Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 18/01/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 18/01/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 18/01/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η πρώτη Πανσέληνος του 2022, που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 18ης Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 27ο 51΄, θα είναι έντονη και ιδιαίτερα συναισθηματική.

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον αυστηρό και λογικό Αιγόκερω και το φεγγάρι στον συναισθηματικό και κυκλοθυμικό Καρκίνο και θα πρέπει να δώσουμε μάχη για να βρούμε την ισορροπία μεταξύ αυτών που υπαγορεύει η καρδιά και αυτών που επιβάλει το μυαλό και η λογική μας. Η Σελήνη κυβερνά τον Καρκίνο και όπως καταλαβαίνετε η Πανσέληνος σε αυτό το ζώδιο του νερού θα μας κάνει πολύ ευαίσθητους και θα καθοδηγούμαστε από τα συναισθήματα μας. Αυτό σημαίνει ότι η σκέψη μας θα είναι υποκειμενική, θα τα παίρνουμε όλα πιο προσωπικά και θα πληγωνόμαστε πιο εύκολα. Θα είμαστε απίστευτα ευσυγκίνητοι και οι αντιδράσεις μας σε ό,τι και όποιον μας πονάει, μας απορρίπτει και μας προσβάλει θα είναι απρόβλεπτες και βασισμένες στο θυμικό μας. Ο μόνος τρόπος για να βρούμε γαλήνη είναι να βρισκόμαστε όσο μπορούμε περισσότερο με άτομα που μας προκαλούν ασφάλεια, λειτουργούν υποστηρικτικά και μας αποδέχονται όπως είμαστε, χωρίς να μας κρίνουν για τις υπερβολές μας.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος του «Λύκου», όπως ονομάζεται το φεγγάρι του Ιανουαρίου, σχηματίζει αντίθεση με τον σκοτεινό Πλούτωνα στον Αιγόκερω και ίσως φέρει στην επιφάνεια απωθημένα, βαθιές πληγές από το παρελθόν, εξουσιαστικές και βίαιες συμπεριφορές σε προσωπικές σχέσεις και εμμονές. Ίσως υπάρξουν αναταραχές σε κοινωνικό επίπεδο και αντιδράσεις για τα περιοριστικά μέτρα.

Το φεγγάρι σχηματίζει και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, το οποίο από τη μία μας κάνει να είμαστε ονειροπόλοι, γεμάτοι φαντασία και ενθουσιώδεις, από την άλλη όμως δημιουργεί σύγχυση στα ήδη διαταραγμένα συναισθήματα μας και δεν μας αφήνει να κρίνουμε σωστά με καθαρό μυαλό και λογική σκέψη ό,τι μας συμβαίνει.

Λίγες ώρες μετά την Πανσέληνο και ενώ η Σελήνη θα έχει περάσει στον Λέοντα θα σχηματίσει μία αντίθεση με τον Ερμή στον Υδροχόο που βρίσκεται όμως σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και η «ομίχλη» θα αυξηθεί. Η σκέψη μας θα είναι θολή, δεν θα μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα και θα ενεργούμε βιαστικά στηριζόμενοι σε επιφανειακές εκτιμήσεις. Αν βάλουμε στην εξίσωση και την Αφροδίτη που είναι ανάδρομη, ίσως να εμφανιστούν κάποιοι πρώην ή να έρθουμε αντιμέτωποι με αποφάσεις ή καταστάσεις του παρελθόντος και το μυαλό μας να πλημμυρίσει με αναμνήσεις που ίσως φέρουν και δάκρυα στα μάτια μας, αφού θα έχουμε την τάση να δραματοποιούμε τα πάντα.

