Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/07/2022: Απροσδόκητες αλλαγές. Η επιρροή της στα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/07/2022: Απροσδόκητες αλλαγές. Η επιρροή της στα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/07/2022: Απροσδόκητες αλλαγές. Η επιρροή της στα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 28/07/2022, στις 5 μοίρες και 39 λεπτά του Λέοντα και οι αλλαγές που θα φέρει θα είναι ξαφνικές, απρόσμενες και με κάποιον βαθμό δυσκολίας αρχικά, μέχρι τουλάχιστον να καταλάβουμε ότι έπρεπε να γίνουν. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από τις 3 έως τις 7 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

Η επιρροή της Νέας Σελήνης διαρκεί περίπου τέσσερις εβδομάδες, δηλαδή έως τη Νέα Σελήνη στις 27 Αυγούστου 2022 και η καλύτερη περίοδος για όσους θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα είναι από τις 29 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2022. Πάντα μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου, επομένως αυτό είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να αφήσετε οτιδήποτε φθαρμένο πίσω σας.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα είναι ιδανική για να θέσουμε νέους στόχους και να τους κυνηγήσουμε με πάθος, να βρούμε την έμπνευση μας, να επικεντρωθούμε σε άτομα και καταστάσεις που μας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους, να βελτιώσουμε την προσωπική μας ζωή, να βγάλουμε προς τα έξω τη δημιουργική μας πλευρά, να ασχοληθούμε με τα χόμπι μας, με τα παιδιά, καθώς και να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση και την υγιή υπερηφάνεια για τον εαυτό μας, αλλά και να γίνουμε γενναιόδωροι με τους άλλους. Είναι η Νέα Σελήνη που απευθύνεται στο «παιδί» που όλοι κρύβουμε μέσα μας και είναι η στιγμή που πρέπει να ακούσουμε την «καρδιά» μας, να οργανώσουμε τις προτεραιότητες μας με γνώμονα αυτό που πραγματικά επιθυμούμε και να βάλουμε μπροστά τα νέα μας μεγαλεπήβολα σχέδια.

Ο Λέων κυβερνά την καρδιά, για αυτό ας δούμε πώς μπορούμε να γίνουμε πιο γενναιόδωροι απέναντι στους άλλους, πιο δοτικοί και θερμοί με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Ας δείξουμε προς τα έξω έναν εαυτό γεμάτο αυτοπεποίθηση χωρίς ανασφάλειες. Ας ξαναγίνουμε για λίγο «παιδιά» με την έννοια της δημιουργίας, της φαντασίας, της ξενοιασιάς. Ας βρούμε έναν λόγο να παθιαστούμε στη ζωή μας. Ας σταματήσουμε να εστιάζουμε σε όσα μας λείπουν και ας εστιάσουμε σε όσα έχουμε και θεωρούμε δεδομένα. Ας κάνουμε ένα χόμπι, ένα ταλέντο μας δουλειά. Ας βρούμε ένα δημιουργικό τρόπο να βελτιώσουμε το σπίτι μας, τον χώρο της εργασίας μας. Ας είμαστε δεκτικοί σε νέες σχέσεις και γνωριμίες φιλικές ή ερωτικές. Ας κοιτάξουμε τη «μεγάλη εικόνα» στη ζωή μας, χωρίς να εστιάζουμε σε μικρές αρνητικές λεπτομέρειες. Είναι όμως εύκολα όλα τα παραπάνω; Μια ματιά στις όψεις που κάνει η Νέα Σελήνη παρέχει τις απαντήσεις.

