Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/01/2022 – 23/01/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/01/2022 – 23/01/2022

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει δυναμικά με την Πανσέληνο του «Λύκου» ή αλλιώς την πρώτη Πανσέληνο του έτους, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/01/2022. Παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα στην εποχή του Αιγόκερου και οι συνθήκες μας καλούν να ασχοληθούμε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας μας, αυτή η Πανσέληνος θα μας υπενθυμίσει ότι τα συναισθήματα παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και δεν μπορούμε να τα παραβλέπουμε. Είναι λοιπόν η ευκαιρία να δείξουμε τη στοργή και το ενδιαφέρον μας στον σύντροφο μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα, να βιώσουμε βαθιά συναισθήματα και να έρθουμε σε επαφή με την πιο ευάλωτη πλευρά μας. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η αντίθεση της Πανσελήνου με τον σκοτεινό Πλούτωνα θα μας φέρει αντιμέτωπους με άβολες αλήθειες, καθώς μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια μυστικά ή καταπιεσμένες πλευρές του εαυτού μας. Την ίδια ημέρα έχουμε άλλα δύο σημαντικά αστρολογικά θέματα. Ο ανατρεπτικός Ουρανός θα γυρίσει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου μετά από 5 μήνες ανάδρομης πορείας και θα μας δημιουργήσει ξανά την ανάγκη να κάνουμε ριζικές αλλαγές στη ζωή μας, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές συμβάσεις και τους κανόνες που μας έχουν επιβάλλει. Στη συνέχεια, ο Βόρειος Δεσμός (Κάρμα) μετακινείται και αυτός με τη σειρά του στο ζώδιο του Ταύρου και μας καλεί να εστιάσουμε στα απλά και καθημερινά και να αναζητήσουμε την απόλαυση και την ασφάλεια μέσα στις σχέσεις μας. Προτεραιότητα τώρα είναι η ηρεμία και η εσωτερική γαλήνη, επομένως είναι η ώρα να απαλλαγούμε οριστικά από όσα μας βαραίνουν και μας περιορίζουν. Στις 20/01/2022 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο αντισυμβατικό ζώδιο του Υδροχόου, εγκαινιάζοντας μια πιο κοινωνική περίοδο κατά την οποία θα δώσουμε περισσότερη έμφαση στην προσωπική μας ελευθερία και θα μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα που μας εξιτάρουν εγκεφαλικά. Στις 23/01/2022 ο ανάδρομος Ερμής θα συναντήσει τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου και θα φέρει συζητήσεις, επαφές και συνειδητοποιήσεις που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα. Ίσως μάλιστα να επανέλθει ένα ζήτημα από το παρελθόν προκειμένου να το επανεξετάσετε και να το επιλύσετε. Μην ξεχνάτε όμως ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος όπως και η Αφροδίτη επομένως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις, αφού λείπουν ακόμα κάποια κομμάτια από το παζλ.

ΚΡΙΟΣ

Φημίζεστε για την τόλμη σας και την τάση σας να παίρνετε πρωτοβουλίες και να προχωράτε μπροστά χωρίς να λογαριάζετε τις επιπτώσεις και πολλές φορές αδιαφορώντας εντελώς για συναισθήματα που μπορεί με κάποιο τρόπο να σας κρατήσουν πίσω. Αυτή η Πανσέληνος όμως, που πραγματοποιείται στις 18/1 στο ζώδιο του Καρκίνου, σας ωθεί να εστιάσετε περισσότερο στον ψυχισμό σας και στις βαθύτερες ανάγκες σας. Αισθάνεστε ασφάλεια μέσα στη σχέση σας; Αισθάνεστε αρκετά άνετα με τον σύντροφο σας ώστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά; Ή πιάνετε αρκετά συχνά τον εαυτό σας να αισθάνεται ότι ο άλλος δεν σας καταλαβαίνει ή ότι δεν συμμερίζεται τις ανάγκες σας; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα σας απασχολήσουν και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να τα αγνοήσετε. Στις 20/1 ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου και για το επόμενο διάστημα θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να κοινωνικοποιηθείτε, να βελτιώσετε τις φιλικές σας σχέσεις ή ακόμα και για μια νέα ερωτική γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο, εάν είστε αδέσμευτοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλοι γνωρίζουν λίγο πολύ ότι είστε άτομα που θέλουν να παίρνουν τον χρόνο τους και να προχωράνε με αργά και μεθοδικά βήματα. Ωστόσο, με την πρώτη Πανσέληνο του έτους στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/1, θα πιάσετε τον εαυτό σας να προσπαθεί να διαχειριστεί την έντονη καθημερινότητα, καθώς το πρόγραμμα σας θα είναι γεμάτο με συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις που τρέχετε να προλάβετε. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν καβγάδες με τον σύντροφο ή τα κοντινά σας πρόσωπα και να ειπωθούν σκληρά λόγια τα οποία θα κλονίσουν τη σχέση σας. Την ίδια ημέρα, ο Ουρανός γυρνάει σε ορθή πορεία στο δικό σας ζώδιο, κάτι που θα βοηθήσει να ανακτήσετε την ενέργεια για να προχωρήσετε μπροστά και να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Είστε έτοιμοι να πάρετε ξανά τη ζωή στα χέρια σας και να κάνετε ριζικές αλλαγές οι οποίες μπορεί να ξαφνιάσουν τους γύρω σας. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να μετακομίσετε, άλλοι θα βρείτε το θάρρος να χωρίσετε ή να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα στη σχέση σας. Γενικώς, θα επαναστατήσετε ενάντια σε ό,τι ή όποιον σας περιορίζει και θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεφεύρετε τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης θα συνεχίσει για άλλη μια εβδομάδα να κινείται στον Τοξότη και σε έναν τομέα που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτές τις ημέρες λοιπόν οι εντάσεις θα συνεχιστούν για λίγο ακόμα με το έτερον ήμισυ, όπως και η ανάγκη να επιβληθεί ο ένας στον άλλον. Είναι σημαντικό να βρείτε τι σας ενώνει με το ταίρι σας και όχι τι σας χωρίζει και να προσπαθήσετε να επιλύσετε τις διαφορές σας, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να κάνετε ένα βήμα πίσω. Με τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου στις 18/1 θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδεσμευτείτε από οτιδήποτε σας κρατάει πίσω και να φύγετε μακριά από τοξικές σχέσεις και ανθρώπους. Τώρα θα μπορέσετε να απαλύνετε τις πληγές του παρελθόντος και να βάλετε επιτέλους όρια σε όποιον προσπαθεί να σας περιορίσει. Ο Ήλιος στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου από τις 20/1 αποτελεί ένα ευχάριστο νέο για εσάς, καθώς θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την αισιόδοξη σας πλευρά και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι θα δώσουν νόημα στη ζωή σας. Πείτε ναι σε νέες εμπειρίες και περιπέτειες που θα σας βγάλουν για λίγο έξω από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα μπορούμε να πούμε ότι βρίσκεστε στο επίκεντρο, καθώς η πρώτη Πανσέληνος του έτους πραγματοποιείται στις 18/1 στο δικό σας ζώδιο. Το φεγγάρι αυτό θα φωτίσει κάποιες κρυμμένες αλήθειες για τις σχέσεις σας, τις οποίες μπορεί για κάποιο λόγο να αποφεύγατε να τις αντιμετωπίσετε τόσο καιρό. Θα τα δείτε όλα κάτω από ένα πολύ διαφορετικό πρίσμα και θα συνειδητοποιήσετε τι λάθος χειρισμούς κάνατε και τι πρωτοβουλίες πρέπει να πάρετε από εδώ και στο εξής. Παρόλο που όλη αυτή η διαδικασία δεν θα είναι ανώδυνη και μπορεί να νιώσετε ότι τα συναισθήματα σάς κατακλύζουν, θα έχετε ταυτόχρονα μια ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τις επιθυμίες σας και κυρίως το πώς θα τις διεκδικήσετε. Στις 20/1 ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο και η προσοχή σας θα στραφεί στις ερωτικές και σεξουαλικές σας σχέσεις. Εάν κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία, θα είναι γεμάτη πάθος και σεξουαλική έξαψη και θα σας υπενθυμίσει πώς είναι να επιθυμείτε κάποιον στα άκρα. Αν είστε ήδη σε σχέση, με τη σύνοδο ανάδρομου Ερμή και Ήλιου στις 23/1, είναι πιθανό να έρθει στην επιφάνεια ένα μυστικό το οποίο θα κλονίσει τη μεταξύ σας εμπιστοσύνη και θα σας δημιουργήσει αμφιβολίες. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και μην βγάζετε ακόμα οριστικά συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 18/1 στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί έναν πιο ιδιωτικό τομέα για εσάς και θα σας φέρει σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σας και τα συναισθήματα σας. Εάν αισθάνεστε χαμένοι και μπερδεμένοι και δεν ξέρετε πώς να χειριστείτε την κατάσταση στα ερωτικά σας, είναι πολύ σημαντικό να ακούσετε το ένστικτο σας και να αγνοήσετε φοβίες και ανασφάλειες που σας κρατάνε πίσω ή ανθρώπους που προσπαθούν να σας αποπροσανατολίσουν και να σας σαμποτάρουν. Στις 20/1 ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλύσετε τις διαφορές σας με το ταίρι σας και να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας με μεγαλύτερη άνεση. Εάν είστε αδέσμευτοι, η συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή στις 23/1 μπορεί να φέρει στον δρόμο σας μια μοιραία γνωριμία ή ένα πρόσωπο από το παρελθόν το οποίο μπορεί να επιθυμεί επανασύνδεση. Ωστόσο, μιας και ο Ερμής κινείται ακόμα σε ανάδρομη πορεία, δεν θα πρέπει να βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί στην πορεία να μετανιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρώτη Πανσέληνος του έτους πραγματοποιείται στις 18/1 στο ζώδιο του Καρκίνου, σε έναν τομέα που για εσάς συμβολίζει τις φιλίες, την κοινωνική σας ζωή και τα όνειρα σας. Είστε ένα ζώδιο που φημίζεται για την πρακτική του φύση και την ανάγκη να προσεγγίζει ρεαλιστικά και μεθοδικά το κάθε ζήτημα. Ωστόσο, αυτό το φεγγάρι σας καλεί να τα βάλετε για λίγο στην άκρη όλα αυτά και να τολμήσετε να κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια, είτε είστε μόνοι είτε σε σχέση. Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε γύρω σας ένα υποστηρικτικό δίκτυο ανθρώπων και να ξέρετε ότι τα άτομα γύρω σας συμμερίζονται τις απόψεις και τις ιδέες σας. Εάν αισθάνεστε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, τότε αυτή η Πανσέληνος αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα και να απαλλαγείτε από ανθρώπους που σας περιορίζουν. Την ίδια ημέρα ο Ουρανός θα γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό σημαίνει ότι σιγά-σιγά θα βρείτε ξανά τη χαμένη αισιοδοξία σας και το νόημα στη ζωή σας και θα έχετε όλη τη διάθεση να εμπλακείτε σε νέες περιπέτειες. Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μπορεί να διαφέρουν από εσάς, αλλά έχουν να σας διδάξουν πολλά και να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.

ΖΥΓΟΣ

O Ουρανός επιστρέφει ορθόδρομος στο ζώδιο του Ταύρου στις 18/1 μετά από 5 μήνες ανάδρομης πορείας. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα αρχίσετε να παίρνετε τον έλεγχο της συναισθηματικής σας ζωής στα χέρια σας και θα βρείτε το κουράγιο να απομακρυνθείτε επιτέλους από τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους που σας δημιουργούν δυσάρεστα συναισθήματα. Σε όλη αυτή τη διαδικασία θα συμβάλλει και η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο την ίδια ημέρα, μια θέση η οποία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε επίπονες καταστάσεις και να απελευθερωθείτε από όσα κρατούσατε θαμμένα τόσο καιρό. Ο Ήλιος στις 20/1 θα κάνει την είσοδο του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις ερωτικές σας σχέσεις και θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να ζήσετε μια παθιασμένη ερωτική περιπέτεια ή να αναζωπυρώσετε τη φλόγα σας εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση. Θα μπορέσετε τώρα να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στις 23/1 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο έναν παλιό σας έρωτα, όμως δεν θα πρέπει να ενθουσιαστείτε πριν σας δείξει τις αληθινές του προθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ορθόδρομη πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου από τις 18/1 θα ξεκαθαρίσει σιγά-σιγά το τοπίο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τους προηγούμενους 5 μήνες ίσως να αισθανόσασταν εκνευρισμό και πίεση, καθώς τα πράγματα δεν κυλούσαν αρμονικά, όμως τώρα σταδιακά θα επιλυθούν τα προβλήματα με τον σύντροφο σας και σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε τις ισορροπίες σας. Σε όλο αυτό θα συμβάλλει και η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο του Ταύρου, μια θέση η οποία θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε το επόμενο βήμα στην προσωπική σας ζωή. Είτε αποφασίσετε να διακόψετε μια σχέση είτε να την επισημοποιήσετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και να μην νιώθετε καταπιεσμένοι. Αν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, αφού δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία σας. Στις 20/1 ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου, ενεργοποιώντας ένα πιο ιδιωτικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Για το επόμενο διάστημα θα είστε πιο εσωστρεφείς και θα προτιμήσετε την παρέα ανθρώπων που σας προσφέρουν ασφάλεια. Είναι μια ευκαιρία να αφήσετε τους εγωισμούς στην άκρη και να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς, που πραγματοποιείται στις 18/1 στο ζώδιο του Καρκίνου, ενεργοποιεί έναν από τα πιο σκοτεινούς οίκους του ωροσκοπίου σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με συναισθήματα που τόσο καιρό μπορεί να κρατούσατε κρυμμένα. Μην ξαφνιαστείτε εάν βγει στην επιφάνεια η πιο ευάλωτη πλευρά σας και κυρίως μην νιώσετε ντροπή ή αδυναμία εάν φανούν οι ανασφάλειες και οι φοβίες σας. Αυτή η Πανσέληνος θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στη συναισθηματική σας ζωή και να αφήσετε