Όμως ο Ουρανός επιστρέφει στην ορθή του πορεία την ίδια μέρα της Πανσελήνου και ζητά από εμάς να κάνουμε βήματα μπροστά και να απελευθερωθούμε από ό,τι μας καταπιέζει. Οπότε δεν είναι κακό να κλάψουμε, να χτυπηθούμε, να ξεσπάσουμε, αλλά μετά να αφήσουμε πίσω μας τις απογοητεύσεις, τα παράπονα και την κλάψα και να προσπαθήσουμε για την εξέλιξη μας.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου και συγκεκριμένα όσους έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τις 25 έως τις 29 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

Όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι και αυτή μπορεί να φέρει μετεωρολογικές ή γεωφυσικές εξάρσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος του «Λύκου» τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος του «Λύκου» δείχνει τα… δόντια της και επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού στο δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο, φέρνοντας πίεση και πολλά νεύρα. Αυτό μπορεί να σημαίνει για κάποιους ότι τώρα θα βγουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα ή παράπονα που είχατε από την οικογένεια σας και ίσως προκληθούν εντάσεις με συγγενείς ή άτομα με τα οποία συμβιώνετε, αφού θα είστε πολύ συναισθηματικοί και οι αντιδράσεις σας θα είναι παρορμητικές και επιθετικές. Ίσως αυτό το φεγγάρι να φέρει μνήμες από δύσκολες καταστάσεις στα παιδικά σας χρόνια και να αισθάνεστε ότι κάποιοι άνθρωποι σας στέρησαν τη χαρά ή ότι ο τρόπος που σας ανέθρεψαν δημιουργεί προβλήματα και στην ενήλικη ζωή σας και να θέλετε να ζητήσετε τα ρέστα. Όμως δεν θα βρείτε άκρη, διότι από τη μία ο Πλούτωνας θα φέρνει σκοτεινές σκέψεις και από την άλλη ο Ποσειδώνας θα ρίχνει το πέπλο του και θα δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση και μαζί με τον ανάδρομο Ερμή δεν θα ξέρετε τι είναι αλήθεια και τι απόρροια της φαντασίας. Ίσως πάλι αν νιώθετε καταπιεσμένοι στις σχέσεις σας να θέλετε να θέσετε τους δικούς σας όρους και να αντιμετωπίσετε αντιδράσεις. Μπορεί όμως να σας βγουν και κάποιες εμμονές και να κολλήσει το μυαλό σας ότι κανείς δεν σας δίνει τη σημασία που έχετε ανάγκη και να αρχίσετε να ζητάτε επίμονα να είστε το σημείο αναφοράς τους και αν δεν το καταφέρετε να ξεσπάσετε με άσχημο τρόπο τα νεύρα σας. Από την άλλη, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και να πρέπει να ασχοληθείτε μαζί του επισταμένως και να ανατραπεί όλο το πρόγραμμα σας. Επειδή η Πανσέληνος επηρεάζει και το σπίτι ως ακίνητο, μπορεί να αρχίσετε να τρώγεστε με τα ρούχα σας και να μην σας αρέσει τίποτα στον χώρο που μένετε ή τώρα να προκύψουν προβλήματα στο σπίτι, τα οποία όμως τα γνωρίζατε, αλλά δεν κάνατε τίποτε για να τα επιδιορθώσετε. Και βέβαια μέσα σε όλη αυτή την ανακατωσούρα με την οικογένεια θα δεχτείτε και πίεση στη δουλειά και θα αισθάνεστε σαν να σας τραβούν σε δύο κατευθύνσεις, αφού θα είστε μοιρασμένοι ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις οικογενειακές υποχρεώσεις σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι προσπαθήσετε να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς και να έρχεστε σε επαφή μόνο με άτομα που σας αγαπούν, σας κατανοούν και σας «συγχωρούν» για την επιθετική και αντιδραστική συμπεριφορά σας. Αλλιώς μακριά και αγαπημένοι…Προσοχή σε υγεία, σχέσεις και δουλειά αυτές τις μέρες.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 25 έως τις 29 μοίρες του Κριού ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο φωτίζει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, τα μελλοντικά σας σχέδια, τις σπουδές, τις σχέσεις με τα αδέλφια, τους γείτονες, τους συναδέλφους και όσους αποτελούν τον καθημερινό σας κύκλο. Παρότι είναι ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό φεγγάρι, εσείς μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να λειάνετε διαφορές και προβλήματα που υπήρξαν με τα κοντινά σας πρόσωπα. Ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσετε και να ξεκαθαρίσετε ό,τι σας πλήγωσε στο παρελθόν και ό,τι μπορεί να αποτέλεσε την αφορμή για να απομακρυνθείτε από κάποια άτομα. Τώρα θα θέλετε να βγάλετε από μέσα σας απωθημένα και να λύσετε παρεξηγήσεις, αλλά πριν μπείτε σε αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να σκεφτείτε τους λόγους που θέλετε να το κάνετε. Διότι αν επιθυμείτε να κάνετε μια συζήτηση για να ρίξετε το φταίξιμο στους άλλους και να ζητήσετε τα ρέστα, άκρη δεν θα βρείτε. Όμως αν θέλετε να βάλετε τα πράγματα κάτω και να αναλύσετε σε ήπιους τόνους τις καταστάσεις που σας απομάκρυναν, προκειμένου να τα αφήσετε όλα πίσω σας, χωρίς αυστηρά κατηγορώ και μεγαλόσχημους χαρακτηρισμούς, τότε θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να έρθετε πιο κοντά. Επειδή τα λόγια σας θα είναι γεμάτα συγκίνηση και η έκφραση σας υπερβολική, προσέξτε πολύ τι λέτε και πώς το λέτε, αν δεν θέλετε μια συνάντηση συμφιλίωσης σας να γίνει Βατερλό. Ίσως υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις για θέματα που δεν γνωρίζατε ή ξαφνικά γεγονότα με τα αδέλφια σας ή οικογενειακά θέματα που θα σας ταράξουν. Μπορεί να προκύψουν ξαφνικές αλλαγές και προβλήματα σε ταξίδια ή θέματα με το μεταφορικό σας μέσο.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 25 έως τις 29 μοίρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος του «Λύκου» πραγματοποιείται στον 2ο ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με τον τομέα των χρημάτων, των απολαβών, των κερδών, των περιουσιακών σας στοιχείων, αλλά και της αποδοχής και της αυτοεκτίμησης σας. Με αυτό το φεγγάρι θα είστε πιο ευαίσθητοι και ευεπηρέαστοι στη γνώμη των άλλων. Ίσως κάποιος από το κοινωνικό σας περιβάλλον κάνει κάποιο σχόλιο το οποίο να σας προβληματίσει ή να πλήξει την αυτοπεποίθηση σας και να μπείτε σε διαδικασία να αναλογιστείτε ποιοι σας εκτιμούν και ποιοι όχι, αλλά και πόσο εκτιμάτε και εσείς τον εαυτό σας. Ίσως ξυπνήσουν κάποιοι κρυμμένοι φόβοι ή νιώσετε λίγο άβολα ή μπορεί να σας «πνίξουν» τα έντονα συναισθήματα των άλλων. Οι ημέρες απαιτούν ψυχραιμία και ωριμότητα. Από την άλλη, αυτή η Πανσέληνος ζητά από εσάς να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στα οικονομικά σας και να βάλετε μια τάξη. Μην μπείτε στη διαδικασία να μπερδέψετε τα οικονομικά σας κέρδη με την αυταξία σας, διότι είναι μάταιο και θα σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τρόπους να ξεμπερδεύετε με παλιά χρέη και ό,τι σας κρατά πίσω, ίσως μπορείτε να εξετάσετε διακανονισμούς και οικονομικές συμφωνίες που έχετε κάνει και να προβείτε σε νέες συμφωνίες με πιο ευνοϊκούς όρους για εσάς. Κάντε έναν καλό προϋπολογισμό για το νέο έτος και βρείτε τρόπους να μειώσετε τα έξοδα και να αυξήσετε τα έσοδα σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 25 έως τις 29 μοίρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως παιδιά της Σελήνης επηρεάζεστε πάντα από τις φάσεις του φεγγαριού και πόσο περισσότερο όταν η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, όπως αυτή της 18ης Ιανουαρίου, η οποία είναι έντονη και ιδιαίτερα συναισθηματική. Άρα θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και να έχετε μαζί σας πάντα και παντού ένα πακετάκι χαρτομάντηλα, διότι η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο. Καταρχάς, η Πανσέληνος σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας και αν αυτές πληρούνται. Ίσως κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας με τα λόγια ή τις πράξεις του πυροδοτήσει κάποιες ανασφάλειες σας ή μπορεί να σας ασκήσει κάποιου είδους κριτική που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για πολλά και με αφορμή αυτό να ξεκινήσετε την προσωπική σας αξιολόγηση για τις επιλογές που έχετε κάνει στη ζωή σας. Αποδέχεστε εσείς τον εαυτό σας; Είστε εντάξει με την εμφάνιση σας και την εικόνα που παρουσιάζετε; Ο τρόπος που σχετίζεστε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο σας ικανοποιεί ή σας καταπιέζει; Μήπως τα όρια σας είναι ελαστικά και οι άλλοι σας εκμεταλλεύονται; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα σας απασχολήσουν με κάποιον τρόπο την περίοδο της Πανσελήνου και θα κληθείτε να κάνετε κάποιες σκληρές συνειδητοποιήσεις που ίσως προκαλέσουν πόνο και φέρουν δάκρυα. Όμως θα πρέπει να πάρετε και τις αποφάσεις σας και να βγάλετε από τη ζωή σας ό,τι σας καταπιέζει και όποιον δεν σας εκτιμά. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να δημιουργήσετε χώρο για το καινούριο στη ζωή σας. Αυτή βέβαια δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, ειδικά για εσάς τους Καρκίνους που σας είναι πολύ δύσκολο να πείτε αντίο, έστω και αν είναι για το καλό σας. Να θυμάστε όμως ότι αν δεν εκτιμάτε εσείς τον εαυτό σας, δεν θα το κάνει κανείς άλλος. Προσοχή σε υγεία, σχέσεις, δουλειά αυτές τις μέρες.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 25 έως τις 29 μοίρες του Καρκίνου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

ΛΕΩΝ

Η έντονη και ιδιαίτερα συναισθηματική Πανσέληνος επηρεάζει τον πιο προσωπικό, αθέατο, μυστικό και παρασκηνιακό οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 12ο οίκο, και σας καλεί να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς και στις ανάγκες σας. Θα έχετε την τάση να απομακρυνθείτε από την κοινωνική βαβούρα, να απομονωθείτε και να διαχειριστείτε τις ευαισθησίες σας που αυτό το διάστημα θα είναι πολλές και έντονες. Θα σας πιάσει το παράπονο, θα ξεχειλίζετε από συναίσθημα, νοσταλγία και θα είστε ιδιαίτερα ευσυγκίνητοι. Θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα απωθημένα σας, αλλά θα πρέπει να θεραπεύσετε τις πληγές σας και να μην τις αφήνετε να θεριεύουν. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ξεκουραστείτε και επιλέξτε ό,τι σας χαλαρώνει και σας αναζωογονεί. Δώστε σημασία στην υγεία, τη φυσική σας κατάσταση και φροντίστε τη διατροφή σας. Η αντίθεση της Πανσελήνου με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες που βλάπτουν τον οργανισμό σας, αλλά και από τοξικές σχέσεις που πιέζουν την ψυχολογία σας. Πετάξτε από τη ζωή σας ό,τι σας είναι άχρηστο και δεν σας βοηθά να πάτε μπροστά. Επίσης, μπορεί να υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα και αυτό σημαίνει ότι είτε εσείς κάνετε κρυφά ραντεβού και μυστικές διεργασίες είτε κάποιοι άλλοι λειτουργούν παρασκηνιακά σε βάρος σας και ίσως έχετε και κάποιες αποκαλύψεις που μπορεί να σας ταράξουν ψυχικά.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 25 έως τις 29 μοίρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 11ο ηλιακό σας σπίτι επηρεάζει η Πανσέληνος και τον τομέα των φίλων, των υποστηρικτών, των ομοϊδεατών, των προσδοκιών και των μελλοντικών σας σχεδίων. Με αυτό το φεγγάρι θα μπείτε στη διαδικασία να παρατηρήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο, τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, που σχετίζεστε και έχετε κοινούς στόχους και θα αναρωτηθείτε τον ρόλο που παίζετε εσείς στη ζωή τους και τον ρόλο που παίζουν αυτοί. Μήπως δεν υπάρχει ισορροπία μεταξύ σας; Μήπως τα όρια έχουν καταλυθεί, οι αρχικοί στόχοι έχουν αλλάξει και τελικά δεν υπάρχει τίποτα να σας ενώνει; Μήπως εσείς δεν είστε ομαδικοί παίκτες και λειτουργείτε εγωιστικά; Μήπως ο τρόπος σας είναι λάθος και δεν επιτρέπετε στους άλλους να ανθίσουν; Όλα αυτά ενδεχομένως να σας απασχολήσουν και ίσως αισθανθείτε ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε ανθρώπους ή δραστηριότητες που απλά υπάρχουν στη ζωή σας από συνήθεια ή φόβο και πλέον να θέλετε περισσότερη ελευθερία και νέες επαφές με άτομα που έχετε κοινούς σκοπούς και ιδέες. Επειδή με αυτό το φεγγάρι θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις, προσέξτε πολύ πώς εκφράζετε τα παράπονά σας και τι λέτε, ιδιαίτερα όταν επικοινωνείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διότι η τοξικότητα θα είναι αυξημένη. Επίσης, με την Πανσέληνο μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος στόχος σας δεν προχωρά όπως είχατε υπολογίσει και θα πρέπει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ή να πάρετε άλλο δρόμο για να μην χάνετε χρόνο και ενέργεια σε σχέδια που δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 25 έως τις 29 μοίρες.