Οι σημαντικές όψεις

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον ευεργέτη πλανήτη Δία, ο οποίος όμως την ίδια μέρα της Νέας Σελήνης γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και μας παροτρύνει να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να διασκεδάσουμε, να σχεδιάσουμε τη ζωή μας σε νέες βάσεις με αισιοδοξία, να κάνουμε νέες γνωριμίες και να επεκταθούμε, αλλά και να επαναξιολογήσουμε τους στόχους που βάλαμε στο παρελθόν και να αποφασίσουμε αν αξίζουν τον κόπο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον πλανήτη του ξαφνικού και του χάους, τον Ουρανό, και μπορεί να υπάρξουν κάποιες απροσδόκητες αποκαλύψεις ή ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να μας ωθήσουν ή να μας «αναγκάσουν» να κάνουμε μια νέα αρχή στη ζωή μας. Είναι μια όψη που δείχνει απρόοπτα, ξαφνικές αλλαγές και εκπλήξεις, απρόβλεπτες συμπεριφορές, προβλήματα με τεχνικά μέσα ή μέσα επικοινωνίας ή και το διαδίκτυο και προβλήματα σε ταξίδια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην λαμβάνουμε νευρικές και βιαστικές αποφάσεις, και πάνω από όλα να προσέξουμε τον τρόπο που εκφραζόμαστε όταν δεν γίνεται αυτό που θέλουμε.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και μας παθιάζει συναισθηματικά. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες με το ταίρι μας, καθώς είναι μια όψη που μπορεί να μας κάνει κυκλοθυμικούς και απόλυτους, αλλά και να βγάλει τα καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Επίσης επειδή μπορεί να γίνουμε σπάταλοι, ίσως οι διαφωνίες να προκύψουν λόγω οικονομικών θεμάτων. Ακόμη, μπορεί να υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε φυσικά και γεωλογικά φαινόμενα.

Ας δούμε όμως αναλυτικά πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα τους 12 εκπροσώπους που ζωδιακού κύκλου

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο εξωστρεφές ζώδιο του Λέοντα, το οποίο είναι φιλικό προς το δικό σας ζώδιο, σας υπόσχεται νέα ξεκινήματα και εξελίξεις στον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργίας, των νέων επιχειρηματικών σας σχεδίων και των ταλέντων σας. Θα έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση, θα σας δοθούν ξαφνικές ευκαιρίες να προωθήσετε τη δουλειά σας και θα είστε πιο δραστήριοι, πιο δημιουργικοί και με μεγάλη έμπνευση. Επίσης μπορεί να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί, είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον ευεργέτη πλανήτη Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σας και ο οποίος γυρίζει ανάδρομος μεν, αλλά εξακολουθεί να δίνει ώθηση στα σχέδια σας και παράλληλα σας δίνει και την ευκαιρία να κοιτάξετε λίγο πίσω και να δείτε αν πήρατε τις σωστές αποφάσεις. Τώρα λοιπόν είναι το κατάλληλο διάστημα να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας κινήσεις, να τις αξιολογήσετε και να δείτε αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας ή αν θα πρέπει να τις εγκαταλείψετε και να επικεντρωθείτε σε κάτι νέο που να σας παθιάζει. Θα ασχοληθείτε και με την ερωτική σας ζωή και αν είστε σε σχέση θα ψάχνετε την ευχαρίστηση, θα μιλήσετε στο ταίρι σας με ειλικρίνεια για τα αισθήματα σας και θα διεκδικήσετε την ευτυχία σας με ό,τι αυτό συνεπάγεται…, καθώς αν δεν μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε θα κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Αν είστε μόνοι μπορεί να ξεκινήσετε μια πολλά υποσχόμενη σχέση και να ζήσετε στιγμές πάθους. Η Νέα Σελήνη φέρνει ξαφνικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα και εσείς πρέπει να είστε προσεκτικοί και να θυμάστε ότι οι αλλαγές θα είναι απότομες και ίσως αρχικά να σας σοκάρουν, αλλά με πείσμα και γενναιότητα θα φτάσετε εκεί που θέλετε, οπότε να τις αντιμετωπίσετε με ευελιξία και αυτογνωσία. Επίσης, να είστε προσεκτικοί με τα θέματα των οικονομικών σας διότι ο Ουρανός κρύβει πολλές εκπλήξεις, αλλά και με τα νεύρα σας καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη και φέρνει ξεσπάσματα και πιέσεις. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει μια διαφωνία για ένα τέτοιο ζήτημα με τον σύντροφο σας, καθώς ενδεχομένως εκείνος-η να είναι πιο ανήσυχος-η για την εξέλιξη των οικονομικών και να προσπαθεί να σας βάλει φρένο.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τις 3 έως τις 7 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Πίεση, απαιτήσεις και αλλαγές σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, αλλά και στα επαγγελματικά, φέρνει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Μάλιστα, επειδή παράλληλα με τη Νέα Σελήνη έχουμε και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, μπορεί να προκύπτουν κάποια θέματα ξαφνικά και να ζητούν άμεση επίλυση και να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που να δοκιμάσουν τα όρια και τον χαρακτήρα σας. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει χωροταξικές αλλαγές, είτε μια μετακόμιση, μια αλλαγή χώρου ή πόστου εργασίας, μια συγκατοίκηση, μια ανακαίνιση και να πιεστείτε καθώς θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αναδιακοσμήσετε το σπίτι σας ή να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του ή απλά να αναδιαμορφώσετε τον χώρο, διότι ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια εργασία με έδρα το σπίτι. Μπορεί όμως να υπάρξουν και κάποιες ξαφνικές αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο που να σας αποδιοργανώσουν, καθώς οι αποφάσεις των άλλων θα σας πιέσουν και θα πρέπει να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις. Στο στόχαστρο της Νέας Σελήνης θα μπουν και οι οικογενειακές σας σχέσεις, από τις οποίες θα ζητάτε υποστήριξη και φροντίδα. Όμως, αν υπάρχουν άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια, τότε μπορεί να ξεπηδήσουν συναισθήματα οργής και να θέσετε τα όρια σας. Με αυτή τη Νέα Σελήνη ίσως επιστρέψουν αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και κάποια τραύματα που καθόρισαν τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους να έρθουν στην επιφάνεια ώστε να τα λύσετε. Και ξέρετε εσείς πολύ καλά πως ό,τι δεν λύνεται, κόβεται… Αφήστε πίσω σας λοιπόν τις ανασφάλειες και τις φοβίες και πορευτείτε μόνο με τα άτομα που σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά, γιατί σε αυτή τη φάση αυτό έχετε ανάγκη.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον χαρισματικό Λέοντα θέλει από εσάς να βρείτε τη φωνή σας, να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να διευρύνετε τις προοπτικές σας και τους πνευματικούς σας ορίζοντες, αλλά όλα αυτά πρέπει να γίνουν με πειθαρχεία και ισορροπία, διότι το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Ουρανό μπορεί από τη μία να φέρει αποκαλύψεις από εκεί που δεν το περιμένετε και να πέσετε από τα σύννεφα, αλλά από την άλλη μπορεί να σας βάλει και σε μεγάλους μπελάδες ή και καβγάδες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε και να περιμένετε ότι δεν θα έχετε αντιδράσεις, ούτε να έχετε την προσδοκία ότι οι γύρω σας θα καταλάβουν το χιούμορ σας αν δεν συνάδει με την αισθητική τους. Πρέπει να επικοινωνείτε με σαφήνεια και σύνεση και πάνω από όλα να μην μεταφέρετε κουτσομπολιά και ψευδείς ειδήσεις και να μην δημιουργείτε έριδες, διότι μπορεί να αποκαλυφθούν πολλά αυτές τις ημέρες και να σας πάρει και εσάς η μπάλα. Αν διαχειριστείτε σωστά το επικοινωνιακό σας χάρισμα, η Νέα Σελήνη θα σας δώσει τις ευκαιρίες να κάνετε νέα ξεκινήματα στον τρόπο που επικοινωνείτε και θα σας ανοίξει δρόμους να ενισχύσετε τη δουλειά σας και την επιρροή που ασκείτε μέσω νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου. Ίσως επιστρέψετε και στα θρανία για ένα σεμινάριο, ένα μεταπτυχιακό ή μπορεί να ετοιμάζετε και ένα ταξίδι είτε για δουλειά, είτε για διασκέδαση, είτε για να δείτε συγγενείς. Σίγουρα πάντως το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο με ραντεβού, συναντήσεις και επικοινωνίες κάθε είδους και ίσως κάνετε και μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Αν είστε ήδη σε σχέση είναι η κατάλληλη στιγμή να της δώσετε πνοή και να την ανανεώσετε με ένα ρομαντικό ταξιδάκι.