Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 16/02/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου στις 16/02/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 16/02/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Στις 16 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του «χιονιού» στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα και θα… ζεστάνει τις καρδιές μας, φέρνοντας έναν ανανεωτικό αέρα στην ψυχολογία μας και στα θέλω μας. Οι αλλαγές που θα προκύψουν με αυτό το φεγγάρι θα είναι ευπρόσδεκτες, αφού θα έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά και αποφασιστικότητα για να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα αφήσουμε πίσω μας τα λάθη που εμπόδισαν την πρόοδό μας και θα κοιτάξουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Η Πανσέληνος στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα μας κάνει να αισθανόμαστε πιο δυνατοί και φιλόδοξοι. Έχουμε περισσότερη ενέργεια, θέληση και θάρρος να διεκδικήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας αξίζει, είτε στην προσωπική μας ζωή είτε στα επαγγελματικά μας. Βέβαια, όλη αυτή ορμή και το πάθος μπορεί να μας οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις, γι’ αυτό και θα πρέπει να σκεφτόμαστε δύο φορές πριν ξεκινήσουμε τη δράση μας. Ίσως αυτό το φεγγάρι μας κάνει να δώσουμε περισσότερη σημασία στον εαυτό μας και στην εμφάνιση μας και να δουλέψουμε πάνω στην εικόνα μας και σε αυτό που προβάλουμε στους άλλους. Επίσης, θα μας κάνει πιο γενναιόδωρους όχι μόνο σε υλικό επίπεδο, αλλά και σε ψυχικό και θα μας είναι πιο εύκολο να συγχωρήσουμε και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας στενοχωρεί. Θα αναζητούμε την ικανοποίηση και τη χαρά και θα νιώθουμε πιο αναζωογονημένοι.

Ο συμβολισμός της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος είναι η εποχή αποκορύφωσης και ολοκλήρωσης όλων των σχεδίων που ξεκίνησαν στη Νέα Σελήνη την 1η Φεβρουαρίου 2022. Είναι η στιγμή για να καταλάβουμε και να συνειδητοποιήσουμε αν αυτό που αρχίσαμε κυλάει σωστά ή θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές για να βοηθήσουμε την πορεία του ή και να το τελειώσουμε μια για πάντα. Η Πανσέληνος στον Λέοντα θέλει να είμαστε θετικοί και δημιουργικοί, να μην παγιδευόμαστε στα συναισθήματά μας και να κάνουμε βήματα μπροστά, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Πρέπει να αλλάξουμε οπτική και να χρησιμοποιούμε την ενέργεια μας παραγωγικά. Να μετουσιώνουμε την έμπνευση σε έργο και να προβάλουμε τις ιδέες και τα ταλέντα μας. Ο Λέων είναι το μεγάλο παιδί του ζωδιακού κύκλου και είναι γεμάτο χαρά, αθωότητα και αυθορμητισμό που θέλει όλα τα φώτα να είναι στραμμένα σε αυτό. Επίσης, είναι το ζώδιο που κυβερνά τα παιδιά και αυτή η Πανσέληνος είναι η ευκαιρία να βρούμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας, να διασκεδάσουμε με την καρδιά μας, να εκφραστούμε και να βρούμε τι μας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους. Έτσι, μπορεί να αναζητούμε περισσότερη αγάπη, φροντίδα, στοργή και προσοχή από αυτούς που αγαπάμε και να έχουμε ανάγκη από έπαινο και αποδοχή. Γι’ αυτό να προσπαθήσετε να είστε κοντά με άτομα που λειτουργούν προστατευτικά και όχι με όσους σας κρίνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε λίγοι.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος σχηματίζει μια χιαστή όψη με τον Πλούτωνα και ίσως φέρει κάποια απωθημένα στην επιφάνεια και κάποιες δύσκολες καταστάσεις στο προσκήνιο. Επίσης, μπορεί να έχουμε έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα στον πλανήτη.

