Οι έρωτες «σταθμοί» στη ζωή ενός Σκορπιού

Οι έρωτες «σταθμοί» στη ζωή ενός Σκορπιού

Οι έρωτες «σταθμοί» στη ζωή ενός Σκορπιού

Όταν έχετε έναν έρωτα «σταθμό» στη ζωή σας, θα αποκαλύψετε κρυμμένες αλήθειες για τον εαυτό σας και μπορεί ακόμη και να βιώσετε μια μεταμόρφωση, μια δραματική αλλαγή όπως αυτή του φοίνικα. Οι σημαντικοί έρωτες στη ζωή ενός Σκορπιού είναι σαν ελεύθερη κατάδυση στα βάθη της ύπαρξης, αλλά υπάρχει πάντα κάτι όμορφο και κάτι πολύτιμο που περιμένει να ανακαλυφθεί κάτω από την επιφάνεια.

Αν είστε Σκορπιός, αν έχετε ωροσκόπο, Αφροδίτη ή Άρη σε αυτό το ζώδιο, αυτά τα πέντε ζώδια μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ερωτική σας ζωή και να αποτελέσουν έναν έρωτα «σταθμό».

Για να μάθετε αν έχετε Ήλιο, ωροσκόπο, Αφροδίτη ή Άρη στον Σκορπιό, πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Σκορπιός και η Παρθένος, αυτά τα δύο ζώδια, έχουν μία σχεδόν απόκοσμη και βαθιά έλξη. Η σχέση τους θυμίζει το αρχέτυπο Πλούτωνα-Περσεφόνης και γι’ αυτό τίποτα δεν είναι επιφανειακό μεταξύ τους. Αισθάνονται κατανόηση και οικειότητα και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός σε ένα επίπεδο ψυχής. Προσπαθούν να είναι ειλικρινείς, ακόμα και όταν είναι δύσκολο, και συνήθως είναι σε κάποιο βαθμό, καθώς αντιμετωπίζουν τις διαφορές στην προσωπικότητα τους, αλλά και εξωτερικά προβλήματα. Οι Σκορπιοί θέλουν να κρατούν τα ηνία της σχέσης στα χέρια τους και με την Παρθένο αυτό δεν δύσκολο να επιτευχθεί, αρκεί να μην κάνουν κατάχρηση της εξουσίας που τους παραχωρεί. Η αγάπη τους έχει όμως μεγάλες δυνατότητες, εφόσον επενδύσουν σε αυτή τη σχέση. Ο δεσμός τους είναι άρρηκτος, γιατί αντιλαμβάνονται ότι μπορούν να βασίζονται ο ένας στον άλλο. Όσο είναι εκεί, συναισθηματικά και σωματικά, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τίποτα. Εάν οι δρόμοι τους για κάποιο λόγο χωρίσουν, αυτό θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους στις μνήμες και στις καρδιές τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης και ο Σκορπιός αισθάνονται έντονη επιθυμία μεταξύ τους. Παρόλο που μπορεί αρχικά να έρθουν κοντά λόγω ερωτικής χημείας, η σχέση τους έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε κάτι πολύ πιο ουσιαστικό. Οι προσωπικότητες τους είναι πολύ συμβατές κάτω από την επιφάνεια. Οι συζητήσεις μεταξύ τους είναι πολύ ενδιαφέρουσες, καθώς έχουν οξύ πνεύμα και είναι διορατικοί. Θα μπορούν να μιλάνε για οποιοδήποτε θέμα επί ώρες. Επιπλέον, γελούν πολύ μαζί. Έχουν πάντα κάποιο ξεκαρδιστικό και έξυπνο σχόλιο να πετάξουν ξαφνικά στη συζήτηση. Αν και ο Τοξότης μπορεί να αισθάνεται ότι η ελευθερία του απειλείται κατά καιρούς από τη βαριά σκιά του Σκορπιού, συνήθως αυτό δεν θα τον σταματήσει από το να θέλει να είναι μαζί. Παρότι και στους δύο δεν τους αρέσει να μιλούν για τα συναισθήματά τους, είναι πανέξυπνοί κι έτσι θα ξέρουν τι αισθάνεται το άλλο άτομο. Η σχέση αυτή μπορεί να τους θεραπεύσει από τραύματα του παρελθόντος ή να τους αφήσει με μια πληγή που δεν κλείνει ποτέ.