Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/01/2024 – 04/02/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/01/2024 – 04/02/2024

Ο Ιανουάριος φτάνει στο τέλος του και μας αποχαιρετάει με τον πιο ευχάριστο και ανατρεπτικό τρόπο. Στις 29/01/2024 η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, των απολαύσεων και της ομορφιάς, συναντάει τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της αφθονίας σε μια πολύ ευνοϊκή όψη τριγώνου. Αν και αυτή η όψη κορυφώνεται τη Δευτέρα, καλούμαστε όσο μπορούμε να χαλαρώσουμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές με το ταίρι μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους, αφήνοντας στην άκρη για λίγο τα άγχη και τα προβλήματα. Είναι μια καλή ευκαιρία να προσφέρουμε και να δεχτούμε δώρα και κομπλιμέντα, ακόμα και χωρίς να έχουμε κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Η διάθεση τώρα θα είναι ανάλαφρη, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να βγείτε ραντεβού ή για να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο. Στις 30/01 έχουμε το δυναμικό τρίγωνο Άρη-Ουρανού, μια όψη «ηλεκτροσόκ» που φέρνει εκπλήξεις και ανατροπές. Η όψη αυτή μας δημιουργεί την επιθυμία να κάνουμε τολμηρές κινήσεις, να πειραματιστούμε και να πάρουμε ρίσκα στην ερωτική μας ζωή. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι πολύ ανεβασμένη και δεν αποκλείεται να έχουμε ερωτικές εξελίξεις ή να μπούμε σε καινούριες περιπέτειες, που όμως μπορεί να μην έχουν διάρκεια στον χρόνο αλλά θα μας προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό. Ο Φεβρουάριος μας καλωσορίζει με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 02/02/2024, που έρχεται να ρίξει τους τόνους και να ηρεμήσει την ψυχή και το μυαλό μας. Τα λόγια τώρα μπορούν να θεραπεύσουν τις πληγές, επομένως μη διστάσετε να ανοίξετε την καρδιάς σας και να εκφράσετε όσα νιώθετε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε όμορφες και ρομαντικές επαφές και συναντήσεις προς το τέλος της εβδομάδας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτές τις ημέρες, με τους πλανήτες στο ζώδιο του Αιγόκερου, είστε επικεντρωμένοι στην καριέρα σας και είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά για να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Είναι αλήθεια λοιπόν ότι το διάστημα αυτό μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ερωτικό για εσάς, μιας και δίνετε προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σας. Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 29/01 μπορεί να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στο εργασιακό περιβάλλον ή να έρθετε πιο κοντά με έναν συνάδελφο, κάτι που θα φτιάξει τη διάθεση σας και θα σας ανεβάσει. Προς το τέλος της εβδομάδας, το κλίμα θα είναι πιο ερωτικό και παθιασμένο για εσάς, αφού την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Μάλιστα, η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού στις 03/02 μπορεί να φέρει εντάσεις και ανατροπές και δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες αποκαλύψεις. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας γιατί μπορεί να χάσετε το δίκιο σας. Την Κυριακή 04/02 η Σελήνη στον Τοξότη δίνει μια πιο ανάλαφρη νότα, όμως το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου προς το βράδυ μπορεί να ρίξει τη διάθεση σας και να πυροδοτήσει ανασφάλειες. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις τολμηρές κινήσεις στο ερωτικό κομμάτι, γιατί μπορεί να μη λάβετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε και τελικά να απογοητευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου, αυτό το διάστημα ανήκετε στους πιο ευνοημένους αυτών των ημερών. Ο Γενάρης, μάλιστα θα σας αποχαιρετήσει με τον πιο όμορφο τρόπο, αφού στις 29/01 το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σας χαρίζει αισιοδοξία, θετική διάθεση και αυτοπεποίθηση. Η όψη αυτή φέρνει όμορφες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή και σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να διώξετε για λίγο τα άγχη της καθημερινότητας. Την επόμενη μέρα το τρίγωνο Άρη-Ουρανού μιλάει για ευχάριστες εκπλήξεις. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας, να τολμήσετε, να πάρετε ρίσκα και πρωτοβουλίες. Δεν αποκλείεται αν είστε αδέσμευτοι να κάνετε μια γνωριμία σε ένα ταξίδι ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες. Αν είστε δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Στις 03/02 με τη αντίθεση Σελήνης-Ουρανού μπορεί να υπάρξουν ανατροπές που θα σας αναστατώσουν, επομένως προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και μην ωθήσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με όλη αυτή την έντονη πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Αιγόκερου, αυτό το διάστημα χαρακτηρίζεται από έντονα πάθη και ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση για εσάς. Επιπλέον, με τον Ήλιο εδώ και λίγες ημέρες στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, είστε πιο αισιόδοξοι και αισθάνεστε έτοιμοι να πάρτε ρίσκα και να μπείτε σε νέες περιπέτειες. Στις 30/01 κορυφώνεται το δυναμικό τρίγωνο Άρη-Ουρανού, μια όψη που μπορεί να φέρει απρόοπτες εξελίξεις και ερωτικές συναντήσεις που μπορεί να σας αναστατώσουν. Κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να εκδηλώσετε τις καταπιεσμένες επιθυμίες σας ή να υποκύψετε σε ένα ερωτικό πειρασμό, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να πειραματιστείτε σεξουαλικά με το ταίρι σας. Αν όμως αισθάνεστε ότι μια κατάσταση είναι πλέον ψυχοφθόρα και τοξική για εσάς, τώρα θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να απελευθερωθείτε από αυτήν και να κόψετε δεσμούς. Η εβδομάδα θα κλείσει με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, επομένως η Κυριακή είναι μια μέρα συντροφικότητας και είναι μια ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Κρόνο πιο αργά το βράδυ μπορεί να φέρει μια απογοήτευση σχετικά με ένα πρόσωπο. Κρατήστε λοιπόν χαμηλούς τόνους και μην επενδύετε σε ανθρώπους που σας βάζουν όρια και δεν είναι διατεθειμένοι να προσπαθήσουν λίγο παραπάνω για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι διαπροσωπικές σχέσεις σας απασχολούν πιο πολύ από ποτέ αυτές τις ημέρες, αγαπητοί Καρκίνοι, αφού ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης κινούνται στον Αιγόκερω. Μάλιστα, ο Ιανουάριος θα σας αποχαιρετήσει με τον καλύτερο τρόπο αφού στις 29/01 το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, γνωριμίες και ερωτικές κατακτήσεις. Εάν το προηγούμενο διάστημα αντιμετωπίσατε εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας, τώρα το κλίμα θα βελτιωθεί και θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να βγείτε ραντεβού, να δείτε φίλους και παρέες και γενικώς να απολαύσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Στις 30/01 το δυναμικό τρίγωνο Άρη-Ουρανού είναι μια όψη που φέρνει απρόοπτα γεγονότα και εξελίξεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε αναπάντεχες συναντήσεις ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα χαρακτηρίζεται από πάθος και ερωτική έξαψη. Στις 02/02 το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ρίχνει τους τόνους και δημιουργεί ένα πιο ρομαντικό κλίμα. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας γιατί θα βρείτε κατανόηση και υποστήριξη. Την Παρασκευή και το Σάββατο, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, μια θέση που σας ταιριάζει και σας καλεί να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να διεκδικήσετε τα θέλω σας και να μπείτε στο ερωτικό παιχνίδι με αυτοπεποίθηση.