Όμως, την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο έχουμε την υπέροχη σύνοδο της θεάς του έρωτα, της Αφροδίτης, με τον θεό του πολέμου, τον Άρη. Αυτή η όψη από μόνη της δίνει έντονο πάθος και υπό την επήρεια της Πανσελήνου αυτό το πάθος γιγαντώνεται. Το ότι η σύνοδος σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, συμβολίζει επίσης τη συνένωση της φωτιάς και του πάγου! Εν ολίγοις, έχουμε να κάνουμε με παθιασμένες παρορμήσεις και ξαφνικούς έρωτες με την πρώτη ματιά, αλλά χωρίς να χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας.

Στις 17-18 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιείται το εξάγωνο μεταξύ του Δία στους Ιχθύς και του Ουρανού στον Ταύρο και αυτή η όψη μας κάνει λίγο ανυπόμονους, αλλά ταυτόχρονα θα μας ενθαρρύνει να αδράξουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται, είτε αυτές σχετίζονται με την επαγγελματική είτε την ερωτική μας ζωή. Είναι μια όψη που φέρνει ξαφνική τύχη και αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας.

Ποιοι επηρεάζονται

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 28 μοίρες και 0 λεπτά στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου επηρεάζει όλα τα ζώδια, αλλά περισσότερο θα νιώσουν τις δονήσεις της όσοι εκπροσωπούν ή έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα σταθερά ζώδια, δηλαδή στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο, από τις 26 έως τις 29 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την επιρροή της Πανσελήνου στα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται σε ένα πύρινο ζώδιο όπως το δικό σας, τον Λέοντα, και επηρεάζει τον 5ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, ο οποίος σχετίζεται με τα θέματα των ερωτικών σχέσεων, των παιδιών, αλλά και των δημιουργικών και επιχειρηματικών σας σχεδίων. Το φεγγάρι θα σας κάνει να νιώθετε αρκετή αυτοπεποίθηση και θα θέλετε να επιβάλλετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας στους άλλους, όμως προσέξτε μην το κάνετε με άκομψο και εγωιστικό τρόπο, διότι η Πανσέληνος μεγεθύνει τα συναισθήματα μας. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα αισθάνεστε πιο ενεργητικοί, θα έχετε όρεξη να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε τις ιδέες σας, αλλά να θυμάστε ότι ευνοείται η συλλογική δουλειά και όχι οι μεμονωμένες κινήσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ίσως συναντήσετε ένα άτομο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Στις σχέσεις σας θα αναζητάτε το πάθος και θα θέλετε να ζήσετε στιγμές απόλαυσης με το ταίρι σας και ίσως καταφέρετε να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή αν είστε σε σχέση. Αν όμως οι προσπάθειες σας πέσουν στο κενό και το ταίρι σας δεν ανταποκριθεί στις επιθυμίες σας, τότε θα βάλετε τέλος σε μια σχέση που δεν σας γεμίζει πια. Αν είστε γονείς θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας και θα διασκεδάσετε με την καρδιά σας. Η σύνοδος Αφροδίτη-Άρη θα σας κάνει να παθιαστείτε με την καριέρα σας, τους στόχους και τα σχέδια σας, αλλά προσέξτε μην έρθετε σε ρήξεις με τα άτομα που δουλεύετε μαζί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του «χιονιού» επηρεάζει τον τομέα που αφορά στην οικογένεια και το σπίτι και θα φέρει πίεση και εξελίξεις. Ίσως θα θέλετε να περνάτε πολλές ώρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά οι υποχρεώσεις που έχετε στη δουλειά να μην σας το επιτρέπουν και να