Η Νέα Σελήνη στις 06/07/2024 είναι ιδανική για καινούρια ξεκινήματα. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στις 06/07/2024 είναι ιδανική για καινούρια ξεκινήματα. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στις 06/07/2024 είναι ιδανική για καινούρια ξεκινήματα. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 6 Ιουλίου 2024 έρχεται για να μας υπενθυμίσει ότι ποτέ δεν είναι αργά για μια επανεκκίνηση στη ζωή μας, για να καθορίσουμε εκ νέου τους στόχους μας και να κάνουμε νέα ξεκινήματα που θα μας οδηγήσουν στα όνειρα μας. Πάντα μια Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου που διαρκεί 28 ημέρες, ενώ αποτελεί την ιδανική στιγμή για να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας, να κάνουμε νέα βήματα και να δώσουμε τέλος σε ξεπερασμένες συνήθειες, τοξικές συμπεριφορές και πεποιθήσεις προκειμένου να σημειώσουμε πρόοδο.

Το ζητούμενο της Νέας Σελήνης

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού με έντονο συναισθηματικό κόσμο και κυβερνάται από τη Σελήνη, οπότε ετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές στιγμές, ευαισθησίες και μεταπτώσεις στη διάθεσή μας. Επίσης, ο Καρκίνος σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι και τα εσωτερικά μας θεμέλια και έτσι θα επικεντρωθούμε περισσότερο σε αυτά τα θέματα. Με αυτό το φεγγάρι θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά μας και να τα εκφράζουμε με ενσυναίσθηση. Επίσης η διαίσθησή μας θα είναι έντονη και θα πρέπει να εμπιστευτούμε το ένστικτό μας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μας πιάσει νοσταλγία για στιγμές του παρελθόντος, να αναπολούμε άτομα και καταστάσεις, να νιώθουμε εγκλωβισμένοι και να αναζητούμε με λαχτάρα την ελευθερία, την απλότητα και την ασφάλεια των παιδικών μας χρόνων. Μπορεί να μας βγει έντονα η ανάγκη να φροντίσουμε τους γύρω μας, αλλά και να αφιερώσουμε χρόνο στις δικές μας βαθιές ανάγκες που ίσως έχουμε παραμελήσει. Θα αναζητούμε την ασφάλεια και τη συναισθηματική σιγουριά από όσους αγαπάμε και μπορεί να θέλουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, να προγραμματίζουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις ή να επιστρέψουμε στις ρίζες μας. Και βέβαια θα αναζητούμε πιο έντονα την υποστήριξη είτε από τους γονείς μας είτε από τα πιο κοντινά μας πρόσωπα. Όμως αν δεν πληρούνται αυτές οι βασικές ανάγκες και δεν υπάρχει γύρω μας αγάπη, κατανόηση και φροντίδα, τότε μπορεί να βγουν παράπονα ή τραύματα του παρελθόντος που θα μας κάνουν πιο ευάλωτους και συναισθηματικά ανήμπορους. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι ιδανική για να δείξουμε την αγάπη μας στα παιδιά και στα άτομα που είναι συναισθηματικά ευάλωτα και νιώθουν μοναξιά, και να ανοίξουμε την αγκαλιά μας προσπαθώντας να λειτουργήσουμε επουλωτικά σε παλιές πληγές και δυσαρέσκειες. Το καλό είναι ότι με αυτή τη Νέα Σελήνη θα μας δοθούν οι ευκαιρίες να αφήσουμε πίσω ό,τι μας εξαντλεί, μας κουράζει και μας υπονομεύει και να επικεντρωθούμε σε ό,τι μας γεμίζει και μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα συναισθήματά μας ως έμπνευση και κίνητρο για να βρούμε την ευτυχία. Ωστόσο, ο Καρκίνος δεν αρέσκεται να παίρνει ρίσκα και να βγαίνει από τη ζώνη ασφαλείας του και ίσως αυτό μας κάνει να ζητάμε την υποστήριξη των άλλων ή να τα βάζουμε με τον εαυτό μας για τυχόν φοβίες που έχουμε αποκτήσει. Να θυμάστε ότι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι μια ευκαιρία να εστιάσετε στο πώς αισθάνεστε, να δείτε στις προσκολλήσεις σας, τους φόβους σας, να ακούσετε τις ανάγκες σας, να ξεκλειδώσετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Σε γενικό και παγκόσμιο επίπεδο η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο πυροδοτεί και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια, την άμυνα, τα τρόφιμα, το νερό, τη στέγαση και την οικογένεια. Επίσης πάντα όταν έχουμε Νέα Σελήνη μπορεί να υπάρχουν έντονα γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και αυτή όψη θα αυξήσει τη δράση και τον ενθουσιασμό για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, αλλά θα αυξήσει και την ένταση στα συναισθήματα μας και έτσι θα παθιαζόμαστε με ό,τι καταπιανόμαστε. Η ισχυρή θέληση σε συνδυασμό με την ορμή θα μας βοηθήσει να είμαστε άμεσοι στις αποφάσεις μας και αποτελεσματικοί στη δράση μας.

Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο λειτουργεί ναι μεν σταθεροποιητικά και δίνει ρεαλιστική ματιά σε καταστάσεις και γεγονότα, αλλά απαιτεί και συνειδητοποιήσεις. Δηλαδή θέλει και από εμάς να ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν, να αναγνωρίσουμε τυχόν λάθη προκειμένου να μην τα επαναλάβουμε και να θέσουμε σθεναρά όρια σε ό,τι δεν μας προάγει. Αυτή η όψη μας προτρέπει να κάνουμε πειθαρχημένα βήματα για να έχουμε πρόοδο, αυξάνει το αίσθημα ευθύνης και το οργανωτικό μας ταλέντο και μας βοηθά να επιδιώκουμε στόχους με προσοχή και σκέψη. Επίσης μας προτρέπει να εκτιμήσουμε τα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα και να μην είμαστε αχάριστοι. Ακόμη, είναι μια όψη που φέρνει μακροχρόνιες ανταμοιβές αν στο παρελθόν έχουμε κοπιάσει και αναλάβαμε τις ευθύνες που έπρεπε.

Όπως προαναφέραμε ο Καρκίνος σχετίζεται και με θέματα τροφής και η Νέα Σελήνη είναι απέναντι από την ανάδρομη Δήμητρα στον Αιγόκερω, τον αστεροειδή που κυβερνά την τροφή και τους πόρους και ίσως να νιώσουμε ότι κάποιες καταστάσεις είναι εκτός ελέγχου μας ή μπορεί να έχουμε εξελίξεις με κυβερνήσεις, εταιρείες, θεσμούς που σχετίζονται με αυτά τα θέματα και να υπάρξουν έντονα προβλήματα και αποκαλύψεις οι οποίες θα πιέσουν για να παρθούν αποφάσεις, ώστε να γίνει μια νέα αρχή προκείμενου να αποφευχθεί η επισιτιστική κρίση.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 14 μοίρες και 23 λεπτά του Καρκίνου επηρεάζοντας περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο από τις 10 έως 18 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως σε ποιον τομέα θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, του παρελθόντος, της ψυχολογίας σας, αλλά και της καριέρας σας. Μπορεί λοιπόν να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού, να τον ανανεώσετε ή να ξεκινήσετε επιδιορθώσεις ή μπορεί να κάνετε μια χωροταξική αλλαγή ή μετακόμιση. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντας κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους. Ίσως θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια σας, να νιώσετε και πάλι την ασφάλεια που είχατε μαζί τους όταν ήσασταν παιδί και να αφήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. Επίσης, αν μέχρι τώρα κρατούσατε τα παράπονά σας θαμμένα ή δεν είχατε αντιμετωπίσει κάποια θέματα οικογενειακά ή προβλήματα με συγγενείς, ίσως έρθουν τώρα στην επιφάνεια για να επιλυθούν, προκειμένου να δημιουργήσετε νέα συναισθηματικά θεμέλια με την οικογένεια σας. Ακόμη, με αυτό το φεγγάρι μπορεί να ξεκινήσετε κάποια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, πιθανώς και με έδρα το σπίτι, και να κάνετε τις αλλαγές που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής και επαγγελματικής σας ζωής. Εάν έχετε σκεφτεί κάτι, αν έχετε κάποια ιδέα, μη διστάσετε να την υλοποιήσετε, διότι η Νέα Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη και λειτουργεί ως σύμμαχος για πολύ επιτυχημένα νέα ξεκινήματα και θα πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 10 μέχρι τις 18 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέα ξεκινήματα υπόσχεται η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στον φιλικό σας Καρκίνο και επηρεάζει τον 3ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, που αφορά τον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών, των επαγγελματικών επαφών. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχετε νέες ιδέες, θα κάνετε καινούρια σχέδια, θα είστε πιο εξωστρεφείς, φιλόδοξοι και ανταγωνιστικοί και θα βρείτε και λίγο χρόνο, παρά τις απίστευτες υποχρεώσεις σας, να περάσετε όμορφες στιγμές με όσους αγαπάτε και εκτιμάτε, αλλά και να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες. Ίσως αλλάξει και ο τρόπος που σκέφτεστε και αντιμετωπίζετε κάποιες καταστάσεις ή ο τρόπος που επικοινωνείτε και σχετίζεστε στις καθημερινές σας επαφές με τους άλλους. Θα είστε περισσότερο πρακτικοί και ουσιαστικοί και θα αναζητάτε την αλήθεια στις σχέσεις σας. Αυτό το νέο φεγγάρι σας προκαλεί να βάλετε κάποια όρια στις προσωπικές σχέσεις και να φροντίζετε τον εαυτό σας περισσότερο. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε τις ικανότητες σας, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να στείλετε ένα βιογραφικό ή να περάσετε από μια συνέντευξη, να υπογράψετε μια συμφωνία, να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά θέματα, αλλά και να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα, ώστε να χωρούν όλες οι δραστηριότητες που έχετε υπόψη σας να κάνετε. Επίσης, ευνοεί σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, ταξίδια, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, κυρίως στα επαγγελματικά και ίσως υπάρξει και μια ευκαιρία για να κάνετε μια νέα αρχή στο εξωτερικό. Επίσης, μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο, να κανονίσετε ένα ταξίδι πιθανώς για σπουδές ή δουλειά, ή να έρθετε σε επαφή με συγγενείς ή με άτομα που βρίσκονται μακριά.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 10 μέχρι τις 18 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και στον 2ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά τα οικονομικά σας, είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλετε μια τάξη και να εξετάσετε με σοβαρότητα το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων. Ήρθε η στιγμή να κάνετε έναν απολογισμό, αλλά και μια νέα αρχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα σας. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε ασφάλεια στο μέλλον. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε επωφελείς κινήσεις που μπορεί να κάνετε και με την ακίνητη περιουσία σας και γενικώς θα κοιτάξετε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε το μέγιστο κέρδος από τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες. Η Νέα Σελήνη υπόσχεται νέες προοπτικές και σταθερότητα, κι ενδεχομένως να προκύψει μία πρόταση για δουλειά που μπορεί να κρύβει πολλές υποσχέσεις και χρηματικά οφέλη, ή μπορεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας, να πάρετε μια προαγωγή, μια αύξηση ή να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων από την αξιοποίηση ενός ταλέντου σας. Επίσης, η Νέα Σελήνη εκτός από τα οικονομικά σας θα αυξήσει και την αυτοεκτίμηση, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις ατόμων που έχουν δύναμη και επιρροή και που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα επόμενα βήματα στη ζωή σας. Γενικά θα υπάρχει μια αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας και θα καμφθούν οι ανησυχίες σας. Θα έχετε περισσότερα κέφια να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε σε επαφή με φίλους και συναδέλφους.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 10 μέχρι τις 18 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε τα παιδιά της Σελήνης και το νέο φεγγάρι που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας λειτουργεί ευεργετικά για εσάς. Θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείτε προσωπικά κι επαγγελματικά και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας δυσκολεύει, χαράσσοντας μια νέα πορεία στη ζωή σας με νέους ρεαλιστικούς στόχους. Παρότι θα είστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και φορτισμένοι, το φεγγάρι θα αλλάξει την οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα και θα μπείτε στη διαδικασία να κατανοήσετε τους λόγους που κρύβονται στην εκάστοτε συμπεριφορά σας και στις επιλογές σας και στη συνέχεια θα κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις. Η Νέα Σελήνη θέλει να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς, στις ανάγκες σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε, να αναζωογονηθείτε, να ενεργοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και τις επιθυμίες σας, να πάρετε πρωτοβουλίες και να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ανάπτυξη, αρκεί να μην κάνετε