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τις 3 έως τις 7 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όπως έχουμε πει πολλές φορές εσείς οι Καρκίνοι επηρεάζεστε πάρα πολύ από όλες τις φάσεις της Σελήνης, αφού είναι ο κυβερνήτης σας, και η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στοχεύει στο πορτοφόλι σας και είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να οργανώσετε τα έσοδα και τα έξοδα σας, να φροντίσετε τα φορολογικά σας και να επανεξετάσετε τη σχέση σας με το χρήμα. Αλήθεια, πώς το χρησιμοποιείτε; Το χρησιμοποιείτε για τη δική σας ανάπτυξη και ευημερία ή κάποιοι άλλοι επωφελούνται από χρήματα που κερδίζετε εσείς; Να θυμάστε ότι αυτό το φεγγάρι ευνοεί τις διαπραγματεύσεις, τους διακανονισμούς, την αξιοποίηση ακινήτων, αλλά και τα νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα. Μάλιστα η Νέα Σελήνη στις 28/7 μπορεί να φέρει ένα εξαιρετικό νέο για τα επαγγελματικά σας και με ένα καλό οικονομικό όφελος, οπότε είναι η ευκαιρία σας να αναπτυχθείτε, να κάνετε τα σχέδια σας ή και να αξιοποιήσετε κάποιο ταλέντο σας προκειμένου να κερδίσετε χρήματα από αυτό. Όμως, όλα αυτά αναφέρονται στα δικά σας οικονομικά και όχι σε χρήματα που έχετε κοινά με άλλους, είτε με τον σύντροφό σας είτε με συνεργάτες. Διότι σε αυτή την περίπτωση τα πράγμα αλλάζει, καθώς ίσως υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις, που θα δημιουργήσουν εντάσεις και διενέξεις και μπορεί να κλονιστούν οι σχέσεις με άτομα που συνεταιρίζεστε και έχετε κοινά συμφέροντα. Γι’ αυτό αν είναι να κάνετε κάποια νέα αρχή, φροντίστε να δημιουργήσετε κάτι δικό σας και όχι κάτι συνεταιρικό. Από την άλλη, αν σας απασχολούν κάποια ζητήματα οικονομικά που σας ασκούν πίεση και δεν κάνετε κάτι για να τα ρυθμίσετε, ίσως η κατάσταση εκτροχιαστεί απότομα και τα νεύρα θα χτυπήσουν κόκκινο. Είπαμε η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να βάλετε μια τάξη, αλλά αν δεν είστε συνεπείς ίσως δοκιμάσει τις αντοχές σας.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τις 3 έως τις 7 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Νέα ξεκινήματα σε όλα τα μέτωπα υπόσχεται η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον φιλικό σας Κριό και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά τη φυσική σας κατάσταση, την εμφάνιση, τις σχέσεις, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σας. Με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, καθώς θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και θα είστε πιο γενναιόδωροι. Αδράξτε την ευκαιρία να αναγεννηθείτε σωματικά και πνευματικά. Ξεκινήστε κάτι που θα απογειώσει τα ταλέντα σας και θα προβάλει τη δημιουργικότητα σας. Δώστε μια νέα πνοή στον εαυτό σας, στην υγεία σας και στην εικόνα σας. Απελευθερωθείτε και αγκαλιάστε τις ανάγκες σας, προσπαθήστε να βρείτε την προσωπική σας ικανοποίηση και αφήστε πίσω τους φόβους σας και όσους σας τους προκαλούν. Ξαναβρείτε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και κάντε βήματα προς την επιτυχία. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι πολλές, μπορεί να μην είναι όλες εύκολες και με κόκκινα χαλιά στρωμένες, αλλά με πείσμα και πειθαρχεία θα καταφέρετε πολλά. Εξάλλου και εσείς να μην θέλετε να αλλάξετε, οι καταστάσεις (και πολλές φορές ξαφνικά) θα σας σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση. Μόνο να θυμάστε ότι οι αλλαγές και μάλιστα οι ξαφνικές φέρνουν στρες, απαιτήσεις και κάπως πιο έντονους ρυθμούς, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα. Και βέβαια όσο εσείς θα αλλάζετε τόσο οι άλλοι θα αντιδρούν. Μην μπείτε στη διαδικασία να πειραχτείτε και να παρεξηγηθείτε. Δώστε χρόνο και σε αυτούς, αλλά και σε εσάς να συνηθίσετε τη νέα εικόνα σας. Εξάλλου, τώρα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες σας, να κάνετε νέα ξεκινήματα με τους δικούς σας όρους, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας είναι από τις 3 έως τις 7 μοίρες η επιρροή της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας και μπορεί να έχετε αλλαγές και νέα ξεκινήματα μέχρι τον Ιούλιο του 2023.