Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 02/03/2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν αλλαγές;

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 02/03/2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν αλλαγές;

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 02/03/2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν αλλαγές;

Μέσα σε αυτή τη δυστοπική κατάσταση που ζούμε και με τις εξελίξεις σε παγκόσμιο και εγχώριο επίπεδο να είναι το λιγότερο απογοητευτικές, έρχεται μία Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 2 Μαρτίου 2022 στο ευαίσθητο και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων και μας γεμίζει με ελπίδα και δύναμη για να κάνουμε νέα ξεκινήματα που θα αλλάξουν τη ζωή μας, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο αφού για τις αποφάσεις των άλλων δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα…

Αυτό το φεγγάρι μας καλεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας, να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, να συγχωρήσουμε, να αφήσουμε το παρελθόν εκεί που ανήκει και να κάνουμε βήματα μπροστά, που θα μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Το τέλος ενός κύκλου

Πάντα η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί την αρχή, το νέο ξεκίνημα και επειδή για να αρχίσει το καινούργιο πρέπει να τελειώσει το παλιό, αυτή τη στιγμή όλο το σύμπαν «συνωμοτεί» στην ολοκλήρωση κάποιων κύκλων. Τη στιγμή που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, τρία ουράνια σώματα (Αφροδίτη, Άρης και Πλούτωνας) βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου, δύο (Ερμής και Κρόνος) στο ζώδιο του Υδροχόου και τέσσερα (Ήλιος, Σελήνη, Δίας και Ποσειδώνας) βρίσκονται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η πλανητική συγκυρία, που τοποθετεί τους 9 από τους 10 πλανήτες στα τρία τελευταία ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δείχνει ότι οδηγούμαστε στο τέλος κάποιων καταστάσεων για να ανοίξουν νέοι ορίζοντες.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς είναι σε σύνοδο με τον Δία και αυτή η όψη θα μπορούσε να σημαίνει σημαντικά οικονομικά οφέλη, καθώς και κοινωνική επιτυχία, αλλά και την τάση για απόλαυση και κοινωνικοποίηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχουμε έντονα συναισθήματα, καλλιτεχνικές ανησυχίες και φιλοδοξίες.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ουρανό χαρίζει αυτοπεποίθηση, πρωτοτυπία σκέψης, πρωτοβουλία, φιλοδοξία και ενδιαφέρον για καινοτόμες κινήσεις. Απορρίπτουμε ό,τι είναι παραδοσιακό και θέλουμε να αλλάξουμε και να είμαστε ανεξάρτητοι. Αναζητούμε νέες μεθόδους και ακολουθούμε τον δικό μας δρόμο. Ουσιαστικά με αυτές τις όψεις η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί την τυχερή όψη που πραγματοποιήθηκε στις 18/02/2022, δηλαδή το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό, το οποίο επηρεάζει κυρίως όσους έχουν πλανήτες από τις 10 μέχρι τις 14 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιον τομέα θα σας φέρει τύχη το εξάγωνο Δία-Ουρανού πατήστε εδώ.

Άλλες σημαντικές όψεις

Παράλληλα με τη Νέα Σελήνη πραγματοποιούνται και κάποιες άλλες σημαντικές όψεις. Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου μας κάνει πεισματάρηδες, καχύποπτους και άπληστους. Δυστυχώς βλέπουμε παντού εχθρούς και προδοσίες και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τις αποτυχίες. Τείνουμε να είμαστε απαισιόδοξοι και αρνητικοί και ίσως υπάρξουν διαφωνίες και καβγάδες σε σχέσεις, συνεργασίες, αλλά και στην οικογένεια και μπορεί να ειπωθούν βαριές κουβέντες που ενδεχομένως να δημιουργήσουν βαθιές πληγές και ρήξεις.

Παράλληλα έχουμε την τριπλή σύνοδο της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα, που δημιουργεί εντάσεις κυρίως στα παρορμητικά ζώδια: Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στο τελευταίο πενθήμερο των ζωδίων τους. Η σύνοδος αυτή μπορεί να φέρει έντονες καταστάσεις στον ερωτικό τομέα, αλλά και εντάσεις τόσο σε προσωπικές σχέσεις όσο και μεταξύ κρατών. Επίσης, η εμπλοκή του Πλούτωνα μπορεί να φέρει έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, αλλά και παιγνίδια εξουσίας που αφορούν την ενέργεια και τα μεταλλεύματα.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στη 12η μοίρα των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων, ήτοι Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Ακόμη, επηρεάζει και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τη 10η έως τη 14η μοίρα.

Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας (δηλαδή το ζώδιο σας), ο ωροσκόπος σας ή οι γενέθλιοι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στον τομέα της καριέρας και επιτέλους να καταξιωθείτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας (ιδιαίτερα τα καλλιτεχνικά), να αλλάξετε τη δημόσια εικόνα σας και να δείξετε τι αξίζετε. Η φήμη σας θα επηρεαστεί θετικά και θα σας δοθούν ευκαιρίες ανόδου. Αν έχετε κάποια καλή ιδέα, αν θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιήστε, ξεκινήστε τις προσπάθειες σας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εξαιρετική πλανητική συγκυρία για να ζητήσετε προαγωγή, να πάρετε αύξηση, να μετακινηθείτε σε ένα καλύτερο πόστο ή και να αλλάξετε αντικείμενο δουλειάς. Οι προτάσεις δεν θα λείψουν, αλλά και εσείς θα πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να γίνουν γνωστές οι προθέσεις σας. Αν ψάχνετε δουλειά η Νέα Σελήνη σας ευνοεί, οπότε στείλτε βιογραφικά, κάντε γνωστό σε φίλους και γνωστούς το τι αναζητάτε και μην σταματάτε την προσπάθεια που μπορεί να σας πάει πιο κοντά στους στόχους σας. Επίσης ευνοούνται συμφωνίες, συνεργασίες και διαπραγματεύσεις, αλλά και δεσμεύσεις σε προσωπικό επίπεδο για όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου.

Ευνοήστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες των Διδύμων ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 7ο Ηλιακό σας σπίτι επηρεάζει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στις σχέσεις, τον γάμο και στις συνεργασίες σας. Αυτό το φεγγάρι αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δίνει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά, να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις σας, αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος και θα κάνετε μια νέα αρχή πιο γόνιμη και αληθινή με νέα άτομα που θα μπουν τώρα στη ζωή σας και θα σας ανανεώσουν. Αν είστε σε μια σχέση που σας ικανοποιεί θα αφεθείτε, θα είστε πιο ανοιχτοί και θα δημιουργήσετε έναν ισχυρότερο δεσμό. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί η Νέα Σελήνη να σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Ένα νέο ξεκίνημα όμως μπορεί να γίνει και σε μια επαγγελματική συνεργασία ή να παραταθεί μια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο που έχετε ήδη υπογράψει. Το φεγγάρι είναι εξαιρετικά βοηθητικό και φέρνει ευκαιρίες και στις σπουδές, την προώθηση του έργου σας, την ενασχόληση με το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις, τα κοντινά ταξίδια και το μεταφορικό σας μέσο.

Ευνοήστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες της Παρθένου ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην οικογένεια και στο σπίτι φέρνει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και σας ζητά να ανανεωθείτε και να αφήσετε πίσω σας ό,τι επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε μια νέα αρχή στο σπίτι που μένετε, αφού είναι μια καλή περίοδος για επισκευές ή αναδιακόσμηση του χώρου σας, ή μπορείτε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας. Επίσης, για εσάς που ψάχνετε να αλλάξετε χώρο, είναι η κατάλληλη περίοδος να μετακομίσετε, διότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε ένα σπίτι που να σας αρέσει πολύ, ενώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε χώρο και στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμη, ευνοούνται οι υποθέσεις που αφορούν σε θέματα ακινήτων και περιουσιακά και ίσως τώρα να βρείτε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, να αγοράσετε, να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο. Επίσης, είναι μια καλή περίοδος να μιλήσετε και να εκφράσετε με σαφήνεια τι θέλετε από τη ζωή σας και να εξομαλύνετε σχέσεις με άτομα της οικογένειας που είχαν διαταραχθεί στο παρελθόν ή αν βλέπετε ότι δεν έχετε κοινά σημεία να τους απομακρύνετε μια και καλή από τη ζωή σας. Στο μυαλό σας θα έχετε μόνο την ευτυχία σας και θα προσπαθήσετε να κρατήσετε κοντά σας όσους σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς και ενισχύουν τους οικογενειακούς δεσμούς και όχι όσους πυροδοτούν με την τοξικότητα τους προβλήματα και έχθρες. Ενδεχομένως να έχετε ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα επαγγελματικών και να έρθει μια πρόταση για δουλειά ή να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί.

Ευνοήστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες του Τοξότη ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη, σε σύνοδο με τον πλανήτη της τύχης Δία, βάζει το όνομα σας στη μαρκίζα και σας χρίζει πρωταγωνιστές. Αν έχετε γενέθλια τέλος Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου η επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας, δηλαδή για έναν χρόνο, δίνοντας σας μοναδικές ευκαιρίες να αλλάξετε ολόκληρη τη ζωή σας αν το επιθυμείτε. Τώρα είναι η στιγμή για νέα ξεκινήματα και ανανέωση σε όλους τους τομείς. Κάντε μια νέα αρχή στις σχέσεις σας, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στην εμφάνισή σας. Το φεγγάρι, σε σύνοδο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα λειτουργήσει ως φύλακας άγγελός σας και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας, να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας και τα ταλέντα σας, αρκεί να πατάτε τα πόδια σας στη γη και να μην ονειροβατείτε με υπερφίαλα και ανεκπλήρωτα σχέδια. Θα έχετε εξελίξεις στην εργασία, στα προσωπικά και στα οικονομικά και μάλιστα πολλές φορές αυτές οι εξελίξεις θα είναι απότομες και ραγδαίες και μπορεί να σας τρομάξουν. Όμως, δεν πρέπει να φοβηθείτε το καινούριο και τις αλλαγές, διότι στο τέλος θα καταλάβετε ότι όλα έγιναν για το καλό σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα σας δώσει μία ώθηση να κάνετε βήματα για την ανάπτυξη και την επέκτασή σας. Η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί και θα έχετε κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα, αλλά και ισχυρούς σύμμαχους στο πλευρό σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη σε άλλη αγκαλιά. Αν όμως είστε σε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση, μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα και να συζήσετε, να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε έναν απόγονο. Ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας με παρασκήνιο και εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα αποτελέσματα θα τα δείτε τον Απρίλιο, που για εσάς θα είναι ο πιο δυνατός μήνας του 2022. Οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Μαρτίου θα πρέπει να προσέξετε τις εξιδανικεύσεις, διότι ο Ποσειδώνας φέρνει σύγχυση στην κρίση σας και μπορεί να επενδύσετε σε ανθρώπους που φαίνονται καλοί, αλλά θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

Ευνοήστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 10 έως τις 14 μοίρες των Ιχθύων ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος, ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.