Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/08/2022: Ποια ζώδια θα κάνουν νέα ξεκινήματα;

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/08/2022: Ποια ζώδια θα κάνουν νέα ξεκινήματα;

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/08/2022: Ποια ζώδια θα κάνουν νέα ξεκινήματα;

Μετά από τη σκληρή και δύστροπη Πανσέληνο που προηγήθηκε στο ζώδιο του Υδροχόου και η οποία έφερε χαοτικές καταστάσεις σε πολλά επίπεδα, έρχεται μια Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/08/2022 που θα μας βοηθήσει να βρούμε το σθένος, την αποφασιστικότητα και την ενέργεια για να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να είμαστε πιο οργανωμένοι και παραγωγικοί, αλλά και να βάλουμε σε μια τάξη τη ζωή μας, την υγεία μας και τις συνήθειες μας.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 4 μοίρες και 4 λεπτά στο ζώδιο της Παρθένου και επηρεάζει περισσότερο όσους έχουν Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή πλανήτες από την 1η έως την 7η μοίρα στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε Ήλιο, ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

Η διάρκεια της επιρροής και ο ρόλος του Ερμή

Η επιρροή της Νέας Σελήνης του Αυγούστου διαρκεί τέσσερις εβδομάδες, δηλαδή μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού. Και επειδή κάθε Νέα Σελήνη συμβολίζει μια νέα αρχή, καλό είναι τα νέα σας ξεκινήματα να τα κάνετε από τις 27 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2022 και αυτό για δύο πολύ σημαντικούς λόγους. Αφενός γιατί έχουμε Πανσέληνο στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 και αφετέρου γιατί γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο Ερμής (που είναι και ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης της 27ης Αυγούστου 2022) και όπως καταλαβαίνετε, αν έχετε κάποια ιδέα στο μυαλό σας, αν πρέπει να κάνετε διαπραγματεύσεις, εκκινήσεις ή να υπογράψετε συμβόλαια, θα πρέπει να επισπεύσετε τις διαδικασίες πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος, δηλαδή πριν τις 9/9.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης

Η Παρθένος στην αστρολογία σχετίζεται με τα θέματα της παιδείας, της υγείας, αλλά και τα εργασιακά και ίσως δούμε στην επικαιρότητα εξελίξεις σε αυτά τα ζητήματα. Επίσης, το ζώδιο της Παρθένου συνδέεται με το στρες, το άγχος και το πεπτικό μας σύστημα, οπότε καλό είναι να προσέξουμε να μην πιεζόμαστε και να προσπαθήσουμε να τρεφόμαστε σωστά, να προσέχουμε την υγεία μας και τη φυσική μας κατάσταση. Και επειδή η Νέα Σελήνη ποθεί αλλαγές, καλό είναι να ξεκινήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και να βάλουμε την άσκηση στη ζωή μας.

Η Παρθένος όμως αγαπά και την ασφάλεια, την τάξη και την οργάνωση, ακόμα και στα συναισθήματα. Γι’ αυτό μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα στη ζωή μας και ιδιαίτερα τους τομείς που μπορεί να επικρατεί χάος. Αν το προηγούμενο διάστημα είχαμε αφήσει τα πράγματα λίγο στην… τύχη τους ή ήμασταν πιο ανεκτικοί, τώρα θα φροντίσουμε να λάβουμε τα ινία και να θέσουμε τα όρια μας. Αν λοιπόν κάτι δεν μας αρέσει, δεν μας εκφράζει ή κάναμε ότι δεν καταλαβαίνουμε, τώρα θα ανακατευθύνουμε την πορεία μας και ο καθείς θα αναλάβει τις ευθύνες του. Να θυμάστε ότι μερικά από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου της Παρθένου είναι: ανάλυση, ευφυΐα, συγκρότηση, μέθοδος, κριτική, υπευθυνότητα, αξιοπιστία και καλό είναι να προσπαθήσουμε να τα αναπτύξουμε και να τα ενσωματώσουμε στην καθημερινότητα μας.

Οι όψεις και το ζητούμενο της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι ιδανική για να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους και να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να τους πετύχουμε. Μπορούμε να οργανωθούμε, να φτιάξουμε λίστες, να δημιουργήσουμε νέες ρουτίνες, να τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα των σχεδίων μας και να πιέσουμε τους εαυτούς μας να είμαστε παραγωγικοί.

