδυασμό με την ορμή θα μας βοηθήσει να είμαστε άμεσοι στις αποφάσεις μας και αποτελεσματικοί στη δράση μας.

Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει κάποιες δυσκολίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με τόλμη. Αυτή η όψη ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποιες προβληματικές καταστάσεις που διαιωνίζονται και ήρθε η ώρα να λυθούν και να πάμε παρακάτω. Καλούμαστε λοιπόν να κάνουμε σημαντικές αλλαγές προκειμένου να λειτουργήσουν όλα καλύτερα στη ζωή μας και να επανεξετάσουμε τις προτεραιότητες μας. Για να έρθει η εξέλιξη θα πρέπει να αποκαταστήσουμε την ισορροπία στους σημαντικούς τομείς της ζωής μας.

Την ίδια ημέρα σχηματίζεται και η σύνοδος Ερμή-Ουρανού που μπορεί να φέρει εξελίξεις, απρόσμενες καταστάσεις, παρορμητικότητα, επαναστατικότητα, αλλά και αποκαλύψεις που μπορεί να λειτουργήσουν καθοριστικά για το μέλλον μας. Θα έχουμε την επιθυμία για αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας, στην εργασία, στις σχέσεις, στα οικονομικά, και ίσως θα γίνουμε και επιρρεπείς στο να πάρουμε ρίσκα για να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα και να βρούμε την πρόοδο. Ωστόσο θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα σε οικονομικά ρίσκα και βιαστικές αποφάσεις, διότι και ο Δίας που είναι κυβερνήτης της Πανσελήνου θα μας φουσκώσει λίγο τα μυαλά. Παράλληλα αυτή η όψη κάνει τη σκέψη μας δημιουργική και μπορεί να βρούμε απίθανες λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούν, πρωτότυπες ιδέες για να εξελίξουμε τη δουλειά μας ή να υιοθετήσουμε μια διαφορετική προσέγγιση για να ανανεώσουμε τις σχέσεις μας. Επίσης, είναι μια ωραία όψη για να αλλάξουμε τα πράγματα στο σπίτι, να αναδιακοσμήσουμε τον χώρο μας με πρωτότυπες ιδέες, αλλά και να τον κάνουμε πιο «έξυπνο» μέσω της τεχνολογίας.

Ποιοι επηρεάζονται

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 13 μοίρες και 18 λεπτά του Τοξότη και επηρεάζει πιο έντονα τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο και συγκεκριμένα όσους έχουν γεννηθεί από τις 10 έως στις 16 μοίρες των ζωδίων τους. Αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

Ας δούμε σε ποιον τομέα θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη-Διδύμων

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στις 04/06 επηρεάζει τον 9ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και φέρνει στο προσκήνιο ό,τι αφορά στις φιλικές σας σχέσεις, στους συνεργάτες σας, στις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε ακόμη και διαδικτυακά, στους στόχους που έχετε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και θέματα επικοινωνίας, συνεργασίας, μετακίνησης και εκπαίδευσης. Μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι ή μια γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό ή μπορεί να σας απασχολήσει κάποιο θέμα σπουδών και αν θα φύγετε εκτός συνόρων. Ίσως βρείτε κι ένα ενδιαφέρον σεμινάριο ή ένα μεταπτυχιακό που μπορεί να σας ενθουσιάσει τώρα. Επίσης, αν στοχεύετε να εργαστείτε στο εξωτερικό ή σε μια πολυεθνική εταιρία, μπορεί τώρα να εκδηλώνετε κάποιο ενδιαφέρον και να έρχεστε σε επαφή με άτομα από ξένες χώρες. Μάλιστα, το τρίγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον κυβερνήτη σας Άρη σας οπλίζει με το θάρρος που χρειάζεστε για να υπερπηδήσετε τυχόν εμπόδια και να καταφέρετε τα σχέδια σας όσο μακρινά και μεγάλα και αν είναι. Εξάλλου αυτό θέλει και το φεγγάρι από εσάς, να κάνετε μεγάλα όνειρα και να μην αφήσετε τυχόν ανασφάλειες να σας κρατάνε πίσω. Βέβαια επειδή θα έχετε μια συναισθητική φόρτιση με την Πανσέληνο, όπως και οι άλλοι βέβαια, καλύτερα να κρατάτε χαμηλούς τόνους και στη δουλειά και στις φιλικές σας σχέσεις και να μην προσπαθείτε να επιβάλετε τη γνώμη σας με αυταρχικό τρόπο.