Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12/2023: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο και θα έχουν διλήμματα και ανατροπές

Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12/2023: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο και θα έχουν διλήμματα και ανατροπές

Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12/2023: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο και θα έχουν διλήμματα και ανατροπές

Στις 13 Δεκεμβρίου 2023 έρχεται η Νέα Σελήνη στο περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη για να μας βοηθήσει να δούμε τη μεγάλη εικόνα, να επικεντρωθούμε σε ό,τι καλό έχουμε καταφέρει και να έχουμε μια πιο θετική προοπτική για τη ζωή μας. Είναι μια Νέα Σελήνη που μας επιτρέπει να είμαστε πιο αισιόδοξοι για τα μελλοντικά μας βήματα, πιο ευχάριστοι στις επαφές μας με τους άλλους, πιο πρόθυμοι να κάνουμε νέες γνωριμίες, να διασκεδάσουμε, να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας. Όμως όλα αυτά θα πρέπει να τα κάνουμε με σχέδιο και πειθαρχεία, διότι οι όψεις που σχηματίζει η Νέα Σελήνη θολώνουν το τοπίο και φέρνουν ανατροπές. Μην ξεχνάμε ότι εκτός από το τετράγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον απατηλό Ποσειδώνα που δημιουργεί σύγχυση και χάος στη σκέψη μας και τη χιαστή όψη με τον Ουρανό που ενδεχομένως θα φέρει απρόοπτα και εντάσεις, την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία αρχικά στον Αιγόκερω και στη συνέχεια στον Τοξότη μέχρι και την 1η Ιανουαρίου 2024.

Οπότε ό,τι και να σχεδιάζουμε, ό,τι και αν αποφασίσουμε να κάνουμε θα πρέπει να είμαστε διπλά και τριπλά προσεκτικοί, να εξετάζουμε τις λεπτομέρειες, αλλά και να μην πιστεύουμε τις μεγάλες υποσχέσεις που μπορεί να μας δίνονται. Με αυτή τη Νέα Σελήνη πρέπει να είμαστε γειωμένοι, να μην ονειροβατούμε και να μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Εννοείται κάνουμε όνειρα, σχέδια και κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον, αλλά άλλο αισιοδοξία και άλλο πετάω στα σύννεφα και πέφτω θύμα του άκρατου ενθουσιασμού. Με ψυχραιμία και λογική εξετάζουμε τα πάντα και αν είναι εύκολο τις δεσμεύσεις και τα νέα ξεκινήματα να τα κάνουμε με το νέο έτος, όταν και ο Ερμής θα έχει γυρίσει στην ορθή του πορεία.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης στον Τοξότη

Το ζώδιο του Τοξότη, όπως και ο κυβερνήτης του Δίας, δεν έχει σύνορα και αναζητά την επέκταση των οριζόντων με κάθε τρόπο. Είτε μέσω της μάθησης, της γνώσης και της εκπαίδευσης, είτε μέσω των ταξιδιών και δραστηριοτήτων που μας προσφέρουν χαρά, προσωπική ανάπτυξη και διασκέδαση, ο Τοξότης έχει ένα ζητούμενο: να μη μένει στάσιμος. Θέλει να πλουτίσει με εμπειρίες και εικόνες το μυαλό του, να αποκτήσει νέες αντιλήψεις και πάντα εκτοξεύει το βέλος του όσο πιο μακριά μπορεί. Οπότε η Νέα Σελήνη στον Τοξότη αποτελεί μια τέλεια ευκαιρία για να εστιαστούμε και να «εκμεταλλευτούμε» μερικά από τα εποικοδομητικά χαρακτηριστικά του ζωδίου και να γίνουμε πιο αισιόδοξοι, ενθουσιώδεις, περιπετειώδεις, ανεξάρτητοι, ειλικρινείς και να καλλιεργήσουμε την πίστη, την ελπίδα και το όραμά μας. Δεδομένου ότι ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο της φωτιάς που υπερασπίζεται τη γενναιότητα και την ειλικρίνεια, αυτή είναι μια περίοδος που θα πρέπει να δούμε κατάματα την αλήθεια μας και να διεκδικήσουμε την ευτυχία μας, να σχεδιάσουμε τους μελλοντικούς μας στόχους και να αξιολογήσουμε τις επιλογές μας. Αυτό που θα πρέπει όμως να προσέξουμε είναι να μην πάρουμε βιαστικές αποφάσεις πριν σταθμίσουμε τις πιθανές συνέπειες. Ο Τοξότης είναι ο μεγάλος στοχαστής και το ανήσυχο πνεύμα του ζωδιακού και με τη Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο μπορούμε να έχουμε νέες ιδέες, σχέδια και στόχους και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και επειδή είναι και ο Άρης σε αυτό το ζώδιο, ενδεχομένως να νιώθουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, κάνοντας παρορμητικές κινήσεις. Όμως θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι στη δράση μας, οργανωτικοί, να αφήσουμε τα πολλά λόγια και να εστιαστούμε στις πράξεις. Μην ξεχνάμε ότι και ο Δίας που είναι κυβερνήτης του Τοξότη και της Νέας Σελήνη θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2023 και αυτό που θέλει είναι να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας και να επανασχεδιάσουμε την πορεία μας χωρίς να έχουμε φουσκωμένα μυαλά. Πάντα η Νέα Σελήνη ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα στη ζωή μας, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό, αλλά επειδή την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, καλό είναι να τα αποφύγουμε ή τουλάχιστον να τα ψάξουμε καλά και να μην τα αφήσουμε στην τύχη. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ίσως προκαλέσει κάποιες επιβραδύνσεις στα σχέδια μας, όμως όταν κάτι δεν προχωράει όπως θέλουμε δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε και να εκνευριζόμαστε, αλλά να είμαστε ευέλικτοι.

