Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/06/2022: Ποια 4 ζώδια θα κάνουν νέα ξεκινήματα;

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/06/2022: Ποια 4 ζώδια θα κάνουν νέα ξεκινήματα;

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/06/2022: Ποια 4 ζώδια θα κάνουν νέα ξεκινήματα;

Η Νέα Σελήνη στις 29 Ιουνίου 2022 στο ζώδιο του Καρκίνου έρχεται για να ανακινήσει τα συναισθήματα μας και να φέρει ευκαιρίες να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Πάντα μια Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου που διαρκεί 28 ημέρες, ενώ αποτελεί την ιδανική στιγμή για να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να δώσουμε τέλος σε ξεπερασμένες συνήθειες, τοξικές συμπεριφορές και πεποιθήσεις, προκειμένου να σημειώσουμε πρόοδο. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να είμαστε θετικοί και να ακολουθήσουμε την καρδιά μας, να εστιάσουμε στην οικογένεια, στο σπίτι μας, σε αυτούς που αγαπάμε και να δώσουμε φωνή στο παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσουμε τους οικογενειακούς μας στόχους, να καλλιεργήσουμε τις σχέσεις μας και να συμφιλιωθούμε με τα αδέρφια ή άλλους συγγενείς αν στο παρελθόν υπήρξαν διαφωνίες.

Το ζητούμενο

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού με έντονο συναισθηματικό κόσμο και κυβερνάται από τη Σελήνη, οπότε ετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές στιγμές, ευαισθησίες και μεταπτώσεις στις διαθέσεις μας. Με αυτό το φεγγάρι θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά μας και να τα εκφράζουμε με ενσυναίσθηση. Επίσης η διαίσθησή μας θα είναι έντονη και θα πρέπει να εμπιστευτούμε το ένστικτό μας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μας πιάσει νοσταλγία για στιγμές του παρελθόντος, να αναπολούμε άτομα και καταστάσεις, να νιώθουμε εγκλωβισμένοι και να αναζητούμε με λαχτάρα την ελευθερία, την απλότητα και την ασφάλεια των παιδικών μας χρόνων. Μπορεί να μας βγει έντονα η ανάγκη να φροντίσουμε τους γύρω μας, αλλά και να αφιερώσουμε χρόνο στις δικές μας βαθιές ανάγκες που ίσως έχουμε παραμελήσει. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που κυβερνά τα συναισθήματα, οπότε αυτό που νιώθουμε μπορεί να μας παρακινήσει με αυτή τη Νέα Σελήνη για να το κυνηγήσουμε και να το πραγματοποιήσουμε. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα συναισθήματά μας ως έμπνευση και κίνητρο για να βρούμε την ευτυχία. Ωστόσο, ο Καρκίνος δεν αρέσκεται να παίρνει ρίσκα και να βγαίνει από τη ζώνη ασφαλείας του και ίσως αυτό μας κάνει να ζητάμε την υποστήριξη των άλλων ή να τα βάζουμε με τον εαυτό μας για τυχόν φοβίες που έχουμε αποκτήσει.

Να θυμάστε ότι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι μια ευκαιρία να εστιάσετε στο πώς αισθάνεστε, να δείτε στις προσκολλήσεις σας, τους φόβους σας και να ακούσετε τις ανάγκες σας να ξεκλειδώσετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Σε γενικό και παγκόσμιο επίπεδο η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο πυροδοτεί και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια, την άμυνα, τα τρόφιμα, το νερό, τη στέγαση και την οικογένεια. Επίσης πάντα όταν έχουμε Νέα Σελήνη μπορεί να υπάρχουν έντονα γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Λίγες ώρες πριν από τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης ο πλανήτης των ψευδαισθήσεων, ο Ποσειδώνας, ξεκινά την πεντάμηνη ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς και ίσως φέρει ξανά στο προσκήνιο όλα αυτά τα όνειρα και τα σχέδια που έχουν μείνει στο συρτάρι απραγματοποίητα για να τα επανεξετάσουμε ή ίσως βοηθήσει να αποκαλυφθεί η αλήθεια για πρόσωπα και καταστάσεις που έπαιξαν ρόλο στη ζωή μας και τελικά να αλλάξουμε γνώμη και άποψη για κάποια θέματα.