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 10 μέχρι τις 16 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο οίκος της οικειότητας, των ερωτικών σχέσεων, των οικονομικών του συντρόφου σας, αλλά και του φόβου της έκθεσης ή απόρριψης, ενεργοποιείται από την Πανσέληνο στον Τοξότη και ίσως έρθουν στην επιφάνεια κάποιοι προβληματισμοί και να πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Όμως το φεγγάρι σάς καλεί να απαλλαγείτε από επιβλαβείς συνήθειες ή τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σας και να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας με θάρρος. Είναι σημαντικό να αξιολογήσετε τις σχέσεις σας, ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές και να απομακρύνετε οτιδήποτε επιφανειακό που απλά σας τρώει χρόνο και ενέργεια. Ίσως, από την άλλη, να νιώσετε συναισθηματική ανασφάλεια και να βγει στην επιφάνεια η κτητική σας πλευρά και να γίνετε ασφυκτικοί στον σύντροφό σας. Επίσης, ο 8ος οίκος αφορά τα κοινά οικονομικά που έχετε με άλλους και μπορεί να προκύψουν εξελίξεις και σε οικονομικά θέματα που αφορούν τον σύντροφό σας, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομιές και ακίνητη περιουσία ή να έρθουν στην επιφάνεια κάποια χρέη τα οποία είχατε αφήσει ατακτοποίητα. Ή μπορεί να σας γίνει μια πρόταση για μια συνεργασία, για να κάνετε μια επένδυση ή μια αγοραπωλησία. Όλα παίζουν με αυτό το φεγγάρι που κυβερνάται από τον Δία που είναι στο ζώδιο σας και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να επεκταθείτε και να αναπτυχθείτε, αλλά και να αισθανθείτε ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας. Μάλιστα η σύνοδος Ερμή-Ουρανού που σχηματίζεται στο δικό σας ζώδιο θα λειτουργήσει βοηθητικά για να βρείτε ευφάνταστες λύσεις σε τυχόν προβλήματα, ή μπορεί να προκύψουν ξαφνικά ευκαιρίες στο διάβα σας και να μην πιστεύετε στα μάτια σας. Όμως μην αφήσετε τίποτα στην τύχη και μην κρύβετε κάτω από χαλάκι προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να τις αξιολογήσετε σωστά και να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό. Επίσης το φεγγάρι ίσως σας βοηθήσει να βάλετε μια τάξη σε χρέη και οφειλές που έχετε στο δημόσιο, στην εφορία ή στις τράπεζες. Ακόμη, μπορεί να αποκαλυφθεί κάποιο οικονομικό θέμα με έναν συνέταιρο ή κάτι που σχετίζεται με το εισόδημα του συντρόφου σας και να δημιουργηθούν εντάσεις.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 10 μέχρι τις 16 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια Πανσέληνος στα γενέθλια σας ακριβώς στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Τοξότη, δεν επηρεάζει μόνο τις επόμενες ημέρες, αλλά ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά σας αν είστε γεννημένοι από τις 10 μέχρι τις 16 μοίρες του ζωδίου σας. Φυσικά όλοι οι Δίδυμοι θα επηρεαστείτε, αλλά εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα νιώσετε περισσότερο την ενέργεια του φεγγαριού. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος πραγματοποιείται μέσα στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και των σημαντικών άλλων στη ζωή σας και θα κληθείτε να συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα και να πάρετε αποφάσεις για την πορεία των σχέσεων σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, και να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχθείτε. Αν δεν είστε ευτυχισμένοι στον γάμο σας, αν η σχέση σας έχει βαλτώσει και η ρουτίνα σας έχει κουράσει, ή αν δεν λαμβάνετε από τις συνεργασίες σας αυτό που επιθυμείτε, η Πανσέληνος στον Τοξότη θα φωτίσει όλα αυτά τα σημεία που λείπουν από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα σας πιέσει να κάνετε βήματα μπροστά. Μάλιστα επειδή ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι σε σύνοδο με τον πλανήτη των εκπλήξεων, τον Ουρανό, μπορεί να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία λόγω κάποιας αποκάλυψης ή η άλλη πλευρά ξαφνικά να πυροδοτήσει μια κατάσταση και να σας φέρει προ τετελεσμένων αποφάσεων και εσείς να κληθείτε προσαρμοστείτε σε αυτές. Ό,τι και αν συμβεί να θυμάστε ότι δεν πρέπει να κρύψετε αυτό που νιώθετε, ούτε να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις. Η αλήθεια είναι σημαντική για την υγεία σχέσεων και συνεργασιών. Είναι η στιγμή λοιπόν να δείτε κατά πρόσωπο αν έχει μέλλον μια σχέση ή μια συνεργασία, αν πραγματικά ταιριάζετε και μπορείτε να συνεννοηθείτε και αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε. Το τρίγωνο της Πανσελήνου με τον Άρη θα σας γεμίσει με θάρρος για να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει και όχι να κάθεστε και να υπομένετε καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν. Βέβαια, δεν χρειάζεται να τσακωθείτε ή να βγάλετε τον κακό σας εαυτό, με ψυχραιμία αποχωρήστε και κοιτάξτε το μέλλον με αισιοδοξία. Προσοχή στην υγεία!

