Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 22/06/2021 και επιτέλους το τοπίο ξεκαθαρίζει

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 22/06/2021

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 22/06/2021 και επιτέλους το τοπίο ξεκαθαρίζει

Από τις 22 Ιουνίου 2021 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία στους Διδύμους θα πάρουμε μεν μια ανάσα ανακούφισης, αλλά δεν θα σταματήσουν εντελώς τα παρατράγουδα που προκαλεί στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στα ταξίδια, αφού μέχρι τις 7 Ιουλίου 2021 θα βρίσκεται ακόμη στη «σκιά» της ανάδρομης πορείας του. Για να μάθετε περισσότερα για την περίοδο της σκιάς του ανάδρομου Ερμή και τι σημαίνει αυτό πατήστε εδώ.

Ωστόσο, θα αρχίσουν σιγά σιγά να κάμπτονται οι δυσκολίες στην επικοινωνία, να ξεκαθαρίζουν οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις στις σχέσεις και θα βλέπουμε λίγο πιο καθαρά κάποια πράγματα που πριν μας φαίνονταν ακατανόητα.

Ας δούμε όμως σε ποιον τομέα θα επηρεαστεί ο καθένας ξεχωριστά ανάλογα με το ζώδιο ή τον ωροσκόπο  του.

ΚΡΙΟΣ

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή ίσως έφτασαν στα αυτιά σας πολλά και διάφορα κουτσομπολιά και φήμες μέσω κάποιων… φίλων ή συνεργατών και δεν ξέρατε τι να πιστέψετε. Ή όλο αυτό μπορεί να είχε να κάνει και με το διαδίκτυο ή τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και τους ακολούθους σας εκεί.   Μήπως  πιστέψατε ψέματα, τα ανακυκλώσατε και στο τέλος τσακωθήκατε κιόλας και χαλάσατε κάποιες σχέσεις σας; Τώρα που Ερμής θα γυρίσει στην ορθή του πορεία ενδεχομένως να μάθετε την αλήθεια και τι ακριβώς κρυβόταν πίσω από όλα αυτά και ίσως αποκαλυφθεί ότι το άτομο που ξεκίνησε όλο τον χαμό είχε συμφέρον και ίδιον όφελος και σας έβαλε να καβγαδίσετε με κάποιον για να βγει αυτός λάδι. Δεν είναι κακό να ζητήσετε συγνώμη και να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η ώρα να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας, διότι κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή μπορεί να ξεφύγατε λίγο. Ενδεχομένως να πήρατε κάποιο ρίσκο ή μπορεί και να χάσατε την μπάλα του προϋπολογισμού σας και να ξοδέψατε περισσότερα απ’ όσα εισπράττατε. Επίσης, μπορεί να εμφανίστηκε μπροστά σας μια ευκαιρία, αλλά τώρα που θα γυρίσει ο Ερμής στην ορθή του πορεία να αποδειχτεί ότι ήταν άνθρακας ο θησαυρός. Πλέον πρέπει να μαζέψετε τα χέρια σας και να κάνετε οικονομία για να εξοικονομήσετε χρήματα. Ξεκινήστε έστω και από τα απλά, δεν χρειάζεται να αγοράζετε τον καφέ σας και το γεύμα απέξω, πάρτε ταπεράκι στη δουλειά και στο τέλος του μήνα θα καταλάβετε τη διαφορά και στα κιλά σας και στην τσέπη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το προηγούμενο διάστημα ήσασταν σα να πετούσατε στα σύννεφα και να υπήρχε μπέρδεμα και ομίχλη στο μυαλό σας. Ε, δεν είναι και λίγο να είναι ανάδρομος ο κυβερνήτης σας και μάλιστα στο ζώδιο σας. Τώρα όμως πρέπει να γειωθείτε, να ξυπνήσετε από την ονειροπόληση και να επικεντρωθείτε στα πρακτικά θέματα και σε αυτά που έχουν σημασία για το μέλλον σας. Είναι η ώρα να πάρετε αποφάσεις με βάση την πραγματικότητα όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι. Και αν υπήρχαν μπερδέματα και παρεξηγήσεις ή λάθη σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, τώρα όλα θα ξεκαθαρίσουν και οι εξελίξεις θα είναι προς όφελός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κλειστήκατε πολύ στον εαυτό σας και στο καβούκι σας το προηγούμενο διάστημα και νιώσατε πολύ μόνοι, αφού και να θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιους, αισθανόσασταν ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και οι παρεξηγήσεις ήταν πολλές. Ήρθε όμως η ώρα όλο αυτό το εσωτερικό σας ταξίδι και τις αποφάσεις που πήρατε να τις επικοινωνήσετε και με τους άλλους. Να βγείτε από τη «φούσκα» σας και να μιλήσετε για ό,τι σας συμβαίνει με τους φίλους σας και όσους σας αγαπάνε. Σταματήστε να κρύβεστε από τη ζωή και ανοίξτε την καρδιά σας σε αυτούς που σας νιώθουν και σας νοιάζονται. Μη φοβάστε, όσοι σας αγαπούν δεν θα σας παρεξηγήσουν, για τους άλλους μη νοιάζεστε.