Η Νέα Σελήνη, αλλά και ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζουν τετράγωνα με τον Δία και αυτό λίγο δυσκολεύει τα πράγματα και τα νέα ξεκινήματα, διότι μπορεί να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας και να προβούμε σε λάθος κινήσεις λόγω υπεραισιοδοξίας. Μπορεί να θολώσει την κρίση μας η ματαιοδοξία, ο υπέρτατος ιδεαλισμός, να είμαστε πρόθυμοι να θυσιαστούμε και να μην αντέχουμε τη δέσμευση. Ίσως γίνουμε ριψοκίνδυνοι, σπάταλοι, και προβούμε σε κινήσεις που δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε. Είναι μια όψη που φέρνει προβλήματα με το νόμο και τους ανωτέρους μας ή μπορεί να μας κάνει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε το αδύνατο. Ο Δίας θεωρείται γενικά ως ο «τυχερός» πλανήτης, αλλά με το τετράγωνο που σχηματίζει θα χρειαστεί να επιδείξουμε μέτρο σε ό,τι κάνουμε. Και επειδή η Νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ίσως θα πρέπει να περιορίσουμε τα αλόγιστα ρίσκα, όσο τυχεροί και αν αισθανόμαστε. Έτσι, σε κάθε νέα προσπάθεια, είτε σχετίζεται με αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια είτε με την καριέρα, θα πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκράτηση. Και επειδή ο Δίας σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη θα έχουμε περισσότερη όρεξη να ξοδέψουμε και να περάσουμε καλά και όχι να στριμωχτούμε, οπότε έχετε το νου σας και τα χέρια σας μαζεμένα.

Η Σελήνη σχηματίζει και εξάγωνο με τον Ουρανό και μας ωθεί να ζήσουμε πιο ελευθέρα και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Όμως μπορεί να φέρει και απρόοπτες αλλαγές στα σχέδια μας, ή και ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμέναμε. Επειδή όμως μπορεί να γίνουμε παρορμητικοί, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε γειωμένοι και να μην παρασυρόμαστε από τα συναισθήματα μας -είτε είναι θετικά είτε είναι αρνητικά- για να μην μετανιώσουμε για τις αποφάσεις μας.

Η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τη Λίλιθ στον Καρκίνο και αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να υπερασπιστούμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σωστό, αλλά και να θέσουμε τα όρια μας.

Παράλληλα με τη Νέα Σελήνη σχηματίζεται το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, μια όψη που φέρνει στη επιφάνεια τις σκοτεινές μας πλευρές και κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να επιβληθούν και να αποκτήσουν δύναμη και εξουσία. Είναι η όψη του κυριαρχικού νταή, του αδίστακτου, του δικτάτορα, της αυτοκαταστροφής και ίσως απασχολήσουν την επικαιρότητα ειδήσεις για πολεμικές συρράξεις, ενδοοικογενειακή βία, σεξουαλικές επιθέσεις ή εκδικητικές πράξεις, αλλά και σεισμικά ή έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 7 μοίρες και 22 λεπτά του Καρκίνου, επηρεάζοντας περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο από τις 5 έως 9 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο και μπορεί να κάνουν νέα ξεκινήματα στη ζωή τους

