Ο Άρης στο ωροσκόπιο μιας γυναίκας: Τι ψάχνει και τι βρίσκει ακαταμάχητο σε έναν άντρα

Ο Άρης στο ωροσκόπιο μιας γυναίκας: Τι ψάχνει και τι βρίσκει ακαταμάχητο σε έναν άντρα

Ο Άρης στο ωροσκόπιο μιας γυναίκας: Τι ψάχνει και τι βρίσκει ακαταμάχητο σε έναν άντρα

Αντίθετα με την Αφροδίτη, που αντιπροσωπεύει τη θηλυκή, ρομαντική και αισθησιακή πλευρά, ο Άρης συγκεντρώνει όλη την αρσενική δύναμη. Η αποφασιστικότητα, η φιλοδοξία, η εξωστρέφεια, ο τρόπος που διεκδικούμε, είναι Άρειες ιδιότητες… φυσικά και η σεξουαλικότητα μας. Στο ωροσκόπιο μιας γυναίκας, ο Άρης δείχνει ποιο είναι το αρσενικό της αρχέτυπο, δηλαδή ποιος είναι ο τύπος του άντρα που βρίσκει ακαταμάχητο. Ο Άρης είναι ένας πολεμικός πλανήτης. Ο έρωτας και ο πόλεμος απαιτούν συχνά την ίδια μαχητικότητα ώστε να μπορέσουν να έχουν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα ή έστω μία ένδοξη ήττα.

Αν δεν ξέρετε τη θέση του Άρη πατήστε εδώ.

Άρης στον Κριό

Τολμηρός, δυναμικός και γεμάτος πάθος, ο Άρης σε αυτή τη θέση είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση, διότι παίζει στο… γήπεδο του. Καθώς είναι κυβερνήτης του Κριού, δίνει τα πιο θετικά χαρακτηριστικά που διαθέτει. Η επιθυμία γίνεται κίνητρο και οδηγεί σε έναν «ή ταν ή επί τας» αγώνα για να επιτύχει με κάθε κόστος και όταν βάλει κάτι ή κάποιον στο μυαλό του δεν θα ησυχάσει αν δεν τα καταφέρει. Ο ερωτισμός του είναι έντονος και πρωτόγονος, και οι επιθυμίες του ξυπνούν εύκολα. Οι γυναίκες με αυτή τη θέση είναι κυριαρχικές, δεν θα διστάσουν να κάνουν το πρώτο βήμα όταν τους ενδιαφέρει κάποιος. Όταν τον κατακτήσουν, δεν έχουν την υπομονή για πολλά προκαταρκτικά. Θα ορμήσουν στο ψητό, διότι είναι ανυπόμονες και ολίγον επιθετικές. Αυτός είναι και ο λόγος που τους ελκύουν οι δυνατοί, γεμάτοι ενεργητικότητα αρσενικοί. Μπορούν όμως συχνά να βρεθούν με νωχελικούς, αναποφάσιστους συντρόφους που δεν ξέρουν τι θέλουν. Μερικές φορές, έλκονται από καλλιτεχνικούς τύπους που έχουν την τάση να ζουν μία μποέμικη ζωή. Ο ιδανικός τους σύντροφος πρέπει να εξισορροπεί τη γεμάτη ένταση προσωπικότητά τους. Όταν νιώσουν ότι βαριούνται, θα αναζητήσουν αλλού την έξαψη και την ποικιλία. Με κάποιο τρόπο, για να κρατηθεί το ενδιαφέρον τους ζωντανό, έχουν ανάγκη από κάποιον που θα αποτελεί πρόκληση. Το σεξ μαζί τους μπορεί να αφήνει ανακατεμένα μαλλιά, μερικές μελανιές και πονεμένους μυς, καθώς είναι γρήγορο και γεμάτο πάθος. Τους αρέσουν λίγο οι «άγριοι» και καμιά φορά τα πιο… κακά παιδιά. Άλλοτε πάλι μπορούν να φτάσουν στο άλλο άκρο και να έχουν πολύ ήρεμους τύπους στο πλευρό τους. Συχνά βρίσκουν ακαταμάχητους τους ένστολους ή τους αθλητές. Γενικά προτιμούν αρρενωπούς άντρες, ανεξάρτητους, με στιβαρό χαρακτήρα και παιδικό ενθουσιασμό. Το μελανό τους σημείο είναι η ροπή τους να λειτουργούν παρορμητικά όταν θυμώσουν και μπορούν να τα κάνουν όλα… μαντάρα, κάθε φορά που ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι τους.

