Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 05/06/2023 – 11/06/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 05/06/2023 – 11/06/2023

Αυτή η εβδομάδα θα μας βάλει για τα καλά σε καλοκαιρινή διάθεση, αφού από τη Δευτέρα 05/06/2023 η Αφροδίτη θα κάνει δυναμική είσοδο στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει για τους επόμενους 4 μήνες! Αυτή η θέση της Αφροδίτης μιλάει για χαρά, ενθουσιασμό, φλερτ, πάθος και ερωτικές ιστορίες που αποπνέουν κάτι το κινηματογραφικό. Το ζώδιο του Λέοντα μας καλεί μέσα στους επόμενους μήνες να επιδιώξουμε να γίνουμε οι πρωταγωνιστές στο ερωτικό παιχνίδι και να πάψουμε να φερόμαστε σαν κομπάρσοι. Η αυτοπεποίθηση μας θα είναι στα ύψη και γι’ αυτό θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας με θάρρος και τόλμη. Ωστόσο, αμέσως αφότου η Αφροδίτη αγγίξει το ζώδιο του Λέοντα θα κοντραριστεί σε όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα εμπεριέχουν αρκετή ένταση και δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι τα συναισθήματα μάς κατακλύζουν. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις εξάρσεις ζήλιας και κτητικότητας και εκμεταλλευτείτε την εκρηκτική αυτή ενέργεια για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μέσα στη σχέση σας ή για να περάσετε καλά στο σεξουαλικό κομμάτι. Στις 09/06/2023 το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί ένα πιο ρομαντικό κλίμα και φέρνει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση μέσα στις σχέσεις ή λόγια και μηνύματα που με κάποιο τρόπο θα γλυκάνουν την καρδιά μας. Την Κυριακή 11/06/2023 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι μας και δεν αποκλείεται να έρθουμε αντιμέτωποι με σημαντικές αποκαλύψεις ή εξομολογήσεις. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα εισέλθει σε ένα ζώδιο που του ταιριάζει πολύ, δηλαδή σε αυτό των Διδύμων. Η επικοινωνία τώρα ευνοείται και θα μας δοθεί η ευκαιρία να γίνουμε πιο εξωστρεφείς και να πούμε στους άλλους όσα σκεφτόμαστε με ειλικρίνεια. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν το επόμενο διάστημα για να βγούμε από τη ρουτίνα, να πάμε εκδρομές και να βάλουμε στη ζωή μας καινούρια άτομα που μας εξιτάρουν εγκεφαλικά.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάει ένα άκρως ερωτικό διάστημα για εσάς, αγαπητοί Κριοί, αφού από τις 05/06 και για τους επόμενους 4 μήνες η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτή η θέση της Αφροδίτης σας ταιριάζει πάρα πολύ γιατί θα σας δώσει την ευκαιρία να χαρείτε, να αφεθείτε σε απολαύσεις και να βγάλετε προς τα έξω την παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε ή θα βάλετε στη ζωή σας άτομα που θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδικοί. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η Αφροδίτη στον Λέοντα σας καλεί να ανανεώσετε τη σχέση σας ή να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός απόγονου. Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα απογειώσει τη σεξουαλική διάθεση, όμως δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει εμμονή σχετικά με ένα πρόσωπο ή να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να κάνετε στην άκρη τον εγωισμό και να είστε πιο διαλλακτικοί εάν θέλετε να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Στο τέλος της εβδομάδας, η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους εγκαινιάζει ένα επικοινωνιακό διάστημα για εσάς γεμάτο ραντεβού, επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Είναι η στιγμή να εκφράσετε τις απόψεις και τις σκέψεις σας με ειλικρίνεια και να βάλετε στη ζωή σας καινούρια πρόσωπα που θα σας ανανεώσουν. Αξιοποιήστε αυτή τη θέση του Ερμή για να οργανώσετε μια εκδρομή και να αλλάξετε παραστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα για τους επόμενους 4 μήνες η προσοχή σας θα στραφεί στην οικογένεια και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε την ισορροπία μέσα στο σπίτι σας και να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας, αφήνοντας στην άκρη όσα σας πλήγωσαν ή σας απομάκρυναν. Είναι επίσης πολύ πιθανό να έρθετε σε επαφή με άτομα από το παρελθόν ή να συμφιλιωθείτε με έναν/μια πρώην. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα τη Δευτέρα 05/06 χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς γιατί μπορεί εύκολα να χάσετε τον έλεγχο και να παθιαστείτε υπερβολικά με ένα πρόσωπο ή να οδηγηθείτε σε ακρότητες. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε λίγο από τις καταστάσεις και να τις αντιμετωπίσετε πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά. Το τέλος της εβδομάδας θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς, αφού ο Ερμής από το ζώδιο σας θα σχηματίσει ευνοϊκές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Την Παρασκευή 09/06 θα νιώσετε ότι οι φίλοι είναι κοντά σας, επομένως μη διστάσετε να ανοιχτείτε και να ζητήσετε τη συμβουλή τους. Η Κυριακή 11/06 προσφέρεται για να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, αρκεί να είστε ειλικρινείς με τους άλλους και να είστε έτοιμοι να ακούσετε αλήθειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος τη Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα βελτιώσει την καθημερινότητα σας αλλά και την επικοινωνία με τους γύρω σας. Η διάθεση σας θα είναι πολύ πιο ανάλαφρη και μέσα στους επόμενους 4 μήνες θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλύσετε παρεξηγήσεις, να κάνετε ωφέλιμες συζητήσεις και να εκφράσετε όσα σκέφτεστε και νιώθετε χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Η Αφροδίτη στον Λέοντα σας καλεί να βγείτε ραντεβού, να γνωρίσετε κόσμο και να βάλετε στη ζωή σας ενδιαφέροντες ανθρώπους. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ανανέωση και η κοινωνική ζωή για έναν/μια Δίδυμο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να οργανώσετε μια εκδρομή με το ταίρι σας που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις. Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 11/06 ευνοεί τις ερωτικές εξομολογήσεις και δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις. Η εβδομάδα θα κλείσει με την είσοδο του Ερμή στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα είστε πιο άμεσοι και ειλικρινείς με τους άλλους και θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα, αρκεί να εκλογικεύσετε τις καταστάσεις. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι είναι η ώρα να κοινωνικοποιηθείτε, να εκφράσετε ανοιχτά τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας και να μην κλείνεστε άλλο στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα από αυτή την εβδομάδα και για τους επόμενους 4 μήνες σας χαρίζει αισθησιασμό και σας καλεί να ρίξετε τους τόνους και να αφεθείτε στις μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα οικονομικά ή τα πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας και να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας στους άλλους. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας συνδέεται με έντονα πάθη αλλά και με συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες και μην αφήσετε τις ανασφάλειες και την καχυποψία να σας κυριεύσουν. Το τέλος της εβδομάδας με τις ευνοϊκές όψεις του Ερμή είναι μια καλή ευκαιρία για να δείτε φίλους ή για να εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά ή που γνωρίζετε από το διαδίκτυο. Η εβδομάδα θα κλείσει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, δηλαδή στο πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Ο Ερμής σε αυτή τη θέση για τις επόμενες ημέρες θα σας βοηθήσει να κάνετε μια ενδοσκόπηση, να αναλογιστείτε λάθη του παρελθόντος και να κάνετε μια κουβέντα που θα σας ανακουφίσει ψυχικά.

