Οι 5 πιο δυναμικές γυναίκες του ζωδιακού που κανένας άντρας δεν μπορεί να ελέγξει

Οι 5 πιο δυναμικές γυναίκες του ζωδιακού που κανένας άντρας δεν μπορεί να ελέγξει

Οι 5 πιο δυναμικές γυναίκες του ζωδιακού που κανένας άντρας δεν μπορεί να ελέγξει

Ευτυχώς στις μέρες μας η θηλυκή δύναμη δεν είναι τόσο καταπιεσμένη όσο στο παρελθόν. Εάν και η πατριαρχική κοινωνία έχει αφήσει τα σημάδια της, οι γυναίκες έμαθαν μέσα στον χρόνο πώς να μην ελέγχονται από το αντίθετο φύλο.

Μερικά ζώδια χρησιμοποιούν περισσότερο τον διάλογο, άλλα τη διπλωματία και τη λογική και ορισμένα θυμώνουν, σιωπούν, αλλά περιμένουν στη γωνία. Η διαφορά με αυτά τα 5 ζώδια είναι ότι «ζυγό δεν υπομένουν», ότι προτιμούν την κατά μέτωπο επίθεση σε όποιον προσπαθήσει να τα ελέγξει. Η αντίδρασή αυτών των 5 γυναικών είναι πηγαία και ξεκινούν… πόλεμο ενστικτωδώς.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς είναι γεμάτη ανεξαρτησία και ενέργεια, η γυναίκα Κριός κυνηγάει με πάθος τις επιθυμίες της και κανένας δεν μπορεί να της σταθεί εμπόδιο όταν θέλει κάτι. Από μικρή έμαθε να αμφισβητεί την εξουσία (γονιών, δασκάλων) και γενικά όποιων έμπαιναν εμπόδιο στον δρόμο της. Εάν της επέτρεπαν να μείνει στο πάρτι μέχρι τις 12:00 θα προτιμούσε να γίνει σύρραξη μετά, αλλά θα έφευγε όποτε ήθελε. Οι Κριοί έχουν στο αίμα τους την αντίδραση και ο καλύτερος τρόπος να τους πείσει κάποιος να κάνουν κάτι είναι να τους πει ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Είναι και ένας από τους λόγους που οι γυναίκες αυτού του ζωδίου μπορεί να ασχοληθούν με παραδοσιακά ανδροκρατούμενα επαγγέλματα. Πόσο μάλλον εάν κάποιος άνδρας προσπαθήσει να τις ελέγξει με ευθύ ή πλάγιο τρόπο. Μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με λεκτική, ακόμα και με σωματική βία, καθώς θα ξυπνήσει τον… Άρειο πολεμιστή από μέσα τους. Ο έλεγχος τις εξαγριώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δυναμική και παθιασμένη Σκορπιός ξέρει τι της αρέσει και τι όχι, όσον αφορά τους άντρες. Η ένταση είναι μέσα στο ερωτικό της μενού και ορισμένα παιχνίδια ελέγχου είναι ανεκτά μέχρι ενός σημείου. Το σημείο αυτό είναι να μην προσπαθήσει εκείνος να αποκτήσει παραπάνω έλεγχο από όσο του επιτρέπει. Εάν προσπαθήσει να την περιορίσει ή να τη χρησιμοποιήσει για να τονώσει τον εγωισμό του, δεν θα τον αφήσει σε χλωρό κλαρί. Άλλωστε, ποιος μπορεί να παίξει παιχνίδια εξουσίας καλύτερα από έναν Πλουτώνιο Σκορπιό; Εκείνος που θα προσπαθήσει να πετάξει μία Σκορπιό στα «πατώματα», ή να τη μειώσει με τη συμπεριφορά του, δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Το μόνο που θα καταφέρει είναι να ενεργοποιήσει το περίφημο κεντρί της. Μία Σκορπιός ξέρει την αξία της και τι θέλει από τη ζωή. Θα προτιμήσει να καταστρέψει τη σχέση ή εκείνον, παρά να γίνει υποχείριο του οποιουδήποτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι γυναίκες αυτές έχουν τον τρόπο τους και τα πάντα υπό έλεγχο. Τουλάχιστον εξωτερικά, καθώς πάντα προσπαθούν να υποτάξουν τα συναισθήματά τους και να είναι λογικές και σωστές. Η φιλόδοξη προσέγγιση τους στη ζωή τις κάνει επιτυχημένες και η αφοσίωση τους στην εργασία, αποφέρει