Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/01/2024 λειτουργεί ως σύμμαχος για να πετύχουμε τα σχέδια μας. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/01/2024 λειτουργεί ως σύμμαχος για να πετύχουμε τα σχέδια μας. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/01/2024 λειτουργεί ως σύμμαχος για να πετύχουμε τα σχέδια μας. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η πρώτη Νέα Σελήνη για το 2024 έρχεται στις 11 Ιανουαρίου και πραγματοποιείται στο πειθαρχημένο και φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερω και συγκεκριμένα στις 20 μοίρες και 44 λεπτά του ζωδίου. Στον Αιγόκερω η Σελήνη είναι σε «αδυναμία», καθώς βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο που κυβερνά, δηλαδή τον Καρκίνο, και όταν το φεγγάρι είναι σε αδυναμία η τάση είναι να νιώθουμε κούραση και δίχως ενέργεια. Θα θέλουμε να απομονωθούμε, να ησυχάσουμε και να ηρεμήσουμε από τη βαβούρα που μας αποπροσανατολίζει για να μπορέσουμε να εστιάσουμε στους στόχους μας και να πάρουμε τις αποφάσεις μας.

Η αρχή και το τέλος

Πάντα μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κι επειδή ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που κυβερνά τους στόχους, τα όρια και την κατεύθυνση της ζωής μας, είναι η τέλεια Νέα Σελήνη για να επαναπροσδιορίσουμε τα σχέδια μας, τις αποφάσεις μας και να κάνουμε τα σωστά βήματα από την αρχή του νέου έτους. Είναι μία φιλόδοξη Νέα Σελήνη και θα μας δώσει πολλές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να εργαστούμε σκληρά, έξυπνα και με πρόγραμμα για να σημειώσουμε πρόοδο. Οι εύκολες λύσεις και τα σχέδια που δεν βασίζονται σε υγιείς βάσεις δεν ευνοούνται από τον συντηρητικό και πρακτικό Αιγόκερω. Οπότε αυτό είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να αφήσουμε πίσω μας οτιδήποτε είναι φθαρμένο και ξεπερασμένο, να θέσουμε νέα δεδομένα και να κάνουμε μια καινούρια αρχή μαζί με τη νέα χρονιά που μόλις καλωσορίσαμε. Καιρός λοιπόν να εκμεταλλευτούμε μερικά από τα εποικοδομητικά χαρακτηριστικά του Αιγόκερου που είναι επίμονος, πολυμήχανος, πειθαρχημένος, σοφός, φιλόδοξος, συνετός, σταθερός και να σκεφτούμε πώς θα τα ενσωματώσουμε για να βάλουμε σε τάξη τη ζωή μας και να κάνουμε μια νέα αρχή. Με αυτή τη Νέα Σελήνη μπορούμε να επικεντρωθούμε σε πρακτικούς και εφικτούς μακροπρόθεσμους στόχους, να εργαστούμε για την ανάπτυξη ωριμότητας και κοινής λογικής, να προετοιμαστούμε για το μέλλον, να αναλάβουμε δεσμεύσεις και να αναγνωρίσουμε ευθύνες και να καλλιεργήσουμε τα όνειρά μας με ρεαλιστικό τρόπο.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης

Ένα από τα «μαθήματα» του Αιγόκερω είναι ότι τα όρια και οι κανόνες στην πραγματικότητα μας προσφέρουν ελευθερία και μας κρατούν μακριά από το χάος, και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχουμε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Η ισχυρή ενέργεια αυτού του αυστηρού ζωδίου θα μας δώσει την ευκαιρία να βάλουμε τις βάσεις για να νέα σχέδια μας αλλά και να λάβουμε τις ανταμοιβές για τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει το προηγούμενο διάστημα. Να θυμάστε ότι ο κυβερνήτης του Αιγόκερω και της Νέας Σελήνης σε αυτό το ζώδιο είναι ο Κρόνος, ο πλανήτης της τάξης, της πειθαρχίας και των ορίων και σιχαίνεται τις παρορμητικές κινήσεις και τα ανεδαφικά σχέδια που βασίζονται σε ευσεβείς πόθους και όχι σε οργανωμένο σχεδιασμό. Επίσης απεχθάνεται τις κορώνες και τις μεγαλοστομίες και ό,τι και όποιον ξεφεύγει από τα δεδομένα. Γι’ αυτό με τη Νέα Σελήνη στο συντηρητικό ζώδιο του Αιγόκερω τείνουμε να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, λίγο πιο σοβαροί και λίγο πιο προσγειωμένοι από ό,τι συνήθως. Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που σημαίνει δουλειά και πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια της επιρροής της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυξάνονται οι φιλοδοξίες σας και μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να σχεδιάσετε τα βήματα σας ώστε να αναρριχηθείτε στην ιεραρχία της εργασίας σας. Δεν θα κοιτάτε το άμεσο όφελος αλλά θα επικεντρωθείτε στη μακροπρόθεσμη ικανοποίηση των στόχων σας. Εξάλλου ο Αιγόκερως μας εξοπλίζει με αποφασιστικότητα, υπομονή και επιμονή για να φτάσουμε στην κορυφή.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Την ημέρα της Νέας Σελήνης θα υπάρχουν συνολικά τέσσερις πλανήτες στον Αιγόκερω: ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Πλούτωνας και ο Άρης που θα μας γεμίζουν με δύναμη να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 14/01/2024 θα περάσει και ο Ερμής στον Αιγόκερω που θα μας διευκολύνει να επικοινωνήσουμε τα θέλω μας πιο εύκολα.