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ίσως σας οδηγήσει σε πιο εσωτερικά μονοπάτια και κατά τη διάρκεια της επιρροής της μπορεί να είστε πιο εσωστρεφείς ή να δουλεύετε στο παρασκήνιο. Επειδή την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, η διάθεση σας θα έχει απότομα σκαμπανεβάσματα και ίσως υπάρξουν εντάσεις, παρεξηγήσεις, ανατροπές και εκπλήξεις στο πρόγραμμά σας που θα σας αποδιοργανώνουν και θα πρέπει να φανείτε ευέλικτοι, διαφορετικά θα έχετε εκνευρισμό. Από τη μία θα έχετε δημιουργική σκέψη και οι ιδέες θα κατακλύζουν το μυαλό σας, αλλά από την άλλη δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να τις συγκεκριμενοποιήσετε. Θα είστε βιαστικοί και παρορμητικοί, και ίσως να βαριέστε να ακούτε τους άλλους και να δυσανασχετείτε με τα πάντα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί, να απομονωθεί και να συνέλθει από τη βαβούρα της καθημερινότητας και των εξαντλητικών υποχρεώσεων. Τρέχετε συνεχώς και δεν προλαβαίνετε να αισθανθείτε τι θέλετε και τι έχετε ανάγκη και η Νέα Σελήνη σας καλεί να βρείτε τον εαυτό σας και τις ισορροπίες σας. Είναι ένα καλό διάστημα να κάνετε έναν έλεγχο υγείας, να φροντίσετε τον εαυτό σας σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο, να κόψετε τις κακές συνήθειες και να δώσετε ένα τέλος σε τοξικές σχέσεις και καταστάσεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας. Σκέψεις που αποφεύγατε και προβλήματα που θάβατε κάτω από το χαλάκι θα ξεπηδήσουν ξαφνικά ή θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που θα τα φέρουν στην επιφάνεια και θα μπείτε σε διαδικασία κάθαρσης. Ακούστε το ένστικτό σας και βγάλτε από τη ζωή σας όλες τις σχέσεις που πια δεν σας εξυπηρετούν. Αν μόνο από φόβο και ανασφάλεια μένετε κάπου δεν πρόκειται να βρείτε την ευτυχία που αναζητάτε. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε το καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας και να δείτε εκ νέου τις προοπτικές σας. Εύκολο; Όχι. Αλλά θα είναι πολύ ανακουφιστικό για την ψυχολογία σας και την υγεία σας. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει μια μυστική συμφωνία σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο, ή μπορεί να αποκαλύψει τα μυστικά σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε τις προθέσεις τους.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τις 3 έως τις 7 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον τομέα της κοινωνικής ζωής, της συλλογικής δουλειάς, των στόχων, των φίλων και των συνεργατών. Είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε μπροστά τα νέα σας σχέδια, να ανοίξετε των κύκλο των γνωριμιών και των φίλων σας και να δείξετε το ενδιαφέρον σας προς τους άλλους. Το φεγγάρι θα σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και εάν είστε αδέσμευτοι μπορεί να φέρει κοντά σας ένα άτομο με το οποίο θα μπορέσετε να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Μπορεί να προκύψει και μια πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία που πιθανώς να ξεκινήσει ως φιλική επαφή και ξαφνικά να εξελιχθεί σε κάτι πιο παθιασμένο. Ίσως έρθετε και σε επαφή με άτομα που είναι πολύ διαφορετικά από εσάς, αλλά ενδεχομένως να ανακαλύψετε ότι έχετε κοινά όνειρα και στόχους και να μπορέσετε να συνεργαστείτε ως ομάδα για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα. Γενικά θα γνωρίσετε πολύ κόσμο και γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε σωστή