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 10 μέχρι τις 16 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον τομέα της εργασίας και της υγείας επηρεάζει η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 04/06 και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να βρείτε τη χρυσή τομή στις καθημερινές σας ρουτίνες και να μην αφήνετε τον τομέα της δουλειάς να λειτουργεί σε βάρος της υγείας σας. Πρέπει να βρείτε το θάρρος να βάλετε όρια και να μην καταπονείτε συνεχώς τον οργανισμό σας. Βρείτε νέες δραστηριότητες που θα σας γεμίζουν με ενέργεια και μην επωμίζεστε συνεχώς περισσότερα βάρη, μόνο και μόνο από ανασφάλεια. Ανανεώσετε το πρόγραμμά σας και βρείτε χρόνο για να αναπαυθείτε και να χαλαρώσετε, διότι και το νευρικό σας σύστημα είναι έτοιμο να καταρρεύσει. Ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και φτιάξτε το πρόγραμμα σας για να μην τρέχετε συνεχώς σε υποχρεώσεις και δεν προλαβαίνετε να κάνετε τίποτα που να ευχαριστεί εσάς. Ίσως αυτή την περίοδο να αισθάνεστε πιο κουρασμένοι και καταπονημένοι, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον εαυτό σας, την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε και λίγο. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, η κατάλληλη στιγμή είναι μετά την Πανσέληνο. Βέβαια, αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις ή αλλαγές στα επαγγελματικά σας και να προβληματιστείτε για το τι πρέπει να κάνετε. Μπορεί να σας κάνουν μια νέα πολλά υποσχόμενη πρόταση, να πάρετε προαγωγή ή αλλαγή θέσης, αλλά προσπαθήστε οι αποφάσεις που θα πάρετε να σας εξελίσσουν και όχι να σας παγιδεύουν. Τι να την κάνετε την καλύτερη θέση αν δεν σας εξασφαλίζει και καλύτερη ποιότητα ζωής; Πριν δεχτείτε ό,τι σας προταθεί, διασφαλίστε ότι θα εξυπηρετείτε τις δικές σας ανάγκες και όχι για άλλη μια φορά να το παίξετε το καλό παιδί που εξυπηρετεί τους άλλους και στο τέλος της ημέρας επιστρέφετε σπίτι σας τόσο κουρασμένοι που δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για εσάς.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 10 μέχρι τις 16 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στις 04/06 πραγματοποιείται μέσα στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, της φήμης και της επιχειρηματικότητας και με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στο ζώδιο σας σάς γεμίζει με θάρρος και δύναμη να κυνηγήσετε την ευτυχία σας και όσα ονειρεύεστε. Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχετε μια υγιή σχέση θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή την οικογένεια σας και θα γεμίσει η καρδιά σας με αγάπη και χαρά. Μπορεί να προκύψει και κάποιο ταξίδι ή να πάτε μια εκδρομή που να περάσετε πολύ όμορφα είτε οικογενειακώς ή με φίλους. Αν όμως υπάρχουν θέματα με τον σύντροφό σας μπορεί το φεγγάρι να πυροδοτήσει μια ένταση είτε λόγω κάποιας αποκάλυψης είτε επειδή θα είστε εσείς πολύ απαιτητικοί. Έχετε βαρεθεί τα μισόλογα και τις υποσχέσεις και θέλετε πλέον να είστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι και αυτό θα διεκδικήσετε από τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα είστε πιο κοινωνικοί και πιο ανοιχτοί να γνωρίσετε νέα άτομα και να κάνετε γνωριμίες. Στον επαγγελματικό τομέα θα είστε πιο δημιουργικοί, θα έχετε έμπνευση και θα βρείτε τρόπους να εκφράσετε τα ταλέντα σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις από τους ανωτέρους σας. Βέβαια, αν είστε σε ένα περιβάλλον καταπιεστικό θα σας βγει αντίδραση και γκρίνια, διότι οι αντοχές σας στερεύουν και δεν έχετε καμία όρεξη να κάνετε υπομονή εσείς για να περνάνε οι άλλοι καλά. Σε αυτή την περίπτωση, βρείτε λίγο χρόνο να αποσυμπιεστείτε ψυχολογικά, μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα και μην προκαλείτε τους άλλους και τους φέρνετε στα όρια τους.