ΛΕΩΝ

Ασυμφωνίες, ασυνεννοησίες, παρεξηγήσεις με ανθρώπους από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον, αλλά και καθυστερήσεις στα πλάνα και τους στόχους σας, ήταν η καθημερινότητα σας το προηγούμενο διάστημα που ήταν ο Ερμής ανάδρομος και σας παίδεψε και σας πίεσε πολύ. Μπορεί για κάποια από αυτά να φταίτε εσείς, μπορεί όμως και να τα υποκίνησαν κάποιοι άλλοι. Τώρα όμως που ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι αληθινοί λόγοι των παρεξηγήσεων θα φανούν και έτσι θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις και οι αποφάσεις θα παρθούν εκ νέου, αλλά βασιζόμενες στην αλήθεια πλέον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν ο κυβερνήτης σας Ερμής μπήκε στους Διδύμους στις αρχές Μαΐου νιώσατε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας και οι εξελίξεις στην καριέρα σας ήταν ευνοϊκές. Όμως μετά που γύρισε φαινομενικά ανάδρομος όλα κόλλησαν και η σύγχυση, τα μπερδέματα και οι καθυστερήσεις δυσκόλευαν την καθημερινότητα σας. Δεν ξέρατε ποιον δρόμο να διαλέξετε, ποιον συνεργάτη να εμπιστευτείτε και ποια πρόταση να δεχτείτε ή να απορρίψετε. Τώρα όμως σιγά σιγά τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και θα δείτε πιο καθαρά τα δεδομένα, προκειμένου να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για την επαγγελματική σας εξέλιξη και για το τι πρέπει να αλλάξετε και τι πρέπει να διορθώσετε. Τώρα θα περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