ΖΥΓΟΣ

Τον τομέα της καριέρας, της φήμης και του επαγγελματικού σας στάτους επηρεάζει η Πανσέληνος του «Λύκου» και αν δεν υπήρχε η εμπλοκή του Πλούτωνα ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα. Όμως ο πλανήτης του σκότους φέρνει προβλήματα, απωθημένα, εμμονές και εντάσεις. Θα είστε απογοητευμένοι, φορτισμένοι και πιεσμένοι από τις απαιτήσεις των άλλων και ίσως να ξύνετε τα νύχια σας για παράπονα και καβγά. Αυτό ακριβώς όμως είναι που δεν πρέπει να κάνετε, ιδιαίτερα με τους προϊσταμένους σας, διότι θα χάσετε και το όποιο δίκιο έχετε, αφού όλοι θα είναι στην τσίτα και κανείς δεν θα έχει τη διάθεση να ακούσει, παρά μόνο να ξεσπάσει. Οι ρήξεις θα είναι έντονες, γι’ αυτό πριν κάνετε την οποιαδήποτε επίθεση να είστε προετοιμασμένοι ότι ο δρόμος δεν θα έχει γυρισμό και ότι ίσως δείτε την πόρτα της εξόδου και οι κόποι σας θα πάνε χαμένοι. Ταυτόχρονα και εξ αντανακλάσεως επηρεάζεται και ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού και αυτό σημαίνει ότι είτε μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι ως ακίνητο είτε θα υπάρχει πίεση και στο οικογενειακό περιβάλλον και θα νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και ότι όλοι κάτι απαιτούν από εσάς και θα πνίγεστε. Προσέξτε όμως, διότι οι εκρήξεις μπορεί να φέρουν αντιδράσεις και μάλιστα πάρα πολύ έντονες και ξαφνικά το σπίτι θα μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη. Επιστρατεύστε όσο μπορείτε τη διπλωματία που σας χαρακτηρίζει και κάντε όση υπομονή μπορείτε, αλλιώς ετοιμαστείτε για αλλαγές… με ό,τι μπορεί να περιλαμβάνει αυτή η λέξη. Παίζει βέβαια και το σενάριο να τα δίνετε όλα για την καριέρα σας και να έχετε παραμελήσει την οικογένεια σας και να δεχτείτε πυρά για τη συμπεριφορά σας ή και ένα τελεσίγραφο που θα σας κλονίσει και δεν θα ξέρετε τι να κάνετε, αφού θα νιώθετε μοιρασμένοι ανάμεσα στη δουλειά και στην οικογένεια που έχει την ανάγκη σας. Προσοχή σε υγεία, σχέσεις, δουλειά αυτές τις μέρες.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 25 έως τις 29 μοίρες του Ζυγού ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει τον 9ο Ηλιακό σας οίκο της έμπνευσης, της εκπαίδευσης, της πνευματικότητας, των προσωπικών πεποιθήσεων και των ταξιδιών στο εξωτερικό. Μπορεί να προκύψει κάποιο θέμα που αφορά σε κάποια υπόθεση με το δημόσιο, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον ή αν εργάζεστε στο εξωτερικό ή συνεργάζεστε με ξένους να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. Επίσης, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε ό,τι αφορά ταξίδια και μετακινήσεις, αλλά και σε αυτά που γράφετε και υπογράφετε και να ζητάτε πάντα τη γνώμη ειδικών σε συμβόλαια, διότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Γενικά, μια συναισθητική φόρτιση θα την έχετε και ίσως το φεγγάρι σας κάνει πιο επιθετικούς και διεκδικητικούς, κάτι που μπορεί να φέρει αντιδράσεις από τους γύρω σας. Ίσως πείτε ή ακούσετε βαριές κουβέντες και φτάσετε σε οριακά σημεία με κάποιες σχέσεις σας. Καλό είναι να σκέφτεστε διπλά και τριπλά πριν ξεστομίσετε το… δηλητήριό σας και να είστε έτοιμοι για σκληρή αντεπίθεση. Κανείς δεν θα είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω με αυτή την Πανσέληνο και όλοι θα θέλουν να βγάλουν τα εσώψυχά τους και ίσως τον κακό τους εαυτό. Μπορεί να προκύψουν και κάποιες καταστάσεις που να αποτελέσουν το έναυσμα για να ξεκαθαρίσετε ποιοι άνθρωποι αξίζουν να μείνουν δίπλα σας, ποιοι έχουν τις ίδιες αξίες με εσάς και ποιοι σας εξελίσσουν και