Νέα Σελήνη στις 18/06/2023: Αέρας ανανέωσης αλλά με διλήμματα. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στις 18/06/2023: Αέρας ανανέωσης αλλά με διλήμματα. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στις 18/06/2023: Αέρας ανανέωσης αλλά με διλήμματα. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου 2023 στο εξωστρεφές και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων φέρνει μια νέα πνοή και την έναρξη ενός νέου Σεληνιακού κύκλου. Η Νέα Σελήνη αποτελεί πάντα μια ευκαιρία να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να επαναπροσδιορίσουμε τον ρόλο μας, να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις, να αφήσουμε πίσω μας λάθη και πάθη, να φυτέψουμε τους σπόρους για το μέλλον, να ανανεώσουμε τη ζωή μας.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης στους Διδύμους

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της επικοινωνίας και κυβερνάται από τον Ερμή, έτσι με τη Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο η εγκεφαλική διέγερση θα είναι έντονη, θα έχουμε νέες ιδέες και σχέδια, τα οποία θα μπορούμε να τα επικοινωνούμε και να τα εκφράζουμε με μεγαλύτερη ευκολία. Γενικότερα θα είμαστε σε εγρήγορση και πιο εξωστρεφείς και το πρόγραμμα μας θα είναι γεμάτο με συναντήσεις, επαφές και συνομιλίες. Θα έχουμε μεγαλύτερη έμπνευση, αλλά και όρεξη να μάθουμε κάτι νέο, να μοιραζόμαστε γνώσεις και πληροφορίες, και να αναλάβουμε δράση προκειμένου να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας. Αυτό το φεγγάρι θα μας δώσει την ενέργεια, αλλά και την «εξυπνάδα» να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να είμαστε ανοιχτόμυαλοι, να συνεργαζόμαστε, να βελτιώσουμε τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες. Μπορούμε επίσης να αμφισβητήσουμε παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις που μας κρατάνε πίσω και να αναζητήσουμε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσουμε πρόοδο.

Η όψη της ψευδαίσθησης και της σύγχυσης

Και αν όλα αυτά σας φαίνονται τέλεια και ιδανικά, θα μπορούσαν να ήταν αν δεν υπήρχε η συμμετοχή του Ποσειδώνα, που είναι ο πλανήτης της σύγχυσης και της ωραιοποίησης. Γι’ αυτό θα πρέπει να μην μένουμε στην επιφάνεια των πραγμάτων, αλλά να προσπαθούμε να εμβαθύνουμε και να είμαστε υποψιασμένοι αν κάποιος να τάζει τον ουρανό με τα άστρα!

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με τη Νέα Σελήνη ίσως δημιουργήσει μια «ομίχλη» που μπορεί να θολώσει την κρίση μας ή να μας κυριεύσει μια αίσθηση αβεβαιότητας. Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των ψευδαισθήσεων, των ονείρων και της φαντασίας, μπορεί να ρίξει το πέπλο του μπροστά στα μάτια μας και να κάνει τα πράγματα να φαίνονται διαφορετικά από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Μπορεί λοιπόν να πέσουμε θύματα εξαπάτησης σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και να πιστέψουμε σε άτομα που θέλουν να μας εκμεταλλευτούν ποικιλοτρόπως! Από την άλλη μπορεί να δημιουργεί τεράστια αβεβαιότητα για τα σχέδια μας και έτσι από τη μία θα παρουσιάζονται ευκαιρίες που θα θέλουμε να τις αρπάξουμε και να ξεκινήσουμε από την αρχή κάτι στη ζωή μας, αλλά μπορεί να αισθανόμαστε ταυτόχρονα ανασφάλεια καθώς θα κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά. Η απάντηση σε όλα αυτά είναι μία: ψυχραιμία! Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε και να παραδινόμαστε άνευ όρων. Και βέβαια πρέπει να ακούμε τη διαίσθηση μας που πάντα μας μιλά και μας καθοδηγεί. Επίσης, αυτό το τετράγωνο ενισχύει τις ψευδείς ειδήσεις, τα κουτσομπολιά και την αποκάλυψη μυστικών και σκανδάλων. Γι’ αυτό να είστε πιο προσεκτικοί και να μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν έχουν αποδείξει ότι αξίζουν. Η τάση για εξιδανίκευση θα είναι μεγάλη, αλλά και η ευαισθησία μας θα είναι αυξημένη, όπως και τα ψυχολογικά προβλήματα. Καλό θα ήταν να μιλάμε ξεκάθαρα, να τσεκάρουμε τα πάντα, να μην μεταφέρουμε πληροφορίες που δεν είναι εξακριβωμένες, να μην πιστεύουμε υποσχέσεις και άτομα που παρουσιάζονται ως σωτήρες και να αποφύγουμε τα ψέματα, διότι ακόμα και ένα μικρό και αθώο ψεματάκι μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Μην δανείζετε χρήματα και μην μπλέκετε σε καταστάσεις κρυφές και παράνομες ούτε για να βοηθήσετε κάποιον.