χαλάει το κέφι σας. Από την άλλη, μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα που να αφορούν είτε το σπίτι ως ακίνητο και να πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό, είτε να δημιουργηθούν εντάσεις με μέλη της οικογένειας σας και να νιώθετε πίεση και νεύρα. Προσέξτε τις σχέσεις σας είτε με συγγενείς είτε με συναδέλφους, ιδιαίτερα αν εκπροσωπούν κάποιο από τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο, καθώς μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις που ίσως σας φέρουν στα όρια σας. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε τα νευρά σας και μιλήστε με ειλικρίνεια και ευγένεια αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε ή ότι δεν σας κατανοούν. Επίσης, δώστε προσοχή στην υγεία σας και στη φυσική σας κατάσταση. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη θα λειτουργήσει υποστηρικτικά και θα δώσει την ευκαιρία να κάνετε καινούρια πράγματα, να κυνηγήσετε την επαγγελματική σας αναγνώριση και να βρείτε νέους φίλους και έρωτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα επηρεάζει τον 3ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και τον τομέα που αφορά την επικοινωνία, τα ταξίδια, τις μετακινήσεις και τη γνώση, δηλαδή το στοιχείο σας. Ξεκινά λοιπόν μια καλύτερη περίοδος για εσάς και επειδή ο κυβερνήτης σας Ερμής πλέον σε ορθή πορεία θα επισκεφθεί το ζώδιο του Υδροχόου δύο ημέρες πριν την Πανσέληνο και θα βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση για εσάς, ετοιμαστείτε για να βάλετε μπροστά τα σχέδια σας, τους στόχους σας και να ανοίξετε τα φτερά σας. Το φεγγάρι ευνοεί συζητήσεις, είτε για θέματα σπουδών είτε για τα επαγγελματικά σας, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Τώρα μπορεί να δεχτείτε μια σπουδαία επαγγελματική πρόταση, να παρουσιαστεί μια ευκαιρία ή να λάβετε μια θετική απάντηση σε κάτι που περιμένετε. Γενικά, θα είστε δημιουργικοί και πιο εξωστρεφείς και θα κάνετε αισθητή την παρουσία σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το τηλέφωνο θα πάρει φωτιά, θα έχετε ατέλειωτες συνομιλίες με αδέλφια, συγγενείς και άτομα που αγαπάτε, αλλά και στα ερωτικά θα έχετε εξελίξεις και ίσως και νέες γνωριμίες. Επίσης, μπορεί να προκύψει και κάποιο ταξίδι, είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλες οι φάσεις της Σελήνης σας επηρεάζουν συναισθηματικά και ψυχολογικά αγαπητοί μου Καρκίνοι, αφού η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης σας, και καλώς ή κακώς μια Πανσέληνος δεν μπορεί να σας αφήσει ασυγκίνητους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Λέοντα φωτίζει τους οίκους των οικονομικών σας και μπορεί να κάνει να νιώσετε ανασφάλεια και ίσως απογοήτευση. Μπορεί κάποιο έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει; Κάτι που θέλετε να αποκτήσετε και τα χρήματα δεν φτάνουν; Με κάποιον τρόπο το μυαλό σας θα είναι συνεχώς στα οικονομικά και θα σας προβληματίζουν. Όμως, εκεί που μπορεί να σηκώνετε τα χέρια ψηλά και να παραδίνεστε, μπορεί να παρουσιαστεί κάποια λύση ή βοήθεια στο πρόβλημα σας από το πουθενά και να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεκινήσετε τα αλόγιστα έξοδα. Θέλει σύνεση η οικονομική διαχείριση και ίσως θα πρέπει να αποφασίσετε να φτιάξετε ένα πιο οργανωμένο πλάνο εσόδων-εξόδων για να μην σας πιάνει πανικός και ανασφάλεια. Τα συναισθήματα σας θα έχουν σκαμπανεβάσματα, γι’ αυτό δεν χρειάζεται ούτε να πιέζετε τους άλλους ούτε τον εαυτό σας για να λύσετε τώρα όλα τα συναισθηματικά σας αδιέξοδα. Μην απογοητεύεστε, έχετε φύλακα άγγελο σας τον Δία από τους Ιχθύς που λειτουργεί υποστηρικτικά προς εσάς. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη θα σας ανοίξει την όρεξη για συντροφικότητα, για δυνατούς έρωτες, αλλά και συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος γράφει το όνομα σας και σας κάνει πρωταγωνιστές. Το φεγγάρι, σε συνεργασία με τις όψεις που πραγματοποιούνται την ίδια ημέρα, φέρνει καλά και… κακά νέα. Ας αρχίσουμε από τα αρνητικά, τα οποία αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και ίσως προβληματιστείτε για κάποια προσωπική σας σχέση ή επαγγελματική. Ίσως κάτι δεν πηγαίνει καλά με το ταίρι σας ή έχετε φτάσει σε οριακό σημείο με κάποιον συνεργάτη σας και μετανιώνετε που δώσατε τα χέρια. Μπορεί από την άλλη αυτοί οι δύο τομείς να μπερδεύονται, αν για παράδειγμα τρέφετε αισθήματα για κάποιο άτομο από τη δουλειά και τα «συμφέροντα» συγκρούονται και όλο αυτό να σας προβληματίζει και να σας χαλάει τη διάθεση. Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών θα είναι στο επίκεντρο για εσάς και το επόμενο διάστημα θα κάνετε ξεκαθαρίσματα. Πάμε όμως και στα θετικά, που αυτά αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια, τα οικονομικά σας και τις νέες γνωριμίες. Αγαπητοί μου Λέοντες με αυτό το φεγγάρι είστε στο επίκεντρο και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας, γι’ αυτό βγείτε, διασκεδάστε και γνωρίστε νέα άτομα. Μπορεί ανάμεσα τους να κρύβετε ο έρωτας που επιθυμείτε. Επίσης, σχεδιάστε το μέλλον σας, σκεφτείτε πώς θέλετε να είναι η εικόνα σας, πώς θα είστε ευτυχισμένοι και κάντε τις κινήσεις και τις αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στον καλύτερο εαυτό σας. Προσοχή στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον πιο εσωτερικό και κρυφό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, στον 12ο οίκο, και σας ζητά να δείξετε προσοχή σε θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης, ψυχολογίας και δουλειάς. Μπορεί να αισθάνεστε εξαντλημένοι και κουρασμένοι και να θέλετε να απομονωθείτε. Ίσως η ψυχολογία σας είναι πεσμένη, διότι νιώθετε ότι κανείς δεν σας κατανοεί και αποξενώνεστε ακόμα περισσότερο. Από την άλλη, μπορεί να έχετε ερωτευθεί κάποιον-α και να μην αισθάνεστε σίγουροι για τα αισθήματα της άλλης πλευράς και όλο αυτό να σας ρίχνει ψυχολογικά, αφού δεν μπορείτε να βρείτε το θάρρος να εκφράσετε ό,τι νιώθετε. Πρέπει όμως να πατήσετε λίγο φρένο, να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε τον εγκέφαλο σας από την πολύ σκέψη, για να μπορέσετε να ξαναβρείτε τη δημιουργική σας έμπνευση. Μην αμελείτε την υγεία σας και τη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης. Οργανώσετε το πρόγραμμα σας και τη διατροφή σας, για να μην καταφεύγετε με την πρώτη δυσκολία στις κακές συνήθειες, είτε στο φαγητό είτε με το να δουλεύετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μην χαλαρώνετε. Σε ό,τι αφορά τα θέματα της εργασίας σας, η Πανσέληνος μπορεί να δείχνει και ένα παρασκήνιο στη δουλειά. Ενδεχομένως κάποιοι να οργανώνουν κάτι πίσω από την πλάτη σας ή εσείς οι ίδιοι κάνετε κάποιες μυστικές επαφές που δεν θέλετε να τις κάνετε γνωστές ακόμα. Το εξάγωνο Δία-Ουρανού, από την άλλη, μπορεί να ωφελήσει σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών όσους έχουν γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου.

