Οι αντιθέσεις Ήλιου–Ερμή με τον Ουρανό στις 09/11/2022 φέρνουν απρόοπτα και ανατροπές

Οι αντιθέσεις Ήλιου–Ερμή με τον Ουρανό στις 09/11/2022 φέρνουν απρόοπτα και ανατροπές

Οι αντιθέσεις Ήλιου–Ερμή με τον Ουρανό στις 09/11/2022 φέρνουν απρόοπτα και ανατροπές

To πλανητικό σκηνικό των επόμενων ημερών θα είναι αρκετά έντονο και απαιτητικό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, τόσο σε ό,τι αφορά την επικοινωνία και τις επαφές μας με τους άλλους, όσο και την ανάληψη πρωτοβουλιών και γενικότερα τον τρόπο που θα επιλέξουμε να δράσουμε.

Μια μέρα μετά την έκλειψη στις 09/11/2022 ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Σκορπιό θα  σχηματίσουν δυναμική αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Έτσι μπορεί να έχουμε απρόοπτες εξελίξεις στα σχέδια μας και ανατροπή στα δεδομένα που ξέραμε έως τώρα. Μια έκπληξη, ένα σοκαριστικό νέο, μια ξαφνική συνάντηση μπορεί να φέρουν τα πάνω-κάτω και να σας αναστατώσουν. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τα λόγια σας και τις αντιδράσεις σας, καθώς θα υπάρχει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα και επαναστατική διάθεση. Θα είναι δύσκολο τώρα να μπούμε στη θέση των άλλων και να κατανοήσουμε τη δική τους πλευρά, ιδιαίτερα εάν είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τη δική μας. Ο Ουρανός μας δημιουργεί την ανάγκη να προκαλέσουμε αντιδράσεις, να σοκάρουμε και να πάμε κόντρα σε συντηρητικές απόψεις και παγιωμένες ιδέες οι οποίες δεν οδηγούν πλέον πουθενά. Η λύση στα προβλήματα τώρα θα είναι ριζοσπαστική και δεν αποκλείεται να έρθουμε σε ρήξη με κάποια άτομα από το άμεσο περιβάλλον μας. Θα είναι δύσκολο πλέον να αντισταθούμε στην αλλαγή και να μην νιώσουμε την ανάγκη να διεκδικήσουμε περισσότερη ελευθερία ή να αναζητήσουμε δραστηριότητες οι οποίες μας εκφράζουν καλύτερα. Ωστόσο, όλη αυτή η ακραία και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά μπορεί να δημιουργήσει αστάθεια σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα ή να φέρει ακόμα και ρήξεις σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.

Μέσα σε όλο αυτό το έντονο σκηνικό, αποτελεί πρόκληση να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να διατηρήσουμε τις καταστάσεις ως έχουν, χωρίς να γίνει καμία αλλαγή.

Πάμε όμως να δούμε λίγο πιο αναλυτικά πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

