Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/04/2022 – 17/04/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/04/2022 – 17/04/2022

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τον Ερμή να εγκαταλείπει το παρορμητικό ζώδιο του Κριού στις 11/04/2022 και να κάνει την είσοδο του στο πρακτικό και σταθερό ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29/04/2022. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε περισσότερη επιμονή, υπομονή και αποφασιστικότητα μέσα στις σχέσεις μας και θα έχουμε την τάση να κρίνουμε με βάση τα λογική και τα δεδομένα. Χρειαζόμαστε χειροπιαστές αποδείξεις για να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα και αδιαφορούμε για αόριστες υποσχέσεις που δεν συνοδεύονται από πράξεις. Στις 12/04/2022 κορυφώνεται η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, μια σπάνια όψη η οποία θα μας χαρίσει αισιοδοξία και θα μας κάνει να κάνει να πιστέψουμε στο θαύμα. Ακόμα και το πιο κρυφό μας όνειρο μπορεί να αποκτήσει σάρκα και οστά, αρκεί να πιστέψουμε σε αυτό. Οι σχέσεις τώρα χαρακτηρίζονται από συμπόνια, στοργή και ενσυναίσθηση, αφού θα μπορούμε πιο εύκολα να μπούμε στη θέση του άλλου και να τον κατανοήσουμε. Κάποιοι μάλιστα μπορεί να βιώσουν άκρως ρομαντικές στιγμές ή να συναντήσουν ένα πρόσωπο το οποίο θα τους κάνει να νιώσουν ότι ζουν ένα παραμύθι. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί θα είναι εύκολο να παρασυρθούμε από την ανάγκη μας να βιώσουμε κάτι ονειρικό και να εμπλακούμε σε μπερδεμένες καταστάσεις ή να εξιδανικεύσουμε ένα πρόσωπο το οποίο δεν έχει δώσει τα καλύτερα δείγματα. Την Παρασκευή 15/04/2022 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24/05/2022. Ο Άρης σε αυτή τη θέση μας καλεί να υιοθετήσουμε μια πιο παθητική στάση απέναντι στις καταστάσεις και να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε με έναν πιο έμμεσο τρόπο. Μας υπενθυμίζει ότι κάποιες φορές θα πρέπει να αφουγκραζόμαστε τα συναισθήματα μας πριν πάρουμε μια πρωτοβουλία και να μην βιαζόμαστε να δράσουμε ή να έχουμε τον έλεγχο των πάντων. Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να νιώσουμε χαμένοι ή αποπροσανατολισμένοι και να μην ξέρουμε τι θέλουμε μέσα στις σχέσεις μας και με ποιο τρόπο να το κατακτήσουμε. Η εβδομάδα κλείνει με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού το Σάββατο 16/04/2022, η οποία μας καλεί να εστιάσουμε στις σχέσεις μας, στον γάμο μας και γενικώς στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας. Όπως συμβαίνει σε κάθε Πανσέληνο, αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια και φωτίζονται πλευρές του άλλου ή της σχέσης που μπορεί να αγνοούσαμε. Αυτό το φεγγάρι στο διπλωματικό και δίκαιο ζώδιο του Ζυγού, θα μας δώσει την ευκαιρία να διαπραγματευτούμε με το ταίρι μας και αν χρειαστεί να κάνουμε συμβιβασμούς και να αναζητήσουμε μια μέση λύση στα προβλήματα. Καλούμαστε επίσης να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές μας επιθυμίες και στις ανάγκες του συντρόφου μας και μας βάζει στη διαδικασία να αναλογιστούμε εάν μέσα στη σχέση είμαστε ο εαυτός μας ή αν καταπιεζόμαστε και προσποιούμαστε κάτι άλλο για να είμαστε αρεστοί.

