Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο στις 27/01/2024 και φέρνει ξαφνικές αλλαγές και ραγδαίες εξελίξεις στα 12 ζώδια

Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο στις 27/01/2024 και φέρνει ξαφνικές αλλαγές και ραγδαίες εξελίξεις στα 12 ζώδια

Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο στις 27/01/2024 και φέρνει ξαφνικές αλλαγές και ραγδαίες εξελίξεις στα 12 ζώδια

Η αλλαγή είναι εδώ

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του σοκ, του αναπάντεχου και της επανάστασης. Είναι ο πλανήτης που σπάει το κατεστημένο, παραβαίνει τους κανόνες και μας ωθεί να κάνουμε πράγματα μη αναμενόμενα, τα οποία μπορεί να πυροδοτήσουν αντιδράσεις από το κοινωνικό σύνολο και τον περίγυρο μας. Ο Ουρανός είναι εκκεντρικός, ασυνήθιστος και καινοτόμος και έχει στραμμένο το βλέμμα του στο μέλλον. Αισθάνεται απέχθεια για τη στασιμότητα και οτιδήποτε είναι προβλέψιμο ή συμβατικό και δεν θέλει να ανήκει σε κανέναν. Είναι ο πλανήτης που θα απορρίψει κάθε συναισθηματικό περιεχόμενο και θα μείνει μακριά από σχέσεις εξάρτησης και ανθρώπους που καθυστερούν ή εμποδίζουν την εξέλιξη του.

Στις 27 Ιανουαρίου 2024 ο Ουρανός επιστρέφει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, όπου βρισκόταν ανάδρομος από τις 29 Αυγούστου 2023. Μέσα σε αυτούς τους μήνες είναι πολύ πιθανό να αισθανθήκαμε αρκετά καταπιεσμένοι και ταυτόχρονα να μην μπορούσαμε να σηκώσουμε κεφάλι και να αντιδράσουμε ενάντια σε ό,τι μας βάραινε. Ίσως κάποιες φορές να είχαμε σπασμωδικές αντιδράσεις και να γίναμε επαναστάτες χωρίς αιτία, αφού δεν μπορούσαμε να διακρίνουμε τι ακριβώς μας φταίει και πού πρέπει να ξεσπάσουμε. Τώρα, με τον Ουρανό πλέον σε ορθή πορεία μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2024, θα βρούμε το θάρρος και την αποφασιστικότητα να κάνουμε τις αλλαγές που διστάζαμε και να αποδεσμευτούμε από καταπιεστικές σχέσεις και καταστάσεις που μας περιορίζουν. Ο Ταύρος είναι ένα γήινο ζώδιο που συμβολίζει το χρήμα, τα υλικά αγαθά και τις σταθερές μας. Εάν λοιπόν το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν καθυστερήσεις και αναβολές σε σχέση με ένα οικονομικό ζήτημα και αισθανόμασταν ότι βρισκόμαστε σε αδιέξοδο, τώρα θα υπάρξουν νέες εξελίξεις και θα μας δοθεί η ευκαιρία να βρούμε εναλλακτικές λύσεις.

Με λίγα λόγια, ο Ουρανός είναι εδώ για να μας απελευθερώσει, αρκεί να βρούμε το θάρρος να κάνουμε το επόμενο βήμα και να μην βουλιάζουμε σε καταστάσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους και δεν έχουν πλέον τίποτα να μας προσφέρουν. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι αλλαγές που θα κάνουμε τώρα θα έχουν μεγάλη διάρκεια και θα προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή μας.