διευρύνουν τους ορίζοντες σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 25 έως τις 29 μοίρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο οίκος της οικειότητας, των ερωτικών σχέσεων, της σεξουαλικότητας, των οικονομικών που διαχειρίζεστε με άλλους, αλλά και του φόβου της έκθεσης ή απόρριψης, ενεργοποιείται από την Πανσέληνο στον Καρκίνο και ίσως βυθίζεστε σε σκέψεις και προβληματισμούς. Θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι, θα αναζητάτε την ουσία στις σχέσεις σας και αν οι άλλοι μένουν στην επιφάνεια των πραγμάτων, τότε ίσως προκληθούν εντάσεις. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, διότι ούτε η αντίθεση της Πανσελήνου με τον Πλούτωνα, αλλά ούτε το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ο ανάδρομος Ερμής σας βοηθούν να έχετε καθαρή εικόνα και έτσι δεν μπορείτε να αξιολογήσετε με ασφάλεια και ρεαλισμό τις συνθήκες στις σχέσεις σας, αφού όλες οι αντιδράσεις θα είναι παρορμητικές και υπό το καθεστώς σύγχυσης. Καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις που σας δημιουργούν πίεση και άγχος και μην αφήσετε στο θυμικό σας να κάνει κουμάντο. Προσπαθήστε να βάλετε φρένο στους φόβους και τα απωθημένα σας, για να μην πείτε λόγια που μετά δεν μπορείτε να πάρετε πίσω. Επίσης, η Πανσέληνος επηρεάζει και τον τομέα των οικονομικών και ίσως ξυπνήσουν κάποιες ανασφάλειες σχετικά με τα οικονομικά ή χρέη που έχουν συσσωρευτεί από το παρελθόν. Όμως, μην αφήσετε τίποτα στην τύχη και μην κρύβετε κάτω από χαλάκι προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Προσέξτε τα έξοδα που κάνετε και τους λογαριασμούς που πληρώνετε. Το φεγγάρι ίσως σας βοηθήσει να βάλετε μια τάξη σε χρέη και οφειλές που έχετε στο δημόσιο, στην εφορία ή στις τράπεζες. Ακόμη, μπορεί να προκύψει κάποιο οικονομικό θέμα με έναν συνέταιρο ή κάτι που σχετίζεται με κληρονομικά ή με το εισόδημα του συντρόφου σας και να δημιουργηθούν εντάσεις.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 25 έως τις 29 μοίρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος του «Λύκου» σχηματίζεται απέναντί σας και επηρεάζει τον γάμο, τις σημαντικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οτιδήποτε βιώνετε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και δεν σας ικανοποιεί, ίσως τώρα πάρει γιγαντιαίες διαστάσεις στο μυαλό σας και θα θέλετε την κάθαρση. Και αυτό σημαίνει πως ό,τι δεν λύνεται… κόβεται. Με απλά λόγια, το φεγγάρι αυτό θα φέρει έντονη συναισθηματική πίεση και αν είστε σχέσεις και συνεργασίες που δεν σας δίνουν αυτό που θέλετε, που οι άλλοι δεν πληρούν τα δικά σας στάνταρ, θα θέσετε τους όρους σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις. Αν οι όροι σας δεν γίνουν αποδεκτοί, δεν θα έχετε όρεξη για διαπραγματεύσεις, οπότε θα αποχωρήσετε με συνοπτικές διαδικασίες. Δυστυχώς αυτή Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που σας ενοχλούσαν μέχρι τώρα και κάνατε ότι τα αγνοούσατε, αλλά πλέον θα νιώθετε ότι σας πνίγουν σαν θηλιά. Χειριστικά και εξουσιαστικά παιγνίδια, ελεγκτικές συμπεριφορές, ξεσπάσματα θυμού, εμμονικές δράσεις και αποκαλύψεις, είναι μέσα στα σενάρια των ημερών, είτε από εσάς είτε από τους συντρόφους σας και τα άτομα που συνεργάζεστε. Βέβαια, αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει και κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας, το οποίο να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και να φέρει τα πάνω-κάτω. Γενικά, είναι ένα διάστημα που θα προβληματιστείτε πολύ και θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, είτε σε ερωτικό είτε σε επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 25 έως τις 29 μοίρες του Αιγόκερου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον τομέα της εργασίας και της υγείας επηρεάζει η Πανσέληνος στον Καρκίνο και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε τις συγκρούσεις με προϊσταμένους, υφισταμένους, συναδέλφους και συνεργάτες. Θα είστε πολύ πιεσμένοι και φορτισμένοι, αλλά ό,τι κι αν συμβεί φροντίστε να το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και μην το αφήσετε να σας καταβάλει. Αυτή την περίοδο θα αισθάνεστε πιο κουρασμένοι και καταπονημένοι, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον εαυτό σας, την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε και λίγο. Αν προκύψει κάποιο θέμα με τη διατροφή και θέλετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, η κατάλληλη στιγμή είναι ακριβώς μετά την Πανσέληνο. Όταν λοιπόν το φεγγάρι θα αρχίσει να «σβήνει» είναι η ευκαιρία σας να… σβήσετε και εσείς τον παλιό σας εαυτό, να αφήσετε πίσω σας κακές συνήθειες και να κάνετε μια νέα αρχή που να αφορά τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Είναι επίσης ένα θετικό διάστημα να ξεφύγετε από τις κουραστικές ρουτίνες σας και να βρείτε νέες δραστηριότητες που να σας γεμίζουν χαρά και ευεξία. Πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στον εαυτό σας και να μην επωμίζεστε τα βάρη και τις υποχρεώσεις των άλλων. Βρείτε χρόνο για να αναπαυθείτε και να χαλαρώσετε, διότι εκτός από το σώμα σας και το νευρικό σας σύστημα είναι αδύναμο.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 25 έως τις 29 μοίρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Τον 5ο ηλιακό οίκο της αγάπης, του έρωτα, του ρομαντισμού, της τύχης, της δημιουργικότητας και των παιδιών επηρεάζει η Πανσέληνος του «Λύκου» και φέρνει πίεση, άγχος και εντάσεις. Το φεγγάρι θα αυξήσει το στρες και τις ανησυχίες σας για το παρακάτω της ζωής σας και θα είστε στην τσίτα. Μπορεί κάποιοι να σκέφτονται το τι θα γίνει με τη σχέση τους, με τον γάμο τους, με τα παιδιά τους ή τα δημιουργικά τους σχέδια και τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται να τα μεγαλοποιούν και να γκρινιάζουν συνεχώς. Όπως καταλαβαίνετε, η γκρίνια φέρνει εντάσεις και τσακωμούς και τελικά ενώ ουσιαστικά προσπαθείτε να λύσετε ένα πρόβλημα που σας αγχώνει, με την μουρμούρα και την απαισιοδοξία να δημιουργείτε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Αυτό αφορά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Η ψυχολογία σας θα είναι πεσμένη και δεν θα βρίσκετε πουθενά χαρά και ευτυχία, διότι τα πράγματα δεν θα έρχονται όσο εύκολα θα θέλετε εσείς. Ίσως πιέζοντας τις καταστάσεις να τις φτάσετε σε οριακά σημεία και να φέρετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε. Η Πανσέληνος αυτή θέλει ψυχραιμία και να μην τα βλέπετε όλα μαύρα. Αν πιέζεστε από κάτι, δεν χρειάζεται ούτε να μιζεριάζετε ούτε να βγάζετε την ψυχή στον σύντροφό σας και στους φίλους σας, βρείτε δημιουργικές ασχολίες να κάνετε, οι οποίες σας γεμίζουν με κέφι και σας κάνουν να ξεφύγετε από την πεζή και δύσκολη καθημερινότητα. Εσείς ξέρετε τι σας ηρεμεί και τι σας γεμίζει ευτυχία. Βρείτε λίγο χρόνο να αποσυμπιεστείτε ψυχολογικά και μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα. Μην προκαλείτε ούτε τους άλλους, αλλά ούτε και την τύχη σας με αυτό το φεγγάρι.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 25 έως τις 29 μοίρες.