Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/06/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/06/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/06/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στις 29 Ιουνίου 2022 στο ζώδιο του Καρκίνου έρχεται για να ανακινήσει τα συναισθήματα μας και να φέρει ευκαιρίες να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Πάντα μια Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου που διαρκεί 28 ημέρες, ενώ αποτελεί την ιδανική στιγμή για να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να δώσουμε τέλος σε ξεπερασμένες συνήθειες, τοξικές συμπεριφορές και πεποιθήσεις, προκειμένου να σημειώσουμε πρόοδο. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να είμαστε θετικοί και να ακολουθήσουμε την καρδιά μας, να εστιάσουμε στην οικογένεια, στο σπίτι μας, σε αυτούς που αγαπάμε και να δώσουμε φωνή στο παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσουμε τους οικογενειακούς μας στόχους, να καλλιεργήσουμε τις σχέσεις μας και να συμφιλιωθούμε με τα αδέρφια ή άλλους συγγενείς αν στο παρελθόν υπήρξαν διαφωνίες.

Το ζητούμενο

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού με έντονο συναισθηματικό κόσμο και κυβερνάται από τη Σελήνη, οπότε ετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές στιγμές, ευαισθησίες και μεταπτώσεις στις διαθέσεις μας. Με αυτό το φεγγάρι θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά μας και να τα εκφράζουμε με ενσυναίσθηση. Επίσης η διαίσθησή μας θα είναι έντονη και θα πρέπει να εμπιστευτούμε το ένστικτό μας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μας πιάσει νοσταλγία για στιγμές του παρελθόντος, να αναπολούμε άτομα και καταστάσεις, να νιώθουμε εγκλωβισμένοι και να αναζητούμε με λαχτάρα την ελευθερία, την απλότητα και την ασφάλεια των παιδικών μας χρόνων. Μπορεί να μας βγει έντονα η ανάγκη να φροντίσουμε τους γύρω μας, αλλά και να αφιερώσουμε χρόνο στις δικές μας βαθιές ανάγκες που ίσως έχουμε παραμελήσει. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που κυβερνά τα συναισθήματα, οπότε αυτό που νιώθουμε μπορεί να μας παρακινήσει με αυτή τη Νέα Σελήνη για να το κυνηγήσουμε και να το πραγματοποιήσουμε. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα συναισθήματά μας ως έμπνευση και κίνητρο για να βρούμε την ευτυχία. Ωστόσο, ο Καρκίνος δεν αρέσκεται να παίρνει ρίσκα και να βγαίνει από τη ζώνη ασφαλείας του και ίσως αυτό μας κάνει να ζητάμε την υποστήριξη των άλλων ή να τα βάζουμε με τον εαυτό μας για τυχόν φοβίες που έχουμε αποκτήσει.

Να θυμάστε ότι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι μια ευκαιρία να εστιάσετε στο πώς αισθάνεστε, να δείτε στις προσκολλήσεις σας, τους φόβους σας και να ακούσετε τις ανάγκες σας να ξεκλειδώσετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Σε γενικό και παγκόσμιο επίπεδο η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο πυροδοτεί και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια, την άμυνα, τα τρόφιμα, το νερό, τη στέγαση και την οικογένεια. Επίσης πάντα όταν έχουμε Νέα Σελήνη μπορεί να υπάρχουν έντονα γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Λίγες ώρες πριν από τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης ο πλανήτης των ψευδαισθήσεων, ο Ποσειδώνας, ξεκινά την πεντάμηνη ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς και ίσως φέρει ξανά στο προσκήνιο όλα αυτά τα όνειρα και τα σχέδια που έχουν μείνει στο συρτάρι απραγματοποίητα για να τα επανεξετάσουμε ή ίσως βοηθήσει να αποκαλυφθεί η αλήθεια για πρόσωπα και καταστάσεις που έπαιξαν ρόλο στη ζωή μας και τελικά να αλλάξουμε γνώμη και άποψη για κάποια θέματα.