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτά τα ζώδια του νερού, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες, είναι ικανά να «πνίξουν» το ένα το άλλο σε έναν ωκεανό επιθυμίας και έντονου συναισθηματισμού. Αυτή είναι μια σχέση που μπορεί να οδηγήσει στην έκσταση ή στην καταστροφή. Και οι δύο αναζητούν τα πάντα στον έρωτα και έχουν ανάγκη από πολλή επιβεβαίωση για να παραμείνουν ικανοποιημένοι σε μια σχέση. Οι Ιχθύες είναι τέλειοι σύντροφοι, επειδή είναι ευγενικοί και συμπονετικοί. Θα φροντίσουν να καταλάβει το ταίρι τους πόσο σημαντικό είναι. Ο Σκορπιός θα κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τους Ιχθύες ώστε να νιώθουν ασφάλεια. Οι Ιχθύες γίνονται τρυφεροί και φιλικοί όταν αισθάνονται ότι εισπράττουν μια τέτοια αγάπη. Όταν αυτά τα ζώδια ενωθούν, θα αισθάνονται ότι είναι σε καλά χέρια και ότι μπορούν να εμπιστευτούν τον σύντροφό τους. Εφόσον αυτή η σχέση γίνει σταθερή, έχει τη δυνατότητα να διαρκέσει. Ο Σκορπιός κατανοεί το μυαλό των Ιχθύων και μπορεί να τους μάθει πώς να επικεντρώνονται σε μια ιδέα πριν προχωρήσουν στην επόμενη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόκειται για δύο πολύ αισθησιακά και παθιασμένα ζώδια, γι’ αυτό δεν είναι δύσκολο να έρθουν κοντά. Ένας Καρκίνος κατανοεί την ανάγκη του Σκορπιού να κρατάει κάποια πράγματα για τον εαυτό του και ο Σκορπιός καταλαβαίνει τις αλλαγές στις διαθέσεις του συντρόφου του. Υπάρχει σύνδεση τόσο σε ερωτικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Μπορεί να γίνουν πολύ συναισθηματικοί κατά τη διάρκεια του σεξ, ή στο πρώιμο στάδιο της γνωριμίας, λόγω της ερωτικής έντασης που είναι παρόμοια σε αυτά τα δύο ζώδια. Θέλουν ουσιαστικά το ίδιο πράγμα από τη σχέση τους, δηλαδή σταθερότητα και ασφάλεια. Θα μπορούσαν να χαλαρώσουν γνωρίζοντας ότι μπορούν να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει λόγος για ζήλια ή ανασφάλεια, αρκεί να υποσχεθούν ότι θα παραμείνουν ειλικρινείς και πιστοί, ό,τι κι αν γίνει. Ο Σκορπιός θέλει να έχει τον έλεγχο, είναι συναισθηματικά έντονος και θέλει έναν αφοσιωμένο εραστή που να εμπιστεύεται. Οι Καρκίνοι αναζητούν την οικειότητα και νιώθουν δυνατά συναισθήματα προς τον Σκορπιό. Οι Σκορπιοί όμως τείνουν να τραβούν κάποιες φορές τα πράγματα πέρα από το όρια και είναι λίγο απρόβλεπτοι και ριψοκίνδυνοι. Ο ερωτισμός τους μπορεί να μεταφραστεί ως σεξ που οδηγεί στον έρωτα, σεξ που οδηγεί στην αγάπη, σεξ που οδηγεί στον γάμο ή σεξ που οδηγεί στον χωρισμό. Φυσικά, τα έντονα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες, διαμάχες και αντίποινα, διότι μοιάζουν περισσότερο απ’ όσο αντιλαμβάνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Και τα δύο ζώδια δεν ερωτεύονται εύκολα, χρειάζονται συνήθως τον χρόνο τους. Μόλις όμως ερωτευτούν είναι ένα πολύ δυναμικό ζευγάρι. Είναι σχεδόν πάντα έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση. Θέλουν να είναι οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν, είτε στη ζωή είτε στον έρωτα. Ερωτικά θα ταιριάξουν τέλεια, αν και συναισθηματικά υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Ένας Αιγόκερως δεν είναι τόσο συναισθηματικός όσο θα επιθυμούσε ένας Σκορπιός, καταφέρνουν όμως μαζί να αναπληρώσουν τα κενά με τις δυνατές τους προσωπικότητες και λόγω της ευκολίας στη μεταξύ τους επικοινωνία. Ένας Αιγόκερως και ένας Σκορπιός σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Θα βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να εξελιχθεί στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Μαζί θα καταφέρουν πράγματα που δεν πίστευαν ότι ήταν ποτέ δυνατά. Είναι εξαιρετικοί σύντροφοι και πολύ θερμοί εραστές. Ο Σκορπιός προσφέρει μαθήματα για τα συναισθήματα, όταν ο Αιγόκερως χαρίζει τη σοφία του από την πείρα και την πραγματική ζωή. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να είναι τέλειος αν δείξουν υπομονή και απολαύσουν μαζί τις ομορφιές της ζωής.