Νέα Σελήνη Μαΐου 2021 στον Ταύρο: H καλύτερη στιγμή για να θέσουν νέους στόχους αυτά τα 3 ζώδια

Νέα Σελήνη Μαΐου 2021 στον Ταύρο

Νέα Σελήνη Μαΐου 2021 στον Ταύρο: H καλύτερη στιγμή για να θέσουν νέους στόχους αυτά τα 3 ζώδια

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου πραγματοποιείται στις 11/05/2021 στο ζώδιο του Ταύρου, στην 21η μοίρα του ζωδίου και οι όψεις που σχηματίζει είναι ως επί το πλείστον αρμονικές. Σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Είναι μια γήινη, γλυκιά Νέα Σελήνη που ακριβώς επειδή οι όψεις της είναι ήπιες, δύσκολα μας εξαναγκάζει σε δράση, παρόλα αυτά αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για να θέσουμε νέους ρεαλιστικούς στόχους, να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας, να ασχοληθούμε πρακτικά με τις ανάγκες του σώματος και της υγείας μας, αλλά και να φροντίσουμε τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών μας. Είναι μια εξαιρετική Νέα Σελήνη για όλα τα ζώδια για να θέσουμε τους νέους στόχους μας, αρκεί να είμαστε ρεαλιστές στη προσέγγιση μας και οι στόχοι να μην είναι ανεδαφικοί. Το ζώδιο του Ταύρου που σχηματίζεται αυτή η Νέα Σελήνη φημίζεται για τους πιο αργούς ρυθμούς του. Έτσι δεν πρέπει να βιαστούμε να ξεκινήσουμε κάτι αν δεν είμαστε καλά προετοιμασμένοι και οργανωμένοι γι’ αυτό. Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει φυσικά όλους μας, αλλά υπάρχουν 3 ζώδια τα οποία θα επηρεαστούν περισσότερο και ευνοούνται σε νέες δραστηριότητες. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε και για τον ωροσκόπο σας, ειδικά αν βρίσκεται από τις 18 έως τις 24 μοίρες των ζωδίων αυτών. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα είναι ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μοναδική Νέα Σελήνη του 2021 στο ζώδιο σας πραγματοποιείται την Τρίτη 11/5 και επηρεάζει όχι μόνο τις ημέρες που έρχονται, αλλά και ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά σας, ιδίως αν είστε γεννημένοι από τις 8 έως τις 14 Μαΐου. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να περιμένετε νέα ξεκινήματα και αλλαγές στη ζωή σας προς μια θετική κατεύθυνση από τώρα μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας του 2022. Ήλιος και Σελήνη ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιο σας και σας καλούν να βάλετε σε προτεραιότητα εσάς και μόνον εσάς εστιάζοντας στις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας. Το βλέμμα σας πρέπει να είναι στραμμένο σε αυτά που θέλετε εσείς να κατακτήσετε και να επιτύχετε και να μην ασχοληθείτε με το τι σκέφτονται ή θέλουν οι άλλοι από σας. Όχι δεν είναι εγωιστική αυτή η προσέγγιση. Είναι μια προσέγγιση αυτοφροντίδας για το ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας. Καθώς η Νέα Σελήνη κυβερνάται από την Αφροδίτη και η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, η Νέα Σελήνη σας βρίσκει σε ένα επικοινωνιακό ντελίριο με πολλή ενέργεια, ευκαιρίες για γνωριμίες και επαφές προσωπικά και επαγγελματικά, αλλά και νέες προτάσεις. Μάλιστα εξαιτίας της δυαδικής φύσης των Διδύμων μπορεί να υπάρχουν δυο διαφορετικές επαγγελματικές προτάσεις που θα σας δελεάσουν και οικονομικά. Αν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 18 έως τις 24 μοίρες του Ταύρου ισχύει η παραπάνω πρόβλεψη. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Ο τομέας της καριέρας καιρό τώρα έχει τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή σας και επιθυμείτε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε όχι μόνο να βιοπορίζεστε από αυτή, αλλά να είναι και μια καριέρα που σας εμπνέει, να έχει έντονο το στοιχείο της δημιουργίας και να σας κάνει να ξεχωρίζετε στον τομέα που δραστηριοποιήστε. Γι’ αυτό και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 11/5 στον τομέα της καριέρας είναι ιδιαίτερα σημαντική για σας. Φαίνεται ότι μπορεί να σας δώσει εξαιρετικές ευκαιρίες να ακολουθήσετε ένα νέο επαγγελματικό μονοπάτι που μπορεί να φέρει μακροπρόθεσμα οφέλη και κέρδη οικονομικά. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει θετική όψη με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του ονείρου και της διαίσθησης. Με αυτό το φεγγάρι λοιπόν καλείστε να ακολουθήσετε όχι μόνο τη λογική, αλλά να ακούσετε και το ένστικτο σας για να πάρετε τις αποφάσεις σας. Θα έχετε αναπτυγμένη διαίσθηση, έμπνευση σε σχέση με το τι θέλετε να κάνετε και αν η δουλειά σας βασίζεται στη δημιουργικότητα, τη καλλιτεχνία, μπορεί να έχετε μια μοναδική ευκαιρία προβολής. Το ίδιο κι αν κινείστε στον χώρο της επικοινωνίας, αλλά και της οικονομίας. Θα επηρεαστούν κυρίως οι γεννημένοι από τις 10 μέχρι τις 16 Αυγούστου. Αν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 18 έως τις 24 μοίρες του Λέοντα ισχύει η παραπάνω πρόβλεψη. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου «χτυπά» στην καρδιά των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει ότι θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και σημαντικές επαφές και δεσμεύσεις τις ημέρες που έρχονται. Καταρχάς η Νέα Σελήνη σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε ποιοι είναι οι στόχοι σας τόσο στις προσωπικές σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές. Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα με αυτή τη Νέα Σελήνη. Να εμβαθύνετε περισσότερο σε αυτά που θέλετε να επιτύχετε και να μη φοβηθείτε να εξερευνήσετε τις καταστάσεις μέχρι το κόκαλο. Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς στις συζητήσεις με τον σύντροφο ή πιθανούς συντρόφους ή συνεργάτες, να θέσετε αυστηρά όρια και να είστε και αρκετά ευέλικτοι. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι όσο ζόρι πιθανώς να αισθανθείτε στο δρόμο για μια νέα σχέση, επισημοποίηση σχέσης ή συνεργασία, το αποτέλεσμα όχι μόνο θα σας δικαιώσει, αλλά μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας τα επόμενα χρόνια. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους από τις 10 έως τις 16 Νοεμβρίου. Αν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 18 έως τις 24 μοίρες του Ταύρου ισχύει η παραπάνω πρόβλεψη. Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.