Η Νέα Σελήνη, αλλά και ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζουν τετράγωνα με τον Δία και αυτό λίγο δυσκολεύει τα πράγματα και τα νέα ξεκινήματα, διότι μπορεί να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας και να προβούμε σε λάθος κινήσεις λόγω υπεραισιοδοξίας. Μπορεί να θολώσει την κρίση μας η ματαιοδοξία, ο υπέρτατος ιδεαλισμός, να είμαστε πρόθυμοι να θυσιαστούμε και να μην αντέχουμε τη δέσμευση. Ίσως γίνουμε ριψοκίνδυνοι, σπάταλοι, και προβούμε σε κινήσεις που δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε. Είναι μια όψη που φέρνει προβλήματα με το νόμο και τους ανωτέρους μας ή μπορεί να μας κάνει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε το αδύνατο. Ο Δίας θεωρείται γενικά ως ο «τυχερός» πλανήτης, αλλά με το τετράγωνο που σχηματίζει θα χρειαστεί να επιδείξουμε μέτρο σε ό,τι κάνουμε. Και επειδή η Νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ίσως θα πρέπει να περιορίσουμε τα αλόγιστα ρίσκα, όσο τυχεροί και αν αισθανόμαστε. Έτσι, σε κάθε νέα προσπάθεια, είτε σχετίζεται με αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια είτε με την καριέρα, θα πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκράτηση. Και επειδή ο Δίας σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη θα έχουμε περισσότερη όρεξη να ξοδέψουμε και να περάσουμε καλά και όχι να στριμωχτούμε, οπότε έχετε το νου σας και τα χέρια σας μαζεμένα.

Η Σελήνη σχηματίζει και εξάγωνο με τον Ουρανό και μας ωθεί να ζήσουμε πιο ελευθέρα και να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Όμως μπορεί να φέρει και απρόοπτες αλλαγές στα σχέδια μας, ή και ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμέναμε. Επειδή όμως μπορεί να γίνουμε παρορμητικοί, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε γειωμένοι και να μην παρασυρόμαστε από τα συναισθήματα μας -είτε είναι θετικά είτε είναι αρνητικά- για να μην μετανιώσουμε για τις αποφάσεις μας.

Η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τη Λίλιθ στον Καρκίνο και αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να υπερασπιστούμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σωστό, αλλά και να θέσουμε τα όρια μας.

Παράλληλα με τη Νέα Σελήνη σχηματίζεται το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, μια όψη που φέρνει στη επιφάνεια τις σκοτεινές μας πλευρές και κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να επιβληθούν και να αποκτήσουν δύναμη και εξουσία. Είναι η όψη του κυριαρχικού νταή, του αδίστακτου, του δικτάτορα, της αυτοκαταστροφής και ίσως απασχολήσουν την επικαιρότητα ειδήσεις για πολεμικές συρράξεις, ενδοοικογενειακή βία, σεξουαλικές επιθέσεις ή εκδικητικές πράξεις, αλλά και σεισμικά ή έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 7 μοίρες και 22 λεπτά του Καρκίνου, επηρεάζοντας περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο από τις 5 έως 9 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως σε ποιον τομέα θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού:

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις με τους συγγενείς σας και όσους αγαπάτε και θεωρείτε οικογένεια. Μπορεί λοιπόν να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού, να τον ανανεώσετε ή να ξεκινήσετε επιδιορθώσεις ή μπορεί να κάνετε μια χωροταξική αλλαγή. Άλλοι μπορεί να αποφασίσετε μια μετακόμιση και να βρείτε άλλο σπίτι, ενώ άλλοι μπορεί να έχετε αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σας. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντας κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους. Ίσως θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια σας, να νιώσετε και πάλι την ασφάλεια που είχατε μαζί τους όταν ήσασταν παιδί και να αφήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. Επειδή όμως ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε τα θέλω σας στους άλλους, διότι οι υγιείς σχέσεις δεν χτίζονται με διαταγές. Επίσης, επειδή η Νέα Σελήνη είναι σε τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σας μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κινήσεις παρακινδυνευμένες που να σας βάλουν σε μπελάδες. Προσπαθήστε να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να ακούτε τους ανθρώπους που σας αγαπούν όταν προσπαθούν να σας βάλουν ένα φρένο.