Η εμπλοκή των αστεροειδών

Η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον αστεροειδή Ήρα και τα θέματα σχέσεων και γάμου θα μας απασχολήσουν. Μην ξεχνάτε ότι η Ήρα μας βοηθά να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας στις σχέσεις μας και μας υπενθυμίζει να μην χάνουμε την προσωπική μας φλόγα. Αν νιώθετε λίγο μπερδεμένοι σε μια σχέση, αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να θυμηθείτε τον ρόλο σας και τις ανάγκες σας.

Ακόμη, η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τη Δήμητρα, η οποία βρίσκεται στην 29η μοίρα της Παρθένου, δηλαδή σε μια αναιρετική μοίρα. Αυτή η όψη μπορεί να μας κάνει επικεντρωθούμε στους πόρους και στα οικονομικά, και να μας δώσει ένα «μάθημα» για να σταματήσουμε να εστιάζουμε σε αυτό που μας λείπει, αλλά να προσηλωθούμε στο πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα αυτά που ήδη έχουμε και να τα κάνουμε καλύτερα.

Ας μην ξεχνάμε ότι μία μέρα πριν σχηματιστεί η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς και θα πρέπει να αναθεωρήσουμε αρκετά πράγματα σχετικά με τα πεπραγμένα και τις αποφάσεις μας. Ο ανάδρομος Κρόνος θα μας οδηγήσει σε βαθιές συνειδητοποιήσεις, προκειμένου να κάνουμε παραγωγικά νέα ξεκινήματα στη ζωή μας.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 26 μοίρες και 43 λεπτά των Διδύμων, επηρεάζοντας περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο από τις 23 έως 29 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως σε ποιους τομείς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18/06/2023

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους εστιάζει στον 3ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά την επικοινωνία, τη γνώση, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, αλλά και τις σχέσεις με τα αδέλφια σας και τους ανθρώπους που έρχεστε σε καθημερινή επαφή, όπως για παράδειγμα τους γείτονες σας. Το φεγγάρι σας ζητά να βάλετε νέες βάσεις στον τρόπο που επικοινωνείτε και αλληλεπιδράτε στις κοινωνικές σας σχέσεις και θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ενεργοί και πιο κοινωνικοί. Θα είναι μια περίοδος που η επικοινωνία θα αυξηθεί, θα μιλάτε συνεχώς στο τηλέφωνο, θα λαμβάνετε μηνύματα, ειδήσεις και πληροφορίες και θα συμμετέχετε με ενδιαφέρον σε κάθε συζήτηση που προκύπτει. Όλοι θα ζητούν τη γνώμη σας και εσείς θα την προσφέρετε δίχως δεύτερη σκέψη. Όμως επειδή το φεγγάρι σχηματίζει τετράγωνο με τον πλανήτη του χάους και της σύγχυσης, τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε, πώς το λέτε και σε ποιον το λέτε, διότι μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος σας πρέπει να έχει σαφήνεια και να μην θεωρείτε δεδομένο ότι οι γύρω σας θα καταλάβουν την πρόθεση σας. Μην μεταφέρετε κουτσομπολιά, μην πιστεύετε ό,τι σας λένε και μην είστε επιθετικοί, διότι μπορεί να βρεθείτε στο μάτι του κυκλώνα χωρίς να έχετε ευθύνη. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνης για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να ενισχύσετε τη δουλειά σας μέσω των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου και να διευρύνετε τους πνευματικούς και εκπαιδευτικούς σας ορίζοντες με σεμινάρια, μεταπτυχιακά, κλπ., ή ασχοληθείτε για να οργανώσετε ένα ταξίδι είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση. Επίσης μην υπογράφετε και μην δεσμεύεστε σε «ιδανικές» προτάσεις που μπορεί να σας γίνουν, διότι όσο πιο παραμυθένιες φαίνονται τόσο πιο επικίνδυνες μπορεί να είναι. Αφήστε να περάσουν λίγο οι μέρες και να εξασθενήσει η επιρροή της όψης με τον Ποσειδώνα και μετά αποφασίζετε τι θα επιλέξετε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 23 έως 29 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τον 2ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, καλώντας σας να αναθεωρήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, αλλά και την αξία που δίνετε στο χρήμα. Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημα σας, να σας γίνει κάποια πρόταση για δουλειά ή για δεύτερη δουλειά, ή να βρείτε μια νέα ιδέα που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε κάποιο πρότζεκτ που είχατε στο μυαλό σας. Δεν χρειάζονται βιασύνες όμως, ούτε πιέσεις για να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της σύγχυσης, και μπορεί να μην έχετε ξεκάθαρα όλα τα στοιχεία μπροστά σας ή να ωραιοποιείτε κάποιες καταστάσεις και να ψάχνετε το γρήγορο και εύκολο κέρδος, και τελικά αντί για κέρδη να μπλέξετε χειρότερα. Αν λοιπόν προκύψει κάποια οικονομική ευκαιρία ή μια πρόταση που κρύβει πολλές υποσχέσεις και χρηματικά οφέλη μην ενθουσιαστείτε, αλλά ακούστε καλά τι έχουν να σας πουν, εξετάστε εξονυχιστικά την κατάσταση και ζητήστε γραπτές εγγυήσεις. Αν κάνετε τις σωστές κινήσεις θα βγείτε κερδισμένοι. Γενικότερα, αυτό το φεγγάρι θέλει να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας και μην μπερδεύετε την αυταξία σας με τα κέρδη σας. Δεν χρειάζεται να κλονίζεται η αυτοπεποίθησή σας αν μειώνονται τα έσοδα σας και είναι μάταιο να μπαίνετε σε τέτοιες διαδικασίες σκέψης. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ξεμπερδεύετε με παλιά χρέη και ό,τι σας κρατά πίσω και να δημιουργήσετε έναν καλό προϋπολογισμό, βρίσκοντας τρόπους να μειώσετε τα έξοδα και να αυξήσετε τα έσοδα σας. Ίσως μπορέσετε να κάνετε νέους διακανονισμούς και οικονομικές συμφωνίες και να προβείτε σε νέες συμφωνίες με πιο ευνοϊκούς όρους για εσάς. Και βέβαια αν σκοπεύετε να διαθέσετε κάποιο μεγάλο ποσό σε κάποια αγορά, να είστε σίγουροι για την επιλογή σας, διότι μπορεί να το μετανιώσετε και να είναι πολύ αργά για δάκρυα…

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 23 έως 29 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στο δικό σας ζώδιο και σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να δείτε με φρέσκια ματιά τη ζωή σας, τις σχέσεις σας, το σώμα σας, την εμφάνιση σας, την ταυτότητά σας, τις σπουδές, τα μελλοντικά σας σχέδια! Σκεφτείτε λοιπόν πού θέλετε να φτάσετε, ονειρευτείτε με τόλμη και πράξτε με θάρρος, καθώς τους επόμενους 6 μήνες θα έχετε καταφέρει να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο, θα έχετε κάνει άλλες επιλογές και θα εκπλήξετε τους γύρω σας. Οι ιδέες και οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, οπότε πιστέψετε στον εαυτό σας, κυνηγήστε τους στόχους σας και εξυπηρετήστε τις δικές σας ανάγκες. Αν μέχρι τώρα είχατε χάσει την αυτοπεποίθηση σας ή οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες να σας είχαν παρασύρει σε δράσεις που δεν σας εκφράζουν απόλυτα, τώρα ήρθε η στιγμή να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας εγκλωβίζει. Όμως επειδή η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα δεν θα πρέπει να βιαστείτε, καθώς μπορεί να μην έχετε ξεκάθαρη σκέψη, να υπάρχει σύγχυση και να αντιμετωπίσετε διλήμματα. Αυτή η όψη μπορεί να σας μπερδέψει, να σας ρίξει στάχτη στα μάτια και να κάνετε κινήσεις που να αδικήσετε κάποιους ή μπορεί να παρασυρθείτε από άτομα που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν και να σας τάξουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μην πιέζεστε και μην αγχώνεστε. Αφήστε να περάσει αυτή η επιρροή και μετά τις 21/06 κάντε τις κινήσεις σας και αναλάβετε τις δεσμεύσεις σας. Να θυμάστε ότι για να κάνετε χώρο για κάτι νέο στη ζωή σας θα χρειαστεί να κλείσετε κάποιους κύκλους και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας κρατάει στάσιμους. Χαλαρώστε λοιπόν και προσπαθήστε να δείτε ποιες λάθος επιλογές κάνατε στο παρελθόν και πού σας οδήγησαν. Είτε είναι τοξικές σχέσεις, είτε μη δημιουργικές ασχολίες, είτε κακές συνήθειες που δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε, όλα μπορείτε να τα αλλάξετε και να βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Διεκδικήστε μια νέα ζωή. Ήρθε η ώρα να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Πιστέψτε στον εαυτό σας, στις ικανότητες σας και αν οι απόψεις των άλλων σάς εμποδίζουν να προχωρήσετε, βρείτε άτομα με κοινούς στόχους και μην κρατάτε χειριστικούς ανθρώπους στη ζωή σας, είτε είναι συγγενείς, είτε φίλοι, είτε ερωτικές σχέσεις. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξετε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 23 έως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον πιο εσωστρεφή, μυστικό, παρασκηνιακό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 12ο οίκο, επηρεάζει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και θα έρθετε σε επαφή με την εσωτερική σας φωνή. Θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε την ενδοσκόπηση σας και να βρείτε νέους τρόπους για να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας και να αφήσετε πίσω παρεξηγήσεις ή διαφωνίες που σας πλήγωσαν. Θα είστε πιο εσωστρεφείς, θα θέλετε να απομονωθείτε, να βρείτε τον εαυτό σας και τις ισορροπίες σας. Η διαίσθηση και το ένστικτό σας θα είναι πιο έντονα αυτή την περίοδο, οπότε πριν πάρετε αποφάσεις για τους στόχους σας, σκεφτείτε καλά και οραματιστείτε το μέλλον σας, δείτε τι θέλετε να κάνετε και τι θα σας κάνει ευτυχισμένους. Βρείτε λίγο χρόνο για να συγκεντρωθείτε, να ονειρευτείτε και να ανακαλύψετε τους πραγματικούς σας στόχους. Αυτή την περίοδο μπορεί να αισθάνεστε εξαντλημένοι και σας είναι απαραίτητο να ξεκουράζεστε για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας και να προσέχετε την υγεία σας. Επίσης ο 12ος οίκος που επηρεάζει η Νέα Σελήνη δείχνει και έντονο παρασκήνιο και αυτό σημαίνει ότι ίσως υπάρχουν καταστάσεις που εξελίσσονται χωρίς εσείς να γνωρίζετε την ύπαρξη τους. Δεν είναι απαραίτητο ότι λειτουργούν όλοι σε βάρος σας, μπορεί κάποιοι να συζητούν το όνομα σας για κάποιο πρότζεκ και ακόμα να μην σας έχουν κάνει πρόταση. Βέβαια, μπορεί και εσείς να κινήστε κρυφά και να σχεδιάζετε πράγματα που ακόμα δεν θέλετε να τα μάθουν άλλοι ή να έχετε κάποια σχέση που πρέπει να διατηρηθεί κρυφή. Το τετράγωνο που σχηματίζει η έκλειψη με τον Ποσειδώνα από τη μία ρίχνει ακόμη μεγαλύτερη ομίχλη στις καταστάσεις, αλλά από την άλλη μπορεί να έρθει κάτι στο φως με πολύ λάθος τρόπο και να έχει παράπλευρες απώλειες. Δείξτε ψυχραιμία, διαφυλάξτε τα μυστικά σας και δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε άτομα που δεν σας έχουν αποδείξει την πίστη τους. Ωστόσο, είναι μια καλή περίοδος για να βρείτε υποστήριξη από φίλους και άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 23 έως 29 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μέσα στον 11ο οίκο της συλλογικότητας, των φίλων, των ομάδων που είστε μέλη, σας ενθαρρύνει να θέσετε νέους στόχους που μπορούν να επιτευχθούν μέσω της συνεργασίας. Ενώστε τις δυνάμεις με άτομα που έχετε το ίδιο όραμα, βρείτε συμμάχους και συστρατευτείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Γενικά θα έχετε εύνοια σε νέα σχέδια, θα μπουν νέοι φίλοι στη ζωή σας, θα είστε πιο δραστήριοι και δημιουργικοί. Θα έχετε επιτυχία σε σπουδές, δουλειά και οικονομικά. Για να τα καταφέρετε όμως χρειάζεται ομαδικότητα, να μην είστε εγωιστές και να μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τη γνώμη σας, καθώς εσείς οι Λέοντες θέλετε να έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο πάντα. Το φεγγάρι όμως σας καλεί να συνδεθείτε με φίλους, συναδέλφους και άλλα άτομα που μοιράζεστε το ίδιο όραμα, αν θέλετε να επιτύχετε. Οι πόρτες για το μέλλον θα ανοίξουν με συνεργασία και σύμπνοια. Επειδή όμως η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον πλανήτη της σύγχυσης, τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να σκέφτεστε δύο και τρεις φορές πριν πείτε κάτι, καθώς οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις ελλοχεύουν. Με αυτή την όψη μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα με άτομα που συνεργάζεστε ή που έρχεστε σε καθημερινή επαφή και να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας απέναντί τους. Ή μπορεί τώρα να πέφτει στο τραπέζι μια πρόταση για συνεργασία η οποία φαντάζει ιδανική, αλλά τελικά να κρύβει «δράκους». Είπαμε, ο Ποσειδώνας σκεπάζει με ένα πέπλο σύγχυσης τα πάντα, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις τώρα. Αυτό που χρειάζεται είναι να πάρετε τον χρόνο σας μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, διότι μπορεί οι συνθήκες να σας αποπροσανατολίζουν. Μη βιάζεστε. Μπορεί, βέβαια, να δέχεστε πιέσεις να προχωρήσετε ή και να αισθάνεστε ότι θέλετε να κάνετε την επανάσταση σας για να απελευθερωθείτε από ό,τι σας κρατάει στάσιμους. Το θέμα είναι να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για να οδηγήσετε το… πλοίο στη σωστή κατεύθυνση και όχι να μετανιώσετε μετά για τη ρότα που επιλέξατε. Επιλέξτε σωστά τους συμμάχους σας, τις ομάδες και τα δίκτυα που συμμετέχετε (συμπεριλαμβανομένου του διαδικτύου) και όλα θα πάνε καλά.