Η κύρια όψη της Νέας Σελήνης είναι το υποστηρικτικό τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο, τον πλανήτη του ξαφνικού, της αλλαγής, της επανάστασης, του ρίσκου και της πρωτοπορίας και θα φέρει μια νέα, πιο προοδευτική, πνοή σε όλους μας. Είναι μια όψη που θα μας κάνει λίγο πιο αυθόρμητους, πρωτότυπους και φιλόδοξους και θα θέλουμε να ακολουθούμε τον δικό μας δρόμο και θα αναζητούμε νέες μεθόδους. Θα είμαστε πιο αποφασισμένοι, ευφάνταστοι, πρόθυμοι να ταξιδέψουμε και θα έχουμε περισσότερη όρεξη να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν. Θα μας βοηθήσει να νιώσουμε έτοιμοι να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό που θα μας βγάλει από τη ρουτίνα μας, να αφήσουμε πίσω μας τη ζώνη ασφαλείας μας, να διευρύνουμε τις γνώσεις και τον κοινωνικό μας κύκλο, να γνωρίσουμε, να επικοινωνήσουμε και να σχετιστούμε με άτομα που προέρχονται από διαφορετικό πολιτιστικό ή εθνικό υπόβαθρο από το δικό μας. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να αμφισβητήσουμε παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις και να αναζητήσουμε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσουμε πρόοδο. Επιπρόσθετα, αυτή η αρμονική όψη με τον Ουρανό ενισχύει πολύ τη διαίσθησή μας και μας κάνει πιο ικανούς να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή και να είμαστε διορατικοί. Η αυτογνωσία, σε συνδυασμό με την αυξημένη αυτοπεποίθηση, μας επιτρέπουν να εκφράσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τα θέλω μας και να κάνουμε τις κινήσεις που θα οδηγήσουν στις σωστές αποφάσεις.

Πνευματική εγρήγορση, φαντασία, ευαισθησία και ενσυναίσθηση θα φέρει και το εξάγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που θα αναδείξει τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα και θα μας κάνει ονειροπόλους και ενθουσιώδεις. Βέβαια αυτή η όψη κρύβει και μια παγίδα: να εξιδανικεύσουμε άτομα και να πιστέψουμε σε παραμύθια… Γι’ αυτό μείνετε πιστοί στο δόγμα του Αιγόκερου που θέλει πειθαρχεία και οργάνωση και μην παρασύρεστε από λόγια και μεγάλες υποσχέσεις.

Η Νέα Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, ο οποίος διανύει τις τελευταίες του μέρες σε αυτό το ζώδιο, και αυτή όψη μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη ή βίαιες εκρήξεις συναισθημάτων και να επηρεαστούν οι σχέσεις μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτή η σύνοδος από τη μία μας γεμίζει με δύναμη και αυτοπεποίθηση, αλλά από την άλλη μπορεί να υπάρξουν παιγνίδια δύναμης και εξουσίας τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές μας σχέσεις και κάποιοι να επιλέξουν βρώμικους τρόπους για να καθιερωθούν, να ανελιχθούν και να πετύχουν τον σκοπό τους. Επίσης μπορεί να υπάρχει έντονη δραστηριότητα σεισμική δραστηριότητα ή φυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα.