ΖΥΓΟΣ

Το 11ο Ηλιακό σας σπίτι επηρεάζει η Πανσέληνος και τον τομέα των φίλων, των υποστηρικτών, των ομοϊδεατών, των προσδοκιών και των μελλοντικών σας σχεδίων. Θα αισθάνεστε πιο κοινωνικοί, αλλά και πιο αισιόδοξοι και θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και τους φίλους σας. Το φεγγάρι αυτό είναι σύμμαχος σας για τις σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί και έχετε βρει την ευτυχία. Η σύνοδος Αφροδίτη-Άρη όμως, που πραγματοποιείται την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο, δεν ευνοεί τις νέες γνωριμίες και ίσως φέρει και μπερδέματα σε φιλικές σχέσεις. Προσέξτε λοιπόν τα όρια μεταξύ φιλικών και ερωτικών σχέσεων για να μην χάσετε τα αβγά και τα καλάθια και βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Όμως, θα έχετε εύνοια στα δημιουργικά σας πλάνα και στις επιχειρηματικές σας κινήσεις και ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε τις βάσεις προκειμένου να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα. Η τεχνολογία μπορεί να παίξει ρόλο στη ζωή σας, όχι μόνο στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά, αφού μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών μπορεί να γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους που ίσως αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο. Οι φίλοι σας θα σταθούν στο πλάι σας και θα σας βοηθήσουν στα σχέδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα στις 16/2 σας κάνει πιο φιλόδοξους και στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας, σπιτιού και οικογένειας. Θα έχετε την ανάγκη να βγείτε μπροστά, να δείξετε τα ταλέντα σας και θα αναζητάτε την αναγνώριση. Όμως οι άλλοι γύρω σας θα σας πιέζουν, θα ζητούν συνεχώς περισσότερα από εσάς και αν δεν καταφέρετε να ελέγξετε τα νεύρα σας, τότε δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις τόσο στην οικογένεια όσο και στην εργασία. Μην βιάζεστε και μην παίζετε παιγνίδια ελέγχου και εξουσίας, διότι όσο πιέζετε τις καταστάσεις τόσο θα φεύγουν από τον έλεγχο σας και στο τέλος θα εκτεθείτε. Σε όλες τις προκλήσεις απαντήστε με τη δουλειά σας. Όσο για τις οικογενειακές πιέσεις, προσπαθήστε να καταλάβετε ότι και οι άλλοι έχουν ανάγκες και δεν χρειάζεται να τα παίρνετε όλα προσωπικά και να παρεξηγήστε με το παραμικρό. Μπορεί αυτές τις ημέρες να σας απασχολήσουν και θέματα που αφορούν ένα ακίνητο και να χρειάζεται να τρέξετε για να διευθετήσετε την κατάσταση. Το εξάγωνο Δία-Ουρανού επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του 1ου δεκαημέρου και στις αρχές του 2ου και ίσως φέρει ξαφνικές ευκαιρίες στα ερωτικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα είναι φιλική προς το ζώδιο σας και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά, ξένους, εξωτερικό, ταξίδια και τα μελλοντικά σας σχέδια. Η ενέργειά σας θα είναι στα ύψη και θα επιδιώξετε να ζήσετε μία πιο περιπετειώδη ζωή, να διασκεδάσετε και να βρείτε την ευτυχία. Μπορεί να κανονίσετε ένα ταξίδι, είτε για αναψυχή είτε για σπουδές, μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα και να σας κάνει κλικ ερωτικά ή μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα που θέλουν να στηρίξουν τα πλάνα σας και τα σχέδια σας και να γεμίσετε με ελπίδα και αισιοδοξία. Αυτό το φεγγάρι σας κάνει να σκεφτείτε το όραμα σας για το μέλλον και σας γεννά μια δίψα για να αποκτήσετε γνώσεις. Ίσως αποφασίσετε να επιστρέψετε στα θρανία, να αποκτήσετε ένα νέο πτυχίο ή μεταπτυχιακό, να κάνετε ένα σεμινάριο ή να εξερευνήσετε άλλους πολιτισμούς και θρησκείες. Μπορεί και να πάρετε την απόφαση να δημοσιεύσετε το έργο σας ή να προβάλετε τη δουλειά και τα ταλέντα σας στο ευρύ κοινό. Εάν ασχολείστε με τον εκδοτικό κλάδο, τον ακαδημαϊκό χώρο ή τα μέσα ενημέρωσης, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σας φέρει ευκαιρίες και αναγνώριση. Η σύνοδος Αφροδίτη-Άρη ευνοεί τους δεσμευμένους να αναθερμάνουν τη σχέση τους και το εξάγωνο Δία-Ουρανού δίνει ευκαιρίες να λυθούν θέματα οικογενειακά ή προβλήματα που μπορεί να είχατε με κάποιο ακίνητο. Μπορεί να