Άρης στον Ταύρο

Αυτή η θέση του Άρη είναι πιο μετριοπαθής από την προηγούμενη και προσφέρει μία ήρεμη δύναμη γεμάτη ανθεκτικότητα. Μπορεί να τους πάρει μία ζωή, αλλά αυτό που έχουν βάλει στο μυαλό τους θα το φέρουν εις πέρας με υπομονή και επιμονή. Σκέφτονται διπλά, πριν κάνουν το επόμενο βήμα, πριν πάρουν οποιοδήποτε ρίσκο. Δεν είναι εύκολο να αλλάξουν γνώμη ή τρόπο και πάντα πρέπει να το σκεφτεί κανείς καλά πριν τους τσαντίσει, διότι κανένας άλλος δεν μπορεί να κρατήσει μανιάτικο κάτι, καλύτερα από τα άτομα που βρίσκονται σε αυτόν τον άξονα (Ταύρου-Σκορπιού). Στο κρεβάτι ξέρουν πώς να κρατούν το πάθος να σιγοκαίει όλη νύχτα, με τον πιο ερωτικά αισθησιακό τρόπο. Η γυναίκα με Άρη στον Ταύρο βρίσκει δύναμη στη σταθερότητα και μάχεται για να τη διατηρήσει. Ο ιδανικός άντρας για εκείνη είναι ισχυρός, πειθαρχημένος και πατάει γερά στη γη. Εάν είναι οικονομικά επιτυχημένος τον βρίσκει ακαταμάχητο. Η υλική διάσταση των πραγμάτων δεν της είναι ποτέ αδιάφορη. Ίσως για αυτό να βρίσκουν ελκυστικούς τους πιο «γεμάτους» άντρες. Ίσως αυτός είναι και λόγος που για να τις κερδίσει κάποιος πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει όλες τους τις αισθήσεις, με φαγητό, ποτό, μουσική και θεάματα. Βρίσκουν επιθυμητούς τους παραδοσιακά αρρενωπούς άνδρες, που είναι λίγο μυστηριώδεις και δυνατοί. Εάν μάλιστα κάνουν κάποια χειρωνακτική εργασία, ιδιαίτερα στον κατασκευαστικό τομέα, μιλούν απευθείας στη λίμπιντο τους. Συνήθως δεν τρελαίνονται για περίπλοκους εγκεφαλικούς και δυσνόητους χαρακτήρες. Πάντα ακολουθούν το ερωτικό τους ένστικτο και η σεξουαλική τους ορμή είναι πολύ ισχυρή. Καμιά φορά, αυτό τους οδηγεί σε διπλά ταμπλό και κρυφούς δεσμούς, προκειμένου να βιώσουν στο έπακρο και να εξερευνήσουν αυτή τους τη πτυχή. Έχουν την πεποίθηση ότι το καλό σεξ ισοδυναμεί με μία καλή σχέση. Το πείσμα είναι το μελανό τους σημείο. Όταν πεισμώσουν, στυλώνουν τα πόδια και δεν έχει νόημα να προσπαθεί κάποιος να τις μεταπείσει.