πίσω σας οριστικά πλέον ανθρώπους από το παρελθόν που με κάποιο τρόπο σας αναστατώνουν και είναι τοξικοί για εσάς. Το θετικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1, μια θέση η οποία θα βγάλει προς τα έξω την πιο κοινωνική σας πλευρά. Αν είστε ελεύθεροι, το επόμενο διάστημα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες και συζητήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Εάν είστε δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε τις επόμενες ημέρες για να οργανώσετε μια εκδρομή με το ταίρι σας, αρκεί να είστε διπλά προσεκτικοί μιας και ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/1, βάζοντας στο μικροσκόπιο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Καλείστε να αναγνωρίσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και να μην διστάσετε να τα εκφράσετε στον σύντροφο σας. Αυτό το φεγγάρι σας λέει πως δεν υπάρχει λόγος να καταπιέζετε τις επιθυμίες σας και να κάνετε συνεχώς υποχωρήσεις μόνο και μόνο για να κρατήσετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας. Αντιθέτως, είναι σημαντικό να αισθάνεστε ο εαυτό σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να έρθετε σε σύγκρουση κάποιες φορές. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα και θα σας φέρει αντιμέτωπους με βαθιές συνειδητοποιήσεις. Την ίδια ημέρα ο ανατρεπτικός Ουρανός θα γυρίσει ορθόδρομος στο ζώδιο του Ταύρου μετά από 5 μήνες ανάδρομης πορείας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποσαφηνίσετε την κατάσταση στα ερωτικά σας ζητήματα. Εάν λοιπόν το προηγούμενο διάστημα υπήρξατε αναποφάσιστοι σχετικά με την πορεία της σχέσης σας, τώρα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα μπορέσετε πιο εύκολα να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο κυβερνήτης σας, ο Ουρανός, επιστρέφει ξανά ορθόδρομος στις 18/1 στο ζώδιο του Ταύρου, σε έναν τομέα που για εσάς σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Εάν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν εντάσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα ή απομακρυνθήκατε από το σύντροφο σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε τη σχέση σας και να χειριστείτε καλύτερα τις διαφορές που μπορεί να σας χωρίζουν. Την ίδια ημέρα, η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση σχετικά με ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι σας, όπως για παράδειγμα μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να δώσετε προτεραιότητα στη συναισθηματική σας ασφάλεια και να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους. Στις 20/1 ο Ήλιος μπαίνει στο δικό σας ζώδιο και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας. Θα ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό σας και θα μπορέσετε επιτέλους να εκφράσετε με θάρρος τις επιθυμίες και τα θέλω σας στους άλλους. Το επίκεντρο τώρα είναι ο εαυτός σας και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να συμβιβάζεστε με καταστάσεις που δεν σας δίνουν όσα αξίζετε. Ωστόσο, χρειάζεται ακόμα λίγη προσοχή στις συζητήσεις και γενικότερα στην επικοινωνία σας με τους άλλους, μιας και ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σας ζώδιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρώτη Πανσέληνος του έτους, η οποία πραγματοποιείται στις 18/1 στο ζώδιο του Καρκίνου, θα είναι ιδιαίτερα ερωτική για εσάς. Εάν δεν βρίσκεστε σε σχέση αυτή την περίοδο, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας δημιουργήσει έντονα και παθιασμένα συναισθήματα και θα αισθάνεστε πολύ οικεία μαζί του από τις πρώτες κιόλας στιγμές. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, το φεγγάρι αυτό θα θέσει σημαντικά ερωτήματα για τη σχέση σας. Λαμβάνετε την απαραίτητη ικανοποίηση και ευχαρίστηση από τον άλλον; Αισθάνεστε ποθητοί και ξεχωριστοί; Αισθάνεστε συναισθηματικά ασφαλείς ή διαρκώς έχετε την αίσθηση ότι δεν είστε αρκετοί; Εάν στα περισσότερα ερωτήματα η απάντηση είναι αρνητική, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα να χαράξετε μια νέα πορεία και να δώσετε προτεραιότητα στα θέλω σας. Την ίδια ημέρα ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο, φέρνοντας στο προσκήνιο την επικοινωνία και τις επαφές σας με τους άλλους. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να δώσετε τέλος σε παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα κυρίως, να εκφράσετε πιο άνετα τις απόψεις και τις ιδέες σας στο ταίρι σας, απαλλαγμένοι πλέον από τον φόβο κριτικής.