Νέα Σελήνη 12 Απριλίου 2021: Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς

Νέα Σελήνη 12 Απριλίου 2021

Νέα Σελήνη 12 Απριλίου 2021: Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 12 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού και συγκεκριμένα στην 22η μοίρα του φλογερού ζωδίου, μας καλεί να πάρουμε αποφάσεις, να κάνουμε μια νέα αρχή και να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας. Θέλει να έχουμε θάρρος, τόλμη και πίστη στις δυνατότητες μας και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας κρατά δέσμιους και φυλακισμένους στην απραξία. Γιατί αν δεν κλείσουμε τα κεφάλαια της ζωής μας που μας κρατάνε πίσω δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε βήματα μπροστά.

Πάντα η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου που συνήθως διαρκεί περίπου 28 ημέρες. Ωστόσο ό,τι βάλουμε μπροστά με αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να το δούμε να αναπτύσσεται μέχρι τον Οκτώβριο του 2021. Το καλύτερο διάστημα για νέα ξεκινήματα είναι κατά τη φάση που γεμίζει το φεγγάρι και μέχρι την Πανσέληνο, δηλαδή από τις 12 Απριλίου έως τις 27 Απριλίου. Συνήθως η Νέα Σελήνη δίνει μια αναζωογονητική διάθεση σε όλους, αλλά τη συγκεκριμένη, που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού, θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε διότι θα δώσει μια «έκρηξη» ενέργειας, αυτοπεποίθησης και πρωτοβουλίας. Είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να κάνουμε μια νέα αρχή, να γυρίσουμε σελίδα και να αφήσουμε πίσω μας παλιές βλαβερές συνήθειες και συμπεριφορές. Η Νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει ιδιαίτερα αυτούς που έχουν τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο τους από τις 20 έως τις 27 μοίρες των ζωδίων τους. Για να βρείτε σε ποιες μοίρες είναι ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Για να βρείτε σε ποιες μοίρες είναι ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

Οι όψεις που συνοδεύουν τη Νέα Σελήνη

Η Νέα Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη, ενώ κοντά της θα βρίσκονται ο Ερμής και η Αφροδίτη, επίσης στον Κριό, που βοηθούν ιδιαίτερα στις διαπραγματεύσεις, αλλά και στην προσωπική μας ζωή. Βέβαια στη… γωνία περιμένει κι ένας Πλούτωνας που σχηματίζει τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη και μας «προειδοποιεί» ότι τίποτα δεν είναι εύκολο και πώς πρώτα πρέπει να ξεπεράσουμε κάποια εμπόδια ή ανασφάλειες για να μπορέσουμε να κάνουμε σωστές εκκινήσεις.

Την ίδια μέρα με τη Νέα Σελήνη, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 26 μοίρες Κριού-Αιγόκερου. Η όψη αυτή δείχνει ένταση στις σχέσεις μας, χειριστικές συμπεριφορές, ζήλιες και καχυποψία και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μολονότι υπάρχει το ενδεχόμενο νέων σχέσεων, χρειάζεται προσοχή και να μην βασιστούμε μόνο στο πάθος της στιγμής.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη γράφει το όνομα σας και αν μη τι άλλο σας καλεί να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Το φεγγάρι θα σας κάνει μια τονωτική «ένεση» ενέργειας και ζωτικότητας, θα νιώθετε δύναμη και ενθουσιασμό και θα είστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή όχι μόνο για να ανοίξετε νέα κεφάλαια στη ζωή σας, αλλά να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Το σύμπαν… συνωμοτεί υπέρ σας και έχοντας συμμάχους τον Ήλιο, την Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιο σας, είναι σαν να πέφτουν όλοι οι προβολείς πάνω σας και οι πιθανότητες επιτυχίας είναι με το μέρος σας. Το εξάγωνο που κάνει η Νέα Σελήνη με τον κυβερνήτη σας Άρη, που βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας και της μόρφωσης, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε και τους πνευματικούς σας ορίζοντες αν το επιθυμείτε. Να ξεκινήσετε μαθήματα, να εκπαιδευτείτε σε νέα γνωστικά αντικείμενα, να επικοινωνήσετε τα ταλέντα σας, να ξεχωρίσετε. Χάρη στην αυξημένη αυτοπεποίθηση σας θα μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας και σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να κερδίσετε τις εντυπώσεις, κάνοντας τους ανωτέρους σας να καταλάβουν την αξία σας. Ακόμη, η Νέα Σελήνη θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας όσοι είστε σε σχέση και οι αδέσμευτοι λόγω της αυξημένης αυτοπεποίθησης θα τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας και θα προσελκύσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 22 μέχρι τις 27 μοίρες μπορεί να προκύψει ένταση σε θέματα καριέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας εφοδιάσει με τη δύναμη που χρειάζεστε για να αλλάξετε ρότα και να κάνετε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα σε ό,τι αφορά τη φυσική σας κατάσταση και υγεία, σωματική και ψυχική. Ίσως αισθάνεστε πεσμένοι ψυχολογικά, κουρασμένοι από τις υποχρεώσεις και τις πιέσεις που δέχεστε καθημερινά και κλείνεστε πιο πολύ στον εαυτό σας. Μπορεί να νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και απομακρύνεστε από όλους και όλα. Αυτό το φεγγάρι ζητά από εσάς να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να δείτε τις δικές σας ανάγκες και αφού βρείτε τι είναι αυτό που σας κουράζει και τι θα σας έκανε πραγματικά ευτυχισμένους να ορίσετε τη νέα πορεία σας. Μέσα σε όλα αυτά τα σχέδια σας δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η υγεία σας είναι το σημαντικότερο αγαθό και πρέπει να μην την παραμελείτε. Ακόμη, μπορεί αυτή η Νέα Σελήνη να φέρει παλιές πληγές στην επιφάνεια και προβλήματα από το παρελθόν ξανά μπροστά σας. Ίσως ήρθε η στιγμή να κλείσετε τους ανοιχτούς λογαριασμούς σας, για να μπορέσετε να πάτε μπροστά χωρίς βαρίδια. Τα όνειρα σας θα είναι σημαδιακά και η διαίσθηση σας πολύ έντονη αυτή την περίοδο. Ακούστε την. Επίσης μπορεί αυτό το φεγγάρι να δημιουργεί παρασκηνιακές καταστάσεις, είτε από εσάς είτε για εσάς. Τα θετικά έρχονται με την άφιξη της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 14/4.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές και ποικίλες είναι οι ευκαιρίες που μπορεί να σας προσφέρει η Νέα Σελήνη, που θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας και θα αυξήσει την προσωπική σας δύναμη και την επιρροή που ασκείτε στους άλλους. Αν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα, τώρα μπορείτε να τα επιλύσετε πιο εύκολα έχοντας και στο πλευρό σας ανθρώπους να σας στηρίζουν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις, να βάλετε μπροστά τα σχέδια σας, να διαφημίσετε τη δουλειά σας και να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γενικά, θα είστε πιο εξωστρεφείς και η δημιουργικότητα σας θα χτυπήσει κόκκινο. Επίσης, το φεγγάρι θα ρίξει φως στις φιλικές σας σχέσεις και τώρα θα επανεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις και θα βάλετε τα όρια σας. Είναι ένα διάστημα κρίσης, κατά το οποίο μπορείτε να καταλάβετε ποιοι πραγματικά είναι δίπλα σας γιατί σας αγαπούν και ποιοι για να σας εκμεταλλεύονται. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 22 έως τις 27 μοίρες δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τομέας της καριέρας επηρεάζεται έντονα από τη Νέα Σελήνη και ενισχύονται οι φιλοδοξίες σας. Το φεγγάρι σας ωθεί σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και για κάποιους δείχνει και αλλαγή κατεύθυνσης στην πορεία της καριέρας τους. Μη φοβηθείτε, η τύχη είναι με το μέρος σας και μη χάσετε την ευκαιρία που σας δίνει το σύμπαν για να προετοιμάσετε μια νέα αρχή. Περιποιηθείτε το βιογραφικό σας, επικεντρωθείτε σε άτομα και φίλους που πιστεύουν σε εσάς και τα όνειρα σας και διαφημίστε τη δουλειά και τα ταλέντα σας. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Μπορεί να μην γίνουν όλα άμεσα, ίσως τώρα πέσει ο σπόρος και με την κατάλληλη προετοιμασία και προσπάθεια να υλοποιήσετε την ιδέα σας και τους στόχους σας μέχρι τον Οκτώβριο. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 22 μέχρι τις 27 μοίρες μπορεί να προκύψει ένταση, οπότε να είστε προσεκτικοί.