KΡΙΟΣ

Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία από τις 27/01/2024 θα φέρει αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα και τα υλικά αποκτήματα. Εάν το προηγούμενο διάστημα θέλατε να κάνετε μια σημαντική αγοραπωλησία, αλλά για κάποιο λόγο δεν πήγαινε όπως θα θέλατε, τώρα φαίνεται πως η διαδικασία θα προχωρήσει. Κάποιοι από εσάς θα επεκτείνετε τα επιχειρηματικά σας πλάνα ή θα αποφασίσετε να κάνετε νέες επενδύσεις, όμως θα πρέπει να προσέξετε τυχόν απροσεξίες και παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να σας βγάλουν εκτός πλάνου. Σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό κάποιοι συναισθηματικοί δεσμοί που είχατε με κάποιους ανθρώπους να πάψουν να έχουν τη σημασία που είχαν για εσάς και γενικώς να αλλάξει η στάση σας απέναντι τους. Αν για κάποιο λόγο αισθανόσασταν ανασφάλεια όλο αυτό το διάστημα, τώρα καλείστε να βρείτε νέους τρόπους να την περιορίσετε και να επαναπροσδιορίσετε την προσωπική σας αξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στο δικό σας ζώδιο στις 27/01/2024 και αυτό σημαίνει ότι οι συνθήκες της ζωής σας θα αλλάξουν και μάλιστα με έναν αρκετά επεισοδιακό τρόπο. Θα έρθετε αντιμέτωποι με ξαφνικά γεγονότα ή συνειδητοποιήσεις που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας, τις αποφάσεις σας και γενικώς τη στάση σας απέναντι στη ζωή. Ουσιαστικά εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος για εσάς, κατά την οποία θα αναγκαστείτε να βγείτε έξω από τη ζώνη ασφαλείας σας και να επαναστατήσετε ενάντια σε ό,τι σας κρατάει πίσω και σας περιορίζει. Θα έχετε ακραίες αντιδράσεις και μέσα στο επόμενο διάστημα θα πείτε και θα κάνετε πράγματα που μπορεί να σοκάρουν τους γύρω σας ή θα τολμήσετε να πάρετε ρίσκα που προηγουμένως διστάζατε. Επιπλέον, οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν και αν μια κατάσταση δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε, τότε είναι πολύ πιθανό να λήξει. Κάποιοι από εσάς λοιπόν μπορεί να χωρίσετε, άλλοι θα αλλάξετε δουλειά ή τόπο κατοικίας, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να κάνετε μια ριζική αλλαγή στην εμφάνιση σας. Σε κάθε περίπτωση, η προτεραιότητα τώρα είναι η εξέλιξη και η πρόοδος σας και δεν έχετε καμία διάθεση να συμβιβαστείτε με ημίμετρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ορθή πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου από τις 27/01/2024 θα φέρει μεγάλες αλλαγές στον ψυχισμό σας και στον εσωτερικό σας κόσμο. Δεν αποκλείεται να αναδυθούν στην επιφάνεια ζητήματα από το ασυνείδητο, προκειμένου να τα επιλύσετε και τα οποία σχετίζονται με το αίσθημα ασφάλειας. Είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να συμβούν αναπάντεχα γεγονότα, τα οποία θα σας δημιουργήσουν σύγχυση και ανασφάλεια. Καλείστε να στραφείτε προς τα μέσα και να κάνετε μια ενδοσκόπηση η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις και να απαλλαχτείτε από παράλογες φοβίες και άγχη. Κάποιοι από εσάς ίσως θα πάρετε τώρα την απόφαση να κάνετε μια ριζική αλλαγή στα επαγγελματικά σας και να αποδεσμευτείτε από συνεργασίες που σας περιορίζουν και εμποδίζουν την εξέλιξη σας. Εάν είστε καλλιτέχνες, μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα ταλέντα σας και να κάνετε κάτι καινοτόμο και ξεχωριστό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ορθόδρομη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο από τις 27/01/2024 σηματοδοτεί μια περίοδο μεγάλων αλλαγών μέσα στις κοινωνικές σας επαφές και τις φιλικές σας σχέσεις. Κάποια αναπάντεχα γεγονότα μπορεί να σας κάνουν να αναθεωρήσετε σχετικά με τον τρόπο που σχετίζεστε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από άτομα με τα οποία πλέον δεν ταιριάζετε. Έχετε ανάγκη από ανθρώπους οι οποίοι σας κατανοούν και υποστηρίζουν τις πεποιθήσεις και τα όνειρα σας και δε θα διστάσετε να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες με κάποιο τρόπο θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Επιπλέον, τώρα θα μπορέσετε να διεκδικήσετε τους στόχους και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Οι θέσεις και οι ιδέες που υποστηρίζετε είναι προοδευτικές και ανατρεπτικές και δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε αντιδράσεις από τον περίγυρο σας. Ωστόσο, θα βρείτε το σθένος να υπερασπιστείτε όσα πρεσβεύετε και να πάτε κόντρα σε οτιδήποτε θεωρείτε πως δεν είναι δίκαιο και δεν ωφελεί το κοινό καλό.