H σκέψη και η δράση σας είναι εστιασμένη στα οικονομικά ζητήματα και στις βαθιές συναισθηματικές σας σχέσεις. Είναι πιθανό κάποιο επιχειρηματικό πλάνο να μην προχωρήσει όπως το περιμένατε και να αντιμετωπίσετε εμπόδια σε ό,τι αφορά δάνεια, ασφάλεια και κληρονομικά ζητήματα. Η κατάσταση στα οικονομικά σας θα είναι ρευστή και θα υπάρξουν απρόοπτα έσοδα ή έξοδα και γενικώς σκαμπανεβάσματα τα οποία θα σας εμποδίσουν να κάνετε κάποιο συγκεκριμένο πλάνο. Είναι σημαντικό να δείξετε επιμονή, υπομονή και προσήλωση στους στόχους σας και να μην το βάλετε κάτω. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις είναι πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με το άλλο σας μισό, όμως να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα και έντονη κριτική. Εάν βρίσκεστε σε μια παράνομη ή κρυφή σχέση, τώρα μπορεί να υπάρξουν απρόοπτες εξελίξεις ή να γίνουν αποκαλύψεις οι οποίες θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προτεραιότητα σας αυτές τις ημέρες είναι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, ο γάμος και οι συνεργασίες σας. Ίσως να θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή ή να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, όμως να έρχεστε αντιμέτωποι με εμπόδια και περιορισμούς. Είναι πιθανό οι κοινωνικές υποχρεώσεις σας και η καριέρα σας να απορροφούν μεγάλο μερίδιο από τον χρόνο και την ενέργεια σας, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε να αφιερωθείτε ολοκληρωτικά στον σύντροφο σας. Ίσως πάλι, μια επαγγελματική συνεργασία να μην έχει το αποτέλεσμα και την εξέλιξη που προσδοκούσατε και να πρέπει να προσπαθήσετε ακόμα πιο σκληρά. Σε κάθε περίπτωση, ο Ουρανός από το δικό σας ζώδιο θα σας δημιουργήσει  επαναστατική διάθεση και μια επιθυμία να σπάσετε δεσμά που σας κρατάνε πίσω και να απελευθερωθείτε από καταπιεστικές ή στάσιμες καταστάσεις. Μπορεί να φημίζεστε για το πείσμα σας και την ανάγκη σας να αντιστέκεστε με κάθε τρόπο στην αλλαγή, όμως τώρα οι εξελίξεις των καταστάσεων θα σας παρασύρουν. Να θυμάστε ότι εάν δεν προχωρήσετε εσείς σε αναγκαίες αλλαγές, τότε αυτές θα σας επιβληθούν με πιο σκληρό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητα σας αυτό το διάστημα είναι γεμάτη με υποχρεώσεις και πράγματα τα οποία έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Εξαιτίας όλων αυτών, το άγχος και η ένταση βρίσκονται στα ύψη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και ρήξεις μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας δεν είναι ιδανικό, καθώς δεν υπάρχει η διάθεση να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση και να κρατηθούν οι ισορροπίες. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε ένα πράγμα τη φορά και μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε, διότι είναι βέβαιο ότι θα αφήσετε πράγματα μισοτελειωμένα και δεν θα αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση και να βρείτε τρόπους να εκτονώσετε το άγχος και τα νεύρα σας, διότι είναι πολύ πιθανό όσα συσσωρεύετε μέσα σας να εκδηλωθούν ως σωματικά συμπτώματα. Υιοθετήστε υγιεινές συνήθειες και έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής, χωρίς να φτάνετε τον εαυτό σας στα άκρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο αυτές τις ημέρες και αισθάνεστε έντονη ανάγκη να ερωτευτείτε, να φλερτάρετε ή να εκφράσετε τις βαθύτερες επιθυμίες στον σύντροφο σας, εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση. Ωστόσο, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια εμπόδια τα οποία δεν θα σας επιτρέψουν να ζήσετε αυτό που θέλετε και να αφεθείτε στο ερωτικό κλίμα. Ίσως να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα από το ταίρι σας ή να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα ανασφάλειας και καχυποψίας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε ψύχραιμα και να μην αφήσετε τον αρνητισμό να σας κατακλύσει, ειδικά εάν οι φοβίες σας δεν στηρίζονται στη λογική. Είναι σημαντικό να έρθετε κοντά με τον άλλον και να κατανοήσετε τις ανάγκες και τα βαθύτερα συναισθήματα του. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να γνωρίσετε ένα άτομο από τον κύκλο σας ή τα μέσα δικτύωσης, το οποίο θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Αυτό που σας απασχολεί περισσότερο αυτές τις ημέρες είναι η οικογένεια, το σπίτι και οι οικείοι σας. Ίσως νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια σε αυτά, όμως να μην εισπράττετε το ίδιο και από εκείνους ή να αντιμετωπίσετε κριτική και σκληρότητα. Εάν βρίσκεστε σε σχέση ή σε έναν γάμο, τώρα θα περάσετε μια δοκιμασία, καθώς θα τεσταριστεί η αντοχή και η αφοσίωση σας. Είναι σημαντικό να αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και λόγια που μπορεί να πληγώσουν και να δείξετε πνεύμα συμβιβασμού. Μια απρόοπτη εξέλιξη στα επαγγελματικά σας μπορεί αν φέρει τα πάνω-κάτω και να αλλάξει τις προτεραιότητες σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς δεν αποκλείεται να έρθετε σε ρήξη με πρόσωπα εξουσίας ή να απειληθεί η κοινωνική σας εικόνα. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να εργαστείτε σκληρά προκειμένου να πετύχετε αυτά που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πολυάσχολοι αυτές τις ημέρες και τρέχετε πανικόβλητοι να προλάβετε συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές. Δεδομένου ότι είστε από τη φύση σας αγχώδεις και τελειομανείς, όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να σας επιβαρύνει ακόμα περισσότερο. Ίσως να αισθάνεστε ότι καταβάλλετε υπερβολική προσπάθεια για να φέρετε εις πέρας όσα πρέπει να γίνουν, αλλά να μην αποδίδουν όσο θα θέλατε και όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνετε ευερέθιστοι και να ξεστομίσετε κουβέντες τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις στις οποίες θα εμπλακείτε, όπως επίσης στις μετακινήσεις και στις επαφές σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά και να μην πάρετε αποφάσεις πάνω στην έξαψη της στιγμής. Είναι πιθανό να υπάρξει κάποια απρόοπτη εξέλιξη σε ό,τι αφορά σπουδές, νομικά ζητήματα ή θέματα που αφορούν το εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά ζητήματα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για εσάς, αφού ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Ωστόσο, δεν θα κυλήσουν όλα όπως τα περιμένατε, αλλά θα έρθουν εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδια σας. Ίσως οι αναποδιές αυτές να κλονίσουν την αυτοπεποίθηση σας και την πίστη στις δυνατότητες σας, όμως δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι υπομονή, επιμονή και σταθερά βήματα. Είναι πιθανό να υπάρξει μια απρόβλεπτη εξέλιξη σε κάποιο ζήτημα που έχει να κάνει με φορολογικά και κληρονομικά ή τα χρήματα του συντρόφου σας. Είναι σημαντικό να αποφύγετε να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις και να προσέξετε ποιους εμπιστεύεστε, καθώς τα πράγματα θα είναι ρευστά και μπορεί να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή και τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο είναι βέβαιο ότι βρίσκεστε σε μια πολύ έντονη και ανήσυχη φάση και έχετε την ανάγκη να κάνετε νέες επαφές, να εκφράσετε τις σκέψεις σας και να αναλάβετε νέες πρωτοβουλίες. Ωστόσο, κάτι σας μπλοκάρει και σας δημιουργεί φοβίες και ανασφάλειες, οι οποίες μάλιστα μπορεί να σχετίζονται είτε με το παρελθόν και το οικογενειακό σας περιβάλλον, είτε με κάποια δικά σας συναισθηματικά περιεχόμενα τα οποία βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια. Εάν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά και να δείξετε στους άλλους ποιοι πραγματικά είστε, θα πρέπει να απαλλαγείτε από τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις ή κάποια μοτίβα συμπεριφοράς τα οποία δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε. Ίσως να αναγκαστείτε να έρθετε σε ρήξη με κάποια άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, προκειμένου να νιώσετε πιο απελευθερωμένοι και να κυνηγήσετε πλέον τους δικούς σας στόχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεστε σε μια πιο κλειστή και εσωστρεφή φάση, κατά την οποία έχετε την ανάγκη να αφουγκραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και όχι να προβείτε σε δράση. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να σας κατακλύσουν αρνητικές σκέψεις και απαισιόδοξα σενάρια ή φοβίες και ανασφάλειες οι οποίες δεν έχουν λογική βάση. Αισθάνεστε την ανάγκη να μείνετε με τον εαυτό σας και να απομακρυνθείτε από τους γύρω σας, όμως η κρίση σας τώρα δεν θα είναι ξεκάθαρη και δεν είναι καλή ιδέα να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Εάν συσσωρεύετε μέσα σας θυμό και ένταση και δεν βρείτε έναν τρόπο να τα εκτονώσετε, τότε είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσετε μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και να έρθετε σε ρήξη με τους συναδέλφους σας. Είναι βέβαιο ότι θα γίνουν αλλαγές στην καθημερινότητα σας, τις οποίες θα πρέπει να τις διαχειριστείτε με ψυχραιμία. Προσέξτε ιδιαίτερα την υγεία σας, προσπαθήστε να κοιμάστε καλά και μην επιβαρύνετε το σώμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στο στόχαστρο αυτές τις ημέρες και έχετε την ανάγκη να κάνετε νέες γνωριμίες και να μοιραστείτε ιδέες, απόψεις, με ανθρώπους που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Ωστόσο, μπορεί να έρθετε σε ρήξη με ένα φιλικό σας πρόσωπο το οποίο μέχρι τώρα σας υποστήριζε ή τα οικονομικά να αποτελούν εμπόδιο και να μην σας επιτρέπουν να κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας και να μην μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που είχατε στο μυαλό σας. Γενικώς, υπάρχει μια αίσθηση ότι θα πρέπει να βάλετε νέες βάσεις στη ζωή σας και ίσως να προσαρμόσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας στα νέα δεδομένα που έρχονται. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να έχετε μια απρόσμενη εξέλιξη στα ερωτικά σας ή να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καριέρα σας και η κοινωνική σας εικόνα είναι αυτά που απασχολούν το μυαλό σας και τη σκέψη σας αυτές τις ημέρες και έχετε την ανάγκη να αναλάβετε δράση και να κάνετε νέα ξεκινήματα τα οποία θα σας οδηγήσουν όλο και πιο κοντά στους στόχους σας. Ωστόσο, κάποιες φοβίες και ανασφάλειες είναι πιθανό να σας κρατάνε πίσω και να μην σας αφήνουν να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες σας. Είναι πολύ σημαντικό να θέσετε προτεραιότητες και να μην βιάζεστε να φτάσετε στην κορυφή ή να αναλαμβάνεται πολλαπλά καθήκοντα μόνο και μόνο για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Είναι προτιμότερο η δράση σας να είναι πιο στοχευμένη και να είστε παραγωγικοί σε αυτά που κάνετε, διότι διαφορετικά θα απογοητεύσετε τόσο τους άλλους όσο και τον ίδιο σας τον εαυτό. Κάποια αναπάντεχη εξέλιξη στο σπίτι και στην οικογένεια σας μπορεί να σας κλονίσει και να διαταράξει τις ισορροπίες σας ή να έρθει στο προσκήνιο μια αποκάλυψη από το παρελθόν, η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα. Είναι σημαντικό να είστε κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε για τις ανάγκες τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πνεύμα σας θα είναι αρκετά ανήσυχο αυτές τις ημέρες και θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα σπουδών, νομικά ζητήματα, ταξίδια ή οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό. Θέλετε να προοδεύσετε, να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας ή να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, όμως δεν θα κυλήσουν όλα όπως ακριβώς τα έχετε στο μυαλό σας. Ίσως να προκύψουν κάποια εμπόδια και αναποδιές οι οποίες θα σας αποτρέψουν από το να πάρετε ρίσκα ή να κάνετε παράτολμες κινήσεις και θα σας ωθήσουν να ψάξετε πιο βαθιά τις καταστάσεις πριν πάρετε κάποια οριστική απόφαση. Μια απρόσμενη συνάντηση, μια αναπάντεχη γνωριμία ή ένα σοκαριστικό νέο, μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα και να σας αναγκάσουν να κάνετε κάποιες αλλαγές στα σχέδια σας. Θα πρέπει να είστε ανοιχτοί σε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και να επιτρέψετε στους ανθρώπους και στις καταστάσεις γύρω σας να σας αλλάξουν την κοσμοθεωρία.