ανέφικτα όνειρα. Αυτό το φεγγάρι έρχεται με τους πιο θετικούς οιωνούς και μάλιστα όσοι έχετε στο δεύτερο δεκαήμερο θα σας επηρεάζει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Σκεφτείτε λοιπόν τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας και σχεδιάστε πώς θα καταφέρετε να βρείτε τη νέα εκδοχή του εαυτού σας και της ζωής σας. Είστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι; Και αν όχι, τι κάνετε για αυτό; Τι είναι αυτό που σας κρατά πίσω; Τώρα ήρθε η ώρα των αποφάσεων, του σχεδιασμού και της πραγματοποίησης των ονείρων σε όποιον τομέα επιθυμείτε στη ζωή σας, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Ακόμη και μια αλλαγή στην εμφάνιση σας ευνοείται από αυτή τη Νέα Σελήνη. Οπότε ξεκαθαρίστε στο μυαλό σας τι θέλετε και πού μπορείτε να φτάσετε, ερευνήσετε τις προοπτικές σας και θέστε ξεκάθαρους στόχους. Είναι η δική σας στιγμή και η δική σας ζωή και θα τη φτιάξετε όπως εσείς επιθυμείτε και το σύμπαν είναι στο πλευρό σας.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 10 μέχρι τις 18 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 06/07 λειτουργεί «θεραπευτικά» για εσάς. Είναι μια εσωστρεφής και συναισθηματική Σελήνη που πραγματοποιείται στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, ο οποίος σχετίζεται με την ψυχολογία σας και το υποσυνείδητό σας. Στόχος αυτής της Νέας Σελήνης είναι να βελτιώσετε τον εαυτό σας μέσω της συνειδητοποίησης και να καθαρίσετε την ψυχή σας και τη ζωή σας από ό,τι σας βαραίνει και δεν έχει πλέον κανένα νόημα για εσάς. Ηρεμήστε, χαλαρώστε, ξεκουραστείτε και σκεφτείτε τι πραγματικά αισθάνεστε για πρόσωπα και καταστάσεις και μην καταπιέζετε πια τα συναισθήματα σας. Αν είστε σε σχέσεις και συνεργασίες που σας καταπιέζουν και δεν μπορείτε να εκφράσετε τα ταλέντα σας και τα θέλω σας, το μόνο που καταφέρνετε είναι να μαζεύετε αρνητική ενέργεια και να χαλάτε την ψυχολογία σας. Αν κουβαλάτε πληγές, άγχη και φόβους από το παρελθόν, η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιες είναι οι αλλαγές που απαιτούνται, προκειμένου να επιστρέψει ξανά η ισορροπία στη ζωή σας. Μόλις απελευθερωθείτε από τοξικά μοτίβα θα αυξηθεί η προσωπική σας δύναμη και θα καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις ή να κάνετε τον απολογισμό στις ήδη υπάρχουσες. Ακόμη, είναι μια Νέα Σελήνη που ίσως δείχνει παρασκηνιακές κινήσεις και μυστικές συναντήσεις, δηλαδή μπορεί να παίζονται αυτή την περίοδο παιγνίδια πίσω από την πλάτη σας στη δουλειά ή μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να κρατάτε κρυφά τα χαρτιά σας και να κάνετε μυστικά επαγγελματικά ραντεβού και να οργανώνετε τα επόμενα βήματα σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 10 μέχρι τις 18 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξωστρεφής κι αισιόδοξη είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 06/07 και ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων, των συνεργατών και των ομάδων στις οποίες συμμετέχετε ακόμη και στο διαδίκτυο. Θα έχετε καλύτερες ιδέες, θα κάνετε προτάσεις, θα βγείτε μπροστά και θα αποκτήσετε συμμάχους και μεγαλύτερη στήριξη από το περιβάλλον σας. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει και την ευκαιρία να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και ίσως αποκτήσετε και νέους φίλους ή μπορεί να γνωρίσετε άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και στόχους, και ίσως εμπνευστείτε από το δικό τους πάθος και ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που θα σας ενθουσιάσει. Βέβαια, ταυτόχρονα οι φιλικές σας σχέσεις θα περάσουν από κόσκινο και θα αποφασίσετε ποιος αξίζει τον χρόνο και την ενέργεια σας και όσοι πια δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας θα απομακρυνθούν, για να δημιουργηθεί χώρος για καινούριους. Ίσως υπάρξει μια νέα πρόταση για μια ομαδική δουλειά που να σας ενθουσιάσει ή μπορεί να γνωρίσετε ανθρώπους που να πιστέψουν σε σας και στο όραμα σας και να θέλουν με κάθε τρόπο να σας βοηθήσουν ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας και να έχετε και οικονομικό όφελος. Το φεγγάρι αυτό όμως σας κάνει και πιο ερωτικούς και παθιασμένους και ίσως κάνετε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά και να ενθουσιαστείτε. Γενικά, θα έχετε όρεξη να βγείτε, να διασκεδάσετε και να ανανεωθείτε και να βρείτε άτομα που μιλάτε την ίδια γλώσσα και έχετε κοινούς στόχους.