Η Νέα Σελήνη στις 06/06/2024 φέρνει ευκαιρίες ανανέωσης, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τα πάθη μας. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στις 06/06/2024 φέρνει ευκαιρίες ανανέωσης, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τα πάθη μας. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στις 06/06/2024 φέρνει ευκαιρίες ανανέωσης, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τα πάθη μας. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στις 06 Ιουνίου 2024 στο εξωστρεφές και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων φέρνει μια νέα πνοή και θα μας κάνει πιο δραστήριους και κοινωνικούς. Θα έχουμε την επιθυμία να βγούμε, να κάνουμε νέες γνωριμίες, να φλερτάρουμε, αλλά και να συναντήσουμε αγαπημένα μας πρόσωπα, να γελάσουμε, να ξεσκάσουμε και να διασκεδάσουμε. Η Νέα Σελήνη αποτελεί πάντα μια ευκαιρία να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να επαναπροσδιορίσουμε τον ρόλο μας, να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις, να αφήσουμε πίσω μας λάθη, να φυτέψουμε τους σπόρους για το μέλλον, να ανανεώσουμε τη ζωή μας. Όμως η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη χρειάζεται και λίγη προσοχή, διότι από τη μία φέρνει ευκαιρίες ανανέωσης κι επιθυμίες για μια καλύτερη ζωή, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τα πάθη μας και να κάνουμε κινήσεις που δεν τις έχουμε υπολογίσει και οργανώσει σωστά και μεθοδικά. Επίσης, μπορεί να παρουσιαστούν εμπόδια στα σχέδια μας που θα δοκιμάσουν τις αντοχές μας, αλλά με λογική, υπομονή και επιμονή θα βρούμε τον τρόπο να τα ξεπεράσουμε.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης στους Διδύμους

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της επικοινωνίας, αφού κυβερνάται από τον Ερμή που αυτή την περίοδο κατοικοεδρεύει στο αγαπημένο του ζώδιο, έτσι με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους η εγκεφαλική διέγερση θα είναι έντονη, θα έχουμε νέες ιδέες και σχέδια, τα οποία θα μπορούμε να τα επικοινωνούμε και να τα εκφράζουμε με μεγαλύτερη ευκολία. Γενικότερα θα είμαστε σε εγρήγορση και πιο εξωστρεφείς, και το πρόγραμμα μας θα είναι γεμάτο με συναντήσεις, επαφές και συνομιλίες. Θα έχουμε μεγαλύτερη έμπνευση, αλλά και όρεξη να μάθουμε κάτι νέο, να μοιραζόμαστε γνώσεις και πληροφορίες, και να αναλάβουμε δράση προκειμένου να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας. Αυτό το φεγγάρι θα μας δώσει την ενέργεια, αλλά και την «εξυπνάδα» να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να είμαστε ανοιχτόμυαλοι, να συνεργαζόμαστε, να βελτιώσουμε τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες, αλλά θα είμαστε και πιο επιρρεπείς στις απολαύσεις και στις σπατάλες. Μπορούμε επίσης να αμφισβητήσουμε παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις που μας κρατάνε πίσω και να αναζητήσουμε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσουμε πρόοδο.

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της λογικής και η Νέα Σελήνη θα διεγείρει τη διανοητική μας ενέργεια, θα μας κάνει πιο εκφραστικούς και επικοινωνιακούς και θα ψάχνουμε άτομα και παρέες να συνδεθούμε νοητικά, να μοιραστούμε τις ιδέες μας και να αναλάβουμε δράση για να φέρουμε εις πέρας τα σχέδιά μας. Θα μοιραζόμαστε πληροφορίες, σκέψεις και αναζητήσεις και είναι μια καλή στιγμή για να μάθουμε κάτι καινούριο, να διευρύνουμε τις γνώσεις μας, να γράψουμε, να μιλήσουμε. Βέβαια οι Δίδυμοι είναι ένα μεταβλητό ζώδιο, που έχει ανάγκη την ποικιλία, είναι περίεργο και έτσι ίσως να μην μπορούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε ένα θέμα, αφού θα βαριόμαστε τη ρουτίνα και θα θέλουμε να πάμε γρήγορα από το ένα θέμα στο άλλο.

Οι αντιφατικές όψεις της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη, που δίνει μια ευχάριστη νότα και μας κάνει να έχουμε τρυφερή διάθεση, ιδιαίτερα απέναντι σε γυναικεία πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Με αυτή την όψη θα αποφεύγουμε τις αντιπαραθέσεις και τις ευθείες βολές και θα κάνουμε περισσότερες υποχωρήσεις. Όμως κάποιοι μπορεί να χρησιμοποιήσουν έμμεσους τρόπους και τακτικές για να πάρουν αυτό που θέλουν, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κολακείες και χειριστικούς ανθρώπους. Γενικώς, θα αναζητάμε την ασφάλεια και την αποδοχή των άλλων και θα είμαστε υπερβολικά ευαίσθητοι στην κριτική και στην απόρριψη. Είναι μια ωραία όψη όμως για να κανονίσετε εξόδους, να διασκεδάσετε, για ερωτικά ραντεβού ή για να φλερτάρετε, αλλά και να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας, τον χώρο του σπιτιού, να κάνετε όμορφες αγορές ή να βγείτε με το ταίρι σας. Ίσως να υπάρχει μια ροπή στις απολαύσεις και τα έξοδα, αφού και ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις ανούσιες σπατάλες και τα περιττά ρίσκα, αφού ο Δίας μας κάνει υπεραισιόδοξους.