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις με τους συγγενείς σας και όσους αγαπάτε και θεωρείτε οικογένεια. Μπορεί λοιπόν να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού, να τον ανανεώσετε ή να ξεκινήσετε επιδιορθώσεις ή μπορεί να κάνετε μια χωροταξική αλλαγή. Άλλοι μπορεί να αποφασίσετε μια μετακόμιση και να βρείτε άλλο σπίτι, ενώ άλλοι μπορεί να έχετε αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σας. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντας κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους. Ίσως θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια σας, να νιώσετε και πάλι την ασφάλεια που είχατε μαζί τους όταν ήσασταν παιδί και να αφήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. Επειδή όμως ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε τα θέλω σας στους άλλους, διότι οι υγιείς σχέσεις δεν χτίζονται με διαταγές. Επίσης, επειδή η Νέα Σελήνη είναι σε τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σας μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κινήσεις παρακινδυνευμένες που να σας βάλουν σε μπελάδες. Προσπαθήστε να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να ακούτε τους ανθρώπους που σας αγαπούν όταν προσπαθούν να σας βάλουν ένα φρένο.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 29/6 στο ζώδιο σας επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι από τις 26/6 έως τις 2/7, και σας βοηθά να κάνετε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στη ζωή σας είτε στην καριέρα είτε στην προσωπική σας ζωή. Αυτό το φεγγάρι αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας, να ορίσετε τους νέους στόχους για το μέλλον, αλλά και να βγείτε μπροστά, να τολμήσετε και να λάμψετε. Είστε τα παιδιά της Σελήνης και το νέο φεγγάρι που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας λειτουργεί ευεργετικά για εσάς. Θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείτε προσωπικά και επαγγελματικά και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας δυσκολεύει, χαράσσοντας μια νέα πορεία στη ζωή σας που μέσα στο επόμενο εξάμηνο μπορεί να υλοποιηθεί. Παρότι θα είστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και φορτισμένοι, το φεγγάρι θα αλλάξει την οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα και θα μπείτε στη διαδικασία να κατανοήσετε τους λόγους που κρύβονται στην εκάστοτε συμπεριφορά σας και στις επιλογές σας. Η Νέα Σελήνη θέλει να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς, στις ανάγκες σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε, να αναζωογονηθείτε, να ενεργοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και τις επιθυμίες σας, να πάρετε πρωτοβουλίες και να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Όμως, μην κάνετε αφελή και μη πραγματοποιήσιμα όνειρα και μην θέτετε στόχους απρόσιτους, διότι θα χάσετε και χρόνο και την αυτοπεποίθηση σας. Να είστε γειωμένοι και ρεαλιστές και να κυνηγάτε το εφικτό. Σίγουρα αν βάλετε κάτι στο μυαλό σας θα το καταφέρετε, αλλά επειδή η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και μπορεί να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και να ονειροβατείτε, προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια και κινήσεις ματαιοδοξίας, αλλά να κάνετε βήματα που μπορείτε να υποστηρίξετε και όλα θα πάνε καλά.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ανησυχείτε περισσότερο από ποτέ για την επαγγελματική σας εικόνα, τη φήμη σας, τη σχέση σας με τους ανωτέρους σας και την κοινωνική σας θέση, επομένως θα κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να τραβήξετε την προσοχή πάνω σας. Και καλά θα κάνετε, αφού η Νέα Σελήνη υπόσχεται νέα ξεκινήματα στην καριέρα και ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον και στην προσωπική σας ζωή. Είναι πιθανό να δεχτείτε κάποια πρόταση, μια προαγωγή ή αν το προηγούμενο διάστημα είχατε στείλει βιογραφικά και είχατε περάσει από συνεντεύξεις, τώρα να λάβετε μια θετική απάντηση που θα σας χαροποιήσει πολύ. Θα είστε πιο παραγωγικοί και θα προωθήσετε την εικόνα σας, τα ταλέντα σας και θα ανανεώσετε τη σχέση σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Αν μέχρι τώρα κυνηγούσατε το όνειρο σας και κάνατε προσπάθειες να πετύχετε τους στόχους σας, αυτή η Νέα Σελήνη θα σας φέρει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας και θα νιώθετε σαν να ξαναγεννιέστε. Επιτέλους θα αναγνωριστούν οι κόποι σας από τους προϊσταμένους σας και ίσως αυτό θα φέρει, εκτός από μια προαγωγή, και κάποια αύξηση στις αποδοχές σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι ο «κακός» σας εαυτός και η τάση σας να αυτοπροβάλλεστε και να είστε ματαιόδοξοι, διότι μπορεί το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Δία να σας θολώσει και να νομίζετε ότι όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, δίνοντας υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε, αναλαμβάνοντας υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αντέξετε, αλλά και προβάλλοντας μια εικόνα που δεν σας εκφράζει πραγματικά… Μην χάσετε την ευκαιρία επενδύοντας σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν σε βάθος χρόνου, μόνο και μόνο για να ξεχωρίσετε και να λάμψετε σαν διάττοντας αστέρας.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στις 29/6 πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο του Καρκίνου και σας επηρεάζει στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πλέον δεν ικανοποιείστε με τα λίγα, δεν θέλετε ό,τι περισσεύει, αλλά θα διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, δηλαδή σταθερότητα και ασφάλεια και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά μπορεί οι άλλοι να μην είναι διατεθειμένοι να σας τα δώσουν. Είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να μπείτε σε μια καινούρια σχέση ή συνεργασία που θα έχει τα χαρακτηριστικά που εσείς θέλετε. Αν τώρα είστε σε μια κατάσταση, προσωπική ή επαγγελματική, που σέρνεται και δεν έχει κανένα πάθος και ουσία, τότε οι πιθανότητες να πείτε αντίο και να κλείσετε πίσω σας την πόρτα για πάντα είναι πάρα πολλές. Εξάλλου, αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί τις νέες σχέσεις, τις επιχειρηματικές συνεργασίες, τις διαπραγματεύσεις και τα συμβόλαια. Αν τώρα είστε σε μια σχέση ή συνεργασία που θεωρείτε σημαντική, αλλά έχει χάσει το πάθος της, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνης και να της δώσετε «το φιλί της ζωής» που θα την αναζωογονήσει. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες χρειάζονται πολλή δουλειά για να μείνουν ζωντανές και εσείς είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε τις προσπάθειες για να ευδοκιμήσουν ή να κάνετε το επόμενο βήμα για κάτι νέο. Εάν είστε ελεύθεροι, ίσως κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα ανανεώσει την πίστη σας στον έρωτα, αλλά και στην ίδια τη ζωή. Μην απομονώνεστε, γιατί θα νιώσετε μεγαλύτερη ανάγκη για υποστήριξη και κατανόηση. Βέβαια, η Νέα Σελήνη έρχεται με έναν αστερίσκο, δηλαδή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία και το οποίο μπορεί να σας κάνει να πιστεύετε ότι αξίζετε τα πάντα και ότι οι άλλοι πρέπει να σας τα δώσουν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μην απαιτείτε περισσότερα από όσα μπορούν να σας προσφέρουν, διότι θα χάσετε πολλές ευκαιρίες λόγω αλαζονείας. Για να πάρεις πρέπει και να δώσεις…

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες πατήστε εδώ.