Άρης στους Διδύμους

Ο Άρης στους Διδύμους βάζει φωτιά στο μυαλό, με αποτέλεσμα όσοι έχουν αυτή τη θέση να είναι σπίρτα αναμμένα. Είναι πανέξυπνοι άνθρωποι που το μυαλό και η γλώσσα τους κόβουν σαν ξυράφι. Αγαπούν την κουβέντα όσο τίποτα και μπορούν μιλώντας να μπουν ή να βγουν από καταστάσεις με τη δύναμη της πειθούς. Τρελαίνονται να ψαρεύουν τα μυστικά των άλλων και σίγουρα στην περίπτωση τους ισχύει το «ό,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου» στις σωστές δεδομένες στιγμές. Το πιπεράτο κουτσομπολιό φτιάχνει τη μέρα τους. Είναι αυτές οι γυναίκες που έχουν ανάγκη από εγκεφαλικά ερεθίσματα, αλλιώς βαριούνται και νιώθουν μουρτζούφληδες και ελαφρώς τσαντισμένες με τα πάντα. Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος που πάντα καταπιάνονται με κάτι καινούριο, πάντα βρίσκονται με ένα νέο σχέδιο στα σκαριά, με μία αίτηση για μία άλλη δουλειά, με ένα καινούριο αμόρε. Όλα αυτά φυσικά, πριν ξεμπερδέψουν με το προηγούμενο. Ίσως για αυτό τις κατατρέχει η φήμη της επιπολαιότητας, αν συνειδητά δεν καταφέρουν να δαμάσουν αυτή την εσωτερική τους ανησυχία. Τι να κάνουν όμως και αυτές όταν περιτριγυρίζονται από τόσους γοητευτικούς και τόσο ενδιαφέροντες τύπους; Θέλουν να αγιάσουν, αλλά οι πειρασμοί δεν τις αφήνουν. Ακόμη και αν κάνουν την καρδιά τους πέτρα σε ένα αρρενωπό γυμνασμένο κορμί, ακόμη κι αν σφίξουν τα δόντια για ένα αγγελικό πρόσωπο με θεληματικό πηγούνι, θα έρθει η ώρα της κρίσεως και θα βρεθούν απέναντι σε κάποιον με μεγάλο ταλέντο στα χείλη. Εκεί κάπου θα παραδώσουν τα όπλα, διότι δεν μπορούν να πουν όχι σε ένα πνευματώδες λεκτικό πάρε-δώσε. Αυτές οι γυναίκες ερεθίζονται με το debate. Ο ιδανικός σύντροφος για αυτές είναι έξυπνος, πολύ έξυπνος και ξέρει να δίνει ενδιαφέρουσες απαντήσεις στα καυτά τους ερωτήματα. Δεν τον θέλουν συναισθηματικά περίπλοκο, προτιμούν τους ανάλαφρους τύπους που είναι ανεξάρτητοι, πνευματώδεις και κινούνται με την ταχύτητα της αστραπής. Θέλουν να είναι φιλοσοφημένος, πολυταξιδεμένος, ίσως και λίγο συναισθηματικά άστατος. Τους αρέσει ένας άντρας του κόσμου, που ίσως να ασχολείται στον τομέα του εμπορίου ή του μάρκετινγκ. Δεν αντέχουν τους προβλέψιμους τύπους, είναι για εκείνες πιο βαρετοί από την πλήξη. Εάν, Θεός φυλάξοι, τους τύχει κάτι τέτοιο, θα εξαφανιστούν πιο γρήγορα και από τον άνεμο.

Άρης στον Καρκίνο

Είναι μία από τις πιο αδύναμες θέσεις του Άρη, αλλά μπορεί να δώσει λαμπρές μητέρες. Η ενεργητικότητα του πολεμιστή Άρη, περνώντας μέσα από το συναισθηματικό πρίσμα του Καρκίνου κάπου χάνει τα αυγά και τα καλάθια και παθαίνει κρίση προσωπικότητας. Δεν είναι ότι δεν θέλει ή δεν μπορεί να δείξει το ηρωικό μεγαλείο που διαθέτει, απλά αν χωθεί το συναισθηματικό δράμα στην εξίσωση, ο πολεμιστής μπορεί να γίνει κάπως αυτοκαταστροφικός. Υπάρχει, για παράδειγμα, η τάση να γίνεται ευέξαπτος, κυκλοθυμικός και έτοιμος για καβγάδες. Ίσως να νιώθει συχνά τα τσιμπήματα της ζήλιας και να επηρεάζεται συναισθηματικά. Εφόσον παίρνει τις σχέσεις τόσο σοβαρά, βλέπει τη δέσμευση σαν κάτι ισόβιο και παθαίνει κτητικότητα με το ταίρι του. Έτσι μπορεί να γκρινιάζει και να φωνάζει συχνότερα από όσο πρέπει. Αλλά έχει αισθήματα και είναι επιπλέον πολύ πολύ ερωτικός και σεξουαλικός. Μία γυναίκα με αυτή τη θέση ζητάει ερωτική και συναισθηματική ασφάλεια. Όταν την αισθανθεί, μπορεί να προσφέρει όλο της το είναι σε αντάλλαγμα. Η ευαισθησία είναι το πιο πολύτιμο προσόν που μπορεί να βρουν σε κάποιον και γι’ αυτό στρέφονται σε άντρες οι οποίοι είναι οικογενειακοί τύποι. Ο ιδανικός άντρας για εκείνες έχει κάτι το πατρικό στη συμπεριφορά του ή είναι ώριμος και προστατευτικός. Το κύριο χαρακτηριστικό που ψάχνουν είναι η σταθερότητα και η δέσμευση ώστε να νιώσουν άνετα και να ανοιχτούν. Προτιμούν έναν άντρα φιλόδοξο, εργατικό και ίσως οικονομικά ανεξάρτητο, που θα μπορέσει να τους διασφαλίσει μία άνετη οικογενειακή ζωή. Για να λειτουργήσουν σε μία σχέση πρέπει να υπάρχει άφθονο συναίσθημα. Το μελανό τους σημείο είναι η τάση για μελόδραμα, που το βγάζουν όταν δεν είναι ευχαριστημένες. Ο θυμός και η γκρίνια που το συνοδεύουν, τις κάνει να γίνονται λιγότερο ελκυστικές στα μάτια του συντρόφου τους.