Οι όψεις που επηρεάζουν τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Πάντα η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου και δίνει μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας και πρωτοβουλίας, τάση για αλλαγές και ανανέωση. Όμως, η εμπλοκή του Ουρανού θα μας κάνει ανυπόμονους και επαναστάτες και ίσως αυτές οι αλλαγές να γίνονται παρορμητικά ή ξαφνικά, φέρνοντας παράλληλα τρόμο για το άγνωστο. Ή μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα που προκύπτουν ξαφνικά στη ζωή μας. Η χιαστί όψη με τον Ουρανό προσθέτει νευρικότητα, ένταση, άγχος και ίσως δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να χαλαρώσουμε ή μπορεί ακόμη να επηρεαστεί και η ποιότητα του ύπνου μας.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με τη Νέα Σελήνη ίσως δημιουργήσει μια «ομίχλη» που μπορεί να θολώσει την κρίση μας ή να μας κυριεύσει μια αίσθηση αβεβαιότητας. Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των ψευδαισθήσεων, των ονείρων και της φαντασίας, μπορεί να ρίξει το πέπλο του μπροστά στα μάτια μας και να κάνει τα πράγματα να φαίνονται διαφορετικά από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Μπορεί λοιπόν να πέσουμε θύματα εξαπάτησης σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και να πιστέψουμε σε άτομα που θέλουν να μας εκμεταλλευτούν ποικιλοτρόπως! Από την άλλη μπορεί να δημιουργεί τεράστια αβεβαιότητα για τα σχέδια μας και έτσι από τη μία θα παρουσιάζονται ευκαιρίες που θα θέλουμε να τις αρπάξουμε και να ξεκινήσουμε από την αρχή κάτι στη ζωή μας, αλλά μπορεί να αισθανόμαστε ταυτόχρονα ανασφάλεια καθώς θα κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά. Η απάντηση σε όλα αυτά είναι μία: ψυχραιμία! Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε και να παραδινόμαστε άνευ όρων. Και βέβαια πρέπει να ακούμε τη διαίσθηση μας που πάντα μας μιλά και μας καθοδηγεί. Επίσης, αυτό το τετράγωνο ενισχύει τις ψευδείς ειδήσεις, τα κουτσομπολιά και την αποκάλυψη μυστικών και σκανδάλων. Γι’ αυτό να είστε πιο προσεκτικοί και να μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν έχουν αποδείξει ότι αξίζουν. Η τάση για εξιδανίκευση θα είναι μεγάλη, αλλά και η ευαισθησία μας θα είναι αυξημένη, όπως και τα ψυχολογικά προβλήματα. Καλό θα ήταν να μιλάμε ξεκάθαρα, να τσεκάρουμε τα πάντα, να μην μεταφέρουμε πληροφορίες που δεν είναι εξακριβωμένες, να μην πιστεύουμε υποσχέσεις και άτομα που παρουσιάζονται ως σωτήρες και να αποφύγουμε τα ψέματα, διότι ακόμα και ένα μικρό και αθώο ψεματάκι μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Μη δανείζετε χρήματα και μην μπλέκετε σε καταστάσεις κρυφές και παράνομες ούτε για να βοηθήσετε κάποιον.

