Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/09/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/09/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/09/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 26ης Σεπτεμβρίου 2022 στο ζώδιο του Ζυγού και μας ενθαρρύνει να δούμε με μεγαλύτερη προσοχή τις στενές μας σχέσεις και συνεργασίες και να βρούμε την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή μας. Και ενώ πάντα μια Νέα Σελήνη αποτελεί ευκαιρία για να κάνουμε νέα ξεκινήματα, η συγκεκριμένη δεν μας επιτρέπει να νιώσουμε σιγουριά για ό,τι νέο επιχειρούμε, αφού ο Ερμής που παραμένει ανάδρομος δεν διευκολύνει τις εξελίξεις. Όμως εξυπηρετεί μια χαρά στο να κάνουμε μια αξιολόγηση στα πεπραγμένα μας, να ξανασκεφτούμε τις δεσμεύσεις μας και να προετοιμαστούμε για να τις ενδεχόμενες αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε σε σχέσεις και συνεργασίες για να είμαστε ευτυχισμένοι. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν αυτό το διάστημα για να ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν μας, να παρατηρήσουμε καλύτερα συμπεριφορές και αντιδράσεις, και μετά τις 2 Οκτωβρίου 2022 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία μπορούμε να πάρουμε τις αποφάσεις μας, να τις ανακοινώσουμε και να κάνουμε τα νέα ξεκινήματα μας, καθώς μέχρι τότε θα υπάρχει θολούρα και σύγχυση και ίσως τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας δεν είναι ξεκάθαρα. Η υπομονή, η βαθιά σκέψη και η εσωτερική δουλειά θα κάνουν θαύματα με αυτή τη Νέα Σελήνη.

Φυσικά, όπως συμβαίνει σε κάθε Νέα Σελήνη ή Πανσέληνο, εκτός από τη διάθεση μας, επηρεάζονται τόσο οι μετεωρολογικές όσο και οι γεωφυσικές συνθήκες στον πλανήτη μας.

Το ζητούμενο της Νέας Σελήνης

Το ζώδιο του Ζυγού στο οποίο πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη είναι το ζώδιο της ισορροπίας, της αρμονίας, της δικαιοσύνης, της διπλωματίας, του «εμείς» και της συντροφικότητας. Όλα αυτά πρέπει να τα έχουμε διαρκώς στο μυαλό μας στη διάρκεια αυτής της περιόδου, για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε όσο γίνεται την ψυχική και πνευματική μας ισορροπία και να μην διαταράξουμε τις ουσιαστικές σχέσεις και συνεργασίες μας και μετά το μετανιώσουμε. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε πιο γοητευτικοί και ελκυστικοί, να έρθουμε κοντά με όσους αγαπάμε, να είμαστε πιο ομαδικοί παίκτες, να συνάψουμε νέες συνεργασίες, νέες σχέσεις και νέες δεσμεύσεις και να είμαστε πιο ενθουσιώδεις. Σε αυτό θα βοηθήσει και η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας και της απόλαυσης, που ίσως μας κάνει να τα βλέπουμε όλα μεγεθυμένα. Αυτό όπως καταλαβαίνετε έχει δύο αναγνώσεις, αφού ναι μεν μπορεί κάτι νέο να μας ενθουσιάσει, είτε είναι σχέση είτε συνεργασία, αλλά μπορεί να κρύβει παγίδες που δεν τις βλέπουμε με την πρώτη ματιά. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και ανάδρομο Ερμή που δεν μας βοηθάει να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα και μπορεί να πάρουμε λάθος αποφάσεις στηριζόμενοι στην αισιοδοξία μας και τελικά να αποδειχτεί άνθρακες ο θησαυρός. Η κατάσταση θέλει ψυχραιμία, προσοχή και γειωμένη αντίληψη και όχι ενθουσιασμούς.