Άρης στον Λέοντα

Ο Άρης αρέσκεται πάντα να μάχεται στη… Βασιλική φρουρά. Προσθέτει έναν αέρα μεγαλείου στην ηγετική φύση του και έτσι οι άνθρωποι χαίρονται να ακολουθούν και να εξυπηρετούν όποιον έχει αυτή τη θέση. Είναι ό,τι πρέπει για ηγέτες και προϊσταμένους. Μπορούν να εμπνεύσουν την ομάδα τους, αν και καμιά φορά έχουν περισσότερο τονισμένο «εγώ» από το συνηθισμένο. Εάν θιγεί η υπερηφάνεια τους, δύσκολα ξεχνούν και συγχωρούν. Προτιμούν μάλλον να ακούν κολακευτικά σχόλια, παρά χρήσιμες αλήθειες. Ερωτικά είναι όλο πάθος και τρυφερότητα. Είναι συναισθηματικά παρορμητικοί και βιάζονται να δοθούν σε ανθρώπους και σχέσεις. Στην πορεία της ζωής τους χρειάζεται να μάθουν να συγκρατούν αυτή τους την τάση, ώστε να γλιτώνουν από περιττά χτυποκάρδια και λάθος επιλογές. Οι γυναίκες με αυτή τη θέση θέλουν έναν σύντροφο αξιοπρεπή, γοητευτικό και κάπως αρχοντικό. Ο ιδανικός άντρας για εκείνες έχει τρόπους, τους φέρνει λουλούδια και ξέρει να τις κάνει να νιώθουν βασίλισσες. Να είναι πλούσιος, γιατί όχι; Ποτέ δεν θα αρνηθούν την καλή ζωή και την πολυτέλεια.

Θέλουν να τις σέβεται, να τις αγαπά και να είναι γεμάτος πάθος και δυναμισμό. Τα κομπλιμέντα και ο αμοιβαίος θαυμασμός πρέπει να ρέουν σαν τη σαμπάνια σε αυτή τη σχέση, διότι η υπερβολή είναι το ζητούμενο. Η παιχνιδιάρικη διάθεση και η χαρά είναι βασικά συστατικά ευτυχίας για εκείνες. Θέλουν να νιώθουν γενναιοδωρία εμπιστοσύνη και δοτικότητα για να είναι ευτυχισμένες. Μερικές φορές τους ελκύουν όμως και πιο μοναχικοί και επαναστατικοί τύποι, ίσως πιο κλειστοί ή συναισθηματικά απόμακροι, που ξεχωρίζουν από τους άλλους. Δεν νιώθουν περίεργα όταν ο σύντροφός τους ζηλεύει και γίνεται περισσότερο κτητικός, διότι κολακεύονται με αυτή τη συμπεριφορά.