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επικοινωνία, βοηθά να κάνετε νέες γνωριμίες, να έχετε επιτυχημένες διαπραγματεύσεις, αλλά και να κάνετε πιο θερμές τις σχέσεις σας με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Το φεγγάρι υπόσχεται νέα ξεκινήματα και έτσι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχετε φρέσκες ιδέες, θα κάνετε καινούρια σχέδια, θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα βρείτε λίγο χρόνο, παρά τις απίστευτες υποχρεώσεις σας, να περάσετε όμορφες στιγμές με όσους αγαπάτε και εκτιμάτε. Ίσως αλλάξει και ο τρόπος που σκέφτεστε και αντιμετωπίζετε κάποιες καταστάσεις ή ο τρόπος που επικοινωνείτε και σχετίζεστε στις καθημερινές σας επαφές με τους άλλους. Θα είστε περισσότερο πρακτικοί και ουσιαστικοί και θα αναζητάτε την αλήθεια στις σχέσεις σας. Αυτό το νέο φεγγάρι σας προκαλεί να βάλετε κάποια όρια στις προσωπικές σχέσεις και να φροντίζετε τον εαυτό σας περισσότερο. Θα αλλάξετε νοοτροπία και θα κάνετε μια επανεκκίνηση στον τρόπο που συνδέεστε με τους άλλους, θα εκφράζεστε αληθινά και βαθιά και το ίδιο θα επιθυμείτε και από τους άλλους. Όμως, επειδή η Νέα Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, ίσως έχετε και κάποιες αλλαγές και μάλιστα ξαφνικές. Είναι γνωστό ότι εσείς αντιπαθείτε και τις αλλαγές και τα ξαφνικά, αλλά να θυμάστε ότι μέσα από τις αλλαγές εξελισσόμαστε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας φωτίζει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και υπόσχεται νέες προοπτικές και σταθερότητα. Μπορεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας, να πάρετε μια προαγωγή, μια αύξηση ή να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων από την αξιοποίηση της περιουσίας σας ή ενός ταλέντου σας. Θα είστε πιο ευρηματικοί και στον τρόπο που κερδίζετε χρήματα, αλλά και στον τρόπο που τα αποταμιεύετε και ίσως καταφέρετε τελικά να φτιάξετε αυτό το «μαξιλαράκι» ασφαλείας για τις δύσκολες μέρες. Επίσης, η Νέα Σελήνη εκτός από τα οικονομικά σας θα αυξήσει και την αυτοεκτίμηση και την ενέργεια σας και θα μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση. Ίσως φέρει στη ζωή σας ένα άτομο που προέρχεται από διαφορετικό υπόβαθρο σε σχέση με το δικό σας και να δημιουργήσετε μια πολύ ωραία προσωπική ή φιλική σχέση. Αυτή η περίοδος μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα διάστημα καρποφορίας και συγκομιδής και τελικά να καταφέρετε να δείτε τα αποτελέσματα των κόπων σας και των προσπαθειών που είχατε καταβάλλει το προηγούμενο διάστημα. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι το τετράγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, διότι μπορεί να θολώσει την κρίση σας, να είστε πολύ αισιόδοξοι και να πάρετε αλόγιστα και περιττά ρίσκα, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες σας ή να λέτε πράγματα που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 29/6 στο ζώδιο σας επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι από τις 27/6 έως τις 2/7, και σας βοηθά να κάνετε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στη ζωή σας είτε στην καριέρα είτε στην προσωπική σας ζωή. Αυτό το φεγγάρι αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας, να ορίσετε τους νέους στόχους για το μέλλον, αλλά και να βγείτε μπροστά, να τολμήσετε και να λάμψετε. Είστε τα παιδιά της Σελήνης και το νέο φεγγάρι που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας λειτουργεί ευεργετικά για εσάς. Θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείτε προσωπικά και επαγγελματικά και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας δυσκολεύει, χαράσσοντας μια νέα πορεία στη ζωή σας που μέσα στο επόμενο