συχνά περισσότερα χρήματα από τους συντρόφους τους. Η δυναμικότητα τους, προσελκύει ενίοτε συντρόφους που μπορεί να είναι λιγότερο επιτυχημένοι από εκείνες. Είτε γιατί κάποιοι δεν έχουν το δικό της τσαγανό είτε γιατί αισθάνονται λίγο μειονεκτικά μαζί της, συχνά μπορεί να προσπαθήσουν να τις ελέγξουν. Στην αρχή αυτό μπορεί να περάσει απαρατήρητο, ιδιαίτερα αν συμβαίνει σε χαμηλή κλίμακα. Όμως, καθώς ο πλανήτης τους ο Κρόνος αναγνωρίζει τα μοτίβα, οι Αιγόκεροι δεν μπορούν να ανεχτούν τον έλεγχο όταν κάποιος τον εξασκεί συχνά ή για καιρό. Έχουν φοβερή αντίληψη και το βλέμμα τους ψάχνει πάντα να διακρίνει τι δεν πάει καλά γύρω τους. Δεν υποκύπτουν σε κανέναν και όταν τους έχεις αντιμέτωπους, είναι σαν να περνάς από το ανώτατο Εφετείο. Η ποινή είναι το αδυσώπητο κατηγορητήριο και η παγερή τους αδιαφορία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία Υδροχόος αισθάνεται περήφανη για το πόσο ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι. Η ανεξαρτησία της είναι τόσο έντονη όσο και η αυτονομία της. Εάν κάποιος άνδρας προσπαθήσει να ελέγξει τη διαφορετικότητα ή τη βούληση της, δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα. Ίσως δεν πρέπει κάποιος ούτε να σκεφτεί να προσπαθήσει να της προτείνει πώς πρέπει να φέρεται, να ντύνεται ή να μιλάει, αν θέλει να εξακολουθήσει να την έχει στο πλευρό του. Ούτως ή άλλως είναι περισσότερο προσανατολισμένη στο συλλογικό παρά στο προσωπικό, κάτι που στο παρελθόν την έχει δυσκολέψει με τις σχέσεις της. Οι γυναίκες Υδροχόοι δεν θα διστάσουν αν έρθουν αντιμέτωπες με τέτοιες συμπεριφορές να κόψουν μαχαίρι τους δεσμούς και να φύγουν πιο γρήγορα και από την αστραπή. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα κοιτάξουν ποτέ πίσω. Έχουν πολύ ελεύθερο πνεύμα για να μπορέσει κάποιος να τις περιορίσει με έναν τέτοιο τρόπο. Η ελευθερία τους μέσα ή έξω από τη σχέση είναι αδιαπραγμάτευτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι γυναίκες Τοξότες είναι εκ φύσεως ελεύθερα πνεύματα. Είναι δύσκολο να τις δαμάσεις, να τις κρατήσεις περιορισμένες και πόσο μάλλον να προσπαθήσεις να τις ελέγξεις. Το ένστικτό τους θα χτυπήσει κόκκινο και θα χτυπήσει η εσωτερική τους σειρήνα στην απόπειρα και μόνο. Ο πλανήτης τους Δίας συμβολίζει την επέκταση. Δεν μπορούν, λοιπόν, ούτε να κατανοήσουν τι μπορεί να προκαλεί αυτή την ανάγκη στον άλλον να τους ελέγξει. Φυσικά θα το δουλέψουν στο μυαλό τους, με αυτή την πηγαία περιέργεια που τις διακατέχει να αναλύουν τις ανθρώπινες συμπεριφορές, αλλά αμέσως μετά ο επομένως στόχος τους είναι να… «την κάνουν» διακριτικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν με τέτοια άτομα. Σιγά-σιγά θα εξαφανίζονται μέχρι να χαθούν εντελώς. Δεν μπορούν να ανεχτούν αυτού του είδους την περιορισμένη αντίληψη που οδηγεί τους ανθρώπους σε τέτοιες τακτικές. Όταν θα αντιμετωπίσουν τον ελεγκτικό, θα τον επικρίνουν χρησιμοποιώντας ατόφια λογική και επιχειρηματολογία μέχρι να πει ήμαρτον. Εάν δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει, δεν θα σκάσουν κιόλας. Θα φύγουν για να ζήσουν την επόμενη περιπέτεια της ζωής που τους περιμένει στην επόμενη στροφή.