Άρης στην Παρθένο

Υπάρχει μεγάλη εξυπνάδα, αλλά και λογική σε όσους έχουν αυτή τη θέση του Άρη. Όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους προσπαθούν να το καταφέρουν χρησιμοποιώντας στρατηγική, καμιά φορά ίσως και λίγη πονηριά. Είναι λογικοί και πειθαρχημένοι συνήθως στην προσέγγιση τους. Πάντα προσπαθούν να γίνουν οι καλύτεροι και πάντα είναι πνευματώδεις, έως και λίγο ειρωνικοί κάποιες φορές. Γενικά, προσπαθούν να είναι προσγειωμένοι και να μην αφήνουν τα συναισθήματα να τους παρασύρουν. Όμως, τα βλέπουν όλα, τα ακούν όλα και τα επεξεργάζονται όλα. Οι λεπτομέρειες είναι το παν για εκείνους. Βλέπουν πράγματα που δεν προσέχει άνθρωπος και θα εντοπίσουν το λάθος και τη βελόνα στα άχυρα. Φυσικά θα σχολιάσουν αυτό το λάθος και θα γκρινιάξουν αναλόγως, διότι αυτά τα πράγματα τους ενοχλούν. Είναι περφεξιονιστές και οι ατέλειες τσιμπούν σαν αγκάθι το πλευρό τους. Όταν εκνευρίζονται τα χώνουν σε όποιον βρεθεί μπροστά τους, αλλά μη δοκιμάσετε να τους το ανταποδώσετε. Όσο άδικο και αν είναι, δεν αντέχουν τις επικρίσεις. Πάντα έχουν σημαντικά πράγματα να κάνουν και είναι τόσο επικεντρωμένοι, που βγάζουν νύχια αν κάποιος τους διακόψει. Έχουν τη σειρά τους και πρέπει να την ακολουθήσουν με ευλάβεια βρέξει-χιονίσει. Δεν είναι η πιο ερωτικά συγκλονιστική θέση και ό,τι ανάβει τον μέσο άνθρωπο εκείνους μπορεί και να τους απωθεί. Συνήθως φυλάνε την καρδιά τους μέσα σε φράχτες, καμιά φορά και σε συρματοπλέγματα, διότι είναι εσωστρεφείς και επιφυλακτικοί. Αυτό που μπορεί να διαπεράσει τις άμυνες τους είναι το μυαλό κάποιου. Βρίσκουν την ευφυΐα ακαταμάχητη και αν συνοδεύεται από ευγένεια, καλούς τρόπους και προσεγμένη εμφάνιση, τι να λέμε! Αυτές οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες που βοηθούν, που θα πάνε στο σούπερ μάρκετ μαζί τους, που θα βγάλουν τα σκουπίδια χωρίς να τους το υπενθυμίσεις. Επίσης, ίσως έχουν μία αρρώστια με την προσωπική υγιεινή. Θέλουν τον άντρα που είναι δίπλα τους, καθαρό, πλυμένο και μοσχομυριστό. Καμιά φορά τον θέλουν λίγο ρομαντικό και ονειροπόλο, ενώ άλλες φορές πιο προσγειωμένο και πρακτικό. Πάντως όλο το παιχνίδι θα παιχτεί στις λεπτομέρειες, διότι με αυτές κάποιος μπορεί να τις κερδίσει για πάντα και να έχει την ευκαιρία να ξυπνήσει το σεξουαλικό θηρίο που κρύβουν μέσα τους όταν ερωτεύονται.

Άρης στον Ζυγό

Με τη δικαιοσύνη πάνω από όλα στο μυαλό του, αυτός ο Άρης μάχεται για ιερό σκοπό. Με τη διπλωματία και το ένστικτό που τον οδηγεί ως όραμα μπορεί να δώσει ικανούς πολιτικούς, διπλωμάτες και δικηγόρους. Ίσως γιατί οι άνθρωποι με αυτή τη θέση διαθέτουν την ικανότητα να βλέπουν τα πράγματα από όλες τις πλευρές και να αναγνωρίζουν το δίκαιο ανάμεσα σε αντίθετα στρατόπεδα. Καμιά φορά αυτή είναι και η Αχίλλειος πτέρνα που τους κάνει να μην μπορούν να διαλέξουν πλευρά και να βγάλουν μία απόφαση. Είναι σκέτη τρέλα για εκείνους, αλλά και για όσους τους περιμένουν χτυπώντας ανυπόμονα τα δάχτυλά τους στο τραπέζι. Ερωτικά είναι γοητευτικοί και παθιασμένοι και θέλουν να δίνουν όλο τον εαυτό τους στο ταίρι τους. Το σεξ δεν είναι αυτοσκοπός για αυτούς, ουσιαστικά θέλουν να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους, διότι έτσι ευχαριστιούνται οι ίδιοι. Οι γυναίκες με αυτήν τη θέση αρέσκονται σε άντρες με κοινωνικό υπόβαθρο, καλούς και ευγενικούς τρόπους, που θα μοιράζονται τα πάντα μαζί τους. Συχνά μπορούν να ερωτευτούν καλλιτέχνες, πολιτικούς ή άτομα που εκπροσωπούν τους νόμους. Μερικές φορές τις ελκύουν ανεξάρτητοι δραστήριοι και ρομαντικοί σύντροφοι, με ωραίο σώμα και έντονο πάθος. Τους αρέσει το ταίρι τους να είναι όμορφο στην εμφάνιση, την καθαριότητα και την ένδυση. Αυτό που τους απωθεί είναι να μην ξέρουν τι σκέφτεται, τι νιώθει και τι προτίθεται να κάνει ο σύντροφος τους ή να τις βάζει να κάνουν δύσκολες επιλογές.