μετακομίσετε ή να ολοκληρώσετε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας ή αν έχετε κάποιο νομικό ζήτημα θα μπορούσε να επιλυθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους και οτιδήποτε σχετίζεται με ασφάλειες, διατροφές, δάνεια, κληρονομικά, επενδύσεις, κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σας ή την οικογένεια, μπορεί να σας προβληματίσουν περισσότερο και να χρειαστεί να βρείτε λύσεις. Μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά μια οφειλή και να είναι άμεσα απαιτητή ή να αποφασίσετε εσείς να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλονται. Γενικά θα προσπαθήσετε να βρείτε τι λάθος χειρισμούς έχετε κάνει στο παρελθόν, οι οποίοι δημιουργούν προβλήματα στην οικονομική σας διαχείριση. Το εξάγωνο Δία-Ουρανού μπορεί να σας φέρει ξαφνικά μια πρόταση στα επαγγελματικά σας και να ξεκινήσετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και τελικά να καταλήξετε να υπογράψετε μια επωφελή συμφωνία για εσάς. Η Πανσέληνος όμως σας ρίχνει και στα βαθιά των σχέσεων σας και η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο δικό σας ζώδιο σάς κάνει πόλο έλξης πολλών βλεμμάτων. Εάν είστε ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο και να ζήσετε στιγμές πάθους. Αν όμως είστε σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί, που καιρό τώρα νιώθετε δυστυχισμένοι, τότε θα αποφασίσετε να φύγετε και να βρείτε αλλού την ευτυχία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται απέναντι σας και φέρνει τα θέματα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών στο προσκήνιο, ρίχνοντας άπλετο φως στις θετικές, αλλά και στις αρνητικές πλευρές τους. Κάποιοι λοιπόν θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον με το ταίρι σας ή με έναν συνεργάτη και θα αναλάβετε ευθύνες και δεσμεύσεις. Άλλοι μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας και να βρείτε το νόημα που ψάχνετε. Όσοι όμως δεν περνάτε καλά, θα θέλετε να βάλετε όρια και προϋποθέσεις για να συνεχίσετε τη συνύπαρξή σας είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό. Απλώς, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, διασφαλίστε με κάθε τρόπο αν όντως τα δεδομένα που έχετε βασίζονται στην πραγματικότητα και δεν τα διογκώνεται στο μυαλό σας λόγω συναισθηματικής φόρτισης. Όλα αυτά δεν θα συμβούν σε μία ώρα, σε μία μέρα ή σε μια εβδομάδα, ειδικά για εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στην Πανσέληνο η επιρροή της θα σας συντροφεύει για έναν χρόνο, οπότε οι εξελίξεις και οι αποφάσεις θα έρθουν τους επόμενους μήνες. Η όψη Αφροδίτης-Άρη μπορεί να φέρει εντάσεις σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, αλλά η όψη Δία-Ουρανού ίσως φέρει ευκαιρίες σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος εστιάζει την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και στους δύο τομείς. Πάντα η περίοδος πριν τα γενέθλια μας είναι πιο κουραστική και εξαντλεί τις άμυνες του οργανισμού μας, γι’ αυτό θα πρέπει να δώσετε τη δέουσα σημασία στο σώμα σας, να κάνετε τα τσεκ απ σας και να ξεκουράζεστε. Ίσως και η ψυχολογία σας να είναι πιο πεσμένη και να έχετε τάσεις να κλείνεστε στον εαυτό σας και στο σπίτι σας. Στη δουλειά τα πράγματα θα είναι πιεστικά και οι απαιτήσεις αυξημένες. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με συνεργάτες ή να προκύψει κάποια πρόταση που θα σας αναστατώσει και να μην ξέρετε τι να κάνετε. Γενικά θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, να μην αντιδράτε στις προκλήσεις που δέχεστε και να δίνετε τόπο στην οργή. Καλά νέα όμως φέρνει η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στις ερωτικές σας σχέσεις και ίσως μέσω φίλων να γνωρίσετε κάποιο άτομο που να σας ενθουσιάσει. Όσο για το εξάγωνο του Ουρανού με τον Δία στο ζώδιο σας, κρύβει θετικές εκπλήξεις και ξαφνικές ευκαιρίες σε θέματα σπουδών και επαγγελματικών. Ιδιαίτερα όσοι είναι γεννημένοι τέλος Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου θα έχουν την τύχη με το μέρος τους και οι ευχάριστες ειδήσεις δεν θα λείψουν.