Στην κατεύθυνση της λογικής και της σύνεσης μας καθοδηγεί το τετράγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Κρόνο που ενδεχομένως να φέρει κάποιες προκλήσεις και εμπόδια στα σχέδια μας. Αυτή η όψη θέλει να είμαστε γειωμένοι, πειθαρχημένοι και να μην παρασυρόμαστε από τις μεγάλες προσδοκίες μας, τον άκρατο ενθουσιασμό και τα μεγάλα λόγια. Θέλει πράξεις, ουσία και όρια. Άρα, πριν κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι αυτό που μας υπόσχονται ή που εμείς σχεδιάζουμε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και όχι στους ευσεβείς πόθους μας. Ακόμη, αυτή η όψη μπορεί να μας κάνει απαισιόδοξους, να μας κλείσει στον εαυτό μας και να γίνουμε σκληροί με τους άλλους αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλουμε. Μπορεί να νιώθουμε αρκετά απομονωμένοι, περιορισμένοι και πιεσμένοι και ίσως κάποια προβλήματα μας κάνουν να ωριμάσουμε απότομα. Ο Κρόνος θέλει να γίνουμε ρεαλιστές, να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, για να μπορέσουμε με ευθύνη να κάνουμε τα νέα ξεκινήματα που θέλει αυτό το φεγγάρι. Το τετράγωνο του Κρόνου με τη Νέα Σελήνη σημαίνει ότι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και οποιεσδήποτε προκλήσεις, δοκιμασίες ή εμπόδια έρθουν, θα βρούμε και την αντοχή και τη δύναμη να τα αποδεχτούμε και να τα ξεπεράσουμε αν είμαστε ρεαλιστές. Ο Κρόνος πάντα ανταμείβει όποιον παίρνει τα μαθήματα του και συνεχίζει τις προσπάθειες του με σύνεση και ωριμότητα. Οπότε μην καταθέτετε τα όπλα, αλλά πολεμήστε και προσπαθήστε μόνο για κάτι που αξίζει και που είναι ρεαλιστικό.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται 16 μοίρες και 18 λεπτά των Διδύμων, επηρεάζοντας περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο από τις 12 έως 22 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε σε ποιους τομείς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φωτίζει τον 3ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, που αφορά τον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών, των επαγγελματικών επαφών. Επηρεάζει λοιπόν τον τρόπο που σκέφτεστε, που εκφράζεστε προφορικώς ή γραπτώς, τον τρόπο που επικοινωνείτε γενικώς και θα σας βοηθήσει να προβάλετε τις ιδέες και τα ταλέντα σας και να γίνετε πιο γνωστοί. Όμως επειδή οι όψεις της Νέας Σελήνης είναι διφορούμενες, πρέπει να καταλάβετε ότι από τη μία θέλει από εσάς να βρείτε τη φωνή σας, να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να διευρύνετε τις προοπτικές σας και τους πνευματικούς σας ορίζοντες, αλλά από την άλλη σας βάζει όρια και πειθαρχεία, κάτι που εσείς ως ζώδιο μισείτε καθώς είστε παρορμητικοί και απεχθάνεστε οτιδήποτε στερεί την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί αν αφήσετε όλο το εκρηκτικό σας ταπεραμέντο αχαλίνωτο και λέτε ό,τι σας έρθει στο κεφάλι χωρίς να το φιλτράρετε μπορεί να εκτεθείτε και να έρθετε σε δύσκολη θέση. Επειδή είναι μια περίοδος που η επικοινωνία θα αυξηθεί, θα μιλάτε συνεχώς στο τηλέφωνο, θα λαμβάνετε μηνύματα, ειδήσεις και πληροφορίες, προσέξτε τι λέτε, πώς το λέτε και σε ποιον το λέτε, διότι μπορεί να έχετε αντιδράσεις και να δεχτείτε επιθέσεις, ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μην μεταφέρετε κουτσομπολιά, μην πιστεύετε ό,τι σας λένε και μη δημιουργείτε έχθρες χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνης για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να ενισχύσετε τη δουλειά σας μέσω των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου και να διευρύνετε τους πνευματικούς και εκπαιδευτικούς σας ορίζοντες με σεμινάρια, μεταπτυχιακά, κλπ., ή ασχοληθείτε για να οργανώσετε ένα ταξίδι είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση. Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας πιο εμφανή, να διαφημίσετε τις ικανότητες σας και θα είναι στο πλευρό σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις αν στείλετε ένα βιογραφικό ή αν περάσετε από μια συνέντευξη. Θα ενεργοποιηθείτε ώστε να βρείτε τα κατάλληλα άτομα με τα οποία θα συμμαχήσετε για να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Θα έχετε έμπνευση, θα είστε πιο φιλόδοξοι και ίσως πιο ανταγωνιστικοί, αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο πρακτικοί και ουσιαστικοί στα σχέδια σας. Επίσης, μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο, να κανονίσετε ένα ταξίδι πιθανώς για σπουδές ή δουλειά, ή να έρθετε σε επαφή με συγγενείς ή με άτομα που βρίσκονται μακριά.