αξιολόγηση και ιεράρχηση σε όσους σας πλησιάζουν και όχι να ενθουσιάζεστε και να μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων, διότι μετά μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα και να προσγειωθείτε απότομα. Επίσης προσέξτε τη συμπεριφορά σας και να μην είστε απόλυτοι και απαιτητικοί στις συνεργασίες σας, διότι μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τις 3 έως τις 7 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιο σας και μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις και νέα δεδομένα στην καριέρα και στο σπίτι και ίσως κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις και συνθήκες να σας πιέσουν και να ψάχνετε να βρείτε διεξόδους. Μπορεί να έχετε νέες επαγγελματικές προτάσεις και να αλλάξετε δουλειά ή και επαγγελματική κατεύθυνση, ή μπορεί να αλλάζετε χώρο διαμονής ή επαγγελματικής στέγης. Οι αλλαγές που θα προκύψουν από τη μία θα σας βάλουν στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας, αλλά από την άλλη θα σας πιέσουν και θα σας εξαντλήσουν ψυχικά, καθώς τα διλήμματα θα είναι πολλά. Γενικά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πολλές «εκπλήξεις» το επόμενο διάστημα και θα πρέπει να καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και τα νευρά σας, αφενός για να μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και αφετέρου για να μην ξεσπάσετε την πίεση που έχετε σε ανθρώπους που δεν φταίνε. Εσείς εξάλλου είστε γεννημένοι για τα δύσκολα και γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι οι δυσκολίες και οι αλλαγές είναι αυτές που μας εξελίσσουν. Πάντως η Νέα Σελήνη θα σας φέρει ευκαιρίες να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας και θα έχετε πολλές ιδέες που θα εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας. Παράλληλα όμως θα πρέπει να προσέξετε και τον τρόπο που μιλάτε και συμπεριφέρεστε σε ανωτέρους και προϊσταμένους και μην αντιδράτε με αγένεια. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς σας ανθρώπους στο σπίτι, δεν πρέπει να τους πιέζετε, ούτε να θεωρείτε ότι μπορούν πάντα να φορούν τη δική σας διάθεση, διότι θα έχετε σφοδρές αντιδράσεις που ίσως οδηγήσουν σε καβγάδες και ρήξεις.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Δίας με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα δίνει εύνοια σε σπουδές, διαδίκτυο, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, ταξίδια, προώθηση των ιδεών ή της δουλειάς σας, εκδόσεις, ΜΜΕ, νομικές υποθέσεις και θα νιώθετε έτοιμοι να βάλετε μπροστά τα σχέδια σας για το μέλλον. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει μια καλή εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα, αλλά θα έχει ερωτικό ενδιαφέρον για σας αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο και μπορεί να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και θα γεμίσει την καρδιά και τη διάθεση σας με αισιοδοξία. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να ανοίξετε τους εκπαιδευτικούς σας ορίζοντες, για να σχεδιάσετε τις σπουδές σας ή να ξεκινήσετε κάποιο μεταπτυχιακό, είτε στην Ελλάδα είτε σε μια ξένη χώρα. Επίσης είναι θετικό και για τις διακοπές σας ή αν ετοιμάζετε ένα ταξίδι σε μακρινούς προορισμούς όπου θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και πολιτισμούς. Αν πάλι ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις, τη διαφήμιση, είναι μια καλή περίοδος να επικοινωνήσετε τη δουλειά και τις ιδέες σας και μέσω του διαδικτύου. Θέλει όμως προσοχή ο τρόπος που εκφράζεστε, διότι μπορεί να ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων από εκεί που δεν το περιμένετε. Επίσης, όταν μιλάτε θα πρέπει να μάθετε να ακούτε και τους άλλους. Τέλος, δώστε σημασία στη διατροφή και στις καθημερινές σας ρουτίνες. Ξεκινήστε ένα νέο πρόγραμμα που να μην είναι τόσο εξαντλητικό. Καλό διάστημα για να το ρίξετε λίγο έξω, αλλά προσέχοντας ιδιαίτερα τα έξοδα που κάνετε!