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 23 έως 29 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους πραγματοποιείται στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, στο Μεσουράνημα, και σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας, στο προσωπικό σας στάτους, στη δημόσια εικόνα σας και στον τρόπο που επιθυμείτε να κατακτήσετε την επιτυχία, τη φήμη και τους στόχους της ζωής σας. Πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι, ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας, είστε στο σωστό μονοπάτι που θα ικανοποιήσει τα όνειρα σας; Ή έχετε πάρει λάθος δρόμο που δεν σας οδηγεί στην ευτυχία και στην επιτυχία ούτε προσωπικά ούτε επαγγελματικά; Μήπως έχετε βαλτώσει και είστε σε έναν γάμο, μια σχέση ή μια δουλειά που έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος; Αν έχετε συμβιβαστεί σε μια κατάσταση που δεν σας εκφράζει πια, πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να λάβετε τις αποφάσεις σας. Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε μια νέα αρχή. Δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να κάνετε κάτι μόνο και μόνο επειδή το κάνατε πάντα και φοβάστε να βγείτε από τη ρουτίνα σας. Αυτή η Νέα Σελήνη πυροδοτεί την περιέργειά σας και την ανάγκη σας να βγείτε μπροστά και όχι απλώς να περνάτε καλά ή απλώς να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Θα θέλετε να αναγνωριστείτε, να ξεχωρίσετε και να επιβραβευτείτε. Είναι η στιγμή να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο στην καριέρα και να αναλάβετε πρωτοβουλίες και ευθύνες. Βέβαια, επειδή η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπορεί να μην έχετε καθαρή σκέψη ή να υπάρξουν κάποια διλήμματα που να σας ταλαιπωρήσουν. Ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να έχετε έντονη σύγχυση σε θέματα καριέρας ή κατεύθυνσης της ζωής σας. Όμως αν σας γίνει μια πρόταση ή έχετε κάποια ιδέα για τα μελλοντικά σας σχέδια, αποφύγετε να πάρετε μια ιδιαίτερα δεσμευτική απόφαση πριν δείτε εξονυχιστικά όλα τα δεδομένα και μην υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο πριν ελέγξετε τα πάντα με τη βοήθεια κάποιου ειδικού, όσο δελεαστική και να σας φαίνεται η ευκαιρία που σας παρουσιάζουν και όσο και αν σας πιέσουν. Αξιολογήστε τις καταστάσεις, κρίνετε με ψυχραιμία όλα τα δεδομένα και μετά τις 21/06 ξεκινάτε τη δράση σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 23 έως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους πυροδοτεί τον 9ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που σχετίζεται με τα ταξίδια, την εκπαίδευση, τις αξίες και τους στόχους σας και σας προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξετε τους ορίζοντες σας (γεωγραφικούς και πνευματικούς), να διευρύνετε το πεδίο των γνώσεων σας, να αναπτύξετε τη φιλοσοφία σας και το σύστημα αξιών και πεποιθήσεων. Μπορεί να νιώθετε έτοιμοι να κάνετε ένα άλμα στη ζωή σας, να προχωρήσετε και να υλοποιήσετε έναν μεγάλο σας στόχο. Γενικότερα, η Νέα Σελήνη θα φέρει στη ζωή σας την ανανέωση και θα επαναξιολογήσετε τις πεποιθήσεις σας, θα διευρύνετε τις πνευματικές σας αναζητήσεις και θα νιώθετε περισσότερη όρεξη για γνώση και περιπέτεια. Ίσως σε κάποια θέματα να κάνετε στροφή 180 μοιρών και να τα δείτε από άλλη οπτική γωνία, απελευθερώνοντας τον εαυτό σας από παλιές πεποιθήσεις και απόψεις. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας προσφέρει έναν νέο τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης της ζωής, που περιλαμβάνει ταξίδια, εκπαίδευση και προσωπική ανάπτυξη. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιες σπουδές, ένα σεμινάριο, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σε ένα θέμα, να εξειδικευτείτε σε κάποιον τομέα και να προχωρήσετε σε πιο στέρεες βάσεις. Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό, να εγκαταλείψετε τις σπουδές ή τη δουλειά σας και να επιλέξετε κάτι άλλο να κάνετε. Όμως θα πρέπει να έχετε υπομονή και να μην λειτουργήσετε παρορμητικά, διότι το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα κρύβει σύγχυση και θολούρα, γι’ αυτό καλό είναι να μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο και πριν περάσει η επιρροή αυτής της όψης. Μετά τις 21/06 τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Πάρτε τον χρόνο σας, μην κλείνετε πόρτες… για να μην το μετανιώσετε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 23 έως 29 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους εστιάζει στον 8ο οίκο των οικονομικών και συναισθηματικών επενδύσεών, της εγγύτητας και της εμπιστοσύνης, παρέχοντας σας όμως και ένα νέο ξεκίνημα στον τρόπο που δεσμεύεστε και εξαρτάστε τόσο από το χρήμα όσο και από τους ανθρώπους στη ζωή σας. Ίσως αισθάνεστε πιεσμένοι το τελευταίο χρονικό διάστημα από θέματα οικονομικών, αλλά και χειριστικών σχέσεων που σας πιέζουν εδώ και καιρό και κάποιοι ίσως έχετε φτάσει στα όρια σας. Χρέη και λάθη του παρελθόντος σας έχουν κάνει να χάσετε το κέφι σας και να προσπαθείτε συνεχώς να βρείτε λύσεις. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία σας να αντιμετωπίσετε αυτούς τους «δαίμονες» που σας στοιχειώνουν, να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και να απαλλαγείτε από το άγχος που σας προκαλούν τα οικονομικά ή κάποιες τοξικές σχέσεις. Οι οικονομικές ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Ίσως πάρετε ένα μπόνους, μια κληρονομιά ή να καταφέρετε να κάνετε έναν διακανονισμό που θα σας δώσει μια τεράστια ανάσα, ρυθμίζοντας… αμαρτίες του παρελθόντος. Ή μπορεί να κάνετε μία νέα επιχειρηματική κίνηση που να σας φέρει έσοδα που δεν τα φανταζόσασταν. Επίσης, παίζει το σενάριο να ωφεληθείτε έμμεσα από έσοδα του συντρόφου σας, αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Όμως επειδή η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα, θα πρέπει τώρα να κάνετε τα σχέδια σας και να τα θέσετε σε εφαρμογή μετά τις 21/06 που θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Βλέπετε ο Ποσειδώνας έχει την τάση να μπερδεύει το μυαλό μας και μπορεί να ωραιοποιήσετε κάποιες καταστάσεις, ή να επενδύσετε προσωπικά ή επαγγελματικά σε άτομα που δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνονται… Μην βιάζεστε και σιγά σιγά θα δείτε ποιοι αξίζουν να είναι δίπλα σας και ποιοι όχι και θα πάρετε τις αποφάσεις σας με βάση με την αλήθεια και όχι αυτό που θα θέλατε να ισχύει.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 23 έως 29 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στις 18 Ιουνίου πραγματοποιείται στο ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας, στους Διδύμους, και τονίζει την ανάγκη σας να κάνετε μια νέα αρχή στις σημαντικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Είστε ευτυχισμένοι με τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους; Κάνετε ισότιμες σχέσεις, ή ο σύντροφος, οι φίλοι και οι συνεργάτες σας δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και αναγκάζεστε να συμβιβαστείτε; Έχετε βάλει τα όρια σας ή φοβάστε μην τους χάσετε και κάνετε πίσω; Υπάρχει και η περίπτωση βέβαια να καταπατάτε εσείς τα δικά τους όρια, να μην δίνετε σημασία στα θέλω και τις ανάγκες τους και οι σχέσεις να μην βασίζονται σε αληθινά συναισθήματα, αλλά ούτε να σας βοηθούν να εξελιχθείτε. Αυτό που θέλει το φεγγάρι από εσάς είναι να κάνετε μια νέα αρχή, θέτοντας καινούριες βάσεις στον τρόπο που λειτουργείτε μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Να βρείτε βαθιά μέσα σας τι ακριβώς επιθυμείτε από τους άλλους στη ζωή σας και να το εκφράσετε, ώστε να το κερδίσετε. Και αν οι άλλοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις δικές σας ανάγκες, τότε να θέσετε