Ωστόσο, η Νέα Σελήνη τετραγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους και αν δεν αξιοποιήσουμε την ενέργεια της σωστά, μπορεί να έχουμε νεύρα, καβγάδες και εμπόδια. Η Νέα Σελήνη κυβερνάται από τον Ερμή και οι Δίδυμοι που φιλοξενούν τον Άρη έχουν και αυτοί κυβερνήτη τον Ερμή. Έτσι, το τετράγωνο αυτό της Νέας Σελήνης με τον Άρη, τον πλανήτη της ενέργειας, της διεκδίκησης, της σεξουαλικότητας και του θυμού, μπορεί από τη μία να μας γεμίζει με ενέργεια και πάθος να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας, από την άλλη όμως μπορεί να μας κάνει εύθικτους, νευρικούς και ευερέθιστους, αλλά και να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας, να πεισμώσουμε, και τελικά να οδηγηθούμε σε δυσάρεστα αποτελέσματα. Πρέπει να εξετάζουμε με ψυχραιμία τις μάχες που θα δώσουμε, και με προσοχή και συνέπεια να κάνουμε τα βήματα μας και να μην είμαστε θερμοκέφαλοι. Επίσης, μπορεί να γίνουμε σπάταλοι, κυκλοθυμικοί και να απαιτούμε από τους άλλους να χορεύουν στους δικούς μας ρυθμούς. Η όψη αυτή δείχνει άφθονη ενέργεια, δύναμη, παρόρμηση, σεξουαλική ορμή και κινήσεις δίχως φραγμούς και ηθικές αναστολές, γι’ αυτό προσέξτε να μην αναμειχθείτε σε παράνομες σχέσεις και πράξεις και στο τέλος εκτεθείτε. Επίσης, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια προδοσίες, οργισμένο πάθος, βία, αυτοκαταστροφικές αποφάσεις, αλλά και να προκαλέσει φωτιές, μικροατυχήματα και τραυματισμούς.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει μια χιαστί όψη με τον πλανήτη της τύχης, τον Δία, και θα δώσει μια ώθηση στα σχέδια και τα νέα ξεκινήματα μας. Όμως αυτή η όψη κρύβει μια παγίδα, καθώς μπορεί να νιώθουμε υπεραισιόδοξοι και ενθουσιώδεις κι έτσι τελικά να παραβλέψουμε σημαντικές λεπτομέρειες ή να πάρουμε βιαστικές και ανώριμες αποφάσεις. Θα πρέπει λοιπόν να μην βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να έχουμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας και να μην είμαστε απόλυτοι και αλαζόνες θεωρώντας ότι έχουμε πάντα δίκιο, διότι μπορεί να χάσουμε την επαφή με την πραγματικότητα και να κάνουμε ουτοπικά όνειρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον 4ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και ίσως μπείτε στη διαδικασία να αναρωτηθείτε αν αισθάνεστε ασφαλείς στο οικογενειακό περιβάλλον, αν σας καταλαβαίνουν και τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε την ηρεμία σας. Αλλά, με τον Άρη στο ζώδιο σας και σε τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη η ηρεμία μάλλον θα είναι άγνωστη λέξη στη ζωή σας μέχρι και τον Μάρτιο του 2023. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θέλει τάξη και οργάνωση και είναι η ευκαιρία σας να φροντίσετε τον εαυτό σας, το σπίτι σας και τις οικογενειακές σας σχέσεις και να δημιουργήσετε τις συνθήκες για να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να αναδιακοσμήσετε το σπίτι σας, να κάνετε κάποιες επισκευές ή να αγοράσετε κάποια αντικείμενα που θα ομορφύνουν τον χώρο σας και να έρθετε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάτε. Όμως, υπάρχει η περίπτωση να προκύψουν εντάσεις με συγγενείς και κάποιοι πιθανώς να λάβετε την απόφαση μιας μετακόμισης και μάλιστα με τη μορφή επείγοντος, καθώς μπορεί να προκύψει μετά από καβγά ή πίεση από άτομα της οικογένειας σας. Οι σχέσεις με τους γονείς, τους συγγενείς και άτομα με τα οποία συγκατοικείτε ίσως φτάσουν στα όρια τους και όσο και αν προσπαθείτε να βρείτε κανάλι επικοινωνίας να μην μπορέσετε τελικά. Ίσως εσείς να προσπαθήσετε να βάλετε κάποια όρια ή να κάνετε μια νέα αρχή στον τρόπο που σχετίζεστε μαζί τους και συναντήσετε αντιστάσεις, ή μπορεί να ζητήσετε τη βοήθεια και τη στήριξή τους και να απογοητευθείτε από τις απαντήσεις που θα λάβετε και τελικά να απομακρυνθείτε ψυχικά ή και κυριολεκτικά, αφού μπορεί να έρθετε σε τέτοια ρήξη που να σηκωθείτε να φύγετε από την εστία σας και να κάνετε μια νέα αρχή στηριζόμενοι μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Πριν ανοίξετε την οποιαδήποτε συζήτηση, υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι αν οι άλλοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αλλάξουν μυαλά και τρόπο σκέψης, εσείς μπορείτε και με τον Άρη στο ζώδιο σας τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Προσέξτε ακόμη και θέματα υγείας, αλλά και τις σχέσεις σας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, γιατί οι πιέσεις θα είναι πολλές και μπορεί να ζοριστείτε σωματικά και νοητικά. Επίσης, να θυμάστε ότι τα νέα ξεκινήματα σας πρέπει να γίνουν πριν τις 9/9, γιατί μετά ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις που θα δημιουργήσει θα σας σπάνε τα ήδη τεταμένα νεύρα σας.