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τις 3 έως τις 7 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει όψη χιαστή προς το ζώδιο σας και ίσως σας κάνει να νιώσετε λίγο ανασφαλείς, ανήσυχοι και αναποφάσιστοι σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα, αλλά και τις βαθιές και ουσιαστικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις χρηματοδοτήσεις, στα δάνεια, στις επενδύσεις σας, στα φορολογικά και ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικών που σχετίζονται με άλλους (σύζυγο, σύντροφο, συνέταιρους) και θα προσπαθήσετε να δείτε πού βρίσκεστε και αν μπαίνετε μέσα. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ευκαιρία να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να σκεφτείτε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε, ώστε στο μέλλον να έχετε κέρδη. Ίσως προκύψει μια συμφωνία, η υπογραφή ενός οικονομικού συμβολαίου, ή ακόμη και η απόφαση για μια επωφελή συνεργασία. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια αγοραπωλησία ή μια επένδυση μπορεί να έχετε περισσότερη τύχη αυτό το διάστημα, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στους όρους και στις παραχωρήσεις σας. Εκτός από τα οικονομικά όμως, θα πρέπει να δώσετε προσοχή και στις ερωτικές σας σχέσεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν πιέσεις που ίσως εξελιχθούν σε εντάσεις και καβγάδες. Γενικά θα πρέπει να κάνετε μία νέα αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες και αν στο παρελθόν τα όρια δεν ήταν ξεκάθαρα, τώρα θα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα ώστε να αισθάνεστε και εσείς ασφαλείς. Το ίδιο ισχύει και για τραπεζικούς λογαριασμούς ή περιουσιακά στοιχεία που ενδεχομένως έχετε κοινά είτε με τον σύντροφο, είτε με τα αδέλφια ή τους γονείς σας ή τους συνεργάτες σας και ξαφνικά μπορεί να προκύπτουν θέματα εξουσίας και ιδιοκτησίας. Μπορεί με τα τετράγωνα Νέας Σελήνης-Άρη και Ερμή-Ουρανού να προκύψει ξαφνικά μία διαφωνία αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας ή υπάρχουν οικογενειακά οικονομικά τα οποία διαχειρίζεστε εσείς και τελικά να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα ή να ανακαλύψετε ότι οι άλλοι έχουν κάνει κάποια κατάχρηση την οποία σας είχαν αποκρύψει. Από την άλλη βέβαια, μπορεί στην προσωπική σας ζωή να νιώσετε λίγη παραπάνω ζήλια για τον σύντροφο σας ή μεγαλύτερη συναισθηματική αναμόχλευση και να γίνετε καταπιεστικοί και απόλυτοι.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τις 3 έως τις 7 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται απέναντί σας στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει νέες γνωριμίες και έρωτες, εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων και δικαστικές αποφάσεις, αλλά κρύβει και πολλές «εκπλήξεις» οπότε να είστε έτοιμοι για όλα. Καταρχάς είναι ένα φεγγάρι που ανοίγει τους ορίζοντες σας και ίσως αλλάξει και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους στη ζωή σας. Το τρίγωνο με τον Δία θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς και ανταγωνιστικούς και θα προσπαθείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε. Και αυτό είναι το