Τα 3 ζώδια που τους αρέσουν περισσότερο οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης

Τα 3 ζώδια που τους αρέσουν περισσότερο οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης

Τα 3 ζώδια που τους αρέσουν περισσότερο οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης

Οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης μπορεί να είναι μια σημαντική πτυχή μιας σχέσης για ορισμένα ζώδια, καθώς τα κάνει να νιώθουν ότι τους αγαπούν, τους εκτιμούν και θέλουν να τους έχουν με περηφάνια στο πλευρό τους. Σε αυτά τα ζώδια αρέσει να δίνουν και να δέχονται αγγίγματα και φιλιά που κάνουν προφανή στους άλλους τη σχέση τους. Ας δούμε όμως ποια είναι τα 3 ζώδια που συνήθως χαίρονται περισσότερο να δείχνουν τον έρωτα τους και γιατί επιλέγουν αυτό να βγαίνει στον κόσμο.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί, που κυβερνώνται από τον μαχητικό Άρη, είναι εξωστρεφείς και διεκδικητικοί και τους αρέσει να εκφράζουν με θάρρος και παρρησία τα συναισθήματά τους. Όπως είναι αυθόρμητοι κι ενθουσιώδεις στο να δείχνουν τον έρωτα τους, ψάχνουν το ίδιο επίπεδο ενθουσιασμού κι από τους συντρόφους τους. Οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης είναι μια φυσική προέκταση της φλογερής προσωπικότητάς τους και χαίρονται την αδρεναλίνη και την ένταση που φέρνουν στη σχέση τους. Για αυτό το ζώδιο είναι ο τρόπος τους να δείξουν αφοσίωση και να διατηρήσουν τη σπίθα μεταξύ τους ζωντανή. Οι Κριοί είναι επίσης εξαιρετικά παθιασμένοι. Δίνουν τα πάντα σε ό,τι κάνουν και ακόμη περισσότερο στον έρωτα, κάνοντας κάθε ιστορία αγάπης αξέχαστη και συναρπαστική με τη φλογερή τους ενέργεια. Σε μια σχέση, ένας Κριός θέλει όλοι να ξέρουν ποιος είναι ο/η σύντροφος τους και ότι είναι μαζί. Τους αρέσει να κρατιούνται από το χέρι με το αγαπημένο τους πρόσωπο, να δίνουν φιλιά, ακόμη και να ψιλοτσακώνονται δημοσίως. Είναι φυσικό να τους ελκύουν εκείνοι που έχουν παρόμοιο ταπεραμέντο, είναι το ίδιο μαχητικοί, ενθουσιώδεις, ζωηροί, έχουν χιούμορ και ίσως και λίγο αιχμηροί, αλλά με έναν πειρακτικό και παιχνιδιάρικο τρόπο. Ένας Κριός θα δείξει όσα αισθάνεται με ειλικρίνεια και σιγουριά τόσο στον άνθρωπο του όσο και στον κοινωνικό περίγυρο και θα περιμένει από τον σύντροφό του να κάνει το ίδιο, καθώς διαθέτει την τόλμη να είναι αυθεντικός στη ζωή, αλλά και στα αισθηματικά του.

ΛΕΩΝ

Ένα Λιοντάρι, καθώς κυβερνάται από τον Ήλιο, λατρεύει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και στο προσκήνιο. Είναι ένα κοινωνικό και χαρισματικό ζώδιο που χαίρεται να βρίσκεται κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Οι Λέοντες απολαμβάνουν όσο τίποτα τον θαυμασμό και τα θερμά συναισθήματα από όπου κι αν προέρχονται, πόσο μάλλον από τους συντρόφους τους. Οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης τους κάνουν να αισθάνονται ότι τους λατρεύουν και τους εκτιμούν. Είτε πρόκειται για ένα παθιασμένο φιλί είτε για μια θερμή αγκαλιά, οι Λέοντες θέλουν ο κόσμος να γίνει θεατής στην αγάπη και την αφοσίωση που υπάρχει στη σχέση τους. Αυτό τονώνει την αυτοπεποίθησή τους και μεγεθύνει τα συναισθήματα, κάνοντάς τους να νιώθουν ότι τους αγαπούν, τους ποθούν και ότι το ταίρι τους είναι εξίσου περήφανο με εκείνους για το δεσμό τους. Θέλουν να αισθάνονται ότι ο σύντροφός τους είναι αφοσιωμένος, είναι κοντά τους και συχνά νιώθουν πιο ζωντανοί όταν δέχονται αυτές τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης. Τα Λιοντάρια απολαμβάνουν να τους κανακεύουν καθώς θέλουν να νιώθουν και να περνούν καλά με το ταίρι τους και χρειάζονται έναν σύντροφο που θέλει να γεμίσει τη καρδιά τους με ενθουσιασμό, αγάπη και σιγουριά. Κάποιον που δεν θα διστάσει ούτε στιγμή να μοιραστεί με όλο τον κόσμο πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες, καθώς έχουν κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, έχουν τη φήμη ότι είναι απελπιστικά ρομαντικοί και αυτό πολλαπλασιάζεται όταν είναι ερωτευμένοι. Τους αρέσουν οι εκδηλώσεις αγάπης, επειδή έχουν πολλά συναισθήματα να μοιραστούν που δεν θέλουν να καταπιέζουν. Είναι πολύ στοργικοί άνθρωποι και απολαμβάνουν την τρυφερότητα που κρύβεται σε κάθε φυσικό άγγιγμα. Οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής είναι σημαντικές γιατί αποδεικνύουν τη δέσμευση του συντρόφου τους, ενισχύοντας έτσι το αίσθημα ασφάλειας στη σχέση τους. Είτε κρατιούνται χέρι χέρι με φόντο το ηλιοβασίλεμα είτε αγκαλιάζονται δημόσια περπατώντας στα σοκάκια ενός νησιού, αισθάνονται συνδεδεμένοι κι ευτυχισμένοι όταν ο έρωτάς τους επιβεβαιώνεται με προφανή τρόπο. Οι Ιχθύες θέλουν να συνδέονται με τον άνθρωπο τους σε συναισθηματικό, ψυχικό και σωματικό επίπεδο, γι’ αυτό χρειάζονται ο σύντροφός τους να εκφράζει την αγάπη του με πολλούς τρόπους σε όλα τα περιβάλλοντα. Δεδομένου ότι οι Ιχθύες θέλουν να είναι πάντα κοντά στους συντρόφους τους, είναι απολύτως φυσικό να νιώθουν πολύ άνετα μαζί και να έχουν αυτή την άνεση ακόμη και κοντά σε άλλους. Επίσης οι σχέσεις αυτού του ζωδίου βασίζονται συνήθως στην άμεση έκφραση του πώς νιώθουν εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή. Αν νιώθουν αγάπη και θαυμασμό για το ταίρι τους, τείνουν να το εκφράζουν αμέσως με τον πιο ρομαντικό και γλυκό τρόπο.