Τα Κινέζικα ζώδια που θα έχουν περισσότερη τύχη το 2024, τη χρονιά του Πράσινου Ξύλινου Δράκου

Τα Κινέζικα ζώδια που θα έχουν περισσότερη τύχη το 2024, τη χρονιά του Πράσινου Ξύλινου Δράκου

Τα Κινέζικα ζώδια που θα έχουν περισσότερη τύχη το 2024, τη χρονιά του Πράσινου Ξύλινου Δράκου

Κάποια ζώδια θα έχουν φέτος «το κοκαλάκι της νυχτερίδας» στο πλευρό τους ή για να ακριβολογούμε μάλλον «το απολίθωμα του Δράκου» και μπορούν να απολαύσουν μια ευημερούσα και χαρούμενη χρονιά. Όλα έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με το πανίσχυρο αυτό μυθικό πλάσμα, το πιο ευοίωνο και ισχυρό ζώδιο στον Κινέζικο ζωδιακό κύκλο. Το 2024 θα φέρει τύχη, πλούτο και δύναμη, ηγετικές ικανότητες και δυναμικές προσωπικότητες στο προσκήνιο, καθιστώντας το ιδανικό έτος για νέα ξεκινήματα και επιτυχίες που θα διαρκέσουν για όλους τους εκπροσώπους των ζωδίων. Θα φέρει ευνοϊκές συνθήκες για αλλαγή, ανάπτυξη και πρόοδο, με την ασταμάτητη φλόγα του Δράκου και την ήρεμη δύναμη του Ξύλου που δίνει πνοή και φτερά στη φαντασία και φέρνει νέες ιδέες.

Στοιχεία που ενισχύουν την τύχη και την ενέργεια του Δράκου

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6 και 7

Τυχερές ημέρες: Η 1η και η 16η κάθε Κινέζικου Σεληνιακού ημερολογιακού μήνα

Τυχερά χρώματα: Χρυσό, μπρονζέ, ασημί, γκρίζο

Τυχερή κατεύθυνση: Ανατολικά, βόρεια, νότια

Τυχεροί μήνες: Ο 3ος, ο 4ος και ο 7ος Κινέζικος Σεληνιακός μήνας

Δρακοφιλίες…

Κάποιοι θα βιώσουν μοναδικές ευκαιρίες επιτυχίας το 2024 και θα είναι από τα πιο τυχερά ζώδια, κυρίως λόγω της «φιλικής» και αρμονικής σχέσης τους με το ζώδιο του Δράκου.

Αν δεν γνωρίζετε το ζώδιο σας στην Κινέζικη Αστρολογία πατήστε εδώ.

Τα Κινέζικα ζώδια που θα έχουν περισσότερη τύχη το 2024, τη χρονιά του Πράσινου Ξύλινου Δράκου θα είναι τα εξής:

ΧΟΙΡΟΣ (ΚΑΠΡΟΣ)