Επίσης η Νέα Σελήνη είναι σε τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης (Κάρμα) και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες που θα μας αποδιοργανώσουν ή θα αισθανόμαστε τάση για απομόνωση. Ακόμη, μπορεί να δοκιμαστούν κάποιες σχέσεις και να σημάνει το τέλος κάποιων κύκλων προκειμένου να μπει το καινούριο στη ζωή μας.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη στις 11 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιείται στις 20 μοίρες και 44 λεπτά του Αιγόκερου και επηρεάζει περισσότερο όσους έχουν Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Αιγόκερου, του Καρκίνου, του Κριού και του Ζυγού από τις 16 έως τις 24 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο τομέας της καριέρας, των στόχων, της προβολής, της φήμης και της επιτυχίας φωτίζεται από τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/01 και μπορεί να κρύβει πολλές εκπλήξεις για εσάς. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του σοκ και των απρόσμενων εξελίξεων και μπορεί ξαφνικά να αλλάξει τα δεδομένα στην καριέρα και στο σπίτι και αυτό αρχικά να σας αγχώσει. Όμως, αφού ξεράσετε το πρώτο σοκ, στη συνέχεια θα είστε πρόθυμοι να πρωτοπορήσετε, να χαράξετε νέα βήματα στον τομέα της καριέρας και να κάνετε τη διαφορά, αφού θα αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας. Εξάλλου ο κυβερνήτης σας Άρης που βρίσκεται στον Αιγόκερω, το ζώδιο που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη, σας οπλίζει με τη δύναμη, την ενέργεια και τα κίνητρα που χρειάζεστε για να προβάλλετε τις ιδέες και τα επιτεύγματα σας, να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Μπορεί λοιπόν να έχετε νέες επαγγελματικές προτάσεις, να σας δοθεί μια επαγγελματική ευκαιρία, μια προαγωγή ή μια νέα δουλειά, ή να έχετε κάποια επαγγελματική ή χωροταξική μεταβολή και να αλλάξετε δουλειά ή κι επαγγελματική κατεύθυνση, ή μπορεί να αλλάζετε χώρο διαμονής ή επαγγελματικής στέγης. Οι αλλαγές που θα προκύψουν από τη μία θα σας βάλουν στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας, αλλά από την άλλη θα σας δώσουν το κίνητρο να ξεχωρίσετε και να εξελιχθείτε. Η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας και θα έχετε πολλές και καινοτόμες ιδέες που θα εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλλεστε περισσότερο. Η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους θέλει από εσάς να θέσετε με ακρίβεια τους στόχους σας για το μέλλον και να επικεντρωθείτε στην εξέλιξη σας και πώς θα καταφέρετε να φτάσετε εκεί που θέλετε. Όμως θα πρέπει να ξέρετε τι θέλετε, ποιες είναι οι προθέσεις σας, για να μπορέσετε να καταστρώσετε τη στρατηγική σας. Βέβαια επειδή η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με παιγνίδια ελέγχου και εξουσίας στη δουλειά. Όμως εσείς προσπαθήστε όσο μπορείτε να απέχετε και να βασιστείτε μόνο στην εργατική σας φύση για να αποδείξετε την αξία σας.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 16 έως τις 24 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους που πραγματοποιείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου στις 11/01 και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σάς γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και να αλλάξετε την προσωπική σας φιλοσοφία ή τις πεποιθήσεις σας ώστε να μη μένετε εγκλωβισμένοι σε κοντόφθαλμες και ξεπερασμένες ιδέες. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον 9ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζεται με την εκπαίδευση, τη γνώση, τα ταξίδια και την προσωπική σας ανάπτυξη. Ίσως είναι η ιδανική στιγμή για να ανακαλύψετε τις προοπτικές σας και τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε την προσωπική σας εξέλιξη και να βρείτε τρόπους να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μπορεί να αποφασίσετε να μάθετε κάτι καινούριο, να αλλάξετε αντικείμενο δουλειάς ή σπουδών, να ξεκινήσετε ένα επιπλέον πρόγραμμα γνώσεων ή να εξερευνήσετε νέες κουλτούρες είτε μέσω διαβάσματος και μελέτης είτε μέσω γεύσεων ή ταξιδιών, εξάλλου ευνοούνται οι σχέσεις με το εξωτερικό και τους ξένους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία με κάποιον τρόπο να ανοίξετε το πνεύμα σας, το μυαλό σας και να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Αν ασχολείστε με την έρευνα ή την εκπαίδευση μπορεί να κάνετε κάποια δημοσίευση που να έχει μεγάλη επιτυχία και να βοηθήσει και άλλους να αποκτήσουν γνώσεις, ενώ θα έχετε και εύνοια αν εργάζεστε σε τομείς που έχουν σχέση με εκδόσεις, ΜΜΕ, νομικές υποθέσεις. Γενικότερα, η Νέα Σελήνη θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να καταφέρετε να κάνετε τις εκκινήσεις που ονειρεύεστε, έχοντας και τη