Οι κύριες όψεις της Νέας Σελήνης

Η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Δία στον Κριό μπορεί να μας κάνει πιο εγωιστές, ματαιόδοξους, να τα θέλουμε όλα δικά μας και να μην συμβιβαζόμαστε εύκολα. Θα είμαστε πιο επιρρεπείς στην υπερβολή, στο ρίσκο, στη σπατάλη και στις απολαύσεις και ίσως να έχουμε την τάση να παραβιάζουμε τα όρια και να μπλέκουμε σε… παράνομες καταστάσεις. Προσέξτε όσο μπορείτε να μην ενθουσιαστείτε με καινούρια πρόσωπα και καταστάσεις που μπαίνουν στη ζωή σας και μην θυσιάσετε δοκιμασμένες σχέσεις για απολαύσεις της στιγμής…

Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους δίνει μεγάλη δύναμη, θάρρος, πρακτική δράση, επινοητικότητα και θα είμαστε άμεσοι και ειλικρινείς σε ό,τι λέμε. Επίσης, είναι μια υπέροχη όψη για αυτοβελτίωση και για να ξεκινήσουμε προσπάθειες για τη φροντίδα του εαυτού μας. Είναι μια όψη που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και έντονο σεξαπίλ, οπότε μπορεί να βρούμε το θάρρος να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και να πούμε πράγματα που μπορεί στο παρελθόν να φοβόμασταν.

Ευτυχώς η Νέα Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και θα μας βοηθήσει να είμαστε πιο πειθαρχημένοι και αποτελεσματικοί και να έχουμε μια ρεαλιστική ματιά στις καταστάσεις. Με υπομονή, αντοχή και εσωτερική δύναμη θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και εμπόδια, αλλά και να δεχτούμε βοήθεια από άτομα που εκτιμούμε και σεβόμαστε.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δυναμώνει τα πάθη και αυξάνει τις φιλοδοξίες. Θα έχουμε όρεξη για ζωή και περιπέτειες και θα κάνουμε πιο εύκολα φιλίες και γνωριμίες. Ίσως φέρει σε κάποιους και μια επαγγελματική επιτυχία.

Ο ανάδρομος Ερμής θα είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη στην Παρθένο και θα είμαστε πιο φιλικοί, ανοιχτοί και προσαρμοστικοί. Η φαντασία και η έμπνευσή μας θα χτυπήσει κόκκινο και ίσως προκύψουν νέες γνωριμίες, μπορεί και μέσω διαδικτύου, αλλά θα επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος κρατήστε μικρό καλάθι για τη συνέχεια, αφού η θολούρα θα φέρει μπερδέματα και έλλειψη συνεννόησης.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 2 μοίρες και 49 λεπτά του Ζυγού και επηρεάζει περισσότερο τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους που ο Ήλιος τους (το ζώδιο τους) βρίσκεται από τη 0η έως την 5η μοίρα του ζωδίου τους, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες βρίσκεται ο Ήλιος, ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στο ζώδιο σας και τρίγωνο με τον κυβερνήτης σας Άρη και σας γεμίζει με αισιοδοξία και θάρρος για να κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και μπορεί να παρουσιάσουν νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Μάρτιο. Όμως όσο και αν ενθουσιαστείτε, όσο και αν πιστεύετε ότι πιάσατε τον πρώτο αριθμό του λαχείου, μην επιτρέψετε στη ματαιοδοξία και την παρόρμηση σας να κάνουν κουμάντο στις αποφάσεις σας. Ο ανάδρομος Ερμής καραδοκεί και ο Δίας στο ζώδιο σας σάς φουσκώνει τα μυαλά, οπότε πάρτε τον χρόνο σας και τις σωστές διαβεβαιώσεις πριν προχωρήσετε στο οποιοδήποτε βήμα σας. Με λίγα λόγια, είτε πρόκειται για νέα σχέση είτε πρόκειται για νέα συνεργασία, μην ονειροβατείτε διότι τώρα η κρίση σας δεν δουλεύει σωστά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απορρίψετε κάτι, απλώς τις δεσμευτικές αποφάσεις σας καλύτερα να τις πάρετε μετά τις 2 Οκτωβρίου που τα δεδομένα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Επίσης, μπορεί τώρα να έχετε συναισθηματικές αναμοχλεύσεις και ίσως έρθουν στην επιφάνεια δυσαρέσκειες και παθογένειες του παρελθόντος σε σχέσεις και συνεργασίες. Επειδή θα αισθάνεστε ισχυροί, μπορεί να ρίξετε το «φαρμάκι» σας με μεγαλύτερη ευκολία, όμως πριν ανοίξετε το στόμα σας και εκτοξεύσετε τις κατηγορίες σας, καλό είναι να κάνετε και την αυτοκριτική σας. Αν αποφασίσετε να φύγετε από κάπου δεν χρειάζεται να το κάνετε με άσχημο και αγενή τρόπο. Επειδή έχουμε και ανάδρομο Ερμή οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις θα είναι πολλές και αν δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και λειτουργήσετε παρορμητικά, όπως πάντα, τότε θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Μην ξεκινάτε μάχες, πάρτε τον χρόνο σας και χρησιμοποιήσετε το χιούμορ σας για να αποσυμπιέζετε τις καταστάσεις και μην βιάζεστε, διότι το μόνο που θα σώσει την παρτίδα είναι η διπλωματία και η ψυχραιμία.