Τα άτομα που γεννήθηκαν τη χρονιά του Χοίρου θα βιώσουν την περισσότερη τύχη το 2024, χάρη στη δουλειά και την εντιμότητα τους. Αυτές τους οι ιδιότητες θα ανοίξουν ευκαιρίες σε σημαντικές πόρτες και σε άφθονη επιτυχία. Μπορεί να απολαύσουν επαγγελματική επιτυχία εάν είναι πρόθυμοι να επικεντρωθούν στην ομαδική εργασία. Μπορεί επίσης να πετύχουν πολλά, αν είναι πρόθυμοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους με άλλους και να συνεργαστούν. Η χρονιά φαίνεται πολλά υποσχόμενη από πλευράς εργασίας και οικονομικών, ενώ ο έρωτας και οι σχέσεις με φίλους και οικογένεια θα βελτιώνονται και θα χτίζονται σταδιακά. Παρά τη θετική ενέργεια, είναι σημαντικό να προσέχουν παράλληλα και την υγεία τους. Όσο για τις σχέσεις, θα είναι μια πολύ καλή χρονιά. Θα γνωρίσουν νέους ανθρώπους και μπορεί να προκύψει και ένας έρωτας, μια καινούργια αγάπη, αλλά και μία φιλική σχέση ζωής. Παρόλο που η ζωή τους μπορεί να έχει συχνά κάποια σκαμπανεβάσματα και να κρύβει αντιξοότητες, βρίσκουν πάντα έναν αξιόπιστο άνθρωπο για να τους βοηθάει στα δύσκολα και φέτος θα έχουν την ευκαιρία για τέτοιες γνωριμίες.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Οι Πίθηκοι είναι από τους πιο τυχερούς για το 2024. Είναι σαν το Σύμπαν να τους χαμογελάει με το πιο πλατύ του χαμόγελο αυτή τη χρονιά. Αυτή η εύνοια αποδίδεται στη ζωδιακή σύνδεσή που υπάρχει με τον Δράκο και υπόσχεται σημαντική βοήθεια στην προσέλκυση πρόσθετων οικονομικών πόρων. Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών και η πραγματοποίηση των επιθυμητών στόχων. Αν και η χρονιά θα φέρει αλλαγές, οι Πίθηκοι είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να εξελίσσονται, να προσαρμόζονται πολύ εύκολα και να εναρμονίζονται με το περιβάλλον. Διαθέτουν φυσικό χάρισμα που τους κάνει να τραβούν την προσοχή. Οι περισσότεροι τους βρίσκουν αξεπέραστους, γι’ αυτό συγκεντρώνουν πολλούς θαυμαστές. Τουλάχιστον ένα τους όνειρο θα πραγματοποιηθεί φέτος, γιατί η τύχη θα βοηθήσει με το μαγικό της ραβδάκι. Άλλωστε συχνά οι περιστάσεις και οι άνθρωποι λειτουργούν προς όφελός τους. Η ερωτική τους ζωή προβλέπεται ότι τους επιφυλάσσει κάποιες μεγάλες και ξεχωριστές στιγμές.

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Οι Αρουραίοι είναι σε φόρμα αυτή τη χρονιά και το 2024 προβλέπεται από τις πιο ευνοϊκές χρονιές τους, εξασφαλίζοντάς τους τις καλύτερες προοπτικές. Φαίνεται ότι υπάρχει μια φυσική ροπή προς την επιτυχία και θα έχουν πολλές ευχάριστες στιγμές. Το ζώδιο του Αρουραίου αναμένεται να ίπταται παράλληλα με τον Δράκο στους ανοιχτούς ορίζοντες του 2024, ενώ άλλα ζώδια μπορεί να δυσκολεύονται συχνά να συμβαδίσουν με την ορμή και την ενέργεια του. Έτσι, οι Αρουραίοι θα καταφέρουν να ξεδιπλώσουν διάφορες πτυχές των δυνατοτήτων τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Είναι πνευματώδεις, καινοτόμοι και πάντα γεμάτοι με εξαιρετικές ιδέες και οι στόχοι που θέτουν είναι λογικοί κι επιτεύξιμοι. Αυτός είναι ο λόγος που το 2024 θα φέρει προσωπική και επιχειρηματική επιτυχία, καθώς θα έχουν πολλές ευκαιρίες καριέρας να εξερευνήσουν. Κάποιοι μπορεί να στραφούν σε διαφορετικό τομέα εργασίας. Θα επωφεληθούν από νέα συμβόλαια και συνεργασίες. Άλλοι θα εργαστούν σε τομείς που αφορούν το εξωτερικό ή θα κάνουν εμπορικά ανοίγματα σε ξένες χώρες. Όσον αφορά τον έρωτα, θα μάθουν περισσότερα και θα αποκτήσουν εμπειρίες. Θα πρέπει όμως να προσέχουν να μη γίνονται κτητικοί ή ζηλιάρηδες, διαφορετικά μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Οι Πετεινοί θα απολαύσουν ηρεμία και αρμονία στην προσωπική και οικογενειακή τους ζωή το 2024 χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα. Θα έχουν πολλές νέες ιδέες και θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψουν στα θρανία, να επεκτείνουν τις γνώσεις τους ή να μάθουν κάτι καινούριο. Το 2024 θα φέρει βελτίωση και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Μπορεί όμως να προκύψουν προκλήσεις σε εργασιακά και οικονομικά θέματα, αλλά οι Πετεινοί θα καταφέρουν να βρουν τον τρόπο να τις αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά. Από συναισθηματικής απόψεως το 2024 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά. Η επιρροή του Δράκου θα βελτιώσει το στυλ που πλασάρουν τον εαυτό τους, κάτι που θα βοηθήσει και στην προσωπική ζωή. Είναι πιθανό κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου να συναντήσουν άτομα με τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικές σχέσεις ζωής. Από το φθινόπωρο και μετά, η επιτυχία και η επίτευξη στόχων θα έχουν να κάνουν με την οικογένεια και τα ακίνητα και ενδέχεται να γίνουν κάποιες επενδύσεις σε αυτούς τους τομείς.

