Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/02/2024: Ανατροπές, αλλαγές και νέα επεισοδιακά ξεκινήματα για 4 ζώδια

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/02/2024: Ανατροπές, αλλαγές και νέα επεισοδιακά ξεκινήματα για 4 ζώδια

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/02/2024: Ανατροπές, αλλαγές και νέα επεισοδιακά ξεκινήματα για 4 ζώδια

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 20 μοίρες και 41 λεπτά του Υδροχόου στις 10/02/2024 θεωρείται πολύ σημαντική και αναζωογονητική για πολλούς και ποικίλους λόγους. Καταρχάς είναι η Νέα Σελήνη που αντιπροσωπεύει την έναρξη του Κινέζικου Σεληνιακού Έτους και συγκεκριμένα την έναρξη του έτους του Ξύλινου Δράκου. Μάλιστα πολλοί πριν ξεκινήσει το νέο Σεληνιακό Έτος αφιερώνουν χρόνο για να καθαρίσουν το σπίτι τους, να μειώσουν την ακαταστασία, να πετάξουν ό,τι είναι περιττό και να φέρουν φρέσκια και ανανεωμένη ενέργεια στον χώρο τους. Είναι λοιπόν η ιδανική ευκαιρία για να δώσετε μια καινούρια πνοή στη ζωή σας και να ελευθερωθείτε απ’ ό,τι δεν σας προάγει. Το παρελθόν μένει πίσω λοιπόν και ευνοούνται οι νέες νοοτροπίες, οι εμπνευσμένες ιδέες και οι καινοτόμοι τρόποι σκέψης. Ο Υδροχόος εξάλλου είναι το ζώδιο του μέλλοντος και της αλλαγής, οπότε μπορούμε να βάλουμε νέους στόχους και αν υπάρχουν τομείς στη ζωή μας που δεν μας εξελίσσουν, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα μας ταρακουνήσει για να κάνουμε τις αλλαγές που πρέπει.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη συμβολίζει πάντα την αρχή ενός κύκλου, τα νέα ξεκινήματα και τις προοδευτικές αλλαγές και η συγκεκριμένη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του σοκ, των εκπλήξεων και της επανάστασης, θα μας πιέσει να βάλουμε σε εφαρμογή τους νέους στόχους μας, να τους κυνηγήσουμε με θέρμη, αλλά και να τους προσεγγίσουμε με διαφορετική ματιά. Ο Υδροχόος συμβολίζει το επαναστατικό, το μοναδικό, το διαφορετικό και είναι πρωτοπόρος, εφευρετικός και αντισυμβατικός, επομένως μπορεί να βρούμε ολοκαίνουριους τρόπους για να πετύχουμε κάτι που θέλουμε και επιθυμούμε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να είμαστε πιο πρόθυμοι να ρισκάρουμε και να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας και να αγκαλιάσουμε την ατομικότητά μας αλλά και τη διαφορετικότητα. Και επειδή ο Υδροχόος αγαπά την ανεξαρτησία, δεν χρειάζεται να περιμένουμε από τους άλλους να μας δώσουν την έγκριση και τη βοήθεια τους, αλλά να το προσπαθήσουμε μόνοι μας ή με τον δικό μας τρόπο.