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο του Υδροχόου, το επόμενο διάστημα θα επικεντρωθείτε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα σας απασχολήσει το ζήτημα της δέσμευσης και της συντροφικότητας. Είναι μια ευκαιρία να δώσετε περισσότερη έμφαση στις επιθυμίες του συντρόφου σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να σας είχαν απομακρύνει. Είναι σημαντικό να κάνετε υποχωρήσεις και να προσπαθήσετε να βρείτε τη χρυσή τομή για να αποφύγετε τις εντάσεις μεταξύ σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να φέρει νέες ερωτικές γνωριμίες για εσάς, αρκεί να κοινωνικοποιηθείτε και να βγείτε προς τα έξω. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι κάπως δύσκολο για εσάς αυτή την εβδομάδας, μιας και οι πλανήτες στον Αιγόκερω σας φορτώνουν με αρκετές υποχρεώσεις και μπορεί να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι και αγχωμένοι απ’ όλα αυτά που έχετε να φέρετε εις πέρας. Την Παρασκευή και το Σάββατο, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού στις 03/02 μπορεί να φέρει εντάσεις και αναταραχές με τον σύντροφο ή τους οικείους σας, ενώ στις 04/02 η Σελήνη περνάει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη και το κλίμα θα είναι πιο ερωτικό για εσάς. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε και γοητεύσετε τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο όμορφες εβδομάδες ξεδιπλώνεται μπροστά σας, αφού ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης κινούνται στον Αιγόκερω και ενεργοποιούν τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Στις 29/01 το υπέροχο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς και φέρνει τύχη, ευκαιρίες και ερωτικές κατακτήσεις. Αυτή η όψη θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και είναι βέβαιο ότι θα γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Θα ακούσετε κομπλιμέντα, θα λάβετε δώρα και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα ομορφύνει την καθημερινότητα σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να περάσετε ευχάριστες και ανέμελες στιγμές με το ταίρι σας. Την επόμενη μέρα, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να φέρει εκπλήξεις για εσάς ή αναπάντεχες ερωτικές συναντήσεις που θα σας αναστατώσουν και θα εκτοξεύσουν το πάθος στα ύψη. Η όψη αυτή θα σας κάνει πιο τολμηρούς και δεν θα διστάσετε να εκδηλωθείτε και να πειραματιστείτε. Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 02/02 δίνει προτεραιότητα στο συναίσθημα και σας βοηθάει να ρίξετε τους τόνους και να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο. Στις 04/02 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη, επομένως η Κυριακή θα είναι μια ημέρα πιο ήσυχη για εσάς και προσφέρεται για οικογενειακές στιγμές. Ωστόσο, το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου προς το βράδυ μπορεί να φέρει απογοήτευση από ένα πρόσωπο ή ένα αίσθημα μοναξιάς και ματαίωσης.

ΖΥΓΟΣ

Είναι αλήθεια ότι με τον Ήλιο στον Υδροχόο εδώ και λίγες ημέρες έχετε αρχίσει να βρίσκετε τον εαυτό σας και σιγά-σιγά θα νιώσετε ότι έχετε περισσότερη διάθεση να βγείτε προς τα έξω, να κοινωνικοποιηθείτε, να φλερτάρετε και να εκδηλωθείτε περισσότερο στο ερωτικό κομμάτι. Προς το παρόν βέβαια, οι πλανήτες στον Αιγόκερω σας κάνουν πιο εσωστρεφείς και προτιμάτε τις πιο ασφαλείς και δοκιμασμένες καταστάσεις. Στις 29/01 σχηματίζεται το όμορφο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, μια όψη που σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο και τους αγαπημένους σας ανθρώπους και να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές. Έχετε ανάγκη να εκφράσετε την αγάπη και τα συναισθήματα σας στους γύρω σας και θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε με τη συντροφιά των οικείων σας παρά να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Όμως, το δυναμικό τρίγωνο Άρη-Ουρανού στις 30/01 φέρνει ανατροπές και αναπάντεχες εξελίξεις που μπορεί να σχετίζονται με το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε αυτές τις ημέρες να μετακομίσετε, να φύγετε από το πατρικό σας ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Είναι επίσης πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο παρελθοντικές καταστάσεις ή μνήμες που θα σας