εξάμηνο μπορεί να υλοποιηθεί. Παρότι θα είστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και φορτισμένοι, το φεγγάρι θα αλλάξει την οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα και θα μπείτε στη διαδικασία να κατανοήσετε τους λόγους που κρύβονται στην εκάστοτε συμπεριφορά σας και στις επιλογές σας. Η Νέα Σελήνη θέλει να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς, στις ανάγκες σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε, να αναζωογονηθείτε, να ενεργοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και τις επιθυμίες σας, να πάρετε πρωτοβουλίες και να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Όμως, μην κάνετε αφελή και μη πραγματοποιήσιμα όνειρα και μην θέτετε στόχους απρόσιτους, διότι θα χάσετε και χρόνο και την αυτοπεποίθηση σας. Να είστε γειωμένοι και ρεαλιστές και να κυνηγάτε το εφικτό. Σίγουρα αν βάλετε κάτι στο μυαλό σας θα το καταφέρετε, αλλά επειδή η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και μπορεί να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και να ονειροβατείτε, προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια και κινήσεις ματαιοδοξίας, αλλά να κάνετε βήματα που μπορείτε να υποστηρίξετε και όλα θα πάνε καλά.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6 λειτουργεί «θεραπευτικά» για εσάς. Είναι μια εσωστρεφής και συναισθηματική Σελήνη που πραγματοποιείται στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, ο οποίος σχετίζεται με την ψυχολογία σας και το υποσυνείδητό σας. Στόχος αυτής της Νέας Σελήνης είναι να βελτιώσετε τον εαυτό σας μέσω της συνειδητοποίησης και να καθαρίσετε την ψυχή σας και τη ζωή σας από ό,τι σας βαραίνει και δεν έχει πλέον κανένα νόημα για εσάς. Ηρεμήστε, χαλαρώστε, ξεκουραστείτε και σκεφτείτε τι πραγματικά αισθάνεστε για πρόσωπα και καταστάσεις και μην καταπιέζετε πια τα συναισθήματα σας. Εστιάστε στις ανάγκες σας και θα βρείτε τον δρόμο για την προσωπική σας ευτυχία. Αν είστε σε σχέσεις και συνεργασίες που σας καταπιέζουν και δεν μπορείτε να εκφράσετε τα ταλέντα σας και τα θέλω σας, το μόνο που καταφέρνετε είναι να μαζεύετε αρνητική ενέργεια και να χαλάτε την ψυχολογία σας. Αν κουβαλάτε πληγές, άγχη και φόβους από το παρελθόν, η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιες είναι οι αλλαγές που απαιτούνται, προκειμένου να επιστρέψει ξανά η ισορροπία στη ζωή σας. Ίσως αυτή την περίοδο να επιστρέψει και κάτι από το παρελθόν το οποίο δεν τελείωσε, προκειμένου να το ολοκληρώσετε χωρίς να αφήνετε εκκρεμότητες. Για τους γεννημένους τέλος Ιουλίου μπορεί να σηματοδοτεί μυστικές επαφές και συζητήσεις με έντονο παρασκήνιο στα επαγγελματικά σας. Επειδή τα κέφια σας δεν θα είναι στα φόρτε τους και ίσως υπάρξουν αναστατώσεις και ανεπιθύμητες εκπλήξεις, προτιμήστε να έρχεστε σε επαφή μόνο με άτομα που σας αγαπούν πολύ και σας προσφέρουν τη φροντίδα τους. Επίσης, μην καταφύγετε σε καταχρήσεις κάθε είδους και μείνετε μακριά από αλκοόλ και ουσίες προσπαθώντας να πνίξετε εκεί τη μοναξιά και την απογοήτευση σας. Το ζητούμενο είναι να βρείτε τον εαυτό σας και όχι να κάνετε τα πράγματα χειρότερα.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 29/6 θα είναι πολύ βοηθητική για να επιτύχετε σε νέους στόχους και για να κάνετε νέα ξεκινήματα. Το φεγγάρι σάς καλεί να βγείτε από το καβούκι σας, να τολμήσετε, να πειραματιστείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες, συναναστροφές και φιλίες και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους άλλους, όσο αντισυμβατικές κι αν θεωρείτε ότι είναι. Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων, των συνεργατών και των ομάδων στις οποίες συμμετέχετε, ακόμη και στο διαδίκτυο, και σας δίνει την ευκαιρία να ξεχωρίσετε. Αυτή την περίοδο θα έχετε καλύτερες ιδέες, θα κάνετε προτάσεις, θα βγείτε μπροστά και θα αποκτήσετε συμμάχους και μεγαλύτερη στήριξη από το περιβάλλον σας. Θα ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και ίσως αποκτήσετε και νέους φίλους ή μπορεί να γνωρίσετε άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και στόχους και ίσως εμπνευστείτε από το δικό τους πάθος και ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που θα σας ενθουσιάσει. Οι φιλικές σας σχέσεις θα περάσουν από κόσκινο και θα αποφασίσετε ποιος αξίζει τον χρόνο και την ενέργεια σας και όσοι πια δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας θα απομακρυνθούν, για να δημιουργηθεί χώρος για καινούριους. Όμως υπάρχει ένα «αγκάθι», το τετράγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Δία και μπορεί να παρασυρθείτε από άτομα που σας τάζουν πολλά και φουσκώσουν τα μυαλά σας και τελικά να πάρετε λάθος αποφάσεις. Μην αφήσετε την φιλαργυρία σας και την ανάγκη σας για επιτυχία να σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια, και μην επιδιώξετε το εύκολο χρήμα, διότι μπορεί σας πωλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ο αρχικός ενθουσιασμός να καταλήξει σε απογοήτευση. Ωραίες είναι η νέες ευκαιρίες, αρκεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ανησυχείτε περισσότερο από ποτέ για την επαγγελματική σας εικόνα, τη φήμη σας, τη σχέση σας με τους ανωτέρους σας και την κοινωνική σας θέση, επομένως θα κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να τραβήξετε την προσοχή πάνω σας. Και καλά θα κάνετε, αφού η Νέα Σελήνη υπόσχεται νέα ξεκινήματα στην καριέρα και ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον και στην προσωπική σας ζωή. Είναι πιθανό να δεχτείτε κάποια πρόταση, μια προαγωγή ή αν το προηγούμενο διάστημα είχατε στείλει βιογραφικά και είχατε περάσει από συνεντεύξεις, τώρα να λάβετε μια θετική απάντηση που θα σας χαροποιήσει πολύ. Θα είστε πιο παραγωγικοί και θα προωθήσετε την εικόνα σας, τα ταλέντα σας και θα ανανεώσετε τη σχέση σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Αν μέχρι τώρα κυνηγούσατε το όνειρο σας και κάνατε προσπάθειες να πετύχετε τους στόχους σας, αυτή η Νέα Σελήνη θα σας φέρει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας και θα νιώθετε σαν να ξαναγεννιέστε. Επιτέλους θα αναγνωριστούν οι κόποι σας από τους προϊσταμένους σας και ίσως αυτό θα φέρει, εκτός από μια προαγωγή, και κάποια αύξηση στις αποδοχές σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι ο «κακός» σας εαυτός και η τάση σας να αυτοπροβάλλεστε και να είστε ματαιόδοξοι, διότι μπορεί το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Δία να σας θολώσει και να νομίζετε ότι όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, δίνοντας υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε, αναλαμβάνοντας υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αντέξετε, αλλά και προβάλλοντας μια εικόνα που δεν σας εκφράζει πραγματικά… Μην χάσετε την ευκαιρία επενδύοντας σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν σε βάθος χρόνου, μόνο και μόνο για να ξεχωρίσετε και να λάμψετε σαν διάττοντας αστέρας.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 29/6 σας δίνει μια ώθηση να ανανεώσετε το σύστημα αξιών σας, να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να κάνετε μια νέα αρχή στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, να ρυθμίσετε νομικά θέματα αν σας απασχολούν και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην εκπαίδευσή σας, προσθέτοντας ένα ακόμη πτυχίο ή πιστοποίηση στη φαρέτρα σας. Το φεγγάρι σας ευνοεί σε ό,τι αφορά ταξίδια, ξένους, εξωτερικό και διεθνείς σχέσεις, αλλά και αν ασχολείστε με τις εκδόσεις, το μάρκετινγκ και τα ΜΜΕ. Σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε το νόημα της ζωής σας, το όραμά σας και να αποκτήσετε νόημα και σκοπό. Ανοίξτε λοιπόν τα φτερά σας, πιστέψτε στον εαυτό σας και πετάξτε μακριά από σχέσεις και συνεργασίες που σας έχουν απογοητεύσει. Μη σας πιάσουν οι εμμονές και τα κολλήματα σας με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα και χάσετε την ευκαιρία σας, διότι το σύμπαν σας ανοίγει τους ορίζοντες για να οδηγηθείτε σε πιο γόνιμα μονοπάτια και όχι να χαλάτε την ενέργεια σας για να δίνετε μάχες με το παρελθόν. Ό,τι σας κρατάει στάσιμο, σας βγάζει τον κακό σας εαυτό και δεν σας αφήνει να είστε δημιουργικοί, πρέπει να το αφήσετε πίσω σας. Να συνειδητοποιήσετε ότι ο κύκλος έκλεισε και να πάτε μπροστά. Οι προοπτικές σας είναι πολλές και σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να το θελήσετε να βγείτε από το «πηγάδι». Ταξιδέψτε, ανανεωθείτε και ψάξτε το φρέσκο που θα ξαναδώσει νόημα στα όνειρα σας. Κυνηγήστε τα.