Νέα ξεκινήματα και νέοι αγώνες

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τη Νέα Σελήνη στις 10/02/2024 για να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, στο σπίτι σας, στην καριέρα σας, στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα, με σύμμαχό σας τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου, δηλαδή με εξυπνάδα, αντικειμενικότητα, πρωτοτυπία, ψυχραιμία, χωρίς συναισθηματικές κορώνες και βέβαια με αντισυμβατικό τρόπο. Και αν σκεφτόσασταν πολύ καιρό ότι κάτι θέλετε να αλλάξετε, αλλά φοβόσασταν τη γνώμη και την κριτική των άλλων, αυτή η Νέα Σελήνη θα σας δώσει τη δύναμη να ακούσετε μόνο τη δική σας φωνή και να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες χωρίς φόβο, αλλά με πολλή τόλμη. Επίσης η ενέργεια του Υδροχόου μας επιτρέπει να εξαλείψουμε τους περιορισμούς που οι ίδιοι έχουμε επιβάλλει στον εαυτό μας, να μη γινόμαστε έρμαια των παθών μας και να επαναστατούμε ενάντια στις παραδοσιακές προσεγγίσεις που μπορεί να είναι ξεπερασμένες και μας κρατούν πίσω. Ακόμη, είναι ένα ζώδιο που αγαπά την ομαδική εργασία, τη συναδελφικότητα, τη συλλογικότητα, τον ανθρωπισμό και τη φιλία, οπότε μπορείτε να εμπλακείτε σε ομάδες που έχετε τους ίδιους στόχους και να κινηθείτε με βάση το κοινό καλό. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία θα πρέπει να λύσουμε προβλήματα με καινοτόμους τρόπους και βασιζόμενοι στη σκληρή λογική και όχι σε συναισθηματισμούς και ηθικά διλήμματα που έχουν τις ρίζες τους σε απαρχαιωμένες απόψεις. Εν κατακλείδι, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη τις πιο αντισυμβατικές ιδέες μας, εφαρμόζοντας πρακτικά βήματα για την επίτευξή τους. Μπορούμε λοιπόν να πάρουμε ένα μικρό ρίσκο, να πειραματιστούμε και να επεκτείνουμε τους ορίζοντες μας, τον κοινωνικό μας κύκλο, να αναζωογονηθούμε μέσα από διαφορετικές εμπειρίες και να ξεχωρίσουμε. Βέβαια, μπορεί να φέρει κι έντονη επαναστατικότητα και κοινωνικές αντιδράσεις, έτσι μπορεί να δούμε στη επικαιρότητα ειδήσεις που έχουν κάνουν με τα ανθρώπινα δικαιώματα, με διεκδικήσεις της μάζας, οι οποίες να συνοδεύονται και από επεισόδια, οργή και αντίδραση. Εξάλλου η παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου σηματοδοτεί την έναρξη μίας εντελώς νέας εποχής που θα μας φέρει πιο κοντά σε αλλαγές που κατά το παρελθόν δεν μπορούσαμε ούτε καν να φανταστούμε. Τα δεδομένα αλλάζουν και όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει θα μείνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Το τετράγωνο με τον Ουρανό

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη που κυβερνά τον Υδροχόο και τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σε αυτό το ζώδιο. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αλλαγής, του σοκ και των ξαφνικών εξελίξεων και μας ωθεί να ζήσουμε πιο ελεύθερα και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Όμως μπορεί να φέρει και απρόοπτες αλλαγές στα σχέδια μας ή και ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμέναμε. Με αυτό το τετράγωνο θα υπάρχει η τάση να μην ανεχόμαστε οποιονδήποτε έλεγχο, να αντιδρούμε, να παλεύουμε ενάντια στους κανόνες και να μην ακούμε κανέναν, κι επειδή μπορεί να γίνουμε παρορμητικοί και επαναστάτες, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε γειωμένοι και να μην παρασυρόμαστε από τα συναισθήματα μας -είτε είναι θετικά είτε είναι αρνητικά- για να μην μετανιώσουμε για τις αποφάσεις μας. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις ή απροσδόκητες καταστάσεις που να μας οδηγήσουν σε ριζικές αλλαγές και βιαστικές αποφάσεις. Ίσως οι επιλογές μας σοκάρουν τους γύρω μας ή μπορεί να εκδηλώσουμε εκκεντρικές απόψεις και παράξενες συνήθειες. Αυτό το τετράγωνο μπορεί να φέρει ξαφνικούς χωρισμούς και απογοητεύσεις στις σχέσεις, αλλά και την αίσθηση ότι έχουμε αδικηθεί. Θα υπάρχει μεγάλη συναισθηματική ένταση, ανισορροπία, σύγχυση και αβεβαιότητα. Αν αισθανόμαστε εγκλωβισμένοι σε σχέσεις και συνεργασίες που μας καταπιέζουν μπορεί να αντιδράσουμε και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τις προοπτικές της ζωής μας. Επίσης, μπορεί να κερδίσουμε ή να χάσουμε ξαφνικά χρήματα ή αντικείμενα, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ακόμη, μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά άτομα στη ζωή μας και να ταράξουν τη ρουτίνα μας. Γενικώς, θα είμαστε παρορμητικοί, κυκλοθυμικοί, ξεροκέφαλοι, υπερβολικοί, ευερέθιστοι και ιδιότροποι. Ακόμη, μπορεί με αυτή την όψη να συμβούν σοκαριστικά και ξαφνικά ατυχήματα, ασυνήθιστα περιστατικά ή να έχουμε ακραία γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα παγκοσμίως.