ΚΡΙΟΣ

Mε την ειδυλλιακή σύνοδο Δία-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12/4, το κλίμα θα είναι άκρως ρομαντικό αυτές τις ημέρες και θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε προς τα έξω την αγάπη και τη στοργή στο ταίρι σας, αλλά και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλείστε να κάνετε μια ενδοσκόπηση η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα που αφορούν τις σχέσεις σας, αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό, κάτι που θα σας ξεμπλοκάρει και θα σας ανακουφίσει. Στις 15/4, ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα βουτήξει και αυτός στα βαθιά νερά των Ιχθύων και για το επόμενο διάστημα θα γίνετε πιο εσωστρεφείς και θα προτιμήσετε να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας, διατηρώντας μια πιο παθητική στάση απέναντι στις καταστάσεις. Θα δυσκολευτείτε να εκφράσετε όσα νιώθετε και δεν αποκλείεται να καταπιέσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει εσωτερική ένταση. Προσπαθήστε να αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις και κρυφές επαφές που μπορεί να δημιουργήσουν μπερδέματα και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/4 σας καλεί να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας και να αναλογιστείτε εάν αισθάνεστε καλά μέσα σε αυτήν ή αν κάνετε περισσότερες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς από όσους θα έπρεπε. Εάν είστε μόνοι-ες, αυτό το φεγγάρι θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και μεγαλύτερη ανάγκη για συντροφικότητα και θα σας ωθήσει να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μιας και ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ισορροπίας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαπραγματευτείτε και να βρείτε μια χρυσή τομή που ικανοποιεί τόσο εσάς όσο και το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει μια άκρως επικοινωνιακή περίοδο για εσάς, αφού από τα ξημερώματα της Δευτέρας 11/4 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο, όπου θα παραμείνει έως και τις 29/4. Αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η δυνατότητα να προβάλλετε τις απόψεις και να εκφράσετε στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, όλα όσα σκέφτεστε. Εάν είστε σε σχέση, θα κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα και θα πάρετε αποφάσεις που βασίζονται στη λογική. Το πρόγραμμα σας θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο με ραντεβού, επαφές και συζητήσεις και γενικώς θα βρίσκεστε σε μια διαρκή κίνηση και θα απολαύσετε ευχάριστες επαφές με άτομα τα οποία θα σας ανανεώσουν. Στις 12/4, η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι μια άκρως ευνοϊκή όψη για εσάς, αφού θα φέρει στον δρόμο σας ανθρώπους που θα υποστηρίξουν τα όνειρα σας και τα σχέδια για το μέλλον και θα σας δώσει την ευκαιρία να μπείτε σε ομάδες και παρέες στις οποίες θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα με τα οποία θα έχετε μια πιο βαθιά και ουσιαστική σύνδεση. Από τις 15/4, με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, θα γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς το επόμενο διάστημα και θα επιδιώξετε να βάλετε στη ζωή σας άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινούς στόχους, απόψεις και ενδιαφέροντα. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε τις παρέες και τις φιλικές σας σχέσεις, καθώς μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με ένα πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 11/4 ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, ενεργοποιώντας ένα πιο σκοτεινό και κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Για το επόμενο διάστημα λοιπόν, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο. Καλείστε να αναλογιστείτε από πού προέρχονται οι ανασφάλειες και οι ανησυχίες σας και να εκλογικεύσετε τους φόβους σας. Αν και γενικά σας χαρακτηρίζει η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα, τώρα θα γίνετε πιο μυστικοπαθείς και θα προτιμήσετε να κρατήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να αναμοχλεύσετε το παρελθόν και να αναπολήσετε παλιές καταστάσεις. Εάν είστε σε σχέση, προσπαθήστε να εκφράσετε όσα σας προβληματίζουν και μην βυθίζεστε στις σκέψεις σας. Στις 16/4 με την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού, όλη σας η προσοχή θα είναι στραμμένη στην ερωτική σας ζωή. Με το φεγγάρι αυτό θα είστε παθιασμένοι και φορτισμένοι συναισθηματικά και εάν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και δεν θα διστάσετε να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε όλα όσα νιώθετε. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, τώρα θα σας γίνει πιο ξεκάθαρο αν αυτή έχει κάνει τον κύκλο της και πρέπει να αποδεσμευτείτε, ή αν θα πρέπει να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να την επισημοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/4, το επόμενο διάστημα χαρακτηρίζεται από έντονη κοινωνικότητα και μια διάθεση να βγείτε έξω, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Εάν είστε μόνοι, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο μέσω διαδικτύου ή μέσω μιας παρέας, με το οποίο μάλιστα θα έχετε άψογη εγκεφαλική επικοινωνία και χημεία. Από τις 15/4 με τον Άρη στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων θα είστε ακόμα πιο ανήσυχοι, ενθουσιώδεις και αυθόρμητοι και θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε με κάποιο τρόπο την περιπέτεια στη ζωή σας και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Εάν είστε σε σχέση, είναι σημαντικό να επικοινωνείτε και να συζητάτε με το ταίρι σας και γενικώς να εκφράσετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας με αμεσότητα και ειλικρίνεια. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για να οργανώσετε ένα ταξίδι το οποίο θα σας ανανεώσει και θα αλλάξει τη διάθεση σας, αλλά και την κοσμοθεωρία σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/4 θα βάλει στο επίκεντρο το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή και θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πως το σημαντικότερο είναι να νιώθετε ασφάλεια και ηρεμία για να είστε ευτυχισμένοι με τον σύντροφο και τους οικείους σας. Εάν λοιπόν αφιερώνατε πολύ χρόνο στην καριέρα και στην κοινωνική σας ζωή, ίσως τώρα θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Αυτό το φεγγάρι λοιπόν σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην παραμελείτε τα κοντινά σας πρόσωπα, αφού κανείς δεν θεωρείται δεδομένος.

