Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν εντάσεις και ανατροπές με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού στις 08/02/2024;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν εντάσεις και ανατροπές με το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού στις 08/02/2024;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν εντάσεις και ανατροπές με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού στις 08/02/2024;

Στις 08/02/2024 ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτή η όψη θα κορυφωθεί στη 19η μοίρα και θα επηρεάσει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους ωροσκόπο ή πλανήτες από τη 17η έως την 21η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας στον γενέθλιο χάρτη σας πατήστε εδώ.

Επαναστατική διάθεση και έντονα ξεσπάσματα

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της επανάστασης, της αλλαγής και των ανατροπών, ενώ ο Ήλιος συμβολίζει το Εγώ και την ταυτότητα μας. Αυτή η όψη έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή μας και μάλιστα συμμετέχει στη Νέα Σελήνη του μήνα που πραγματοποιείται στις 10/02/2024 στο αντισυμβατικό ζώδιο του Υδροχόου, γεγονός που σημαίνει ότι τα νέα ξεκινήματα που θα γίνουν τώρα θα είναι με κάποιο τρόπο ριζοσπαστικά. Αυτή η όψη συμβολίζει την επιθυμία να διεκδικήσουμε την ελευθερία μας και να αποδεσμευτούμε από καταπιεστικές καταστάσεις, ακόμα κι αν χρειαστεί να σπάσουμε δεσμούς, να έρθουμε σε ρήξη με ανθρώπους και να προκαλέσουμε σοκ και αντιδράσεις στους γύρω μας. Εάν λοιπόν αισθανόμαστε περιορισμένοι μέσα σε μια σχέση ή σε συνεργασία που έχει βαλτώσει, τώρα θα νιώσουμε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Αυτή η όψη λοιπόν θα λειτουργήσει αφυπνιστικά για κάποιους και μπορεί ένα γεγονός, μια συνειδητοποίηση ή μια σκληρή αλήθεια να μας ωθήσει να αλλάξουμε πορεία και να κατευθυνθούμε σε άλλα μονοπάτια. Οι ημέρες αυτές θα είναι εκρηκτικές και μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές που δεν τις βλέπαμε να έρχονται. Μπορεί να νιώσουμε ότι οι άλλοι μας προκαλούν με τη στάση τους και δεν αποκλείεται να αντιδράσουμε και να ξεσπάσουμε εξίσου ακραία. Αντιπαραθέσεις, χωρισμοί, αποστασιοποίηση και τσακωμοί είναι μέσα στα πιθανά σενάρια των ημερών εάν χάσουμε τον έλεγχο και δεν καταφέρουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες. Επιπλέον, τα σχέδια μας μπορεί να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη, γεγονός που θα μας αναστατώσει και θα μας δημιουργήσει αστάθεια και νευρικότητα. Αυτή η όψη, άλλωστε, πραγματοποιείται στα σταθερά ζώδια του Ταύρου και του Υδροχόου και θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να προσαρμοστούμε και να βρούμε μια μέση λύση. Θα πρέπει λοιπόν να αντεπεξέλθουμε σε νέα δεδομένα χωρίς όμως να έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτά. Με λίγα λόγια, αυτό το τετράγωνο δοκιμάζει τις αντοχές μας και φέρνει προκλήσεις από εκεί που δεν το περιμέναμε. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να αναλογιστούμε τις συνέπειες των πράξεων μας και πάνω απ’ όλα να μη γίνουμε επαναστάτες χωρίς αιτία, γιατί μπορεί να βρεθούμε σε δύσκολη θέση ή να δημιουργήσουμε προβλήματα που θα είναι δύσκολο να διορθώσουμε στην πορεία.

Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν ανατροπές και εντάσεις με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού

ΤΑΥΡΟΣ

Ως Ταύροι αγαπάτε τη ρουτίνα και τη σταθερότητα και προτιμάτε τις δοκιμασμένες καταστάσεις που ξέρετε εκ των προτέρων πού θα σας οδηγήσουν, όμως ο Ουρανός κινείται στο δικό σας ζώδιο και τα τελευταία χρόνια δεν έχει πάψει να φέρνει αλλαγές και νέα δεδομένα στη ζωή σας. Το δικό σας ζώδιο λοιπόν θα βιώσει πολύ έντονα αυτή την όψη, η οποία θα έχει σημαντικό αντίκτυπο σε θέματα καριέρας. Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον θα είναι έντονο και είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθετε σε σύγκρουση με ανώτερους και πρόσωπα εξουσίας. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσετε εμπόδια, προκλήσεις ή απρόοπτα που θα προκαλέσουν εκνευρισμό και μπορεί να σας αναγκάσουν να αλλάξετε στόχους κι επαγγελματική πορεία. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να λήξετε μια επαγγελματική συνεργασία ή να φύγετε από την τωρινή σας θέση. Εάν λοιπόν αισθάνεστε ότι καταπιέζεστε σε μια εργασιακή σχέση ή σας έχουν φορτώσει με ευθύνες και υποχρεώσεις στις οποίες δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε, τώρα θα νιώσετε πολύ έντονη την επιθυμία να αποδεσμευτείτε. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τα απρόοπτα αυτών των ημερών και να φερθείτε με περισσότερη διπλωματία εάν θέλετε να διασφαλίσετε την κοινωνική σας εικόνα.