Παράλληλα την ημέρα της Νέας Σελήνης επικρατεί και το τετράγωνο Ερμή-Δία που από τη μία μας βοηθάει να είμαστε πιο αισιόδοξοι και θετικοί στη σκέψη μας, αλλά από την άλλη μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και να νομίζουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε όλα και να υποσχόμαστε πράγματα που τελικά δεν μπορούμε ή δεν προλαβαίνουμε να πραγματοποιήσουμε. Επίσης μπορεί να είμαστε βιαστικοί, πεισματάρηδες, απρόσεκτοι στον λόγο και στις πράξεις μας, να αλλάζουμε συνεχώς γνώμη και άποψη και τελικά να χαρακτηριστούμε αναξιόπιστοι.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 20 μοίρες και 41 λεπτά του Υδροχόου και επηρεάζει περισσότερο τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν τον Ήλιο τους από τη 16η έως την 24η μοίρα, αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στις συγκεκριμένες μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/02/2024

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που φιλοξενείτε στο ζώδιο σας και μπορεί να φέρει ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις στον τομέα που επηρεάζει, δηλαδή στην καριέρα, τους στόχους, τη φήμη, αλλά και στο σπίτι και στην οικογένεια. Και επειδή είναι γνωστό το πόσο απεχθάνεστε οτιδήποτε σας χαλάει τη ρουτίνα και τη σταθερότητα σας, μπορεί αυτές οι αλλαγές να σας κλονίσουν, να σας πιέσουν ψυχολογικά και να προβληματιστείτε έντονα. Όμως θα πρέπει να θυμάστε ό,τι οι αλλαγές είναι αυτές που μας εξελίσσουν και θα πρέπει να προσπαθούμε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας όταν συμβαίνουν και να τις αξιολογούμε με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Ίσως λοιπόν προκύψουν κάποιες ξαφνικές καταστάσεις οι οποίες θα σας ξεβολέψουν και θα σας βάλουν στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας και τις σχέσεις σας και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με πολλά διλήμματα. Πριν όμως αφήσετε την ανασφάλεια να σας κυριεύσει, προσπαθήστε να ακούσετε το ένστικτο σας και να πιστέψετε στον εαυτό σας. Παράλληλα, με τη Νέα Σελήνη θα έχετε έντονη την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε, προσωπικά και επαγγελματικά και ίσως κάνετε τη δική σας επιχείρηση ή τη δική σας οικογένεια ή μπορεί να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε ή να αλλάξετε χώρο εργασίας. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν δονήσεις στην οικογένεια, τον γάμο ή να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που στο παρελθόν τα κρύβατε κάτω από χαλάκι. Αυτό το φεγγάρι θα σας φέρει προβλήματα, αλλά και λύσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να έρθει το τέλος μιας συνεργασίας και να τα βάψετε μαύρα, αλλά ξαφνικά να βρείτε τη δουλειά που πάντα ονειρευόσασταν. Αυτό που σίγουρα πρέπει να προσέξετε είναι ο τρόπος που εκφράζεστε τόσο στη δουλειά (σε ανωτέρους και προϊσταμένους) όσο και στο σπίτι και στους δικούς σας ανθρώπους. Μην αντιδράτε με αγένεια, διότι θα έχετε σφοδρές αντιδράσεις που ίσως οδηγήσουν σε καβγάδες και ρήξεις. Η Νέα Σελήνη πάντως θα φέρει και ευκαιρίες να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας, αρκεί να πάρετε ώριμες αποφάσεις και να μη μιλήσει το θυμικό σας, ενώ το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο σας θα σας κάνει να σκέφτεστε τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 16 μέχρι τις 24 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες κρίνονται με αυτή τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο, το ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σας, και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη της επανάστασης και των απρόβλεπτων καταστάσεων. Το νέο φεγγάρι κλονίζει το σκεπτικό σας και τον τρόπο που σχετίζεστε και συνεργάζεστε με τους άλλους και ίσως κάποιες αποκαλύψεις ή κάποια ξαφνικές καταστάσεις θα σας φέρουν στα όρια σας. Ενδεχομένως να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας για κάποια πρόσωπα που σχετίζεστε προσωπικά ή επαγγελματικά και να θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να θέσετε επί τάπητος ό,τι σας απασχολεί. Όμως οι πιθανότητες να το κάνετε με πολιτισμένο τρόπο είναι λίγες και μπορεί να ξεσπάσετε τον θυμό σας και σε πρόσωπα που δεν φταίνε. Το φεγγάρι σας κάνει πιο αποφασιστικούς, ανταγωνιστικούς και πεισματάρηδες και θα προσπαθείτε να επιβάλετε τα θέλω σας στους άλλους και όπως είναι κατανοητό θα αντιμετωπίσετε αντιστάσεις και εντάσεις. Ίσως μάλιστα ανακαλύψετε ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο σε βάρος σας ή ότι κάποιοι προσπαθούν να σας βάλουν τρικλοποδιές σε κάποια σχέδια σας και να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Αν είστε σε κάποια σχέση ή συνεργασία που σας πιέζει, θα βρείτε το κουράγιο για αλλαγές και αποφάσεις και ίσως επιλέξετε να απομακρυνθείτε ή και να αλλάξετε χώρο κατοικίας ή δουλειάς. Από την άλλη, αν όλα πάνε καλά στις σχέσεις σας, τότε οι αλλαγές θα είναι θετικές και ίσως αποφασίσετε ξαφνικά να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Το σημαντικό είναι να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να αποκτήσετε την πολυπόθητη ασφάλεια. Ίσως μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως προκύψει ουρανοκατέβατα ένα ειδύλλιο ή μια νέα συνεργασία. Μπορείτε να προχωρήσετε μεν…. με πολύ προσεκτικά βήματα δε. Το στρες και το άγχος μπορεί να μην σας επιτρέπουν να δείτε με καθαρό μάτι τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για το συμφέρον σας. Έτσι, πριν υποσχεθείτε πολλά και πριν οι άλλοι αρχίσουν να έχουν απαιτήσεις από σας, προσέξτε σε τι και πώς δεσμεύεστε. Συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων, δικαστικές αποφάσεις θα σας απασχολήσουν.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 16 μέχρι τις 24 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και της καριέρας βάζει στο στόχαστρο της η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να σας φέρει πολλές ανατροπές και ξαφνικές εξελίξεις. Μπορεί να έρθετε από το πουθενά αντιμέτωποι με κάποιες προκλήσεις που να δοκιμάσουν τα όρια σας και τον χαρακτήρα σας και να ξεσπάσετε τα νεύρα σας είτε στη δουλειά ή στην οικογένεια. Από την άλλη, μπορεί οι εξελίξεις να αφορούν κάποιο ακίνητο και να αναγκαστείτε να μετακομίσετε ή απλά να ασχοληθείτε με το οίκημα που διαμένετε και να το ανακαινίσετε, διότι ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια εργασία με έδρα το σπίτι. Μέσα στα σχέδια μπορεί να είναι ακόμη και μια αγοραπωλησία ή μια αλλαγή στον χώρο εργασίας. Επίσης, μπορεί να πάρετε την απόφαση να κάνετε τη δική σας οικογένεια και να ψάχνετε σπίτι με τον-η σύντροφό σας. Όμως, η όψη της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει προβλήματα και αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον και να υπάρξουν καβγάδες, εντάσεις και διαφωνίες. Προσέξτε λοιπόν τον τρόπο που εκφράζεστε και διεκδικείτε, τόσο στις οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές, για να αποφύγετε τυχόν ρήξεις. Αν οι οικογενειακές σας σχέσεις βασίζονται σε ειλικρινή συναισθήματα, τότε τίποτα δεν πρόκειται να σας κλονίσει, ίσα-ίσα θα έρθετε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάτε. Αν όμως υπάρχουν άτομα που σας πιέζουν, σας χειρίζονται και σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια, τότε μπορεί να κάνετε την επανάσταση σας. Όμως, υπάρχει και το μέτωπο της καριέρας που πλήττεται από αυτό φεγγάρι και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στους χειρισμούς σας και στα λόγια σας, διότι όλοι θα μείνουν στην απότομη συμπεριφορά σας και όχι στην ουσία των πραγμάτων και μπορεί να χάσετε το δίκιο σας λόγω αγένειας. Μπορεί για κάποιους από εσάς να έρχεται το τέλος σε μια συνεργασία ή μια νέα πρόταση για δουλειά ή να αποφασίζετε ξαφνικά να αλλάξετε πορεία πλεύσης στο αντικείμενο της δουλειάς σας. Άλλοι μπορεί να σκέφτονται να κάνουν μια σημαντική επαγγελματική εκκίνηση και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και να ανεξαρτητοποιηθούν επαγγελματικά. Φυσικά, όπως όλα τα σταθερά ζώδια έτσι κι εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 16 μέχρι τις 24 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φιλοξενείτε τη Νέα Σελήνη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας, και αυτό σημαίνει ότι θα ξυπνήσει μέσα σας ο επαναστάτης και θα προσπαθήσετε να χαράξετε τη δική σας πορεία μη δίνοντας σημασία στις απόψεις των άλλων. Μπορεί να έχετε καινοτόμες ιδέες ή να προκύπτουν ξαφνικά λύσεις σε προβλήματα ετών και να φύγουν από πάνω σας βάρη που κουβαλάτε καιρό. Όμως, επειδή θα έχετε την τάση να ανεξαρτητοποιηθείτε και να σηκώσετε το δικό σας μπαϊράκι… το πρόβλημα είναι ότι ο κυβερνήτης σας Ουρανός σας κάνει απερίσκεπτους, παρορμητικούς και ανατρεπτικούς και μπορεί να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ και μετά να το μετανιώσετε. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ώθηση να γκρεμίσετε τις παθογένειες της ζωής σας, να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν λειτουργεί και ό,τι σας κρατάει στάσιμους και να μεταμορφωθείτε. Όμως, είπαμε, δεν χρειάζεται να πάρετε έναν οδοστρωτήρα και να τους πατήσετε όλους, θέλει καθαρή σκέψη και υπομονή για τις σοβαρές αποφάσεις. Μην κάψετε μαζί με τα ξερά και τα χλωρά! Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει και απρόσμενες αλλαγές και καταστάσεις που θα επηρεάσουν πολλούς τομείς στη ζωή σας. Από τη φυσική κατάσταση, την εμφάνιση, τις σχέσεις, μέχρι τα επιχειρηματικά σας πλάνα, τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σας και όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Δεν είστε άτομα που φοβάστε τις αλλαγές, ίσα-ίσα τις επιζητάτε, γι’ αυτό και είναι η ευκαιρία σας να αναγεννηθείτε σωματικά και πνευματικά. Γι’ αυτό λοιπόν προσπαθήστε με σύνεση και αποφασιστικότητα, και όχι με υπερβολές, να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν λειτουργεί και ό,τι σας κρατάει στάσιμους και να ορίσετε ένα νέο μονοπάτι στη ζωή σας. Δώστε μια νέα πνοή στον εαυτό σας, στην υγεία σας και στην εικόνα σας και επιλέξτε ό,τι θα απογειώσει τα ταλέντα σας και θα προβάλει τη δημιουργικότητα σας. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι πολλές, όχι πάντα εύκολες, αλλά με πείσμα και πειθαρχεία θα καταφέρετε πολλά. Να είστε προετοιμασμένοι ότι τα σχέδια σας μπορεί να ανατρέπονται και να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες, αφού μπορεί να προκληθούν κάποιες διενέξεις. Αν πάντως θέλετε να αλλάξετε σπίτι ή καριέρα, η Νέα Σελήνη θα σας σπρώξει προς αυτή την κατεύθυνση. Επίσης, πρέπει να προσέχετε τι υπόσχεστε αλλά και πώς εκφράζεστε, διότι το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Δία στον Ταύρο μπορεί να σας κάνει βιαστικούς στην κρίση σας και να μπλέξετε…

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 16 μέχρι τις 24 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.