τα όρια σας και να διεκδικήσετε την ευτυχία σας. Είτε αφορά τον σύντροφό σας είτε τα άτομα που συνεργάζεστε θα πρέπει να μιλήσετε και να βάλετε κάτω τα δεδομένα, ώστε να υπάρχει ενότητα και κοινός στόχος. Αν δεν είστε σε θέση να πάρετε μόνοι σας τις αποφάσεις, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από έναν ειδικό ή από κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε για να ξεμπλοκάρει το μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι ο χρόνος που θα πάρετε τις αποφάσεις σας, αλλά και το πότε θα τις ανακοινώσετε. Επειδή στη Νέα Σελήνη εμπλέκεται ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της σύγχυσης και της φαντασίας, μην σας πιάνει παρόρμηση και παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, διότι μπορεί να κάνετε και λάθος. Τώρα παρατηρήστε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, καταγράψτε τα παράπονα σας, αλλά και τα λάθη σας, αξιολογήστε και περιμένετε για τις τελικές αποφάσεις μετά τις 21/06 που θα έχετε πιο ξεκάθαρη σκέψη. Μη φοβηθείτε να πολεμήσετε γι’ αυτό που σας αξίζει και να κάνετε μια νέα αρχή. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο που να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά, να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε μια επαγγελματική συνεργασία ή να παραταθεί μια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο που έχετε ήδη υπογράψει. Βέβαια είπαμε, μην ενθουσιάζεστε αν ακούτε υποσχέσεις που σας φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές και προσπαθήστε να παραμείνετε γειωμένοι.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 23 έως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικές υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα σάς αγχώνουν και σας μπερδεύουν λίγο, αλλά η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θέλει από εσάς να στρέψετε την προσοχή σας στον εαυτό σας και να βρείτε την ισορροπία στην καθημερινότητα σας, στις ρουτίνες σας, στον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση. Μήπως έχετε φτάσει στα όρια σας σωματικά και ψυχολογικά και πρέπει να σταματήσετε να βασανίζετε τον οργανισμό σας; Μήπως καταπονείτε και καταστρέφετε το σώμα και την ψυχολογία σας με τόσα άγχη και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και ουσιαστικά δεν απολαμβάνετε τίποτα που να σας ευχαριστεί; Μήπως η ματαιοδοξία σας και η ανάγκη σας να είστε πρώτοι και καλύτεροι λειτουργούν σε βάρος άλλων τομέων της ζωής σας; Πρέπει να τα σκεφτείτε πολύ σοβαρά όλα αυτά και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις προκειμένου να απλοποιήσετε τον τρόπο ζωής σας, να αποκτήσετε σωστό πρόγραμμα και υγιεινότερες συνήθειες, ώστε να μπορείτε να αντεπεξέρχεστε σωστά και στις υποχρεώσεις σας. Να βρείτε χρόνο να κάνετε πράγματα που να σας ευχαριστούν, να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που σας βοηθούν και σας υποστηρίζουν και να διώξετε τους τοξικούς που σας γεμίζουν αρνητισμό και μόνο ζητάνε από εσάς χωρίς να σας επιστρέφουν τίποτα. Με τη Νέα Σελήνη μπορεί να έχετε επαγγελματικές αλλαγές, ίσως κάποιες προτάσεις να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, να αναλάβετε ένα νέο πόστο στην ήδη υπάρχουσα δουλειά ή να αλλάξετε συνεργάτες. Επειδή όμως ο Ποσειδώνας εμπλέκεται σε δύσκολη όψη με τη Νέα Σελήνη, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε και προσπαθήστε να μην είστε παρορμητικοί και μετανιώσετε για ό,τι πείτε ή κάνατε. Αν δεχτείτε κάποια πρόταση, προσπαθήστε να συγκεκριμενοποιήσετε τα δεδομένα και αν μπορείτε πάρτε τις τελικές αποφάσεις σας μετά τις 21 Ιουνίου που θα έχει περάσει η επιρροή της όψης.