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 10 μέχρι τις 18 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Νέα ξεκινήματα στην καριέρα υπόσχεται η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 06/07 στο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι πιθανό να δεχτείτε κάποια πρόταση, μια προαγωγή ή αν το προηγούμενο διάστημα είχατε στείλει βιογραφικά και είχατε περάσει από συνεντεύξεις, τώρα μπορεί να λάβετε μια θετική απάντηση που θα σας χαροποιήσει πολύ. Θα είστε πιο παραγωγικοί και θα προωθήσετε την εικόνα σας, τη φήμη σας και θα ανανεώσετε τη σχέση σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Αν μέχρι τώρα κυνηγούσατε το όνειρο σας και κάνατε προσπάθειες να πετύχετε τους στόχους σας, αυτή η Νέα Σελήνη θα σας φέρει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Μπορεί να αναγνωριστούν οι κόποι σας από τους προϊσταμένους σας και ίσως αυτό θα φέρει, εκτός από μια προαγωγή και κάποια αύξηση στις αποδοχές σας. Οι ευκαιρίες σας για την ανέλιξη σας θα είναι πολλές και η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε σοφά τις συνεργασίες σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις ικανότητες σας, κάντε σταθερά βήματα, και πολύ σύντομα θα αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ και αν ψάχνετε εργασία κάντε εντατικές προσπάθειες, στείλτε βιογραφικά, συζητήστε το με συνεργάτες και φίλους, διότι μπορεί να βοηθηθείτε. Με τη Νέα Σελήνη μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση ή μια χωροταξική αλλαγή, αλλά επειδή η επιρροή της είναι εξαιρετικά βοηθητική, ίσως βρείτε τώρα έναν υπέροχο χώρο για να στεγάσετε τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σας όνειρα. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε επισκευές στον χώρο που μένετε ή να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας για να φτιάξει η διάθεση σας.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 10 μέχρι τις 18 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Καρκίνο σας δίνει την εύνοια που χρειάζεστε για να δείτε τις προοπτικές σας στο μέλλον, να χτίσετε σε σωστές βάσεις τους στόχους και τα επαγγελματικά σας σχέδια και με σκληρή δουλειά και πειθαρχεία να τα δείτε σιγά-σιγά να υλοποιούνται. Αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για την εξέλιξη σας και να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις σπουδές. Οπότε ερευνήστε τις προοπτικές που έχετε και μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο τον χρόνο να περνά. Αν επιθυμείτε να ανοίξετε μια επιχείρηση, να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, να επεκτείνετε τη δουλειά σας διαδικτυακά ή στο εξωτερικό, ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις με ένα μεταπτυχιακό ή σεμινάριο δεν έχετε παρά να το κάνετε με αυτό το φεγγάρι που φωτίζει τον 9ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Οι προοπτικές σας είναι πολλές και σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να το θελήσετε, να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας. Ταξιδέψτε, ανανεωθείτε και ψάξτε το φρέσκο που θα ξαναδώσει νόημα στη ζωή και στα όνειρα σας. Ήρθε η στιγμή, κυρίως για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε μακριά από σχέσεις και συνεργασίες που σας έχουν απογοητεύσει. Ό,τι σας κρατάει στάσιμους και σας βγάζει τον κακό σας εαυτό και δεν σας αφήνει να είστε δημιουργικοί, πρέπει να το αφήσετε πίσω σας. Μη σας πιάσουν οι εμμονές και τα κολλήματα σας, το σύμπαν σας ανοίγει τους ορίζοντες για να οδηγηθείτε σε ποιο γόνιμα μονοπάτια και να κάνετε βήματα μπροστά.