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό αλλάζει η ενέργεια και η… περιπέτεια αρχίσει. Φαίνεται ότι κάτι νέο έρχεται που θα σας ενθουσιάσει, θα σας φτιάξει τα κέφια και θα πωρωθείτε με αυτό. Μπορεί να πρόκειται για μια επαγγελματική ευκαιρία, για ένα νέο γνωστικό αντικείμενο, για ένα ενδιαφέρον ταξίδι. Ό,τι και να είναι εσείς δεν θα πρέπει να έχετε κανένα φόβο για το καινούριο που απλώνεται μπροστά σας και να θυμάστε ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς. Η επιθυμία σας για ρίσκο θα είναι έντονη, αλλά μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις, μετρήσετε τις καταστάσεις, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και με ορμή και τόλμη μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα προς την επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά σας και σας βοηθάει για να βρείτε νέες πηγές εσόδων, ίσως και μια νέα δουλειά, να έχετε αποδόσεις σε επενδύσεις, να λάβετε χρήματα που σας οφείλονταν, να τακτοποιήσετε χρέη και οφειλές. Ωστόσο, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιες φοβίες, ανασφάλειες και άγχη που θα πρέπει να τα εκλογικεύσετε και να τα καταπολεμήσετε. Μην τα αφήσετε να σας παρασύρουν και σας «καταπιούν», βάλτε ένα πρόγραμμα, δείτε τις προοπτικές σας και δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες σας. Μπορεί να είχατε διάφορες αναποδιές και να περάσατε δυσκολίες, είτε σε συνεργασίες είτε σε σχέσεις, όμως δεν φταίει η «μοίρα» σας, αλλά ίσως κάποιες επιλογές σας. Το φεγγάρι σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να επανεξετάσετε τους στόχους σας και τις σχέσεις σας και να επιλέξετε ό,τι και όποιον εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό δημιουργεί ένα πλαίσιο θετικών εξελίξεων στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ψάχνετε νέα δουλειά, καινούρια σχέση, είστε ευτυχισμένοι με τον-ην σύντροφό σας και θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα ή μήπως αναζητάτε αυτή τη συνεργασία που θα σας εκτιμούν και θα σηκώνεστε με όρεξη για να πάτε στην εργασία σας; Όποιο και να είναι το ζητούμενο σας θα τα καταφέρετε! Με πίστη στον εαυτό σας και τις δυνατότητα σας θα βγείτε κερδισμένοι. Αν τώρα δείτε ότι κάποια σημαντικά άτομα για εσάς αντιδρούν και στέκονται εμπόδιο στις προσπάθειές σας, τότε απομακρυνθείτε όσο μπορείτε, πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε ποιοι είναι οι λόγοι που αντιδρούν έτσι. Ιεραρχήστε τις προσδοκίες σας και συνεχίστε με όσους καταλαβαίνουν το όραμα σας. Αν υπάρχουν ανοιχτές πληγές και εκκρεμότητες από το παρελθόν ίσως τώρα τις βρείτε μπροστά σας και θα πρέπει να τις τακτοποιήσετε. Μπορεί να προκύψει ένταση στην οικογένεια ή σε θέματα σπιτιού αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 22 μέχρι τις 27 μοίρες του ζωδίου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα στον χώρο εργασίας, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 19 έως τις 23 μοίρες του Σκορπιού. Βέβαια, μπορεί να έρθει και ένα τέλος, αλλά μην το φοβηθείτε, αφού για να έρθει το καινούριο πρέπει να τελειώνετε με το παλιό. Γενικά, θα προκύψουν συνομιλίες με συνεργάτες και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας, αλλά και στις αποφάσεις που θα πάρετε, για αυτό προσπαθήστε να μην είστε παρορμητικοί και μετανιώσετε για ό,τι πείτε ή κάνατε. Επειδή όλη αυτή η κατάσταση θα σας αγχώσει και θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια, δεν πρέπει να αφήσετε την υγεία σας σε δεύτερη μοίρα. Πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην προσωπική σας φροντίδα για μην καταρρεύσετε. Είτε αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεκουράζεστε λίγο, να ξεκινήσετε άσκηση ή διατροφή και να κάνετε κάποιες εξετάσεις. Να θυμάστε ότι η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και αυτό δεν αφορά μόνο τις συνεργασίες, αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό. Θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη της υγείας σας