ΛΕΩΝ

Είναι ξεκάθαρο ότι εσείς είστε οι πρωταγωνιστές/ριες, όχι μόνο για αυτή την εβδομάδα αλλά και για τους επόμενους μήνες. Ο Άρης βρίσκεται ήδη στο δικό σας ζώδιο και από τη Δευτέρα 05/06 θα φιλοξενήσετε την Αφροδίτη μέχρι και τον Οκτώβριο. Ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων σας χαρίζει λάμψη, γοητεία και αυτοπεποίθηση και σας καλεί να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας και να δείξετε στους άλλους ποιοι πραγματικά είστε και τι είναι αυτό που επιθυμείτε στην πραγματικότητα. Είναι βέβαιο ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα έχετε αυτό που θέλετε στον έρωτα αφού δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να σας δυσαρεστήσει. Αν είστε δεσμευμένοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξομαλύνετε τη σχέση σας και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας κάνει να χαμογελάσετε ξανά. Σαν να μην έφτανε όλο αυτό, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας μιλάει για έντονα πάθη και σεξουαλικές στιγμές που μπορεί σας κάνουν να χάσετε το μυαλό σας. Τα θέλετε όλα ή τίποτα και δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με μετριότητες. Προσπαθήστε βέβαια να ελέγξετε τις εμμονές και την κτητικότητα σας και μην οδηγηθείτε σε ακραίες συμπεριφορές. Η εβδομάδα θα κλείσει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση που θα ευνοήσει στο έπακρο τις φιλίες σας και την κοινωνική σας ζωή. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να εμπλακείτε σε νέες παρέες και ομάδες, να δείτε φίλους που είχατε να δείτε καιρό ή να κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα από τώρα και για τους επόμενους 4 μήνες θα ενεργοποιήσει ένα πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα σας. Μπορεί λοιπόν να είστε σε μια πιο εσωστρεφή φάση, αλλά είναι μια καλή περίοδος για να κλείσετε κάποιους κύκλους ή για να απαλύνετε πληγές του παρελθόντος. Κάποιοι από εσάς μπορεί μέσα σε αυτό το διάστημα να έχετε κάποιες μυστικές συναντήσεις και επαφές ή να κάνετε μια γνωριμία που θα θέλετε να την κρατήσετε για εσάς και να μην την βγάλετε προς τα έξω. Οι ευνοϊκές όψεις του Ερμή στο τέλος της εβδομάδας φέρνουν όμορφες συζητήσεις ή καινούριες γνωριμίες που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία σας. Αν είστε δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας για να οργανώσετε ένα ταξίδι, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μη διστάσετε να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το εξωτερικό ή από το χώρο των σπουδών σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και για τους επόμενους 4 μήνες ενεργοποιεί τον πιο κοινωνικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας, να έρθετε πιο κοντά με φίλους και να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις. Μάλιστα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα εκτοξεύσει το πάθος στα ύψη και δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί ένα ειδύλλιο μέσα στο διαδίκτυο ή μέσα σε μια παρέα ατόμων ή να δείτε πιο ερωτικά ένα φιλικό πρόσωπο. Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις και να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μη διστάσετε λοιπόν να αγγίξετε ζητήματα που δεν τολμούσατε έως τώρα και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα που σας βασάνιζαν. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων από την Κυριακή σας βοηθάει να ανακτήσετε τη θετική σκέψη και την αισιοδοξία σας και σας καλεί να πάρετε ρίσκα. Μέσα στο επόμενο διάστημα ευνοούνται ιδιαίτερα τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τη δυναμική αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 05/06, μια όψη που μιλάει για πάθος, έντονη σεξουαλική διάθεση και ακραία συναισθήματα. Γνωριμίες που θα γίνουν τώρα θα είναι με κάποιο τρόπο μεταμορφωτικής σημασίας για εσάς και θα σας φέρουν σε επαφή με κρυφές πλευρές του εαυτού σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, προσπαθήστε να ελέγξετε τη ζήλια και τις εμμονές και αποφύγετε τις χειριστικές συμπεριφορές ή τα παιχνίδια εξουσίας. Οι ευνοϊκές όψεις του Ερμή στο τέλος της εβδομάδας θα σας δώσουν την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έχετε μια όμορφη συνάντηση ή κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας αγγίξει σε βάθος. Η εβδομάδα κλείνει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση που θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις και επαφές και φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που μέχρι τώρα μπορεί να αποφεύγατε να αντιμετωπίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ευχάριστο νέο αυτής της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο φλογερό και παθιασμένο ζώδιο του Λέοντα, μια θέση που σας ταιριάζει πολύ αφού θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη θετική σας διάθεση και την αυτοπεποίθηση σας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα σας γεμίζει ενέργεια και σας καλεί να γίνετε πιο τολμηροί και περιπετειώδεις, να πάρετε ρίσκα στον έρωτα και γενικώς να βγείτε από τη ρουτίνα και τη ζώνη ασφαλείας σας. Είναι μια καλή ευκαιρία να ταξιδέψετε, να βάλετε στη ζωή σας καινούρια πρόσωπα ή να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά. Η εβδομάδα θα κλείσει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων και αυτό σημαίνει ότι θα ευνοηθεί ιδιαίτερα η επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Ο Ερμής απέναντι σας θα σας βοηθήσει να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς και θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε αποφεύγοντας τις εντάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα είναι ευνοϊκό για να κάνετε νέες γνωριμίες, να βγείτε ραντεβού ή να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει μια άκρως παθιασμένη και σεξουαλική περίοδο για εσάς, αφού η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει για τους επόμενους 4 μήνες. Αυτή η θέση θα αναζωπυρώσει πάθη και εκτοξεύει στα ύψη τον ερωτισμό. Οι επιθυμίες τώρα είναι έντονες και θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με λιγότερα από όσα θέλετε. Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα ενισχύσει όλο αυτό το κλίμα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε ίντριγκες ή σε απαγορευμένες ιστορίες. Αν δεν θέλετε να χάσετε ολοκληρωτικά τον έλεγχο των καταστάσεων, αποφύγετε τις χειριστικές συμπεριφορές και μην επιτρέψετε στη ζήλια να θολώσει την κρίση σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς αφού είναι πιθανό να έχετε ρομαντικές συναντήσεις ή να λάβετε ένα μήνυμα που θα σας χαροποιήσει. Οι ερωτικές εξομολογήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι, επομένως μη διστάσετε και εσείς να ανοίξετε την καρδιά σας και να εκφράσετε όσα έχετε μέσα σας. Αν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας για να φλερτάρετε, να βγείτε ραντεβού ή να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς θα είστε από εκείνους/ες που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την εβδομάδα και για τους επόμενους 4 μήνες αφού ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη, θα κάνει την είσοδο της στον Λέοντα, δηλαδή στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αυτή η θέση της Αφροδίτης θα σας δώσει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας ή να δώσετε τέλος σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Τώρα θα πάρετε εύκολα αυτό που θέλετε στον έρωτα χωρίς να συγκρουστείτε και αν είστε αδέσμευτοι είναι βέβαιο ότι θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να αποφασίσετε να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσει ακραία συναισθήματα ή να φέρει στην επιφάνεια πάθη που μπορεί να σας κάνουν να χάσετε τον έλεγχο. Απολαύστε λοιπόν τον ερωτισμό και την ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση των ημερών αυτών, αλλά μην γίνετε παραπάνω πιεστικοί από όσο μπορεί να αντέξει ο άλλος. Η εβδομάδα θα κλείσει με την είσοδο του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, μια θέση που μιλάει για ερωτικά παιχνίδια, φλερτ, χαρά και διασκέδαση. Ξεκινάει λοιπόν ένα διάστημα που σας καλεί να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό και να εκφράσετε με θάρρος τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ερωτική για εσάς, όμως θα σας βοηθήσει να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στον χώρο εργασίας ή να έρθετε πιο κοντά με έναν/μια συνάδελφο. Ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που σημαίνει ότι η επικοινωνία σας ευνοείται και θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με μεγαλύτερη άνεση και ειλικρίνεια. Μάλιστα, οι θετικές όψεις του Ερμή στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρουν όμορφες και ρομαντικές συναντήσεις ή μηνύματα και συζητήσεις που θα γλυκάνουν την καρδιά σας. Η Κυριακή προσφέρεται για να έρθετε πιο κοντά με φίλους ή με ένα πρόσωπο από το διαδίκτυο και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις ή εξομολογήσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στο κλείσιμο της εβδομάδας σας καλεί να εστιάσετε στο σπίτι και στην οικογένεια, επομένως το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να ασχοληθείτε με μια μετακόμιση ή για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με τον σύντροφο ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.