ΛΕΩΝ

Το ανατρεπτικό τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού έρχεται να ταρακουνήσει για τα καλά τις συνεργασίες σας και τις σημαντικές σχέσεις της ζωή σας. Θα είναι πολύ δύσκολο να υποχωρήσετε και να συμβιβαστείτε αυτές τις ημέρες και το παραμικρό έναυσμα μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις απέναντι στον σύντροφο ή σε έναν συνεργάτη σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έρθετε εσείς αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές οι οποίες θα σας αναστατώσουν και δεν θα ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει αναπάντεχα γεγονότα που θα αλλάξουν τις ισορροπίες, ενώ σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί ακόμα να φέρει χωρισμούς ή αποστασιοποίηση μέσα σε μια σχέση, ειδικά εάν ένας από τους δύο καταπιεζόταν μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Ο Ουρανός, άλλωστε, είναι ο πλανήτης που δημιουργεί επαναστατικές τάσεις και μας ωθεί να διεκδικήσουμε την ελευθερία μας, χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος και συνέπειες των πράξεων μας. Αυτές τις ημέρες θα αντιδράσετε απέναντι στα όρια και στη ρουτίνα και μπορεί να νιώσετε φόβο απέναντι σε μια σοβαρή δέσμευση. Επαφές, γνωριμίες ή συνεργασίες που ξεκινάνε κάτω από αυτή την επιρροή μπορεί να είναι κάπως πιο αντισυμβατικές και να σας ενθουσιάσουν, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού είναι μια ανατρεπτική όψη που θα προκαλέσει αστάθεια στις προσωπικές σας σχέσεις και κυρίως μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Οι ισορροπίες τώρα θα είναι εύθραυστες και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα από το πουθενά και να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή με τους οικείους σας, ειδικά εάν μέσα στο προηγούμενο διάστημα είχατε καταπιέσει τα συναισθήματα και τα παράπονα σας. Επιπλέον, τα δεδομένα μπορεί να ανατραπούν αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να μετακομίσετε, να φύγετε από το πατρικό σας ή να κάνετε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού. Προσοχή σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις που μπορεί να αφορούν το ζήτημα ενός ακινήτου, μιας και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί επίσης να αναστατωθείτε από παρελθοντικές καταστάσεις που θα έρθουν τώρα στην επιφάνεια, όμως δεν θα πρέπει να χάσετε την αυτοκυριαρχία σας και να παρασυρθείτε. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη για να απαλλαχθείτε οριστικά από καταστάσεις που σας κρατάνε με κάποιο τρόπο δέσμιους και δεν σας επιτρέπουν να αυτονομηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ημέρες αυτές θα είναι άκρως επεισοδιακές για εσάς, επομένως θα πρέπει να οπλιστείτε με αρκετή υπομονή εάν δεν θέλετε να χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Ήλιο από το δικό σας ζώδιο, σας υπενθυμίζει την αντιδραστική σας πλευρά και μπορεί να νιώσετε ανήμποροι να συμβιβαστείτε και να υπομείνετε σχέσεις και καταστάσεις που δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία για απελευθέρωση και ανεξαρτησία, ακόμη κι αν χρειαστεί να πληγώσετε κάποιο πρόσωπο ή να λήξετε καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν σταθερές στη ζωή σας. Μπορεί λοιπόν να κόψετε οριστικά δεσμούς χωρίς καμία προειδοποίηση ή να απομακρυνθείτε από οτιδήποτε θεωρείτε ότι σας περιορίζει και σας κρατάει πίσω. Αυτή η στάση σας όμως μπορεί να αιφνιδιάσει τους γύρω σας, με αποτέλεσμα να συγκρουστείτε κυρίως με τον σύντροφο ή με άτομα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί και να μην ξεσπάσετε την ένταση σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν δεν θέλετε οι καταστάσεις να οδηγηθούν στα άκρα, καλό θα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δώσετε περισσότερο χώρο και χρόνο στον εαυτό σας πριν πάρετε αποφάσεις εν θερμώ.