στήριξη από άτομα του περιβάλλοντος σας. Η Νέα Σελήνη θα έχει και ερωτικό ενδιαφέρον για σας και μπορεί να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και θα γεμίσει την καρδιά και τη διάθεση σας. Αλλά κι εσείς που είστε σε μια σχέση θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και ίσως πάρετε την απόφαση να πάτε και ένα βήματα παρακάτω, αποφασίζοντας έναν γάμο ή μια συμβίωση. Γενικότερα, η Νέα Σελήνη θα είναι σύμμαχός στα σχέδια σας όμως πρέπει να είστε γειωμένοι, να μην υπερεκτιμάτε τις ικανότητες σας και να μη θέτετε ουτοπικούς στόχους. Με οργάνωση και τακτική όλα θα γίνουν σωστά. Είναι ένα καλό διάστημα και για τα οικονομικά σας, αλλά προσέχοντας ιδιαίτερα τα έξοδα που κάνετε.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 16 έως τις 24 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους που πραγματοποιείται στις 11/01 στο ζώδιο του Αιγόκερου για εσάς αφορά τις δεσμεύσεις, τους σοβαρούς δεσμούς σας, τη σεξουαλικότητα σας και ό,τι σχετίζεται με επενδύσεις, κληρονομιές και οικονομικά τρίτων και πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της για να κάνετε μία επανεκκίνηση, να οργανώσετε τα έσοδα και τα έξοδα σας και να σκεφτείτε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε ώστε στο μέλλον να έχετε κέρδη. Φτιάξτε σχέδια πληρωμών και αποπληρωμών και οργανώστε τις υποχρεώσεις σας ώστε να ξέρετε από πού κερδίζετε, από πού χάνετε και να επενδύσετε ανάλογα. Επίσης είναι η ιδανική στιγμή να οραματιστείτε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εμβαθύνετε τις συμμαχίες σας με τους άλλους και να ξεκαθαρίσετε συμφέροντα και ευθύνες. Αν έχετε χρέη και οφειλές από το παρελθόν που σας πιέζουν, ίσως τώρα καταφέρετε να βρείτε λύσεις από το πουθενά και να απαλλαγείτε από το άγχος που σας προκαλούν. Μπορεί να κάνετε νέες συμφωνίες, αλλά και να επανεξετάσετε παλαιότερους διακανονισμούς για χρέη ή οφειλές προς το δημόσιο, τις τράπεζες και να ξαναδείτε τις συμφωνίες αλλάζοντας ίσως τους όρους προς όφελός σας. Επίσης, ξεσκονίστε συμβόλαια, ασφάλειες, επενδύσεις, για να έχετε μια συνολική εικόνα της οικονομικής σας διαχείρισης και οργανώστε τα πάντα. Ξεκαθάρισμα όμως πρέπει να κάνετε και σε σχέσεις ή συνεργασίες που είναι τοξικές και αντί να σας δημιουργούν χαρά σάς ρουφούν την ενέργεια. Μην επιτρέπετε στους άλλους να καταπατούν τα θέλω σας. Με αυτή τη Νέα Σελήνη θα νιώσετε σαν να πατάτε ένα κουμπί και να κάνετε επανέναρξη των καταστάσεων της ζωής σας, βάζοντας όρια σε ό,τι και όποιον προσπαθεί να καθυστερήσει την εξέλιξη σας. Οι γεννημένοι στο τέλος του 2ου δεκαημέρου – αρχές 3ου μπορεί να έχουν μια οικονομική ευκαιρία, μια νέα συμφωνία με θετικό οικονομικό πρόσημο, μια υπόσχεση σε θέματα σχέσεων. Μπορεί να πάρετε ένα μπόνους, μια κληρονομιά ή να καταφέρετε να κάνετε μια συμφωνία που θα σας δώσει μια τεράστια ανάσα. Ή μπορεί να κάνετε μία νέα επιχειρηματική κίνηση που να σας φέρει έσοδα που δεν τα φανταζόσασταν. Επίσης, παίζει το σενάριο να επωφεληθείτε έμμεσα από έσοδα του συντρόφου σας, αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Επίσης, είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με τη σεξουαλικότητά σας, ειδικά αν μέχρι τώρα ήσασταν ντροπαλοί ή είχατε συστολές με αυτό το θέμα.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 16 έως τις 24 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 11/01 πραγματοποιείται στο ζώδιο απέναντί σας, στον Αιγόκερω, κι επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Το φεγγάρι φέρνει νέες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες, εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων και δικαστικές αποφάσεις, αλλά κρύβει και πολλές «εκπλήξεις», αφού σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Ουρανό, οπότε να είστε έτοιμοι για όλα. Καταρχάς η Νέα Σελήνη ανοίγει τους ορίζοντες σας και ίσως αλλάξει και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους στη ζωή σας. Θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς και ανταγωνιστικούς και θα προσπαθείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε. Και αυτό είναι το σημαντικό, να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να το αποκτήσετε. Θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως από το πουθενά να προκύψει και ένα ειδύλλιο αν είστε αδέσμευτοι και τελικά να δημιουργήσετε μια ενθουσιώδη σχέση που θα σας συνεπάρει και θα κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να ταιριάξετε με κάποιο άτομο που είναι πολύ διαφορετικό από τα στάνταρτ και τις προτιμήσεις που είχατε μέχρι τώρα. Αν ήδη είστε σε μια μακρόχρονη επιτυχημένη σχέση θα βρείτε την ευκαιρία να αναθερμάνετε το πάθος σας και ίσως αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να παντρευτείτε. Η Νέα Σελήνη φέρνει μια ανανέωση στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δίνει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος. Άρα, υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης θα πάρετε αποφάσεις και για τις συνεργασίες σας και θα επανεξετάσετε τους όρους με τους οποίους συνεργάζεστε και θα ορίσετε εκ νέου τις ισορροπίες. Αν είστε ευχαριστημένοι με τους συνεργάτες σας θα δεθείτε περισσότερο, αλλιώς θα κάνετε νέα ξεκινήματα και θα βρείτε άλλα άτομα για να προχωρήσετε παρέα προς την επιτυχία. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην εμπλακείτε σε χειριστικά παιγνίδια που μπορεί να σας βγάλουν την πιο σκοτεινή πλευρά σας.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 16 έως τις 24 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στις 11/01 στον Αιγόκερω λειτουργεί πολύ υποστηρικτικά για εσάς και εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα τυχερή περίοδο, που εκτείνεται μέχρι τα τέλη του μήνα, κατά την οποία μπορεί να προκύψουν ξαφνικές επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και λύσεις σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν ψάχνετε για δουλειά ή αν έχετε μια καλή και πρωτότυπη ιδέα που θέλετε να προτείνετε, το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να κάνει «θαύματα» και να σας ανοίξει τις πόρτες. Έτσι μπορεί να έχετε μια νέα πρόταση για εργασία ή να έρθει μια επιτυχία σε κάτι που ήδη δουλεύετε και τώρα να γίνεται αποδεκτό και από τους άλλους. Οπότε οι επόμενες δύο εβδομάδες μετά τη Νέα Σελήνη είναι ιδανικές για να στείλετε βιογραφικά, να περάσετε από συνεντεύξεις, να κάνετε ραντεβού και να συζητήσετε ιδέες που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Ακόμη, η Νέα Σελήνη μπορεί να γίνει σύμμαχος σας για να κάνετε προτεραιότητα τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, να αποκτήσετε ποιότητα ζωής και νέες υγιεινότερες συνήθειες και καλύτερο πρόγραμμα στην εργασία και στην καθημερινότητα σας. Και επειδή η οργάνωση και το πρόγραμμα δεν είναι το φόρτε σας, προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του Αιγόκερου και να βάλετε μια τάξη και τους στόχους σας στη σειρά. Έτσι αν θέλετε να ξεκινήσετε δίαιτα και υγιεινή διατροφή, να κάνετε τις σωστές επιλογές για να τονώσετε τον οργανισμό σας και να προστατέψετε το ανοσοποιητικό σας, να αγαπήσετε το σώμα σας και τις ανάγκες σας, να φροντίσετε τον εαυτό σας και να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην εργασία και την υγεία αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να απλοποιήσετε τον τρόπο ζωής σας, ώστε να αντεπεξέρχεστε σωστά και στις υποχρεώσεις σας χωρίς να καταπονείτε και να καταστρέφετε τον οργανισμό σας. Πρέπει να βρείτε τον τρόπο μέσα στην ημέρα να κάνετε και κάποια πράγματα που να σας ευχαριστούν, ώστε να διώχνετε την πίεση με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο, αλλιώς θα καταρρεύσετε σωματικά και ψυχικά. Κρατήστε κοντά σας τους ανθρώπους που σας βοηθούν, σας εκτιμούν, σας υποστηρίζουν και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας, είτε είναι συνεργάτες είτε φίλοι και διώξτε τους τοξικούς που σας γεμίζουν αρνητισμό.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 16 έως τις 24 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στις 11/01 στο ζώδιο του Αιγόκερω φωτίζει τον 5ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που σχετίζεται με τον έρωτα, την αγάπη, ό,τι σας παθιάζει και σας ευχαριστεί. Οπότε είναι η ιδανική στιγμή να ανοίξετε την καρδιά και την αγκαλιά σας, να κάνετε γνωριμίες αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να προκύψει και ένας κεραυνοβόλος έρωτας, ή να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να ζήσετε στιγμές πάθους αν είστε δεσμευμένοι. Μπορεί να βάλετε μπροστά για να αποκτήσετε έναν απόγονο αν το επιθυμείτε ή να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Θα βρείτε ξανά το χαμόγελο και την αισιοδοξία, θα είστε πιο εξωστρεφείς, πιο ερωτικοί και θα σημειώσετε πρόοδο. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί τα νέα ξεκινήματα με θάρρος, τόλμη και πίστη και υπόσχεται καλύτερες μέρες και θετικές εξελίξεις. Γενικότερα αυτή η Νέα Σελήνη θα σας εμπνεύσει και θα σας προσκαλέσει να βάλετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας και να κάνετε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά. Θα είναι μια δυναμική περίοδος, γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα και μπορεί να σας δώσει ευκαιρίες και σε επαγγελματικό επίπεδο και να καταφέρετε να αναγνωριστείτε, να ξεχωρίσετε, να προβάλετε τα ταλέντα σας ή να σας γίνει και κάποια πρόταση. Μπορεί, επίσης, να έχετε την ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να διασκεδάσει, να ανανεωθεί, να ασχοληθεί με τα χόμπι και τις δραστηριότητες που τον γεμίζουν, ή να θέλετε να βρεθείτε με φίλους και όσους αγαπάτε και σας κάνουν ευτυχισμένους. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην ξεπεράσετε τα όρια και μην αφεθείτε ολοκληρωτικά, διότι το εξάγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας παρασύρει σε ακρότητες, σπατάλες και κραιπάλες και να χάσετε το μέτρο. Είπαμε να βρείτε τη χαρά σας, αλλά και η καλοπέραση θέλει προσοχή και σύνεση.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 16 έως τις 24 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Τα θέματα σπιτιού, οικογένειας αλλά και τα επαγγελματικά φωτίζει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/01 και μπορείτε να την αξιοποιήσετε δίνοντας χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε, στους γονείς, στα παιδιά και την οικογένεια σας. Ίσως αυτό το φεγγάρι σας κάνει να θέλετε να επιστρέψετε στις ρίζες σας, το σπίτι και την οικογένεια, να περάσετε όμορφες και ζεστές στιγμές με όσους αγαπάτε και αποτελούν τα συναισθηματικά σας «θεμέλια» και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Αν υπήρχαν κάποιες παρεξηγήσεις και οικογενειακά προβλήματα, τώρα θα μπορέσετε να εξομαλύνετε τις καταστάσεις και να τα αφήσετε πίσω σας. Τουλάχιστον εσείς αυτή την πρόθεση θα έχετε, αν ακολουθήσουν και οι άλλοι τον δρόμο της συγχώρεσης, τότε όλες οι πληγές του παρελθόντος θα θεραπευτούν και θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο με πιο ξεκάθαρα όρια. Ακόμη, μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη για κάποιο ακίνητο ή ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Οπότε μπορεί να προκύψει κάποια αγοροπωλησία ακινήτου που θα είναι ιδιαίτερα επιτυχής ή να έχετε κάποια χωροταξική αλλαγή, όπως μια μετακόμιση, μια αλλαγή χώρου ή πόστου εργασίας, μια συγκατοίκηση ή να αποφασίσετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να το αναδιακοσμήσετε, να αναδιαμορφώσετε ριζικά τον χώρο, ή ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια εργασία με έδρα το σπίτι. Επίσης, μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα τη δική σας οικογένεια, να ξαφνικά μια εγκυμοσύνη και να μοιράζεστε τη χαρά σας με τους συγγενείς σας. Μπορεί όμως να προκύψουν ευκαιρίες και σε επαγγελματικό επίπεδο και να έρθει μια πρόταση που να σας ενθουσιάσει πάρα πολύ.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 16 έως τις 24 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις 11/01 έρχεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω που θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά θέματα. Αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει πιο κοινωνικούς, εξωστρεφείς, θα ξαναβρείτε το σθένος να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να διευρύνετε τις προοπτικές σας και τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Γενικότερα θα είναι σα να ξαναβρίσκετε τη φωνή σας και θα έχετε εύνοια σε νέες γνωριμίες, σε διαπραγματεύσεις, αλλά και να συσφίξετε τις σχέσεις σας με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, αφού θα καταφέρετε να βρείτε λίγο χρόνο, παρά τις απίστευτες υποχρεώσεις σας, για να περάσετε όμορφες στιγμές με όσους αγαπάτε και εκτιμάτε. Το φεγγάρι αυτό υπόσχεται νέα ξεκινήματα και έτσι οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι ιδανικές για να υπογράψετε συμφωνίες, να προχωρήσετε σε επισημοποιήσεις σχέσεων, να οργανώσετε ένα ταξίδι, είτε για δουλειά, είτε για διασκέδαση, είτε για να δείτε συγγενείς, να προωθήσετε και να διαφημίσετε τη δουλειά και τις ικανότητες σας. Σε ό,τι αποφασίσετε να κάνετε θα έχετε και τη στήριξη φίλων και συνεργατών και έτσι θα νιώθετε και πιο δυνατοί. Αν διαχειριστείτε σωστά το επικοινωνιακό σας χάρισμα, η Νέα Σελήνη θα σας ανοίξει δρόμους να ενισχύσετε τη δουλειά σας και την επιρροή που ασκείτε μέσω νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου. Ίσως επιστρέψετε και στα θρανία για ένα σεμινάριο, ένα μεταπτυχιακό, για να ενισχύσετε τις γνώσεις σας. Ακόμη, μην ξεχνάτε ότι η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα και μπορεί να σας βγάλει στην επιφάνεια και κάποια συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας και να μπείτε στη διαδικασία να παίξετε τα χειριστικά παιγνίδια που τόσο αγαπάτε. Όμως το θέμα δεν είναι να ταλαιπωρήστε και να παιδεύεστε. Με αυτό το φεγγάρι θα αναζητάτε την ουσία στις σχέσεις σας, στην καθημερινότητα σας και γενικότερα στη ζωή σας. Θα εκφράζεστε με μεγαλύτερη σαφήνεια και ειλικρίνεια, αλλά αυτό ενέχει και τον κίνδυνο αντιδράσεων, καθώς άμα το κάνετε άκομψα, όπως πολλές φορές συνηθίζετε, δεν γίνεται οι άλλοι να το δεχτούν αδιαμαρτύρητα.