Σε όλη αυτή την κατάσταση που θυμίζει κινούμενη άμμο, έρχεται να προστεθεί και η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή, που ξεκινά την ίδια ημέρα με τη Νέα Σελήνη και θα ολοκληρωθεί την πρώτη μέρα του νέου έτους. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε αυτό σημαίνει ότι θα βασιλεύει η σύγχυση, η παραπλάνηση, οι ψευδείς ειδήσεις, η εξαπάτηση, δεν θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε σωστά, να έχουμε σωστή κρίση και ίσως ωραιοποιούμε ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να κρύβουν άλλα πράγματα από πίσω. Καλό θα είναι λοιπόν να είμαστε προετοιμασμένοι για παρανοήσεις, άγχος, καθυστερήσεις, αναβολές ή και να χάνουμε προθεσμίες ή πράγματα. Επίσης, μπορεί να επιστρέφουν άτομα από το παρελθόν και να επιχειρούν να μπουν στη ζωή μας ξανά. Σε κάθε περίπτωση, προσέξτε τι λέτε και σε ποιους το λέτε, φροντίστε να κρατάτε χαμηλούς τόνους, να μη λαμβάνετε παρορμητικές αποφάσεις και να ελέγχετε τα πάντα. Από τις ειδήσεις που ακούτε και τα σενάρια συνωμοσίας, μέχρι τα emails, τα μηνύματα και τις αναρτήσεις σας πριν πατήσετε το κουμπί αποστολής. Επίσης, προσοχή σε διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμβάσεων και συμβολαίων, κοιτάξτε με προσοχή τα μικρά γράμματα.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 20 μοίρες και 40 λεπτά του Τοξότη και επηρεάζονται περισσότερο όσοι έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τις 17 έως τις 25 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη και θα έχουν μπερδέματα, διλήμματα και ανατροπές

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 13/12 ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο του Τοξότη, αφορά τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου και τονίζει την ανάγκη σας να κάνετε μια νέα αρχή. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει και νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά μπορεί να πιεστείτε λίγο, καθώς οι εξελίξεις ενδεχομένως να καθυστερήσουν λόγω του κυβερνήτη σας Ερμή που γυρίζει με ανάδρομη φαινομενικά πορεία την ίδια μέρα. Αν είστε σε μια κατάσταση, προσωπική ή επαγγελματική, που σέρνεται και δεν έχει κανένα πάθος και ουσία, τότε οι πιθανότητες να πείτε αντίο και να κλείσετε πίσω σας την πόρτα για πάντα είναι πάρα πολλές, όπως πολλές είναι οι πιθανότητες να σας πει το αντίο και η άλλη πλευρά ξαφνικά και να χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Αν τώρα είστε σε μια σχέση ή συνεργασία που θεωρείτε σημαντική, αλλά έχει χάσει τη δροσιά της, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνη και να της δώσετε «το φιλί της ζωής» που θα την αναζωογονήσει. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες χρειάζονται πολλή δουλειά για να μείνουν ζωντανές και εσείς είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε τις προσπάθειες για να ευδοκιμήσουν ή να κάνετε το επόμενο βήμα για κάτι νέο. Όμως, επειδή η Νέα Σελήνη είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο στην έκφραση των συναισθημάτων σας όσο και στα συμπεράσματα που βγάζετε, τα οποία μπορεί και να καθοδηγούν τις αποφάσεις σας. Οι αναθεωρήσεις, οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν το επόμενο διάστημα, γι’ αυτό και θα πρέπει να είστε πολύ σίγουροι και συνειδητοποιημένοι όταν καλείστε να αποφασίσετε για το παρακάτω της ζωή σας. Επίσης, επειδή μπορεί να σας γίνουν δελεαστικές προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο εσείς πρέπει να είστε προσεκτικοί, να μην μένετε στα μεγάλα λόγια και στις κολακείες, αλλά να εξετάζετε σε βάθος αν οι υποσχέσεις έχουν πραγματικό αντίκρισμα ή αν είναι μόνο το τυράκι για να τσιμπήσετε και να παγιδευτείτε. Λόγω του ανάδρομου κυβερνήτη σας Ερμή οι παρανοήσεις θα είναι πολλές και αν δεν διατηρήσετε τη λογική και την ψυχραιμία σας και λειτουργήσετε παρορμητικά, όπως πάντα, τότε θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Επίσης προσέξτε τα νεύρα σας και μην ξεκινάτε μάχες που μπορεί να σας βλάψουν. Πάρτε τον χρόνο σας και χρησιμοποιήσετε το χιούμορ σας για να αποσυμπιέζετε τις καταστάσεις και μην βιάζεστε, διότι το μόνο που θα σώσει την παρτίδα είναι η διπλωματία και η ψυχραιμία.