Άρης στον Σκορπιό

Είναι η παραδοσιακή θέση του Άρη και χαρίζει σε όσους τον έχουν όλες του τις δυνάμεις, αλλά με έναν πιο σκοτεινό τρόπο. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να καταφέρουν ό,τι θελήσουν και είναι σκέτη κόλαση! Υπάρχει τρομερή φιλοδοξία και αποφασιστικότητα και μπορούν να μετακινήσουν βουνά για να φτάσουν εκεί που θέλουν. Διαθέτουν όραμα, πειθαρχία και τη θέληση να ακολουθήσουν τα απαραίτητα βήματα και δεν θα αφήσουν τίποτα να τους σταματήσει από το να φτάσουν στον προορισμό τους. Είναι ταγμένοι σε αυτό που θέλουν. Έχουν περηφάνια, πίστη στον εαυτό τους, αλλά είναι επιφυλακτικοί και ζηλιάρηδες. Εάν κάποιος τους πληγώσει την έβαψε! Μπορούν τότε να γίνουν πολύ σκληροί και άκαρδοι. Κανένας δεν είναι καλύτερος στο ερωτικό παιχνίδι και το σεξ από αυτούς. Είναι το συναισθηματικό τους βάθος και η ένταση που βγαίνει από την ψυχή τους που τους κάνει μοναδικούς, είναι τα ένστικτα τους που έχουν κάτι το πρωτόγονο. Ίσως είναι η κτητικότητα που τυλίγει τον άλλο τόσο σφιχτά, ώστε να χάνει τα όρια της ύπαρξης του. Οι γυναίκες με αυτή τη θέση απαιτούν ολοκληρωτική πίστη και αφοσίωση. Εκείνος που τις αγαπά πρέπει να έχει τα μάτια, αλλά και τους γοφούς του κολλημένα σε εκείνες. Αλίμονο στον καημένο που θα ξυπνήσει το… κτήνος. Όποιος βρεθεί σε εμπόλεμη κατάσταση με μία γυναίκα η οποία έχει Άρη στον Σκορπιό, θα χάσει. Κανείς δεν μπορεί να νικήσει αυτό τον Άρη, απλά! Τις γοητεύουν οι άντρες με κάπως σκούρα χαρακτηριστικά ή λίγο σκοτεινές και δυσανάγνωστες προσωπικότητες. Σίγουρα η σταθερότητα των συναισθημάτων, αλλά και η υλική ασφάλεια είναι κορυφαίες στη λίστα τους. Τις ελκύει ο δυναμισμός σε έναν άντρα, αλλά θέλουν ταυτόχρονα να διαθέτει και μία ευάλωτη πτυχή. Αυτό που βασικά αναζητούν είναι να συνδεθούν με έναν βαθύ, σχεδόν μυστικιστικό τρόπο με τον σύντροφό τους.

Άρης στον Τοξότη

Ο Άρης εδώ δίνει μία ανεξάρτητη φιλική και ξεκάθαρη προσωπικότητα. Είναι ικανός να καταφέρει ό,τι θέλει, αρκεί να μην του στερήσουν τον αέρα που αναπνέει, δηλαδή την ελευθερία του. Οι άνθρωποι αυτοί πνίγονται όταν υπάρχουν πολλοί περιορισμοί και κανόνες, γι’ αυτό θέλουν κάπου να φτιάχνουν τους δικούς τους, οι οποίοι θα είναι αρκετά ευέλικτοι και ελαστικοί, ώστε να μπορούν να τους αλλάξουν όπως… τις διαθέσεις τους. Θέλουν να έχουν την ελευθερία να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους, διότι άσχετα από το τι ονειρεύονται, τολμούν να πάρουν το ρίσκο και κάθε φορά μπορούν να αποδείξουν και στον πιο άπιστο ότι είναι ικανοί να τα καταφέρουν. Αυτή η θέση δίνει και μία έφεση στα σπορ, καθώς την έχουν πολλοί αθλητές. Η κίνηση είναι ουσιαστικής σημασίας για να κρατάει το σώμα σε άριστη κατάσταση, αλλά και για εκτόνωση της ψυχικής τους έντασης. Όπως είναι φυσικό το ίδιο ισχύει και για το σεξ, καθώς είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να διοχετεύουν την ενεργητικότητά τους, αρκεί φυσικά να υπάρχει ο κατάλληλος σύντροφος. Τον προτιμούν αθλητικό, γεροδεμένο, διότι μερικές φορές ταυτίζουν το αθλητικό παιχνίδι με το σεξ. Ένας καλός αντίπαλος είναι ένας καλός ερωτικός υποψήφιος. Οι γυναίκες με αυτή τη θέση γοητεύονται με τους ανθρώπους που έχουν πολύ χιούμορ, αλλά και εκείνους που διαθέτουν γνώσεις. Για αυτό πολλές φορές διαλέγουν ανθρώπους του πνεύματος για συντρόφους, συχνά καθηγητές και δασκάλους. Ιδανικός σύντροφος είναι κάποιος με ανοιχτό μυαλό, πολυταξιδεμένος και με ευχάριστη ανοιχτή προσωπικότητα. Αν μάλιστα αγαπάει τη φύση και τα ζώα τόσο το καλύτερο. Βρίσκουν απωθητική την κτητικότητα και τους πληκτικούς ανούσιους διαλόγους, τόσο στη σχέση όσο και στη ζωή.