αναστατώσουν. Στις 02/02 το ρομαντικό εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα έρχεται να ηρεμήσει τα πνεύματα, επομένως είναι η κατάλληλη ημέρα για να συμφιλίωση και συναισθηματική έκφραση. Να θυμάστε ότι η διαίσθηση σας αυτές τις ημέρες θα είναι αρκετά ισχυρή και μπορεί να σας δώσει απαντήσεις και να σας κατευθύνει σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιανουάριος σας έχει αφήσει το καλύτερο για το τέλος, αφού στις 29/01 το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια όψη που ευνοεί στο έπακρο την επικοινωνία και υπόσχεται ευχάριστες επαφές και συναντήσεις. Μπορεί να ακούσετε νέα που θα σας χαροποιήσουν ή να κάνετε μια κουβέντα μέσα από την οποία θα συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο και θα αφήσετε στην άκρη όσα σας χωρίζουν. Αν έχετε τη δυνατότητα, εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να χαλαρώσετε και αποφύγετε να ασχοληθείτε με προβλήματα και υποχρεώσεις. Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού στις 30/01 είναι μια όψη εκπλήξεων που φέρνει αναπάντεχες συναντήσεις και μηνύματα ή ακόμα και νέες γνωριμίες που θα σας γεμίσουν έξαψη και ενθουσιασμό. Αν είστε δεσμευμένοι, είναι μια ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα ή να κάνετε μια εκδρομή με το ταίρι σας που θα σας ανανεώσει. Στις 02/02 το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό κλίμα και σας καλεί να εκφραστείτε πιο συναισθηματικά και να ανοίξετε την καρδιά σας στο άτομο που έχετε δίπλα σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να βγείτε ραντεβού ή για να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση. Άλλωστε, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο την ίδια ημέρα σας κάνει πιο ευαίσθητους και σας βοηθάει να εστιάσετε στις δικές σας ανάγκες και στις προσωπικές σας επιθυμίες. Ωστόσο, η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού στις 03/02 μπορεί να φέρει εντάσεις και ανατροπές ή ένα αίσθημα αστάθειας στις σχέσεις σας, επομένως κρατήστε την ψυχραιμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο του Υδροχόου, μια θέση που ενεργοποιεί τον πιο επικοινωνιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να ανοιχτείτε προς τα έξω, να διευρύνετε τον κύκλο σας και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας διεγείρουν εγκεφαλικά. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να εκφράσετε με αμεσότητα τις σκέψεις σας και μη διστάσετε να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις γιατί θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Από την άλλη πλευρά, η έντονη πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Αιγόκερου σάς καλεί να εστιάσετε σε πιο πρακτικά ζητήματα των σχέσεων σας. Αν και φημίζεστε για την αγάπη σας στην περιπέτεια και στο ρίσκο, αυτή την εβδομάδα και θα νιώσετε έντονη την επιθυμία για σταθερότητα. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα σας προσφέρει αυτή την ασφάλεια που ζητάτε και θα περάσετε μαζί του-ης όμορφες στιγμές. Κάποιοι από εσάς, μάλιστα, μπορεί να έχετε αναπάντεχα ερωτικά ειδύλλια μέσα στον εργασιακό χώρο. Την Παρασκευή και το Σάββατο, η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό θα σας κάνει λίγο πιο εσωστρεφείς. Αποφύγετε να προτιμήστε να ξοδέψετε άσκοπα την ενέργεια σας και προτιμήστε να στραφείτε μέσα σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Την Κυριακή όμως η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και θα ανακτήσετε την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση σας. Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Κρόνο προς το βράδυ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σας αυτή την εβδομάδα, αφού ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο. Στις 29/01 το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια υπέροχη όψη για εσάς γιατί μιλάει για έρωτα, απολαύσεις και καλοπέραση. Αν και εκπροσωπείτε  ένα ζώδιο που βάζει σε πρώτο πλάνο τις υποχρεώσεις, τώρα μπορεί να νιώσετε έντονη την επιθυμία να χαλαρώσετε λίγο παραπάνω και να ακούσετε την καρδιά σας. Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή απλώς για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Στις 30/01 έρχεται το τρίγωνο Άρη-Ουρανού που είναι μια όψη «ηλεκτροσόκ» και μπορεί να φέρει αναπάντεχες εξελίξεις στα ερωτικά σας. Ένας ξαφνικός, παθιασμένος έρωτας ή μια συνάντηση από το πουθενά είναι μέσα στα πιθανά σενάρια αυτών των ημερών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η όψη εκτοξεύει στα ύψη το πάθος, την έξαψη, τον ενθουσιασμό και τη σεξουαλική διάθεση. Καλό θα είναι βέβαια να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και τα παράτολμα ρίσκα που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Στις 02/02 το όμορφο εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα είναι η ιδανική όψη για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο ή για να εκφράσετε τις ενδόμυχες σκέψεις σας και τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Τώρα το κλίμα θα είναι πιο ήρεμο και θα υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση, επομένως μη διστάσετε να ανοιχτείτε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε ρομαντικές συναντήσεις ή να λάβετε ένα μήνυμα που θα σας καθησυχάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ήλιο να εξακολουθεί να κινείται στο δικό σας ζώδιο θα μπορούσαμε να πούμε ότι το τελευταίο διάστημα έχετε αρχίσει να εστιάζετε περισσότερο στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας ανάγκες και ακτινοβολείτε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Από την άλλη πλευρά, με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη να βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου, αυτές τις ημέρες νιώθετε ότι είστε σε μια φάση εσωστρέφειας και προσπαθείτε να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και να επεξεργαστείτε τα συναισθήματα σας. Ίσως λοιπόν να μην νιώθετε ακόμα έτοιμοι να κάνετε νέα ξεκινήματα στα ερωτικά σας, να διεκδικήσετε ένα πρόσωπο ή να πάρετε πιο τολμηρές πρωτοβουλίες, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου που αυτοί οι πλανήτες θα βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο. Στις 29/01 το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία θα γλυκάνει την καρδιά σας και μπορεί να φέρει μια ρομαντική γνωριμία ή μια όμορφη επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν. Επιπλέον, το κλίμα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον θα είναι πιο ήρεμο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού στις 30/01 έρχεται να ταράξει αυτό το κλίμα, αφού μιλάει για εσωτερική ένταση ή για παρασκηνιακές και μυστικές κινήσεις που μπορεί να φέρουν ανατροπές στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Καλό θα είναι να προστατεύσετε την ψυχική σας ηρεμία και να μη συσσωρεύετε θυμό και αρνητικά συναισθήματα μέσα σας. Η Κυριακή 04/02 με τη Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σάς καλεί να κοινωνικοποιηθείτε, να διευρύνετε τον κύκλο σας ή να δείτε αγαπημένους φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια πολύ όμορφη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς αφού οι πλανήτες στον Αιγόκερω μιλάνε για εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική ζωή. Στις 29/01 το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς, γιατί φέρνει νέες επαφές και γνωριμίες οι οποίες μπορεί να γίνουν μέσα από παρέες και ομάδες ανθρώπων ή ακόμα και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμα κι αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η ημέρα προσφέρεται για να περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους και τις παρέες σας. Στις 30/01 το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σας καλεί να πειραματιστείτε στο ερωτικό κομμάτι και να αναζητήσετε τρόπους για να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Συναντήσεις και επαφές που θα έχετε τώρα μπορεί να σας αναστατώσουν και δεν αποκλείεται να λάβετε αναπάντεχα μηνύματα από ένα πρόσωπο ή να κάνετε μια γνωριμία από το διαδίκτυο που θα σας ενθουσιάσει. Στις 02/02 το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σας ηρεμεί, σας χαλαρώνει και σας βοηθάει να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας. Μια σχέση που μέχρι τώρα ήταν φιλική, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο ρομαντικό. Την Κυριακή, το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου μπορεί να ρίξει την ψυχολογία σας και μπορεί να σας φέρει εμπόδια και απογοητεύσεις μέσα στις σχέσεις σας.