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 10 μέχρι τις 16 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 04/06 επηρεάζει τον τομέα οικογένειας-σπιτιού και εξ αντανακλάσεως τα επαγγελματικά σας. Αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει να αναζητάτε τη συναισθηματική ασφάλεια στη ζωή σας και αν οι γύρω σας ανταποκριθούν και σας την προσφέρουν, τότε θα συσφίξετε τις σχέσεις σας και θα βρείτε την ηρεμία σας. Αν όμως ζείτε σε ένα περιβάλλον τοξικό θα δυσανασχετήσετε και θα υπάρξουν αντιδράσεις. Μπορεί να κάνετε παράπονα στην οικογένεια σας και να προκληθούν εντάσεις με συγγενείς ή άτομα με τα οποία συμβιώνετε, αφού θα είστε πολύ συναισθηματικοί και οι αντιδράσεις σας θα είναι παθιασμένες. Μπορεί, από την άλλη, να πιεστείτε να πάρετε μια απόφαση ή να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο δίλημμα ξαφνικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Η κατάσταση θέλει ψυχραιμία και αισιοδοξία. Σίγουρα αν ζείτε ή εργάζεστε σε ένα περιβάλλον που δεν αντέχετε άλλο θα πρέπει να δείτε τι θα κάνετε, άλλα όχι λειτουργώντας υπό το καθεστώς πίεσης. Τα μεγάλα βήματα χρειάζονται ωριμότητα και όχι γκρίνιες και ξεσπάσματα. Μην αφήνετε το μυαλό σας να κολλάει σε λεπτομέρειες και δείτε τη μεγάλη εικόνα. Επίσης, επειδή η Πανσέληνος επηρεάζει και ό,τι αφορά το σπίτι ως ακίνητο μπορεί να προκύψουν ξαφνικά κάποια θέματα και να αποφασίσετε μια μετακόμιση. Ακόμη, μπορεί να σας ασκούν πίεση στη δουλειά και να αισθάνεστε μοιρασμένοι ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις οικογενειακές υποχρεώσεις σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι προσπαθήσετε να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς και να καθαρίσετε το μυαλό σας από τις πιέσεις. Εξάλλου η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό, εκτός από ανατροπές, θα σας βοηθήσει να βρείτε κι έξυπνες λύσεις σε όποιο πρόβλημα και αν προκύψει.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 10 μέχρι τις 16 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον Τοξότη φωτίζει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, τα μελλοντικά σας σχέδια, τις σπουδές, τις σχέσεις με τα αδέλφια, τους γείτονες, τους συναδέλφους και όσους αποτελούν τον καθημερινό σας κύκλο και ίσως σας ανοίξει την όρεξη και για κάποιο ταξιδάκι. Το φεγγάρι θα φέρει μια φρενίτιδα στους ρυθμούς της καθημερινότητας και μπορεί να μη σας φτάνουν οι ώρες του 24ωρου. Μην ανησυχείτε δεν θα είναι απαραίτητα για κακό, απλά ίσως έχετε πολλά καλέσματα, υποχρεώσεις ή θα χτυπάει ασταμάτητα το τηλέφωνο και δεν θα μπορείτε ησυχάσετε ούτε λεπτό. Γενικά, θα είστε πιο εξωστρεφείς και πιο ορεξάτοι για επικοινωνία με φίλους, συγγενείς, γνωστούς και άτομα που σας αγαπούν. Αν δραστηριοποιείστε στον χώρο των ΜΜΕ, της εκπαίδευσης, του διαδικτύου, της διαφήμισης, του μάρκετινγκ μπορεί να έχετε μια εξαιρετική επιτυχία και να αναγνωριστούν οι κόποι σας. Έχοντας σύμμαχο αυτό το φεγγάρι, μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τα σχέδια σας με δημιουργικό τρόπο ή μπορεί να επιλέξετε κάποια μαθήματα ή σεμινάρια για να μάθετε κάτι που σας ενδιαφέρει ή που θα σας εξελίξει στη δουλειά σας. Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξετε με αυτό το φεγγάρι είναι τα λόγια σας και ο τρόπος που εκφράζεστε όταν επιμένετε σε κάτι που μπορεί οι άλλοι να παρεξηγήσουν. Γι’ αυτό όποιες και να είναι οι προθέσεις σας, να προσέξετε πολύ τι λέτε και πώς το λέτε και να βάλετε μπροστά το μεγαλύτερο προσόν σας, τη διπλωματία! Ακόμη, ίσως υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις σε οικογενειακά θέματα που θα σας ταράξουν. Αν καταφέρετε να γλιτώσετε τις παρεξηγήσεις και τις εντάσεις, μπορεί αυτό το φεγγάρι να σας φέρει κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και η φωνή σας να αποκτήσει δύναμη. Μην παίρνετε ρίσκα, μην υπογράφετε συμφωνίες χωρίς να έχετε διαβάσει τα ψιλά γράμματα.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 10 μέχρι τις 16 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Τοξότη πραγματοποιείται στον 2ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με τον τομέα των χρημάτων, των απολαβών, των κερδών, των περιουσιακών σας στοιχείων, αλλά και της αποδοχής και της αυτοεκτίμησης σας. Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου θα μετρήσετε ποιοι σας εκτιμούν και ποιοι όχι, πόσο εκτιμάτε εσείς τον εαυτό σας, ποιοι σας ανταμείβουν για τις προσπάθειες σας και τι μένει στο τέλος του μήνα στο πορτοφόλι σας. Αυτά θα σκέφτεστε, αλλά και τι πρέπει να κάνετε για να νιώθετε ασφαλείς και να μην αγχώνεστε με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Ίσως αναθεωρήσετε το πώς διαχειρίζεστε τα έσοδα και τα έξοδα σας και αποφασίσετε τελικά να βάλετε μια τάξη σε αυτόν τον πολύπαθο τομέα. Αν έχετε χρέη από το παρελθόν, καλό θα ήταν να εξετάσετε νέους διακανονισμούς και οικονομικές συμφωνίες με πιο ευνοϊκούς όρους για εσάς. Κάντε έναν καλό προϋπολογισμό και βρείτε τρόπους να μειώσετε τα έξοδα σας και να αυξήσετε τα έσοδα σας. Μπορεί να έχετε κάποια πρόταση στη δουλειά, είτε για αύξηση απολαβών είτε για μετακίνηση σε νέα θέση ή να πάτε σε άλλη εταιρία. Επειδή διψάτε για εξουσία και χρήμα προσπαθήστε να μην ενθουσιαστείτε και ενδώσετε αμέσως. Δεν χρειάζεται να δώσετε τα χέρια με το καλημέρα. Σκεφτείτε καλά, αφήστε αυτές τις ημέρες να περάσουν και προτιμήστε να υπογράψετε μετά την Πανσέληνο και συγκεκριμένα μετά τις 07/06 και βέβαια αφού εξετάσετε ενδελεχώς τα πάντα. Διότι μπορεί, για παράδειγμα, να σας προτείνουν περισσότερα χρήματα από όσα παίρνετε, αλλά οι ευθύνες σας να είναι τόσες πολλές που τελικά να θεωρήστε χαμηλόμισθοι για το έργο που παράγετε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 10 μέχρι τις 16 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στις 04/06 γράφει το όνομα σας και σας φέρνει ενώπιον των σημαντικών σας δεσμεύσεων, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και δεν θέλετε να αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Άλλωστε με το τρίγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος από το ζώδιο σας με τον πλανήτη του θάρρους και της διεκδίκησης, τον Άρη, θα νιώθετε ότι εσείς έχετε και το μαχαίρι και το πεπόνι. Οπότε είναι μονόδρομος για εσάς να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν λοιπόν είστε ευχαριστημένοι σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, τότε θα σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας και θα εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο το επίπεδο της δέσμευσης σας. Αν όμως νιώθετε ότι με την άλλη πλευρά δεν έχετε τίποτα κοινό, ότι σας εκμεταλλεύονται ή ότι μιλάτε άλλη γλώσσα, τότε μπορεί να πάρετε την απόφαση να αποχωρήσετε. Άλλωστε, η τύχη θα είναι με το μέρος σας τον Ιούνιο και οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι πολλές. Επίσης, η Πανσέληνος θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας και αν αυτές πληρούνται, και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές που έχετε κάνει στη ζωή σας. Αποδέχεστε εσείς τον εαυτό σας; Είστε εντάξει με την εμφάνιση σας και την εικόνα που παρουσιάζετε; Μήπως τα όρια σας είναι ελαστικά και οι άλλοι σας καταπιέζουν; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα σας απασχολήσουν με κάποιον τρόπο την περίοδο της Πανσελήνου και θα κληθείτε να κάνετε κάποιες σκληρές συνειδητοποιήσεις που ίσως σας δυσαρεστήσουν. Όμως να θυμάστε ότι με την Πανσέληνο υπάρχει μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση, οπότε τις σημαντικές σας αποφάσεις μην τις πάρετε υπό πίεση, αλλά αφού περάσει η επιρροή του φεγγαριού που θα έχετε καθαρότερη κρίση.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 10 μέχρι τις 16 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 04/06 σας χαλάει λίγο την ψυχολογία και σας κλείνει στον εαυτό σας, ενώ μπορεί να δείξει κάποιο παρασκήνιο σε επαγγελματικά θέματα ή το κλείσιμο ενός κύκλου μιας εργασίας. Το φεγγάρι φωτίζει τον πιο εσωτερικό και μυστικό οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, τον 12ο οίκο, και η εσωστρέφεια μάλλον είναι μονόδρομος. Θα έχετε την τάση να απομακρυνθείτε από την κοινωνική βαβούρα, να απομονωθείτε και να διαχειριστείτε τις ευαισθησίες σας που αυτό το διάστημα θα είναι πολλές και έντονες. Μπορεί να σας πιάσει το παράπονο, να ξεχειλίζετε από συναίσθημα, νοσταλγία και να είστε ιδιαίτερα ευσυγκίνητοι. Όμως αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς, να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να επαναξιολογήσετε την πορεία σας, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι αυτά που κάνετε ευθυγραμμίζονται με αυτά που πραγματικά θέλετε και αν σας οδηγούν εκεί που επιθυμείτε ή έχετε ξεφύγει από τον στόχο σας. Μην ασχολείστε με το παρελθόν, θεραπεύστε τις πληγές σας και βάλτε μια τελεία. Προσπαθήστε να ηρεμίσετε και να κρατήσετε κοντά σας μόνο ό,τι αξίζει και δείξτε υπομονή με τα άτομα που αγαπάτε. Επίσης δείξτε προσοχή με τα μυστικά σας και ό,τι θέλετε να μείνει κρυφό, διότι κινδυνεύετε να εκτεθείτε. Επειδή το παρασκήνιο βασιλεύει και από εσάς και από τους άλλους για εσάς, θα σας συμβούλευα να μην μεταφέρετε και να μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Μπορεί τώρα να σας αποκαλυφθεί και κάτι από το παρελθόν, το οποίο είχατε πιστέψει αλλά ήταν ψέμα και ίσως σας είχε κοστίσει και κάποια φιλία ή συνεργασία, ή μπορεί να έρθει στο φως κάποιο δικό σας μυστικό. Ψυχραιμία! Μην μπείτε στη διαδικασία να πιεστείτε και να έρθετε σε επαφή με τοξικούς ανθρώπους που δεν σας κάνουν καλό και πυροδοτούν τις ανασφάλειες σας. Επικοινωνήστε μόνο με όσους αγαπάτε και σας αγαπούν και γεμίστε την καρδιά σας με θετικά συναισθήματα.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 10 μέχρι τις 16 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στις 04/06 στον Τοξότη είναι φιλική προς το ζώδιό σας και σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και εξωστρεφείς και μπορείτε να περάσετε διασκεδαστικές στιγμές με τον σύντροφο ή την παρέα σας, ή αν έχετε άδεια μπορεί να σχεδιάσετε ένα υπέροχο ταξίδι. Το φεγγάρι αυτό φέρνει στο προσκήνιο τον τομέα των φίλων, των υποστηρικτών, των ομοϊδεατών, των προσδοκιών και των μελλοντικών σας σχεδίων και θα μπείτε στη διαδικασία να μετρήσετε συμμάχους και εχθρούς. Παρατηρήστε τον κοινωνικό σας κύκλο, τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, που σχετίζεστε και έχετε κοινούς στόχους και αναρωτηθείτε τον ρόλο που παίζετε εσείς στη ζωή τους και τον ρόλο που παίζουν εκείνοι στη δική σας. Αν διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει ισορροπία μεταξύ σας και τα όρια έχουν καταλυθεί, μπορεί να απομακρυνθείτε από ανθρώπους ή δραστηριότητες και να επιδιώξετε νέες επαφές με άτομα που έχετε κοινούς σκοπούς και ιδέες. Επίσης, με την Πανσέληνο μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος στόχος σας δεν προχωρά όπως είχατε υπολογίσει και να πρέπει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ή να πάρετε άλλο δρόμο για να μην χάνετε χρόνο και ενέργεια σε σχέδια που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό, τον κυβερνήτη πλανήτη σας, μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις στη δουλειά ή στο σπίτι. Μπορεί, για παράδειγμα, να αποχωρεί ξαφνικά ένας συνεργάτης σας ή να προκύψει κάποιο οικογενειακό θέμα, ενώ υπάρχει και η περίπτωση να κληθείτε να κάνετε χωροταξικές αλλαγές στο σπίτι ή στην εργασία σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 10 μέχρι τις 16 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στις 04/06 επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και θέλει ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να λάβετε τα οφέλη της και να αποφύγετε τους κινδύνους που κρύβει. Είναι ένα φεγγάρι που μπορεί να σας δώσει πολλά στον τομέα της καριέρας, της φήμης και του επαγγελματικού σας στάτους, αφού θα είστε στο επίκεντρο και μπορεί να έχετε πολλές προτάσεις και αναγνώριση, αρκεί να κάνετε τις σωστές κινήσεις και να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας. Από την άλλη, επειδή θα είστε παθιασμένοι με τις ιδέες και τις απόψεις σας μπορεί να σας βγει μια επιθετικότητα και υπάρξουν εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, γι’ αυτό φροντίστε τη δυναμική σας να την προβάλετε δημιουργικά και όχι αυτοκαταστροφικά. Παίζει βέβαια και το σενάριο να τα δίνετε όλα για την καριέρα σας και να έχετε παραμελήσει την οικογένεια σας και ξαφνικά να δεχτείτε πυρά για τη συμπεριφορά σας ή και ένα τελεσίγραφο που θα σας κλονίσει και δεν θα ξέρετε τι να κάνετε, αφού θα νιώθετε μοιρασμένοι ανάμεσα στη δουλειά και στην οικογένεια που έχει την ανάγκη σας. Οι απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να προκύψουν και σε κάτι που αφορά το σπίτι ως ακίνητο. Κάποιοι από σας μπορεί να αποφασίσετε και μια χωροταξική αλλαγή. Μη βιαστείτε να πάρετε τις αποφάσεις σας, αφήστε τις ημέρες να κυλήσουν, κερδίστε χρόνο και μετά τις 07/06, που θα έχει περάσει και αυτή η συναισθηματική πίεση, κάντε τα βήματα σας. Προσοχή και στην υγεία!

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 10 μέχρι τις 16 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις συγκεκριμένες μοίρες πατήστε εδώ.