ΛΕΩΝ

Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις μέσα στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σας πορείας. Είναι πολύ πιθανό να επαναστατήσετε ενάντια στα πρέπει και στις απαιτήσεις που έχουν από εσάς οι ανώτεροι σας ή άτομα εξουσίας. Δεν αποκλείεται να χαράξετε μια νέα επαγγελματική πορεία και να θέσετε νέους στόχους οι οποίοι είναι πιο κοντά στις πεποιθήσεις και τα πιστεύω σας. Είναι σημαντικό να διεκδικήσετε περισσότερη ανεξαρτησία στην κοινωνική σφαίρα της ζωής και να μην εξαρτάστε πλέον από τις αποφάσεις και τα θέλω των άλλων. Ίσως βέβαια να υπάρξουν κάποιες ανατροπές ή ξαφνικά γεγονότα τα οποία θα αλλάξουν τα σχέδια σας και θα φέρουν ρήξεις ανάμεσα σε εσάς και σημαντικά πρόσωπα. Το βλέμμα σας θα πρέπει να είναι στραμμένο στην προσωπική σας πρόοδο και εξέλιξη, όμως προσπαθήστε να περιορίσετε τις ακραίες αντιδράσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ορθόδρομη πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στον δρόμο σας γεγονότα τα οποία θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας και τις πεποιθήσεις που είχατε έως τώρα. Η σκέψη σας θα είναι πολύ ανήσυχη τώρα και θα αναζητήσετε εμπειρίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια και θα ανοίξουν καινούριους ορίζοντες μπροστά σας. Ο στόχος σας είναι να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και γι’ αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών ή να έρθετε σε επαφή με αντισυμβατικούς ανθρώπους οι οποίοι θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πιο διαλλακτικοί σε διαφορετικές απόψεις και θεωρίες και να μην είστε απόλυτοι σε σχέση με τα πιστεύω σας. Εάν τους προηγούμενους μήνες δεν προχωρούσε ένα πλάνο που σχετιζόταν με το εξωτερικό ή με νομικά ζητήματα, τώρα είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ

Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις, αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζεστε κάποια οικονομικά ζητήματα. Είναι πιθανό να αποφασίσετε να λήξετε οριστικά μια συναισθηματική ή σεξουαλική σχέση, καθώς δεν σας προσφέρει την ασφάλεια που αποζητάτε ή για κάποιο λόγο δεν κάνει καλό στην ψυχολογία σας. Γενικώς, θα είστε πιο αποφασιστικοί και δυναμικοί τώρα και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε περισσότερη ανεξαρτησία και να απαλλαγείτε από τοξικές καταστάσεις. Αντιθέτως, μια σχέση που θα ξεκινήσει τώρα μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά για τη ζωή σας και να σας φέρει αντιμέτωπους με βαθιές συνειδητοποιήσεις. Επιπλέον, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε κληρονομικά ζητήματα ή οτιδήποτε σχετίζεται με δάνεια και ασφάλειες ή να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να τακτοποιήσετε χρέη και οφειλές. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν κάποια απρόοπτα γεγονότα τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και θα φέρουν απώλειες, επομένως θα είναι δύσκολο να κάνετε σωστό προγραμματισμό ή να βασιστείτε σε οικονομικές συμφωνίες με τρίτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ορθή πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου από τις 27/01/2024 φέρνει ανατροπές και ριζικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είναι πολύ πιθανό μέσα στους προηγούμενους μήνες να συνειδητοποιήσατε ότι το άτομο που έχετε δίπλα σας δεν σας ταιριάζει πλέον, αφού μπορεί να λειτουργεί καταπιεστικά απέναντι σας ή να μην συμμερίζεται τον τρόπο σκέψης σας. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να αποδεσμευτείτε από οτιδήποτε έχει κάνει τον κύκλο του και να κάνετε χώρο για νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εισβάλλει αιφνίδια στη ζωή σας κάποιο άτομο το οποίο θα σας συναρπάσει και θα μπορείτε να κάνετε μαζί του σχέδια για το μέλλον, ενώ στα επαγγελματικά θα συναντήσετε συμμάχους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Με την ίδια ευκολία, βέβαια, μπορεί να συναντήσετε και εχθρούς από το πουθενά οι οποίοι θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από εσάς. Καλείστε λοιπόν να υπερασπιστείτε τις θέσεις, παρά τις αντιδράσεις που μπορεί να συναντήσετε από τον περίγυρο σας. Να θυμάστε ότι οι σχέσεις που διατηρείτε στη ζωή σας, οφείλουν να σας πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω και γενικώς να σας βοηθάνε να εξελιχθείτε ως άνθρωποι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει εξελίξεις σε ένα ζήτημα που αφορά την επαγγελματική σας ρουτίνα ή κάποιο θέμα υγείας. Εάν τους προηγούμενους μήνες δυσκολευόσασταν για κάποιο λόγο να διαχειριστείτε την καθημερινότητα σας και είχατε φορτωθεί με πολλές υποχρεώσεις, τώρα θα μπορέσετε είτε να απαλλαγείτε από περιττές δεσμεύσεις είτε να βρείτε έναν εναλλακτικό τρόπο να αντεπεξέλθετε. Αν οι συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο δεν σας βοηθάνε να είστε παραγωγικοί ή έχετε συναδέλφους που σας δυσκολεύουν και σας περιορίζουν, τώρα είναι η στιγμή για να κάνετε κάποιες μεταρρυθμίσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί ακόμα να αλλάξετε επαγγελματικό περιβάλλον και να ασχοληθείτε με κάτι που σας εκφράζει περισσότερο. Είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος για να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο ζωής και τη διατροφή σας και γενικώς να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες. Βάλτε στην καθημερινότητα σας δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας αποσυμπιέζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και είστε ένα ζώδιο που έχει την τάση να λειτουργεί πάντα με σύνεση και κατόπιν ώριμης σκέψης και πλάνου, η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία από τις 27/01/2024 στο ζώδιο του Ταύρου θα βγάλει προς τα έξω την πιο ριψοκίνδυνη πλευρά σας και θα σας απελευθερώσει από τυχόν αναστολές και περιορισμούς που βάζετε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας. Στο ερωτικό κομμάτι θα μπορέσετε να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας και θα πάρετε ρίσκα που μπορεί προηγουμένως να διστάζατε. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας υπενθυμίσει πώς είναι να νιώθεις έξαψη και ενθουσιασμό. Αν πάλι μια ερωτική κατάσταση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και δεν σας προσφέρει τέτοιου είδους συναισθήματα, μέσα στους επόμενους μήνες θα αποφασίσετε να αποστασιοποιηθείτε. Σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι, θα είστε τώρα πιο δημιουργικοί και θα πιστέψετε και πάλι στις δυνατότητες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ουρανός, επιστρέφει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου στις 27/01/2024 και φέρνει κομβικές αλλαγές σε ό,τι αφορά το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις με τους οικείους σας. Θα είναι πολύ πιο εύκολο τώρα για κάποιους από εσάς να αποφασίσετε να μετακομίσετε, να αλλάξετε τόπο κατοικίας ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με κάποιο πρόσωπο από την οικογένεια σας, καθώς θα επαναστατήσετε ενάντια σε παράλογες απαιτήσεις που μπορεί να έχουν από εσάς. Είναι η στιγμή που θα αποφασίσετε να βάλετε τα όρια σας και να αποδεσμευτείτε από μοτίβα συμπεριφοράς που σας κρατάνε πίσω ή από φαντάσματα του παρελθόντος που έχουν αντίκτυπο στον ψυχισμό σας. Με λίγα λόγια, μέσα στους επόμενους μήνες θα διεκδικήσετε περισσότερη ανεξαρτησία και θα επενδύσετε σε ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να στηρίξουν τις επιλογές σας και να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις και γεγονότα τα οποία θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με τους γύρω σας. Αν μέσα στους προηγούμενους μήνες διστάζατε να εκφράσετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας, τώρα θα μπορέσετε πολύ πιο εύκολα να το κάνετε χωρίς να φοβάστε την κριτική ή τις αντιδράσεις του περίγυρου. Θα αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε πλέον να καταπιέζεστε και θα νιώσετε την ανάγκη να φέρετε αντίλογο σε οτιδήποτε μοιάζει παράλογο στα μάτια σας. Αν μια συνεργασία ή μια συμφωνία δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή αισθάνεστε ότι σας περιορίζει με κάποιο τρόπο, θα βρείτε το θάρρος να εκφράσετε τη δυσαρέσκεια σας ή να αποδεσμευτείτε. Επιπλέον, ίσως κάποιο ξαφνικό νέο να σας αναστατώσει μέσα στους επόμενους μήνες και να σας κάνει να αλλάξετε ριζικά τα σχέδια σας.