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 5η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η μέχρι την 5η μοίρα πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/9 μπορεί να φέρει εξελίξεις στη δουλειά, είτε μια νέα πρόταση είτε μια αλλαγή στον χώρο εργασίας, ή μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε καλύτερες βάσεις στην καθημερινότητα σας και να υιοθετήσετε πιο υγιεινές επιλογές διατροφής και άσκησης. Το φεγγάρι στρέφει την προσοχή σας προς την κάθαρση της ψυχής και του σώματος και είναι η ιδανική στιγμή για να απαλλαγείτε από ανθυγιεινές συνήθειες. Πρέπει να βρείτε την αρμονία και την ισορροπία στην καθημερινότητα σας και να συστηματοποιήσετε τις προσπάθειες σας σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας για να αποκτήσετε σωστές ρουτίνες και συνήθειες. Μήπως το πρόγραμμα σας είναι εξουθενωτικό και έχετε εγκαταλείψει εντελώς το σώμα σας. Δουλεύετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες δεν σας επιτρέπουν να κάνετε κάτι που θα σας δώσει χαρά και ευεξία; Αυτό θα πρέπει να αναλογιστείτε και να βρείτε λίγο χρόνο για άσκηση και δραστηριότητες που σας εκφράζουν και σας χαροποιούν. Πρέπει να δώσετε λίγη σημασία και στην υγεία σας, σωματική και ψυχική, για να μπορέσετε να αντέξετε τα βάρη της καθημερινότητας σας. Η Νέα Σελήνη μπορεί να σας φέρει εύνοια σε θέματα επαγγελματικά και την ευκαιρία να αναζωογονήστε και τις εργασιακές σας σχέσεις. Σε αυτό συνηγορεί και ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, που είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και μαζί σχηματίζουν ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σας βοηθούν να χαράξετε ένα νέο μονοπάτι στη ζωή σας και στις σχέσεις σας, αλλά αυτή τη φορά με τους δικούς σας όρους. Να θυμάστε όμως ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε σχεδιάστε τα νέα ξεκινήματα σας και τους στόχους, αλλά βάλτε τα μπροστά μετά τις 2/10 που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα είναι πλέον ορθόδρομος.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τη 0η έως την 5η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 5η μοίρα πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στις 26/9 ξυπνά το παιδί που κρύβετε μέσα σας, το παιδί που του αρέσει να περνά καλά, να διασκεδάζει και να αλληλοεπιδρά με όσους αγαπάει. Το φεγγάρι θα σας υπενθυμίσει ότι η ζωή δεν είναι μόνο ευθύνες, υποχρεώσεις και βάρη, αλλά χαρά και δημιουργία. Με κάποιο τρόπο λοιπόν θα σας εμπνεύσει και θα σας προσκαλέσει να βάλετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας, να κάνετε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά και να απομακρύνετε οτιδήποτε είναι τοξικό και περιττό και σας κρατάει πίσω. Θα είναι μια δυναμική περίοδος, γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα και μπορεί σας δώσει ευκαιρίες και σε επαγγελματικό επίπεδο και να καταφέρετε να αναγνωριστείτε, να ξεχωρίσετε, να προβάλλετε τα ταλέντα σας ή να σας γίνει και κάποια πρόταση. Θα ξαναβρείτε το χαμόγελο σας και τη ζωντάνια σας, θα αισθάνεστε χαρά, αγάπη και ευτυχία και αυτό θα το μεταδίδετε και στους γύρω σας. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να πάρει τα πάνω της και αν είστε μόνες-μόνοι και γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να μπείτε σε μια νέα σχέση ή να κάνετε τώρα μια συναρπαστική γνωριμία, ενώ αν είστε δεσμευμένοι θα νιώσετε πιο επιθυμητοί από το ταίρι σας και θα περάσετε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές μαζί του-ης. Μπορεί να βάλετε μπροστά για να αποκτήσετε έναν απόγονο αν το επιθυμείτε ή να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Όμως μην ξεγελαστείτε και ξεκινήσετε τις σπατάλες, διότι η αντίθεση Νέας Σελήνης-Δία μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για έξοδα και καλοπέραση και να σας πάρει η μπάλα ή να πέσετε θύματα κάποιου που θέλει να σας ξεγελάσει. Και επειδή ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία, η κρίση σας είναι θολωμένη και δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να πάρετε ρίσκα ή σημαντικές αποφάσεις. Μετά τις 2/10 που θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία και όλα θα ξεκαθαρίσουν κάντε τις κινήσεις σας και τις αγορές σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τη 0η έως την 5η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 5η μοίρα πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη κυβερνά το ζώδιο σας και κάθε φάση της σας επηρεάζει πολύ και βγάζει τις ευαισθησίες σας στην επιφάνεια. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να δείξει εξελίξεις στο μέτωπο του σπιτιού και της οικογένειας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τον Ιούνιο και θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς. Το φεγγάρι θα σας βάλει στη διαδικασία να αναζητάτε την ασφάλεια σας, να ασχοληθείτε με την οικογένεια και το σπίτι, να έρθετε πιο κοντά με τους συγγενείς σας και όσους αγαπάτε και θεωρείτε οικογένεια. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να ανανεώσετε τον χώρο του σπιτιού, να κάνετε αλλαγές ή να ξεκινήσετε επιδιορθώσεις. Άλλοι μπορεί να ψάχνετε σπίτι και να αποφασίσετε μια μετακόμιση ή να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας και να προκύψουν κάποιες αγοροπωλησίες. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντας κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους. Μπορεί από την άλλη να θελήσετε να κάνετε μια συζήτηση που εκκρεμεί με μέλη της οικογένειας σας, για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους αν υπήρξαν κάποια θέματα μεταξύ σας, όμως κάτι τέτοιο δεν ενδείκνυται, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος και οι παρεξηγήσεις ελλοχεύουν. Παίζει όμως και το σενάριο να έχετε εξελίξεις και αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σας και να αγχωθείτε. Όμως, επειδή η Νέα Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον Δία, μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κινήσεις που να σας βάλουν σε μπελάδες. Προσπαθήστε να μην πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις και να ακούτε τους ανθρώπους που σας αγαπούν όταν προσπαθούν να σας βάλουν ένα φρένο. Τα νέα ξεκινήματα σας και τα ξεκαθαρίσματα σας προγραμματίστε τα αν μπορείτε μετά τις 2/10 με ορθόδρομο Ερμή, αλλά αν πρέπει να γίνουν νωρίτερα μην απογοητεύεστε. Απλά να θυμάστε πως ό,τι ξεκινά με ανάδρομο Ερμή μπορεί να τροποποιηθεί στη συνέχεια.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 5η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 5η μοίρα πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στις 26/9 είναι φιλική προς το ζώδιο σας και μπορεί να φέρει για τους γεννημένους τον Ιούλιο κάποια νέα πρόταση ή συμφωνία, όμως θα πρέπει να την ελέγξετε διεξοδικά πριν την αποδεχτείτε, καθώς έχουμε ακόμη ανάδρομο Ερμή. Αυτό που πρέπει να κάνετε με αφορμή τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό είναι να σκεφτείτε και να αξιολογήσετε το πώς επικοινωνείτε με τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σας και τι θα πρέπει να αλλάξετε ώστε να διορθωθούν τα πράγματα. Αν έχετε τσακωθεί ή απομακρυνθεί από κάποιους, σκεφτείτε τι έφταιξε και αν θα πρέπει να διορθώσετε κάτι. Δεν χρειάζεται να πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις, απλώς κάντε όσο πιο αντικειμενικά μπορείτε την αυτοκριτική σας, αλλά και την κριτική στους γύρω σας. Ίσως αλλάξει και ο τρόπος που σκέφτεστε και αντιμετωπίζετε κάποιες καταστάσεις ή ο τρόπος που επικοινωνείτε και σχετίζεστε στις καθημερινές σας επαφές με τους άλλους. Θα είστε περισσότερο πρακτικοί και ουσιαστικοί και θα αναζητάτε την αλήθεια στις σχέσεις σας. Επίσης, θα έχετε φρέσκες ιδέες, θα κάνετε καινούρια σχέδια, θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα βρείτε λίγο χρόνο, παρά τις απίστευτες υποχρεώσεις σας, να περάσετε όμορφες στιγμές με όσους αγαπάτε και εκτιμάτε. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο, σπουδές, να ασχοληθείτε με την προβολή της επιχείρησης σας ή των ταλέντων σας, να αγοράσετε καινούριο εξοπλισμό (υπολογιστές, κλπ.) για το γραφείο σας ή να φτιάξετε κάτι στο μεταφορικό σας μέσο ή να το αλλάξετε, να κλείσετε κάποιο ραντεβού για επαγγελματική συνέντευξη, η Νέα Σελήνη μπορεί να είναι βοηθητική, αλλά θα πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή και αν μπορείτε προγραμματίστε τις εκκινήσεις σας για μετά τις 2/10. Τώρα συλλέξτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, οργανωθείτε και μόλις επιστρέψει ο Ερμής στην ορθή του πορεία μπαίνετε σε δράση.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τη 0η έως την 5η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 5η μοίρα πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/9 υπόσχεται καλύτερες μέρες για το πορτοφόλι σας, αλλά μέχρι τις 2/10 που έχουμε ακόμη ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας καλά θα κάνετε να είστε σε εγρήγορση. Το φεγγάρι φωτίζει τον τομέα των οικονομικών σας και το μυαλό σας θα σκέφτεται συνεχώς πώς θα βρείτε νέους τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδα σας και να μειώσετε τα έξοδα. Θα γίνετε πιο φιλόδοξοι, θα θέλετε να βγείτε μπροστά, να διεκδικήσετε ένα καλύτερο μέλλον και να αρπάξετε τις ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο. Όσο όμως και αν η αυτοπεποίθηση σας είναι ανεβασμένη και εσείς θεωρείτε ότι έφτασε η ώρα να βγείτε στην επίθεση, ο Ερμής, που είναι κυβερνήτης σας, είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας και λειτουργεί ως φρένο στις προσδοκίες σας και στα φιλόδοξα σχέδια σας μέχρι τις 2/10. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ευοδωθούν οι στόχοι σας, απλά θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να παίξετε άμυνα. Μην πιέζετε να γίνουν όλα εδώ και τώρα και μην απογοητεύεστε όταν συναντάτε εμπόδια. Όταν πράγματα καθυστερούν, όσο και να τα πιέζετε δεν θα καταφέρετε τίποτε άλλο από το να χάνετε την ψυχική σας ηρεμία. Επίσης, μπορεί με τη Νέα Σελήνη να έρθει στη ζωή σας ένα άτομο που προέρχεται από διαφορετικό υπόβαθρο σε σχέση με το δικό σας και να δημιουργήσετε μια πολύ ωραία προσωπική ή φιλική σχέση. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή, εκτός από τον ανάδρομο Ερμή, είναι η αντίθεση που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, διότι μπορεί να θολώσει την κρίση σας, να είστε πολύ αισιόδοξοι και να πάρετε αλόγιστα και περιττά ρίσκα υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες σας, ή να υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τη 0η έως την 5η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 5η μοίρα πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 26/9 αυξάνει την αισιοδοξία σας και σας γεμίζει με θάρρος για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας και να βρείτε την πολυπόθητη ισορροπία σας. Αυτή η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη και θα γίνει σε ένα πολύ εσωτερικό επίπεδο, καθώς την ημέρα της Νέας Σελήνης ο ανάδρομος Ερμής και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, θα είναι σε σύνοδο στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ίσως σας πιάσουν λίγο οι κλειστές σας. Θα αρχίσετε λοιπόν να αναλογίζεστε το παρελθόν, τις αποφάσεις που πήρατε και τις επιλογές σας και θα περάσετε από τεστ τους πάντες και τα πάντα, ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό. Είστε χαρούμενοι από τις σχέσεις σας, από τη δουλειά σας, από τον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι, από τα όρια που βάζετε και από τις υποχωρήσεις που κάνετε; Μήπως οι ανασφάλειες σας έχουν πάρει το τιμόνι της ζωής σας και αφήνετε