ΛΕΩΝ

Με την ονειρική σύνοδο Δία-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12/4, θα σας δοθεί η ικανότητα να γίνεται πιο διαισθητικοί και διορατικοί και να αναγνωρίσετε ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σας και ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε απόλυτα. Επιπλέον, θα έρθετε σε επαφή με βαθιά συναισθήματα και με τις πιο κρυφές πτυχές του εαυτού σας και θα μπορέσετε να συμφιλιωθείτε με αυτές, κάτι που θα σας ανακουφίσει ψυχικά. Πρόκειται λοιπόν για ημέρες κάθαρσης, αφού εάν εντοπίσετε και κατανοήσετε τι σας δημιουργεί ανασφάλεια και αμφιβολίες σχετικά με τις ερωτικές σας σχέσεις και τον σύντροφο σας, θα μπορέσετε στη συνέχεια να το διαχειριστείτε καλύτερα και να έχετε πιο ουσιαστική και βαθιά σχέση, τόσο με τον σύντροφο σας όσο και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Από τις 15/4 ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και θα εγκαινιάσει μια άκρως παθιασμένη και σεξουαλική περίοδο για εσάς. Θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να λήξετε καταστάσεις οι οποίες είναι επιφανειακές και δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι παραπάνω, αφού θέλετε ουσιαστικές σχέσεις και επαφές. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε στον σύντροφό σας ακόμα και τις πιο ενδόμυχες σκέψεις και τις επιθυμίες σας, όμως θα πρέπει να προσέξετε να μην εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας, αφού η τάση σας να ελέγχετε τα πάντα μπορεί να δημιουργήσει ρήξεις. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/4 στον τομέα της επικοινωνίας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες ή παρεξηγήσεις με το ταίρι σας ή με τα άτομα που συναναστρέφεστε. Είναι σημαντικό να είστε άμεσοι και ειλικρινείς στον τρόπο που εκφράζεστε, όμως ταυτόχρονα θα πρέπει να είστε διπλωμάτες και ανοιχτοί στις διαφορετικές απόψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται από τις 11/4 στο γήινο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου, μια θέση η οποία θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κάνετε νέες επαφές, ταξίδια και μετακινήσεις και γενικώς να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Είναι επίσης πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας κάνει να δείτε τη ζωή μέσα από μια πιο θετική και αισιόδοξη ματιά. Με τη γλυκιά και ειδυλλιακή σύνοδο Δία-Ποσειδώνα στις 12/4, το κλίμα των επόμενων ημερών θα είναι άκρως ρομαντικό και δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να νιώσετε ότι το όνειρο σας γίνεται πλέον πραγματικότητα. Η όψη αυτή δίνει την αίσθηση ότι ζείτε σε ένα παραμύθι, αφού το συναίσθημα θα είναι στα ύψη και θα λάβετε την αποδοχή και την αγάπη που ζητάτε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε ήδη σε σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές. Μη διστάσετε λοιπόν να εκφράσετε όλα όσα νιώθετε και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την ανταπόκριση που περιμένετε. Ωστόσο, μέσα σε όλο αυτό δεν θα πρέπει να χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα. Εάν λοιπόν μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο φαίνεται αναξιόπιστο και σας δίνει μπερδεμένα μηνύματα, τότε ίσως θα πρέπει να κρατήσετε μικρό καλάθι. Με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 15/4 οι σχέσεις σας θα γίνουν ένα πεδίο μάχης και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρχουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και λογικοί και μην βιαστείτε να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις οι οποίες μπορεί να σας κοστίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου από τις 11/4, μια θέση η οποία θα στρέψει το βλέμμα σας στον εσωτερικό σας κόσμο και στα βαθύτερα συναισθήματα σας. Το επόμενο διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να ανακαλύψετε την αλήθεια και τα πραγματικά κίνητρα των άλλων με κάθε κόστος και γι’ αυτό τον λόγο δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια μυστικά ή συναισθήματα τα οποία ήταν τόσο καιρό θαμμένα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικές και βαθιές συζητήσεις με το ταίρι σας και θα διακρίνετε τι είναι σημαντικό για εσάς και τι όχι. Είναι πολύ πιθανό να έχετε δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες σχετικά με μια κατάσταση ή με ένα πρόσωπο, όμως προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από εμμονές και ανασφάλειες που δεν έχουν καμία λογική βάση. Στις 16/4 θα φιλοξενήσετε την Πανσέληνο του μήνα στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα μπείτε στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε τις επιθυμίες