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στις 29/6 μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σας, μια νέα πηγή εσόδων που ίσως δεν περιμένατε ή μια επαγγελματική συμφωνία με ένα θετικό αντίκτυπο για το πορτοφόλι σας, αλλά και έντονες συγκινήσεις στο κρεβάτι σας, αφού μπορεί να βιώσετε μια παθιασμένη ερωτική σχέση. Το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να κάνετε νέα ξεκινήματα και οι προοπτικές είναι θετικές. Μπορεί να έχετε πιεστεί πάρα πολύ, αλλά αυτή η Νέα Σελήνη θα σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε σε τάξη θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, τα τραπεζικά δάνεια, τους φόρους, τις επιχορηγήσεις, τις ασφάλειες, τις διατροφές, κλπ. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να κάνετε σωστές διαπραγματεύσεις και επωφελείς επενδύσεις και ίσως καταφέρετε και να αποπληρώσετε κάποια από τα οικονομικά βάρη που σας πιέζουν ή έστω να τα βάλετε σε μια σειρά για να μην σας είναι… βραχνάς. Θα νιώσετε πιο ελεύθεροι και αναζωογονημένοι και στον συναισθηματικό τομέα και ίσως αποφασίσετε να αφήσετε πίσω σας τις σχέσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια, προκειμένου να νιώσετε ότι εσείς κάνετε κουμάντο στη ζωή σας. Μπορεί να εμφανιστεί και ένας νέος έρωτας που να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά και να θυμηθείτε τι σημαίνει πάθος. Όμως, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να ζυγίσετε τα πράγματα σωστά και να μην παρασυρθείτε από τον άκρατο ενθουσιασμό σας. Βλέπετε ο κυβερνήτης σας Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη και μπορεί η υπεραισιοδοξία σας να θολώσει την κρίση σας και να κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις. Επίσης, θα έχετε την τάση να είστε αδιάκριτοι και περίεργοι, καθώς θα θέλετε να ανακαλύψετε την αλήθεια, όμως μην εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά, για να μην βρείτε τον μπελά σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στις 29/6 πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο του Καρκίνου και σας επηρεάζει στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πλέον δεν ικανοποιείστε με τα λίγα, δεν θέλετε ό,τι περισσεύει, αλλά θα διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, δηλαδή σταθερότητα και ασφάλεια και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά μπορεί οι άλλοι να μην είναι διατεθειμένοι να σας τα δώσουν. Είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να μπείτε σε μια καινούρια σχέση ή συνεργασία που θα έχει τα χαρακτηριστικά που εσείς θέλετε. Αν τώρα είστε σε μια κατάσταση, προσωπική ή επαγγελματική, που σέρνεται και δεν έχει κανένα πάθος και ουσία, τότε οι πιθανότητες να πείτε αντίο και να κλείσετε πίσω σας την πόρτα για πάντα είναι πάρα πολλές. Εξάλλου, αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί τις νέες σχέσεις, τις επιχειρηματικές συνεργασίες, τις διαπραγματεύσεις και τα συμβόλαια. Αν τώρα είστε σε μια σχέση ή συνεργασία που θεωρείτε σημαντική, αλλά έχει χάσει το πάθος της, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνη και να της δώσετε «το φιλί της ζωής» που θα την αναζωογονήσει. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες χρειάζονται πολλή δουλειά για να μείνουν ζωντανές και εσείς είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε τις προσπάθειες για να ευδοκιμήσουν ή να κάνετε το επόμενο βήμα για κάτι νέο. Εάν είστε ελεύθεροι, ίσως κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα ανανεώσει την πίστη σας στον έρωτα, αλλά και στην ίδια τη ζωή. Μην απομονώνεστε, γιατί θα νιώσετε μεγαλύτερη ανάγκη για υποστήριξη και κατανόηση. Βέβαια, η Νέα Σελήνη έρχεται με έναν αστερίσκο, δηλαδή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία και το οποίο μπορεί να σας κάνει να πιστεύετε ότι αξίζετε τα πάντα και ότι οι άλλοι πρέπει να σας τα δώσουν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μην απαιτείτε περισσότερα από όσα μπορούν να σας προσφέρουν, διότι θα χάσετε πολλές ευκαιρίες λόγω αλαζονείας. Για να πάρεις πρέπει και να δώσεις…