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 16 έως τις 24 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το χρώμα του χρήματος έχει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω για εσάς, αφού επηρεάζει τον 2ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά τα αποκτήματα σας, τα περιουσιακά σας, τα έσοδα, τα έξοδα και τον τομέα της αυτοεκτίμησης. Η Νέα Σελήνη θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσει να λάμψετε στον τομέα της καριέρας και θα κάνει μια τονωτική ένεση στο πορτοφόλι σας. Ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου μπορεί να προκύψει μια νέα πηγή εσόδων, αλλά και λύσεις σε θέματα δανείων, χρεών, ακινήτων, κληρονομικών ή οικογενειακών. Αυτό το φεγγάρι σας καλεί να σπάσετε τα δεσμά σας με το κατεστημένο και τον παραδοσιακό τρόπο που ακολουθείτε στη διαχείριση των οικονομικών σας και να βρείτε καινοτόμους τρόπους για να αυξήσετε τα κέρδη σας, ίσως εκσυγχρονίζοντας τη δουλειά σας μέσω της τεχνολογίας. Όμως για να βάλετε μια τάξη στον πολύπαθο τομέα των οικονομικών χρειάζεται πρόγραμμα και ρεαλιστικό οικονομικό πλάνο. Ως Τοξότες είστε πολυμήχανοι και ιδιαίτερα δημιουργικοί, οι ιδέες σας και το όραμα σας είναι μοναδικό, όμως υστερείτε σε ό,τι αφορά τα πρακτικά θέματα κι εκεί κρύβεται η μεγαλύτερη παγίδα, αφού μπορεί να ξεκινήσετε με φόρα και πάθος ένα τεράστιο πρότζεκτ, αλλά χωρίς ουσιαστικά να έχετε κάνει ένα σοβαρό σχέδιο για το παρακάτω. Η Νέα Σελήνη στον αυστηρό και ρεαλιστικό Αιγόκερω θέλει από εσάς να γειωθείτε και να αποκτήσετε επαφή με τη σκληρή πραγματικότητα. Να έχετε το κοντρόλ των οικονομικών σας, να ξέρετε ποια είναι τα έσοδα σας και ποια τα έξοδα σας, κάνοντας ένα μακροχρόνιο πλάνο. Πιθανώς να αναζητήσετε και να βρείτε νέες πηγές εσόδων, όμως μην ξεκινήσετε να ξοδεύετε αλόγιστα, διότι θα αυξηθούν και οι υποχρεώσεις σας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η όψη συνόδου που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Πλούτωνα και μπορεί να γίνετε πιο συναισθηματικοί, να τα παίρνετε όλα προσωπικά και να δυσκολεύεστε να κρίνετε τα πράγματα αντικειμενικά και αποστασιοποιημένα. Βέβαια μπορεί να αποκαλύπτεται και κάτι που αφορά σε χρήματα που έχετε κοινά με άλλους, είτε με τον σύντροφό σας είτε με συνεργάτες, και να κλονιστούν οι σχέσεις με άτομα που συνεταιρίζεστε και έχετε κοινά συμφέροντα.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 16 έως τις 24 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στις 11/01 γράφει το όνομα σας και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, στον τρόπο που αντιμετωπίζετε εσείς τον εαυτό σας και πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Τώρα θα ανακατέψετε εσείς την τράπουλα και θα θέσετε τους όρους σας. Θα βρείτε την εσωτερική σας δύναμη και θα ξανασυστηθείτε στον περίγυρό σας και σε όσους σχετίζεστε. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη της αλλαγής, της επανάστασης, του ρίσκου και της πρωτοπορίας, και ζητά από εσάς να είστε πιο δημιουργικοί, να σπάσετε τα δεσμά του καθωσπρεπισμού και να γίνετε πιο προοδευτικοί. Το φεγγάρι κρύβει πολλές εκπλήξεις και σας δίνει την ευκαιρία να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας. Τώρα θα φυτέψετε τους σπόρους και θα θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών σας μακροπρόθεσμα, σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί, η διαίσθησή σας θα εκτοξευθεί και ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα. Θα έχετε ισχυρούς σύμμαχους στο πλευρό σας και με τη βοήθεια τους μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια για ένα νέο δημιουργικό σχέδιο που είχατε στο μυαλό σας το προηγούμενο διάστημα και τα εμπόδια δεν σας άφηναν να το προχωρήσετε. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη. Τι θέλετε να πετύχετε; Πώς ονειρεύεστε τη ζωή σας; Τώρα μπορείτε να βάλετε τον θεμέλιο λίθο των μελλοντικών σχεδίων και να τα πετύχετε, είτε είναι τα προσωπικά σας ζητήματα, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, καθώς θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και θα είστε πιο γενναιόδωροι. Αδράξτε την ευκαιρία να αναγεννηθείτε σωματικά και πνευματικά. Εξάλλου κι εσείς να μην θέλετε να αλλάξετε, οι καταστάσεις θα σας σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση, αφού το τρίγωνο με τον Ουρανό αγαπάει τις αλλαγές και τις καινοτομίες. Οπότε τώρα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες σας, να κάνετε νέα ξεκινήματα με τους δικούς σας όρους, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αλλάξτε συνήθειες που σας κουράζουν και σας κρατούν