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 17 έως τις 25 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη δίνει έμφαση στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, του παρελθόντος, της ψυχολογίας σας, αλλά και της καριέρας. Μπορεί με αυτό το φεγγάρι να σας έρθει η ιδέα να ξεκινήσετε κάποια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, πιθανώς και με έδρα το σπίτι, και να κάνετε τις αλλαγές που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής κι επαγγελματικής σας ζωής. Επίσης μπορεί να ξυπνήσει μέσα σας η επιθυμία να φρεσκάρετε τον χώρο που ζείτε, να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση ή ακόμη και να μετακομίσετε σε ένα άλλο πιο κατάλληλο περιβάλλον για σας στο οποίο θα νιώθετε και πιο ασφαλείς. Θα έχετε την ανάγκη να θέσετε άλλες βάσεις στη ζωή και στο σπίτι σας και να κάνετε τα πράγματα από την αρχή, αλλά αυτή τη φορά με τον δικό σας τρόπο. Ίσως προκύψει κάποια χωροταξική αλλαγή ξαφνικά είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, ή μπορεί να ασχοληθείτε με θέματα ακινήτων, περιουσιακά ή να κάνετε επισκευές στον χώρο που μένετε ή εργάζεστε. Ακόμη, μπορεί να θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή στις οικογενειακές σας σχέσεις και αν στο παρελθόν υπήρξαν προβλήματα να τα θέσετε τώρα επί τάπητος. Όμως επειδή ο Ποσειδώνας σχηματίζει μια δύσκολη όψη με τη Νέα Σελήνη και ο κυβερνήτης σας Ερμής την ίδια μέρα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, μπορεί να τριβελίζουν στο μυαλό σας παιδικά τραύματα ή στιγμές του παρελθόντος που σας πλήγωσαν πολύ και αντί να τα βρείτε με τους δικούς σας τελικά να γίνουν τα πράγματα χειρότερα και να ειπωθούν κουβέντες σκληρές. Καθώς η σύγχυση θα βασιλεύει, οι παρανοήσεις θα δίνουν θα παίρνουν και η επαναστατική διάθεση θα είναι έντονη λόγω της χιαστής όψης με τον Ουρανό, μπορεί τελικά το χάσμα μεταξύ σας να μεγαλώσει και να φύγετε ακόμα πιο μακριά είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είτε σε χιλιομετρικό. Αν όμως οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές και βασίζονται στην αγάπη και στην κατανόηση, τότε θα έρθετε πιο κοντά, θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα δεθείτε περισσότερο. Η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία σας να φροντίσετε τον εαυτό σας και να δημιουργήσετε τις συνθήκες για να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια, αλλά και να φτιάξετε το σπίτι σας με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθετε ηρεμία μέσα σε αυτό. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, δώστε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα σας και σε όσους σας κατανοούν και σας αποδέχονται γι’ αυτό που είστε.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 17 έως τις 25 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 13/12 στο ζώδιο σας και το σύμπαν σας στρώνει το κόκκινο χαλί για το παρακάτω της ζωής σας, αρκεί να μην κάνετε ανέφικτα όνειρα και να μην βιαστείτε. Η Νέα Σελήνη σας καλεί να θέσετε τους νέους στόχους για τη γενέθλια χρονιά σας, να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας και να σχεδιάσετε πώς θα καταφέρετε να βρείτε τη νέα εκδοχή του εαυτού σας και της ζωής σας. Είστε ευτυχισμένοι; Και αν όχι, τι κάνετε για αυτό; Τώρα ήρθε η ώρα του σχεδιασμού για την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Το φεγγάρι σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, είτε αυτό αφορά το σώμα σας, την εμφάνιση σας, την ταυτότητά σας, την προσωπική σας ζωή ή τα μελλοντικά σας σχέδια. Επειδή όμως την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομή πορεία και η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να μην έχετε ξεκάθαρη σκέψη, να υπάρχει σύγχυση και να είστε αναποφάσιστοι. Μην πιέζεστε και μην αγχώνεστε. Ο καλύτερος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε την ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι να σημειώνετε τις σκέψεις και τα σχέδια