ΦΙΔΙ

Το Φίδι απολαμβάνει φέτος την ισχυρή υποστήριξη του Δράκου, διότι μοιάζουν σαν ετεροθαλή αδέλφια, παιδιά του ουρανού, (φτερωτός Δράκος) και της γης (Φίδι). Μαζί με την υποστήριξη του Δράκου, το Φίδι θα έχει και αυτή των αστεριών. Είναι ήδη ευλογημένο με ισχυρά συναισθήματα, σοβαρότητα, διαπεραστική σκέψη και διορατικότητα, χαρακτηριστικά που είναι πολύτιμα για σταθερές σχέσεις και ώριμες προσεγγίσεις, αλλά όχι πάντα εύκολα αποδεκτά από τους πολλούς, γι’ αυτό και το Φίδι θεωρείται κάπως μοναχικό ζώδιο. Η χρονιά του Δράκου ενισχύει την πρόοδο, την ανάπτυξη και την εξέλιξή του. Φέρνει επίσης ανανέωση, ενώ διατηρεί τα επιτεύγματα και τα κεκτημένα του παρελθόντος χτίζοντας το μέλλον, αλλά πατώντας ταυτόχρονα πάνω σε γερές βάσεις. Οι επόμενοι 12 μήνες υπόσχονται επαγγελματικές επιτυχίες, ειδικά αν το Φίδι ανοίξει το μυαλό του στις πιθανότητες, χρησιμοποιήσει τη δημιουργικότητά του και υποδεχθεί τις αλλαγές με εξυπνάδα και προετοιμάζοντας κάποιες στρατηγικές κινήσεις. Σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες ανοίγονται διάπλατα αυτή τη χρονιά.

Ζώδια με λιγότερη εύνοια το 2024

Το έτος του Δράκου το 2024 θα φέρει πολλές ευοίωνες στιγμές και ευκαιρίες, αλλά δεν θα επωφεληθούν εξίσου όλα τα ζώδια ή δεν θα έρθουν οι επιτυχίες, το ίδιο εύκολα και αβίαστα. Σύμφωνα με την Κινέζικη αστρολογία, ορισμένα ζώδια μπορεί να συναντήσουν εμπόδια ή να έχουν καθυστερήσεις στον δρόμο τους, λόγω της ασυμβατότητας τους με την ενέργεια του Δράκου.

Υπάρχουν λοιπόν τρία ζώδια που μπορεί να αντιμετωπίσουν περισσότερες προκλήσεις από άλλα και να χρειαστεί να προσπαθήσουν περισσότερο. Ο Δράκος είναι λιγότερο συμβατός με τον Σκύλο, το Βόδι και την Κατσίκα.

Τόσο ο Δράκος όσο και το Βόδι θεωρούνται ξεροκέφαλοι και πεισματάρηδες, κάτι που τους κάνει να μην μπορούν να συμβιβαστούν και να συνυπάρξουν εύκολα. Ο Σκύλος και η Κατσίκα μπορούν να δημιουργήσουν ένα παθητικό-επιθετικό περιβάλλον για τον Δράκο και μπορεί να είναι ο λόγος που οι κόντρες ξεσπούν συχνά-πυκνά στις σχέσεις τους. Όμως με υπομονή και επιμονή, αυτή η χρονιά κρύβει ευκαιρίες για όλα τα ζώδια και θα τους βοηθήσει να εκμεταλλευτούν τη δύναμη τους, να ξεκλειδώσουν τις ηγετικές τους ικανότητες και να δραστηριοποιηθούν ώστε προσελκύσουν ευκαιρίες στη ζωή τους. Είτε αναζητούν οικονομική ευημερία, είτε θελήσουν να βελτιώσουν τη ζωή και την τύχη τους, είτε στοχεύουν στη δημιουργία ενός πιο αρμονικού περιβάλλοντος, η χρονιά του Δράκου θα τους βοηθήσει να καταλάβουν ότι έχουν τον τρόπο, γιατί η δύναμη είναι τελικά μέσα τους, ώστε να τα καταφέρουν.