Άρης στον Αιγόκερω

Αυτή είναι μία πολύ καλή θέση για τον Άρη και ο τυχερός που τη διαθέτει έχει προικιστεί με την υπομονή και την επιμονή να φτάσει ψηλά. Εκείνοι που τη διαθέτουν είναι φτιαγμένοι από πάστα ανώτερου και σπάνια θα μείνουν στις χαμηλές κλίμακες μιας εργασίας. Όσο δεν παίρνουν προαγωγή, θα μάθουν τα πάντα για τη δουλειά, μέχρι να νιώσουν ότι το ελέγχουν. Ο έλεγχος είναι η δεύτερη φύση τους εδώ που τα λέμε. Έτσι θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους, διότι ξέρουν ότι εκείνοι μόνο το κάνουν καλύτερα. Μπορεί να καταλήξουν ζογκλέρ, αλλά τι σημασία έχει; Η δουλειά να γίνεται όπως πρέπει. Μπορεί να σηκώνουν όλη την επιχείρηση στους ώμους τους, αλλά σπάνια θα παραπονεθούν. Ερωτικά δίνουν θαυμάσιους συντρόφους, με απόλυτη αίσθηση του καθήκοντος και μία ισχυρή λίμπιντο που δεν κοιμάται ποτέ. Βέβαια ακόμα και στη σχέση θέλουν να έχουν τον έλεγχο. Ίσως γιατί μέσα τους αισθάνονται μία ανασφάλεια. Έχουν έντονο πάθος κρυμμένο κάτω από το φαινομενικά απόμακρο προσωπείο τους. Αργούν να θυμώσουν και όταν το κάνουν το εκφράζουν με έναν πρακτικό τρόπο. Οι γυναίκες που έχουν αυτή τη θέση βρίσκουν ελκυστικό έναν άντρα ο οποίος είναι σοβαρός, φιλόδοξος και επιτυχημένος στον επαγγελματικό στίβο. Επίσης, θέλουν να είναι φτιαγμένος από στόφα οικογενειάρχη. Η οικονομική ασφάλεια είναι κάτι που τους αρέσει και τη βρίσκουν το ίδιο σημαντική με τη συναισθηματική. Για αυτό, προτιμούν κάποιον που διαχειρίζεται καλά τα οικονομικά και να μην είναι σπάταλος. Δεν δίνονται εύκολα σε κάποιον που δεν τις βλέπει σοβαρά και δεν έχει μακροπρόθεσμα σχέδια για τη σχέση τους. Θέλουν συντρόφους γοητευτικούς, κάπως εσωστρεφείς, ίσως αδύνατους, αλλά με δυνατή κατασκευή.

Άρης στον Υδροχόο

Ο Άρης εδώ χρησιμοποιεί τη λογική του σαν ένα κοφτερό ξίφος για να εμπνεύσει τους άλλους στο κοινωφελές έργο του ή στον προσωπικό του σκοπό. Το ελεύθερο πνεύμα του δύσκολα μπορεί να συμμορφωθεί, ακόμα και να συγχωνευτεί με τη μάζα και προτιμάει να αγωνίζεται για όλα αυτά που είναι αντισυμβατικά, ίσως και περιθωριοποιημένα… Συνήθως αυτά τα άτομα είναι ακλόνητα στα πιστεύω τους και δεν τους είναι εύκολο να μεταπειστούν. Εάν κάποιος τους πιέζει μπορούν να επαναστατήσουν και να εξαφανιστούν γρήγορα. Όταν έχουν έναν καλό σκοπό να υπηρετήσουν, νιώθουν και είναι στα καλύτερά τους. Πολλές φορές έχουν μία ιδεολογική οικογένεια την οποία υπερασπίζονται με πάθος. Η ευθύτητα που επιδεικνύουν κάνει ακόμα και τους εχθρούς να παραδέχονται την αξία τους. Ο έρωτας περνάει από το μυαλό τους, κάτι που σε γενικές γραμμές δεν προάγει το συναίσθημα και δεν το αφήνει και ελεύθερο να κάνει τη δουλειά του. Έτσι, πολύ συχνά οι σύντροφοι τους βιώνουν ένα σκωτσέζικο ντους, με εναλλαγές ψύχρας και ζέστης στη συμπεριφορά τους. Η ελευθερία είναι ένα μεγάλο ζητούμενο στις σχέσεις τους και πηγαίνει χέρι-χέρι με την ειλικρίνεια και την πνευματική ανταπόκριση. Όταν έρχονται σε επαφή με κάποιον ο οποίος είναι στενόμυαλος, η ερωτική τους διάθεση πέφτει σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός. Οι γυναίκες με αυτή τη θέση ψάχνουν αντισυμβατικούς συντρόφους, ανεξάρτητους, έξυπνους με πολλά ενδιαφέροντα. Τους αρέσει να είναι λίγο απρόβλεπτοι έως και αλαζονικοί καμιά φορά. Η σχέση τους με το χρήμα είναι ιδιαίτερη και γεμάτη αντιθέσεις. Το επιθυμούν ώστε να μην έχουν ανάγκη κανέναν, και το αποτάσσονται, διότι μερικές φορές είναι κόντρα στην κοσμοθεωρία τους. Εάν αποφασίσουν να δεσμευτούν, παρότι δεν βιάζονται καθόλου να το κάνουν, μπορούν συνειδητά να τηρήσουν τη δέσμευση τους μέχρι το τέλος.