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από την 1η έως την 7η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο σας και είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα, να κάνετε μια νέα αρχή σε κάποιον τομέα που επιθυμείτε στη ζωή σας, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Ακόμη και μια αλλαγή στην εμφάνιση σας ευνοείται από αυτή τη Νέα Σελήνη, που επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο και μάλιστα εσάς θα σας επηρεάζει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Ετοιμάστε λοιπόν για νέα ξεκινήματα με πολλή ενέργεια, πάθος, αλλά και πίεση. Από τη μια λοιπόν θα έχετε όρεξη, δύναμη και αντοχή να τα αλλάξετε όλα στη ζωή σας και να διεκδικήσετε ό,τι πιστεύετε πως σας ανήκει, σας αξίζει και θα σας κάνει ευτυχισμένους και από την άλλη ίσως συναντάτε αντιστάσεις που θα σας φέρνουν στα όρια σας. Η κατάσταση θέλει υπομονή και διπλωματία, διότι το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Άρη από τους Διδύμους θα φέρει εντάσεις, ίσως και αμφισβήτηση σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι άλλοι θα είναι πολύ πιεστικοί και απαιτητικοί από εσάς και εσείς έτοιμοι για επανάσταση. Προσπαθήστε να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, επιλέξτε σοφά τις μάχες που θα δώσετε και μην καταφεύγετε σε βεβιασμένες αποφάσεις με παρόρμηση. Ακόμη, προφυλάξτε την υγεία σας, μην αφήνετε κάποια ενόχληση χωρίς να την ελέγξετε και προσπαθήστε να κοιμάστε καλύτερα, να βρίσκετε λίγο χρόνο για χαλάρωση και να διατρέφεστε υγιεινά. Μην πιέζεστε και μην αγχώνεστε, μπορεί να χρειαστεί να κλείσετε κάποιους κύκλους και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας κρατάει στάσιμους. Έχετε την ευφυΐα και την αντίληψη να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας, να δείτε ποιες είναι τοξικές σχέσεις, ποιες ασχολίες είναι μη δημιουργικές, ποιες συνήθειες δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε (όπως υπερφαγία, έλλειψη άσκησης και καθιστική ζωή) και να τα αλλάξετε όλα προκειμένου να βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Σκεφτείτε τις βελτιώσεις που θα θέλατε να κάνετε και πάρτε τις αποφάσεις σας. Διεκδικήστε μια νέα ζωή. Ήρθε η ώρα να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Πιστέψτε στον εαυτό σας, στις ικανότητες σας και αν οι απόψεις των άλλων σάς εμποδίζουν να προχωρήσετε, βρείτε άτομα με κοινούς στόχους και μην κρατάτε χειριστικούς ανθρώπους στη ζωή σας, είτε είναι συγγενείς, είτε φίλοι, είτε ερωτικές σχέσεις. Όμως, μην γίνεστε επιθετικοί και μην ρίχνετε το βάρος και το ανάθεμα στους άλλους. Δεν φταίνε για όλα οι άλλοι, δικές σας ήταν οι αποφάσεις… και τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να τις αλλάξετε.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από την 1η έως την 7η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζει το πιο ψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα, και τα θέματα καριέρας, στάτους, δημόσιας εικόνας θα είναι το κύριο μενού της περιόδου. Θα επιθυμείτε να κατακτήσετε την επιτυχία, τη φήμη και τους στόχους της ζωής σας, αλλά και να αλλάξετε τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι. Αν έχετε βαλτώσει προσωπικά ή επαγγελματικά, αν είστε σε έναν γάμο, μια σχέση ή μια δουλειά που έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος, αν έχετε συμβιβαστεί σε μια κατάσταση που δεν σας εκφράζει πια, πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να λάβετε τις αποφάσεις σας. Η επαγγελματική σας καταξίωση θα σας απασχολεί έντονα και μάλιστα αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να προκύψει μια πρόταση ή ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν ψάχνετε εργασία κάντε