σημαντικό, να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να το αποκτήσετε. Θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως προκύψει και ένα ειδύλλιο αν είστε αδέσμευτοι. Αν είστε σε σχέση θα βρείτε την ευκαιρία να αναθερμάνετε το πάθος σας και ίσως αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Την ίδια ημέρα με τη Νέα Σελήνη, ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό και τα απρόοπτα δεν θα λείψουν από την καθημερινότητα σας. Μπορεί να σας αποκαλυφθούν κάποια πράγματα που να αλλάξουν τη γνώμη που είχατε για κάποιους ανθρώπους που σχετίζεστε και να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα. Στη δουλειά θα υπάρχει μεγάλος φόρτος ευθυνών και εσείς θα προσπαθείτε να ανταποκριθείτε σε όλα και στα παλιά και στα νέα σχέδια σας. Όμως κάποιοι μπορεί να σας βάλουν τρικλοποδιές και να αντιταχθούν στις προσπάθειες σας, αλλά δεν χρειάζεται να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, το κλειδί είναι η αυτοσυγκράτηση και η στοχοπροσήλωση. Μην αναλώνεστε σε ίντριγκες και κακίες, εσείς κοιτάξτε μόνο τους στόχους σας.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη μπορεί να γίνει σύμμαχος σας για να κάνετε προτεραιότητα τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, ώστε να αποκτήσετε νέες υγιεινότερες συνήθειες και καλύτερο πρόγραμμα στην εργασία και στην καθημερινότητα σας. Το φεγγάρι σας καλεί να αγαπήσετε το σώμα σας και τις ανάγκες σας, να φροντίσετε τον εαυτό σας και να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην εργασία και την υγεία. Ήρθε η στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να απλοποιήσετε τον τρόπο ζωής σας, να αποκτήσετε σωστό πρόγραμμα και υγιεινές συνήθειες, ώστε να αντεπεξέρχεστε σωστά και στις υποχρεώσεις σας, χωρίς να καταπονείτε και να καταστρέφετε τον οργανισμό σας. Και αν δεν το κάνετε μόνοι σας, το σύμπαν θα σας χτυπήσει το καμπανάκι και μάλιστα ξαφνικά! Πρέπει να βρείτε τον τρόπο μέσα στην ημέρα να κάνετε και κάποια πράγματα που να σας ευχαριστούν, ώστε να διώχνετε την πίεση με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο, αλλιώς θα καταρρεύσετε σωματικά και ψυχικά. Κρατήστε κοντά σας τους ανθρώπους που σας βοηθούν, σας εκτιμούν, σας υποστηρίζουν και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας, είτε είναι συνεργάτες είτε φίλοι και διώξτε τους τοξικούς που σας γεμίζουν αρνητισμό. Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Δία είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να νιώσετε τη στήριξη των συνεργατών σας ή να έχετε κάποια θετική είδηση για ένα οικονομικό ζήτημα, ή μπορεί να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση που να έχει καλύτερες απολαβές. Επίσης, είναι μια καλή περίοδος να ταξιδέψετε, να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε ψυχικά. Μην επιτρέπετε στους άλλους να παίζουν με τα συναισθήματα σας, να σας μειώνουν και να σας γεμίζουν ενοχές, το φεγγάρι θέλει από εσάς να καταλάβετε ότι αξίζετε και να μην προσπαθείτε να το αποδείξετε στους άλλους, κάνοντας όμως κακό στον εαυτό σας.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο από τις 3 έως τις 7 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 3 μέχρι τις 7 μοίρες πατήστε εδώ.