και των καθημερινών ρουτινών σας, για να μπορείτε να αντεπεξέρχεστε σε κάθε πρόκληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τους πιο θετικούς οιωνούς για εσάς έρχεται η Νέα Σελήνη στον Κριό, που πραγματοποιείται στον 5ο ηλιακό σας οίκο, ο οποίος αφορά τον έρωτα, τη δημιουργία, τα παιδιά και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Το φεγγάρι ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη και είναι πολύ βοηθητικό για νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο, επικερδής συνεργασίες, αλλά και για να δείξετε στον κόσμο τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Επίσης είναι ένα διάστημα που υπάρχει εύνοια και σε θέματα παιδιών, οπότε αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο είναι η κατάλληλη περίοδος. Γενικά, θα αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι, το χαμόγελο θα επιστρέψει στα χείλη σας και θα βρείτε τη δύναμη να βάλετε μπροστά στόχους που είχατε ονειρευτεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά οι αναποδιές δεν σας άφησαν να τους υλοποιήσετε. Θα υπάρξουν άτομα που μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους αν ζητήσετε την υποστήριξη τους. Τα οικονομικά χρειάζονται λίγη προσοχή αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 22 έως τις 27 μοίρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό και τα σενάρια είναι πολλά. Μπορεί να καταφέρετε να αξιοποιήσετε κάποιο ακίνητο, να κάνετε μια ανακαίνιση στον χώρο που μένετε, μια μετακόμιση, να εργαστείτε από το σπίτι ή και να πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Από την άλλη, ίσως έχετε εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα και αν υπάρχουν θέματα του παρελθόντος που δεν έχουν λυθεί και τα έχετε κρύψει κάτω από το χαλάκι, τώρα θα έρθουν στην επιφάνεια για να παρθούν αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε ποιο θα είναι το μέλλον των σχέσεων σας. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 22 έως τις 27 μοίρες θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας ή ενός δικού σας ατόμου που μπορεί να χρειαστεί τη φροντίδα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των σκέψεων, των ιδεών, των μέσων που χρησιμοποιείτε για να επικοινωνήσετε ή να μετακινηθείτε και μπορεί να κάνετε τώρα κάποιες αγορές. Ίσως προκύψει μια νέα συμφωνία ή δουλειά, κάποια υπογραφή συμβολαίου ή μπορεί να έχετε εξελίξεις σε θέματα σπουδών. Πάντως εσείς στείλτε βιογραφικά, κανονίστε ραντεβού και να περάσετε από συνεντεύξεις, διότι αυτές οι μέρες θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για την προώθηση και την επίτευξη των στόχων σας. Οποιαδήποτε προβλήματα έχετε θα είναι ευκολότερο να επιλυθούν με τη Νέα Σελήνη που κάνει τα εμπόδια να ξεπερνιόνται πιο εύκολα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις και συνεργασίες, καθώς θα είναι πιο σταθερές σε βάθος χρόνου. Επίσης, είναι ένα καλό διάστημα για να ομορφύνετε και να ανανεώσετε τον χώρο του σπιτιού ή της εργασίας σας και να ξεφορτωθείτε τα άχρηστα αντικείμενα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το χρώμα του χρήματος έχει αυτή η Νέα Σελήνη για εσάς και σας δίνει κίνητρα και ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας. Μπορεί να πάρετε μια αύξηση, ένα μπόνους ή ένα δώρο που θα σας γεμίσει χαρά. Εκμεταλλευτείτε αυτό το φεγγάρι για να βάλετε σε μια τάξη και ένα πρόγραμμα τα οικονομικά σας και δείτε το ισοζύγιο εσόδων – εξόδων για να καταλάβετε πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα. Επίσης, μπορεί να δεχτείτε μια πρόταση για μια νέα δουλειά ή να βάλετε μπροστά μια νέα επιχειρηματική κίνηση που μπορεί να σας φέρει και οικονομικά κέρδη. Γενικά, θα έχετε καλή διάθεση και όρεξη να περάσετε όμορφες στιγμές με αυτούς που αγαπάτε. Ωστόσο, αν ο Ήλιος σας βρίσκεται κοντά στις 26 μοίρες του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέξετε τη σχέση με έναν συνεργάτη ή φίλο, διότι μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση μεταξύ σας.