στους άλλους να κάνουν κουμάντο; Υπάρχει κάτι θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους; Αυτά θα σκέφτεστε, θα προβληματίζεστε και θα προσπαθείτε να βρείτε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να είστε εσείς καλά και όχι οι άλλοι. Ετοιμαστείτε λοιπόν να αγκαλιάσετε τις επιθυμίες σας και να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο. Μην ανησυχείτε για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι για εσάς, εστιάστε στα πράγματα που θέλετε να πετύχετε και αφήστε τις προσδοκίες των άλλων και κοιτάξτε τις δικές σας. Απλώς μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε σκεφτείτε καλά τι θέλετε και μετά τις 2/10 που θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία πάρτε τις αποφάσεις σας, καθώς τότε θα έχετε πιο ξεκάθαρη κρίση.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 5η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η μέχρι την 5η μοίρα πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της 26ης Σεπτεμβρίου μπορεί να σας βρίσκει από τη μία σε μια φάση προετοιμασίας για τους νέους φιλόδοξους στόχους σας, αλλά από την άλλη αυξάνει τις τάσεις φυγής σας και το παρασκήνιο στην εργασία. Και μπορεί να είστε από αυτούς που διαχειρίζονται με μαεστρία την ίντριγκα και το παρασκήνιο, είτε το δημιουργείτε εσείς είτε οι άλλοι, όμως επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος και τα πράγματα περιπλέκονται, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις υπόγειες ενέργειες, καθώς μετά τις 2/10 που ο Ερμής θα γυρίσει στην ορθή του πορεία όλα θα βγουν στο φως. Οπότε, μην μπλεχτείτε σε κουτσομπολιά, μην ανακυκλώνετε ό,τι ακούτε και μάλιστα χωρίς να το έχετε διασταυρώσει και μην ασχολείστε με θέματα που δεν σας αφορούν. Η Νέα Σελήνη θέλει από εσάς να αποστασιοποιηθείτε και να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα συμφέροντα σας. Μην εκτίθεστε και αν βρεθείτε στριμωγμένοι σε δύσκολη θέση μην αντιδράτε σπασμωδικά, μπορείτε να χειριστείτε με ευγένεια και διπλωματία τις καταστάσεις και δεν θα βγείτε χαμένοι. Από την άλλη, μπορεί τώρα να σχεδιάζετε εσείς κάτι και να πρέπει να μείνει κρυφό προς το παρόν και έτσι να απομονώνεστε από το περιβάλλον σας. Ή να έχετε κάποια ερωτική σχέση που πρέπει να μείνει αθέατη και να πιέζεστε ψυχολογικά. Όπως και να έχει, εσείς πρέπει να διαφυλάξετε και τα μυστικά σας και την υγεία σας και να εξετάσετε τι πρέπει να αλλάξετε στη ζωή σας, ώστε να έχετε πιο υγιεινές και ήρεμες συνθήκες στην καθημερινότητα σας. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Πλούτωνα με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή θέλει από εσάς να βελτιώσετε τον εαυτό σας μέσω της συνειδητοποίησης και να καθαρίσετε την ψυχή σας και τη ζωή σας από ό,τι είναι ξεπερασμένο, από ό,τι σας βαραίνει και δεν έχει πλέον κανένα νόημα για εσάς. Ηρεμήστε, χαλαρώστε, ξεκουραστείτε και σκεφτείτε τι πραγματικά αισθάνεστε για πρόσωπα και καταστάσεις και μην καταπιέζετε πια τα συναισθήματα σας. Το ζητούμενο είναι να βρείτε τον εαυτό σας και όχι να κάνετε τα πράγματα χειρότερα.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τη 0η έως την 5η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 5η μοίρα πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στις 26/9 θα είναι πολύ βοηθητική για να βγείτε μπροστά, να επιτύχετε σε νέους στόχους και για να κάνετε ξεκαθαρίσματα, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο. Όμως να θυμάστε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Οπότε, παρατηρήστε, καταγράψτε, και μετά τις 2/10, που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία, αποφασίστε με ποιους θα συνεχίσετε στο ίδιο καράβι και ποιους θα αφήσετε πίσω σας. Το φεγγάρι επηρεάζει τον 11ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και φέρνει κοντά σας φίλους, συμμάχους και άτομα που θέλουν να σας στηρίξουν και ίσως έρθετε σε επαφή και με άτομα που στο παρελθόν έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Αυτή την περίοδο θα έχετε καλύτερες ιδέες, θα