ΖΥΓΟΣ

Η πορεία του ανάδρομου Ερμή έφερε σ’ εσάς πολλές πληροφορίες, αλλά λειτούργησαν σαν ένα πέπλο μπροστά στα μάτια σας. Σας αποκαλύφθηκαν αρκετά δεδομένα, αλλά δεν ξέρατε τι ακριβώς να κάνετε και πώς να κινηθείτε. Τώρα που ο πλανήτης της επικοινωνίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι μια παύση. Να αποστασιοποιηθείτε, να κάνετε ένα βήμα πίσω και με ψυχραιμία να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει, ποια είναι η πραγματικότητα και με τα νέα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας να δείτε τη ζωή και τα σχέδια σας από μια νέα προοπτική. Χρησιμοποιήστε τις νέες σας πληροφορίες που έχετε με τον καλύτερο τρόπο για εσάς και την εξέλιξη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αστάθεια και μπερδέματα στα οικονομικά, στις σχέσεις και τις συνεργασίες έφερε η ανάδρομη πορεία του Ερμή και όλη αυτή η περίοδος έμοιαζε σαν να είστε σε κινούμενη άμμο και κάθε βήμα σας μπορεί να σας βούλιαζε ακόμη περισσότερο στην ανασφάλεια. Το θέμα είναι να μην πήρατε τελεσίδικες αποφάσεις υπό καθεστώς σύγχυσης, οι οποίες οδήγησαν τις καταστάσεις σε αδιέξοδο, καθώς από δω και κάτω το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα μπορείτε να καταλάβετε τι θα πρέπει να αλλάξετε για να έχετε σωστά αποτελέσματα. Μπορεί να χρειαστεί να απομακρύνετε κάποιον συνεργάτη, μπορεί να δώσετε τέλος σε μία σχέση ή ίσως πρέπει να αλλάξετε την οικονομική σας διαχείριση. Το θέμα είναι οι αποφάσεις να λαμβάνονται με σωστά δεδομένα και τώρα που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία εσείς θα βλέπετε πιο καθαρά ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να μην τις μετανιώσετε αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας επηρέαζε η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή και σε αυτόν τομέα δεχτήκατε τις όποιες «αναποδιές» ή πιέσεις. Μπορεί λοιπόν είτε να επανεξετάσατε την πορεία κάποιας σχέσης ή συνεργασίας, είτε κάποιος γνώριμος από το παρελθόν να επέστρεψε και να διεκδίκησε να ξαναγίνει μέρος της ζωής σας προσωπικής ή επαγγελματικής. Ίσως μπήκατε σε διλήμματα ή όλη αυτή η διαδικασία να σας προκάλεσε εκνευρισμό και δεύτερες σκέψεις και να ήσασταν σε μια διαδικασία που να μην ξέρετε ποιον δρόμο να διαλέξετε. Τώρα που ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία η ομίχλη ξεκαθαρίζει, η σύγχυση περιορίζεται και εσείς πλέον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση θα επιλέξετε τι θέλετε ακριβώς να κάνετε. Χρησιμοποιήστε όλα τα δεδομένα που λάβατε το προηγούμενο διάστημα και επανεκτιμήστε τις συνθήκες με καθαρότερο μυαλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρέασε τα επαγγελματικά σας, τις σχέσεις σας με συνεργάτες και συναδέλφους, αλλά και θέματα υγείας. Η πίεση ήταν τεράστια και οι παρεξηγήσεις τόσες πολλές που έκαναν τα νεύρα σας κρόσσια και ξεσπάγατε συνεχώς. Η ψυχολογία ήταν άσχημη και ίσως όλα αυτό έκανε και το σώμα σας να καταρρεύσει. Πλέον θα πρέπει να κάνετε δύο πράγματα. Αφενός να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να επανεκτιμήσετε τις καθημερινές σας ρουτίνες, να ξεκουράζεστε και να προσπαθείτε να αποσυμπιέζεστε. Και αφετέρου να αφήσετε τους συναισθηματισμούς και τα δράματα κατά μέρος και να δείτε καθαρά ποιος σας φταίει που έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και αν και εσείς έχετε κάποιο μερίδιο ευθύνης σε όλο αυτό. Αν έχετε αδικήσει κάποιον δεν είναι κακό να ζητήσετε συγνώμη και να παραδεχτείτε ότι και εσείς είστε άνθρωποι και κάνατε λάθος εκτιμήσεις. Θα λυτρώσει και εσάς και τους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον τομέα του έρωτα, των φλερτ, των παιδιών και των δημιουργικών σας σχεδίων έπληξε η ανάδρομη πορεία του Ερμή τις τελευταίες εβδομάδες και τα μπερδέματα δεν ήταν λίγα. Μπορεί να παρεξηγηθήκατε με το ταίρι σας, να είχατε εντάσεις με τα παιδιά σας, να εκνευριζόσασταν που δεν προχωρούσαν τα σχέδια σας ή να μπήκατε στον πειρασμό και να στείλατε μήνυμα στον-ην πρώην. Τώρα που ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία, όλες οι κινήσεις και οι αποφάσεις που πήρατε θα επανεξεταστούν υπό νέα δεδομένα και θα φανεί αν άξιζαν τον κόπο. Επίσης, θα ξεκαθαρίσουν τα θολά σημεία στις σχέσεις σας και τα σχέδια σας θα προχωρούν με πιο γοργούς ρυθμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν τις προηγούμενες τέσσερις εβδομάδες δημιουργήθηκαν παρατράγουδα και παρεξηγήσεις σε οικογενειακές μαζώξεις και τσακωθήκατε με συγγενικά σας πρόσωπα, αφού θυμηθήκατε να πείτε όλα αυτά που κρύβατε κάτω από το χαλάκι τα προηγούμενα χρόνια… είχε βάλει το χεράκι του και ο ανάδρομος Ερμής. Όπως επίσης αν νιώθατε συναισθηματικά πιεσμένοι ή κληθήκατε να αντιμετωπίσετε θέματα που αφορούσαν την ακίνητη περιουσία σας και τίποτα δεν πήγαινε όπως το θέλατε. Ηρεμίστε όμως διότι το κλίμα αλλάζει, όπως και η φορά του Ερμή που επιστρέφει στην ορθή του πορεία και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Τώρα μπορείτε να μιλήσετε με τα μέλη της οικογένειάς σας σε πιο ήρεμους τόνους και να τους εξηγήσετε όλα αυτά που σας πιέζουν, βάζοντας τα όρια σας και όχι καβγαδίζοντας. Κάντε μια ανοιχτή συζήτηση για να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας και να δημιουργήσετε άλλες βάσεις που δεν θα σας φορτίζουν συναισθηματικά. Όσο περνούν οι μέρες τόσο θα ηρεμείτε και όλα τα θέματα που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα θα τακτοποιούνται, αφού θα ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα πάψουν και αυτές οι εκνευριστικές καθυστερήσεις.