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 10 μέχρι τις 18 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέα ξεκινήματα και πολλά οικονομικά «πάρε δώσε» θα έχετε με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Οι προοπτικές είναι θετικές και οι ευκαιρίες πολλές και δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες. Μπορεί να έχετε πιεστεί πάρα πολύ, αλλά αυτή η Νέα Σελήνη θα σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε σε τάξη θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, τα τραπεζικά δάνεια, τους φόρους, τις επιχορηγήσεις, τις ασφάλειες, τις διατροφές κλπ. Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα να εξετάσετε το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τους πόρους που διαθέτετε, την ακίνητη περιουσία σας και να αναλάβετε ενεργή δράση τόσο στη μείωση πάγιων εξόδων όσο και στην απόκτηση εισοδημάτων. Αν έχετε μια καλή ιδέα και αναζητάτε χρηματοδότηση, ίσως καταφέρετε να βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σας στηρίξει οικονομικά ή να πάρετε πιθανώς και κάποια επιδότηση ή δάνειο. Γενικώς, ξεψαχνίστε όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν διαθέσιμες για να βοηθήσετε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό και να ρυθμίσετε τα χρέη σας. Σε προσωπικό επίπεδο η Νέα Σελήνη θα τονώσει τη σεξουαλική σας επιθυμία, αλλά παράλληλα θα σας κάνει να ζητάτε πιο ουσιαστική δέσμευση από τον/η σύντροφό σας και αν δεν μπορεί να καλύψει τις συναισθηματικές ανάγκες σας, ίσως αποφασίσετε να απομακρυνθείτε και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία είναι ό,τι ζητάτε αυτή τη στιγμή και οποιοδήποτε άλλη συμπεριφορά ίσως κλονίζει τις ισορροπίες σας. Θέλετε να ξέρετε ακριβώς πού βαδίζετε και πόσο μπορείτε να βασίζεστε στον σύντροφο ή στους συνεργάτες σας για να προχωρήσετε μαζί τους στα μελλοντικά σας σχέδια.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 10 μέχρι τις 18 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στις 06/07 πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο του Καρκίνου και σας επηρεάζει στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πλέον δεν ικανοποιείστε με τα λίγα, δεν θέλετε ό,τι περισσεύει, αλλά θα διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, δηλαδή σταθερότητα και ασφάλεια. H Νέα Σελήνη φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και μπορεί οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο να έχετε νέες γνωριμίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα με προοπτικές μακροημέρευσης. Αυτό το φεγγάρι αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δίνει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά, να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις σας, αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος και θα κάνετε μια νέα αρχή πιο γόνιμη και αληθινή με νέα άτομα που θα μπουν τώρα στη ζωή σας και θα σας ανανεώσουν. Αν είστε σε μια σχέση που σας ικανοποιεί θα αφεθείτε, θα είστε πιο ανοιχτοί και θα δημιουργήσετε έναν ισχυρότερο δεσμό με το ταίρι σας και ίσως αποφασίσετε και μια επισημοποίηση. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί η Νέα Σελήνη να σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Εκτός από τις προσωπικές σχέσεις, αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί τις επιχειρηματικές συνεργασίες, τις διαπραγματεύσεις και τα συμβόλαια. Έτσι μπορεί να προκύψει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, μια πρόταση, μια συνεργασία ή να παραταθεί μια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο που έχετε ήδη υπογράψει. Βέβαια, αν έχετε προτάσεις και διαπραγματεύσεις εξετάστε όλες τις πτυχές, διότι ο κυβερνήτης σας Κρόνος, που είναι ανάδρομος και σχηματίζει τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη, θέλει από εσάς να μην εμπλέκεστε σε επιφανειακές συζητήσεις, αλλά να αναζητάτε το βάθος, την ουσία και τα ξεκάθαρα όρια.

Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 10 μέχρι τις 18 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την αρμονία και την ισορροπία στην καθημερινότητα σας σάς βοηθά να βρείτε η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 06/07 στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτό το φεγγάρι θα είναι σύμμαχός σας αν θέλετε να συστηματοποιήσετε τις προσπάθειες σας σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας και για να αποκτήσετε σωστές ρουτίνες και συνήθειες. Μήπως το πρόγραμμα σας είναι εξουθενωτικό και έχετε εγκαταλείψει εντελώς το σώμα σας; Δουλεύετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και οι υποχρεώσεις σας δεν σας επιτρέπουν να κάνετε κάτι που θα σας δώσει χαρά και ευεξία; Αυτό θα πρέπει να αναλογιστείτε και να βρείτε λίγο χρόνο για άσκηση και δραστηριότητες που σας εκφράζουν. Πρέπει να δώσετε λίγη σημασία και στην υγεία σας, σωματική και ψυχική, για να μπορέσετε να αντέξετε τα βάρη της καθημερινότητας σας. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να σας φέρει και ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και να αναζωογονήστε και τις εργασιακές σας σχέσεις. Μπορεί να έχετε προτάσεις να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στη δουλειά ή να αναλάβετε και κάτι ακόμα στην ήδη υπάρχουσα. Δεν χρειάζεται όμως να είστε συγκεντρωτικοί και να τα κάνετε όλα μόνοι σας, μοιράστε τη δουλειά και τις ευθύνες. Η Νέα Σελήνη θα αυξήσει την ανάγκη σας για σταθερότητα και πλέον όλες σας οι κινήσεις θα προσανατολίζονται σε αυτή την κατεύθυνση. Έτσι αν τα πράγματα είναι στάσιμα ή σας προκαλούν ανασφάλεια, θα δημιουργήσετε τις συνθήκες ώστε να βάλετε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο που θα σας εξασφαλίσει και μια ποιότητα ζωής.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 10 μέχρι τις 18 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας κλείνει το μάτι και υπόσχεται καλύτερες μέρες και θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργία, τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Θα είστε πιο ενθουσιώδεις, κοινωνικοί, η δημοφιλία σας θα αυξηθεί, αλλά και στον εργασιακό χώρο θα είστε πιο φιλικοί και προσιτοί. Θα έχετε έμπνευση, ιδέες κι ευκαιρίες να λάμψετε επαγγελματικά. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά, μια επιχείρηση ή και να κάνετε μια συζήτηση με κάποιον που μπορεί να στηρίξει τα σχέδια σας. Η προσωπική σας ζωή θα είναι προτεραιότητα και θα ψάχνετε την ευτυχία, είτε ενισχύοντας το πάθος στις υπάρχουσες υγιείς σχέσεις είτε βάζοντας τέλος σε παρωχημένες σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Με αυτό το φεγγάρι θα είστε πιο ερωτικοί κι αισθησιακοί και θα έχετε την όρεξη να φλερτάρετε, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και ίσως έρθει και ένας νέος έρωτας στη ζωή σας. Επίσης, είναι η ιδανική στιγμή για να δείτε ποιο ταλέντο σας θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σε θέματα παιδιών και αν είστε γονείς θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας και θα αισθάνεστε πιο χαρούμενοι και γεμάτοι ευεξία. Αν είστε στη φάση απόκτησης απογόνου, τότε αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να αποδειχτεί αρκετά βοηθητική. Γενικότερα θα έχετε περισσότερο κέφι και ανάγκη να μοιραστείτε τη χαρά σας με τους φίλους σας και όσους αγαπάτε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 10 μέχρι τις 18 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας σε αυτές τις μοίρες πατήστε εδώ.