κάνετε προτάσεις, θα βγείτε μπροστά και θα αποκτήσετε μεγαλύτερη στήριξη από το περιβάλλον σας. Θα ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και ίσως αποκτήσετε νέους φίλους ή μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που θα σας ενθουσιάσει. Όμως υπάρχει ένα «αγκάθι», η αντίθεση που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον κυβερνήτη σας Δία και μπορεί να παρασυρθείτε από άτομα που σας τάζουν πολλά και φουσκώνουν τα μυαλά σας και τελικά να πάρετε λάθος αποφάσεις. Μην αφήσετε την ανάγκη σας για επιτυχία να σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια, και μην επιδιώξετε το εύκολο χρήμα, διότι μπορεί σας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ο αρχικός ενθουσιασμός να καταλήξει σε απογοήτευση. Ωραίες είναι η νέες ευκαιρίες, αρκεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το φεγγάρι φέρνει και ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις με άτομα που συνεργάζεστε ή ανήκετε στην ίδια «ομάδα», αλλά και στις φιλικές σας σχέσεις. Αυτά τα ξεκαθαρίσματα θα έρθουν ίσως μετά από αποκαλύψεις ή από παρεξηγήσεις που θα προκύψουν και θα φέρουν πίεση, προβλήματα και απογοητεύσεις. Η αφορμή μπορεί να είναι ένα οικονομικό θέμα ή η απροθυμία να τηρήσουν οι συνεργάτες σας τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει και όλο αυτό να σας προκαλέσει πίεση και άγχος. Όμως πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην λάβετε αποφάσεις εν θερμώ, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος και η σύγχυση, οι παρανοήσεις και οι καθυστερήσεις βασιλεύουν.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τη 0η έως την 5η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 5η μοίρα πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό πυροδοτεί τις φιλοδοξίες σας, αφού επηρεάζει τον 10ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά στη φήμη, στην εξουσία, στη δημόσια εικόνα σας και το θέμα που σας καίει αυτή την περίοδο είναι η καριέρα και η επαγγελματική σας καταξίωση. Είστε εκεί που θέλετε, απολαμβάνετε τη δουλειά που έχετε επιλέξει ή πάτε στην εργασία σας και σας πιάνει κατάθλιψη; Το φεγγάρι θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε τι πρέπει να αλλάξετε για να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία. Όμως όσο και αν θέλετε να κάνετε κινήσεις και να βγείτε μπροστά, υπάρχει κάτι που σας τραβάει προς τα πίσω και σας καθηλώνει. Αυτό το κάτι είναι δικό σας, κάτι εσωτερικό, που λειτουργεί υπόγεια στο μυαλό σας και δεν σας αφήνει να ησυχάσετε. Ίσως είναι κάποιες ανασφάλειες που πηγάζουν από λάθη του παρελθόντος, ίσως επιστρέφουν άτομα και καταστάσεις από τα παλιά και δεν ξέρετε τι να κάνετε, τι να επιλέξετε και πώς να αντιδράσετε. Βλέπετε ο ανάδρομος Ερμής τα κάνει αυτά. Όμως εσείς μην πτοήστε. Το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στη σωστή εικόνα και τελικά να βρείτε τι πρέπει να αλλάξετε και πώς να μεταμορφώσετε στη ζωή σας, προκειμένου να οδηγηθείτε στην επιτυχία που τόσο επιθυμείτε. Επίσης, είναι πιθανό να δεχτείτε κάποια πρόταση, μια ευκαιρία επαγγελματική. Δεν χρειάζεται όμως πίεση και βιασύνη για να πάρετε εδώ και τώρα τις αποφάσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι να συγκεκριμενοποιήσετε πού θέλετε να φτάσετε και ποιο είναι το όραμα σας προσεκτικά και μεθοδικά και αν μπορείτε να ανακοινώστε τις αποφάσεις σας και να κάνετε τα νέα ξεκινήματα σας μετά τις 2/10 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία. Ακόμη, θα πρέπει να προσέξετε την τάση σας να είστε ματαιόδοξοι, διότι η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Δία μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να αναλάβετε υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αντέξετε ή να προβάλλετε μια εικόνα που δεν σας εκφράζει πραγματικά.