Άρης στους Ιχθύς

Η ευαισθησία των Ιχθύων παράγει πολλά δάκρυα, αρκετά για να πνίξουν τη φωτιά του Άρη. Παρόλο που μπορεί να τονίσει την καλοσύνη και το ένστικτο εκείνου που τον διαθέτει, κάνει το ίδιο με την ανασφάλεια, την ατολμία και την αίσθηση του στόχου. Οι σχέσεις εδώ μπορεί να γίνουν δύσκολες στο να επιτευχθούν ή να ευδοκιμήσουν. Η επιλογή του συντρόφου μπορεί να είναι ατυχής, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι το άτομο μπορεί να φοράει ροζ γυαλιά όταν πρόκειται για τον έρωτα ή να είναι υπερβολικά ανεκτικό. Ενώ έχει πολλά θετικά στον χαρακτήρα, όπως ευαισθησία, καλοσύνη, γλυκύτητα, αλλά και τόσα χαρίσματα, όπως καλλιτεχνική φύση, αν επικρατήσουν οι αρνητικές τάσεις μπορεί να βασανίζεται από εξαρτήσεις και εναλλαγές διαθέσεων που δεν τον βοηθούν. Χρειάζεται μία ενσυνείδητη προσπάθεια ώστε να στρέψει όλο αυτό το ευαίσθητο δυναμικό προς την καλλιτεχνική δημιουργικότητα ή ακόμα και στην φροντίδα των αδυνάτων και όσων έχουν ανάγκη, για να υπάρξει μία θετική διέξοδος. Ο Άρης σε αυτή τη θέση δείχνει ευαίσθητους ανθρώπους που είναι τρυφεροί, δοτικοί και ερωτικά σαγηνευτικοί. Μερικές φορές τους είναι δύσκολο να απαιτήσουν αυτό που έχουν ανάγκη, διότι είναι συνεσταλμένοι. Για τον ίδιο λόγο μπορεί να μην εκφράζουν εύκολα τον θυμό τους και να καταπιέζονται. Οι γυναίκες με Άρη στους Ιχθύς επιθυμούν ένα ρομαντικό ήρωα ή έναν πρίγκιπα που θα τις κάνει να ζήσουν το όνειρο της αγάπης. Θέλουν έναν δημιουργικό σύντροφο, με κάποιο ταλέντο στη μουσική, τον χορό ή τη ζωγραφική, καθώς οι καλλιτέχνες μιλούν άπταιστα την γλώσσα της ψυχής. Καμιά φορά τις ελκύει και ο τύπος του αφηρημένου επιστήμονα. Επιθυμούν έναν άνδρα λίγο μυστηριώδη, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να εκφράζει τα συναισθήματά του και να είναι στοργικός. Βρίσκουν πολύ ερεθιστικό το να μοιράζονται τα συναισθήματά τους σε όλη τους τη λεπτομέρεια με το ταίρι τους. Είναι ιδεαλίστριες και καμιά φορά τις εκμεταλλεύονται, είναι πάντα πρόθυμες να προσφέρουν και έχουν την αγνότητα να πιστεύουν στην καλοσύνη του κόσμου. Όμως, οι καιροί είναι δύσκολοι για πρίγκιπες…