πίσω και δημιουργήστε χώρο για το καινούριο που έρχεται στη ζωή σας. Πιστέψτε στις ικανότητες σας και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Μην κάνετε όμως εξωπραγματικά όνειρα και σχέδια, διότι απλά θα χάσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 16 έως τις 24 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 11/01 έρχεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που πυροδοτεί τον πιο προσωπικό και αθέατο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, τον 12ο οίκο, και αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι η περίοδος της εσωτερικής προετοιμασίας και της «θεραπείας». Θα θέλετε να ξεφύγετε από τους «θορύβους» και να μείνετε πιο απομονωμένοι από διάφορες επιρροές, να εστιάσετε στις ανάγκες σας, στην ξεκούραση σας, στα όνειρα σας για το μέλλον και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να αναλογιστείτε τι έχει γίνει μέχρι τώρα, τις ευθύνες σας για τα πεπραγμένα σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας για το πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για νέες γνωριμίες, αλλά για να θέσετε τα νέα σχέδια σας και να απαλλαγείτε από τα βαρίδια της ζωής σας και ό,τι σας φοβίζει και σας βασανίζει. Αυτό το φεγγάρι σας οδηγεί σε πιο εσωτερικά μονοπάτια και σας παροτρύνει να αφήσετε το παρελθόν και να κάνετε βήματα προς το μέλλον. Επίσης, είναι ένα καλό διάστημα να κάνετε έναν έλεγχο υγείας, να ακούσετε το σώμα σας που χτυπάει καμπανάκια, να φροντίσετε τον εαυτό σας σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο, να κόψετε τις κακές συνήθειες και να δώσετε ένα τέλος σε τοξικές σχέσεις και καταστάσεις στα προσωπικά και στα επαγγελματικά σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να δείχνει και ένα παρασκήνιο και αυτό έχει δύο αναγνώσεις. Από τη μία μπορεί να γίνονται κάποιες συζητήσεις για εσάς χωρίς να είστε παρόντες, αλλά αυτό δεν είναι πάντα για κακό, αφού κάποιοι μπορεί να σκέφτονται να σας κάνουν κάποια επαγγελματική πρόταση. Και από την άλλη μπορεί να σημαίνει ότι εσείς εργάζεστε κρυφά και μυστικά από τους άλλους και μόλις ολοκληρώσετε τα σχέδια σας θα βγείτε μπροστά, για να αιφνιδιάσετε τους γύρω σας με τα σχέδια και τις αποφάσεις σας. Μπορεί όμως αυτό το φεγγάρι να φέρει μια μυστική συμφωνία σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο, ή μπορεί να αποκαλύψει τα μυστικά σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε τις προθέσεις τους.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 16 έως τις 24 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2024 επηρεάζει τον 11ο οίκο των στόχων, των φίλων και της τεχνολογίας και θέλει από εσάς να θέσετε νέα πλαίσια για το μέλλον. Είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκαθαρίσετε τις φιλικές σας σχέσεις και να κρατήσετε κοντά σας μόνο όσους σας βοηθούν να εξελίσσεστε και όχι τοξικά άτομα που απομυζούν την ενέργεια και την καλοσύνη σας. Επίσης, να αποφασίσετε αν στις ομάδες που είστε μέλη υπάρχει όντως ομαδικό πνεύμα και σύμπνοια ή εξυπηρετούνται συμφέροντα που εσάς δεν σας εκφράζουν. Τώρα θα αντιληφθείτε ποιοι είναι σύμμαχοι και ποιοι απλά σας εκμεταλλεύονται. Μόλις εξυγιάνετε το περιβάλλον σας θα πάρετε μια ανάσα και θα μπορέσετε να θέσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, πλαισιωμένοι από άτομα που έχετε τον ίδιο σκοπό και τρόπο σκέψης. Η ομαδική εργασία ευνοείται, όπως και τυχόν επαγγελματικές κινήσεις που σχετίζονται με τεχνολογία και διαδίκτυο. Η Νέα Σελήνη σας παρέχει όλες τις βοήθειες για να θέσετε τους νέους σας στόχους, για να έχετε επαγγελματική επιτυχία, αύξηση των εσόδων σας, αλλά και να βρείτε τους νέους συνεργάτες σας και φίλους που θα σταθούν στο πλάι σας και θα πορευτείτε μαζί προς την επιτυχία. Επίσης είναι η κατάλληλη στιγμή να ακονίσετε τα επικοινωνιακά σας όπλα και να συνδεθείτε με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και συμφέροντα. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή αυτή την περίοδο της έντονης εξωστρέφειας είναι οι υπερβολές στον τρόπο που εκφράζεστε. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας, μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας σε άλλους, διότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας και να βρεθείτε αντιμέτωποι με παιγνίδια δύναμης και εξουσίας. Ακόμη, επειδή η Νέα Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, προσπαθήστε τα όνειρα και τα σχέδια σας για το μέλλον να είναι υλοποιήσιμα και όχι ουτοπικά, και επιπλέον να μην εμπιστεύεστε τόσο εύκολα όσους σας λένε απλώς αυτά που θέλετε να ακούσετε.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 16 έως τις 24 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.