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 29/6 στον Καρκίνο μπορεί να δείξει μια νέα απασχόληση, μια αλλαγή στον χώρο εργασίας ή ακόμη και την υιοθέτηση πιο υγιεινών επιλογών στη διατροφή σας και γενικότερα στην καθημερινότητα σας. Το φεγγάρι στρέφει την προσοχή σας προς την κάθαρση της ψυχής και του σώματος και είναι η ιδανική στιγμή για να απαλλαγείτε από ανθυγιεινές συνήθειες. Πρέπει να βρείτε την αρμονία και την ισορροπία στην καθημερινότητα σας και να συστηματοποιήσετε τις προσπάθειες σας σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας για να αποκτήσετε σωστές ρουτίνες και συνήθειες. Μήπως το πρόγραμμα σας είναι εξουθενωτικό και έχετε εγκαταλείψει εντελώς το σώμα σας; Δουλεύετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες δεν σας επιτρέπουν να κάνετε κάτι που θα σας δώσει χαρά και ευεξία; Αυτό θα πρέπει να αναλογιστείτε και να βρείτε λίγο χρόνο για άσκηση και δραστηριότητες που σας εκφράζουν και σας χαροποιούν. Πρέπει να δώσετε λίγη σημασία και στην υγεία σας, σωματική και ψυχική, για να μπορέσετε να αντέξετε τα βάρη της καθημερινότητας σας. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να σας φέρει και ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και να αναζωογονήστε και τις εργασιακές σας σχέσεις. Και μάλιστα μπορεί αυτές οι ευκαιρίες να έρθουν ξαφνικά και από το πουθενά, αφού η Νέα Σελήνη σχηματίζει ένα υπέροχο εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον Ουρανό. Μην ξεγελαστείτε όμως και αναλάβετε και πάλι περισσότερες ευθύνες από ό,τι σας αναλογούν, είπαμε χρειάζεται ισορροπία.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας κλείνει το μάτι και υπόσχεται καλύτερες μέρες και θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργία, τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να πάρει τα πάνω της και αν είστε μόνες-μόνοι και γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να μπείτε σε μια νέα σχέση ή να κάνετε τώρα μια συναρπαστική γνωριμία, ενώ αν είστε δεσμευμένοι θα νιώσετε πιο επιθυμητοί από το ταίρι σας και θα περάσετε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές μαζί του-ης. Μπορεί να βάλετε μπροστά για να αποκτήσετε έναν απόγονο αν το επιθυμείτε ή να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Γενικότερα αυτή η Νέα Σελήνη θα σας εμπνεύσει και θα σας προσκαλέσει να βάλετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας και να κάνετε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά. Θα είναι μια δυναμική περίοδος, γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα και μπορεί σας δώσει ευκαιρίες και σε επαγγελματικό επίπεδο και να καταφέρετε να αναγνωριστείτε, να ξεχωρίσετε, να προβάλετε τα ταλέντα σας ή να σας γίνει και κάποια πρόταση. Θα ξαναβρείτε το χαμόγελο σας και τη ζωντάνια σας, θα αισθάνεστε χαρά, αγάπη και ευτυχία και αυτό θα το μεταδίδετε και στους γύρω σας. Το νέο φεγγάρι θα αυξήσει και την ευαισθησία σας, έτσι θα πρέπει να προσέξετε λίγο την επαναστατική σας διάθεση, για να μην οδηγηθείτε σε άγνωστα νερά, διότι αυτό θα φορτίσει έντονα την ψυχολογία σας. Επίσης, μην ξεγελαστείτε και ξεκινήσετε τις σπατάλες, διότι το τετράγωνο Νέας Σελήνης-Δία μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για έξοδα και καλοπέραση και να σας πάρει η μπάλα ή να πέσετε θύματα κάποιου που θέλει να σας ξεγελάσει. Προσοχή και σύνεση!

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες πατήστε εδώ.