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 12 έως τις 22 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τον 2ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά τα οικονομικά σας και είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλετε μια τάξη και να εξετάσετε με σοβαρότητα το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αφού η Αφροδίτη που σας κυβερνά σχηματίζει σύνοδο με τη Νέα Σελήνη και μπορεί να σας φέρει μια οικονομική ευκαιρία ή μια πρόταση που κρύβει πολλές υποσχέσεις και χρηματικά οφέλη. Βέβαια αυτή η σύνοδος με την Αφροδίτη μπορεί να σας βάλει και στον πειρασμό να διαθέσετε κάποια χρήματα σε απολαύσεις και το μυαλό σας να είναι στις άκρατες σπατάλες. Όμως, επειδή παραμονεύει το τετράγωνο με τον αυστηρό Κρόνο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας, διότι αφενός μπορεί να κάνετε μια αγορά που στη συνέχεια να μετανιώσετε και αφετέρου μπορεί τώρα να κληθείτε να πληρώσετε λάθη και οικονομικές παραλείψεις του παρελθόντος. Αυτά είναι τα άσχημα σενάρια. Μπορεί όμως αν κάνετε τις σωστές κινήσεις να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων ή να λάβετε κάποιο μπόνους ή μαζεμένα χρήματα. Το θέμα όμως γενικότερα είναι να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας, να κάνετε έναν απολογισμό, αλλά και μια νέα αρχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα σας. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε ασφάλεια στο μέλλον. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε επωφελείς κινήσεις που μπορεί να κάνετε και με την ακίνητη περιουσία σας και γενικώς θα κοιτάξετε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε το μέγιστο κέρδος από τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες. Αν είστε γειωμένοι και μετρημένοι η Νέα Σελήνη υπόσχεται νέες προοπτικές και σταθερότητα και ενδεχομένως να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας, να πάρετε μια προαγωγή, μια αύξηση ή να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων από την αξιοποίηση ενός ταλέντου σας. Επίσης, η Νέα Σελήνη εκτός από τα οικονομικά σας θα αυξήσει και την αυτοεκτίμηση, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις ατόμων που έχουν δύναμη και επιρροή και που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα επόμενα βήματα στη ζωή σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ξεμπερδεύετε με παλιά χρέη και ό,τι σας κρατά πίσω και να δημιουργήσετε έναν καλό προϋπολογισμό, βρίσκοντας τρόπους να μειώσετε τα έξοδα και να αυξήσετε τα έσοδα σας. Ίσως μπορέσετε να κάνετε νέους διακανονισμούς και οικονομικές συμφωνίες και να προβείτε σε νέες συμφωνίες με πιο ευνοϊκούς όρους για εσάς.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 12 έως τις 22 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φιλοξενείτε τη Νέα Σελήνη που σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς και αυτό σημαίνει ότι οι οιωνοί είναι θετικοί για το παρακάτω της ζωής σας, αρκεί να μην κάνετε ανέφικτα όνειρα. Η τύχη είναι στο πλευρό σας έτσι και αλλιώς, αφού θα έχετε και τον Δία στο ζώδιο σας για τον επόμενο χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πάντα θα είναι εύκολα… Υπάρχει ο Κρόνος στη γωνία που ψαλιδίζει τη θετική ενέργεια και σας ζητά να είστε προσγειωμένοι για να μπορέσετε να απογειωθείτε! Η Νέα Σελήνη εξάλλου σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, είτε αυτό αφορά το σώμα σας, την εμφάνιση σας, την ταυτότητά σας, την προσωπική σας ζωή ή τα μελλοντικά σας σχέδια. Σίγουρα για να έρθει το καινούριο θα πρέπει να κάνετε χώρο στη ζωή σας και θα χρειαστεί να κλείσετε κάποιους κύκλους και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας κρατάει στάσιμους, και σε αυτή τη διαδικασία θα σας βοηθήσει το τετράγωνο με τον Κρόνο που θα σας δώσει τη δύναμη να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας. Προσπαθήστε λοιπόν να δείτε ποιες λάθος επιλογές κάνατε στο παρελθόν και πού σας οδήγησαν. Είτε είναι τοξικές σχέσεις, είτε μη δημιουργικές ασχολίες, είτε κακές συνήθειες που δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε (όπως υπερφαγία, έλλειψη άσκησης και καθιστική ζωή), όλα μπορείτε να τα αλλάξετε και να βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Σκεφτείτε τις βελτιώσεις που θα θέλατε να κάνετε και πάρτε τις αποφάσεις σας. Διεκδικήστε μια νέα ζωή. Ήρθε η ώρα να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Η Νέα Σελήνη σας καλεί να θέσετε τους νέους στόχους για τη γενέθλια χρονιά σας. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας και σχεδιάστε πώς θα καταφέρετε να βρείτε τη νέα εκδοχή του εαυτού σας και της ζωής σας. Είναι το κατάλληλο φεγγάρι για να ερευνήσετε τις προοπτικές σπουδών, επιμόρφωσης, μεταπτυχιακών, σεμιναρίων, ταξιδιών. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τα ΜΜΕ, μπορεί να κάνετε τώρα μια νέα αρχή σε ένα ραδιόφωνο, την τηλεόραση, σε ένα διαδικτυακό ιστότοπο. Είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε, να αναζωογονηθείτε, να ενεργοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και τις επιθυμίες σας, να πάρετε πρωτοβουλίες και να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Όμως είπαμε, ο Κρόνος δε συγχωρεί λάθη και παρορμήσεις, θέλει σοβαρότητα και όρια. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι πολλές, όχι πάντα εύκολες, αλλά με πείσμα και πειθαρχεία θα καταφέρετε πολλά.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 12 έως τις 22 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 06/06 λειτουργεί «θεραπευτικά» και λυτρωτικά για εσάς. Είναι μια εσωστρεφής και συναισθηματική Σελήνη που πραγματοποιείται στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, ο οποίος σχετίζεται με την ψυχολογία σας, το υποσυνείδητο και το παρασκήνιο. Στόχος αυτής της Νέας Σελήνης είναι να αγαπήσετε τον εαυτό σας, να τον φροντίσετε και να καθαρίσετε την ψυχή σας και τη ζωή σας από ό,τι σας βαραίνει και δεν έχει πλέον κανένα νόημα για εσάς. Ηρεμήστε, χαλαρώστε, ξεκουραστείτε, απολαύστε ό,τι σας ευχαριστεί και σας γεμίζει και σκεφτείτε τι πραγματικά αισθάνεστε για πρόσωπα και καταστάσεις και βάλτε τα όρια σας χωρίς να καταπιέζετε πια τα συναισθήματα σας. Εστιάστε στις ανάγκες σας και θα βρείτε τον δρόμο για την προσωπική σας ευτυχία. Αν είστε σε σχέσεις και συνεργασίες που σας καταπιέζουν και δεν μπορείτε να εκφράσετε τα ταλέντα σας και τα θέλω σας, το μόνο που καταφέρνετε είναι να μαζεύετε αρνητική ενέργεια και να χαλάτε την ψυχολογία σας. Αν κουβαλάτε πληγές, άγχη και φόβους από το παρελθόν, η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιες είναι οι αλλαγές που απαιτούνται, προκειμένου να επιστρέψει ξανά η ισορροπία στη ζωή σας. Επειδή τα κέφια σας δεν θα είναι στα φόρτε τους, προτιμήστε να έρχεστε σε επαφή μόνο με άτομα που σας αγαπούν πολύ και σας προσφέρουν τη φροντίδα τους. Θα είναι πολύ ανακουφιστικό για την ψυχολογία σας και την υγεία σας, που έτσι και αλλιώς πρέπει να προσέξετε πολύ. Επίσης, πρέπει να είστε προσεκτικοί σε παρασκηνιακές κινήσεις που μπορεί να γίνονται σε βάρος ή αν εσείς θέλετε να κρατήσετε κάποια θέματα κρυφά και μυστικά, δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε άτομα που δεν σας έχουν αποδείξει την πίστη τους, διότι μπορεί κάποιες αποκαλύψεις να σας φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση και να χάσετε κάποια κεκτημένα σας. Ωστόσο, είναι μια καλή περίοδος για να βρείτε υποστήριξη από φίλους και άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 12 έως τις 22 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους επηρεάζει τον 11ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά τον τομέα της κοινωνικής ζωής, της συλλογικής δουλειάς, των ομάδων και των συλλόγων που συμμετέχετε, των στόχων, των φίλων και των συνεργατών και είναι πολύ βοηθητική για να επιτύχετε σε νέους στόχους και για να κάνετε νέα ξεκινήματα. Έτσι θα γίνετε πιο κοινωνικοί, θα ασχοληθείτε με τα κοινά, θα είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα σας κυριεύσει το συλλογικό πνεύμα και θα ψάχνετε συνεχώς ευκαιρίες να είστε κοντά με τους φίλους σας. Το φεγγάρι σάς καλεί να βγείτε από το καβούκι σας, να τολμήσετε, να πειραματιστείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες, συναναστροφές και φιλίες και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους άλλους. Θα ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και ίσως γνωρίσετε άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και στόχους και ίσως εμπνευστείτε από το δικό τους πάθος και ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που θα σας ενθουσιάσει. Ίσως υπάρξει μια νέα πρόταση για μια ομαδική δουλειά που να σας ενθουσιάσει ή μπορεί να γνωρίσετε ανθρώπους που να πιστέψουν σε σας και στο όραμα σας και να θέλουν με κάθε τρόπο να σας βοηθήσουν ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας και να έχετε και οικονομικό όφελος. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή αυτή την περίοδο της έντονης εξωστρέφειας είναι οι υπερβολές στον τρόπο που εκφράζεστε, αλλά και ο άκρατος ενθουσιασμός σε προτάσεις που μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τη Νέα Σελήνη μπορεί να παρασυρθείτε από άτομα που σας τάζουν πολλά και φουσκώσουν τα μυαλά σας και τελικά να πάρετε λάθος αποφάσεις. Μην αφήσετε την ανάγκη σας για επιτυχία να σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια, και μην επιδιώξετε το εύκολο χρήμα, διότι μπορεί σας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ο αρχικός ενθουσιασμός να καταλήξει σε απογοήτευση. Ωραίες είναι οι νέες ευκαιρίες, τα μεγάλα λόγια και τα άτομα που σας κάνουν κομπλιμέντα, αρκεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μην ξεχνάτε ότι το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο δεν αφήνει περιθώρια για λάθη και παρορμήσεις. Θέλει όλα να είναι μετρημένα και υπολογισμένα στη λεπτομέρεια τους. Θα πρέπει λοιπόν να κάνετε σωστή αξιολόγηση προτάσεων και ιεράρχηση ατόμων που επιλέγετε να συνεργαστείτε και όχι να ενθουσιάζεστε με την πρώτη εικόνα. Ακόμη, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα σε φίλους και συνεργάτες αν πια δεν σας συνδέει τίποτε άλλο εκτός από τη συνήθεια, αλλά χρειάζονται και αυτά για να πάτε παρακάτω χωρίς βαρίδια.