σας, να τα αξιολογείτε και μόλις επιστρέψει στην ορθή του πορεία στις 02/01/2024 και ξεκαθαρίσει η σκέψη και τα δεδομένα σας, τότε θα βάλετε μπροστά όλα σας τα σχέδια. Σίγουρα για να κάνετε χώρο για κάτι νέο στη ζωή σας θα χρειαστεί να κλείσετε κάποιους κύκλους και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας κρατάει στάσιμους. Θα πρέπει λοιπόν να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας. Χαλαρώστε λοιπόν και προσπαθήστε να δείτε ποιες λάθος επιλογές κάνατε στο παρελθόν και πού σας οδήγησαν. Είτε είναι τοξικές σχέσεις, είτε μη δημιουργικές ασχολίες, είτε κακές συνήθειες που δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε (όπως υπερφαγία, έλλειψη άσκησης και καθιστική ζωή), όλα μπορείτε να τα αλλάξετε και να βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Σκεφτείτε τις βελτιώσεις που θα θέλατε να κάνετε και πάρτε τις αποφάσεις σας. Διεκδικήστε μια νέα ζωή. Ήρθε η ώρα να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Πιστέψτε στον εαυτό σας, στις ικανότητες σας και αν οι απόψεις των άλλων σάς εμποδίζουν να προχωρήσετε, βρείτε άτομα με κοινούς στόχους και μην κρατάτε χειριστικούς ανθρώπους στη ζωή σας, είτε είναι συγγενείς, είτε φίλοι, είτε ερωτικές σχέσεις. Όμως, μην γίνεστε επιθετικοί, επαναστάτες και μην ρίχνετε το βάρος και το ανάθεμα στους άλλους. Δεν φταίνε για όλα οι άλλοι, δικές σας ήταν οι αποφάσεις… και τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να τις αλλάξετε.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 17 έως τις 25 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12 δίνει έμφαση στα θέματα της καριέρας, της κοινωνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης, της επιτυχίας, της φήμης, αλλά και σε θέματα οικογένειας και σπιτιού και μπορεί να έχετε εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς και μάλιστα απρόβλεπτες ή ξαφνικές. Μπορεί να προκύψει ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα ή μια νέα πρόταση που μπορεί να απογειώσει τη φήμη σας και να σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας, ή μπορεί να αναγνωριστούν οι κόποι σας από τους προϊσταμένους σας και ίσως αυτό θα φέρει εκτός από μια προαγωγή και κάποια αύξηση στις αποδοχές σας. Όμως, ό,τι και αν προκύψει και όσο δελεαστικό και αν ακούγεται στα αυτιά σας θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και γειωμένοι. Μάλιστα, όσο πιο ιδανική και φανταστική είναι η πρόταση που θα ακούσετε τόσο πιο δύσπιστοι και καχύποπτοι θα πρέπει να είστε. Βλέπετε, αυτή Νέα Σελήνη σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα και μπορεί να σας μπερδέψει και να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα των δεδομένων. Μπορεί να παραμυθιάζεστε, να ωραιοποιείτε άτομα και καταστάσεις και τελικά να κάνετε μια λάθος επιλογή. Και επειδή την ίδια μέρα με τη Νέα Σελήνη ο Έρμης γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, θα πρέπει να είστε δύο φορές πιο προσεκτικοί και να εξετάζετε τα πάντα σε βάθος. Ακούστε τι έχουν να σας πουν, ζητήστε εγγυήσεις και μετά την 1η Ιανουαρίου 2024 που ο Ερμής θα γυρίσει στην ορθή του πορεία μπορείτε να ξεκινήσετε τα νέα σας βήματα και να δεσμευτείτε. Επίσης, η Νέα Σελήνη κρύβει και εκπλήξεις, οπότε μπορεί να έχετε ξαφνικές αλλαγές και να φύγετε από μια σχέση ή γάμο, ή να τελειώνει απότομα μια συνεργασία. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά και μην σας παίρνει από κάτω. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και οι αλλαγές πάντα μάς βοηθούν να προχωρήσουμε τη ζωή μας μπροστά. Ακόμη, με τη Νέα Σελήνη μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση ή μια χωροταξική αλλαγή είτε στο σπίτι είτε στην εργασία. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε επισκευές στον χώρο που μένετε ή να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας για να φτιάξει η διάθεση σας. Ή μπορεί να υπάρχει και ένα ξεβόλεμα που δεν σχετίζεται απαραίτητα με τις δικές σας αποφάσεις.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 17 έως τις 25 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.