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 23 έως 29 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τον 5ο Ηλιακό σας οίκο, ο οποίος αφορά τον έρωτα, τη δημιουργία, τα παιδιά, τα επιχειρηματικά και δημιουργικά σας σχέδια και ίσως έχετε μια αίσθηση σύγχυσης ή αβεβαιότητας. Το φεγγάρι σάς καλεί να σκεφτείτε καλά και να αξιολογήσετε τη ζωή σας και να κρατήσετε ό,τι και όποιον σας δίνει χαρά και σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι. Η προσωπική σας ζωή θα είναι η προτεραιότητα σας και θα ψάχνετε την ευτυχία με κάθε τρόπο και αυτό μπορεί να σημαίνει είτε μια νέα γνωριμία, έναν νέο έρωτα που θα σας απογειώσει, είτε την αναζωπύρωση της σχέσης σας και την επισημοποίηση της, είτε να δώσετε τέλος σε παρωχημένες σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που κρύψατε κάτω από το χαλάκι και τώρα να ζητούν λύσεις. Ή μπορεί εσείς να προβληματίζεστε για κάποιες σχέσεις, συνεργασίες ή για κάποια σχέδια που έχετε για το μέλλον και μην ξέρετε πώς να κινηθείτε και τι επιλογές να κάνετε. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε, το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα περιπλέκει τα πράγματα και δημιουργεί σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Μετά τις 21/06 που θα έχει περάσει η επιρροή της όψης τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν αρκετά. Το φεγγάρι είναι πολύ βοηθητικό για νέα ξεκινήματα και σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και για να δείξετε στον κόσμο τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Επίσης φέρνει εύνοια σε θέματα παιδιών, οπότε αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο είναι η κατάλληλη περίοδος.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 23 έως 29 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στις 18/06 επηρεάζει τον 4ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά τα θέματα του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας σας, της οικογένειας, των ανθρώπων με τους οποίους συγκατοικείτε και όλο σας το ενδιαφέρον θα στραφεί σε αυτούς τους τομείς. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να αναρωτηθείτε αν αισθάνεστε ασφαλείς στο οικογενειακό περιβάλλον και τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε την ηρεμία σας. Μπορεί να αποφασίσετε να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε οικογενειακές σχέσεις που έχουν διαρραγεί, προκειμένου να έρθετε και πάλι κοντά. Αν οι άλλοι σας φερθούν με αγάπη και κατανόηση θα βρείτε και πάλι τη γαλήνη σας, αν όμως το κενό ανάμεσα σας είναι τεράστιο, τότε μπορεί να εγκαταλείψετε κάθε προσπάθεια και να φύγετε ακόμα πιο μακριά, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είτε σε χιλιομετρικό, καθώς ενδέχεται να αλλάξετε σπίτι ή τόπο κατοικίας. Γενικότερα, θα επιθυμείτε οι οικογενειακές σας σχέσεις να είναι υγιείς και οτιδήποτε λιγότερο δεν θα σας ικανοποιεί, αλλά μη βιαστείτε να πάρετε κάποια απόφαση κάτω από συναισθηματική πίεση. Μην ξεχνάτε ότι ο απατηλός Ποσειδώνας από το ζώδιο σας σχηματίζει τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και μπορεί η σκέψη σας να μην είναι ξεκάθαρη ή να διογκώνετε στο μυαλό σας κάποια πράγματα. Επίσης μπορεί άλλα να λέτε εσείς και άλλα να καταλαβαίνουν οι άλλοι και να πάρετε αποφάσεις βασιζόμενοι σε λάθος εκτιμήσεις. Γι’ αυτό να είστε ψύχραιμοι και καλύτερα να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις με αυτό το φεγγάρι, αλλά να τις κάνετε μετά τις 21/06 που θα έχει περάσει η επιρροή της όψης. Με τη Νέα Σελήνη όμως μπορείτε να φροντίσετε το σπίτι σας και να φτιάξετε τον χώρο σας με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθετε ηρεμία. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να αλλάξετε διακόσμηση αφού η φαντασία σας θα καλπάζει, να κάνετε κάποιες επισκευές ή να αγοράσετε κάποια αντικείμενα που θα σας αλλάξουν τη διάθεση. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει και την ευκαιρία να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, να δώσετε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα και τη δική σας ψυχική υγεία και να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι είστε σημαντικοί. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα είτε με ένα ακίνητο είτε με κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Προσέξτε ιδιαίτερα με οτιδήποτε σχετίζεται με νερό στον χώρο του σπιτιού εκείνες τις μέρες.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 23 έως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.