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 12 έως τις 22 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που κυβερνάται από τον πλανήτη σας Ερμή και είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα και του χρήματος, πραγματοποιείται στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, στο Μεσουράνημα, και σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας, στο προσωπικό σας στάτους, στη δημόσια εικόνα σας και στον τρόπο που επιθυμείτε να κατακτήσετε την επιτυχία, τη φήμη και τους στόχους της ζωής σας. Είναι ένα φεγγάρι που δίνει έμφαση στα θέματα της καριέρας, της κοινωνικής κι επαγγελματικής αναγνώρισης και μπορεί να σας επιφυλάσσει ένα δώρο στα επαγγελματικά σας σχέδια ή έναν πολύ επιτυχημένο γάμο. Θα μπορούσε να προκύψει και ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα ή μια νέα πρόταση που μπορεί να απογειώσει τη φήμη σας και να σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας, ή μπορεί να αναγνωριστούν οι κόποι σας από τους προϊσταμένους σας και ίσως αυτό θα φέρει εκτός από μια προαγωγή και κάποια αύξηση στις αποδοχές σας. Δεν θα είναι όλα με ροδοπέταλα στρωμένα, καθώς υπάρχει και το τετράγωνο με τον αυστηρό Κρόνο που μπορεί να δημιουργήσει κάποια εμπόδια, αλλά όσα «προβλήματα» σας φέρει θα βρεθούν και οι λύσεις, αρκεί να είστε ρεαλιστές και να σας πιάσει η μιζέρια. Για παράδειγμα, μπορεί να έρθει το τέλος μιας συνεργασίας και να τα βάψετε μαύρα, αλλά ξαφνικά να βρείτε τη δουλειά που πάντα ονειρευόσασταν. Ή μπορεί αν είστε σε μια σχέση ή γάμο που σας βαραίνει και σας εγκλωβίζει, αν έχετε συμβιβαστεί σε μια κατάσταση που δεν σας εκφράζει πια, να λάβετε τις αποφάσεις σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Αυτό που σίγουρα πρέπει να προσέξετε είναι ο τρόπος που εκφράζεστε τόσο στη δουλειά (σε ανωτέρους και προϊσταμένους) όσο και στο σπίτι και στους δικούς σας ανθρώπους. Μην αντιδράτε με αγένεια, διότι θα έχετε σφοδρές αντιδράσεις που ίσως οδηγήσουν σε καβγάδες. Η Νέα Σελήνη πάντως θα φέρει και ευκαιρίες να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας, αρκεί να πάρετε ώριμες αποφάσεις και να μην μιλήσει το θυμικό σας. Αυτό το φεγγάρι σας βοηθά να χτίσετε τις βάσεις για το μέλλον που πάντα ονειρευόσασταν και θα το καταφέρετε βέβαια με την απαραίτητη πειθαρχία, επιμονή και υπομονή. Οι ευκαιρίες σας θα είναι πολλές και η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε σοφά τις συνεργασίες σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις ικανότητες σας, κάντε σταθερά βήματα, και πολύ σύντομα θα αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν ψάχνετε εργασία κάντε εντατικές προσπάθειες, στείλτε βιογραφικά, συζητήστε το με συνεργάτες και φίλους, διότι μπορεί να βοηθηθείτε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 12 έως τις 22 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τον τομέα που αφορά σπουδές, διαδίκτυο, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, ταξίδια, προώθηση των ιδεών ή της δουλειάς σας, εκδόσεις, ΜΜΕ, νομικές υποθέσεις και σας δίνει την εύνοια που χρειάζεστε για να δείτε τις προοπτικές σας στο μέλλον, να χτίσετε σε σωστές βάσεις τους στόχους και τα επαγγελματικά σας σχέδια και με σκληρή δουλειά και πειθαρχεία να τα δείτε σιγά-σιγά να υλοποιούνται. Αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για την εξέλιξη σας και να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις σπουδές. Οπότε ερευνήστε τις προοπτικές που έχετε και μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο τον χρόνο να περνά. Αν επιθυμείτε να ανοίξετε μια επιχείρηση, να κάνετε ένα νέο σοβαρό επαγγελματικό βήμα, να επεκτείνετε τη δουλειά σας διαδικτυακά ή στο εξωτερικό, ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις με ένα μεταπτυχιακό ή σεμινάριο δεν έχετε παρά να το κάνετε με αυτό το φεγγάρι που φωτίζει τον 9ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Επίσης, τώρα είναι η ευκαιρία σας να απεμπλακείτε από σχέσεις και συνεργασίες που σας έχουν απογοητεύσει. Ό,τι σας κρατάει στάσιμους και σας βγάζει τον κακό σας εαυτό και δεν σας αφήνει να είστε