εντατικές προσπάθειες, στείλτε βιογραφικά, συζητήστε το με συνεργάτες και φίλους, διότι μπορεί να βοηθηθείτε. Η Νέα Σελήνη βέβαια δεν έρχεται με στρωμένα κόκκινα χαλιά, αλλά με ένα τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στους Διδύμους, δηλαδή απέναντί σας, και θα δημιουργήσει κάπως ασφυκτικές συνθήκες και πιέσεις στον εργασιακό τομέα, αλλά και στο σπίτι. Οι άλλοι, είτε είναι οι συνεργάτες, είτε οι ανώτεροι σας, είτε ο σύντροφός σας, θα έχουν αυξημένες απαιτήσεις χωρίς να σας προσφέρουν βοήθειες κι εσείς θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή, ανάμεσα στις φιλοδοξίες σας και στην αναγκαστική συμβιβαστική στάση που πρέπει να δείξετε. Μπορεί να προκύψει κάποια ένταση ή παρεξήγηση και να δημιουργηθεί νευρικότητα και κακή ατμόσφαιρα. Μπορεί να φτάσετε στα όρια σας, διότι βλέπετε να μην τηρούνται οι υποσχέσεις που σας είχαν δώσει και να συνειδητοποιείτε ότι σας εκμεταλλεύονται. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να επιλύσετε τις διαφορές σας με διάλογο. Η επιρροή της Νέας Σελήνης είναι εξαιρετικά βοηθητική και σε θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αν θέλετε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να απολαμβάνετε ένα πιο δυνατό οργανισμό και μια όμορφη σιλουέτα. Εξαιρετική Νέα Σελήνη για να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή, να ψαχτείτε με άσκηση, να κάνετε ένα τσεκάπ ή να ξεκινήσετε μια νέα θεραπεία που θα δώσει λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από την 1η έως την 7η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Σχέσεις και συνεργασίες επηρεάζει η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται απέναντι σας στο ζώδιο της Παρθένου και μάλλον τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αφού θα δέχεστε πιέσεις από παντού. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει και νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, όπως και νέες γνωριμίες αλλά τίποτα δεν θα είναι  πολύ εύκολο. Με λίγα λόγια θα σας βγει το λάδι για να πετύχετε κάτι και τα νεύρα σας θα είναι στο κόκκινο. Το φεγγάρι αυτό τονίζει την ανάγκη σας να κάνετε μια νέα αρχή στις σημαντικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας και να εξετάσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους και να δείτε τα περιθώρια που αφήνετε στους άλλους να καταπατούν τις κόκκινες γραμμές σας. Κάνετε ισότιμες σχέσεις, ή ο σύντροφος, οι φίλοι και οι συνεργάτες σας δεν σέβονται τις ανάγκες σας, δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και αναγκάζεστε να συμβιβαστείτε; Έχετε βάλει τα όρια σας ή φοβάστε μην τους χάσετε και κάνετε πίσω; Αυτό που θέλει το φεγγάρι από εσάς είναι να κάνετε μια νέα αρχή, θέτοντας καινούριες βάσεις στον τρόπο που λειτουργείτε μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Να βρείτε βαθιά μέσα σας τι ακριβώς επιθυμείτε από τους άλλους στη ζωή σας και να το εκφράσετε, αλλιώς πώς θα το κερδίσετε; Και αν οι άλλοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις δικές σας ανάγκες, τότε να θέσετε τα όρια σας και να διεκδικήσετε την ευτυχία σας. Βέβαια, το τετράγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους, σε ένα ζώδιο που δεν είναι τόσο βοηθητικό προς το δικό σας, μπορεί να δείξει εντάσεις, καβγάδες και ρήξεις στις σχέσεις σας, καθώς ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι φίλοι μπορεί να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί μαζί σας και εσείς να ξεσπάτε. Αυτή η όψη ίσως φέρει στην επιφάνεια δυσαρέσκειες του παρελθόντος και ό,τι είχατε κρύψει κάτω από το χαλάκι το προηγούμενο διάστημα και ίσως τα πράγματα φτάσουν σε οριακό σημείο αν δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και λειτουργήσετε παρορμητικά. Βέβαια, ο Δίας που βρίσκεται στον Κριό και σχηματίζει χιαστί όψη με τη Νέα Σελήνη θέλει από εσάς να βρείτε την ευτυχία, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη ζωή σας, και όπως καταλαβαίνετε, αφού οι συνθήκες δεν θα σας το επιτρέψουν εύκολα αυτό, το σύστημά σας θα αντιδρά ακόμα περισσότερο και θα είστε στην τσίτα.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από την 1η έως την 7η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.