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η έως την 5η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η μέχρι την 5η μοίρα πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 26/9 θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Ζυγού και θα είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας, αφού θα σας δώσει ώθηση να ανανεώσετε το σύστημα αξιών σας, να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να κάνετε μια νέα αρχή στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι, να ρυθμίσετε νομικά θέματα αν σας απασχολούν και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην εκπαίδευσή σας, προσθέτοντας ένα ακόμη πτυχίο στη φαρέτρα σας. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων στο μέλλον και να μη μένετε κολλημένοι στις λεπτομέρειες στο παρόν. Να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε τη ζωή, τις προοπτικές και το μέλλον σας και να βάλετε νέους μακροχρόνιους στόχους για να σημειώσετε πρόοδο. Ανοίξτε λοιπόν τα φτερά σας, πιστέψτε στον εαυτό σας και πετάξτε μακριά από σχέσεις και συνεργασίες που σας έχουν απογοητεύσει. Οι προοπτικές σας είναι πολλές και σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να το θελήσετε. Ταξιδέψτε, ανανεωθείτε και ψάξτε το φρέσκο που θα ξαναδώσει νόημα στα όνειρα σας. Όμως, δεν χρειάζεται πίεση και άγχος, ούτε βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές αποφάσεις. Θέλει σύνεση και υπομονή για να βάλετε τις σωστές βάσεις, ώστε να μην τρέχετε μετά να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή, οπότε τώρα παρατηρήστε, ερευνήστε τις συνθήκες και τις προοπτικές και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις μετά τις 2/10, που θα είναι πιο ευοίωνα τα πράγματα κι εσείς πιο αποφασιστικοί.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τη 0η έως την 5η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 5η μοίρα πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στις 26/9 σας καλεί να διώξετε ό,τι σας κρατά πίσω σε ψυχολογικό επίπεδο, ό,τι σας κρατά εγκλωβισμένους, αλλά και να δείτε την οικονομική σας διαχείριση σε βάθος. Ό,τι έχει σχέση με ασφάλειες, εφορία, δάνεια, οικονομικές επενδύσεις, δοσοληψίες με τράπεζες μπορεί να σας απασχολήσει ή να σας πιέσει αρκετά. Όμως οι κινήσεις που θα κάνετε απαιτούν ισορροπία, λογική και όχι συναισθηματισμούς και παρόρμηση. Επίσης, να θυμάστε πώς ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, γι’ αυτό και θα πρέπει να εξετάζετε εξονυχιστικά τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις όταν κάποιοι σας λένε ότι κάτι είναι για το καλό σας. Είναι μια καλή περίοδος να μιλήσετε με τον λογιστή σας ή έναν οικονομικό σύμβουλο για να βρείτε λύσεις σε θέματα οικονομικά ή να διορθώσετε τα κακώς κείμενα παλιότερων ετών. Μέχρι τις 2/10 δεν ευνοούνται οι νέες κινήσεις, αλλά μπορείτε να επανεξετάσετε παλαιότερους διακανονισμούς για χρέη ή οφειλές προς το δημόσιο, τις τράπεζες και ξαναδείτε τις συμφωνίες αλλάζοντας ίσως τους όρους. Επίσης, ξεσκονίστε συμβόλαια, ασφάλειες, επενδύσεις, για να έχετε μια συνολική εικόνα της οικονομικής σας διαχείρισης και ασχοληθείτε πρακτικά με το ισοζύγιο των εσόδων-εξόδων σας και βάλτε μια τάξη. Προσοχή σε έξοδα, αλλά και σε θέματα υγείας. Μην παραμελείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας και μην πέφτετε με τα μούτρα σε απολαύσεις που κάνουν κακό στην υγεία σας. Σε ό,τι αφορά τις στενές σχέσεις σας θα νιώσετε πιο δυνατοί και ίσως αποφασίσετε να αφήσετε πίσω σας άτομα που σας προκαλούν ανασφάλεια, προκειμένου να νιώσετε ότι εσείς κάνετε κουμάντο στη ζωή σας. Μπορεί να εμφανιστεί και ένας νέος έρωτας που να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά και να θυμηθείτε τι σημαίνει πάθος. Όμως, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να ζυγίσετε τα πράγματα σωστά και να μην παρασυρθείτε από τον άκρατο ενθουσιασμό σας. Βλέπετε ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, ο Δίας, σχηματίζει αντίθεση με τη Νέα Σελήνη και μπορεί η υπεραισιοδοξία σας να θολώσει την κρίση σας και να κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τη 0η έως την 5η μοίρα.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τη 0η έως την 5η μοίρα πατήστε εδώ.