δημιουργικοί, πρέπει να το αφήσετε πίσω σας. Οι προοπτικές σας είναι πολλές και σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να το θελήσετε, να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας και να κάνετε οργανωμένα και μεθοδικά βήματα. Ταξιδέψτε, ανανεωθείτε και ψάξτε το φρέσκο που θα ξαναδώσει νόημα στη ζωή και στα όνειρα σας. Μπορεί με το τετράγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Κρόνο να παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων σας και να κλονίσουν την αυτοπεποίθηση σας, αλλά μην κάμπτεστε ψυχολογικά, διότι με προσπάθεια και προσήλωση θα τα καταφέρετε. Το θέμα είναι να μην τα παρατάτε σε κάθε δυσκολία. Επίσης, μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα του στενού περιβάλλοντος σας για τις αποφάσεις σας και να συμβούν κάποιες καταστάσεις που να σας αποσταθεροποιήσουν. Ακόμη, επειδή η Αφροδίτη που σας κυβερνά είναι σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη και μπορεί να σας πιάσουν οι ανοιχτοχεριές σας και να σκορπάτε αλόγιστα χρήματα για τη διασκέδαση σας. Αν σας περισσεύουν δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν είστε στριμωγμένοι μην πιέζετε τον προϋπολογισμό σας σε ανούσια έξοδα.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 12 έως τις 22 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις επενδύσεις σας, οικονομικές και συναισθηματικές, φέρνει στο προσκήνιο η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε σε βάθος τα χρήματα και τα αισθήματα σας και να κάνετε μια νέα αρχή στον τρόπο που τα διαχειρίζεστε. Τα οικονομικά σας και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν άλλους (σύζυγο, σύντροφο, συνέταιρους) θα βρίσκονται συνεχώς στο μυαλό σας και ίσως προκύψει μια νέα πηγή εσόδων, αφού η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη, τον πλανήτη του χρήματος και του έρωτα, και σίγουρα με κάποιον τρόπο θα δεχτείτε την εύνοια της. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε αυτοσυγκράτηση και να μην σκορπάτε από δω και κει, να μην κάνετε περιττά έξοδα και να εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα επενδύσεων, διατροφών, κληρονομικών, ασφαλειών, διότι υπάρχει και ένας Κρόνος στη γωνία που ζητά σύνεση και όρια. Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα να εξετάσετε το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τους πόρους που διαθέτετε, την ακίνητη περιουσία σας και να αναλάβετε ενεργή δράση τόσο στην μείωση πάγιων εξόδων όσο και στην απόκτηση εισοδημάτων. Αν έχετε μια καλή ιδέα και αναζητάτε χρηματοδότηση, ίσως καταφέρετε να βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σας στηρίξει οικονομικά ή να πάρετε πιθανώς και κάποια επιδότηση ή δάνειο. Γενικώς, ξεψαχνίστε όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν διαθέσιμες για να βοηθήσετε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό και να ρυθμίσετε τα χρέη σας. Σε προσωπικό επίπεδο η Νέα Σελήνη θα τονώσει τη σεξουαλική σας επιθυμία, αλλά παράλληλα θα σας κάνει να ζητάτε πιο ουσιαστική δέσμευση από τον/η σύντροφό σας και αν δεν μπορεί να καλύψει τις συναισθηματικές ανάγκες σας, ίσως αποφασίσετε να απομακρυνθείτε και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία είναι ό,τι ζητάτε αυτή τη στιγμή και οποιοδήποτε άλλη συμπεριφορά ίσως κλονίζει τις ισορροπίες σας. Θέλετε να ξέρετε ακριβώς πού βαδίζετε και πόσο μπορείτε να βασίζεστε στον σύντροφο ή στους συνεργάτες σας για να προχωρήσετε μαζί τους στα μελλοντικά σας σχέδια. Επίσης επειδή η Νέα Σελήνη είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο να είστε πολύ προσεκτικοί σε τυχόν συμφωνίες και παραχωρήσεις δικαιωμάτων. Το φεγγάρι απαιτεί διαφάνεια και αν στο παρελθόν είχαν γίνει λάθη, τώρα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να σκεφτείτε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε, ώστε στο μέλλον να μην ζημιώνεστε. Ίσως χρειαστεί να θέσετε τους όρους σας και να επανεξετάσετε συμφωνίες και δικαιώματα. Το ίδιο ισχύει και για τραπεζικούς λογαριασμούς ή περιουσιακά στοιχεία που ενδεχομένως έχετε κοινά είτε με τον σύντροφο, είτε με τα αδέλφια ή τους γονείς σας και ξαφνικά μπορεί να προκύπτουν θέματα ιδιοκτησίας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 12 έως τις 22 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται απέναντί σας στο ζώδιο των Διδύμων, στο οποίο βρίσκεται και ο κυβερνήτης σας Δίας και επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και ίσως επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που σχετίζεστε και συνεργάζεστε με τους άλλους και μπορεί να θελήσετε να βάλετε νέα όρια. Είναι ένα φεγγάρι που σχηματίζει μικτές όψεις, δηλαδή και θετικές (σύνοδο με Αφροδίτη) και αρνητικές (τετράγωνο με Κρόνο), γι’ αυτό και χρειάζεται προσοχή και πειθαρχεία προκειμένου να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη Ο Δίας και η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας κάνουν πιο αισιόδοξους και αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν ικανοποιείστε με τα λίγα και ότι θα διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι, είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να μπείτε σε μια καινούρια σχέση ή συνεργασία που θα έχει τα χαρακτηριστικά που εσείς θέλετε. Αν τώρα είστε σε μια κατάσταση, προσωπική ή επαγγελματική, που σέρνεται και δεν έχει κανένα πάθος και ουσία, τότε οι πιθανότητες να πείτε αντίο και να κλείσετε πίσω σας την πόρτα για πάντα είναι πάρα πολλές. Εξάλλου, αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί τις νέες σχέσεις, τις επιχειρηματικές συνεργασίες, τις διαπραγματεύσεις και τα συμβόλαια, αρκεί να βασίζονται σε γερές βάσεις, να υπάρχουν υγιή όρια και να έχετε όρεξη και επιμονή να παλέψετε γι’ αυτές. Αν τώρα είστε σε μια σχέση ή συνεργασία που θεωρείτε σημαντική, αλλά έχει χάσει τη δροσιά της, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνη και να της δώσετε «το φιλί της ζωής» που θα την αναζωογονήσει. Βέβαια, αν είστε ευτυχισμένοι και θεωρείτε ότι έχετε βρει τον σύντροφο της ζωής σας, μπορεί να αποφασίζετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και ίσως τελικά να παντρευτείτε. Από την άλλη, αν έχετε βαλτώσει επαγγελματικά και αναζητάτε μία νέα εργασία μπορείτε να ψαχτείτε μέσω των φιλικών ή κοινωνικών επαφών σας, ακόμη και στο διαδίκτυο, διότι μπορεί να βρείτε κάτι ικανοποιητικό. Γενικότερα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στη συλλογική δουλειά, στις συνεργασίες, τις νέες γνωριμίες, τους συνεταιρισμούς, την επισημοποίηση σχέσεων και τις νέες συμφωνίες, όμως πριν προχωρήσετε σε τελεσίδικες αποφάσεις προσέξτε σε τι και πώς δεσμεύεστε. Επίσης, το νέο φεγγάρι του Ιουνίου είναι εξαιρετικά βοηθητικό και για τις σπουδές, την προώθηση του έργου σας, την ενασχόληση με το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις, τα κοντινά ταξίδια και το μεταφορικό σας μέσο.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 12 έως τις 22 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, στην καθημερινότητα σας, στις ρουτίνες σας, στον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση. Έχετε φτάσει στα όρια σας σωματικά και ψυχολογικά και πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην εργασία και στην υγεία και να μην αφήνετε τη ματαιοδοξία σας και τη φιλοδοξία σας να λειτουργεί σε βάρος άλλων τομέων της ζωής σας. Καταπονείτε και καταστρέφετε τον οργανισμό σας με τόσα άγχη και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και ουσιαστικά δεν απολαμβάνετε τίποτα που να σας ευχαριστεί. Το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Κρόνο μπορεί να σας φέρει στα όρια σας και να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να δώσετε σημασία στο μεγαλύτερο αγαθό που είναι υγεία μας. Έτσι μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να απλοποιήσετε τον τρόπο ζωής σας, να αποκτήσετε σωστό πρόγραμμα και υγιεινότερες συνήθειες, να ξεκουράζεστε, να χαλαρώνετε, ώστε να μπορείτε να αντεπεξέρχεστε σωστά και στις υποχρεώσεις σας. Να βρείτε χρόνο να κάνετε και κάποια πράγματα που να σας ευχαριστούν, ώστε να διώχνετε την πίεση με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο. Να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που σας βοηθούν, σας υποστηρίζουν και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας, είτε είναι συνεργάτες είτε φίλοι και να διώξετε τους τοξικούς που σας γεμίζουν αρνητισμό και μόνο ζητάνε από εσάς χωρίς να σας επιστρέφουν τίποτα. Η Νέα Σελήνη μπορεί να δείξει και μια νέα απασχόληση, μια αλλαγή στον χώρο εργασίας και να φέρει ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και να αναζωογονήστε και τις εργασιακές σας σχέσεις. Μην ξεγελαστείτε όμως και αναλάβετε και πάλι περισσότερες ευθύνες από ό,τι σας αναλογούν, είπαμε χρειάζεται ισορροπία. Δεν χρειάζεται να είστε συγκεντρωτικοί και να τα κάνετε όλα μόνοι σας, οι συνεργάτες γι’ αυτό τον λόγο είναι, για να μοιράζεστε τη δουλειά και τις ευθύνες. Η Νέα Σελήνη θα αυξήσει την ανάγκη σας για σταθερότητα και πλέον όλες σας οι κινήσεις θα προσανατολίζονται σε αυτή την κατεύθυνση. Έτσι αν τα πράγματα είναι στάσιμα ή σας προκαλούν ανασφάλεια, θα δημιουργήσετε τις συνθήκες, ώστε να βάλετε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο που θα σας εξασφαλίσει και μια ποιότητα ζωής.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 12 έως τις 22 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον πιο εξωστρεφή κι ευχάριστο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 5ο, που αφορά στον έρωτα, στα φλερτ, στη δημιουργία, στα παιδιά, στη διασκέδαση, σε ό,τι κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, είτε είναι τα χόμπι σας, τα σπορ ή ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο και σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη, τον πλανήτη που συμβολίζει και ευνοεί όλα τα παραπάνω. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, η προσωπική σας ζωή θα είναι προτεραιότητα και θα ψάχνετε την ευτυχία, είτε ενισχύοντας το πάθος στις υπάρχουσες υγιείς σχέσεις είτε βάζοντας τέλος σε παρωχημένες σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Με αυτό το φεγγάρι θα είστε πιο εξωστρεφείς, ενθουσιώδεις και απίστευτα ερωτικοί και αισθησιακοί. Θα έχετε την όρεξη να φλερτάρετε, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και ίσως έρθει και ένας νέος έρωτας στη ζωή σας. Η δημοφιλία σας μπορεί να αυξηθεί, θα είστε πιο κοινωνικοί, αλλά και στον εργασιακό χώρο θα είστε πιο φιλικοί και προσιτοί. Θα έχετε έμπνευση, ιδέες και ευκαιρίες να λάμψετε επαγγελματικά. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά, μια επιχείρηση ή και κάνετε μια συζήτηση με κάποιον που μπορεί να στηρίξει τα σχέδια σας. Επίσης, είναι η ιδανική στιγμή για να δείτε ποιο ταλέντο σας θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σε θέματα παιδιών και αν είστε γονείς θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας και θα αισθάνεστε πιο χαρούμενοι και γεμάτοι ευεξία. Αν είστε στη φάση απόκτησης απογόνου, τότε αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να αποδειχτεί αρκετά βοηθητική. Γενικότερα θα έχετε περισσότερο κέφι και ανάγκη να μοιραστείτε τη χαρά σας με τους φίλους σας και όσους αγαπάτε. Όμως, δεν είναι όλα ρόδινα και καλά καμωμένα αφού ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα ή να παρουσιαστούν δυσκολίες ή ανατροπές στα σχέδια σας. Μην ανησυχείτε, η απάντηση στα προβλήματα που φέρνει ο Κρόνος είναι μία: οργάνωση, πειθαρχεία και όρια. Οπότε μην αφήνετε κανέναν να καταπατά τα όρια σας, αλλά ούτε και εσείς να ξεφύγετε και να κάνετε ακρότητες ή σπατάλες, διότι  μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για έξοδα και καλοπέραση και να σας πάρει η μπάλα ή να πέσετε θύματα κάποιου που θέλει να σας ξεγελάσει. Προσοχή και σύνεση και μην παίρνετε ρίσκα!

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 12 έως τις 22 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον 4ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, του παρελθόντος, της ψυχολογίας σας, αλλά και της καριέρας. Επειδή σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη, τον πλανήτη των σχέσεων και της ομορφιάς, μπορεί να ξυπνήσει μέσα σας η επιθυμία να φρεσκάρετε τον χώρο που ζείτε, να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση ή κάποιες επισκευές, να αγοράσετε κάποια αντικείμενα που θα ομορφύνουν τον χώρο σας ή ακόμη και να μετακομίσετε σε ένα άλλο πιο κατάλληλο περιβάλλον για σας. Μπορεί με αυτό το φεγγάρι να ξεκινήσετε κάποια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, πιθανώς και με έδρα το σπίτι, και να κάνετε τις αλλαγές που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής και επαγγελματικής σας ζωής. Εάν έχετε σκεφτεί κάτι, αν έχετε κάποια ιδέα, μη φοβηθείτε να μην υλοποιήσετε, διότι η Νέα Σελήνη είναι κατάλληλη για πολύ επιτυχημένα νέα ξεκινήματα και θα πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία, αρκεί να είναι κάτι που το έχετε εξετάσει σε βάθος και το έχετε μεθοδεύσει σωστά. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχετε τον αυστηρό Κρόνο στο ζώδιο σας, ο οποίος σχηματίζει τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη και δε συγχωρεί λάθη, παραλείψεις κι επιπολαιότητες και ίσως φέρει στη επιφάνεια θέματα οικογενειακά προκειμένου να τεθούν επί τάπητος και να επιλυθούν. Ο Κρόνος θέλει να θέσετε όρια και να δημιουργήσετε νέα και «καθαρά» συναισθηματικά θεμέλια στη ζωή σας. Θα επιθυμείτε οι οικογενειακές σας σχέσεις να είναι υγιείς και οτιδήποτε λιγότερο δεν θα σας ικανοποιεί. Αν έχετε να κάνετε με χειριστικούς ανθρώπους ή με άτομα που σας καταπιέζουν και σας κάνουν να μην μπορείτε να εκφραστείτε και να είστε ο εαυτός σας, τότε θα προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία σας μακριά τους. Αν όμως οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές και βασίζονται στην αγάπη και στην κατανόηση, τότε θα έρθετε πιο κοντά, θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα δεθείτε περισσότερο.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 12 έως τις 22 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.