σας και τις προτεραιότητες σας και θα καταλάβετε τι είναι αυτό που πρέπει να κρατήσετε στη ζωή σας και τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας. Κάθε Πανσέληνος συμβολίζει το κλείσιμο ενός κύκλου, επομένως δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε ότι μια κατάσταση έφτασε στο τέλος της ή θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα για να την πάτε παρακάτω. Τα συναισθήματα θα είναι πολύ έντονα τώρα, όμως μπορεί να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν τα συμμερίζονται και δεν μπορούν να αισθανθούν όπως εσείς. Εκμεταλλευτείτε αυτό το φεγγάρι για να κάνετε έναν απολογισμό και να εστιάσετε στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες και σε δεύτερη φάση προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας και μην επιτρέψετε στην ένταση των ημερών να σας ωθήσει σε παρορμητικές και επιπόλαιες κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/4 και όλη σας η προσοχή θα είναι στραμμένη στον γάμο, τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και γενικώς στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν. Η θέση αυτή σας κάνει πιο ψύχραιμους και αντικειμενικούς και θα μπορείτε πολύ πιο εύκολα να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά και να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική. Επιπλέον, θα μπορέσετε να μπείτε στη θέση του άλλου και να κατανοήσετε καλύτερα τη δική του πλευρά. Με τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα στις 12/4, το κλίμα στην αισθηματική σας ζωή θα είναι άκρως ρομαντικό και θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και την ερωτική σας επιθυμία στο άλλο πρόσωπο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να είστε ο αποδέκτης μιας ερωτικής εξομολόγησης που περιμένατε καιρό, γεγονός που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Από τις 15/4 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση η οποία θα σας κάνει πιο ενθουσιώδεις και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εκφράσετε πιο άμεσα και αυθόρμητα τις επιθυμίες σας. Διαθέτετε τόλμη και αποφασιστικότητα και δεν θα διστάσετε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και γενικώς να πάρετε ρίσκα, αφού θα είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε και να έχετε αυτοπειθαρχία. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε ή για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα της σχέσης σας. Ωστόσο, στις 16/4 με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να αφουγκραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ένα βήμα πίσω και να αποσυμφοριστεί ή να αναζητήσετε τρόπους να θεραπεύσετε τις πληγές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια πολύ σημαντική όψη, που δεν είναι άλλη από τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα την Τρίτη 12/4 στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η όψη θα δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο και αρμονικό κλίμα μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να έρθετε σε επαφή με κάποιον-α πρώην, προκειμένου να δώσετε ή να ζητήσετε μια δεύτερη ευκαιρία ή απλώς θα αναμοχλεύσετε καταστάσεις από το παρελθόν, κάτι που θα σας δημιουργήσει νοσταλγία, αλλά ταυτόχρονα θα σας κάνει να κατανοήσετε καλύτερα τι συμβαίνει μέσα σας και θα νιώσετε ανακούφιση. Ωστόσο, στις 15/4 που ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, το κλίμα θα αλλάξει καθώς θα υπάρξουν εντάσεις και διαμάχες μέσα στο σπίτι σας, κάτι το οποίο θα έχει αντίκτυπο και στην ψυχολογία σας. Ίσως νιώσετε ότι σας προκαλούν να αντιδράσετε ή αντίστοιχα εσείς να πυροδοτείτε τις έντονες αντιδράσεις των άλλων. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο σας και κυρίως να μην παίρνετε πολύ προσωπικά το παραμικρό. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/4 στρέφει την προσοχή σας στις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Τώρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ποιοι άνθρωποι αξίζει να είναι δίπλα σας και μπορεί να απομακρυνθείτε από άτομα με τα οποία πλέον δεν σας ενώνει τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο γήινο και πρακτικό ζώδιο του Ταύρου στις 11/4, μια θέση εξαιρετικά ευνοϊκή για εσάς. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα μπορέσετε να εκφράσετε με άνεση και αυτοπεποίθηση τις σκέψεις σας στο ταίρι σας και γενικώς θα μπορέσετε να ανοιχτείτε και να δείξετε τον αληθινό σας εαυτό. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα αναζητήσετε τη χαρά, τη διασκέδαση και το φλερτ και γενικώς θα έχετε μια πιο ανάλαφρη διάθεση και θα προσελκύετε άτομα τα οποία θα σας χαροποιήσουν και θα έχετε μαζί τους απίστευτη εγκεφαλική χημεία. Με τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, που θα κορυφωθεί στις 12/4 στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πολύ πιθανό να έχετε όμορφες συναντήσεις ή συζητήσεις οι οποίες με κάποιο τρόπο θα σας βοηθήσουν να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας και θα σας ανακουφίσουν. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, αφού θα είναι πολύ εύκολο τώρα να σας παραπλανήσουν. Με τον Άρη να βρίσκεται και αυτός με τη σειρά του στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 15/4, οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα είναι έντονοι και θα είστε ιδιαίτερα πολυάσχολοι και επικοινωνιακοί. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τις σκέψεις σας με αμεσότητα και ειλικρίνεια, σε σημείο όμως που μπορεί να απουσιάζει το τακτ και η διπλωματία και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και καβγάδες. Θα είναι καλό λοιπόν να φιλτράρετε τι λέτε και πώς το λέτε και να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του άλλου πριν βγάλετε κάποιο συμπέρασμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/4 και όλη σας η προσοχή θα είναι στραμμένη στο σπίτι, το οικογενειακό περιβάλλον και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Θα νιώσετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με τον σύντροφο ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μοιραστείτε μαζί τους τις ενδόμυχες σκέψεις σας και τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Αυτή η θέση του Ερμή θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αποτραβηχτείτε και να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και τα άτομα εκείνα με τα οποία αισθάνεστε απόλυτη ασφάλεια. Θα επιλέξετε λοιπόν να ανοιχτείτε μόνο σε ένα πρόσωπο το οποίο εμπιστεύεστε απόλυτα και θα αποφύγετε να κάνετε νέες γνωριμίες. Μπορεί όμως κάποιοι από εσάς να επιδιώξετε επαφές με πρώην και άτομα από το παρελθόν, προκειμένου να κλείσετε οριστικά μια κατάσταση ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα εάν θέλετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι, όπως μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση. Με την Πανσέληνο του μήνα να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/4, θα έρθετε αντιμέτωποι με συνειδητοποιήσεις και αποκαλύψεις οι οποίες θα αλλάξουν εντελώς την κοσμοθεωρία και θα σας κάνουν να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εμφανιστεί στον δρόμο σας ένα άτομο το οποίο θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, αρκεί να είστε ανοιχτοί και να μην επιμένετε να ακολουθείτε ένα μονοπάτι το οποίο δεν σας οδηγεί πουθενά και δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου από τις 11/4 και ενεργοποιεί το πιο επικοινωνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα θα μπορέσετε να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε πιο ελεύθερα και πιο άμεσα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε πιο ανάλαφρη διάθεση και θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε, να ανανεωθείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να ανταλλάξετε απόψεις με καινούρια, ενδιαφέροντα άτομα. Στις 12/4 θα κορυφωθεί η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, μια όψη η οποία θα δημιουργήσει ένα άκρως ρομαντικό και ειδυλλιακό κλίμα μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η αγάπη, η συμπόνια, η κατανόηση και η ενσυναίσθηση είναι χαρακτηριστικά αυτών των ημερών, επομένως θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο και τους αγαπημένους σας ανθρώπους και θα λάβετε και εσείς με τη σειρά σας το ενδιαφέρον και τη στοργή που αναζητάτε. Ωστόσο, μην βιαστείτε να εξιδανικεύσετε ανθρώπους που δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και δεν ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις τους απέναντι σας. Αντίστοιχα, θα πρέπει και εσείς να προσπαθήσετε να είστε ξεκάθαροι απέναντι στους άλλους και να μην κάνετε υπερβολές που μπορεί στην πορεία να μετανιώσετε. Από τις 15/4 θα φιλοξενήσετε και τον Άρη στο ζώδιο σας, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνετε πιο διεκδικητικοί και δυναμικοί και θα μπορέσετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας με αποφασιστικότητα και πυγμή. Το επόμενο διάστημα λοιπόν θα είναι άκρως σεξουαλικό και παθιασμένο, όμως θα πρέπει να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας και τη βιασύνη σας, καθώς μπορεί με τη στάση σας να φέρετε εύκολα τους άλλους σε δύσκολη θέση και να δημιουργηθούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις.